Angeltjes
22-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wist u ...

 

 

... dat William Shakespeare ooit verliefd is geweest ?  Er is zelfs een stukje film teruggevonden van hem en zijn beminde met muziek en bijzonder ààrdige muziek zelfs. http://blog.seniorennet.be/savat/

... wat onze medewerker Savat bedoelt met "ik ben in een filosofische bui ?" Zelfde klik als hierboven.

... dat er op onze redactie momenteel een crisisoverleg aan de gang is over een deontologische code die wij onzelf willen opleggen ? "Hoe ver is te ver ?" "Wanneer zijn wij er over ?" "Wie zien wij het liefst : Bart de Wever, Epo van Campenhout of Burgemeester Slaapmans ?"  De verschillende thema's worden ingeleid door Lieven Zenuwpees en Kabouterin Kwebbel, beiden verbonden aan het Ministerie van Propaganda en Misleiding en experten Terzake.

... dat wij bij Angeltjes nog met geen woord gerept hebben over de nieuwe kardinaal met de nieuwe voornaam ?  En ook niet over de oude kardinaal met de onwaarachtige voornaam ? En weet u ook waarom wij hier niet over praten ?

... dat de belgische omroepen (0000 - VTM - RTBF) samen een bedrag van 6 miljoen euri verzamelden voor Haiti en de Nederlandse omroepen 41 miljoen ? Leonardo di Caprio schonk op zijn  eentje 1 miljoen dollar. Zou dat volstaan om een nieuw presidentieel paleis te bouwen ?

... dat wij een vranke pen hebben, maar een braaf hart ?  

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Leiding van het Ministerie van Propaganda

 

 

 

Aan deze figuren danken wij de politieke en gekleurde informatie op de 0000  : Kris Hoflack, Liesbet Vrieleman en Wim Willems.

http://hoofdredactie.deredactie.be/

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Technologie

 

 

(met dank aan Het Vrije Volk)

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De waanzin ten top !

 

De gemeente Tilburg heeft een Marokkaanse stichting in 2008,  63.000 euro toegekend, om mee te kunnen doen ,wat ze wil. De leden gingen van het geld naar de sauna, naar de Efteling en hielden een voetbaltoernooi voor Marokkanen.

Dat blijkt uit een onderzoek van Trots op Nederland naar de besteding van subsidies.

De Marokkaanse stichting, MAST, heeft als doel de emancipatie van vrouwen te bevorderen, de belangen van de Marokkaanse bevolkingsgroep te behartigen en het contact tussen eigen organisaties en maatschappelijke organisaties te bevorderen.

Met het in 2008 toegekende geld mochten dertig vrouwen maandelijks naar de sauna in Waalwijk, gingen 120 mensen een dagje naar de efteling en werd een zaalvoetbaltoernooi voor Marokkaanse teams georganiseerd.

Gescheiden zwemmen
Ook mocht een groep vrouwen naar Brussel, om een workshop over de omgang tussen moeder en kind te volgen en organiseert de stichting gescheiden zwemmen. Daarnaast organiseert de stichting taallessen en kinderactiviteiten. (jaarverslag 2008, pdf)

Waarderingssubsidie
De gemeente Tilburg kende de stichting in 2009 een nog groter bedrag toe: 84.500 euro. Wederom in de vorm van een waarderingssubsidie, waar geen enkele verantwoording over hoeft te worden afgelegd.

De afdeling van Trots op Nederland wil een einde maken aan het verstrekken van subsidies aan zelforganisaties. Ook wil ze geen waarderingssubsidies meer geven aan stichtingen die de integratie moeten bevorderen.

Door Marlou Visser @ Elsevier


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krijgt de Lange Wapper korte beentjes en een waterhoofd ?

 

 

 

 

Neen, de Lange Wapper is niet begraven. Hij verblijft even in de koelcel en men is druk in de weer hem chirurgisch aan te pakken. Hoe ?  Daar kunnen we naar blijven gissen.

Het Rekenhof is zeer kritisch over de aanpak van de Vlaamse regering in het Oosterweeldossier. Het waarschuwt voor een serieuze ontsporing van de factuur van het Antwerpse Masterplan. De totale kostprijs wordt nu al geraamd op 4,2 miljard euro. De studiekosten van het Vlaams Gewest en de financieringskosten zijn daar niet in opgenomen. Het uiteindelijke bedrag zal dus nog hoger liggen.

In het Vlaams Parlement werd gisteren hevig gebakkeleid over het Mobiliteitsplan Antwerpen, dat eigenlijk best Mobiliteitsplan Vlaanderen zou heten. Naast de BAM is er een nieuwe interministriële organisatie in het leven geroepen, Duurzame Mobiliteit Antwerpen met 7 werkgroepen.  De beste manier om een moeilijk dossier te verzuipen, is het onderbrengen in vele commissies. Ministerin Crevits is de ideale politica om de Lange Wapper en zijn aanhangsels te bedelven onder een mitraillettevuur van vaagheden en tegenspraken om vooral de onmacht van de politiek te verbergen.

Alweer goede punten voor de regering van Mijnheerke Peeters.

Bron : de Standaard


 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze uitschuivers en onze excuses

 

Het bijhouden van een blog als deze met slechts een beperkte groep medewerkers, vergt doorzettingsvermogen, vooral inspiratie, een overtuiging en dagen van 48 uren.

Deze hobby die 3 jaar geleden begonnen is, is inmiddels een voltijdse bezigheid geworden, gelukkig geen sleur, en zoals met elke activiteit die het individu volbrengt, worden de meeste momenten gevuld met het voltallige scala van menselijke emoties.

Van 00.00 tot 06.00 uur deze nacht heeft hier een stuk geprijkt over Bart de Wever dat een aantal harde waarheden bevatte over de man, maar wij hebben het weggehaald, omdat het nodeloos kwetsend is. Wij bieden onze excuses aan. Wij zijn uitgeschove en we erkennen dit.

Geen zand erover, want dat doet te veel aan de woestijn denken, maar de spons ?

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Infantiel gedoe Bart de Wever gaat verder

 

Het infantiele gedoe van Bart de Wever op de cover van P-magazine met Miss belgië is bij de Waalse zuurpruimen in het verkeerde keelgat geschoten.  Zij gaan er écht van uit dat de NVA het einde van het land B nastreeft, de simpele duiven. Vandaag moest het miss-meisje om de Franstalige gemoederen te sussen, een foto-affiche van de conférencier-voorzitter vertrappelen. Het kind  deed dit al giechelend,  zonder er veel van te begrijpen.  Zij is in een politiek relletje betrokken geraakt door het zoveelste ongepaste optreden van de amuseur publique van de NVA.  Wat een misselijk niveau heeft die zelfingenomen jongen toch.  

 


21-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : met de taxi
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Ik ben deze voormiddag mijn dochter gaan afhalen in de luchthaven van Zaventem. Daar werd regelmatig via de luidsprekers, en in vier of vijf talen, de reizigers gevraagd enkel de officiële taxi's te gebruiken. Als ze dit nu ze openlijk en frequent omroepen, kan het alleen maar betekenen dat er in pocoland al heel veel str... aan de knikker is. Vroeger hoorde je dit toch niet, en was het ook niet nodig ?

Ik, autochtoon van de bedreigde Germaanse stam der Vlamingen, vroeg mij af hoe ik een officiële taxi zou herkennen van een valse, laat staan dat een tourist dit zou kunnen, en of  ik daartoe ter controle iemands privacy zou mogen schenden. Iedereen kan immers een lichtje met Taxi   en een nepmeter in een auto monteren en nep-pasjes fabriceren.

 
Voor de politie moet het echter niet zo moeilijk zijn de valsspelers er tussenuit te halen? Heeft ooit iemand dat zien gebeuren? Ik in elk geval nooit.

Binnenkort hangen er op de hoeken van de straten in de steden overal luidsprekers waaruit galmt dat men zijn auto daar beter niet parkeert, hem in ieder geval goed afsluit, niets waardevols mag achterlaten op straffe van boete tussen de 100 en 250 €. Zo ook waarschuwt voor een portefeuilles met geld en handtassen bij oude ( en jonge) vrouwtjes.
 
Daarmee menen de socio-empathische multiculpoco's en onbekwame corrupte prutsers , voor wie de dommeriken nog steeds stemmen, zich van hun taak hebben gekweten. (Ja, ik weet het, het aantal bijvoeglijke naamwoorden om deze lapzwanzen te omschrijven groeit alsmaar, maar ik kan het niet helpen, 't is sterker dan mezelf).
In de Lijnbussen en de metro's staan bijna overal camera's gemonteerd,
 en helpt dat?

Er worden nog steeds chauffeurs en reizigers bedreigd, in elkaar geslagen of voorzien van een multicultureel steekwondje.  Politie en justitie treden nog steeds harder op tegen hen die om middernacht 50 km per uur rijden in de Gasthuistunnel,  terwijl het criminele zootje de vermetele reiziger  die te voet loopt, molesteert.

De dromende poco's vertellen ons dat dit alles normaal is, dat we daar voortaan mee moeten leren leven, dat het de problemen zijn van elke stad, en wijzen dan vergelijkend naar New York, dat wel groter is dan dit onland.

Ik stel me haast elke dag de vraag:  "Waar zijn en gaan onze mensenrechten naartoe ?"

A. Griffon


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Daerden en Inbev

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pietluttige burgemeester Oudergem laat VB betogers verbaliseren

 

Oudergem - Vlaams Belangers hebben woensdagmiddag actie gevoerd voor de Nederlandse ambassade in Oudergem. De partij uitte haar solidariteit met de  Nederlandse politicus Geert Wilders en zij hieven het Nederlandse volkslied aan voor de  ambassade.

"Het proces tegen Geert Wilders vertoont veel gelijkenissen met de processen tegen het Vlaams Blok/Vlaams Belang," zegt de partij. "Het proces en een eventuele veroordeling komt in de praktijk neer op een georganiseerde moordpoging op één van de belangrijkste politieke stromingen in Nederland."

De betoging leverde het Vlaams Belang wel een proces-verbaal op. Eerder op de dag had Didier Gosuin (MR-FDF), burgemeester van Oudergem, immers geen toelating gegeven voor de actie.

Bron : Brussels Nieuws

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Autosalon van even geleden

 

.

Ken je deze nog ?  Links onderaan dit stukje klikken op de bijlage voor een pps
(met dank aan Christina)

Bijlagen:
Ken je deze nog.pps (2 MB)   


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : naar het autosalon
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Gisteren met de vrouw eens naar het autosalon geweest, met de tram, de trein en de metro.

Wat mij bijgebleven is :  de metro naar de Heizel. Het was van in mijn jeugd geleden om nog eens in eerste klasse met de trein te rijden (mijn vader was machinist met de stoomtrein) en ik had dan toch mijn beste kleren aan en mijn vrouw met de  bontjas. In Brussel Zuid keek ik mijn ogen uit toen we dat station en het metroperron zagen, waar wij heen moesten. Daar sta je dan, langs alle kanten bekeken alsof wij abnormalen waren, mensen van alle kleuren en slag, met doeken, mutsen in alle geuren en kleuren. Orde en reinheid was nergens te bespeuren, het contrast van de rust en publiek met de internationale trein van Oostende naar Eupen was enorm. Met mijn hand diep in mijn zak voelend naar iets dat kan van pas komen en mijn ander aan een stoelleuning geklemd voelde ik mij toch niets op mijn gemak. Na wat stamp en duwwerk om uit de metro te kunnen was ik opgelucht het autosalon te betreden.

Bij het teruggaan hebben wij voor alle zekerheid een taxi genomen om naar het station te gaan, want het was al donker en de volgende keer zal ik toch met de wagen  gaan, maar gezien het 35 jaar geleden was denk ik niet dat ik nog naar het autosalon zal gaan.

Afzender : bekend

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bericht van een lang aangekondigde dood

 

 

De intentie tot sluiting en collectief ontslag bij Opel is officieel bekendgemaakt op de ondernemingsraad in Antwerpen. De fabriek zou volgens Opel-topman Rick Reilly tegen juni of juli de deuren sluiten. Tot 2.600 jobs staan op de helling. Er is in principe nog productie voorzien bij Opel Antwerpen tot 30 juni. De vakbonden zullen proberen om de fabriek ook na die datum open te houden. Als dat niet lukt, zullen ze er alles aan doen om een goed sociaal plan te onderhandelen. Het personeel gaat dinsdag gewoon weer aan het werk. Vrijdag en maandag wordt er hoe dan ook niet gewerkt bij Opel Antwerpen. De blokkade van de Opel-parking blijft behouden. Geen enkele auto zal de fabriek verlaten.

Ook enkele toeleveranciers worden bijzonder hard getroffen door de sluiting van Opel Antwerpen. Agoria, de federatie van de technologische industrie, schat het totaal aantal bedreigde jobs in de regio op minimum 5.000, de jobs van de Opel-werknemers inbegrepen.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleine berichtjes uit de multicriminele maatschappij

 

 

De Venusstraat nabij de Stadswaag

 

De diversiteit kleurt onze dagen, wat zeker bij deze grijze en kille luchten, een leuke verademing is. Uit verschillende gazetten enkele berichtjes die als zonnestralen tot diep in uw hartjes zullen doorpriemen. Het gaat over "de stad van iedereen, behalve van ons"  en meer in het bijzonder die van Allah.

- Op Tram 24 slaan twee broers een man door de ruit in het joyeuze district Deurne.  Er worden geen namen genoemd van de drie knokkebouten. Het zullen vermoedelijk Zweden zijn, wier identiteit niet mag geschonden worden. Dat geldt niet voor  Aloïs Van de Putte of zijn halve trouwboek Jeanneke Vervliet.

- In de statige Venusstraat hebben vandalen zich uitgeleefd met spuitbussen op antieke deuren. Een bewoner legt een verband met het zonet geopende drugsinterventiecentrum ADIC in deze straat.  Ach, wat zou het ... deze verslaafde mensen hebben het al moeilijk genoeg. Spuiten op muren en deuren is een vervangingstherapie voor spuiten in het eigen lichaam.

- De 35-jarige ambulancier die op 18 december in mekaar geslagen werd bij de uitoefening van zijn taak in de Sint Fredegandusstraat (alweer te Deurne) zal deels invalide verklaard worden.  Dat is dus wel zijn eigen schuld.  Zijn ambulance werd bekogeld en de racist durfde uit te stappen.  Mijnheer zocht problemen ... 

- Verder zijn er nog enkele mensen 's nachts overvallen en beroofd, zijn er inbraken gepleegd maar niet te veel en er is ook goed nieuws : er zijn géén auto's in brand gevlogen.  Behalve één BMW in de Bevrijdingstunnel omdat hij tegen de wand geschuurd had.  Een beetje bijklussen en het is zo terug verdiend.

Mannekes, salukes, hé.

Ree

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En wanneer in de Playboy, Bart ?

 

 

Wij gunnen het Bart de Wever : op de cover van P-magazine met de mooie Miss belgië en de heer Janssen, leraar en seriemoordenaar. Dat hij het niet echt meent met de splitsing van belgië vertelde hij al op de RTBF, maar Cilou Annys knippen, dat is wellicht haalbaar.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is er nog Temesta voor Verstraeten ?

 

Jongens, wat is dat toch een afschuwelijk zeikprogramma, Terzake. Het lijkt wel een uitzending van de Socialistische Zuurpruimen Omroep. Zeker nu de duo-presentatie afgeschaft is, die vorig seizoen nog eens een interview op menselijk niveau opleverde met Liesbeth Bimbo en de beschaafde jongeman Emmanuel Rottey. Je zag Bimbo zich wel inspannen om bitcherig te zijn, maar je hebt dat of je hebt het niet.

De verantwoordelijke hoofdredacteur (Siegfried Bracke, of een andere kameraad van de Loge) wilde echter alleen de concentratiekamp-ondervragingen behouden met de hypernerveuze Verstraeten en het Gelaarsde Vrouwtje met prima-donna-allures van Kabouterin Kwebbel. Twee onmogelijke creaturen die hun eigen politieke opvattingen als de maatstaf nemen bij elk gesprek. En uiteraard is er niemand binnen de 0000-hiërarchie die  hierover struikelt omdat iedereen  in dezelfde beperkte richting marcheert en men overtuigd is dat het zo hoort. Er bestaat geen journalistieke beroepsethiek bij de 0000.

Het was bij de opening van de uitzending te merken, dat Verstraetens zenuwen zwaar op de proef zouden gesteld worden, want niet alleen moest hij het hebben over Geert Wilders' proces maar bovendien zat  Filip Dewinter tegenover hem. Ik denk dat er niet voldoende Temesta in de huisapotheek is, om de daverende ledematen tot rust te brengen.

Hoed af voor Dewinter : die heeft nog eens bewezen, voor diegenen die er aan mochten twijfelen, dat hij zich niet in de hoek laat drummen door een voorgeprogrammeerde en door een microfoon- gestuurde marionettenreporter.  Met een rustige zelfverzekerdheid, zonder blijk te geven van enige opwinding liet Filip zich niet van de wijs brengen en rondde hij elke repliek af, terwijl het keffertje rond zijn benen danste.  Wijzend op de overeenkomsten én de verschillen tussen hem en Wilders. Terloops een oplawaai bezorgend aan de kortademige Verstraeten die alle klassieke dooddoeners en belachelijke vragen en opmerkingen, oplepelde.

Dewinter blijft de man die zegt wat velen denken en die de hartenklop van het volk aanvoelt. Verstraeten voelt de zenuwen door zijn keel gieren :  hij zou beter van het sambadansen zijn beroep maken.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee VL- Limburgers botsen in Vlaams Parlement

 

De Vlaamse provincie Limburg geniet de reputatie van vele goedhartige inwoners te tellen, zachtgevooisde lieden die nog kenmerken met zich dragen van wat eens de katholieke, volgzame gouw is geweest.

Dat is natuurlijk flauwe kul, want Limburgers staan met beide voeten in de realiteit en kunnen net zo van zich afbijten als een getergde Oost-Vlaming of een nijdige Antwerpenaar. Trouwens Geert Wilders is een Nederlands-Limburger en die kan je bezwaarlijk volgzaam en stilletjes noemen.

In het Vlaams Parlement is het tot een pijnlijke botsing gekomen tussen twee ex-Volksunieleden, de Bilzenaar Johan Sauwens (CD&V )en de Riemstenaar   Jan Peumans van de NVA. Sauwens was destijds minister in de Vlaamse Regering en moest opstappen omdat hij op een bijeenkomst van Broederband "verdachte" liedjes zou gezongen hebben. Liegen, bedriegen, graaien en lui zijn : dat kan nauwelijks een probleem opleveren, integendeel, het zijn de basiskenmerken van de stiel.  Maar een Duits liedje meezingen, dat is er over. Wij moeten die nazi-liederen niet, laat dat duidelijk zijn, want straks komt er weer een Razende Roeland aangesneld die ons Hitler-sympathieën aansmeert. Een minister in functie kan hier problemen mee krijgen. Vlaams-nationalisten die per se willen deelnemen aan de macht, betalen een prijs voor hun collaboratie : die van Sauwens was de vernedering van ene gedwongen ontslag.  De manier waarop hij zich verdedigde en vastklampte aan zijn mandaat, was pijnlijk. De échte tjeef in hem is toen geboren.

Jarenlang is Jan Peumans kabinetschef bij Sauwens geweest.  Die twee kennen mekaar dus goed en ze zijn vertrouwd met mekaars goede en slechte eigenschappen.  Peumans was doodgraag minister geworden in deze regering voor de NVA (en hij had dat wellicht beter gedaan dan Philippe Blunders). Ook Sauwens rekent er op ooit nog eens terug tot de regering te kunnen toetreden en hij is een verzuurde rancuneuze ijdeltuit.

En zo komt het, dat er tussen die twee Limburgers een afgunst gegroeid is zoals bij een oud koppel dat gedwongen samenleeft en mekaar het licht in de ogen niet gunt.

Sauwens had de steun gekregen van Cindy Franssen (een ambitieuze Oost-Vlaamse die zichzelf heel erg ziet zitten) en beiden hebben ze een persbericht uitgegeven : "Tirannie en despotisme". "Jan Peumans moet zijn eigen parlement kleineren om zichzelf groter te maken" en "Jan Peumans heeft zich in een vrijwel onmogelijke positie gewerkt". Aanleiding van dit vlijmscherp persbericht zijn de cijfers over het aantal onontvankelijk verklaarde vragen in commissies en in de plenaire vergadering, door parlementsvoorzitter Peumans afgewezen en in een aantal kranten dinsdag gepubliceerd.  Vreemd is het dat het CD&V-duo moest wachten op de krantenartikels ; hebben zij als wakkere parlementairen zelf geen zicht op wat er aan de hand is ? 

Peumans is natuurlijk een kleine dictator en zijn optreden veroorzaakt heel wat ongenoegen bij de meerderheid. We hebben het hier al geschreven, vroeg of laat zal de NVA een prijs betalen voor de arrogantie die zij tentoonspreidt.  De voorzitter-conférencier heeft het hoog in de bol (da's geen recente vaststelling maar een vrolijk gegeven uit de wandelgangen) en de parlementsvoorzitter treedt op als een directeur van het vlooientheater.

Zoals te verwachten viel : de barsten worden scheuren in de Vlaamse meerderheid van Mijnheerke Peeters.

Ray 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : rechters

 

.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geveld

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lezersreacties Else4 op proces Wilders

 

(selctie uit de berichten, overgenomen zoals ze er staan)

fruttert op woensdag 20 januari 2010 12:51


De rechtbank zit nu heerlijk Halal te lunchen, terwijl de Iman vertelt hoe dat ze nu verder moeten doordrukken.

De Lieuw op woensdag 20 januari 2010 13:04


Hoe je het ook wend of keert. De elite heeft besloten dat de man gestraft moet worden. Monddood om dat zij de beweringen van Wilders niet met argumenten kunnen weerleggen.
Liefst een uitspraak vlak voor de volgende verkiezingen. Ik vermoed dat dit kabinet de samenwerking probeert te rekken tot dat Wilders deroordeeld is. Dan is de man waarschijnlijk monddood gemaakt. En dan kunnen zij met een gerust hart de verkiezingen in. Het hoeft niet waar ter zijn. Maar ik acht de elite tot alles in staat om eenm tegenstander op te ruimen.

Alex op woensdag 20 januari 2010 13:19


Als dit echt door gaat, dan kunnen de meeste imam's zich beter verstoppen, want ik ga ze allemaal aanklagen. Ze zaaien haat tegen mij (de ongelovige). Of ziet ons links rechters dat anders? Waar gaat het heen met Nederland? Inderdaad een islamitische staat, dat is het ultieme goal. Echter zal daar wel een burgeroorlog tussen zitten

W Seffelaar op woensdag 20 januari 2010 13:23


Wilders kan niet meer verliezen; als hij wint is het duidelijk, als hij verliest krijgt hij een heel grote groep van nieuwe aanhangers die begrijpen dat een politiek proces gevoerd wordt. Hoe meer getuigen gehoord zullen worden,destemeer schade de islam zal oplopen.Het einde van de islamisering is in zicht.

Theo Cuypers op woensdag 20 januari 2010 13:39


De onpartijdigheid van de Nederlandse rechters is een utopie.De democratie op dat gebied is volksverlakkerij en bestaat uit een stelletje hooghartige rechtenudentjes die een kruiwagen hebben gehad maar echt daar niet zitten omdat ze zo goed zijn.Het ene verschut,blundersgebrek aan kennis,egocentrische uitstralingen,en niet weten wat er bij de bevolking leeft en is onstaat door hun rechtsspraak.We zullen zien wat hieruit komt. Het plakkende pluche heeft ongetwijfeld al;le mogelijkheden bijgezet om invloed uit te oefenen op deze zitting.

steffie op woensdag 20 januari 2010 13:48


Als Geert bestraft word kunnen we dan met zijn allen Moszkowicz inhuren en de haatzaaienden imams aanklagen voor haatzaaien?Dit is een politiek proces en den Haag trekt aan de touwtjes.Dus mensen bereid je voor op opstand(nu word ik aan geklaagd)we hebben er genoeg van en willen ons land terug

elsevier op woensdag 20 januari 2010 13:53


Het valt me nog mee dat de vrouwelijke officier en rechter geen hoofddoekje om hebben. Zou kunnen dienen als doekje voor het bloeden.

 

Tevens voel het of ik naast Wilders in het bankje zit, en ook aangeklaagd word, want ik heb de zelfde opvattingen.

Ik heb een advies voor U, ga naar Pakistan!

Toon op woensdag 20 januari 2010 14:39


Ik , 67 jaar , werk nog steeds .
En ik ben in de loop der jaren Wildersfan geworden.
Als hardwerkende Nederlander leg je het toch steeds
af tegen de nietwerkenden en allochtonen in dit land , als het gaat over knuffelen en subsidies .
En dat mag gezegd worden .

 

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!