Angeltjes
23-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De enige, echte religie : na het gebed, schieten.

 

Loopt u ook permanent rond met een pistool, een mes of een bijl ? Neen ? Dan bent u beslist geen aanhanger van de godsdienst van de vrede en daar moet u eens over nadenken.

Er heeft zich vrijdagmiddag een "schietincident" voorgedaan aan een moskee in Geel. Het parket van Turnhout onderzoekt de zaak.

Na het vrijdaggebed zou er bij de moskee aan de Leunen een ruzie ontstaan zijn tussen twee mannen. Één van hen zou vervolgens in zijn wagen een pistool zijn gaan halen, waarna hij begon te schieten. Er vielen geen gewonden. Dus er is eigenlijk niets gebeurd, Het was wellicht de geest van de profeet die was nedergedaald boven Geel, waar  al eens vaker geesten ontsporen. In de goede oude tijd gebeurde dat zonder pistolen.

Onze Vlaamse jongeren worden intussen goed klaargestoomd in het onderwijs, om zo vlug mogelijk opgenomen te worden in de islamitische samenleving. Hieronder foto van een bezoek aan de moskee ergens in Vlaanderen. Thema van de les : Er bestaat slechts één waardevolle godsdienst, die waar de tempelbezoekers mekaar beschieten na het gebed.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De mooiste vrouw ter wereld

 

 

 

Waar zogenaamde wetenschappers zich al niet mee bezighouden, de dag van heden. Een computerprogramma ontwerpen dat de mooiste vrouw ter wereld moet "samenstellen". Alsof wij zoals de grootmoeder van Roodkapje geen grote, begerige ogen zouden hebben, geen grote   snuffelneus en doffe smaakpapillen. De wetenschap ... We zijn zover dat ons nu een schoonheidsbeeld opgedrongen wordt, samengesteld uit de onderdelen van Natalie Portman, Megan Fox, Jessica Biel, Angelina Jolie en Hilary Duff.  Benieuwd wanneer de eerst politicus uit het naziparlement van Europa zal opstaan, om deze techniek op te leggen voor de selectie van "de ideale Europeaan", "de ideale Volkscommissaris", "de ideale journalist", "de dikste graaier" (ha neen, die kennen we al) en vult u maar verder aan.

Deze mooiste madame is bijaldien blank en dat kan sowieso niet.  "Zet er eens een bruin lichtje op, jongens." Of ontwerp een nieuw programma, er zijn toevallig geen andere problemen in de wereld.

Mogen wij even, zeer onwetenschappelijk en zonder duur computerprogramma, zeggen wie volgens ons de mooiste vrouw ter wereld is ? Dat zijn onze moeders of de vrouw van wie we houden. En natuurlijk Juffrouw Ellen.

En de mooiste man ? (dat niemand het in zijn hoofd hale, Savat te noemen, of er volgt een permanente verbanning)

 

 

Bron : Het Laatste Nieuws 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : een dankwoord van senator Jurgen Ceder
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Beste Angeltjes,

Ik was aangenaam verrast door de beterschapswensen die u hebt gepubliceerd op uw webstek n.a.v. mijn spoedopname in het ziekenhuis en wil u daar van ganser harte voor bedanken.

Ik ben sinds een paar dagen ontslagen uit het ziekenhuis en moet nu twee maand thuis revalideren vooraleer een definitieve operatie te ondergaan.

Nogmaals bedankt en succes met de uitstekende webstek !

Jurgen Ceder


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halali, Halalo, uw Platenruiter is hiero ! (neen niet Dààro, Hiero)

 

 

 

Charmante lezeressen, goede lezers, geachte vrienden van de muziek,

Wij hebben een hectische week achter de rug, u wil het niet horen. Dus, zullen we het even vertellen : moeders mooiste van deze redactie, Savat, heeft een blog voor eigen rekening geopend en nu vindt mijnheer, dat wij, de overige Angeltje-redacteurs,  voor hem lekkere stukjes mogen opzoeken op internet. Tere gedichten, Chinese muziek (bweurk ...), ying en yang-onderwerpen en vooral mooie meiden, want mijnheer Savat is nogal vrouwengekkerig. Wij hebben hem verbannen naar zijn oranje theehuis en nu zijn wij met al onze schamele nederigheid tot uw integrale muzikale dienst.

Het majestueus vioolconcerto van Tsjaikovski hebben wij voor u opgeduikeld, de eerste beweging, gespeeld in 2007 op de XIIIde internationale Tsjaikovski Wedstrijd door een onbekende Japanse violiste Mayuko Kamio. (Ja, het is goed, Savat, zwijgt nu, zij speelt voor Angeltjes, het is zaterdag, dat is hier vaste muziekprik.  Doet gij maar een Chinees kruiswoordraadsel voor uw vijf lezers)

Toen wij dit fragment voor de eerste keer beluisterden, waren wij binnen de twee minuten in de wolken. Door alle grote meesters van de viool wordt dit concerto technisch briljant vertolkt, het is een applausnummer voor elke virtuoos. Wat deze, ons onbekende Japanse juffrouw er van maakt, benadert de perfectie zoals we ze zelden gehoord hebben. Dit is Mijnheer Pjotr Ilyich Tsjaikovski die zich tot ons richt met zijn lijden, zijn grote kwetsbaarheid, tederheid, oneindige droefheid,  hemelhoog juichen, stormen van passie en donderwolken waaruit de tranen neerplenzen in ons hart ... deze kleine Japanse ondeugd brengt dat tot bij ons.

Het gaat om de eerste beweging van het concerto, dat verdeeld is over twee video's. U mag gerust een woordje neerschrijven met uw bevindingen over dit grootse stuk. Als wij enthousiast zijn, dan strekken wij onze vleugels en dan gaan we héél hoog, maar dat weet u intussen.  Geen genieten, zonder diepe emoties en zonder emoties, geen leven.  Muziek gaat recht het hart in of  ketst af op een gepantserd gemoed. Muziek is het enige dat ons zou kunnen verzoenen met het bestaan van God.  En dat alleen is een zware bekentenis, waar u zich voor de rest niets moet van aantrekken.

Dank u voor de aandacht.

Uw verkleefde Platenruiter

 

 

 

 


22-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De raad van bestuur van de Vier Nullen kan voluit lullen

 

De raad van bestuur van de 0000 is samengesteld en gewezen minister-president Luc  Van den Brande is veurzitter.

De partijen hebben volgens hun getalsterkte in het Vlaams Parlement hun afgevaardigden aangeduid. Wie dat zijn, is minder belangrijk. Wat zij zullen doen is dat wél : namelijk binnen hun duidelijk afgebakende bevoegdheden, toekijken op de uitvoering van de begroting (die zij ook zelf opstellen, uiteraard op voorstel van de directie van de VRT), de budgetcontroles bespreken, en nagaan in hoever de beheersovereenkomst met de Vlaamse Gemeenschap gerespecteerd wordt.  Er zit ook een stuk personeelsbeleid in de bevoegdheden van de raad.

Het gaat om louter bedrijfstechnische bevoegdheden, wat dus impliceert dat al die beheerders over een minimale economische kennis beschikken, anders waren zij niet aangeduid door hun partijen.  Zij zijn in staat een balans te lezen en te interpreteren in samenhang met de resultatentenrekening en de begroting. Enige affiniteit met de sfeer in Omroepland is wenselijk. Dat zou althans moeten, wil men resultaatgericht werken. Helaas ... ik moet het zeggen, zeker ?

Wat ons betreft, mag die Raad van Bestuur afgeschaft worden. Het is een zinloos en overbodig schijnorgaan dat enkel het partijpolitieke karakter van de regime-omroep bevestigt.  Het is het slabbetje waarmee de politiek zijn morsige mond schoonmaakt.

Voor ons (Angeltjes) verandert er niets. Deze omroep moet verdwijnen. Het gesprek daarover moet gevoerd worden, ook als alle labbekakken in het Vlaams Parlement, de lippen opeen houden.  Het is schrijnend vast te stellen, dat de VRT met 3000 personeelsleden nauwelijks iets meer doet dan de VTM met 500. (en het gaat NIET over programma's)

Een sterke omroep ? Amehoela ! Gesyndicaliseerde prostitutie. 

Ray

PST :  Eric Defoort zetelt namens de NVA in de raad. Nadat hij de VVB in puin heeft gereden, kan hij nu bij de 0000 oreren, Franse dichters en slimme filosofen citeren en flaneren doorheen de wandelgangen met de andere ijdeltuiten en kleine vips.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijnheerke Peeters redt Opel opnieuw

  

'De situatie is rooskleurig. Ik heb GM-topman Nick Reilly verteld dat Opel Antwerpen een performant bedrijf is. Ik kan u verzekeren dat hij daar echt van opkeek. Amai nog niet!'
 (Minister-president Kris Peeters redt Opel opnieuw)

http://www.defrut.net/

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Claeys in het Euro-parlement : we maken onszelf wat wijs

 

 

Philip Claeys hekelt het gebruik van de misleidende term 'circulaire migratie' naar aanleiding van de bespreking van de herziening van de akkoorden met de ACS-landen (o.a. Afrika)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franck Vanhecke in het Euro-parlement

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een staaltje 0000 vooringenomenheid

 

We zouden full-time enkele personen in dienst moeten nemen om de ganse dag alle radio- en televisie-uitzendingen van de 0000 te volgen en de meest frappante overtredingen tegen de objectieve informatie laten noteren. Helaas, zijn dat jobs die de gezondheid ernstig aantasten en niet te betalen zijn.  De 0000 zelf heeft een batterij spionnen in dienst die op internet en in de media elk woord of beeld dat over hen verschijnt, copieert, sorteert, rondstuurt en klasseert. Angeltjes zit in het ingewikkelde klasseersysteem van het ministerie van propaganda  bij de A,  de F,  de H, de L, de R, de V en misschien nog wel enkele meer.

Vandaag staat al de ganse dag op hun webstek een bericht te blinken over de zonet verkozen Republikeinse senator Scott Brown uit Massachusets. Met verontwaardiging wordt het grote politieke feit van de maand vermeldt, dat de brave man in zijn enthousiasme zijn grote dochters (19 en 21) bedankte voor hun steun en tegelijk meedeelde dat "zij nog beschikbaar zijn".

Schande, o schande, voor de schijnheiligaards van de VRT. Die man, een Republikein natuurlijk, biedt zijn dochters openbaar te koop aan ...

Het heeft geen haar gescheeld vorig jaar  of er werd een pornofilm geproduceerd voor de VRT- jeugdprogramma's, dagelijks worden mama's die papa's zijn en vakes die moekes spelen, opgevoerd als dé normale maatschappijnorm, de kinderen met een M-papa en een V-mama voelen zich soms gegêneerd dat hun ouders heteroseksuele viespeuken zijn. Maar als een verfoeilijke Republikein zegt, dat zijn knappe dochters geen liefje hebben, is dit de ondergang van de wereld.

Kijkt u even naar het filmpje en luister naar de onschuldige woorden van een gelukkige verkozene en een trotse vader.

En dan nog iets dat de slimmeriken van de 0000 vanzelfsprekend niet weten. De dochter Ayla Brown (diegene die dus écht geen relatie schijnt te hebben) dingt mee in de American Idol (ontdek de ster) en daardoor is zij al een stuk bekend bij het publiek.  Ze zingt trouwens flink. We plaatsen er nog een videofragment bij. En aan de VRT-producers van de afdeling lichte muziek : schatjes, zet Ayla Brown maar op jullie zwarte lijst, hoor,  ze heeft een foute M-papa.

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouverneur Breyne : Ik bepaal de grenzen van mijn cumuls

 

 

Gouverneur Pol Breyne houdt van wijntje én trijntje, dat is geen geheim in de provincie waar iedereen de geneugtes van het goede leven naar waarde weet te skatten : West-Vlaanderen. 

Gratis werken, dat staat niet in het Tjeven-handvest van de gouverneur. In het provinciedecreet is bepaald, dat de gouverneur geen bezoldigde beheersmandaten mag uitoefenen.  Dat verhindert niet dat Breyne  een waslijst extra mandaten, waaronder drie bezoldigde, uitoefent. Zo is hij voorzitter van het Vlaams Instituut voor de Zee, en bestuurder van het Heilig Hartziekenhuis in Roeselare en de Maatschappij van de Brugse Zeevaartinrichtingen.

De eerlijkheid noopt ons te zeggen, dat dit de toestand was eind 2005. Aan de provincieraad deelde Breyne doodleuk mee, dat hij zelf bepaalt waar de grenzen liggen voor de extra-mandaten. Met andere woorden, Breyne legt het prvinciedecreet naast zich neer. Uiteraard is dat geen probleem in het Zimbabwe aan de Noordzee.

@ Brief Breyne aan Provincieraad november 2005

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over Breyne gesproken ...

 

 Gouverneur Breyne volgt wiskundeles samen met zijn poetsvrouw

Bron : De weekkrant.be Brugge

 

Wie verzint een ondertitel bij bericht en foto ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouverneur Breyne (W.VL) : sentimenteel en naast de kwestie

 

 

Ieper - Gouverneur Paul Breyne, die woont in het landelijke Voormezele (Ieper) roept op tot gastvrijheid bij de opvang van asielzoekers in de leegstaande legerkazerne Kapitein de Wouters in de Stadensesteenweg te Vijfwegen, Langemark-Poelkapelle.

De gouverneur schaart zich onvoorwaardelijk achter de bereidheid van de drie burgemeesters van Staden, Langemark-Poelkapelle en Houthulst om positief te antwoorden op de vraag van premier Yves Leterme uit Ieper en defensieminister De Crem. Hij appelleert op het historisch besef van de bewoners van de Westhoek.

Gouverneur Breyne: 'Laten wij niet vergeten dat nog geen 100 jaar geleden vele van onze eigen voorouders uit deze streek zijn weggevlucht, sommige omdat ze hier geen broodwinning konden vinden en elders hun geluk gingen beproeven, anderen omdat ze vluchtten voor het oorlogsgeweld. Met een bang hart kwamen zij in een vreemd land aan. Zij spraken er amper de taal en werden met wantrouwen benaderd. Maar zij waren dankbaar gelukkig wanneer zij gastvrijheid mochten ervaren, een dak boven hun hoofd werden aangeboden en kansen kregen om een menswaardig bestaan voor zichzelf en hun gezin op te bouwen.'

Als vandaag mensen uit een ander land naar hier zijn gevlucht is het volgens de gouverneur exact om dezelfde motieven: 'Zij zoeken een menswaardig onderkomen en een dak boven hun hoofd. Het is voor de beleidsverantwoordelijken niet gemakkelijk om plaatsen te vinden waar opvang van asielzoekers nog kan georganiseerd worden. De leegstaande kazerne Kapitein de Wouters biedt opportuniteiten en het siert de drie betrokken burgemeesters dat zij onmiddellijk bereid waren om deze mogelijkheid met beide handen aan te grijpen. Zij zijn niet vergeten dat wij eigenlijk afstammelingen zijn van vluchtelingen, die in een vreemd land kou hebben geleden en meedogen hebben gezocht.'

'Zoals onze voorouders niet verdienden om in hun ‘opvangland’ overladen te worden met vooroordelen of minachting, zo verdienen de mensen, die vandaag op onze hartelijke gastvrijheid een beroep doen, ook niet om - nog vooraleer ze hier zijn aangekomen - geconfronteerd te worden met allerhande vooroordelen.'

De gouverneur begrijpt de bezorgdheid van de omwonenden, maar deze mag niet de boventoon halen boven de West-Vlaamse gastvrijheid. 'Altijd heeft onze provincie in het verleden getoond dat zij een open provincie is, die menselijke warmte en hartelijkheid hoog in het blazoen dragen. Vandaag kunnen wij een signaal geven aan ons land, maar vooral aan de mensen, die op ons een beroep doen, dat dit vandaag nog steeds het geval is.'

(met dank aan Christina)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaggen halfstok bij Opel

 

 

De semi-Vlaamse Leeuw hangt zelfs op de grond en op zijn kop

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wist u ...

 

 

... dat William Shakespeare ooit verliefd is geweest ?  Er is zelfs een stukje film teruggevonden van hem en zijn beminde met muziek en bijzonder ààrdige muziek zelfs. http://blog.seniorennet.be/savat/

... wat onze medewerker Savat bedoelt met "ik ben in een filosofische bui ?" Zelfde klik als hierboven.

... dat er op onze redactie momenteel een crisisoverleg aan de gang is over een deontologische code die wij onzelf willen opleggen ? "Hoe ver is te ver ?" "Wanneer zijn wij er over ?" "Wie zien wij het liefst : Bart de Wever, Epo van Campenhout of Burgemeester Slaapmans ?"  De verschillende thema's worden ingeleid door Lieven Zenuwpees en Kabouterin Kwebbel, beiden verbonden aan het Ministerie van Propaganda en Misleiding en experten Terzake.

... dat wij bij Angeltjes nog met geen woord gerept hebben over de nieuwe kardinaal met de nieuwe voornaam ?  En ook niet over de oude kardinaal met de onwaarachtige voornaam ? En weet u ook waarom wij hier niet over praten ?

... dat de belgische omroepen (0000 - VTM - RTBF) samen een bedrag van 6 miljoen euri verzamelden voor Haiti en de Nederlandse omroepen 41 miljoen ? Leonardo di Caprio schonk op zijn  eentje 1 miljoen dollar. Zou dat volstaan om een nieuw presidentieel paleis te bouwen ?

... dat wij een vranke pen hebben, maar een braaf hart ?  

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Leiding van het Ministerie van Propaganda

 

 

 

Aan deze figuren danken wij de politieke en gekleurde informatie op de 0000  : Kris Hoflack, Liesbet Vrieleman en Wim Willems.

http://hoofdredactie.deredactie.be/

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Technologie

 

 

(met dank aan Het Vrije Volk)

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De waanzin ten top !

 

De gemeente Tilburg heeft een Marokkaanse stichting in 2008,  63.000 euro toegekend, om mee te kunnen doen ,wat ze wil. De leden gingen van het geld naar de sauna, naar de Efteling en hielden een voetbaltoernooi voor Marokkanen.

Dat blijkt uit een onderzoek van Trots op Nederland naar de besteding van subsidies.

De Marokkaanse stichting, MAST, heeft als doel de emancipatie van vrouwen te bevorderen, de belangen van de Marokkaanse bevolkingsgroep te behartigen en het contact tussen eigen organisaties en maatschappelijke organisaties te bevorderen.

Met het in 2008 toegekende geld mochten dertig vrouwen maandelijks naar de sauna in Waalwijk, gingen 120 mensen een dagje naar de efteling en werd een zaalvoetbaltoernooi voor Marokkaanse teams georganiseerd.

Gescheiden zwemmen
Ook mocht een groep vrouwen naar Brussel, om een workshop over de omgang tussen moeder en kind te volgen en organiseert de stichting gescheiden zwemmen. Daarnaast organiseert de stichting taallessen en kinderactiviteiten. (jaarverslag 2008, pdf)

Waarderingssubsidie
De gemeente Tilburg kende de stichting in 2009 een nog groter bedrag toe: 84.500 euro. Wederom in de vorm van een waarderingssubsidie, waar geen enkele verantwoording over hoeft te worden afgelegd.

De afdeling van Trots op Nederland wil een einde maken aan het verstrekken van subsidies aan zelforganisaties. Ook wil ze geen waarderingssubsidies meer geven aan stichtingen die de integratie moeten bevorderen.

Door Marlou Visser @ Elsevier


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krijgt de Lange Wapper korte beentjes en een waterhoofd ?

 

 

 

 

Neen, de Lange Wapper is niet begraven. Hij verblijft even in de koelcel en men is druk in de weer hem chirurgisch aan te pakken. Hoe ?  Daar kunnen we naar blijven gissen.

Het Rekenhof is zeer kritisch over de aanpak van de Vlaamse regering in het Oosterweeldossier. Het waarschuwt voor een serieuze ontsporing van de factuur van het Antwerpse Masterplan. De totale kostprijs wordt nu al geraamd op 4,2 miljard euro. De studiekosten van het Vlaams Gewest en de financieringskosten zijn daar niet in opgenomen. Het uiteindelijke bedrag zal dus nog hoger liggen.

In het Vlaams Parlement werd gisteren hevig gebakkeleid over het Mobiliteitsplan Antwerpen, dat eigenlijk best Mobiliteitsplan Vlaanderen zou heten. Naast de BAM is er een nieuwe interministriële organisatie in het leven geroepen, Duurzame Mobiliteit Antwerpen met 7 werkgroepen.  De beste manier om een moeilijk dossier te verzuipen, is het onderbrengen in vele commissies. Ministerin Crevits is de ideale politica om de Lange Wapper en zijn aanhangsels te bedelven onder een mitraillettevuur van vaagheden en tegenspraken om vooral de onmacht van de politiek te verbergen.

Alweer goede punten voor de regering van Mijnheerke Peeters.

Bron : de Standaard


 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze uitschuivers en onze excuses

 

Het bijhouden van een blog als deze met slechts een beperkte groep medewerkers, vergt doorzettingsvermogen, vooral inspiratie, een overtuiging en dagen van 48 uren.

Deze hobby die 3 jaar geleden begonnen is, is inmiddels een voltijdse bezigheid geworden, gelukkig geen sleur, en zoals met elke activiteit die het individu volbrengt, worden de meeste momenten gevuld met het voltallige scala van menselijke emoties.

Van 00.00 tot 06.00 uur deze nacht heeft hier een stuk geprijkt over Bart de Wever dat een aantal harde waarheden bevatte over de man, maar wij hebben het weggehaald, omdat het nodeloos kwetsend is. Wij bieden onze excuses aan. Wij zijn uitgeschove en we erkennen dit.

Geen zand erover, want dat doet te veel aan de woestijn denken, maar de spons ?

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Infantiel gedoe Bart de Wever gaat verder

 

Het infantiele gedoe van Bart de Wever op de cover van P-magazine met Miss belgië is bij de Waalse zuurpruimen in het verkeerde keelgat geschoten.  Zij gaan er écht van uit dat de NVA het einde van het land B nastreeft, de simpele duiven. Vandaag moest het miss-meisje om de Franstalige gemoederen te sussen, een foto-affiche van de conférencier-voorzitter vertrappelen. Het kind  deed dit al giechelend,  zonder er veel van te begrijpen.  Zij is in een politiek relletje betrokken geraakt door het zoveelste ongepaste optreden van de amuseur publique van de NVA.  Wat een misselijk niveau heeft die zelfingenomen jongen toch.  

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!