Angeltjes
17-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Om schadeclaims te vermijden  van o.a. buitenlandse toeristen, moeten er dringend borden geplaatst worden op alle grensovergangen met de tekst :

BELGIE : Enkel betreden op eigen risico ! 

Stefaan


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De godsdienst van de vrede in het Westen

 

 

 

Een overzicht uit verschillende Westerse landen, met niet steeds aangename beelden. Zet uw geluid niet te ver open, tenzij u van veel rumoer houdt. Als de godsdienst van de vrede manifesteert, is het steeds een beetje oorlog. Beelden liegen niet.  Het is een nogal lang u!tgevallen verslag. De bezetting zal nog veel langer duren. Met onze dank aan de collaborerende elite-politici dankzij wie wij dit mogen meemaken. 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een menselijke fout

 

 

Niet alleen bij de NMBS doen zich menselijke fouten voor

Klikken op groene tekst links onderaan

Bijlagen:
abrisskugel1.wmv (3.6 MB)   


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanje moet dringend moskeeën bouwen

Badalona

Elché


 

Gran Canaria


Melilla


Santa Coloma (Barcelona)


 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar zitten de bange blanke mannen ?

 

 

De Nederlander Frans Groenendijk schreef een boek "Islamofobie ?" dat morgen aan de pers voorgesteld zou worden in het World Forum te Den Haag. Zou, want het congrescentrum heeft de presentatie afgelast wegens angst voor relletjes. Zedig omschreven als veiligheidsrisico's die wij niet kunnen nemen. Waarom overweegt het congrescentrum niet om bij de ingang geld uit te delen aan de tot in hun ziel gekwetste protesteerders tegen dit boek der schande,  zoals het bange  blanke gemeentebestuur van Gouda deed ? Geld geven om rel en criminaliteit te vermijden is een kenmerk van de échte bange, blanke man : die zit niet bij de critici van de islam maar bij de politieke elite.

 


16-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen Vlagt

 

 

Wapperende leeuwenvlaggen
De vraag van de Amerikaanse ambassadeur aan mevrouw Onkelinx en haar partij voor Belgische steun aan Afghanistan heeft heel wat politiek stof doen opwaaien. Het pleit voor de ambassadeur dat het hem bekend is dat in België dé beslissingen genomen worden door onze broeders en zusters uit het zuiden des lands!
Dat weten trouwens de Noord-Belgische “verkozenen des volks” ook, al gebaren de meesten van krommenaas.
Nu nog de Vlaamse kiezer daarvan overtuigen…


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carnaval 2010

 

Carnaval 2010 zit er op. In het land B is het enigszins in mineur verlopen, vooral omille van de tragische ramp die de NMBS en de regering op hun geweten hebben. Je mag dat niet zeggen, want het is de waarheid en die is nooit welkom in die kringen.

Een korte foto-montage over Carnaval in enkele landen.

 









 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Dillen en de Morgen

 

 

Koen Dillen, voormalig Europarlementslid voor Vlaams Belang, is verbaasd dat de krant De Morgen zijn biografie over de Franse president Nicolas Sarkozy heeft opgenomen in de reeks Wereldbiografieën over 20 figuren die een buitengewone impact hadden of hebben op de wereld. Het boek verscheen onder het pseudoniem Maarten van der Roest.

'Een eenvoudige zoekopdracht op Google had kunnen leren dat ik achter dat pseudoniem zat', aldus Dillen. Onder meer Wikipedia vermeldt het boek en de schuilnaam in de korte biografie over Koen Dillen, zoon van de stichter van het Vlaams Blok/Vlaams Belang en van 2003 tot 2009 lid van het Europees parlement.

Dillen werd naar eigen zeggen getipt dat zijn boek deel uitmaakte van de nieuwe boekenreeks van De Morgen, een krant die het Vlaams Belang niet meteen een warm hart toedraagt. De biografie over Sarkozy was de derde in de reeks Wereldbiografieën en kon bij de weekendkrant van 6 februari gekocht worden.

Vorig jaar onstond al ophef toen bekend raakte dat de auteur van het positief onthaalde 'François Mitterrand, een biografie', Vincent Gounod, niemand minder was dan Koen Dillen. Het bleek dat Dillen niet aan zijn proefstuk toe was en in 2007 reeds een biografie schreef over Nicolas Sarkozy onder het pseudoniem Maarten van der Roest.

Beide boeken werden uitgegeven door het Nederlandse Aspekt. De biografie over Sarkozy kende drie drukken, aldus uitgever Perry Pierik.

@ Het Nieuwsblad

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de uitkijk naar fait divers

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dankzij Gouda wordt Nederland opnieuw het Gidsenland.

 

 

Gouda bezit procentueel de hoogste  islambevolking in Nederland. Alhoewel de andere steden zich flink reppen om de kaasstad bij te halen.

Verschillende jaren reeds  zorgen Marokkaanse jongeren voor veel overlast in de wijk Oosterwei. Chauffeurs van Openbaar Vervoerbedrijf Connexxion  besloten de buurt zelfs te mijden, omdat ze permanent werden bedreigd, geslagen en beroofd.

Journalisten die een kijkje kwamen nemen, werden belaagd en naar eigen zeggen grepen agenten pas laat in. Reden voor de gemeente Gouda om cameraploegen te weren uit de wijk. Zo hoort dat.

Tijdens de sneeuwperiode werd het voor de Marokkanen nog prettiger, omdat zij met sneeuwballen de mensen en het verkeer konden bekogelen. Zij wiepen dammen op om de chauffeurs te laten vertragen en ze dan te overvallen.  De handige bliksems maakten tactisch gebruik van een typisch Noordse traditie, sneeuwballen gooien, om hun doel te bereiken. Voorwaar, een hoopvol teken van inburgering en een begin van aanvaarding van Nederlandse gebruiken.

Binnen het stadsbestuur van Gouda zegevierde  de geroemde Nederlandse koopmansgeest, waarmede het leger in Afghanistan een aantal jaren geleden ook te werk ging.

In Uruzgan beschikten de Nederlandse troepen over een aparte zwarte kas om de boeren aan te porren met hun opiumteelt en hen minder afhankelijk te laten worden van de taliban. Soms snelt de realiteit de fictie voorbij in onze contreien waar gekken verantwoordelijke posities bekleden. Ook in Gouda werd de goocheltruc van het afkopen toegepast.  Om verlost te zijn tijdens de eindejaarsperiode van klachten over het wangedrag van het tuig, werd hen een bedrag van 2250 euri overgemaakt om op te fuiven.

Als dit dé oplossing mocht blijken om verlost te worden van het kattenkwaad, dan moeten andere steden vlug volgen.  En waarom niet overwegen om de families te vergoeden om spijbelen tegen te gaan door per aanwezige schooldag een bedrag te verstrekken ?  Telkens méér bij het overgaan naar een volgend studiejaar. En later kan dit systeem verfijnd worden om andere criminele feiten te voorkomen.    

Nederland wordt opnieuw het Gidsenland.

Ray

Bron : Elsevier


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtig gezongen ode aan Istanbul, culturele hoofdstad Europa 2010

 

 

.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keuning onderbreekt Krokusvakantie om Treinramp te bezoeken

 

 

 

Koning Albert heeft vanmiddag een bezoek gebracht aan de plaats van de treinramp in Buizingen. Ook premier Leterme en een tiental federale en regionale ministers waren erbij. De zeldzame keren dat de keuning op vakantie is, gebeurt er iets dat de vorst noopt terug te keren.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunst volgens de godsdienst van de vrede

 

 

 

 

De wereld wordt niet overstelpt met artistieke producten uit de Prachtlanden die geregeerd worden volgens de principes van de islam. De creatieve mens wordt aldaar enigszins in zijn expressieve mogelijkheden gestuit. Afbeeldingen zijn taboe : adieu, schilders, beeldhouwers, jullie terrein is dat van ambachtelijke, stereotiepe reproducties. De zeldzame hedendaagse cineasten of fotografen beperken zich noodgedwongen tot saaie prentjes en symbolische flutverhalen. 

De religie beknot de fantasie van schrijvers die zich in het keurslijf van de autocensuur bewegen of anders met de dood bedreigd worden zoals Salman Rushdie.  Muziek is haram maar wordt gedoogd, zolang ze zich beperkt tot de traditionele jammerklanken. De Westerlingen die per se onder de indruk willen zijn van het artistieke gebeuren dat uit de Arabische en aanverwante wereld buitensijpelt, zoals de auteur Cees Nooteboom, moeten hun admiratie beperken tot lofzangen over de pracht-architectuur van rijkelijk beklede moskeeën of de bloemrijke taal, die zij enkel kennen in vertaling en die uitsluitend godsdienstig is.

Zoals de genoemde Nooteboom die zwijmelend door het Alhambra struint en met eigen poëtische vindingen een islamitische geloofsbelijdenis opsmukt tot een mogelijke Nobelprijs literatuur.  Zo schrijft hij over de oneindige getekende ornamenten van geluiden, de bedwelming van de herhalingen van de tekst die zegt, dat Allah de grootste is. Respect hoor, daar niet van, maar wat heeft dit te maken met rijke cultuur ? Dan verdienen de Trappistinnen van Brecht de Nobelprijs voor Vredig Stilzwijgen, dat op mij een veel diepere indruk maakt dan de agressieve arrogantie van de ruziemakers.

Maar daar verschijnt plots "kunst" door ene Al Farrow, van wie de producten gekend zijn, maar nauwelijks iets te vernemen valt over de man zelf.  Moskeeën opgetrokken uit wapens en munitie, is zijn specialiteit en om het evenwicht te bewaren, past hij dit procedee ook toe op katholieke kerken en joodse synagogen.  Misschien is hij helemaal geen Arabier.  Maar een commerçant die geen fatwa wil oplopen met een doodvonnis.

Kwezelarij of geweld : u mag kiezen uit de catalogus van islamitische kunst.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De loonkost in het land B

 

Uit een studie van de OESO over de loonkosten tussen 2005 en 2009 in verschillende Europese landen blijkt dat Belgische industriële bedrijven fors terrein verliezen ten opzichte van Duitsland. Die snel groeiende loonhandicap zou ook meegespeeld hebben in de beslissing van de Opeldirectie om de fabriek in Antwerpen te sluiten, schrijft De Morgen.
 
De nieuwe cijfers van de OESO (Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) berekent voor elk industrieland de loonkost ten opzichte van de productie. Daaruit blijkt dat de loonkosten in de hele Belgische economie drie keer sneller zijn gestegen dan in Duitsland en zelfs tien keer sneller in de verwerkende industrie, waar Opel Antwerpen onder valt.
 
Volgens werkgevers compromiteert die snel groeiende loonkost door verlies aan concurrentiekracht de economische toekomst in België. Ook vakbonden en politici erkennen dat er een probleem is, maar betwisten de omvang ervan.

@ HLN



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plots is er nieuws van de Luchtbal

 

18:42 Het parket heeft een verdachte aangehouden na een roofmoord in de Antwerpse wijk Luchtbal.

De feiten dateren van vrijdagavond. Toen werd een 82-jarige vrouw dood teruggevonden in haar appartement op de Groenendaallaan. Ze zou uiterlijke sporen van geweld vertoond hebben.

Het Antwerpse parket heeft ondertussen laten weten dat er een verdachte is opgepakt. De persoon zou familie zijn van de vrouw. Verdere details over het onderzoek heeft het parket nog niet vrijgegeven.

@ Gazet van Antwerpen.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkiezingsdebat Nederlandse gemeenteraadsverkiezingen

 

Gisteravond kon u op de Nederlandse televisie het politiek debat volgen naar aanleiding van de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen met de gekende partijen, behalve Trots op Nederland van Rita Verdonk.

De Kop van Jut was wel aanwezig : Geert Wilders van de PVV. Die man heeft nog nooit ergens en op geen enkel niveau een beleidsbeslissing kunnen treffen maar hij wordt wel verantwoordelijk geacht voor alle criminaliteit, onrust en herrie die de bezetters plegen. Het land NL wordt uitverkocht door een roedel politieke keffers en angsthazen tegen applausprijzen op de braderie, die meer en meer gelijkt op de souks. Wie daar kritiek op uitoefent is een racist. Wij kennen dat liedje.

Nederland heeft nog niet het beschamende beleidsniveau bereikt van het land B maar het is al geruime tijd een zwalpend woestijnschip.  De politici weigeren zich bewust te zijn van de onvrede die leeft bij de burgers en van de verdwijning van onze beschaving. Dat hebben onze beide landen dan weer wel in gemeenschap : de verloochening van de realiteit.

Bij www.geenstijl.nl werd direct een poll gestart met de vraag wie het politieke debat gewonnen heeft. Wij geven de voorlopige cijfers door zoals zij waren rond 23.30 uur :

Pvda - socialist (Bos) 10%

PVV  - liberaal (Geert Wilders) 53.7%

VVD - liberaal  (Mark Rutte) 10.7%

D 66 - links-liberaal (Pechtold) 13.2%

CDA - christendemocraat (Van Geel) 1.6%

CU - protestant (Arie Slob) 2.5%

GL - groen-communist (Femke Halsema) 6.3%

SP - communist (Agnes Kant) 2%

Tot dan toe 4286 deelnemers

 

U gelieve er wel rekening mee te houden, dat deze peiling in geen enkel geval zal beantwoorden aan de uitslag, want de PVV komt slechts op in enkele gemeentes. Bovendien wordt het beeld vertekend door het profiel van de Geenstijl-lezers 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : de triomf van Elio

 

 

 


15-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POLL - Moet ministerin Inge Vervotte ontslag nemen ?

.

 

Neem deel aan de poll in de linkerkolom, met zoals steeds enkele mogelijkheden, om het u niet gemakkelijk te maken. (Da's hier niet bij de Gazet van Antwerpen met "Jawohl, mein Führer" of "Nein, Herr Lex")

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij treedt op in het land B ! Komt ook u mee ?

 

 

 Deze islam-extremist die het al jaren bruin bakt in Londonistan,  wil de islamvlag boven het belgische parlement zien wapperen. Onderaan links op het  groene bruggetje drukken en u leest meer. U kan ook doen of het niet waar is, zoals de meesten en zeggen dat wij dat allemaal uitvinden.  Dan schaart u zich aan de zijde van de weldenkende struisvogels.

 

Bijlagen:
moslimleider.pdf (852 KB)   


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpenaar heeft meer vertrouwen in Vlaams Belang dan in justitie of politietop

 

 

De website www.criminaliteit.org werd deze namiddag vanuit het Antwerps VB-secretariaat op de hoogte gesteld van de roofmoord in een appartement op de Groenendaallaan op Luchtbal. De roofmoord op een 83 jarige dame vond plaats op vrijdagavond. De redactie van criminaliteit.org kreeg bevestiging van de feiten. De zaak wordt behandeld als een moordonderzoek. Meer details ontbreken voorlopig.
 
Politie en parket vonden het alweer niet nodig om de media in te lichten van deze gruwelijke roofmoord. In de buurt heerst grote consternatie om de gewelddadige dood van de 82 jarige Simonne. De buurtbewoners dienden naar het secretariaat van het Vlaams Belang te bellen om te weten te komen wat er nu juist gebeurd was. Dit is de wereld op zijn kop. Het Vlaams Belang zal de burgemeester om uitleg vragen over de informatieverstrekking aan de publieke opinie omtrent zware criminele feiten. Hoe en waarom haalt het neersteken van een 15 jarig meisje van Turkse origine op 't Kiel wel de pers en de brutale roofmoord op een 82 jarige dame op Luchtbal niet? Parket en politie hebben een zeer eigenaardige manier van communiceren.
 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!