Angeltjes
27-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwitserland voor de Zwitsers

 

"De werkloosheidsstatistieken  in Zwitserland pieken maar de immigratie gaat rustig verder, niettegenstaande de recessie.  De federale overheid stelt vage conjunctuurprogramma's op en centrum-links praat over de gezondheidskosten.  Over het feit dat vreemdelingen en asielzoekers blijven toestromen, die de jobs voor Zwitsers inpikken of  erger nog, de werkloosheidskassen plunderen, wordt zedig gezwegen. De overstroming van ons land door vreemdelingen moet gestopt worden, om de arbeidsmarkt en de sociale voorzieningen te redden."
 
Dat is de kern van de boodschap die de  grootste partij van de Helvetische Confederatie, de Zwitserse Volksprtij (SVP/UDC), vandaag rondstuurt. 
 
Alhoewel Zwitserland (nog) geen deel uitmaakt van de EU is de gevolgde politiek net dezelfde als in de rest van Europa : daar waar christen-democraten, socialisten en liberalen het beleid bepalen, druist dit rechtstreeks in tegen de belangen van de burgers.  Door welke waanbeelden van Utopia worden deze mensen geleid ?
Ray
.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De belge just-is-just zal vel de oordeel
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Een anekdotisch feit uit een makke verkiezingsstrijd maar wel boeiend om na te gaan hoe het gerecht er zich zal van afmaken.

 

Voor de Brusselse kortgedingrechter is woensdag het geschil behandeld dat Vlaams Belang had ingespannen tegen de Brusselse gemeente Etterbeek. Die zou Vlaamse partijen veel minder afficheruimte gunnen op de gemeentelijke verkiezingsborden.

De gemeente erkent dat, maar zwaait met een politieverordening en een consensus binnen de gemeenteraad. Vlaams Belang spreekt van een discriminatie.

"In 1999 zijn er al gelijkaardige problemen geweest in een Brusselse gemeente, die de ruimte op de gemeentelijke borden onevenredig verdeelde", zegt meester Siffert, die optreedt voor Dominiek Lootens, Brussels parlementslid voor Vlaams Belang.

"Gouverneur Paulus de Châtelet heeft toen duidelijk gezegd dat alle partijen met een nationaal lijstnummer gelijke ruimte ter beschikking moeten krijgen. Dat gebeurt nu niet in Etterbeek, waar Ecolo bijvoorbeed twee volle borden krijgt en alle Vlaamse partijen samen slechts een half bord".


Volgens het Vlaams Belang gaat het om een duidelijke discriminatie op basis van de taal en moet de kortgedingrechter daar een eind aan stellen. De gemeente Etterbeek zwaait met een politieverordening die ze heeft aangenomen en waarin bepaald wordt dat alleen op de gemeentelijke borden mag aangeplakt worden.

"Bovendien bepaalt die verordening dat een protocolakkoord zal worden afgesloten over de verdeling van de borden", zegt de advocaat van de gemeente. "De fractieleiders van de partijen in de Etterbeekse gemeenteraad hebben dat akkoord ook afgesloten. Het gaat om een administratieve beslissing die enkel bij de Raad van State kan aangevochten worden"
Daarnaast is het volgens de gemeente praktisch gewoon onmogelijk om voor alle partijen evenveel ruimte te voorzien, aldus haar advocaat. "Er zijn bij ons 32 lijsten neergelegd. Als we die op onze dertien borden allemaal een plaats moeten geven, lukt dat niet. We moeten een onderscheid maken op basis van het aantal verkozenen, het aantal kandidaten op de lijst, enzovoort." De uitspraak wordt in de komende dagen verwacht.

Op zich is dit een bijna te verwaarlozen verkiezingsincident zonder veel impact.  Het is wel intressant om na te gaan, hoe justitie zich in bochten zal wringen om de gemeente Etterbeek bij te springen en de eis van de Vlamingen af te wijzen. Of dacht u dat het gerecht plots niet meer krom was in dit schandland ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanten weet van Manten : de Trappen van vergelijking

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ambiance in de stad van Allah met de Lange Wapper

 

 

Voor zo'n project kunnen we best wat knoeien

 

Minister van Ruimtelijke Ordening Dirk van Mechelen (Open VLD) wil niet in een Vlaamse regering stappen "als de Lange Wapper er niet komt" en er werd een bouwaanvraag ingediend voor het project bij de stad Antwerpen 

De regering liet een MER (milieueffectenrapport) opmaken, om mogelijk negatieve aspecten op het milieu aan te duiden. Daar was echter geen sprake : de Lange Wapper kreeg uitsluitend goede punten, in tegenstelling tot de tunnelalternatieven.

In een interne mail die vandaag opduikt, blijkt waarom dat MER-rapport negatief is voor de tunnel. De mail is geschreven door Nicole Van Doninck: zij werkt voor het studiebureau TV SAM en is de eindverantwoordelijke om het MER-document op te maken. In de mail levert Van Doninck argumenten waarmee haar team twee tunnelalternatieven voor de Lange Wapper "wegschreef". De mail is gericht aan Leo Van der Vliet, de manager bestuurlijke zaken van de BAM. Dit kan wijzen op het feit dat "de opdracht tot het wegschrijven van het alternatief" effectief vanuit het BAM-management kwam.

Het MER is met andere woorden geen onafhankelijk rapport maar een in opdracht geproduceerd document.  De onkreukbare mijnheer Van Mechelen is vermoedelijk op zijn stille wenken bediend door zijn ambtenaren.  En zo gaat dat maar door in dit zieke land met politici die elke vorm van burgerlijk fatsoen ontberen, als ze maar gelijk halen. Natuurlijk voor een project van vele duizenden miljoenen euri, loont het de moeite een en ander te laten "wègschrijven".
 
Bron : Knack




Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het land B en ONS land

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leven of dood ? (door Senior)

 

Weggeplukt uit de reacties :

Het gaat nu wel steil bergaf met het poco-gedachtengoed in dit land èn ook in de buurlanden.
.
Het spreekwoord "misdaad loont niet" heeft afgedaan  en is voltooid verleden tijd geworden : "misdaad loont WEL!"
.
De roofdieren zijn nu zo stoutmoedig èn zelfverzekerd geworden,dat ze het volle daglicht niet meer schuwen om hun prooien te zoeken, aan te vallen èn te beroven. In het beste geval brengt de prooi het er nog levend,doch fel gehavend vanaf na de aanval ; in het andere geval is de dood de uiteindelijke afloop.
.
Het is dagelijkse kost geworden te horen, te zien en te lezen, dat het tuig de straffeloosheid van zijn laf en crimineel gedrag begrepen heeft en zich als dusdanig gedraagt. De werking van 'het gerecht',  de beslissingen die parket èn rechters nemen, zijn zo hallucinant en onbegrijpelijk geworden dat men terecht de vraag kan/mag stellen : "Wat bezielt die mensen ?" Is er soms méér aan het handje? Waarom worden die roofdieren niet gekooid ? Is men bang voor represailles  bij een strenge veroordeling ?
.
Waarom stelt de Antwerpse hoofdcommissaris Baelemans zich GEEN burgerlijke partij tegenover zijn aanvaller, die zijn gsm gepikt heeft en hem enkele 'toeken' op zijn smoelwerk verkocht heeft ? Bang, meneer de hoofd commissaris ?
.
Waarom liet men die superlaffe crapuleuze onmensen in Geraardsbergen vrij, nadat ze hun bejaard slachtoffer 'hersendood' gestampt en geslagen hadden ? Bang heren procureurs ? Waarom konden de aanvallers van S.Wijfels na hun voorlopige invrijheidstelling het land B ontvluchten ? Een misverstand, heren van de just-is-just ? Hoe komt het dat Adam G nog altijd in B zit en niet in Polen zoals afgesproken ? Bang van de Roma's, heren ?
.
We kunnen nog zo een tijdje doorgaan en enkele A4 vellen volschrijven.
.
Zou het kunnen zijn dat de invloed van de 'allochtoon' al zo groot geworden is dat het uit de hand loopt en de 'magistratuur' bang geworden is om de 'hoge drukreiniger' in werking te zetten uit eigen 'lijfsbehoud' ? Het is geweten dat het tuig  zich door niets of niemand laat ringeloren en er niet voor terugschrikt, als het moet, de rechtbank op stelten te zetten en de rechters fysiek aan te pakken ! Bang geworden, heren rechters ?
.
Of zou het allemaal tot het sinistere spel van de linkse kerk behoren om de 'tegenpruttelaars' murw te maken en al die dagelijkse smeerlapperijen als
'Ja,het gebeurt nu eenmaal' te verkopen ,om alzo het gedrag van de roofdieren (waaronder velen van hun kiezers) aanvaardbaar te maken.
.
Is het niet opvallend, vast te moeten stellen dat telkens wanneer er zulk een 'crapuleuze daad' gebeurt de poco bende moord en brand schreeuwt maar dat het vuur reeds na enkele dagen geblust is en men meer bezorgd is over het tekort aan bijzitters of het gehop van de 'broodjesdragers" ?
.
Het land B is op 10 jaar tijd van een welvaartstaat naar een probleemstaat gedegradeerd en dit dankzij het deskundig sloopwerk van  8 jaar paars en reeds 2 jaar immobilisme, besluiteloosheid èn de onderlinge ruzies tussen  tussen rooms-blauw en rood in de federale. Een straffeloze brutale stijgende  criminaliteit... een fenomenale staatsschuld voor een klein land.. een ongebreidelde instroom van "eisende"  tafelschuimers... een economie zo slap als een voddenpop... en als kers op de taart, een poco (lees:politiek corrupte !) dievenbende die alleen aan  eigenbelang  en persoonlijke verrijking denkt.
.
Wat moet er nu NOG meer zijn om 'de mensen' wakker te krijgen ?
.
Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse ambassadeur in London bemoeit zich met BNP-campagne

 

Turkije is nog geen lid van de Europese Unie, maar het is druk doende zich te bemoeien met de verkiezingscampagnes voor het Euro-parlement.  Dat ziet er veelbelovend uit voor de nabije toekomst.

De Turkse ambassade in Londen heeft de Britse overheid gevraagd gerechtelijke stappen te ondernemen tegen een verkiezingsfolder van de British National Party (BNP). De Turken eisen ook dat de bewuste folder niet meer verspreid wordt, als een maatregel van preventieve censuur.

Volgens de Turkse ambassade is de folder, waarin gepleit wordt tegen de EU-toetreding van Turkije, "een belediging voor Turkije en de Turkse natie".

Dit incident zegt veel over hoe Turkije aankijkt tegen democratie en vrije meningsuiting. In Turkije staat op het "beledigen van de Turkse natie" een gevangenisstraf van twee jaar. Wie bijvoorbeeld over de Armeense genocide spreekt, over de Turkse militaire bezetting van noordelijk Cyprus, of over de manier waarop christenen en Koerden worden behandeld in Turkije, "beledigt de Turkse natie".

Bron : BNP  &  Philip Claeys

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VB-lokaal Deurne bekogeld met bakstenen

 

DEURNE - Het Vlaams Belang-secretariaat op de Turnhoutsebaan werd op klaarlichte dag bekogeld met bakstenen. 'Moedig waren de daders niet, want ze droegen allemaal een trainingsvest met kap', vertelt Guy Dirckx van de lokale partijafdeling. 'Zij dachten waarschijnlijk dat de voorruit zou breken, maar ons secretariaat was vroeger een bankfiliaal en beschikt over sterk kogelvrij glas. We betreuren de zoveelste aanslag op ons secretariaat. Wij zullen klacht indienen en vragen aan de politie dat zij regelmatiger patrouilleert in de buurt van ons secretariaat.'

@ Het Nieuwsblad

Pst : Deze actie kan gezien worden als een bijdrage van de "met capuchon uitgeruste medeburgers" aan de strijd voor een verdraagzame maatschappij : "Ik ben Tolero".


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sossen onder mekaar

 

 

Deze charmante socialist noemt zijn partijgenote (hieronder)  "dom en lomp"

Zij wil "minister" worden want ze is het al eens geweest, voor begroting of zoiets. Het was met cijfers,  waar ze niet goed in is. Maar telefonie of zo, of minister van de stad Gent, dat lijkt haar wel iets.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugdgevangenis Everberg - de Regie der gebouwen - Justitie
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

 
Het Leuvense gerecht heeft aanwijzingen dat de top van de Regie der Gebouwen gesjoemeld heeft bij de bouw van de jeugdgevangenis van Everberg. De overheid zou daardoor tot 3 keer te veel betaald hebben voor de bouw ervan.

Bij de toekenning van het contract zou de toenmalige topman van de Regie ook 10% smeergeld gekregen hebben. Het project werd niet via een aanbesteding toegekend omdat de instelling er heel snel moest komen van de regering.

@ VTM

Ons zou dit ten zeerste verbazen.  Fraude bij de Regie der Gebouwen ?  Trouwens 10% commissie, is dat nu zo overdreven voor een werk dat snel moest verlopen in het belang van de gemeenschap ?  De Regie der Gebouwen kampt met een groot personeelstekort, althans voortgaande op een tussenkomst in januai 2009 van een actief CD&V-parlementslid dat daarover een vriendelijke vraag stelde aan de minister van justitie.  Natuurlijk is er een groot personeelsprobleem bij de Regie : het personeel wordt regelmatig lastiggevallen door het gerecht. Wij zijn er gerust in : ons vertrouwen in Justitie, in openbare besturen zoals de Regie der Batimenten blijft onwankelbaar overeind. Het zijn tenslotte allemaal partijgenoten onder mekaar die de zaken regelen.  Voilà.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diplomatieke peilingen...

 

Onlangs stelde Paul Geudens – terecht – dat het  Vlaams Belang bij de verkiezingen steevast beter scoort dan de peilingen doen vermoeden. Zoals we toen stelden, is één van de verklaringen hiervoor ongetwijfeld het feit dat de vuile oorlog van het regime tegen het Vlaams Belang niet alleen de partij, maar ook Vlaams Belangers in hun privéleven treft. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat in een dergelijk klimaat van intimidatie niet iedereen openlijk durft uit te komen voor zijn overtuiging.

Maar er is meer. Op zijn weblog plaatst communicatiespecialist Frank Thevissen enkele markante opmerkingen bij de manier waarop in dit land peilingen worden gehouden. Na een uitgebreide methodologische kritiek, herinnert Thevissen eraan hoe hij begin 2007 kon aantonen dat er flagrant was geknoeid met de peilingsuitslag van januari. Dit ten voordele van de VLD en ten nadele van het Vlaams Belang, terwijl alle reële resultaten uit de peiling een status quo aangaven.

Thevissen noemt het dan ook verbijsterend dat een welbepaalde krant voor haar peiling opnieuw beroep doet op dezelfde deskundige die actief meewerkte aan de datafraude in dezelfde krant en daarvoor in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 zelfs de term ‘diplomatieke peiling’ bedacht. “Als de vertrouwensindex van de Vlaming in journalistiek en politiek vandaag op een bedroevend laag pitje brandt, is dat meer dan een vrijblijvende, sloganeske kreet, maar zijn er hiervoor duidelijk aanwijsbare redenen”, zo besluit Thevissen.

@ Vlaams Belang Turnhout


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse media weigeren in te gaan op BNP-campagne thema's

 

/

Attacked: Protestors go for horse-backed officers in Kensington
De British National Party doet het uitstekend en voert een geweldige campagne. Klikt u op de afbeelding, dan komt u terecht bij ons Bijhuis waar ze meer voeling hebben met Groot-Brittannië dan wij hier in het heerlijk multicultureel gekleurde Vlaanderen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christiania (Kopenhagen) : hippie vrijstaat opgeheven ?
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Bijna 38 jaar na het ontstaan van de beroemde hippie-enclave Christiania in de Deense hoofdstad Kopenhagen heeft een rechtbank het gebruik van het terrein dinsdag aan de staat toegewezen.


Inwoners van de vrijstaat verloren daarmee de zaak die ze tegen de overheid hadden aangespannen. Ze waren het niet eens met een in 2004 aangenomen wet, waardoor de 850 inwoners, onder wie 150 kinderen, sindsdien huur en nutsvoorzieningen moesten betalen in het hippiedorp. Voorheen waren die gratis.

Onaantastbaar

Duizenden jonge Denen wisten het 34 hectare metende verlaten kazerneterrein in het stadsdeel Christianshaven tientallen jaren te behoeden voor ontruiming. Omdat ze het terrein jarenlang onderhielden en bestuurden gold een tot dusverre onaantastbaar gebruikersrecht.

Drugshandel

De wet laat ook de mogelijkheid open dat de in 1971 opgerichte enclave een democratisch gekozen zelfbestuur kan krijgen. Ook staat erin dat de bloeiende drugshandel in de enclave moet worden aangepakt. De politie houdt wekelijks invallen om de vrijstaat schoon te vegen.

Christiania

Een advocaat van de inwoners van Christiania heeft laten weten tegen de uitspraak in beroep te willen gaan bij het Deense hooggerechtshof

http://www.spitsnieuws.nl/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus

 

 

Hier vind ik voeding voor m'n verbaasde geest
in eenvoud maar wel kritisch mee-gewogen
het zoeken naar wat anderen beogen
en wat men steeds tussen de regels leest ...

Hier vind ik antwoord op die steeds herhaalde vraag
en op m'n woede, van dat mag gewoon niet mogen
't verzet tegen 't weer te worden voorgelogen
terwijl 'k zie waar dat toe leidt vandaag ...

Hier vind ik het plezier van vriendschap die bestaat,
vervullend steeds dat logisch diep verlangen
toch niet je harpje in de wilgen te hangen
maar deel te zijn van 't mooier resultaat.

@ Tussen Rijmel & Gedicht

met dank aan Greetje


26-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan allen : oogjes dicht, snaveltjes toe en heerlijk slapen !

 

En morgen lekker op voor een nieuwe dag vol fijn nieuws over den weireld die van iedereen is


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peilingnieuws uit Brussel

 

Volgens een zonet geplaatste uitslag van een peiling door Le Soir blijkt dat in Brussel de grootste Vlaamse partij nog steeds Vlaams Belang is.  Wat vervelend, nietwaar ... en we hebben zo ons best gedaan om die onverdraagzamen, domoren en racisten dood te zwijgen of belachelijk te maken. 

Tjonge, tjonge, gelukkig is het slechts een peiling en kan er nog wat aan gebeurenj bij het "bepalen" van de uitslag.

In Brussel zijn de liberalen van de MR de eerste partij, met 26,1% (26,8% in april). Ecolo stijgt tot 19,5% (+0,7%) en springt zo over de PS, die terugvalt op 18,1% (-2,1% tegenover april). Het CDH haalt 15,3% (+1,2%). Vlaams Belang is de grootste Vlaamse partij in Brussel met 3,4%, voor CD&V, Open VLD, SP.A, Groen! , LDD en N-VA

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog meer zorgen voor de Morgen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

 
 

Op 14 dagen voor de verkiezingen heeft politiek redactrice Liesbeth Van Impe totaal onverwacht haar ontslag ingediend bij De Morgen. Dat meldt ze zelf op Facebook. Er was geen andere krant in haar geïnteresseerd. Wellicht zal ze werk zoeken in het politieke milieu. Haar ontslag is een protest tegen de huidige hoofdredactie van De Morgen. Nog andere 'topjournalisten' van De Morgen zijn volop aan 't solliciteren. Zelfs reclamebladen of sponsored magazines zijn hen niet te min.

 @ Achter Het Nieuws

Op 23 mei laatstleden publiceerde de Morgen dit artikel van Liesbeth van Impe : vermoedelijk haar laatste : Tussenstand : campagne in crisis


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een politieke satire

 

Geert Mareels (1962) was adjunct-kabinetschef van De Batselier en kabinetschef van Luc Van den Bossche, Steve Stevaert en Renaat Landuyt.  Een behoorlijk rode man, maar daar gaat het niet om.

Hij schreef een politieke satire gebaseerd op nog niet echt gebeurde feiten ...

Het VSB een extremistische afscheuring van het Vlaams Belang stevent in de opiniepeilingen af op een absolute meerderheid... Vervalste verkiezingsuitslagen, een premier met een alcoholprobleem en een apart libido, Koning Filip die verongelukt, een televisieserie wordt realiteit ...Tijd voor een Plan B.

Dit vlotte boek vol fictie dat aanleunt bij de werkelijkheid, wordt op deze blog regelmatig aangekondigd. Wij mogen er niet naar verwijzen, dat doen we dan ook bewust niet. Want anders hebben we weer boel met de reclamejongens.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip Dewinter : Stuur de daders en hun ouders terug naar land van herkomst

 

Vlaams Belang wil strenge bestraffing daders moordpoging Geraardsbergen

 

 

Het Vlaams Belang is geschokt door het feit dat de daders van een handtasdiefstal, die uitdraaide op een regelrechte moordpoging op een weerloze bejaarde dame uit Geraardsbergen, zo maar werden vrijgelaten. Terwijl het slachtoffer in coma ligt, nog steeds in levensgevaar verkeert en de echtgenoot van de bejaarde dame radeloos is, zitten de daders thuis rustig bij hun familie, mogelijk klaar om op zoek te gaan naar het volgende slachtoffer.

Filip Dewinter : “Het failliet van ons justitiesysteem is nogmaals bewezen. Drie bevoegde parketten (Oudenaarde, Brussel en Doornik) en twee verschillende talen in rechtszaken zorgt ervoor dat magistraten door het procedurebos de bomen niet meer zien. Tel daarbij een totaal gebrek aan opsluitmogelijkheden en het resultaat is dat deze jonge daders vrij rond lopen.”.

 Voor het Vlaams Belang is de maat nu meer dan vol. Alle halfzachte oplossingen en begeleidingsprogramma’s van de overheid brengen dergelijke criminele en vaak allochtone jongeren schijnbaar niet op andere gedachten. Filip Dewinter : “Voor dergelijke feiten kan men niet streng genoeg zijn. De strafrechtelijk verantwoordelijke leeftijd voor minderjaren moet verlaagd worden naar 12 jaar. Daarnaast moet er een echte jeugdgevangenis komen i.p.v. een uit de kluiten gewassen internaat. En voor deze gruwelijke feiten moet men desgevallend maar retroactief de Belgische nationaliteit van de daders ontnemen en heel het gezin terug naar het land van herkomst sturen, waar de daders hun straf moeten uitzitten!”.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen Vlagt

 

 

NIEUWSBRIEF VL² nr.160 (dinsdag 26 mei 2009)

Wie de media volgt en af en toe zijn brievenbus leegmaakt heeft ongetwijfeld vastgesteld

dat de groei van beginselvaste Vlaamsgezinde politici op enkele weken tijd spectaculair gestegen is.

Mag Vlaanderen Vlagt deze pluim op zijn hoed steken

of zou het toch iets te maken hebben met de komende verkiezingen?

Onze volgende acties:

- Van dinsdag 26 mei tot zondag 31 mei: Ronde van Italië.

- Van woensdag 27 tot zondag 31 mei: Ronde van België in Vlaanderen (dus niet op zaterdag).

- Van dinsdag 9 juni tot zondag 14 juni: Wielrennen Dauphiné Libéré.

Mogen wij vragen aan de Vlamingen wiens stulpje langs het traject staat om de leeuwenvlag uit te hangen? Of ken je iemand die daar woont? 

Wie zich nog wil aanmelden voor deelname:

ivan. mertens@vlaanderenvlaqt.orq

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!