Angeltjes
03-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoboken, de Bronx van Antwerpen ?

 

(archief)

Op het rode tv-zendertje ATV  zagen we vandaag een ontluisterende reportage over de wijk Draaiboom in het Antwerpse district Hoboken. Verwonderlijk, want de meeste kranten verzwijgen wat daar aan de hand is, of moffelen partiële berichtjes weg.

Het is al jaren aan de gang, dat de bewoners van de wijk geterroriseerd worden door jeugdbendes en allochtoon Marokkaans gespuis.  Bij het bijeensprokkelen van documentatie over wat zich daar afspeelt, stuitten we op verslagen van  districstraadszittingen uit 2003 en 2004 met tussenkomsten van Vlaams Belangraadsleden die klonken, als beschreven zij de toestand van vorige maand. Net dezelfde problemen als vandaag : drugsgebruik- en handel, diefstallen, overvallen, brandstichtingen, verbaal geweld, nachtkabaal, mobbing, en veel angst bij de oorspronkelijke bewoners voor het onvoorspelbare gedrag van deze losgeslagen psychoten.

(archief)

Begin december was er sprake van overvallen aan een tankstation in de Krugerstraat en twee Chiroleiders die afgeperst en geslagen werden. In de aanpalende wijk Zwaantjes klagen de buurtbewoners over rondhanggedrag en over inbraken, ook overdag. Toch doen de mensen vaak geen aangifte. "Omdat het toch niets uithaalt. Ik heb hier hetzelfde gevoel bij als bij de problemen destijds in de wijk Draaiboom." zegt een getuige.  De mensen vragen ook nu meer politie op straat.

Op Kerstavond werd een jongeman van 19 die bij een tramhalte stond in het been geschoten door een onbekende, zonder enige aanleiding. 

Eén oudere Hobokenaar had het lef om op ATV te komen getuigen bij de beelden van de aangerichte verwoestingen op oudejaarsavond.  Het gaat over een honderdtal nietsontziende smeerlapjes, die compleet uit de bol gaan en alles wat ze op hun weg aantreffen, vernielen. Auto's worden stukgeslagen, containers omgekieperd en in brand gestoken, ramen ingegooid, voorbijgangers gaan op de loop, uit vrees gemolesteerd te  worden. Niemand uit de buurt,  behalve die ene moedige man, durft getuigen, uit angst voor weerwraak. Dit is pure terreur.

De politie is niet machteloos, maar ze laat zich niet zien !  Ze zijn te laf of te bang, of wordt hen verboden om op te treden ?  Is Draaiboom de eerste No-Go zone in de stad van Allah ?

Dit was wel het meest schrijnende onderdeel  uit het verhaal van de man die zijn mond durfde openen :  "Op zeker moment wordt een passerende politiecombi gestopt door voorbijgangers, maar zodra de agenten horen wat er aan de hand is, rijden ze haastig weg met de geruststellende mededeling : "Da's niks veur ons".  Een tijd later komt een andere combi met een politie-officier, er wordt wat rondgelummeld en de verantwoordelijke officier vertelt aan de angstige bewoners die zich rond de wagen scharen, dat de agenten in de eerste combi een zware fout begingen met weg te rijden".  Daar kunnen de mensen het dan mee doen.

De toestanden van verloedering, criminaliteit en sociale ellende zijn reeds jaren aan de gang.  Er is een korte tijd geweest, dat zogenaamde buurtvaders een oogje in het zeil hielden, maar die periode is afgesloten. De buurt hoort terug toe aan het Marokkaanse tuig. 

Hoboken is het Antwerpse district dat bij de verkiezingen in 2006 zorgde voor een grote vertraging in het kenbaar maken van de uitslagen. Vlaams Belang behaalde toen "officieel" 10 van de 21 zetels met 41,1% van de stemmen.  De communisten van de PvdA verkregen 2 zetels en gedogen sedertdien een minderheidscollege van socialisten katholieken, liberalen en de onvermijdelijke regime-collaborateurs van de NVA.

De democratie heeft gezegevierd in Hoboken, de mensen van ondermeer de Draaiboom zijn daar zeer tevreden mee, want ze plukken elke dag de resultaten van een beleid dat het geboefte in bescherming neemt.

Burgemeester Slaapmans en zijn politiecommissaris Slaafmans zijn van harte gefeliciteerd. Lex Sukkelaar zal in zijn poco-gazet regelmatig de multiculturele maatschappij verheerlijken en de moslims prijzen voor hun civiek gedrag.

Ray 

Het Nieuwsblad uit 2004

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Nieuwjaar 2010 in Brussel
Klik op de afbeelding om de link te volgen

----- Original Message -----
From: Movaloc Movaloc
Sent: Friday, January 01, 2010 9:53 PM
Subject: Nieuwjaar 2010 in Brussel


Wij hebben voor de verandering Nieuwjaar eens in Brussel gevierd, het traditionele nieuwjaarsvuurwerk was de magneet die ons naar de hoofdstad van België en Europa trok.
Nadat er eerst wat geduw en getrek was om op de Grote Markt te geraken en de politie tegen een aantal vervelende Belgskes van maghrebijnse afkomst moest chargeren, ging het vervolgens naar de Kunstberg voor het traditionale schouwspel. Dit weekte een eerste reflectie bij ons los: was het inluiden van een nieuw jaar geen feest voor iedereen? Waarom moet deze algemene vreugde dan verstoord worden? Een aantal 'jongeren' vond er het grootste plezier in om eigen vuurpijlen in alle mogelijke richtingen - dus ook naar het publiek - af te schieten. Maar vooral vaste zonneschermen aan eetgelegenheden en privéwoningen waren de schietschijf, met de bedoeling ze, per ongeluk natuurlijk!, in de fik te krijgen. Alle pogingen mislukten gelukkig, tot grote frustatie van de actoren.
Maar ja, de nacht was nog jong en de leute nog lang niet voorbij. Dan maar de stad in. De feestvreugde kon niet op. Her en der moest de massaal opgetrommelde politie de orde handhaven: hoe moet anders bij zo'n groot feest, nietwaar, als je een aantal losgeslagen jongeren onder de massa feestvierders hebt. Ze (de jongeren) warenuit 'de Midi' en Anderlecht, en Kuregem, en Molenbeek... naar de binnenstad afgezakt, om op hun manier mee te vieren met die bendeongelovige heidenen.
En daar viel ons vooral de manier op, waarop deze jonge maghrebijnen hun minachting uitten ten opzichte van onze 'buitensporige' feestende u en ikken: roepen, schelden, uitdagen, toeterend rondrijdend met open ramen en luid schallende arabisch klinkende muziek, waarop prompt enkele van hun geestesgenoten de voorbijgangers op de stoepen ostentatief van een authentieke eigen dans deden genieten.In principe op zich dus niets mis mee: iedereen mag de overgang van oud naar nieuw een eigen invulling geven, natuurlijk, ware het niet dat hier enig vleugje van opdringerigheid te bespeuren viel.
Maar het meest schokkende was de 'minachting' van deze geëmancipeerde jongeren ten opzichte onze moderne (niet gesluierde) meisjes: het blijkt vandaag de dag de mode te zijn om voorbijlopende meisjes toe te roepen, lastig te vallen en zelfs aan hun borsten te betasten of in hun schoot te grabbelen, als waren het vulgaire hoertjes. Blijkbaar waren de meeste van de jonge grootsteden-dames dit soort van (wan)gedrag als een evindentie gaan ervaren, want fel aangedaan waren ze er al niet meer van. Hun onverschilligheid ten opzichte van 'het vragen van aandacht'was op hun beurt de manier waarop ze zich van deze groep medejongeren wilden distantiëren.
Zou hun godsdienstbeleving aan de basis liggen van deze minachting ten opzichte van andersgelovigen of heidenen? Van ongesluierde hoeren?
Her en der werden vechtpartijen uitgelokt. Telkens moest de politie weer tussenkomen. Wij logeerden in een hotel op één van de hoofdassen naar het centrum van de stad: de feestvreugde was er blijkbaar zo groot dat de politie-, ambulance- en brandweersirenes de ganse nacht met tussenpozen van vijf tot tien minuten ons uit onze slaap hielden... en dit tot zowat vijf uur in de morgen.
Nieuwjaar in Brussel... een ware belevenis! Om nooit meer over te doen...
VRT tv-journaal om 19H00: 'In Brussel waren er deze nacht hier en daar wat vechtpartijen waarbij de politie moest tussenkomen, maar al bij al viel het allemaal nog wel mee...'
Kwestie van goed geïnformeerd te zijn en vooral een bepaalde groep medemensen niet te shockeren, natuurlijk.
Het publieke gedrag van 'onze' maghrebijnse jongeren is blijkbaar gemeen goed geworden, waarvan niemand nog wakker ligt, behalve dan de enkele toeristen uit de provincies.
De grenzen vanonze Westerse Waarden worden verlegd tot de algemeen aanvaarde normvervaging: dat is de toekomst, die ons te wachten staat! Zolang je natuurlijk geen moslim beledigt of op de lange tenen trapt.
Frank Reinhart
Movaloc - Motus Valorum Occidentalium
Beweging voor het Behoud van de Westerse Waarden.

(met dank aan Stradi)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Godslastering in Ierland is strafbaar

 

 

 

In Ierland is sinds vrijdag een nieuwe blasfemie-wet van kracht. Iedereen die zich schuldig maakt aan godslastering, riskeert een boete tot 25.000 euro. Een groep atheïsten is op het web een campagne gestart om de wet te laten herroepen.

Michael Nugent, één van de atheïsten, vindt dat "de middeleeuwse religieuze wetten geen enkele plaats hebben in een moderne lekenstaat, waar de wetten de mensen en niet de ideeën moeten beschermen." Hij noemt de nieuwe wet bovendien idioot en gevaarlijk.

Dermot Ahern, de Ierse minister van Justitie, wil de wet wel graag afschaffen, maar wegens grondwettelijke redenen zou dat niet kunnen. De wet kan wel aangevochten worden via een volksraadpleging.

De nieuwe blasfemie-wet is een wijziging van een wet op smaad uit 1961. In Ierland moet een rechter of zelfs de president trouw zweren aan God. De vrijdenkers willen dat deze procedure uit de grondwet wordt geschrapt.

@ Vandaag.be

 http://blog.atheist.ie/?p=101

 

In de katholieke republiek Ierland is dergelijke wet vooral geïnspireerd op het ontzag dat de onderdanige burger moet opbrengen voor de paus van Rome en zijn dienaars.  Zeker in Ierland is er voldoende reden om "respect" te hebben voor de daden van geestelijken en katholieke instellingen.  Maar tegelijk is deze beperkende wet een wapen in handen van de islamaanhangers die al jaren ijveren in de grote internationale instellingen om kritiek op godsdiensten te verbieden. In de Verenigde Naties schieten de islamisten flink op om hun slag thuis te halen. Ierland heeft door deze daad flink meegewerkt aan de beknotting van de vrijheid van meningsuiting en kritisch onderzoek.  Het is duidelijk  dat de geringste kritische uitlating over de kerk of de moskee, kan of zal geïnterpreteerd worden als godslasterlijk.

Pfft ... de wereld avanceert nogal, nietwaar. Straks gaan we op zoek naar een Columbus om Indië te ontdekken en kijk, dan komen we uit in Amerika. Den Tjevenpresident van Europa zal dit een mooi initiatief vinden. Mag ik even vloeken aub ? "Godverdoeme."  Hoeveel is het ?

Ray


02-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Body scanning : Eindelijk !

 

Dankzij de vrienden van de profeet worden wij binnenkort allemaal gecontroleerd met een bodyscan als we op vakantie of zakenreis vertrekken (en willen terugkeren). Die profeetaanbidders, toch : Allah Akbar ! Maar waarom het zo ingewikkeld maken ?  Weet u, er zijn nu al moslims die klagen, dat zij op luchthavens extra onderworpen worden aan controles. In Amerika worden er daarom klachten neergelegd, wegens discriminatie en racisme. We moeten die mensen die vernederingen besparen. Er reizen ook moslims per vliegtuig die geen bommen en granaten bij zich hebben. 

Het zou nochtans veel eenvoudiger kunnen.  Aanhangers van de godsdienst van de vrede zijn steeds en zonder uitzondering trots op hun uniek en merkwaardig geloof.  Het kan geen enkel probleem voor ze zijn, dit kenbaar te maken door op hun pasoort(en) een grote letter M te plaatsen (van Moslim of Mekka) zodat de veiligheidsagenten weten dat ze extra moeten toetasten. Of nog beter, ware het : aparte halalvluchten voor moslims. Zij tevreden, wij nog meer. Hieronder een instructiefilmpje over de body-scan.

 

 


XYZ RGB (Instant full body scanner) - Watch more Funny Videos

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland let al lang niet meer op zijn zaak, Frankrijk heeft de zaak opgegeven

 

 

A Mulhouse, comme dans de nombreuses autres villes, des voitures ont été incendiées.

Brandweermensen hebben deze jaarwisseling op dertien plekken te maken gehad met daden van van openlijke geweldpleging. Zij werden onder meer gehinderd bij hun werk. Bij drie incidenten werden de brandweerlieden zelfs mishandeld.

Dat blijkt uit voorlopige cijfers van de Nederlandse Vereniging voor Brandweerzorg en Rampenbestrijding (NVBR). De branchevereniging noemt de incidenten onacceptabel.

De NVBR telde deze jaarwisseling 871 brandstichtingen. Dat is een sterke afname ten opzichte van vorig jaar toen de brandweer moest uitrukken voor 1370 vuren, aldus een woordvoerder.

Minister van Binnenlandse Zaken Guusje ter Horst (PvdA) maakte bekend dat er deze oud en nieuw in totaal 140 gevallen waren van geweld tegen werknemers met een publieke taak zoals politiemensen. Zij werden bijvoorbeeld bekogeld met stenen of zwaar vuurwerk.

Volgens Ter Horst moeten relschoppers die tijdens de jaarwisseling vernielingen aanrichten of zich agressief te gedragen, moeten celstraf krijgen of hoge boetes. De geldboetes moeten volgens haar kunnen oplopen tot 10.000 euro.

De afgelopen jaarwisseling is naar haar mening niet rustig verlopen. Er waren weliswaar minder incidenten, maar politie, brandweer en andere hulpverleners hebben volgens haar hard moeten werken om de situatie 'beheersbaar' te houden.

Ter Horst vindt dat de overheid zo langzaam aan meer dan genoeg heeft gedaan om mensen met zachte hand tijdens de nacht van oud en nieuw op het rechte spoor te houden.

In Frankrijk werden ruim 1300 auto's in brand gestoken. de Franse minister van Biza had nochtans stoute taal gesproken. Leest u maar even : "Zij die de kampioenen zijn van brandende auto's, moeten begrijpen dat dit geen spel is.  Het is een misdrijf, dat bestraft kan worden met 2 jaar cel en € 30.000 boete."

 

 @ Elsevier en Ouest France

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van onze Japanse video-producent

 

 

De getrouwe lezers kennen intussen de korte natuurfilmpjes van onze Japanse video-producent. Ditmaal heeft hij vosjes in de lens gekregen.  En op nieuwjaarsdag filmde hij de Rijzende Zon boven Japan.  (bij de 0000 noemen ze China, het land van de Rijzende Zon, maar wie gelooft die mensen nog ?)

Zoals steeds : rustig en professioneel werk, zonder pretenties, aangenaam om te bekijken.

Hier klikken


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevangenis van Vorst beschoten. Dat is toch niet erg.

 

La prison de Forest attaquée à la kalachnikov pendant le réveillon !

Op Nieuwjaarsnacht werd rond 1 uur de hoofdtoegang van de gevangenis van Vorst beschoten met een kalasjnikov. Vanuit een auto werden een 40-tal kogels afgevuurd, blijkt uit de teruggevonden hulzen en kogelinslagen.  Er is enkel materiële schade.  Ministerin Turtelbaum houdt bij hoog en laag staande dat er in het Brusselse geen sprake is van zogenaamde no-go zones. De toestand is perfect beheersbaar.  Mevrouw Turtelbaum verblijft in haar landelijke, groene omgeving en in Brussel vertoeft ze in haar beveiligde, comfortabele bureau. Zij moet nooit 's nachts op uitrukken, zoals de gewone agenten die het mikpunt vormen van het geboefte dat niets of niemand respecteert.  Een gevangenis beschieten op Nieuwjaarsdag ?  Ach, dat is toch niet erg.

Dat stelletje omhooggevallen elite-politici beseft gewoon niet wat er aan de hand is en nog veel minder zijn zij geneigd om in te zien dat de huidige jungle-maatschappij he gevolg is van hun lakse politiek.

Bron (en foto) : RTL

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unaniem en zonder space-cake : het nieuwe jaar

 

Het behoort tot de geplogenheden bij een jaarwisseling terug te blikken op wat achter ons ligt en daaruit toekomstvoorspellingen te distilleren. Of bijeen te fantaseren.

In de stijl van "Ja, wij zijn schuldig aan het uitstoten van gassen die de aarde in een giftig deken hullen, maar dankzij de Messias die tussen ons nedergedaald is, zal het weldra afgelopen zijn met de vernietiging van onze planeet. De Klimaatconferentie van Kopenhagen heeft ons heel wat geleerd. Al goed dat Europa er bij zat voor spek en bonen, zo viel er wat te smullen." Het was verdorie iets in die trant dat Herman van Rompuy ons opdiste in zijn nieuwjaarsinterview op de VRT gisteren. 

Aan dat soort flauwe kul doen wij niet mee. Wij zitten elke dag met onze neus op de actualiteit, het enige gevaar dat ons bedreigt, is dat van de gewenning en de afstomping.  Zoals het kritiekloos opnemen van een nieuw fenomeen dat zich voordoet bij onze Nederlandse buren, waar de ME (Mobiele Eenheid)) wordt ingezet als het vreemdelingentuig het normale leven verstoort. Gelukkig zijn er alerte lezers, die ons tijdig waarschuwen ...

U moet zich even die overzichten en toekomstvoorspellingen uit het verleden terug voor de geest halen. Heeft ooit een clevere journalist er in de voorbije jaren op gewezen, dat wij vandaag in onze Westerse beschaving bedreigd zouden worden door een invasie, zoals we die thans kennen ?  Met een complete mislukking van de inburgering : na 2 of 3 generaties blijven de nieuwe belgen, uitzonderingen te na gelaten,  vreemdelingen die onze cultuur afwijzen en minachten. En die met hart en ziel blijven vasthaken aan het vaderland dat ze ooit verlaten hebben omdat er niets dan ellende heerste.

Heeft iemand ooit voorspeld,  dat in de grootste stad van Vlaanderen bijna 40 moskeeën zouden ontstaan en dat het als verontrustend of racistisch beschouwd wordt door het regime (en de media) dat de gewone burger zich daar vragen bij stelt ? 

Jaarvoorspellingen ? 

Laten we het niet alleen over de dramatische culturele én helaas ook religieuze verschuivingen in onze maatschappij hebben. Heeft één journalistieke Madame Blanche in haar kristallen bol ontwaard, dat in Vlaanderen een partijtje zou geschapen worden door de openbare omroep dat als een teek op het Vlaams-nationalisme gedijt, om belgië overeind te houden en om de toen grootste partij onderuit te halen ?

Wie heeft in zijn tarotkaarten gelezen, dat Herman van Rompuy, president van Europa zou worden, de evenknie van de Amerikaanse Messias ? Van Rompuy die als een gecombineerde schaduw van het duo Sarkozy-Merkel over Europa schuift en de andere regeringsleiders aanport het supranationale gezag niet te tarten ?  Wie, o, wie, wist dit ? Het stond weliswaar in het Verdrag van Lissabon zonder de naam van onze belgische Bildenberger, maar geen enkele geleerde had deze rolverdeling verwacht. 

Vandaag kan u in de Standaard een aantal politieke (en andere) verwachtingen lezen over politici.  Best grappig en ongevaarlijk. Over Geert Lambert bijvoorbeeld, maar wie maakt zich nog zorgen over die gerateerde arrivist ?  Over onze eigen Marie-Rose Rebel die met Frank een nieuwe partij zal oprichten. Als de Standaard het over Vlaams Belang heeft, weten we dat er op de redactie space-cake is gesnoept.  Of over Bart de Wevers politieke eindigheid. In tegenstelling tot die van Marie-Rose, krijgt Bart echter uitgebreid de kans om zélf in een gesprek al zijn formidabele ideeën uiteen te zetten. Zo wordt de fantasie van de voorspellingen gemengd met de verbale krachtpatserijen van de politieke adoptiezoon van de VRT.

Dus, beste lezers, verwacht u van ons geen hijgende boodschappen en fantastische voorspellingen.  Wij beleven vandaag de toekomst van gisteren en morgen wacht ons het verleden van overmorgen. Frankrijk is weliswaar de erfvijand, maar La Palisse is ons dierbaar.

Toch enkele voorspellingen. 

De schildwachten van Vlaanderen, u weet wie wij bedoelen, zullen net als steeds, doodgezwegen, beschimpt en geridiculiseerd worden, dat is geen voorspelling maar een absolute zekerheid. Nog een vaste waarde ? Voor BHV komt er géén aanvaardbare oplossing. En de hansworsten die het land B bij mekaar houden zullen hun nefaste asiel- en migrantenpolitiek niet wijzigen. Dat zijn pàs zekerheden.

Daarom is het ook evident, dat wij, de bewuste Vlamingen, ons eensgezind blijven opstellen achter de idee van "Eén onafhankelijk Vlaanderen" en "Neen, tegen een vijandige islam".  Staat u ons toe : Vlaams Belang is de ruggengraat van Vlaanderen en er bestaat géén alternatief. 

Tot slot : uit de laatste opiniepeiling van la libre belgique blijkt dat in Vlaanderen, Vlaams Belang (17.1%) , NVA (15%)  en LDD (7.6%) zouden kunnen beschikken over circa 40% van de stemmen. Dit is bijna voldoende om de traditionele knoeiers en graaiers schaakmat te zetten. Natuurlijk zàl dit scenario geen doorgang vinden, want de opperteek van de NVA verkiest de rustige vastheid van postjes en mandaten in de schaduw van de belgië-aanhangers, in plaats van front te vormen met potentiële medestanders van Vlaams Belang en LDD. Wij verafschuwen de bastaard-uitdrukking Forza Flandria maar als er ooit een bestuurlijke technische samenwerking kan ontstaan tussen deze drie alternatieve partijen, dan beloven wij plechtig dat we zolang dit grandioze experiment duurt geen woord van kritiek zullen uiten op de leden van deze groep. En dan is een dikke waggelbuik ons even lief dan een ferme ruggengraat.

De redactie van Angeltjes in unanimiteit zonder space-cake

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanhanger godsdienst van de Vrede verwond door Deense politie

 

A Police car outside cartoonist Kurt Westergaard's home
 
Danish cartoonist Kurt Westergaard
Nu gaat de Deense politie wel héél erg ver ! Hebben die Vikings voorbije nacht een simpele, brave Somalische vriend van de Profeet genadeloos beschoten, omdat hij "zogenaamd" een aanslag wou plegen op de tekenaar Kurt Westergaard. De auteur van de flauwe cartoon over een baardmans met een bom + lont verstopt in zijn tulband.  Onze eigen Manten maakt heel wat anders, als u ons vraagt.
Sedert die spotprent gepubliceerd werd, staat de islamwereld op zijn kop en moest Westergaard onderduiken .  De man werd permanent bewaakt.  Gisteravond poogde een neger, gewapend met bijl en mes de woning binnen te dringen. Westergaard verschool zich met zijn aanwezige kleindochter in de badkamer en verwittigde de politie.  Aan die zogenaamd permanente bewaking, schort klaarblijkelijk een en ander.  De moslimgek werd in de benen geschoten en naar het ziekenhuis gebracht. Hij zou banden hebben met de Somalische moslimextremistische beweging al-Shebab en zelfs met al-Qaida. "Hij wordt ook verdacht van betrokkenheid bij terreuractiviteiten in Oost-Afrika. Hij is ook lid van een terroristisch netwerk in Denemarken", liet de Deense inlichtingendienst weten.
De paus van Rome liet gisteren weten dat van zijn club vorig jaar 30 actieve leden vermoord werden.  Die hadden zelfs geen spotprenten gemaakt, die leefden gewoon. En dàt is voor de vrienden-van-de-profeet al een doorn in het oog.  Neen, met die islam loopt het grondig fout. Altijd en overal. Wie weigert dat nog in te zien ?
.
Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 januari 2010 : eerste belgische blunder gesignaleerd !

 

 

 

De Nederlandstalige versie van de nieuwe wetgeving rond roken in de horeca bevat een Franse zin. Dat maakt de wet niet rechtsgeldig.
De wet wordt in het Staatsblad met een zin in het Frans afgesloten. Ministers Stefaan De Clerck en Laurette Onkelinx zagen de fout niet. Ook de koning zag de fout niet toen hij de wet ondertekende.

Grondwetspecialist Robert Senelle vindt het onbegrijpelijk en meent dat de wet hierdoor niet geldig is. "Men kan geen wet toepassen die niet op constitutioneel wettelijke wijze tot stand is gekomen."

Volgens minister Stefaan De Clerck zal de burger zich toch aan de wet moeten houden zolang een rechter de wet niet heeft nietig verklaard. Domme politici, domme keuning, dom land.

@ Vandaag

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : 2010 door Jade
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Inderdaad, het jaar 2010 


Wat is er progressief aan om middeleeuwse toestanden in te voeren?
Wat is er bevrijdend aan het inleveren van verworven vrijheden?
Wat is er democratisch aan het muilkorven van kiezers?
Wat is er correct aan het niet bestraffen van criminele feiten?
Wat is er geëmancipeerd aan het dulden van vrouwenonderdrukking?
Wat is er rechtvaardig aan het herleiden van pensioenen tot aalmoezen?
Wat is er neutraal aan een vuurrood gekleurde staatsomroep?
Wat is er leerrijk aan een dommer-makend onderwijs?
Wat is er vooruitstrevend aan een erfelijke koningstitel?
Wat is er sociaal aan het onbetaalbaar worden van energie en huisvesting?
Wat is er produktief aan het aanmoedigen tot inkomen zonder arbeid?
Wat is er respectvol om rechten zonder plichten in vreemde talen op te mogen eisen?
Wat is er kwaliteitsvol aan kranten die dit alles steunen en promoten?

Om maar te zeggen:  De redactie van Angeltjes, de medewerkers, de inzenders, de eerlijke lezers, allen zijn er zich bewust van in het jaar 2010 gegroeid te zijn, eraan bijgedragen te hebben ook voor wie het niet kon.
Het beleid echter, de linkse zelfverklaarde weldenkenden, die huichelende échte onverdraagzamen en zielig verzuurde omgekeerde progressieven en vals-democraten, zij duwen ons terug in donkere tijden.

Een prachtig 2010 gewenst, veel energie, veel wijsheid en veel inzicht  aan al wie verder vooruit wil en niet achteruit onder alle mogelijke linkse manipulaties en verdraaingen.

Succes.

Jade



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanhouding na ongeval Twentse Nieuwjaarsduik en WIJ HEBBEN BEELDEN ! ZENZAZIE !

 

U ziet de levensgevaarlijke duik  in Oldenzaal van een meute Moedigen en vervolgens het gestommel na het afgaan van een kanonschot ("plof" klinkt het) en dan de politicus die in mekaar zijgt. Bloed is NIET te zien en dat betreuren wij uitermate, want wij zijn gek op bloed en verscheurde ledematen, de kenmerken van ondermeer de multicriminele maatschappij  die een enorme verrijking is.  Of bent u het al vergeten met al dat vuurwerk  ? Er zijn veel rode kerstmutsen.

Wethouder (schepen) Rorink raakte zwaargewond aan zijn been toen het startkanon te laat af ging. Het ontsteken van het kanon mislukte enkele keren, waarna de duik zonder startschot begon. Toen het kanon opgeruimd werd ging het alsnog af. De wethouder werd van korte afstand in zijn been getroffen. Hij is door ambulancemedewerkers behandeld en daarna naar het ziekenhuis in Enschede gebracht. De politie doet onderzoek naar iedereen die bij de Nieuwjaarsduik en het ongeluk betrokken is geweest. Naar aanleiding daarvan is de Enschedenaar X  aangehouden. Ook wordt onderzocht of er een vergunning voor het kanon was. Het kanon is beschikbaar gesteld door zeilschip De Rukker, die wel een vergunning heeft. Enkele honderden mensen namen deel aan de Nieuwjaarsduik, waarbij ook veel toeschouwers aanwezig waren. Volgens de organisatie is de duik qua omvang de vijfde van Nederland en qua ambiance de eerste.

 http://www.tctubantia.nl/tubtv/regionieuws/article6023070.ece


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig Nieuwjaar voor al onze lezers en vrienden (M/V)

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuid Afrika, Vakantieland !

 

 

Mooie Natuur, Hartelijke bevolking,  het Avontuur lonkt om elke hoek

Prima Hospitalen, goede bedden, professionele hechtingen, voldoende bloed in voorraad, reserve-lichaamsdelen in overvloed, aparte behandeling voor blanken.

 

Stern Martin and Janet recovering attack HermanusDec222009PicMichaelWalkerCapeTimes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat u maar eens lekker verwennen !  Hier klikken en lees de tevreden avonturen van verschillende reizigers.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : Prins Laurent

 

 


01-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaar sportief ingezet in Prachtland Pakistan met volleyball-wedstrijd + AANPASSING 19.50 u

 

 Wij zijn vertrokken voor 2010 !  De erepalm gaat naar ...

In het noordwesten van het Prachtland  Pakistan zijn vrijdag bij een ontploffing tijdens een vriendschappelijke volleybalwedstrijd 70 mensen om het leven gekomen. Sommige bronnen spreken van minder (de Standaard heeft het over 25,  maar het verslag van die kwaliteitskrant is opgemaakt door familie van minister Philippe Blunders).  Er raakten ook 50 mensen gewond.  
 
 De aanslag vond plaats in het dorp Shah Hasan Khan in het district Bannu, vlakbij het stammengebied aan de grens met het andere Prachtland  Afghanistan.  Volgens de politie vond de ontploffing plaats tijdens een  vriendschappelijke volleybalwedstrijd waarbij twee naburige dorpen het tegen elkaar opnamen

 
http://www.nationalpost.com/news/story.html?id=2397429 

+ AANPASSING 19.50 u    Videobeelden :

http://www.angeltjes.net/

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een verzoek- nahinkertje : De La Rey door Bok van Blerk voor Peter Murray

 

 

Natuurlijk, natuurlijk, natuurlijk...ben ik te laat... maar, heer Ray, zou het bij gelegenheid niet mogelijk zijn 'n Zuid-Afrikaans liedje op de webstek te plaatsen? Dan zou ik speciaal voor Peter Murray het lied 'De la Rey' van Bok van Blerk willen vragen. Nou ja, ik zie wel of dit mogelijk is maar alvast bedankt bij voorbaat!
Groeten, Ropie.

(natuurlijk gaan we hier op in, Ropie, voor onze goede vriend Peter, die in het verre - en toch nabije - Zuid-Afrika momenteel met pc-problemen kampt, maar dat is nog niks, vergeleken met de racistische miserie die daar heerst).


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een : Edith Piaf gevraagd door jos - Les amants d'un jour

 

 

"... en langs deze weg nog eens een dikke proficiat met uw verjaardag. nog vele, vele jaren in goede gezondheid samen met uw lieve Gerda"

(dank je wel, Jos, ik zit je dicht op de hielen, niet ? Je was zo laat met je aanvraag,  normaal reageer jij telkens als numero uno maar ik maak een vanzelfsprekende uitzondering ; voor anderen misschien ook maar dat moet je verdienen bij Angeltjes).

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze buitenlandse medewerkers wensen u ook : Geloekkig, Wredig Niefjaar

 

De buitenlandsche correspondenten van Angeltjes sturen hun wenschen voor een geloekkig, wredig Niefjaar met veel boemen en ontploffingen.

(foto : geen stijl)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het eerste bericht van 2010 in onze brievenbus : van Jan De M. uit Gent
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Met de beste wensen en vrolijk het Nieuwe Jaar 2010 ingezet...

Jan De M

Een man komt in de hemel. Hij vertelt aan Sint-Pieter dat hij een

goede man geweest is, getrouwd met zijn eerste lief, flink geweest,

altijd meegeholpen in het huishouden.

Hij voelt iets kriebelen op zijn rug, kijkt om en ziet twee vleugeltjes

groeien.

Daardoor aangemoedigd gaat hij verder:

'Ik heb altijd gedaan wat mijn vrouw vroeg, direct van 't werk naar

huis, niet op café.

En hij ziet dat die vleugels groeien. 

'Ik heb nooit naar andere vrouwen gekeken, en al mijn geld afgegeven.'

En die vleugels worden maar groter en groter .... 

De man vraagt blij aan Sint-Pieter: 'Verander ik nu in een engel?'

Waarop Sint-Pieter: 'Nee. In een kieken.'

 
 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!