Angeltjes
06-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een peiling

 

De cijfers

 

  peiling feb 2009
peiling okt 2008
Federale verkiezingen 2007 Vlaamse verkiezingen 2004
CD&V 20,5 21 30,2 (CD&V/N-VA)  26,6 (CD&V/N-VA)
Open VLD 19,3 18,8 19,2  20
Vlaams Belang 15,4 14 19,3  24,3
SP.A 14,4 14,3 16,7  19,9
Lijst Dedecker 11,8 16,2 6,6  
N-VA 10,1 7,1    
Groen! 7,3 7,2 6,4  7,6
SLP 0,6      
. Guy Verhofstadt Open VLD 47%
2. Kris Peeters CD&V 44%
3. Herman Van Rompuy CD&V 42%
4. Jean-Luc Dehaene CD&V 41%
5. Bart De Wever N-VA 36%
6. Yves Leterme CD&V 36%
7. Inge Vervotte CD&V 36%
8. Johan Vande Lanotte SP.A 33%
9. Frank Vandenbroucke SP.A 32%
10. Stefaan De Clerck CD&V 32%
11. Karel De Gucht Open VLD 29%
12. Jean-Marie Dedecker LDD 28%
13. Patrick Janssens SP.A 28%
14. Freya Van den Bossche SP.A 27%
15. Bruno Tobback SP.A 24%
16. Kathleen Van Brempt SP.A 24%
17. Mieke Vogels Groen! 24%
18. Vincent Van Quickenborne Open VLD 22%
19. Patrick Dewael Open VLD 22%
20. Marino Keulen Open VLD 20%


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeilijk jaar maar groeiende economie

 

 

 

Een mooie hoed, pompommetjes, de blik gericht op de toekomst :

China voorziet 'moeilijk jaar', maar economie blijft groeien

De Chinese premier Wen Jiabao denkt dat 2009 economisch een 'moeilijk jaar' wordt voor zijn land, maar verwacht toch dat de groei op 8% kan uitkomen.

Hij zei dat donderdag in Peking aan het begin van de negendaagse jaarvergadering van het Chinese parlement, het Nationale Volkscongres.  De afgelopen jaren lag de Chinese groei steeds boven de 10%, maar door de wereldwijde financiële crisis is dat niet langer haalbaar, erkende Wen. Volgens hem is 8% groei een reële doelstelling voor de op twee na grootste economie ter wereld. De inflatie moet in 2009 uitkomen op 4%, stelde de premier. In januari was de inflatie 1% op jaarbasis, het laagste niveau in dertig maanden. Een jaar eerder was de inflatie nog op het hoogst in jaren, met een stand van 9% in februari.
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Groten der Aarde

 

 Hillary :
"Charles ... Gij zijt veel groter dan Condoleeza mij verteld had.  Amai, wat ne flinke jongen !"
Charles :
"En dan moet ge me eens zien op mijn wit paard ..."


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek staartje aan scenario Flikken in Gent

 

Gents sp.a-gemeenteraadslid Anne Schiettekatte dient haar ontslag in. Ze was bevriend met de geschorste Peter De Wolf en hielp hem door een valse verklaring af te leggen. "Ik dacht te handelen zoals ik moet handelen naar echte vrienden toe. Het was niet de bedoeling om zo'n heisa te veroorzaken", aldus Schiettekatte.  Het gemeenteraadslid legde in verband met een ongeval, waarbij korpschef Peter De Wolf in februari betrokken was, een valse getuigenis af en had ook de burgemeester verkeerd geïnformeerd. Tegen De Wolf en twee anderen van de Gentse politietop loopt momenteel een opsporingsonderzoek naar vervalsen van het pv dat na het ongeval werd opgesteld.

De Wolf had verklaard dat hij iemand anders met zijn dienstvoertuig had laten rijden en dat hij zelf niet in de wagen zat op het moment van het ongeval. Nu blijkt dat hij wel degelijk aan het stuur zat.
Schiettekatte wil "in het belang van het verdere onderzoek" geen verdere verklaringen afleggen. "Ik ben ook maar een mens", besluit ze.

***

"Ik ben ook maar een mens" zegt mevrouw Schiettekatte en laat ze de hemel danken dat ze lid is van de SP-a : als ze Vlaams Belanger was, kwam ze vanavond op televisie in een extra-nieuwsuitzending.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Resultaten nieuwe Opiniepeiling

 

De volgende vraag werd aan de Belgische bevolking gesteld in een recente enquête:

"Zijn er volgens u teveel migranten in ons land?"

- 21% antwoordde: Ja 


- 17% antwoordde: Neen 


- 62% antwoordde:
  قريبا نحن على رب

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Genoeg gezeurd : tijd voor muziek

 

 

Ouverture uit Donna Diana van Reznicek

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over potten die ketels verwijten

 

CD&V-minister Vanackere vecht eigen beslissing aan     (05/03/09 - De Tijd)

De federale regering heeft onlangs beslist het Vlaamse decreet over de zorg- en bijstandsverlening aan te vechten bij het Grondwettelijk Hof. N-VA-Kamerlid Ben Weyts hekelt dat twee Vlaamse partijen in de federale regering het decreet op Vlaams niveau goedkeurden, maar het op federaal niveau afschieten. Meer zelfs, federaal minister Steven Vanackere diende het Vlaamse decreet als toenmalig Vlaams minister in 2008 nog mee in. "Vlaamse politici keren wel vaker hun kar als ze op het federale niveau belanden, maar dit is toch ongezien", stelt Weyts.

***

We hebben dit fragment weggeplukt bij de webstek van de N-VA, die zoals geweten zelf nooit hun kar keren.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De enge denkwereld van azijnzeikerd Dirk Tieleman

 

In Het Belang van Limburg vraagt de ex-VRT journalist Dirk Tieleman (69) zich af waarom hij kritiek kreeg van zijn politiek-correcte meelopers tijdens zijn deelname aan een VTM-show, waarin de stuntel elegant probeerde te ijsdansen.

 

De snerende opmerkingen die hij destijds ontving van de linkse halve gare kerk waartoe hij zijn leven lang behoord heeft, zitten Tieleman dwars en zijn chagrijnig karakter komt nog eens om de hoek piepen ook.  "Waarom werd ik negatief beoordeeld en bijvoorbeeld niet de VTM-journaliste Catherine Moerkerke, die aan een dansprogramma deelnam, of Freek Braeckman, mijn opvolger bij de 0000, die heel wat sympathie verwierf met zijn optreden in de Slimste Mens ter Wereld ?"

We zullen het even uitleggen, Dirk : Catherine Moerkerke is een mooi blond meisje, dat ongetwijfeld ook lid is van de politiek-correcte kerk, maar haar overtuiging laat zij nauwelijks doorwegen in haar werk. Zij is geen verzuurde Trien, die de kijkers behandelt als delinquenten in het opvoedingsgesticht.

Freek Braeckman behoort tot de nieuwe generatie 0000-journalisten die niet met het mes tussen de tanden het nieuws presenteert en de kijkers trakteert op een mime- show van smoelentrekkerijen en zenuwtics à la Martine Tanghe.  Precies zoals ook Dirk Tieleman de kijkers en luisteraars gedurende jaren van het scherm heeft verjaagd met zijn bittere vooringenomen eigen grote gelijk en zijn uiterlijk van een Spaanse Inquisiteur. 

IJdeltuiten zoals Tieleman zullen nooit begrijpen, dat zij bij de man in de straat niet kunnen bogen op goedgunstige populariteit, omdat zij zich gedragen als azijnzeikerds en betweters.

Daarom krijgt Freek Braeckman geen kritiek en Dirk Inquisiteur wel.

Savat 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw scenario voor successerie Flikken

 

 

Gentse politiebaas geschorst na leugens over ongeval

Peter De Wolf en twee anderen van politietop slepen 'modelkorps' mee in doofpotoperatie

De Gentse politiechef Peter De Wolf is geschorst: De Wolf zou hebben gelogen over een ongeval dat hij in dronken toestand had veroorzaakt. Zijn bewering dat er een vrouw aan het stuur had gezeten, blijkt niet te kloppen.

.

Klik hier voor de details 

.

Peter De Wolf, pas sinds oktober zonechef, brengt door zijn leugens het hele korps in diskrediet. Frederiek Vande Velde
.
De rol van de knappe zonechef wordt vertolkt door Peter De Wolf
.
Zal zijn relatie met de roodharige politievrouw, Emma, standhouden na dit jammere incident ?
.
.
.
Kijk zondag naar de 0000 voor een spannende ontknoping

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angsthazen

 

Wij copiëren  hieronder een artikel uit het Algemeen Dagblad, naar aanleiding van de ramp met het neergestorte vliegtuig van Turkish Airlines.  Het onderzoek naar de oorzaak is afgerond en het bleek dat de piloten gefaald hebben in hun opdracht, door niet alert te reageren op de noodsituatie. Dit valt in bijzonder slechte aarde in Turkije, want de piloten zijn daar begraven als nationale helden.  Nu echter blijkt dat niet de Nederlandse verkeersleiders van Schiphol in fout zijn, is de Turkse nationale trots diep geraakt. Dit rapport kan niet.  Dat mag niet.

En hoe reageren de Nederlanders ? Zoals van slaphangende theeslurpers verwacht mag worden : laat maar overwaaien.  Binnenkort zit half Turkije in Europa, nemen zij met hun grote smoelen het bewind over, wat zouden wij die mensen in de weg leggen ?

Het beloofde stukje lafheid :

Rustig blijven bij verwijten van Turkse heethoofden

Door DICK VAN DER MEER, plaatsvervangend hoofdredacteur AD 

In Turkije is vrijheid van meningsuiting ondergeschikt aan de plicht om je land lief te hebben. Immers, bij wet is geregeld dat het uitoefenen van kritiek op Turkije kan leiden tot gevangenisstraf.

 

In een land waar dat acceptabel is, kun je verwachten dat de uitkomsten van het Van Vollenhoven-onderzoek naar de vliegramp van vorige week tot grote ophef leidt. De vakbond van piloten in Turkije wist bij voorbaat al dat de oorzaak niet bij de piloten ligt, maar bij de verkeerstoren van Schiphol.

De uitkomsten van het onderzoek worden dan ook niet aanvaard: Nederland wil zijn straatje schoonvegen, luidt het oordeel over de integriteit van deze overheid en de onderzoekscommissie. Wat te doen? Het is heel simpel dit conflict op de spits te drijven.

Als Nederland in opperste verontwaardiging, hoe terecht misschien ook, met verwijten gaat strooien, hebben we voor jaren poppen aan het dansen. Nee, laten wij nuchter en met zelfbeheersing proberen deze kwestie te benaderen. Een door minister Verhagen diplomatiek geformuleerde observatie over de verschillen tussen beide landen is voldoende.

Een waardig antwoord op een vaak wat heetgebakerde kennis.

***


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Splitsing BHV zou criminaliteit in de hand werken

 

Glenn Audenaert, de opgedirkte directeur van de gerechtelijke politie, die voor enkele weken in Gent samen op galant restaurantbezoek was met Geert Versnick, de Gentse schepen en fat, gooit zich met zijn volle liberale gewicht in het politieke BHV-dossier. Na de lullige ruzie van Versnick met de hoofdredacteur van Story over het roken van een sigaret, sloop Glenn als een dief in de nacht het restaurant uit : zo'n rommelig incident kon hij zich niet veroorloven.  Hij wil zijn reputatie ongeschonden houden, want hij wordt nu ingeschakeld door de partij om BHV een verdere doodssteek toe te dienen.

In dit land is alles mogelijk. Het is als een wandeling in de woestijn : na elke duinkam, komt er een nieuwe.

De christen-democraten lanceren na hun desastreuze, opeenvolgende blunders en nederlagen op zowat alle niveaus van het staatsbeleid, een wanhopige poging om aan "de menschen" te tonen hoe goed ze hun best doen, door opnieuw het dossier BHV ter tafel te leggen. Niemand trapt in die doorzichtige poging maar de electorale angst bant redelijkheid en fatsoen. Dan zijn dan de figuren die zoals Marianne Thyssen en de Brugse senatoriale grap Vandendriessche  eisen dat er respect komt in de politiek. Jazeker.  

Als reactie op de CD&V-wanhoopspogingen,  sturen de liberalen ditmaal hun geheime belgische onderzeeërs op : Glenn Audenaert, hoofd van de gerechtelijke politie en Brice De Ruyver, gewezen veiligheidsadviseur van ex-premier Guynokkio.  Deze twee onduidelijke figuren, dienaars van het regime met een hoog Baas Ganzendonkgehalte, verkondigen dat de splitsing van BHV een cadeau is voor de criminelen. Het is een rechtstreekse bedreiging voor de veiligheid van de burgers.

Hoe luidt de redenering van de twee liberale flikken ?  Een Brusselse Franstalige gangster pleegt een misdrijf in de Rand, wordt opgepakt en verschijnt voor een Nederlandstalige rechtbank. Wordt veroordeeld en trekt naar het Europees Hof van de Rechten van de Mens. Om dit te verhinderen gaan we BHV niet splitsen.  Voilà.

De Franstalige partijen zullen wat blij zijn met deze vaststellingen.

Wij noemen dit ongepermitteerde, schaamteloze belgische chantage : als de tegenstanders de splitsing van BHV politiek niet kunnen stoppen, beroepen ze zich op gangsters en criminelen om hun gelijk te halen.

Bijna komen we in de verleiding om te zeggen, de Franstaligen bij wie vele politici regelmatig in contact komen met politie en justitie, roepen de hulp in van het criminele milieu waarin ze regelmatig vertoeven.  En ze worden gesteund door de directeur van de gerechtelijke politie.

 Bron : Knack

RAY


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws uit Anti-Geert-Wilders-Country

 

 

immigration-open-your-eyes

 

Affiche van de BNP

Leest u eens wat aangenaam nieuws uit Anti-Geert-Wilders-Country 

Klikken op de rode tekst hierboven


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een politiek-correcte plaatje zonder woorden

 

 

 

Waar hebben we dit nog gezien ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van Wanten : Hillary, Napoleon en Mireille

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De toekomst van onze kinderen

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. I'm Bart Somers : I lie and I cheat

 

Bestand:St-Romboutskathedraal.jpg

Margaretha van Oostenrijk en de Sint Romboutskathedraal

Mechelen, de mooie Bourgondische stad tussen Brussel en Antwerpen heeft als burgemeester de heer Bart Somers, voorzitter van de socialistische partij Open-VLD, gewezen minister-president van Vlaanderen en federaal volksvertegenwoordiger. 

Burgemeester (lijst) Bart Somers (Open VLD-CDO-Groen!)
Bestuur Open VLD-CDO-Groen!, sp.a-spirit
Zetels
Open VLD-CDO-Groen!
Vlaams Belang
CD&V/N-VA
sp.a-spirit
41
14
11
8
8

Mechelen telt 80.000 inwoners van wie een groot aantal allochtonen en bipatriden.  De heer Somers is een volbloed Vlaming, papa Somers was jarenlang kamerlid voor de Volksunie, en zoonlief, Bart dus,  heeft een aparte relatie met de waarheid.  Hij durft die al eens de nek omdraaien, zoals dat bij politici vaker voorkomt

Liegen is niet gemakkelijk, alhoewel we het allemaal doen maar het is slechts weinigen gegeven bij het liegen geen tegenstrijdige lichaamssignalen uit te zenden. De meesten verraden zich steeds op een zelfde manier.  De vroegere baas van Bart Somers,  ex-premier Guynokkio, molenwiekte alsof hij wilde opstijgen en gaan vliegen en hij tierde als een razende drugspatiënt die zijn methadon te laat toegediend krijgt. Op dat moment wist heel het land : "Hij heeft het weer".  Bij Somers zijn de kenmerken anders : hij strekt zijn nek als een giraf en spert zijn ogen wijd open, alsof zijn hoofd een periscoop bevat.  Dan draait hij heen en weer, wat de indruk van de aanwezige inwendige periscoop verhoogt en hij spreekt bovendien met zoveel  nadruk en hoofdletters als was hij de taaladviseur van de VRT.

Gisteren en vandaag verschenen er in de lokale gazetten meldingen dat de criminaliteit in Mechelen in 2008 met 14% gedaald was ten overstaan van vorig jaar.  Veertien procent. Het Nieuwsblad bloklettert :

Criminaliteit daalt in Dijlestad

Het totaal aantal misdrijven in de Dijlestad daalde in 2008 met 14 procent tegenover 2007. 'Vorig jaar reigstreerden we 8.536 misdrijven. Dat waren er maar liefst 1.391 minder dan in 2007', zegt burgemeester Bart Somers (Open VLD). 'Deze cijfers staven en objectiveren meteen de trend die al bleek uit de voorstelling van de stadsmonitor 2008 vorige week: de Mechelaar voelt zich steeds veiliger. En dat is terecht.'

Volgens de burgemeester zijn het vooral de fenomenen die een grote impact hebben op het onveiligheidsgevoel van de mensen die dalen. 'Zo zien we dat het fenomeen diefstal met afpersing daalde van 4.117 feiten naar 3.745 feiten vorig jaar. Wat betreft misdrijven tegen de lichamelijke integriteit zien we een nog meer spectaculaire daling: tussen 2005 en 2007 hadden we jaarlijks gemiddeld 1.086 feiten. Vorig jaar nog slechts 777 gevallen. Het is net dit fenomeen dat rechtstreeks ingrijpt op het welzijn van onze inwoners', aldus nog Somers.

Het stadsbestuur wijst de daling van de criminaliteit toe aan de aanpak van de onveiligheid. 'We hebben aandacht besteed aan de preventie en repressie, maar ook aan de nazorg en dat heeft nu zijn vruchten afgeworpen. Bovendien was 2008 het jaar waarin onze samenwerking met de welzijnssector en het parket op kruissnelheid zat.

 
 

Schitterend !  Geen mens die zich niet verheugt over dergelijke resultaten.

Tot we vandaag een ander geluid horen in Gazet van Mechelen : de voorgelegde cijfers zijn NIET volledig, want al de gegevens zijn nog niet verwerkt.

Met andere woorden, voor de zoveelste keer heeft de burgemeester van Mechelen zonder scrupules de gemeenteraad maar ook de bevolking een blaas wijsgemaakt. Hieronder ziet u de onvolledige lijst waar Somers zijn leugenverhaal mee staafde.

Niemand hoopt stiekem dat de criminaliteit de hoogte ingaat.  Niemand verwacht evenmin dat ze daalt, want er zijn helaas geen drastisch gewijzigde elementen in het maatschappelijk verkeer vast te stellen.  Wat echter ronduit crimineel is : een burgemeester die aan hand van valse cijfers de indruk wekt, dat hij het geboefte onder controle heeft en prat gaat op zijn fantastisch beleid, dat hij bij mekaar liegt. Is het pathologisch ?  Het was Bea Vandermaat die met haar eendagssucces "I lie and I cheat" een hit scoorde.  Bartje scoort voortdurend.

Savat


05-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Succes voor Wilders' PVV in Rotterdam bij peiling

 

Peiling: PVV met elf in gemeenteraad Rotterdam

 
Als er nu gemeenteraadsverkiezingen zouden zijn, krijgt de PVV van Geert Wilders 11 van de 45 zetels in de Rotterdamse gemeenteraad. Dat blijkt uit een peiling door het gratis dagblad Metro. "Ik ben hier echt heel blij mee," reageert Wilders, die wel een idee heeft waarom zoveel Rotterdammers zich achter de Partij voor de Vrijheid scharen. "Omdat de PVV een eerlijke echte volkspartij is, die opkomt voor Nederland en de gewone man en vrouw, de rug recht houdt en zegt waar het op staat."

Wilders laat de beslissing of de PVV daadwerkelijk mee zal doen aan Rotterdamse gemeenteraadsverkiezingen afhangen van het vinden van geschikte kandidaten. "We zijn druk bezig met het werven van geschikte kandidaten en het beoordelen daarvan."

Mensen die interesse hebben om namens de Partij voor de Vrijheid zitting te nemen in de gemeenteraad van Rotterdam, of andere gemeenten, kunnen een sollicitatie indienen via het e-mail adres kandidaat@pvv.nl Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

 

http://www.pvv.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=1784&Itemid=1

 

De gemeenteraad in Rotterdam telt 45 leden. De man met de ketting,vooraan op de rug bekenen, is de bipatride Marokkaanse burgemeester Aboutaleb

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van Wanten : Omar Hassan al-Bashir Vogelvrij

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belangrijke archeologische vondst nabij Luxor

 

Descubren dos nuevas estatuas del faraón Amenhotep III en Luxor
.
Detail van het granieten beeld van Amenothep III dat zonet ontdekt werd nabij Luxor. Deze Egyptische koning leefde van ca. 1379 vC tot 1340 vC.  Er is nog een tweede beeld opgegraven dat de koning voorstelt als sfinx, een mensenhoofd op een leeuwenlichaam. Het leven was toen kort maar er gebeurde tenminste wat.  Helaas was de profeet nog niet geboren en dat is wel een groot minpunt, want hoe wisten die oude Egyptenaren wat mocht en niet mocht ?   Amenothep was de papa van Echnaton.  Dit is zeer belangrijk voor de amerikaanse musicus Philip Glass die een vervelende opera heeft gecomponeerd over het gefantaseerde leven uit die tijd. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wonderbaarlijke herrijzenis van Graaf Maurice Lippens - door Cyrano

 

Maandag 9 maart komen ze het, de bankiers, M.Lippens, J.P Votron, K. de Boeck, F.Dierckx en  H. Verwilst, achter gesloten deuren uitleggen hoe zij het een andere keer beter zullen doen. Een vrijblijvende causerie hoe de bankwereld, en uw Fortisgeld, beter kan opbrengen en hoe om te gaan met de bankrisico's . Zelfs Dhr. Prot zal komen vertellen hoe hij zijn deal mislopen is. Er waren toch reeds zoveel beloften aan iedereen. En nu dit verziekte dossier. Er is niks meer aan verdiend.

Op deze exclusieve vergadering zullen enkele bevoorrechte parlementaire Fortisbeleggers mogen vragen hoe dat het godgeklaagd zo ver is moeten komen met het Belgische bankjuweel (en waar hun geld heen is ?).  Niet dat deze dure heren de waarheid zullen spreken.  Dit hoeft niet.  Geen eden en ze mogen antwoorden weigeren. Bankieren is een stiel van vertrouwen, nietwaar. Waarom zouden zij enkele tips geven als er geen vette bonussen te vangen zijn. Voor niet gaat de zon op en Fortis ten onder. 

Is er tegen deze schertsbankiers, die zich in de doeken lieten doen met hun rommelkredieten, reeds een gerechtelijke klacht ingediend ?  Waarschijnlijk niet, want dan zou de commissie de rechtsgang verstoren.  Welke rechtbank durft het aan de 'crème de la crème' of ‘het schuim van het schuim' aan pakken. Ofwel zijn het notoire oplichters, geldhaaien ofwel zijn het te hoog gepromoveerden en te hoog betaalde dommeriken. Laat een echt proces dit duidelijk maken. Dan kunnen zoals het hoort de slachtoffers, u en ik,  Fortisaandeelhouder of belastingbetaler, aanwezig zijn in een open proces waar vonnissen zullen vallen en straffen uitgesproken. 

Ach, misschien deden ze niets fout buiten het incasseren van hun armoeloontje en liep het fout met die verdomde ABN-Amro Hollanders, met die Russische miljardair en die Chinezen met te veel geld. Misschien begrepen de beleggers niet goed wat kapitaalverhogen betekent. Hadden ze ons wat meer geld gebracht dan hadden we het echt zelf kunnen redden.  Wij hebben het nog zo goed uitgelegd op TV.  Maar het is nu eenmaal zo bij bankieren. Er moet vertrouwen zijn en dat had u niet.

Cyrano

P.S. De schrijver is geen bankier en heeft Fortis aandelen gehad en er aan verdiend.  U kan hem dus van geen rancune verdenken. Aan de miljardenschuld zal hij mee betalen.

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!