Angeltjes
06-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Urumqi (Xinjiang) weer in opstand tegen Chinese overheid

 

Urumqi : de Grote Bazar 

Zeker 140 mensen zijn om het leven gekomen bij onlusten in de autonome  regio Xinjiang (oppervlake 55 x het land B) in het uiterste westen van China. Dat heeft een regeringswoordvoerster maandag gezegd. Bij de bloedige rellen zijn meer dan achthonderd gewonden gevallen en honderden arrestaties verricht.

Enkele duizenden islamitische Oeigoeren in Urumqi, de hoofdstad van de autonome regio Xinjiang, raakten zondagmiddag slaags met de politie. Oproerpolitie, gewapend en met honden, bevolkt de straten in een poging nieuwe onlusten op maandag te voorkomen. De Chinese staatstelevisie toonde beelden van relschoppers die auto's omduwden en in brand staken. Ook werd uitgezonden hoe een vrouw werd mishandeld.

Veel Oeigoeren klagen over discriminatie. Peking stuurt jaarlijks duizenden etnische Han-Chinezen naar het gebied om daar ,,vooruitgang te brengen''. Critici stellen echter dat de komst van de Han-Chinezen bedoeld is om de etnische minderheden te onderdrukken en de traditionele gebruiken te 'ver-Chinezen'.

Xinjiang ontstond in 1949 toen de Volksrepubliek Oost-Turkestan inlijfde. Daardoor vielen de twintig miljoen inwoners onder Chinese heerschappij. De grootste etnische groep in Xinjiang wordt gevormd door de Oeigoeren, een turkssprekende en islamitische  minderheid van ongeveer acht miljoen mensen. Een van de kreten tijdens het oproer luidt : "Allah Ahkbar, dood aan de kattenvretende barbaren. Zege aan de intifada".

De inlijving van het gebied leidde al eerder tot problemen. De terroristische Oost-Turkestan Onafhankelijkheidsbeweging (ETIM), die strijdt voor onafhankelijkheid van het gebied, pleegde in aanloop naar de Olympische Spelen aanslagen, voornamelijk op de politie.

De vlag van de Oeigoerse Vrijheidsbeweging


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkocht Etienne Schouppe KBC-aandelen in schokjes om voorkennis te verdoezelen ?

 

Na de beschuldigingen aan het adres van Buza-minister Napoleon de Gucht, die Fortisaandelen zou verkocht hebben, gebruikmakend van informatie die niet voor iedereen toegankelijk was,  wordt nu een ander lid van de regering verdacht op de beurs gehandeld te hebben met voorkennis, de CD&V staatssecretaris Etienne Schouppe.

Eind vorige week vond een huiszoeking plaats in Schouppes woning in Liedekerke. Het onderzoek kwam er volgens de krant, Het Laatste Nieuws op vraag van het parket-generaal in Brussel. Die zou onlangs van de financiële waakhond CBFA een dossier ontvangen hebben waaruit blijkt dat Schouppe twee maanden geleden een pakket KBC Ancora-aandelen verkocht op de Brusselse beurs. Het zou daarbij gaan om meerdere verdachte transacties. Verkocht de Heer Schouppe in schokjes, om niet op te vallen en zijn informatie te verdoezelen ? 

Voorkennis ? Vaak moeilijk te bewijzen als het gaat over aandeelhouders buiten het bedrijf.  De ministers beschikken in grote financiële dossiers vaak over informatie die de normale burger of bezitter van aandelen niet heeft. Dat die minister gebruik maakt van die inlichtingen voor zichzelf (of familie, vrienden, geburen) is menselijkerwijze bijna niet te vermijden.  Als de handeling uitlekt en hij/zij loopt tegen de lamp, dan wordt de normale procedure gevolgd. Door justitie dat vrij is van elke politieke invloed, zoals we allen weten. 

Mijnheer Schouppe behoort tot een partij die "respect en fatsoen" bepleit. Een politicus uitmaken voor "zakkenvuller" zou bij wet moeten verboden worden, volgens de Legioenen van de Deftige Dame. De bevolking voorliegen en fantasietjes vertellen daarentegen, druist niet in tegen de regels van de wellevendheid.

Wij weten niet precies wat het CD&V handboek over "Etiquette in de Politiek" vertelt over handelen op de beurs met voorkennis. Het is onwaarschijnlijk dat dit zou leiden tot het ontslag van de heer Schouppe.

Fats

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje afgetuigd door Zweed, omstaanders kijken toe

 

Meisje ook ziekenhuis in geslagen

Na de reportage van AT5 van de twee vrouwen die op laffe wijze werden mishandeld na het uitgaan, meldt opnieuw een vrouw geslagen en geschopt te zijn.

Dat deed zij in de Telegraaf. De 22-jarige Noëlle ging na haar bezoek aan een uitgaansgelegenheid in de omgeving van het Leidseplein nog wat eten bij een snackbar. Eenmaal buiten werd zij naar eigen zeggen door een Zweedse jongen met zwart kroeshaar en een geelbruine teint, van een jaar of 25 lastig gevallen. Toen ze met haar vriendinnen wilde vertrekken per fiets hield hij haar tegen en deelde hij de eerste klap uit. Ondanks pogingen om zich te verzetten werd het meisje op de grond geduwd en geschopt. Daarbij brak ze haar voet en liep zij blauwe plekken en kneuzingen op. De Zweedse jongen zei bij het heengaan : "Inch'Allah", wat in het Zweeds zoveel wil zeggen als : "Dit is de wil van god".  Achteraf verbaasde ze zich nog het meest over het feit dat vele getuigen geen poot uitstaken. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

***

Bij de transscriptie is mogelijk wat misgelopen in onze tekst. Het oorspronkelijke bericht vindt u bij AT5 : hier klikken

 


05-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft u uw burgemeester al bedreigd ? Gemept? Gestoken ?

 

 

"De Zondag" heeft de 308 burgemeesters die Vlaanderen telt, ondervraagd over hun persoonlijke ervaringen met geweld : "Bent u al bedreigd geweest in uw hoedanigheid van burgemeester ?" De helft van hen heeft meegewerkt aan het onderzoek.  De overigen hebben geantwoord : "Moete een koek op uw muile hebben ?" 

We geven enkele markante resultaten.

Ongeveer 2 op 3 burgervaders of -moeders zijn ernstig bedreigd geworden, zelfs met de dood.  Echt fysiek geweld ondervond 10%, zoals recent Daniël Termont van Gent die een oplawaai kreeg. Eigenlijk niet verwonderlijk : Termont is grote voorstander van de permissieve maatschappij, dus roffel er maar op los, het is gratis, het is plezant, ge komt in de krant en er volgt geen klacht.

In Herent bereiden de raadsleden zich voor op hun zitting

Verschillende burgemeesters, ondermeer die van Gavere en Meerhout, hebben kogelbrieven ontvangen.  Die van Herent, Willy Kuypers, is een geval apart : kogelbrieven komen regelmatig voor hem aan. Evenals een granaat in zijn brievenbus.  Willy vraagt er ook om : wie een afwijkende mening vertoont, kan rekenen op een verbale uitbrander gelijk het bombardement van Dresden of een epistel dat de postbode niet in uw brievenbus krijgt.  "'t Is de facteur, Jan, ik heb weer een boek voor u van onze Willy". Zeggen, dat wij ooit nog voor die man gestemd hebben ... Niet de facteur.

De burgerlijke baas van Temse werd bedreigd met een mes.  En die van Rotselaar (Dirk Klaes) werd aangevallen in een krantenwinkel en hield enkele gebroken ribben over aan deze ontmoeting. Klaes verdient dat niet : hij is niet de slimste, maar hij is een braaf man.

Tot slot deze nog : 1 op 3 zag zijn huis of auto al beschadigd. En ET van Sint Niklaas, daar wil niemand zijn handen aan vuil maken.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland : socialisten zinken verder weg in peiling - PVV blijft grootste

 

Voor toelichting : zie www.angeltjes.net


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten, Manten toch ... hij weet ervan ...

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opel

 

 

 

 

Adam OPEL richtte zijn bedrijf van naaimachines officieel op, de 21ste januari 1863.  In 1899 werd van start gegaan met de productie van automobielen, 6 jaar later verliet de 1000ste auto de fabriek in Berlijn en in 1929 nam General Motors het bedrijf over door 80% van de aandelen te kopen en 2 jaar later  heel de handel voor de volle 100%.

 
                           
 
In de jaren 1930 introduceerde Opel een logo dat geïnspireerd was op de Duitse Zeppelin.  Na het fiasco met de Graaf von Hindenburg, die brandend neerstortte,  styleerde Opel  zijn product-kenmerk tot wat het publieke geheugen nu identificeert met het automerk Opel, maar waarin de Zeppelin nog steeds herkenbaar is.
 
 
http://www.gmautoblog.com/section/gm/
 
De hoofdzetel van OPEL bevindt zich in Rüsselsheim en er zijn fabrieken in Bochum, Eisenach en Kaiserslautern (D), evenals in Zaragoza (E), Polen, Hongarije, in Ellesmere Port (UK) en uiteraard in Antwerpen.
Volgens de laatste gegevens, zou de nieuwe eigenaar MAGNA electrische auto's laten bouwen in Antwerpen. De Vlaamse Gemeenschap is bereid tot financiële deelname om de fabriek en de werkgelegenheid in Vlaanderen te behouden.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoekplaatje

 

Tatoeëerder Rouslan Toumaniantz. Today's News in Pictures - June 22, 2009 / 11
 
Zoek de verschillen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Economisch nieuws

 

.
"Het goede nieuws is, dat we de bodem bereikt hebben"


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1,5 Euro en nooit meer
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Deze ochtend voor het eerst sinds geruime tijd nog eens anderhalve euro uitgegeven voor het jongste nummer van het Brusselse satirische weekblad "Père Ubu".

"Père Ubu" was lange tijd in handen van de merkwaardige Rudy Bogaerts, in zijn jeugdjaren lid van de zeer rechtse club "Jeune Europe" maar bij het grote publiek beter bekend als de weinig succesvolle ("et pour cause"...) privé-leraar van ons aller prins Laurent. Bogaerts sprak goed Nederlands, gruwde van het "cordon sanitaire" en had op zijn minst begrip voor vele Vlaamse standpunten. Hij belde me wel eens om van gedachten te wisselen en zorgde er voor dat het Brussels-Franstalige "Père Ubu" niet anti-Vlaams werd. charles_quint746453 Eén van zijn medewerkers toen, de fijnzinnige intellectueel Michel Géoris, droeg zijn laatste boek ("Charles Quint, un César catholique") zelfs op aan "mon ami gantois Francis" - weinigen weten dat de "gantois Francis" in kwestie niemand minder dan onze Gentse kopman Francis Van den Eynde was. Dat maar om U te zeggen dat een mens die reeds de kranten doorgenomen heeft en zijn boek thuis vergat kan verleid zijn om anderhalve euro aan "Père Ubu" te besteden om de treinreis Brugge-Brussel op te vrolijken.

Nooit meer, echter. Rudy Bogaerts overleed in oktober 2007 en sindsdien is het blad duidelijk in andere handen terechtgekomen en rabiaat anti-Vlaams geworden. Eigenlijk zouden we dat soort publicaties (de grote Franstalige kranten zijn geen haar beter) tot verplichte studie in de Vlaamse middelbare scholen moeten maken - want de Vlamingen blijven tot nader order kinderlijk naïef in de goede wil van de Franstaligen geloven. Over de beruchte 3 burgemeesters van de faciliteitengemeenten klinkt het bijvoorbeeld "les 3 communes à facilités qui résistent à l'envahisseur" ("de drie faciliteitengemeenten die zich tegen de indringers verzetten"). En zelfs de zeer brave Vlaamse ex-burgemeester van Sint-Genesius-Rode, Céline Algoet, wordt onvoorstelbaar beledigend als "une rabique de première" omschreven. Het diepe en fanatieke misprijzen voor de Vlamingen druipt zowat van elke bladzijde. Van mij krijgen ze geen cent meer. Het doet mij echter verdriet dat er aan Franstalige kant blijkbaar geen Rudy Bogaerts of geen Michel Géoris meer rondloopt. In Vlaanderen is het voor de elite mode om de Franstalige arrogantie met groot begrip en sympathie te bejegenen. Aan Franstalige krant heerst jegens Vlaanderen een héél ander klimaat. Maar dat wisten we al natuurlijk.

P.S. Anecdote. Enkele jaren geleden was ik met Francis Van den Eynde bij Michel Géoris te gast in een Brussels restaurant. Op een bepaald ogenblik werd het restaurant omzeggens ingenomen door door een vuurrode delegatie ABVV'ers, vervaarlijk uitziende mannen met rode vakbondsoutfit, pas terug van een betoging. Géoris hield die mannen goed in het oog, want het was duidelijk dat ze Francis en mezelf herkend hadden en dat ze onmiskenbaar niet van plan waren ons zomaar te laten gaan. Wat ook geschiedde: we mochten het restaurant niet verlaten voor we met de hele ABVV-delegatie op de foto stonden.. want die mannen stemden allemaal Vlaams Blok.

@ http://frankvanheckevb.skynetblogs.be/


04-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NL Rechtbank spreekt rookcafé vrij

 

 

Het gerechtshof in Leeuwarden heeft het Groningse café De Kachel en de eigenaars vrijgesproken van overtreding van het rookverbod. Eerder sprak het gerechtshof in Den Bosch het Bredase café Victoria al vrij.

De uitspraak betekent nu dat de kleine horecaondernemers een schadeclaim van meer dan 50 miljoen euro indienen tegen de Staat.

In februari dit jaar werd De Kachel door de rechtbank in Groningen nog veroordeeld tot een boete van 1200 euro en een voorwaardelijke sluiting van een maand. Beide cafés lieten de asbakken op tafel staan omdat ze geen personeel in dienst hebben.

@ Spitsnieuws

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe hoog is hij ?

 

De ramingen lopen uiteen.  Klikt u op de afbeelding

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De liberale Nederlaag van 7 juni : het is de schuld van Napoleon

 

 

Wordt Napoleon verbannen naar de Europese Commissie ?

 HIER KLIKKEN


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Palin neemt ontslag als gouverneur Alaska

 

Het nieuws kwam onverwacht en opent natuurlijk de grote geruchtenmolen. Wij hebben haar leren kennen als een zelfzekere, eerlijke vrouw, goed van de tongriem gesneden en met veel lef.  Je moet het maar doen, vanuit een vrij bescheiden landelijk en geïsoleerd politiek bestaan plots onvoorbereid onder de schijnwerpers van de wereldpolitiek terechtkomen.  Sarah Palin heeft deze vuurdoop schitterend doorstaan, met enkele onvermijdelijke uitschuivers. Ze is onvoorstelbaar smerig behandeld door veel politiek-correcte tegenstanders die in het vaandel van het eigen gelijk de letters FF voeren (Fanatieke Fascisten).  Wij vonden Sarah Palin een grote dame.  En we hopen haar terug te zien in de Amerikaanse politiek.

 Lees meer bij Fox News


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En alweer een nieuwe Poll

 

De Ronde van Frankrijk of zoals onze bovenburen het zeggen "Le tour de Frans" gaat van start met een geslaagd voorprogramma : "Mag hij of mag hij niet ?"

Hij mag wèl, onze Kempenzoon.  U weet, van sport zijn wij niet op de hoogte, dat is zoals van politiek : twee vreemde werelden, maar we kunnen er niet over zwijgen.

Een van de commentaren in het geval Boonen die ons in de voorbije periode geraakt heeft, en we weten niet meer wie de gedachte lanceerde, had te maken met de enorme druk op de schouders van deze gewone man.  Tom Boonen heeft nooit gevraagd om een rolmodel te worden, die functie is hem opgedrongen : hij is door de journalisten op een niveau getild, waar een normaal mens niet wil terechtkomen. 

In het begin is die status van Beroemdheid leuk en loop je op wolken.  Overal toegejuicht worden, lachende gezichten die je begroeten, mensen die aan je lijf zitten en je betasten, geld, aandacht, vrouwen,  terwijl je uiteindelijk niets meer bent dan een simpele, knappe jongen met één groot maar tamelijk overbodig talent : koersen op een fiets.  

Die drugstoestanden zijn de pest van deze samenleving.  Boonen heeft zich laten verleiden : welke misstappen  hebben velen onder ons niet begaan en wij waren géén halfgoden ?  Wij mogen niet de perfectie verwachten van een jonge, gewone kerel die tegen zijn wil plots een volksheld wordt.  En in feite niet weet wat hem overkomt.   

Wij gaan de Ronde een beetje volgen enkel en alleen omdat Tommeke meerijdt, want het blijft natuurlijk een circus. Maar de landschappen zijn mooi, want La Frans is een prachtig land. We zullen blij zijn als hij het goed doet, want hij is iemand van bij ons en we zijn ook geen heiligen geweest.  Wie wel ?

Ray

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van Wanten : Dommeke Boonen

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dialoog Dewinter - Dedecker : Links blijft aan de macht dankzij Bart de Wever

 

 

Dewinter: 'Elke onafhankelijkheidsbeweging ontstaat in radicale hoek en wordt uiteindelijk overgenomen door een mainstream partij. Ik hoef geen pluim op mijn hoed, de dag dat het zover is. Ik wil gewoon in de spiegel kunnen kijken en weten dat ik er altijd voor ben blijven gaan.'

Dedecker: 'Ach, de zaken zijn gelopen zoals ze gelopen zijn. Maar ik kan wel zeggen dat er één persoon is in de politiek die me nooit verraden heeft, en dat is Filip Dewinter. Nooit een gesprek misbruikt, nooit achteraf dingen verkeerd voorgesteld.'

 Hier klikken voor het volledige gesprek in de Standaard

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De commissaris, Sherlock Holmes, de Gentse Planckaerts, Terzake, te veel om op te noemen

 

U herinnert zich de trieste dronkemansaffaire van politiecommissaris Peter de Wolf, die met een stuk in zijn kraag een aanrijding veroorzaakte en de zaak in de doofpot wilde stoppen met gefoefel, valse verklaringen en het betrekken van derden in zijn avontuur, om uiteindelijk vorige maand veroordeeld te worden.

We hebben de peripetieën van de Gentse flik enkele malen te berde gebracht evenals, in het verlengde van zijn onbegrijpelijke en oneerbare gedrag, het ontslag van een sp-a gemeenteraadslid. Mevrouw Schiettecatte had meineed gepleegd "omdat zij ook maar een mensch is" en De Wolf zijn vel probeerde te redden. Het gevolg was, dat zij haar mandaat in de wilgen mocht hangen. Dat heb je als je omgaat met vriendjes-ordehandhavers die de mentaliteit huldigen van  "ik ga pas naar huis als ik zat ben en de anderen betalen mijn rekening."

U las het vandaag ook in de kranten, die trouwens heel blij zijn dat er zulke dingen gebeuren, dan kunnen ze zich ook eens uitleven in een schandaaltje, want altijd schrijven over de schitterende surplace-strategie van Herman van Rompuy is oervelend : de veroordeelde De Wolf gaat in beroep.

Gelijk heeft hij, de pandoer. Ook zijn madame werd onlangs met een rijverbod bedacht. We schreven het toen : het zit in de familie, die mensen kunnen daar niets aan doen. Het lijken wel de Gentse Planckaerts, vervolgd door het noodlot en telkens kranig  overeindkrabbelend.

Wie moet er rijden na het cafébezoek ? We zuipen toch tot we lazarus zijn en dan ?  Hoe geraken we thuis ?  Toch met geen belachelijke BOB zeker ?  Trouwens, die is ook zat.

Terzake nu. We bedoelen niet, Terzake van de VRT, want we kijken alleen naar dat programma als het Gelaarsde Vrouwtje presenteert en de Zure Mannen en die zijn nu op vakantie. Dezer dagen is het de beurt aan het meisje met de piepogen : ze spreekt mooi Nederlands, articuleert alsof ze net uit de Studio Herman Teirlinck komt,  maar ze moet dringend naar de oogarts. Misschien vindt ze de weg niet. Enfin, de Zure Mannen van Terzake zijn naar Schotland, denken we.  Al die linksige figuren trekken naar een kil en regenachtig land en daar kruipen ze voor enkele weken in een blokhut waar ze rondlopen in een slodderig ribfluwelen pak en een ruitjeshemd, alsof ze Canadese houthakkers waren. En ze stoppen Clan-tabak in hun pijp, zodat de hut na enkele dagen een caramelfabriek lijkt.  Om 10 uur 's morgens zitten ze aan de whisky en bij de lunch van havervlokken met gedroogde pruimen, want de stoelgang is niet echt in orde,  nippen ze graag een kelkje graanazijn weg. Héérlijke vakanties !

Waar waren we gebleven ? Bij Peter De Wolf, die ook wel graag om 10 uur een whiskietje proeft en om 10 na 10 nog eentje, gaat in beroep en wat gebeurt er ?  U zal het eindelijk vernemen.

Jan de Moor, gewezen fractievoorzitter van het Gentse OCMW voor een Vlaams-nationale partij, waar ze hem Sherlock Holmes noemden, heeft enige vragen bij de formulering om het beroep te rechtvaardigen.

***

 

 De Gentse korpschef Peter De Wolf blijft minstens vier maanden langer geschorst. Dat heeft de Gentse burgemeester Daniël Termont bekendgemaakt. De Wolf werd vorige maand veroordeeld voor het vervalsen van een proces-verbaal, inbreuken op de wegcode en vluchtmisdrijf.

"Ondanks de tenlasteleggingen waarvoor ik recentelijk ter verantwoording werd geroepen, ondanks alle andere tekortkomingen die men mij nu, bij voorkeur anoniem, tracht aan te wrijven, blijf ik nog steeds rotsvast geloven in de fundamentele principes van een democratische rechtsstaat, de hoge graad van professionaliteit van de Belgische politiediensten, en de collectieve en individuele rechtvaardigheid en integriteit van hun leden. Het is net die overtuiging die mij er toe noodzaakt om beroep aan te tekenen tegen het vonnis", klinkt het.
De korpschef heeft dat gloedvol neergeschreven. Waarschijnlijk voor 10 uur 's morgens.

REACTIE van Jan De Moor,oud-fractieleider OCMW Gent

De Wolf is niet veroordeeld voor één "tekortkoming" zoals hij zegt, want  ik tel er drie :

- vervalsing van een proces-verbaal ;
- inbreuk op de wegcode ;
- vluchtmisdrijf.

Ik reken er nog een vierde bij : flagrant misbruik maken van persoonlijke vriendschappen. Vraag het maar aan het ex-gemeenteraadslid dat er haar mandaat en een zekere schepenzetel bij inschiet.

De politiecommissaris beseft dat als deze veroordeling kracht van gewijsde heeft, de gemeenteraad niet anders kan dan hem afzetten (eventueel met behoud van verworven pensioenrechten na een 30 jarige politieloopbaan). Vandaar zijn enig mogelijke uitweg : beroep aantekenen. Laat zijn raadsman Rieder nog enkele maanden de tijd om een zoveelste vergezocht procedurefoutje te ontdekken.

Ik heb de politiecommissaris nog nooit in levende lijve gezien. Aan de duidelijke Belgafoto in de krant te oordelen maakt een acuut drankprobleem hem ongeschikt voor deze functie. Een nuchtere vaststelling: bij het politiekorps is hij niet de enige met hetzelfde probleem.

***

En zo is het zaterdag 4 juli geworden : in Amerika een feestdag en bij ons de eerste zaterdag van de uitverkoop.

Ray

 


03-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse ayatolla's zitten er warmpjes bij. Die zullen wel lid zijn van het ABVV*

 

* ABVV = Ayatolla Bond voor Verdrukkers & Vrijheidsberovers

De collega's van Het Vrije Volk publiceren de buitenlandse rekeningen die de godsdienstfanatici uit Iran bezitten bij Zwitserse of EU-banken,  met tevens de bedragen die de heren aangelegd hebben als spaarpotje. Wij brengen er eentje nader tot u :  de prachtkerel Rasfandjarni en de overige kapitalisten kan u HIER vinden.

 

 Ali Akbar Hashemi Rasfandjani
- Union Bank Suisse (Geneve/CH) Rekeningnummer 223870390:   SF 532.5 miljoen
- Societe Generale (Zurich/CH) Rekeningnummer 30064183:   € 477.2 miljoen
- Sparkasse (Ciborg/Germany) Rekeningnummer 2957132:   € 238.2 miljoen

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neem eens een kijkje bij een Iraanse collega-blogger

 

 

http://www.dr-khazali.com/

 

 Niemand thuis gevonden ?  Of wellicht onderstaande tekst ?

در حال به روز رسانی وب سایت هستیم
به زودی سایت آنلاین خواهد شد
.
In grappige googlevertaling wil dit zeggen :
"Der indien de Roos رسانی Web Site هستیم
Klik op de Inline ZEWDIE خواهد stam"
.
Is het nog niet duidelijk nu ? Er is enkel dit aan de hand : dokter Khazali heeft het niet begrepen op het regime van de niet-fraudebestendige president Ahmadinejad en hij zou hem omschreven hebben als telg van Joodse voorouders. 
Het presidentieel paleis was te klein om de herrie te herbergen voor deze zware belediging.  De dokter werd opgepakt door de Iraanse Gestapo, naar een onbekend vakantie-oord vervoerd en zijn blog werd tijdelijk afgesloten, zoals welluidend vervat in de cryptische boodschap hierboven. Ach, die Prachtlanden toch.  Neen, dan is het hier pakken beter : mentaal-gehandicapten, mestkevers, marginalen, zo kun je mekaar rustig noemen. De Gestapo treedt enkel op als de mestkevers iets terugroepen.
.
Ray

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!