Angeltjes
22-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels slagschip kapseist tijdens Zevende Dag


Sedert we een stukje scheldproza geproduceerd hebben over Electrabel (wat niet tot onze gewoontes behoort overigens) hebben wij dagelijks slechts enkele uren  electriciteit  op de redactie.  Vandaar dat we van de Zevende Dag enkel het slot hebben kunnen zien.  Philip Claeys leek verdacht veel op Frank Vanhecke, maar dat kan aan onze contactlens liggen, sinds we in proces liggen met onze opticien.
 
Wie alleszins glorieus en matroneus schitterde  tijdens het fragmentje dat we mochten aanschouwen, was het blauwe EP-lid Annemie Neyts.  Mijn god, wat een présence en wat een arrogance !  De degelijke journaliste Goedele de Vroy  (u ziet dat wij best objectief kunnen zijn, als het maar niet te lang duurt) vroeg juist, toen onze televisie aanfloepte aan het Brusselse slagschip : "Hoe komt het, dat de prijzen van de voedingswaren in ons land veel meer stijgen dan in de buurlanden ?" Neyts staarde met  een blik vol wiet-verdwazing in het rond en Ivo Belet, die op zijn eentje heel het Europees Parlement overbodig maakt, begon al met een uitleg over bananenschimmel, een onderwerp waar hij bij zijn dokter alles van geleerd heeft,  toen Neytrs losbarstte : "Hoe kan ik dat nu weten over die dure prijzen in dit land, denkt u soms dat ik zelf boodschappen doe ?  Wij eten in het restaurant van het parlement, en dat is gratis.  De mensen zeveren over van alles en als de patatten duur zijn, is dat de schuld van het Vlaams Belang."

Er ontstond enige gêne bij de aanwezigen na deze demonstratie van maatschappelijke en economische scherpzinnigheid. Behalve bij Belet, die op zijn tenen getrapt was, wegens de onbeleefde onderbreking. Dat is nu nog altijd hetzelfde bij de VRT zag je hem verongelijkt denken.  De anderen keken van uiterst geamuseerd tot meewarig naar het gekapseisde slagschip.   

Volgend jaar bij de Europese verkiezingen denkt u er aan ?
 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemiste Kans !



brrrrr

Als de zelfzuchtige Turken de simpele Kroaten niet onder de mat hadden getrapt, zouden wij nog meer beelden als hierboven van enthousiaste fans hebben kunnen plaatsen.  Bedankt hoor, Turkije !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 jaar in de cel in Teheran






Hannah Abdi is een studente van 21 die in Iran veroordeeld wordt tot 5 jaar cel wegens het opzetten van een complot tegen de nationale veiligheid van de staat.  Deze Koerdische jonge vrouw had een handtekeningactie gestart om gelijke rechten te bepleiten voor vrouwen in het fijne niet-nucleair-uitgeruste en  extreem vrije land Iran.

Eerlijk gezegd en gezwegen, Iran kan ons gestolen worden, wij komen niet onder de bekoring van dit dictatoriale, islamitische, wreedaardige land dat zijn eigen burgers minacht en verdrukt en de internationale gemeenschap voortdurend uitdaagt.  De manier waarop in Iran de islam de vrijheid inperkt,  en de vrouw dwingt tot een mensonwaardig bestaan, is een regelrechte schande waar je links zelden over hoort.

Westerse vrouwen die zich vrijwillig, al dan niet symbolisch, vereenzelvigen met de islam door zich in een hoofddoek te wikkelen, zouden bij wijze van experiment enkele jaren in Teheran moeten gaan wonen, in plaats van in het Westen het kalf uit te hangen.

 

Ray


21-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op wandel in Istanboel-aan-de-Schelde, comme chez soi


Omdat we 's nachts moeilijk de slaap hadden kunnen vatten,  wegens de toeterende Toerkse overwinningskaravanen, zijn we zaterdagmorgen uit solidariteit gaan wandelen in het multi-ethnische Istamboel-aan-de-Schelde.  Enkele impressies uit de Seefhoek, omgeving Veldstraat en Van Kerkhovenstraat. Toerist in eigen stad

 
 
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mecca-Cola ies goed voor dorst en ies halal



Gelijk hebben ze, onze islamitische medeburgers !  Zij zouden wel gek zijn (?) om nog langer Yankee-Cola van Coca of Pepsi te drinken.  Het is al erg genoeg zo : de volgelingen van de Profeet mogen niet eens een Duveltje drinken maar ze moeten wel hun gebitten laten aantasten door de zoetdrank van de aartsvijand  Satan Amerika. Dus er werd eindelijk een eigen lekkere dorstlesser gebrouwen : Mecca-Cola.  Helemaal Halal, zoals de profeet hem zelf graag zou gedronken hebben.

Georges Clooney was niet vrij om de campagne te promoten maar er werd gelukkig in Antwerpen een evenwaardige VIP gevonden :

Filip Dewinter toont de Mecca-cola

Ik drink alleen nog Mecca-Cola !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Commissaris Charleroi in beschuldiging : dat is normaal.





La commissaire et l’entrepreneur inculpés


Zowat elke zichzelf respecterende politicus van Charleroi heeft al tenminste eenmaal de binnenkant van een politiecel gezien en de enkelingen die tot hiertoe ontsnapt zijn, begrijpen het zelf niet.  "Waarom ik niet ?  Ik heb toch ook in de kas gezeten ?"

Vrijdagnamiddag werd door onderzoeksrechter France Baeckeland   de hoofdcommissaris van Charleroi,  Francine Biot aan de tand gevoeld.   Na een huiszoeking en een langdurige ondervraging tot zaterdagnamiddag werd de commissaris in beschuldiging gesteld wegens "passieve corruptie in de hoedanigheid van politie-functionaris".  Deze laatste toevoeging maakt het dossier nog zwaarder.

De feiten zijn ingewikkeld en mistig zoals alles wat zich in dit Waalse Chicago afspeelt.  Enkele jaren geleden werd het politiekantoor van Marcinelle opzettelijk in de fik gestoken  door enkele onverlaten.  Zoiets gebeurt overal en het is normaal.  Herstelling, renovatie en uitbreiding van hetkantoor werden verzorgd door een aannemer, die momenteel achter de tralies zit.  Dit is ook zeer normaal : in Wallonië kan je geen opdrachten krijgen zonder gerechterlijk verleden. Het staat in elke aanvraag tot bestek of offerte" Il est indispensable d'avoir des mains sâles"  (het is onontbeerlijk besmeurde handen te hebben)

Bij de afwikkeling van de werken zou een en ander fout gelopen zijn en hier verschijnt mevrouw de commissaris ten tonele.  Duidelijk is het allemaal niet, want er komt ook een verzekeringsmaatschappij om de hoek kijken die een stuk van de facturen moet betalen.  Zijn zij het die moeilijk doen ?  Wie zal het ooit weten ?  Het bedrog situeert zich alleszins in de omgeving van de goedkeuring van de uitgevoerde werken, een vrij klassiek gegeven. Een bijkomstig probleempje : het kantoor werd opgetrokken gedeeltelijk op grond die behoort tot Charleroi en voor een ander stuk op grond van de sociale woningbouwmaatschappij Le Foyer.  Een fijne socialistische vereniging die meermaals in andere fraude dossiers opgedoken is.

Corruptie, misbruik, georganiseerde misdaad, ontvreemding van openbare gelden, bedrieglijk opzet : u zegt het, de PS doet het.  Tegelijk zijn dit ook de democratische  lieden die moord en brand schreeuwen en een correcte Vlaams-nationalist verhinderen zijn democratische parlementaire taken te verrichten.

Wanneer gaan wij die corrupte bende lossen ? Wanneer zal de kiezer inzien dat de socialisten uitgegroeid zijn tot een roedel hongerige wolven ?

Savat.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Exclusief Uitje ? Logeer in Hotel "De Loge"



 

 
In volle ornaat staan de obers klaar om het diner op te dienen.
 
 
De hotelhofmeester is zich bewust van zijn importantie
De witte handschoenen verbergen  soms minder propere handen
 Echter niet in dit geval. De man is simpel maar clean.
 
 
 
In de Egyptische tempel kunnnen in serene sfeer Isis en Osiris aanbeden worden door de gezellen
 
 
Het kleine meisje ontvangt uit handen van een geest de Heilige Graal : voorwaar dit is meer dan een symbolisch gebeuren. Men moet behoorlijk intellectueel geschraagd zijn om dit mysterie te vatten. In Hotel De Loge wordt derhalve geen klootjesvolk, noch arbeiders toegelaten, laat staan hun gepermanente wederhelften in bloemetjesjurk.

Volgende week een nieuwe Exclusieve aanbieding : 
Opus Dei verlicht geest en portemonnee
 
Voor verdere inlichtingen richt u tot de minister van Buitenlandse Zaken, de Heer Napoleon Gucht of vraag de brochure in uw dichtstbijzijnde Aldi.
 
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wenen : sport verzacht de zeden




Kroatische Fans auf Streitsuche in Wien. / Quelle: REUTERS / Foeger


Het mooie en rustige Wenen was  vrijdagnacht na de voetbalwedstrijd  Toerkaaie-Kroowaatsije het toneel van felle rellen en vechtpartijen tussen beide volkeren. Politici mogen denken dat zij bij machte zijn de identiteit van volkeren en individuen uit te gommen, de realiteit toont aan hoe sterk de nationaliteit in onze genen zit.  Europa is zo laf en schuldig door dit continent ongecontroleerd te laten overrompelen door avonturiers, vechtjassen en godsdienstidioten, die hier niet thuishoren.  De rekening moet vroeg of laatvereffend worden. Wij willen niet terug naar het verleden, zoals sommige poco's het beweren, wij willen onze eigen beschaving overeind houden.

http://www.wienerzeitung.at/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dank je, Oranje !



ORANJE VERSLAGEN 

MAAR ZE HEBBEN WEL DE KNAPSTE VOETBALVROUWEN


 
 
nederlandverslaatroemenie4.jpg
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rust




Vandaag is het Reageerders- & Lezersdag.  De redactie bezint zich, rust uit en bereidt zich voor op de mislukkingen van 15 juli




Het woord is aan u, de onderwerpen zijn vrij en schandaalschoppers worden geweerd.  Wij laten onze boterham niet afnemen.

(foto @ ACOD, onze rode vrienden)






Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kent u haar nog de bloedmooie Anna Netrebko ? ... Hier is zij terug




De schitterende en bloedmooie Russische sopraan Anna Netrebko treedt op tijdens the last Night of the Proms in Royal Alberthall in Londen en zij pakt het publiek in met de meeslepende aria uit Giuditta van Franz Lehar : "Meine Lippen sie küssen so heiss".  Zij brengt deze aria met bewuste overacting en pathos en Londen juicht haar toe.  Een uitzonderlijke opname : zeer aanbevolen, behalve voor de lezers van de Morgen en de fans van Martine Tanghe. Voor de volgelingen van Erik Doevoort komt er later een gecorrigeerde uitgave met excuses.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinksenfoor in de stad van Allah






Vanuit het grote rad, zicht op de Waterpoort


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Europese Junta




 


De man in het midden heeft net een ontmoeting achter de rug met Dommeke Boonen.  De grijsaard links probeert de rosse naast hem te imponeren en imiteert voor haar een wiebelende erectie. Aan de prijs van de benzine is helaas niets te doen.



Zo was de junta in 2007 samengesteld. De grijsaard stond toen ook al naast de rosse, maar was nog niet vertrouwd met de werking van Viagra.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Love is a many splendored thing ...



Commissievoorzitter Jose Manuel Barroso (rechts) feliciteert Angela Merkel met het succes.   (Foto AFP)

Judas en Trees beginnen aan het voorspel


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zevende dag met Philip Claeys



ZEVENDE DAG


Nu zondag is Vlaams Belang-europarlementslid Philip Claeys te gast in het actualiteitsprogramma ‘De Zevende Dag’. Eén, 11 uur.




20-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even Wim de Vilder van de VRT aanvullen ...



Het schijnt dat de niet-regerende regering van Nonkel Kruk geen akkoord vindt over de bestemming van gelden van de Nationale Loterij. 

Die boodschap las Wim de Vilder ons op zijn keurige, uitgestreken en steeds correcte manier voor tijdens het gesproken dagblad van zeven uur.  Wim is een elite-product in het politiek-correcte medialandschap net zoals zijn oudere broer van VTM, Danny Verstraete. Beiden lezen hun berichten voor als waarheden uit de bijbel,  pardon de koran. En zij doen dat veel geloofwaardiger dan sommigen van hun collega's die een zenuwtrek in hn schouders vertonen,  met hun vingers trommelen, hun wenkbrauwen optrekken tot onder de haargrens of scheve grimassen  trekken alsof ze in het spiegelpaleis zitten. 

Vorig jaar kreeg de Nationale Loterij de opdracht een bedrag van 225 miljoen euri uit te delen aan de verschillende regeringen, die op hun beurt transfereren naar diverse verenigingen uit de sportieve, sociale of culturele sector.  Alhoewel wij geleerd hebben in euro's te denken voor het dagelijkse gebruik, rekenen we als het over miljoenen gaat, graag terug naar franken, om de omvang beter te situeren : 225 miljoen euri, dat waren 9 miljard frank. 

Je kan er donder op zeggen, dat de verdeling tussen de gemeenschappen de oorzaak is, dat de verantwoordelijke minister Reynders van financiën, de zaak op de lange baan aan het schuiven is. Een zoveelste communautaire ruzie.

Om de "klanten" van de 0verbodige 0nvlaamse 0penbare 0mroep te laten begrijpen, waarover het gaat, kwam Patsy Sörensen van Payoke  vertellen dat het een kleine ramp is voor haar opvangcentrum van prostitutie-slachtoffers als zij de Lotto-centen niet tijdig ontvangt, zo ook een mijnheer van de fietsersbond. 

En kijk,  wie kwam ook met zijn chagrijnsmoel onze avond vergallen ?   Jozef De Witte, de leider van de gedachtenpolitie en het Spionnencentrum.  Hij draaide rond de pot zoals te verwachten van een vrijzinnige die vol tjevenstreken zit.  Een doorsnee onwetende kijker met belangstelling voor griezelige elementen uit de samenleving, vraagt zich af : "Wie is die man ? Wat doet hij ?  Zou hij ontuchtige handelingen uitgevoerd hebben ? Waar wil hij heen met mijn centen ?"  Zeer terechte vragen overigens, want in het lijstje van instellingen die poen vangen, was er geen sprake van de instelling van die griezelige man.

Wij kunnen met genoegen de berichtgeving van de VRT vervolledigen : het Spionnencentrum ontving rechtstreeks van de Nationale Loterij in 2006 de ronde som van 4,35 miljoen euri, dat is 174 miljoen frank. Voor alle duidelijke degelijkheid voegen wij er aan toe, dat het niet duidelijk is dat de toelage aan het CGKR vervat zit in de som van 225 miljoen of rechtstreeks toegekend wordt, maar ze is alleszins afkomstig van de Nationale Loterij want zo staat het in hun jaarverslag.

Het Spionnencentrum wordt integraal financieel rechtgehouden door gelden BUITEN ELKE PARLEMENTAIRE CONTROLE OM.


Het is niet de eerste maal dat we deze compleet aberrante toestand aanklagen, maar als men de schaamteloosheid zo ver drijft door in televisiejournaals te komen janken dat de ondemocratisch bekomen centen in gevaar zijn, houden wij ons het recht voor ook te janken.

Trouwens wij waren bijzonder gecharmeerd dat de twee fijne manipulatoren van het nieuws en het brein,  de VRT en het Spionnencnetrum mekaar gevonden hadden vanavond.  Hopelijk ontstaat er een innige band die moge uitmonden in een fijne programmareeks "Het Leven zoals wij het aan de mensen opleggen".

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moureaux, waarom leggen we de transfers niet vast in de Grondwet ?







Waarom klampen de Franstaligen zich zo hardnekkig aan het land B vast ?  Zijn ze wanhopig verliefd ?  Zijn ze gestoord ?  Vinden ze in hun grauwe bestaan de kleuren van de tricolore vlag de troost van hun Waalse cultuurloosheid ?  Philippe Moureaux, burgemeester van het Arabische Molenbeek, Vlamingenhater 24/24 en 7/7 en linkse inspirator van de Parti Socialiste heeft op deze vraag een duidelijk antwoord gegeven.

In een interview met Le Soir stelde hij deze week letterlijk: “Als de interpersoonlijke solidariteit wordt afgeschaft, interesseert België ons niet meer.”

Anders gezegd: zonder de Vlaamse miljardentransfers hoeft België ook voor de Franstaligen niet langer. Het is goed dat  eens duidelijk gezegd wordt waar het op staat.  Helaas, zijn de Vlaamse onderhandelaars te bang om de piste Moureaux uit te spelen tijdens de onderhandelingen.  In de kranten staat nu al, dat het fantastische kartel de transfers van Vlaanderen naar Walchië in stand zal houden. 

 Mogen wij een tip geven ?   Waarom de transfers niet vastleggen in de Grondwet ?  Dat ware nog eens een oplossing en dan kunnen de Walen zonder verdere problemen voortgaan met het afschaffen van de taalgrens, de invoering van de tweetaligheid en nog enkel democratische verfijningen die de internationale gemeenschap zal toejuichen.  Met op 21 juli op de Grote Markt van Brussel de onthoofding van Frank Vanhecke en Bruno Valkeniers.

Bron : Vlaams Belang
Bewerking : Savat
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zal het fijne land Jordanië Wilders laten oppakken wegens Fitna ?



 

Jordanië is van plan PVV-leider Geert Wilders internationaal te vervolgen vanwege zijn film Fitna. Wilders vreest binnenkort te worden opgepakt.

Jordanië werkt aan een internationaal arrestatiebevel tegen Geert Wilders
Jordanië werkt aan een internationaal arrestatiebevel tegen Geert Wilders

Maandag verklaarde de rechter in Jordanië de aanklacht die de Jordaanse groepering The Messenger of Allah Unites Us tegen Wilders had ingediend, ontvankelijk.

Wilders wordt beschuldigd van racisme, het aanzetten tot haat en het beledigen van moslims en de islam.

Volgens de Volkskrant zijn minister Maxime Verhagen (Buitenlandse Zaken, CDA) en terrorismecoördinator Tjibbe Joustra bezig met de zaak. Het ministerie meldt dat Verhagen de zaak zeer nauwkeurig volgt 'omdat dit implicaties kan hebben voor de vrijheid van meningsuiting in Nederland'.

Wilders is blij met de steun van Verhagen. ‘Gelukkig nemen ze het zeer serieus. Op deze manier wordt mijn bewegingsvrijheid gigantisch beperkt en kan ik als politicus niet opereren,’ aldus Wilders in de Volkskrant.

Hij vreest dat de rechtbank snel zal overgaan tot daadwerkelijke dagvaarding en het uitvaardigen van een internationaal arrestatiebevel. Hij verwacht het verzoek tot aanhouding volgende week.

Jordanië zou verschillende mogelijkheden hebben om Wilders uitgeleverd te krijgen: een verzoek via Interpol verspreiden of de landen waar Wilders op bezoek is vragen hem uit te leveren. Zolang Wilders in Nederland blijft, is er niets aan de hand. Ook zou Nederland een eventueel verzoek bij Interpol kunnen aanvechten.

Het ministerie wijst erop dat de rechtbank in Amman nog geen uitspraak heeft gedaan.

De Jordaanse groepering achter de aanklacht tegen Wilders heeft ook een boycot tegen Nederlandse producten in Jordanië georganiseerd.

Door Anna Dijkman @ Elsevier


Dit kan Nederland en de Europese Unie niet laten gebeuren.  Benieuwd of onze eigen Napoleon zijn groot smoelwerk zal durven openen. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Plan de Man uiteengezet door Hendrik de Man (historische opname 1933)





.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk worden ze verstandig




.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!