Angeltjes
21-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einduitslag Poll : de Fortiscommissie

 

De Fortiscommissie heeft mij overtuigd, dat



de democratie in dit land goed functioneert  1 % (2)
het gerecht zich niet laat beïnvloeden door de politiek  0 % (0)
dat Leterme, Van Deurzen en hun kabinetschefs toffe peren zijn  1 % (3)
dat het parlement een schijnvertoning heeft opgevoerd  41 % (83)
de politiek een zootje is  56 % (114)

Totaal aantal stemmen: 202


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Campenhout, De Trotter en financiële chaos

 

Inmiddels raakt er wat meer bekend over het zoveelste politieke schandaal dat losbarst boven het hoofd van de Open-VLD- superschepen Ludo van Campenhout (stadsinrichting, sport en diamant).  In december 2008 werd een klacht neergelegd bij het Antwerpse parket dat een opsporingsonderzoek startte. De zaak draait om een VZW De Trotter en om het Steuncomité Vriendenkring Ludo van Campenhout. En wellicht meer, dat wij momenteel niet weten.

De Trotter : een idealistisch gestart initiatief

De Trotter is een heuse VZW, opgericht in 1998 door Wim van Dun met het oogmerk een oude klipper, de Trotter, te laten renoveren door jongeren die schoolmoe zijn, ex-gedetineerden en langdurig werklozen. De Trotter is een Fries zeilend vrachtschip van 25 meter lang uit 1916. De VZW maakt deel uit van het Contactforum voor Erfgoedverenigingen waar Piet Jaspaert (ex-Kredietbank en behoorlijk christen-democratisch gezind) voorzitter van is.

Dergelijke goedbedoelende maar enigszins onduidelijke VZW's, zoals die van Van Dun zijn voortdurend op zoek naar politieke bescherming , subsidies en steun. En de politiek kan best dergelijke idealistisch bedoelde VZW's aan zich binden, ten bewijze van maatschappelijke inzet en als het even kan als electorale stut en financieel schuilhuisje. Zo kwam Van Campenhout in beeld, die toen nog kabinetschef was bij voormalig havenschepen Leo Delwaide, (de zoon, niet de legendarische vader).  Van Campenhout zorgde direct voor de nodige erkenning en bracht sponsors bij uit de liberaal getinte maritieme wereld.

Van Campenhout in het schepencollege, de chaos op het stadhuis

In 2003 stapte Van Campenhout, na de onverkwikkelijke Visa-affaire het schepencollege binnen, nadat zijn partijgenote, de verzuurde advocate Ann Coolsaet met veel tegenspartelen,  moest opstappen. Bij de socialisten had Janssens de zwakke Leona Detiège aan de deur gezet.  De Visa-affaire was een uitvloeisel van de graaicultuur bij politici en hoge ambtenaren in de stad Antwerpen, maar het was tegelijk een staatsgreep of een stadsgreep zo u wil, van Janssens en Van Campenhout om zelf het beleid over te nemen.

Van Campenhout nam direct Van Dun mee op in zijn schepenkabinet en gaf hem naast zijn wedde een vaste bijdrage, gelijk aan 15 overuren per week.  De nieuwe politieke cultuur had zich geïnstalleerd :  de oude graaiers waren vervangen door nieuwe poenpakkers.

Kosten voor de Trotter, inkomsten voor onbekenden

De nieuwe schepen heeft in de loop van de jaren een bestuurlijke en financiële chaos georganiseerd door de Trotter te laten optreden voor zaken die totaal buiten de doelstellingen vielen. Van Dun zegt hierover het volgende in Gazet van Antwerpen : "Van Campenhout vermengde zijn politieke activiteiten met de belangen van de Trotter.  De zakelijke leider van de VZW voerde rechtstreeks de vaak onrealistische en persoonlijke wensen van de voorzitter uit.  Omdat ik mij steeds kritischer opstelde, werd ik uit het dagelijks bestuur gezet."

In 2006 werd tijdens de wielerwedstrijd, de Schaal Sels in Merksem, de factuur van de brouwer betaald door de Trotter maar de inkomsten waren verdwenen. Evenmin kwamen gelden, die verschuldigd waren aan de VZW, ingevolge sponsoringsactiviteiten, in de kassa terecht.

500 kaarten voor Clouseau

Soms sprongen de vrienden uit de bedrijfswereld Van Campenhout bij, om grotere fiasco's te vermijden.  De tickets voor het benefietconcert met Clouseau in 2005 raakten maar niet verkocht.  Tot een bedrijfsleider op het kabinet binnenstapte en 500 kaarten cash betaalde met 17.500 euro.

Uiteindelijk heeft Van Dun ontslag genomen als kabinetsmedewerker, omdat de situatie niet meer leefbaar was.  De Raad van Bestuur van VZW De Trotter zou gedurende twee jaar niet meer vergaderd hebben, evenmin als de algemene vergadering.  Er zou een tekort zijn van 200.000 euro. De wetgeving op de VZW's zou hiermede totaal met de voeten zijn getreden.  Nog even onderstrepen, dat Ludo van Campenhout ook nog eens  federaal volksvertegenwoordiger is, uitgerekend iemand die meer dan om het even wie de wetten moet respecteren. In Gent zit er ook zo'n liberaal sujet dat lak heeft aan de wetgeving en het rookverbod in restaurants aan zijn hielen lapt.

.

Tjalken De Gerlache en Ortelius

Waarom worden Antwerpse schooltjalken beheerd door een dubieuze VZW ?

Een opmerkelijke wending in deze zaak is onzes inziens, dat in 2006 de VZW De Trotter van de Stad Antwerpen het beheer toegewezen heeft gekregen van de twee schooltjalken, de Gerlache en Ortelius.  De vraag mag gesteld worden, om welke reden Antwerpen deze overdracht liet gebeuren naar een VZW die toen reeds een chaotisch bordeel was.  Zag Van Campenhout hierin de mogelijkheid om stedelijke gelden af te wenden naar zijn wankele en financieel onbetrouwbare VZW ?  

Hebben er transacties plaatsgevonden tussen de VZW de Trotter en het "Steuncomité Vrienden van Ludo Van Campenhout" ?  Welke figuren maken deel uit van beide verenigingen ?

Een ziek man

Van Campenhout schreeuwt zijn onschuld uit en beweert dat hij zelfs elke euro van zijn eigen bal overmaakte aan de VZW.  Hij beschuldigt op zijn beurt Van Dun, die op rekening van De Trotter een tweedehandsmotor zou gekocht hebben, die dubbel zo duur was als een nieuwe ...

Voor enkele maanden ontstond er in Antwerpen heel wat ophef over een kabinetsmedewerker bij Van Campenhout, die zich bezig houdt met bouwvergunningen e.d. en die gratis een appartement bewoont op de Meir, hem geschonken voor een lange periode door een bouwpromotor.

De levenswandel van Van Campenhout is ver van onbesproken in de stad.  Wij respecteren meestal de privacy van politici, in zover hun persoonlijke handel en wandel hun publieke functioneren niet beïnvloedt.  In het geval Van Campenhout is het vaak kantje-boordje.  De man kampt met problemen, zoveel is duidelijk.  Wie hem bezig zag en hoorde tijdens de Zevende Dag in maart 2008 tegen Filip Dewinter, weet wat wij bedoelen. There's something rotten in the state of Denmark, zei Hamlet.

Met de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 werd Open-VLD in Antwerpen gehalveerd : een schandelijke nederlaag, die nochtans niet verhinderde dat de cafépartij van de liberalen opnieuw voor zes jaar het socialistisch beleid van Janssens mag uivoeren, in ruil voor gescharrel en gesjoemel.

Gemeenteraadslid en senator Hugo Coveliers van het kartel Vlaams Belang-Vlott heeft het college verzocht een onderzoek in te stellen naar de activiteiten van de VZW De Trotter.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halali, Halalo, de Platenruiter is Hiero

 

 

Voor de eerste lentedag heb ik voor de vele lezers en luisteraars de lieveling van Angeltjes meegebracht, de onovertroffen Anna Netrebko.  En wat zingt onze zoete nachtegaal ?  Uit de komische eenakter "Gianni Schicchi" de smeekbede van Lauretta tot haar pappa : "O mio babbino caro", o mijn liefste vadertje ... Er zijn Engelse ondertitels maar laat die u niet afleiden : er is op het scherm veel te zien en uw oren worden gestreeld door de sterke sopraanstem van Anna.  Op het bijhuis van Angeltjes is er wat anders te beluisteren.  

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van Wanten : de nieuwe belastingsaangifte

 

 

 


20-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Lijn vraagt uw hulp

De door ons zeer gewaardeerde openbaar vervoermaatschappij De Lijn richt een vraag tot het publiek : 

Hoe zou u de nieuwe premetrotunnel  te Antwerpen willen noemen ?

Als u op onderstaand bruggetje klikt, komt u terecht op het formulier dat u dient in te vullen :

http://www.delijn.be:80/ctct/wedstrijd_premetro.htm

Het is niet aan ons om suggesties te doen of uw inspiratie te onderschatten maar het weze ons toegelaten uw hulp in te roepen bij de twijfel die wij ervaren om het formulier in te vullen. Er is een beperking van maximaal 20 tekens.

De Tunnel van Patrick Pummel (ietsje meer dan 20 maar een terecht eerbetoon aan een groot burgervader)

Het  Schuddenbolleke (alweer een eerbetoon aan een wakkere ministerin)

Het is verboden den voerder af te kloppen (een verwijzing naar  het  autoritaire verleden)

Guido Demoortunnel (spreekt vanzelf)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winston Churchill, lid van de BNP ?

 

winston-nick

http://bnp.org.uk/category/news/

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier is uit de oude doos : Rosemary Clooney

 

 

Omdat het mooi weer is, het zonnetje schijnt en omdat wij beslist hebben politici en hun miserable actualiteit in de vergeetput te dumpen :  "Younger than springtime" en het is toch weer uit South Pacific, zeker ...

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten en kent zijn klassiekers

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Gentse drama

 

 

Het Gentse drama is nog niet afgerond ...

3 verwonde agenten en een Marokkaanse neergeschoten man

Voor meer uitleg klik op de oranje tekst 

(foto de Morgen)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I have a dream : The United States of Islam

 

 

 

http://www.angeltjes.net/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leterme sluit terugkeer niet uit .

 

 

Yves Leterme sluit niet uit dat hij opnieuw premier van belgië wordt. Dat zei hij vandaag tegen een Vlaamse regionale omroep. "Ik sluit niet uit dat ik ooit nog premier word. Alleen stel ik vast dat een aantal dingen mij door sommige mensen gewoon niet gegund worden. Maar ik zet door", aldus Leterme.

De ex-premier sprak verder over zijn vertrek en verklaarde dat het moeilijk was. "De voorbije weken waren politiek maar ook op menselijk vlak een moeilijke periode voor mij", aldus Leterme. Als premier schreef hij half december 2008 een brief waarin hij toegaf dat er contacten waren geweest tussen medewerkers van hem en Justitie over de zaak Fortis.

Maar dat is geen bezwaar om opnieuw premier te worden in belgië. Gewoon niet meer schrijven aan het parlement dat justitie verzocht wordt rekening te houden met de wensen van de eerste-minister en klaar is Kees. Wel eerst nog Van Rompuy liquideren.

De politiek in het warme land B lijkt vaak een Shakespeare drama of een klucht van Labiche.

Bron : Spitsnieuws.nl


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brugse Zot ten strijde tegen Schuppe Zot

 

Titel uit de Standaard :

Brugse Zot ten strijde tegen Schuppe Zot

BRUGGE/TURNHOUT - De Brugse brouwerij De Halve Maan heeft een ingebrekestelling verstuurd naar hobbybrouwer Het Nest uit Turnhout, omdat die het bier 'Schuppe Zot' op de markt wil brengen. 'Dat lijkt te veel op onze Brugse Zot', zegt Xavier Vanneste.
 
 
***
.
Gelukkig gaat het slechts over een commercieel dispuut tussen brouwers.  Wij vreesden dat senator Vandendriessche een rel wilde ontketenen met Yves Leterme.  In deze moeilijke dagen van lijstvorming en verhitte ambities, weet je maar nooit.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schepen Van Campenhout : parket voert onderzoek

 

Er is een klacht ingediend tegen Antwerps schepen Ludo Van Campenhout (Open Vld). Het parket onderzoekt de zaak.

De onderzoekers zijn onder meer geïnteresseerd in de vzw De Trotter. Van Campenhout is voorzitter van dit sociaal project.

Wim Van Dun, voormalig bestuurslid van De Trotter en ex-kabinetsmedewerker van Van Campenhout, werd donderdag door de speurders verhoord. Volgens Van Dun ligt het wanbeleid van de schepen aan de basis van de schuldenberg van De Trotter, die 200.000 euro bedraagt.

“De voorzitter was bijzonder tolerant ten opzichte van de bestuursleden van De Trotter. Partijgenoten bestelden bijvoorbeeld advertenties, maar moesten uiteindelijk nooit betalen. De Trotter mocht zelfs bank spelen en risico’s nemen voor de activiteiten van het steuncomité Vriendenkring Ludo Van Campenhout. Binnen de twee jaar maakte hij er een ware puinhoop van, met een torenhoge schuldenberg als resultaat.”

Van Campenhout ontkent alle aantijgingen. “Met mijn hand op het hart kan ik zeggen dat ik nooit iets fout deed bij De Trotter”, zegt hij.

 @ Gazet van Antwerpen

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vulkaan uitbarsting in de Stille Zuidzee

 

 

.

Wat een toevalligheden vandaag.  De Platenruiter komt  binnenstormen met een liedje uit South Pacific van 70 jaar geleden en in diezelfde Stille Zuidzee, vlak bij  het koninkrijk Tonga, een eilandengroep van ach-ach en och-och, barst onder water een vulkaan los en dat levert ongebruikelijke beelden op.  Mocht u ze niet gezien hebben bij VTM (want u kijkt toch niet naar de Treurzender VRT, hopen wij) dan bieden wij  hier een stukje reportage aan van een Nieuw-Zeelandse omroep.

Tonga is zelfstandig en ligt ergens tussen Nieuw-Zeeland en Hawaï. Die eilanden genieten de reputatie paradijselijk te zijn, met hun uitgestrekte stranden, palmbomen, blauwgroene zee, begroeide bergen vlak bij het water, maar het leven van de 110.000 Tonganezen verloopt ruw en vaak nog primitief. Bovendien is het klimaat niet elke dag zonnetje-zonnetje, het kan er flink tempeesten en overstromingen zijn legio.  Zowel Australië als Nieuw-Zeeland treden soms militair of politioneel op, als de gemoederen opgehitst geraken.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Some enchanted evening

 

 

Op deze mooie bijna-lentedag die vol zon zal zijn, een zacht, romantisch geluid uit de musical South Pacific van Rodgers & Hammerstein. De volledige soundtrack werd opgenomen met de Nieuw-Zeelandse sopraan Kiri te Kenawa (toen ze nog niet tot "Dame" was geridderd) en de Spaanse tenor José Carreras, in zijn jeugdige jaren. De studio-opname van de CD werd verfilmd in een televisie-documentaire.

Uw Platenruiter


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie hier niet woont, moet hier niet stemmen

 

Uitbreiding stemrecht buitenlandbelgen is niet onschuldig

N-VA slaat de bal mis

Het Vlaams Belang is zeer tevreden dat het de uitbreiding van het stemrecht voor de buitenlandbelgen gisteren mee heeft kunnen voorkomen. Volgens N-VA gaat het om een gemiste kans, maar die partij is een tikkeltje te naïef en heeft de adders onder het gras duidelijk nog niet gezien.

De enige partij die al maandenlang de snelle uitbreiding van dit stemrecht eist, is de MR van Reynders en Maingain. De reden is dubbel: de buitenlandbelgen stemmen veel massaler voor de Franstalige lijsten dan voor de Vlaamse én zij stemmen veel meer voor de MR dan de gewone kiezers. Concreet rijfden de Franstalige partijen in de kieskring BHV 78,4% van deze stemmen binnen voor de Kamerverkiezingen van 2007 en de Vlaamse lijsten amper 20,2%. Het globale resultaat in BHV is totaal verschillend: de Franstalige Kamerlijsten behaalden 58,9 en de Vlaamse 41,1%. In het virtuele kieskanton “Buitenlandse Zaken” waar de stemmen van de buitenlandbelgen samenkomen, behaalde de MR 29,9% van de Kamerstemmen, terwijl dit in de globale kieskring BHV ‘slechts’ 22,7% was.

In totaal ging het in de kieskring BHV in 2007 om 16.510 geldige stemmen, zodat men moet concluderen dat deze buitenlandbelgen de resultaten duidelijk beïnvloeden in het voordeel van de meest radicale Franstalige partij.

Het opzet van de MR bestond er niet alleen in om dit stemrecht uit te breiden naar de regionale verkiezingen, maar tevens om voortaan alle buitenlandbelgen automatisch in te schrijven op de kieslijsten. De MR hoopte het aantal buitenlandse kiezers op die manier bijna te verdrievoudingen (van 122.000 naar 313.000; Belga, 4 maart 2008). Dit zou de positie van de Franstaligen in Brussel-Halle-Vilvoorde nog veel sterker maken. Om de Vlamingen te paaien had de MR zich wel akkoord verklaard met het wetsvoorstel van het Vlaams Belang om de kiezer in te schrijven in de laatste woonplaats, zodat iemand die in Aarlen of Luik woonde zich niet meer zou kunnen inschrijven in Brussel. Dit kon ook moeilijk anders, want de Raad van State had die vrije woonplaatskeuze krachtig afgewezen. Maar dit zou aan de essentie van het verhaal (een felle toename van het aantal Franstalige stemmen) niet veel veranderd hebben.

Voor het Vlaams Belang zou het hoe dan ook onaanvaardbaar geweest zijn, indien men gisteren op de eisen van MR was ingegaan. Deze kwestie kan onmogelijk los gezien worden van het dossier Brussel-Halle-Vilvoorde, dat met name door de MR al jaren wordt geblokkeerd. Nu toegeven aan de MR inzake de buitenlandbelgen en tegelijk de kwestie BHV doorschuiven, zou getuigen van een onvoorstelbaar masochisme.

Het Vlaams Belang is bereid om te praten over een uitbreiding van dit stemrecht naar de regioverkiezingen (van 2014), maar dan moet dit ook begrensd worden in tijd. Het kan niet zijn dat mensen die hier al generaties lang niet meer wonen toch ons beleid zouden bepalen. Daarom willen wij dit stemrecht beperkt houden tot diegenen die in ons land een laatste verblijfplaats kunnen aanwijzen. Het voorstel van N-VA waarin wordt teruggegaan tot de overgrootmoeder en de overgrootvader, wijzen wij af.

Bart Laeremans Volksvertegenwoordiger

http://www.politiek.net:80/hermes/28659

 


19-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poll, poll, poll : de Fortiscommissie

 

Wat vindt u van de Fortiscommissie ? 

Heeft de werking u gesterkt in uw democratische geloof in deze natie ?  Bent u ervan overtuigd, dat de politiek en het gerecht volkomen los van mekaar, land en bevolking dienen met de gloed van hun oprechte overtuiging ?  Zijn de heren Leterme en Van Deurzen én hun toffe medewerkers het slachtoffer geworden van perfiede structuren en onderstromen waar zij geen weet van hadden in hun naieve onschuld ?  Of bent u een negationist van de parlementaire democratie, die dringend voor de partijdige rechter moet gesleept worden, omdat u  de verhaaltjes van de poppenkast niet langer gelooft ?

Iedereen mag één keer meestemmen.  Behalve de goede lieden die bij Digipolis werken en Janssens heten.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerolf Annemans & Barbara Pas over de Fortiscommissie - Video

 

 

Kom eens over de brug

 

Klikken en kijken.  Geen dank


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhofstadt, de Nationale Fantast

 

Tijdens een debat in Vooruit te Gent heeft, volgens het verslag in de Standaard, Verhofstadt zich heftig uitgesproken tegen nationalisme en identiteit. En uiteraard heeft de ex-premier gepleit voor een sterke Europese Unie en de toetreding van Turkije.  Of wat  verwachtte u van de liberalen ?
 
In het geval van Mijnheer Verhofstadt is het begrijpelijk zich af te zetten tegen het begrip identiteit of persoonlijkheid, de man is een samenraapsel van eigenwaan en fantasmen. "Dat begrip identiteit  bestaat niet" aldus de roeper die in het verleden als een tjoeketrein door het politieke landschap is getuft met voortbrenging van veel rook,  lawaai, beloftes, schulden en schaamteloze leugens.
 
De politieke realiteit leert dat de twee opeenvolgende paarse regeringen van liberalen en socialisten  enkel in het zadel zijn kunnen blijven dankzij de toegevingen aan de Walen en  de ontkenning van de communautaire problemen.  En hij heeft er niets bij geleerd, Verhofstadt : "Identiteit bestaat niet" roept hij nog steeds. Mocht de ex-premier en zijn ploeg in juni 2007 een nieuw uitgebreid en stevig mandaat hebben ontvangen van de kiezers, dan zouden we min of meer zijn huidige grootspraak kunnen situeren, maar zijn VLD en de Sp-a verloren samen 16 Vlaamse  zetels van de 88 beschikbare in de federale kamer. Wat heeft die man ons lessen te leren ? Trouwens de huidige regering van mijnheer Van Rompuy beschikt ook niet over een meerderheid uit de Vlaamse kieskringen. En  opnieuw staat de blauwe Pinocchio tegen de werkelijheid in te molenwieken. 
 
Hij heeft enig verbaal weerwerk gekregen tijdens het debat  van Jan Leyers, die sedert zijn reportage "Op weg naar Mekka" een enigszins afwijkende houding durft aannemen in het linkse kamp als het over de islam en identiteiten gaat.  Er doen zich trouwens meer barsten voor bij de halsstarrige politiek-correcten ; de onvrede van veel burgers met de ontwikkelingen binnen onze maatschappij sijpelt allengs door bij enkelingen die de moed hebben even na te denken.
 
Vlamingen hebben nooit de kans gekregen zich in hun nationale identiteit te bevestigen.  Wie dat durfde, werd en wordt uitgekreten door de goede belgen als fascist, nazi of sâle flamin, zelfs door de negertjes in de Congo. Wij hebben met vallen en opstaan onze eigenheid behouden, onze taal heeft standgehouden en de belgische arrogantie heeft onze fierheid  aangescherpt.  De laatste jaren hebben de Franstaligen die merken, dat Vlaanderen meer en meer neigt naar zelfstandigheid, er zelfs de internationale gemeenschap bij geroepen om de uitingen van onze "identiteit" te laten veroordelen door de vertegenwoordigers van naties die zelfs het woord democratie niet kunnen spellen.
 
De identiteit zit in de genen van de mens.  Wie dat ontkent of verloochent, verheft zich boven de massa en kent zichzelf een status toe van exceptioneel individu toe.  Wie naar de ruziemakerswoorden luistert van Guy Verhofstadt, zou veeleer de neiging hebben hem de status van  Nationale Fantast toe te kennen.
 
Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pat Condell - Nieuwe VN resoluties - Godsdienstwaanzin en vrije mening

 

 

.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!