Angeltjes
30-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cijfers tonen verbijsterende werkelijkheden aan

 

Het Koninklijk Athenaeum te Antwerpen

"Het gaat niet om cijfers maar om mensen" : een uitspraak die nog vaak zal herhaald worden telkens het probleem van de geregulariseerde illegalen ter sprake zal komen.

Wij gaan de redenering omdraaien en het over cijfers hebben, waarachter mensen schuilen. Dit naar aanleiding van de mini-manifestatie van gisteren in Antwerpen.  De VB-fractie van het OCMW stelde een verhelderende persmap samen.

46% van de Antwerpse OCMW-steuntrekkers zijn vluchtelingen en asielzoekers.

In 2008 en 2009 steeg het aantal leefloontrekkers met meer dan 15% ; dit is niet alleen het gevolg van de economische crisis, zoals het OCMW graag zegt, maar heeft vooral te maken met de toenemende immigratie.

75% van de OCMW-steuntrekkers heeft een andere taal dan Nederlands als  moedertaal.

De wachtlijsten voor de Nederlandse taalcursussen bedragen 6 maand. Het duurt 2 à 3 jaar eer deze steuntrekkers in aanmerking komen voor een sociale tewerkstelling, als opstap naar een reguliere tewerksteliing. Van de door het OCMW sociaal tewerkgestelden vindt 25% een vaste job.  75% keert terug in de werkloosheid of komt bij komt terug aankloppen bij het OCMW.

67% van de uitkeringstrekkers zijn geboren in het buitenland

De grote toestroom van nieuwe immigranten via huwelijksmigratie, gezinshereniging en regularisaties is de belangrijkste oorzaak van de stijgende trend van leefloontrekkers. Bovendien komen er uit de EU-landen die een strengere immigratiewetgeving hebben dan het land B heel wat Noord-Afrikaanse migranten naar hier afgezakt. Uit Nederland, Spanje en Portugal komen ze toegestroomd.  Er zijn géén cijfers beschikbaar over deze inter-Europese migratie.

Minimaal 20.000 nieuwe aanvragen te verwachten in Antwerpen alleen

Verwacht wordt dat zich teminste 20.000 nieuw-geregulariseerden in Antwerpen zullen aanbieden. Dit kan het Antwerpse OCMW niet aan. De OCMW-leiding verwacht steun van de federale en Vlaamse overheid.  Waar zullen deze de middelen halen ? Bovendien zal deze toestroom de stedelijke samenleving nog meer ontwrichten. Dit cijferis een minimale inschatting.

Janssens en Termont kennen de problemen

In Humo van 7 juli zegden de burgemeesters van de twee grootste Vlaamse steden het volgende : "Integratie zou een langzaam voortschrijdend proces moeten zijn maar door die huwelijken is het een vicieuze cirkel geworden. Elke keer weer een stap terug, een processie van Echternach."

De beslissing waar deze regering zo buitengewoon trots op is, leidt tot verdere ontwrichting van onze leefgemeenschap en draagt bij tot de bestuurlijke en financiële chaos van dit land.  De burgers hebben hun afgevaardigden verkozen die dit beleid uitstippelen.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handen schudden of niet ?

 

Een opmerkelijk incident tijdens de receptie op de nationale feestdag. Kersvers minister van Buitenlandse Zaken Yves Leterme (CD&V) weigerde om Ghislain Londers, eerste voorzitter van het Hof van Cassatie, de hand te schudden.

Ook deze brave imam weigerde destijds ministerin Rita Verdonk de hand te schudden.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 Nederlanders opgepakt in Kenya

 

Bij zo'n titel denk je al vlug : "Ach, wat erg, voor die blonde zonen van Beatrix uit Nederland, wat kunnen die uitgespookt hebben in Negerland ?"

Nu mijnheer, die Nederlanders worden ervan verdacht, dat zij islamitische opstandelingen in het Prachtland Somalië zouden geholpen hebben. Dat is wat anders dan in de straten van Naïrobi tegen de muur van de lokale tempel een plasje doen.

Maar het zijn enkel Nederlanders bij wijze van spreken : bipatride Marokkanen, daar gaat het om.  Die behept zijn met de streken van hun islamitische relschopperij. O wee, als ze opgepakt worden, stellen zij zich plots deemoedig op als de zonen van Tromp en De Ruyter, alhoewel betwijfeld mag worden of ze weten wie dat zijn. De onschuldigen waren op toeristische doortocht, verklaren ze. 

Liegen en ontkennen, het is een onderdeel uit het boek van de profeet.

 Nieuws.nl

 


29-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie verdient de Angeltjes-Ban ?

 

 

 

U heeft massaal gereageerd door ons namen op te geven van personen (of groepen) die in aanmerking komen om de symbolische Angeltjesban in ontvangst te nemen: figuren die in de Middeleeuwen verbannen zouden worden uit de stad of het land, omdat ze op een of andere manier schade hadden berokkend.

In onze moderne tijden worden door de aanhangers van het politiek-correcte denken de terugkeer van bepaalde barbarijen uit de Middeleeuwen vergoelijkt, zeker als het om godsdienstige rituelen gaat, eigen aan de islam.  Voor één keer stappen wij mee in deze achteruitgang van de beschaving : symbolisch en toch duidelijk. Figuren die ons land en ons volk minachten of nadeel bezorgen, worden over de grens gezet.  Baai-baai : Vlaanderen wuift zijn verradertjes uit en mogelijks ook Franstaligen met wie wij gedwongen onder één dak leven.

U vindt hiernaast van donderdag 30 juli af  in willekeurige volgorde de namen van de "vijanden van het volk" die uzelf heeft opgegeven, verdeeld over 5 polls. Zaterdag worden de 4 hoogst genoteerden per poll samengebracht in een finale peiling. 

Begin volgende week weten we hoe laat het is en wie we mogen uitzwaaien.

De weldenkenden uit onze maatschappij hebben ons in een schutskring geplaatst, zij zonderen ons af en sluiten ons uit, dus wij voelen ons helemaal niet verplicht om te beantwoorden aan hun schijnheilige regeltjes van fatsoen.  Wij verbannen naar hartelust !

De redactie van Angeltjes

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beter laat dan nooit : de foto's van de betoging bij het OCMW

 

 

 

Filip zegt : alle illegalen het land uit. Met de tram.

Legaliteit niet belonen, onze fotograaf was te veel naar Anke aan het kijken.

Jan Penris ging volledig akkoord : als hij zou spreken, is het zonder microfoon hoorbaar tot op de Boerentoren.

Foto's : coproductie met de Frut van Koekestad - Teksten : idem

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Nieuwe belgen zijn op komst : Open deuren en beurzen !
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

P-Magazine pakt wel vaker uit met straffe reportages. Zo brachten ze een tijd terug het onthutsende verhaal van buitenlanders die hier zonder moeite een rijbewijs op de kop tikken, zonder een examen af te leggen en zelfs als ze niet eens met de wagen kunnen rijden. Een kwestie die door senator Nele Janssegers (Vlaams Belang) onder de aandacht werd gebracht. Deze week schiet het weekblad P, onder de titel “Het grote regularisatiecadeau” met scherp op het zopas afgesloten asielakkoord: “De nieuwe Belgen komen!”

Volgens P-Magazine werd er in Marokko uitbundig feest gevierd. Het blad doet uit de doeken hoe Hamid binnenkort naar België komt en de overheid gaat belazeren. Hij zal reizen met het paspoort en het visum van zijn broer Abdelaziz, die hier al jaren woont. Met het vliegtuig kan het niet, want dan nemen ze vingerafdrukken, maar met een tourbus of boot kan het ongehinderd. Eens hij voet heeft gezet op Belgische bodem, zal Hamid zonder moeite aantonen dat hij hier al lange tijd verblijft en in aanmerking komt voor regularisatie. Dat is allemaal geregeld.

“We hebben al een (vals) arbeidcontract voor Hamid”, zegt zijn broer. “We hebben ook papieren opgesteld die aantonen dat Hamid hier vroeger al heeft gewoond en gewerkt. En mocht zijn dossier toch worden afgekeurd, dan nemen we een advocaat of stappen we naar de Raad van State. Ondertussen blijft hij bij ons. En lukt zelfs dat niet, dan trouwt hij gewoon een Belgisch-Marokkaanse vrouw in België. Zo heb ik het zeven jaar geleden ook gedaan. Ik huwde een Belgisch-Marokkaanse uit Molenbeek die ik nog nooit gezien had. Onze vaders kenden elkaar en die twee hebben een akkoord gesloten.”

Abdelaziz vertelt zonder veel schroom dat Marokkaanse vrouwen goed in de markt liggen en veel geld waard zijn. “Marokkaanse families krijgen een pak geld als ze hun dochter uithuwelijken om de man zo van een legaal statuut te voorzien.” Volgens Abdelazziz staan er alleen in zijn dorp al tientallen mensen te trappelen om de grote sprong naar België te wagen.

“Wij hebben echt feestgevierd om de nieuwe regularisaties. Veel broeders en zusters kunnen straks de Belgische nationaliteit aanvragen. Voor ons is de procedure echt een godsgeschenk.” Neem even een borrel om te bekomen van het hallucinante verhaal. Bereid u alvast voor op de komst van een leger nieuwe Belgen én op de bijhorende factuur, want die is natuurlijk voor de belastingbetaler. Van Rompuy en zijn bondgenoten mogen fier zijn op hun werk. “Inch Allah”, besluit P-Magazine. ’t Is maar dat u het weet.

@ VB


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over het Kanaal in Great Absurdistan

 

Deze charmante mevrouw is adjunct politie-commissaris Jackie Roberts.  Zegt u even "Good Afternoon, Mrs. Roberts", dan zal zij u beleefd antwoorden : "Salam aleikum", want mevrouw Roberts en het ganse politie-apparaat van Avon en Somerset zijn stàpel op de islam.  Vorig jaar bij de recrutering van 180 nieuwe agenten, boden zich 800 kandidaten aan en de leiding heeft toen beslist om al de witten uit te schakelen. Dat is een mooi voorbeeld van positieve discriminatie voor onze eigen Leiders.  Dit jaar worden de vrouwelijke agentes verplicht een hoofddoek te dragen, mochten zij een moskee betreden.  Wat in Allah's naam moeten agenten in een moskee doen ?  Dat doet er niet toe, wat telt is de intentie van onderdanighied.  Trouwens de hoofddoek kan ook gedragen worden bij het betreden van kerken. Er bestaat een zwarte uitvoering en een blauwe, alnaargelang de kleur van het uniform : er is aan alles gedacht.

 

Headscarves being issued to WPCs..

 

In een poll die de Daily Mail inricht over dit onderwerp spreekt 82% van de deelnemers zich uit tegen deze beslissing.

Daily Mail 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Show business Komkommernieuws

 

.

George Clooney, de Argentijnse filmster met de guitige oogopslag die bijna even knap is als onze Turnhoutse tandarts, heeft een nieuw lief : Elisabetta Canalis. Met zo'n naam kan het enkel een Venetiaanse zijn.  Zoals u ziet op de foto is het een arm meisje, want ze heeft bijna geen kleren. Maar ze is wel katholiek.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geslaagd mini-protest tegen illegale regulariseringen in Antwerpen

 

Voor de hoofdzetel van het Antwerpse OCMW in de statige Lange Gasthuisstraat, schuin tegenover het peinzende standbeeld van Willem Elsschot waren deze morgen een 150-tal betogers verzameld om uiting te geven aan hun ongenoegen over de manier waarop de vele illegalen in de komende maanden zullen omgetoverd worden tot legalen.

Laten we duidelijk zijn : "illegaal" ben je uit eigen keuze.  Je verkiest naar een land af te reizen zonder de vereiste documenten, je toestand wordt aldaar onderzocht (zéér welwillend en goedgunstig) en als blijkt dat je via géén enkele maas in het net kan naar binnenglippen, verwerf je het statuut van illegaal.  Let wel : deze mensen worden bijgestaan door advocaten, sociale werkers, VZW's van de meest diverse strekkingen die alle draaiende worden gehouden met belastinggelden.  Om het simpel te zeggen : de staat financiert (met ons geld) massa's verenigingen en personen om de eigen wetten proberen te omzeilen of maximaal uit te putten.  Wees er maar van overtuigd, als een dossier niet positief is, dat de betrokkene écht niet in aanmerking komt. 

Deze mensen duiken met tienduizenden de illegaliteit in en worden ook daar verder begeleid en geholpen dankzij de vele subsidieslurpende VZW's. Als uiteindelijk de boel dreigt te ontploffen door jarenlange laksheid, is het makkelijkste : toegeven, wat krom is, rechttrekken, de eigen wetten ontwijken en de de reglementen negeren. Dàt is wat deze regering doet en waar ze zichzelf trots voor op de borst klopt : "Kijk ons eens bezig, wij lappen àlles aan ons laars. Goed, hé !"

Filip Dewinter sprak de inderhaast opgeroepen protesteerders toe met aanhaling van al deze en menig ander argument.  Wij ontwaarden onder de aanwezigen heel wat mandatarissen van in en buiten de stad van Allah : de senatoren Anke Vander Meersch en Freddy Van Gaever, de Vlaamse parlementsleden Wim Wienen, Pieter Huybrechts en Marleen Van den Eynde, uit het federale parlement Barbara Pas, uit het trotse Gent Tanguy Veys, verschillende leden van VLOTT en wij zien er ongetwijfeld over het hoofd. 

Op 15 september volgt een nieuwe manifestatie op de Antwerpse Grote Markt.

Ray

Foto's van deze manifestatie volgen later, in co-productie met een van onze favoriete steks die even aan het uitblazen is. Waarom ook niet, de regering heeft minder gedaan dan onze collega en is aan dringende vakantie toe. Wacht tot wij beginnen moe worden.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat kost ons de allochtoon ? Alexandra Coolen wil het ook weten
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

In Nederland wil de PVV van Geert Wilders van de overheid weten wat de allochtoon aan de staat kost. Ik betwijfel of de Belgische overheid daarover cijfers bijhoudt. In het verleden werd altijd beweerd van niet.

Uit recente verklaringen van de Antwerpse OCMW-voorzitster Monica De Coninck blijkt echter dat de OCMWs wel over een aantal cijfers beschikken. Daarom stelde ik onderstaande schriftelijke vragen aan de excellenties Herman Van Rompuy, Eerste Minister, belast met de Coördinatie van het Migratie- en asielbeleid, Joëlle Milquet, Vice-Eerste Minister en Minister van Werk en Gelijke Kansen, belast met het Migratie- en asielbeleid, Laurette Onkelinx, Vice-Eerste Minister en Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid, belast met Maatschappelijke Integratie, en Melchior Wathelet, Staatssecretaris voor Migratie-en asielbeleid. Ik ben benieuwd of er exacte cijfers zullen komen.*

Schriftelijke vraag: Sociale kost regularisatie illegalen

Monica De Coninck, voorzitter van het OCMW Antwerpen, verklaarde in diverse kranten (23 juli) dat de regularisatie van "mensen zonder papieren" tot extra druk zal leiden op OCMWs. Ze baseerde zich op de gevolgen van de vorige regularisatie, tien jaar geleden.

  "In Antwerpen werden in 1999 en begin 2000 5.718 regularisatiedossiers ingediend, [...] Gebaseerd op analyses van steunaanvragen van toen, komt ongeveer de helft van de geregulariseerden in aanmerking voor financiële steun," aldus mevr. De Coninck. "Maar papieren zijn geen garantie op werk: we zien dat een niet onaanzienlijk deel van de geregulariseerden vandaag nog
altijd OCMW-steun krijgt. Dat, én de gezinshereniging, vertaalt zich in een verkleuring van de OCMW-populatie: momenteel is twee derde van de Antwerpse OCMW-gesteunden allochtoon."

  Graag vernam ik:

  a) Hoeveel illegalen er in totaal geregulariseerd werden na de laatste regularisatie in 1999-2000?

  b) Hoeveel van de toen geregulariseerde personen genoten intussen van OCMW-steun, gedurende hoeveel jaren, en welke bedragen werden hiervoor in totaal uitgekeerd?

  c) Hoeveel van deze mensen verwierven inmiddels de Belgische nationaliteit?

  d) Hoeveel van de toen geregulariseerde personen lieten in het
kader van gezinshereniging familieleden naar ons land overkomen, en hoeveel personen waren hierbij in totaal betrokken?

  e) Hoeveel van de onder (d) genoemde personen genoten intussen van
OCMW-steun, gedurende hoeveel jaren, en welke bedragen werden hiervoor in totaal uitgekeerd ?

http://www.brusselsjournal.com:80/node/4027

* NvdR : Mevrouw Coolen is een zeer correct en hoffelijk Kamerlid. Zij gebruikt de juiste titulatuur zoals het hoort en zij richt zich niet oneerbiedig, zoals wij dat zouden doen  tot Van Rompuy, toeschouwer van het belgische débâcle, Madame Non, Laurette Kronkelinks en Melchior, le fils-à-papa.




Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het beste leven is in het Hiernamaals : Boem !

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buza-minister Leterme met Amerikaans afgezant Holbrooke

 

.
De Amerikaanse afgezant voor Paki- & Afghanistan vroeg dat de EU ruim eenzelfde inspanning zou leveren  als de VS voor humanitaire doeleinden, vooral voor de honderdduizenden vluchtelingen in de Swatvallei.  "Wij doen 330 miljoen dollar" sprak Holbrooke.  Napoleon de Gucht zou onmiddellijk in zijn beste King's Berlaars-Engels geroepen hebben : "Wie doe moor". 
Onze nieuwe Buza-minister Leterme gaat echter veel omzichtiger en diplomatischer te werk.  "Oewis your name again ?  Lolbroek ? We are blut, man  : no balls, no money, or something like that."  Ja, met deze nieuwe aanpak zal het land B ras een  nog betere reputatie opbouwen.
(foto : Knack)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laten we de bijbel volkladden, da's kunst

 

bible at goma
.
In de Glasgow's Gallery of Modern Art kon je de bijbel volschrijven met beledigingen, bij wijze van kunstexperiment. De "artiest" die deze fenomenale act bedacht is een vrouwelijke dominee : het mens verwachtte dat ontgoochelde gelovigen zich zouden beperken tot het neerschrijven van hun droeve lotgevallen.  Hoe naiëf kan iemand zijn ? Op de kortste keren stond het boek volgeschreven met zaken die je op de muren in openbare toiletten kan lezen. 
 Er zijn protesten van diverse christelijke groeperingen en zelfs de paus heeft van zich laten horen : "Dat zou je eens moeten proberen met de koraan" sprak hij in een moment van spontane verdwazing. De bijbel is inmiddels in een glazen kast gezet en de bezoekers kunnen hun opmerkingen nu kwijt in een schriftje.  De "kunstenares-predikante" weet niet hoe zich te wentelen in flauwe excuses die er op neerkomen "dat zij het zo niet bedoeld heeft".
Tot hiertoe heeft niemand van de brave protesteerders, de paus inbegrepen, Glasgow in brand gezet, de artiest, noch de bezoekers die opmerkingen neergeschreven hebben, bedreigd met onthoofding of dood.  Een beetje boos en verdrietig zijn, is genoeg.
.
Bron : BBC


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franscouillons ontdekken SCHRIJNEND onrecht !

 

 

La Sabam finance l'extrême droite !

 

Sabam financiert extreem-rechts !

 

Cliquez ici - Klikkeert langshier

 

Het is geschrève in twie toale gelak den belgiek is : bilingue


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het hoekje van ons Lachebekje
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

 

 

De tussencategorie van geschoolde vakmensen, waar in de knelpuntberoepen om geschreeuwd wordt, blijft zo voor een groot stuk niet ingevuld.

Maar dat komt toch in orde met die geweldige regularisatiegolf ?

@ de Morgen Universiteit

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Rodenrit - naar Drs. P - door Cyrano

 

De Rodenrit door Cyrano naar De Dodenrit van Drs. P

(Opgedragen aan Caroline G.)

We rijden met rode trojka door ’t eindeloze woud

Het vriest een graad of dertig, het is winter en vrij koud

De paardenhoeven knersen in de pasgevallen sneeuw

’t Is avond in ’t land, en nergens is een leeuw

 

Trojka hier, trojka daar

Ja, je ziet er veel dit jaar

 

We reizen met de vrienden, al zijn we nog wat jong

Door ’t eindeloze woud waarover ik zo-even zong

Een koninkrijk en zeer onoverzichtelijk terrein

Waarin men zich gelukkig prijst dat er geen leeuwen zijn

 

Trojka hier, trojka daar

Steeds uit voorraad leverbaar

 

We zijn op weg naar Spa, maar de weg daarheen is lang

En daarom vullen wij de tijd met feestelijk gezang

Intussen gaat zich iets bewegen in de achtergrond:

Iets roder en iets talrijks, en het lijkt me ongezond

 

Trojka hier , trojka daar

Is dat niet wonderbaar

 

Ze zijn nog vrij ver achter ons, ik zie echter wel

Het is een hele massa en ze lopen nogal snel

En door ons achterna te lopen halen zij ons bij

Wat onvoordelig uit kan pakken voor een vriend van mij

 

Trojka hier, trojka daar

Een liefdadigheidsbazaar

 

De rode gedaanten zijn bijzonder vlug ter been

Ze lopen op vier poten, en ze kijken heel gemeen

Ze hebben grote tanden, dat is duidelijk te zien

Het zijn de jonge wolven, en kwaadaardig bovendien

 

Trojka hier, trojka daar

Moeder is de koffie klaar

 

Al is de toestand zorgelijk, Stevie raakt niet in paniek

Ik houd de moed erin door middel van de volksmuziek

We kennen onze bundel en we zingen heel wat af

Terwijl de wolven nader komen in gestrekte draf

 

 

Trojka hier, trojka daar

Met een sexy handgebaar

 

 

Het is van hier naar Spa nog een kleine honderd werst

’t Is prettig dat de paarden net vanmiddag zijn ververst

Wel jammer dat de wolven ons toch hebben ingehaald

Men ziet de flinke eetlust die uit hun ogen straalt

 

Trojka hier, trojka daar

Twee frietjes met tartaar

 

We doen heel onbekommerd en we zingen continu

Toch moet er iets gebeuren onder moeders paraplu

En zonder op te vallen overleg ik met mijne Stief

“Wie moet er aan geloven,” zeg ik, “toe, bedenk iets, lief !”

 

Trojka hier, trojka daar

Hulde aan het gouden paar

 

“Moet Johan het maar wezen ?”, “Neen, want Johan speelt viool”

“Wat vind je van Franky ?”, “Maar die leert zo goed op school !”

“En Erik dan ?”, “Nee, Erik niet, een donkerbruine alt”

Zodat de keus tenslotte op de kleine Peter valt

 

Trojka hier, trojka daar

Foei hoe suffend staat ie daar

 

Dus onder het gezang pak ik het ventje uit Lommel beet

Daar vliegt hij uit de trojka met een griezelige kreet

De wolven hebben alle aandacht voor die lekkernij

Nog vierentachtig werst en o, wat zijn wij heden blij

 

Trojka hier, trojka daar

Overal zit paardenhaar

 

We mogen Peter wel waarderen om zijn eetbaarheid

Want zo raken wij die rode troep voorlopig  even kwijt

 Zo jagen wij maar voort als in een gruwelijke droom

Bravo, bravo, weer een feest aan de Scheldestroom

 

Trojka hier, trojka daar

Kijk daar loopt een bazelaar

 

Daar klinkt weer dat gehuil, en onze hoop is weer verscheurd

De wolven zijn terug en nu is Erik aan de beurt

Daar gaat de dwaze man, hij was zo vrolijk en zo braaf

Nog achtenzestig werst en in Mechelen woont een graaf

 

 

Trojka hier, trojka daar

Is hier ook een abattoir

 

Ik zit nog na te peinzen en mijn Stief stort menig traan

En kijk daar komen achter ons de wolven al weer aan

Dus Franky ’t is wel spijtig maar jij bent te virtuoos

Nog tweeenvijftig werst en daar was laatst een ventje loos

 

Trojka hier, trojka daar

Slankgebouwde zeveraar

 

Nu Franky is verwijderd hebben wij weer even rust

Maar nee, daar zijn de wolven weer, op nog een part belust

De doodskreet van Johan snijdt ons pijnlijk door de ziel

Nog zesendertig werst in een rood en blauwe kiel.

 

Trojka hier, trojka daar

Wat een slechte rekenaar

 

Mijn Stief en ik zijn over, dus zingen een duet

En als ’t even mee wil zitten halen we het net

Helaas, ik moet hem afstaan aan de hongerige troep

Nu nog maar twintig werst en Hoeperdepoep zat op de stoep

 

Trojka hier, trojka daar

Langzaam drinkt de Hasselaar

 

Ik zing nu weer wat lustiger want Spa komt in het zicht

Ik maak een sprong van blijdschap en verlies mijn evenwicht

Terwijl de wolven mij verslinden, denk ik “Dat is pech

’de SP-a , een mooie buit, maar net iets te ver weg”

 

Trojka hier, trojka daar

Leve onze goed Tsaar

 

 

Cyrano uit Gascogne

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : de taliban

 


28-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrede, innerlijke rust ? Huur eens een helikopter.

 

 

Het is inmiddels bekend dat de jonge vrouw die de helikopter bestelde voor de ontsnapping uit de gevangenis van Brugge van de drie boeven, een bekeerlinge is. Een jonge Antwerpse uit Hoboken die enkele jaren geleden door VTM geïnterviewd werd over haar overstap naar de godsdienst van de vrede, vriendschap, verdraagzaamheid en rust.  U kan, als u het de moeite vindt, het vraaggesprek met het bekeerde meisje hier bekijken. Zij heeft alleszins haar nieuwe godsdienst een fijne beurt bezorgd, door op een opvallende manier in de criminaliteit te stappen. U wil vrede en innerlijke rust : u weet waarheen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BHV ? Ssst ...

 

 

Vice-premier Ssst ... Ssstteven de Zwijger :

B-H-V ?

"Daar moeten we zoveel mogelijk over zwijgen"

Jazeker, zeg het maar tegen Olivier Maingain en Didier Reynders.

De CD&V heeft een nieuwe Oppertjeef gevonden die de zaken zal regelen naar goed tjevengebruik : Ssstteven Van Ackere-de-Zwijger.

Snaveltjes dicht, oogjes toe, zakjes open.

 

Zie : Knack


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreedzaam protest tegen nieuwe golf regularisaties

 

 

VOORSTELLEN VLAAMS BELANG

VOOR EEN EFFICIËNT EN KORDAAT

ASIEL- EN IMMIGRATIEBELEID

Het illegalenprobleem is een gevolg van het lakse asiel- en immigratiebeleid met overdreven beroepsmogelijkheden bij allerlei instanties en het ontbreken van een efficiënt uitwijzingsbeleid. 

De asielprocedures zijn nog te lang en te ingewikkeld.

Het Vlaams Belang kiest voor een efficiënt en kordaat asiel- en immigratiebeleid. Dergelijk beleid zal automatisch tot gevolg hebben dat de aantrekkingskracht van België voor asielzoekers vermindert. Tevensmoet de vrijwillige terugkeer van asielzoekers en illegalen aangemoedigd worden.

Het Vlaams Belang pleit voor:

• Een waterdichte immigratiestop;

• De verstrenging van de bestaande regeling inzake

gezinshereniging;

• De afschaffing van de snelbelgwet;

• Het onderbrengen van asielzoekers in gesloten

asielcentra tijdens het hele verloop van de asielprocedure;

• Een daadwerkelijke repatriëring van de illegalen;

• Een actieve opsporing van illegalen;

• Een geslaagd assimilatieproces en een inburgeringsproef

als voorwaarde voor naturalisatie;

• Het niet toelaten van de dubbele nationaliteit bij

het verwerven van de Belgische nationaliteit;

• De afschaffing van het stemrecht voor vreemdelingen,

ook bij gemeenteraadsverkiezingen;

• Het aanmoedigen van de vrijwillige terugkeer o.a. via het door de overheid in het leven geroepen REAB-programma.

Op woensdag 29 juli roept Vlaams Belang op aanwezig te zijn voor de zetel van het OCMW in de Lange Gasthuisstraat om 11 uur, om vreedzaam te protesteren tegen de nieuwe nieuwe golf van vreemdelingen die weldra zullen gelegaliseerd worden.

 

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!