Angeltjes
22-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joodse families verlaten Malmö (Zweden) door racistisch geweld en haat moslims

 

 

Judith Popinski 

In de Zweedse stad Malmö kwam 65 jaar geleden het uit Ravensbrück bevrijde Joodse meisje Judith Popinski toe om een nieuw leven te starten. Zij werd met open armen ontvangen door de inwoners van het land dat tijdens de afschuwelijk Tweede Wereldoorlog neutraal was gebleven.

Judith heeft een normaal leven weten op te bouwen en in Malmö leeft een Joodse gemeenschap van 700 mensen, van wie een groot aantal afstammelingen zijn van holocaust-slachtoffers.

Sedert geruime tijd is de leefsituatie in het steeds tolerante en sociale Zweden grondig gewijzigd. Ook voor de Joden, net zoals in vele Europese staten die overstroomd worden door migranten uit islamitische Prachtlanden. 

Vorig jaar werd de kleine Joodse kapel in Malmö, in brand gestoken. De begraafplaats werd ontheiligd en beschadigd. Moslimjongeren roepen Joden bedreigende slogans na op straat of zingen op een tergende wijze  "Hitler, Hitler". Precies wat zich voordoet in meerdere Europese steden waar Joodse gemeenschappen wonen. In Antwerpen zijn Joden al neergestoken en wordt hen regelmatig op straat toegeroepen door groepjes jonge Marokkanen "Hamas, Hamas, alle Joden aan het gas".   In Parijs worden kleine traditionele Joodse wijken verlaten door hun inwoners, wegens de menigvuldige incidenten. Wij praten nu enkel over de inidenten waar we al over gerapporteerd hebben.

Ook Malmö ontsnapt niet aan de vlaag van rassenhaat die over Europa waart. Stel u even voor wat het zou zijn, mochten rechtse Europese groepen dergelijke daden stellen ... De grootste misdaad die dezen begaan, bestaat in het onverhoeds opduiken in een lokaal en een achterlijk lawaaiconcert organiseren. 

 De synagoog evenals een kindertuin, wordt permanent bewaakt (wat ook bij ons het geval is) en vorig jaar werden er 79 racistische klachten van Joden  neergelegd bij de Malmöse politie, terwijl er ongetwijfeld veel meer feiten niet aangegeven worden.

De extreemlinkse burgemeester zegt begrip te hebben voor de moslims, want hun haat steunt op verbondenheid met de Palestijnen die door de staat Israël slecht behandeld worden ...

Op die manier komt het Midden-Oosten conflict zich volop nestelen in onze multicriminele steden.  Iets wat wij al bij herhaling hebben vastgesteld en aangeklaagd. 

Het politiek-correcte zootje dat onze beschaving naar de ondergang leidt en de Europeanen overlevert aan extremistisch rapalje en godsdienstwaanzinnigen  zou moeten veroordeeld worden wegens misdaden tegen de mensheid. 

En bij ons lopen er mooipraters rond, die sussend beweren dat het slechts gaat om enkele tientallen vervelende kinderen en eens we die op school krijgen, is alles opgelost. 

Bron  The Telegraph


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de wet van de jungle !

 

 

21 februari vierde de Pracht-President Mugabe van Zimbabwe zijn 86ste verjaardag. Hij ziet er patent uit.  Samen met die andere Pracht-President, bezitter van 5 officële vrouwen, uit buurland Zuid-Afrika, heft hij het glas op nog veel rijkdom en welvaart. Voor hen zelf. Het volk moet zijn plan trekken en wat het niet bezit, roven bij wie wel wat heeft.  "Op de wet van de jungle !"

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : Lieten bij Schwarzenegger

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smogalarm wordt ook in Anderlecht toegepast

 

 

 

 

 


21-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : LDD, Lijst De Demontage
Klik op de afbeelding om de link te volgen


JMDD heeft altijd de indruk bevestigd niet zonder de positieve discriminatie, de dramatische tot potsierlijke overbelichting van de Belgicistische media te kunnen. De carrousel-uitbater zwiert de bal met de tricolore floche eraan in uw richting voor nog een ritje meer, maar als ge terug zelf moet betalen sta je daar : terug naar mama en papa.

Nu hangt hij daar als een gerookte makreel. Ik vind trouwens: 'ge rookt het al van in het begin'.

Getekend : Jade

(wie anders)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoever staan we met het uitroken van de eigen partij, Jean-Marie ?

 

Jean-Marie Dedecker is niet tevreden met de uitspraak van Boudewijn Bouckaert. Die zei namelijk dat de partij Lijst Dedecker zijn "schwung" kwijt is en dat hij een terugkeer naar Open-VLD niet uitsluit. Tenslotte heeft Bouckaert een hele rits mogelijkheden om naar terug te keren, want hij is lid geweest van heel wat : de communisten, de socialisten, de liberalen van links, de liberalen van rechts, de linksen van het midden, de rechtsen die eigenlijk liever links zouden zijn : Bouckaert heeft vermoedelijk meer partijen en groepjes gekend dan lieven. Hij is een wispelturige wisselaar.

Hoe dan ook, volgens Dedecker zal Bouckaert moeten kiezen en wordt er maandag over zijn lot beslist op een partijbestuur. Sinds Jean-Marie zelf is buitengevlogen bij de blauwen, wil hij die ultieme ervaring graag toepassen op zijn eigen ondergeschikten : "defenestratie" noemt hij dat graag.  Uit het venster kieperen ... welk een gewelddadige beeldspraak om af te rekenen met een ongehoorzaam partijlid. Opsluiten en uitroken, dàt is de tactiek.

 "Als hij graag op de schoot zou gaan zitten van Patricia Ceysens of koffie gaan drinken bij de familie De Croo, dan zal hij Frans moeten leren, want dat is daar de voertaal", zei de voorzitter in De Zevende Dag. Kent professor Bouckaert dan geen Frans ? 

Waar is de tijd dat Jean-Marie Dedecker stond te pochen, dat hij Vlaams Belang zou uitroken. De meesten van zijn leden dachten dat de Leider bedoelde : wij gaan onszelf uitroken. En dat schijnt aardig te gelukken. 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De alibi-alibaba's van de politiek-correcten

 

 

Als we de naam Ali-baba uitspreken, weten we dat de politiek-correcten jeuk in de ingewanden krijgen van verontwaardiging. Daarom gebruiken we die naam ook : uit pure naastenliefde.

Een stukje uit de krant, dewelke doet er niet toe, want ze tappen alle aan dezelfde bron voor hun internet-geleuter.

Een groepje jongeren heeft zich donderdagnamiddag "misdragen" op een tram op de Britselei , nabij de multiculturele Brederodestraat in de stad van allah.  De feiten deden zich voor om 16.45 uur op tram 24, ook gekend als  "het is steeds fijn op die lijn".   Even voordien was een grote groep jongeren opgestapt die zich erg luidruchtig gedroegen. Een 63-jarige Antwerpse dame stoorde zich daaraan en maakte hierover een opmerking. De jongeren begonnen de vrouw daarna op het hoofd te tikken en toen het slachtoffer wilde uitstappen, werd ze vastgegrepen door één van hen. Er volgde wat getrek en geduw en toen de vrouw de tram verliet, kreeg ze een stamp in de rug.  De dame verwittigde de chauffeur en de tram bleef wachten tot een politiepatrouille ter plaatse was. Die kon één van de smeerlapjes van de tram plukken.

 

Dit soort baldadigheden doet zich regelmatig voor maar het gebeurt slechts zelden dat zo'n nieuwtje doordringt in de rubriek gebroken armen en benen. Echter net genoeg om politici zoals Janssens en De Wever (met hun schoothondje Lex Molenaar) toe te laten te erkennen dàt er "een probleem" bestaat met enkele tientallen jonge allochtonen. Alzo herleiden zij de bezetting van onze steden, de verruwing, de islamisering en het oprukkend geweld, tot onvermijdelijk kattenkwaad, jeugdige overmoed en sporadische jeugddelinquentie.

 

 

 

Ziezo, voor de poco's is  de analyse daarmede gemaakt en een zwever als Bart de Wever die geen enkele voeling heeft met de man en de vrouw in de straat verklaart in een interview in de Morgen : "Laat ons eerlijk zijn, de problemen waar Brussel mee kampt, zijn in Antwerpen onbekend : wapenhandel, drugshandel, vrouwenhandel, wijken waar de politie niet meer durft te komen, heeft Antwerpen niet. Je hebt in Antwerpen een KLEINE groep jongeren die voor galg en rad opgroeien in een sfeer van vijandigheid, een gevoel van nutteloosheid. Op 12/13 jaar zijn ze het perspectief op een schoolcarrière en een fatsoenlijke beroepscarrière al kwijt, ze beginnen met kattenkwaad, dat escaleert, er wordt niet ingegrepen en tegen dat ze 18 zijn, zijn ze verloren voor de maatschappij."

 

Tot daar de voorzitter van de NVA, die in Antwerpen tot de bestuursmeerderheid behoort en het beleid van Janssens & C° ondersteunt. De Wever bewijst met deze enkele hilarische zinnen, niets maar dan ook compleet niets te begrijpen van deze stad en wat erger is, er geen hart voor te hebben.  Zijne Onsterfelijkheid is enkel geïntresseerd in het stemgedrag van de kleine man, een samenlevingsprobleem is voor hem een statistiek en voor de rest zweeft hij in zijn eigen politieke wereldje van  mooie woorden en knap-geformuleerde analyses al dan niet naast de kwestie. Gebuisd, jongen.

We zullen het kort maken : in Antwerpen wordt er (officieel althans) nog niet op de politie geschoten en als er geen échte no-go zones zijn, is dat omdat de politie vermijdt in sommige wijken aanwezig te zijn ... Goed gevonden van ons, niet,  en gratis aangeboden aan de mooipraters en de goedpraters : er zijn geen no-go zones omdat de politie vermijdt in sommige wijken aanwezig te zijn.

Het is wraakroepend de mislukking van de kleurrijke multiculturele  maatschappij te herleiden tot de klassieke "kutmarokkaantjes". Het is crimineel deze ali-baba's te gebruiken als alibi om de goegemeente zand in de ogen te strooien.

De dikke bourgeois die De Wever is, wil over alles een mening hebben en heeft op alles een antwoord, helaas valt hij hoe langer hoe meer door de mand. Dit soort politicus wil vooral aanvaard worden door de elite en heeft lak aan de burgers : die zijn er enkel om hem te bewonderen.

Harde aanpak, nultolerantie (en niet zeveren over nuances), opsluiten : de veiligheid van onze eigen mensen primeert op de problemen van het onaangepaste tuig.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte PVV

 

 

Geachte PVV,

Hopelijk kunnen jullie dra spreken van een  "Haagse lente".

Oprecht succes toegewenst !

Senior

 

De redactie van Angeltjes sluit zich graag aan bij deze wens.

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanbevolen lectuur bij Nieuw Pierke

 

 

Nieuw Pierke

 

Hogere pensioenen door minder overheidskosten (met voorbeelden)

 

Hier klikken voor Nieuw Pierke

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halali, Halalo, Uw Platenruiter is alweder Hiero ...

 

 

Michael Murray bespeelt het  Haskell-Shultz Orgel in de Church of St. Francis de Sales in Philadelphia, samen met het Philadelphia Orchestra, met de legendarische dirigent Eugene Ormandy. En het is de finale uit de Orgel Symfonie van Camille Saint Saens, maar dat wist u.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die Vim de Wilder toch ...

 

Volgens de uiterst betrouwbare en aan het regime verk(n)ochte  VRT bestaat de Vlaamse oppositie in het federale parlement uit 2 partijen, de rode sp-a (14 zetels) en de rode groenen (4 zetels)

Dat bleek tijdens het 19 uur journaal uit de woorden van de Vim de Wilder : De-Jongen-Die-Elk-Woord-Articuleert-Als-Ware-Het-Een-Volledige-Zin.

"De-Vlaamse-Oppositie-Is-Het-Niet-Eens-Met-Het-Plan-Over-De-Strafuitvoering-Van-Minister-De-Clerck" zegde de buikspreker en het woord werd verleend aan de Brugse zeurplank die zijn naam helaas niet waarmaakt, Roger Landuit en een Groenmans wiens naam ons ontgaat. Het was alleszins niet de verontwaardigde kubus.

De Vlaamse oppositie in de Kamer telt 47 leden en vormt eigenlijk de meerderheid, want de Vlaamse regeringspartijen bestaan uit 41 ja-knikkers. Los van dit te verwaarlozen democratische detail, delen wij ten gerieve van de kwaliteitszender de volledige samenstelling van de oppositie mee :

VB 16 - NVA 7 - LDD 5 - Onafh 1 - naast de spa 14 en groen 4

Op deze manier worden de burgers voorgelicht door de Overbodige Onvlaamse Openbare Omroep.

Wij-Geven-Hierna-Het-Standpunt-Van-VB-Inzake-De-Grappige-Flaters-Van-Minister-De-Clerck :

“De nota van minister van Justitie Stefaan De Clerck over de strafuitvoering is volkomen wereldvreemd”. Dat zegt Bart Laeremans (Vlaams Belang) in een reactie op de publicatie van de nota. 

“De Clerck houdt geen rekening met de nultolerantie in Kuregem. Er komt geen lik-op-stukbeleid, want daarvoor zal het geplande aantal cellen niet volstaan. Er komen wel wat cellen bij, maar alleen om het comfort van de huidige gedetineerden verbeteren. Heel wat straffen blijven onuitgevoerd”, zo zegt hij.

Laeremans verzet zich sterk tegen de geplande afbraak van de gevangenissen van Vorst en Sint-Gillis als Brussel een nieuwe gevangenis krijgt in Haren. Hij wil ook niet dat de parketten richtlijnen krijgen over welke straffen ze moeten vorderen voor welke misdrijven. Het kan voor het VB ook niet dat het parket zal beslissen over de uitvoering van straffen van minder dan 3 jaar en niet de strafuitvoeringsrechter, zoals de wet bepaalt. “Dat zal tot veel straffeloosheid leiden”, zo heet het.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde

 

 

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zegt u het maar

 

 

Foto : Massimiliano Puccini

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De NL-vlag kan uit

 

 

Reactie van de bekende blogcommentator Tristan bij onze collega's van Boilingpoints

Eindelijk, na 8 jaren Balkenende kan er een frisse wind gaan waaien door dit – door de Linkse kerk volledig verziekte – land.

2 Verkiezingen binnen een half jaar geven de Nederlandse bevolking de kans om voorgoed af te rekenen met de PVDA, die in hoge mate verantwoordelijk is voor het ontstaan van de multiculturele chaos in ons land.
Zelfs in deze barre tijden van kredietcrisis en sterk stijgende werkloosheid willen deze ‘goedmensen’ de grenzen blijven openstellen voor economische asielzoekers en vluchtelingen (liefst van moslimsignatuur) om zodoende aan stemvee te komen. De Ontwikkelingssamenwerking moet ook op het huidige peil blijven en een volgend generaal pardon staat alweer in de steigers.

De komende maanden zijn beslissend voor de toekomst van Nederland; willen wij op termijn een Islamitisch Kalifaat worden onder het mom van ‘Godsdienstvrijheid en Mensenrechten’ of blijven wij een Seculiere Staat?
Komt er onder druk van een sterke PVV een mentaliteitsverandering bij de gevestigde politieke partijen?
Door het massaal stemmen op de PVV kan die verandering optreden en dat is zeer noodzakelijk, want het is 5 voor 12.
Een vreedzaam en stabiel Nederland is onmogelijk met een dominante positie voor de sterk groeiende Islam binnen onze vrije Westerse samenleving.

De strijd tussen ‘Links’ en ‘Rechts’ is een conflict tussen Idealisten en Realisten. De maakbare samenleving is een totale mislukking geworden gezien de toestanden in de toekomstige moslimenclaves; de Vogelaarwijken.
Wilt u uitdrukkelijk dat heel Nederland één grote Vogelaarwijk wordt, stem dan vooral op een Linkse partij.

Op 3 maart begint de Bevrijding van Nederland.

STEM PVV !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Historische stadswandeling Eeklo - 28 maart 2010

 

Eeklo, stadhuis 1901

Zondag 28 maart plant het Vlaams Belang een Historische Stadswandeling door Eeklo met een ervaren gids die samen met u de hoofdstad van het Meetjesland op een aangename manier zal verkennen.

Wij verzamelen om 14 uur aan het Jan Frans Willemsplein (ruime parkeermogelijkheid) vanwaar wij dan onze ongetwijfeld leerrijke wandeling starten. Deze duurt ongeveer anderhalf uur, waarna wij om 16 uur samenkomen in het Middenstandshuis (Café Leffe) - Markt 2 - voor een koffietafel met gebak als gezellige afsluiter.
Wees wel snel met het inschrijven want de plaatsen in het Middenstandshuis zijn beperkt. Deelname 5 €

Info http://vlaamsbelangeeklo.blogspot.com/2010/02/historische-stadswandeling-door-eeklo.html

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wodca-actie in Anderlecht

 

 

 

.


20-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reacties uit Zuid-Afrika over val Regering Balkenende

 

Goed nieuws !   

Geweldig!!! Geweldig!!! Geweldig!!!

Dit is die beste nuus wat ek in dekades ontvang het. Blanke Suid-Afrikaners kan nou weer asemhaal. Wanneer dit met ons stamgenote goed gaan, gaan dit ook goed met ons hier in Suid-Afrika. (Wel, dit gaan nie regtig goed met ons nie - misdaad bly steeds 'n werklikheid, en die ANC is steeds die regerende party in ons land - maar daar is hoop!) Ons hoop dat Geert Wilders en sy party nou die nuwe regeerders van Nederland sal word. En, ons hoop dieselfde gebeur in België, en dat Flip Dewinter en sy VB die nuwe regeerders in Vlaanderen sal word. Ons hoop ook dat die twee Koningshuise sal bedank, en dat Vlaanderen en Wallonië sal afskei. Vlaanderen en Nederland moet twee republieke word. Daarna moet 'n referendum gehou word - in Vlaanderen sowel as in Nederland. Daar moet gestem word - "voor of tegen een Boerenrepubliek in Zuid-Afrika," en "voor of tegen hulp voor immigranten uit Zuid-Afrika naar hun stamlanden!" Die alternatief sal wees dat 3-miljoen Nederlandse stamgenote in Suid-Afrika binne 10 jaar deur swartes vermoor sal word - veel erger as die bloedbad van 1960 in die Belgiese Kongo!!! En, die bloedbaddens van 1973 in Angola en Mosambiek! Ons regse vriende in die Dietse lande kan hierdie waarskuwing gerus in gedagte hou. Indien u twyfel, besoek dan alstublief Adriana Stuijt se blog Censorbugbear. Mevr Stuijt versamel hierdie soort nuus en dit word daagliks op Censorbugbear gepubliseer. Politiek-nietcorrecte nuus uit Zuid-Afrika. 

Peter Murray

***

Een tweede reactie ontvingen wij via Facebook 


Ons hier is Suid Afrika is ook seker. As hy daar klaar is, moet hy Suid Afrika toe kom dat hy ons president kan word ...

Pieter Oosthuizen

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lezersreacties uit Elsevier

 

 

Enkele pagina's reacties uit Elsevier over het ontslag Balkenende.

 

Bert Bolle op zaterdag 20 februari 2010 04:28


Vanuit Australië mijn welgemeende gelukwensen voor Nederland. Dit kabinet was er een van diep treurige zelfvoldaanheid, onbenul en hypocrisie. Wij trekken straks de champagne open en hopen dat in ons vroegere vaderland eindelijk het gezonde verstand gaat regeren.
Beoordeel deze reactie   1 2 3 4 5    


Liberty op zaterdag 20 februari 2010 04:41


En nu de handjes de lucht in
tralalalalala

En voor wie het nog niet moe i:

Wij vieren feest dus weg met de malaise
want het is weer tijd voor de polonaise Hollandaise
van hier tot aan Den Haag .....
Beoordeel deze reactie   1 2 3 4 5    


Harrie1956 op zaterdag 20 februari 2010 04:46


Dom Pérignon voor iedereen !

Feestelijke gebeurtnissen verdienen een vorstelijke champagne.
Over vorstelijk gesproken: Hare Majesteit? Al terug uit Lech?

Jan Peter wil u wat aanbieden ;-)

Beoordeel deze reactie   1 2 3 4 5    


Uberheertje op zaterdag 20 februari 2010 04:53


Wat ontzettend goed nieuws zo op een slapeloze nacht
Beoordeel deze reactie   1 2 3 4 5    


Caporzo op zaterdag 20 februari 2010 04:58


Nieuwe verkiezingen...
Mijn stem gaat naar de eerste partij die toe durft te geven dat er bezuinigd moet worden.
Beoordeel deze reactie   1 2 3 4 5    


Donald Pesch op zaterdag 20 februari 2010 05:20


Een nieuwe kans voor Nederland!Hoop dat men de moed heeft zich van de politiek-correcte hap af te keren.Zij hebben ons met hun multikulwanen in diepe ellende gestort.Nu is de kans om een nieuwe weg in te slaan!Nu of nooit. Geert leeft gelukkig nog.Sta achter hem,dan zijn Pim en Theo niet voor niets vermoord.Doorbraak NU!!YES,we can!!
Beoordeel deze reactie   1 2 3 4 5    


Sophie op zaterdag 20 februari 2010 05:25


Ik wist niet wat ik hoorde!
Ik ben zo ontzettend blij!
Beoordeel deze reactie   1 2 3 4 5    


Jan op zaterdag 20 februari 2010 05:31


Het belangrijkste is dat we van Cramer af zijn.
CO2 is niet de oorzaak van klimaatschommelingen/
CO2 is plantenvoedsel.
Laat dit onschuldig gas vrij uitstromen,het voorkomt homgersnood.
Stop met windparken, geldverspilling.
Stop met spaarlampen, zitten vol met kwik.

Beoordeel deze reactie   1 2 3 4 5    


Jules J op zaterdag 20 februari 2010 05:34


Hoera! Het is eindelijk zo ver. Het kabinet van landverraders en dhimmi's is gevallen. Ik hoop van ganser harte dat de kiezers beseffen wat een grote kans dit is. We hebben nu de kans om de multiculturele nachtmerrie te stoppen. We kunnen nu ons rug rechten jegens de europese superstaat. En het belangrijkste van alles We kunnen voor eens en voor altijd schoon schip maken. Geert kom er maar in jongen.

Beoordeel deze reactie   1 2 3 4 5    


Jan nagelhout op zaterdag 20 februari 2010 06:01


God wat ben ik blij, en dat in het weekend, feestje!!!
Mooiste is dat dat figuur van de Christen partij nu eindelijk weer uitkomt waar hij thuishoort, achter aan de rij als hekkensluiter!
Was ook te gek voor woorden dat zo'n engert om een kabinet te vormen destijds op een ministerszetel zat!!

Hoezee, hoezee, weg ermee!!!

Wachteres op zaterdag 20 februari 2010 07:43

HOERA! HET KABINET IS GEVALLEN!

NOOIT EEN LINKS KABINET!

Mensen, stem PVV! In het belang van Europa!

'The English Defence League' schreef ons;

,Wij verwachten heel veel van Nederland:

Laten we dit waarmaken!!!

De volgende verkiezingen zijn in feite voor

Nederland en voor Europa:

EROP OF ERONDER!

hjvb op zaterdag 20 februari 2010 07:44

verklaring:
Door uitspraken die haaks staan op besluiten die het kabinet recent heeft genomen en aan de Kamer heeft gemeld.

En wij maar denken dat ze nog aan het overleggen waren. Dat er alleen maar een brief was die vroeg om verlenging. Er waren dus al besluiten genomen door de ratten.

Beoordeel deze reactie    



Bennie op zaterdag 20 februari 2010 07:46

Hieper de piep,
...?
H O E R A !!!!

Beoordeel deze reactie    



W Seffelaar op zaterdag 20 februari 2010 07:48

Slimme zet van Bos. Anderen moeten nu de bezuinigingen gaat uitvoeren en krijgen met de woede van de bevolking te maken, die met zekerheid door de PvdA en de FNV zal worden aangewakkerd.

Beoordeel deze reactie



Andries op zaterdag 20 februari 2010 07:53

Samen werken, samen leven was het motto van het kabinet Balkende IV. Het was van begin af aan al duidelijk, dat het kabinet niet in zijn missie zou slagen dat ten grondslag ligt aan het motto. Een eerste aanwijzing was al het zogenaamd "horen" van de bevolking in de eerste honderd dagen van de regeerperiode dat geen aansprekende resultaten heeft opgeleverd. Het door het kabinet nagestreefde samenleven heeft de tegenstellingen binnen de bevolking eerder vergroot dan verkleind. Het electoraal succes van de Wilders/PVV wijst daar al op. Nu is de kiezer eindelijk weer aan zet om te bepalen hoe het verder moet in Nederland, een multicultureel land met alle negatieve gevolgen als islamisering, criminaliteit en de groeiende groep van onaangepaste migranten of een land dat weer trots kan zijn op zijn culturele erfgoed van waarden en normen zoals die door eeuwen heen zich heeft ontwikkeld.

Beoordeel deze reactie



Barbertje op zaterdag 20 februari 2010 08:04

Let op hoe de pvda dwars gaat liggen in de oppositie, die gaat nu elke poging om fouten te herstellen.

Gaat zitten schreeuwen bij het afschaffen van linkse hobbies

Gaat zich met hand en tand verzetten tegen het inperken van de immigratie stroom

Gat zitten loeien als veel van de multiculti idioterie wordt afgeschaft, zoals hopelijk positieve discriminatie.

Bos zat al dwars toen hij nog minister was, wacht maar af hoe vuil hij het gaat spelen als hij in de oppositie zit.

Hoe minder zetels voor hem hoe beter. Dat geldt ook voor het CDA.

Beoordeel deze reactie



frans op zaterdag 20 februari 2010 08:08

Hieperdepiep hoera!

Beoordeel deze reactie  

   



Kadima op zaterdag 20 februari 2010 08:10

Eerst alles uitgebuit en weggegeven en dan de boel op de spits drijvrn rcht PVDA.Laten we als kiezer duidelijk maken dat de PVDA een partij is waar je nooit op kan rekenen.Bos door jouw zijn onze jongens in Uruzgan de klos.PVDA nooit meer

Beoordeel deze reactie



geen op zaterdag 20 februari 2010 08:14

nu niet weer pvda of cda stemmen anders schieten we er niets mee op de beste optie is geert. oud pvda stemmer

Beoordeel deze reactie



gerard van doren op zaterdag 20 februari 2010 08:18

Wacht even met de blijdschap...........het woord is nu aan onze Bea , die een ontbindingsverklaring in theorie lang kan uitstellen ( wellicht met als excuus de zomervakantie ) en zodanig kan wachten tot de storm weer wat is gaan liggen ; mensen vergeten snel , en het gebeuren van afgelopen nacht is op termijn voor PvdA uit te leggen als een winst van standvastigheid , ik ben er nog niet gerust op !

Beoordeel deze reactie  

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV van Geert Wilders klaar voor de verkiezingen !

 

 

Een politicus voor het volk

 

De Partij voor de Vrijheid is verheugd over de val van het kabinet. PVV-leider Geert Wilders: "Lang gehoopt, toch gekomen. De vlag kan uit. Dit slechtste kabinet ooit verdiende het niet nog één dag langer te regeren."

"Dit kabinet excelleerde vooral in het breken van records op gebied van de massaimmigratie. Het schaadde de economie, verhoogde de belastingen, steunde de islam en rolde vechtend over straat."

"Nederland verlangt naar een nieuw kabinet dat de problemen aanpakt zoals de criminaliteit, de economische crisis en de massa-immigratie. Eindelijk mag de kiezer zich uitspreken. De Partij voor de Vrijheid is er klaar voor."



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balkenende IV ligt er

 

 Lang gehoopt, toch gekomen. De vlag kan uit. Dit slechtste kabinet ooit verdiende het niet nog een dag langer te regeren  
PVV-leider Geert Wilders
.
Toedeloe !
.
DEN HAAG - Na bijna zestien uur vergaderen heeft het kabinet de handdoek in de ring gegooid. Ondanks een ultieme poging van premier Balkenende de kabinetsruzie over een langer verblijf in Uruzgan op te lossen, is het vierde kabinet Balkenende zaterdagochtend gevallen.
De Partij van de Arbeid is uit het kabinet gestapt. De partij kan niet leven met het standpunt van coalitiepartner CDA om alle opties rond de missie in Afghanistan bespreekbaar te houden. Het CDA wilde verder in de provincie Uruzgan, de PvdA wilde per se vrijdag besluiten dat die optie van tafel zou gaan. De PvdA wilde dat het kabinet het definitieve nee zou overbrengen aan de NAVO.
De al maanden aanwezige onenigheid tussen CDA en PvdA over Uruzgan escaleerde deze week toen vicepremier en PvdA-leider Wouter Bos meldde dat de PvdA-ministers definitief een streep door Uruzgan wilden halen.
Vertrouwen niet herstelbaar
Dat was tegen het zere been van het CDA dat de optie nog serieus wilde onderzoeken, zoals eerder in het kabinet was afgesproken. Volgens de premier was daarmee het politieke vertrouwen niet meer te herstellen en een poging het eens te worden over het NAVO-verzoek bij voobaat mislukt.
,,Een vruchtbaar pad waarlangs dit kabinet verder zou kunnen gaan ontbreekt,'' aldus Balkenende. De uitspraken van de PvdA hebben een ,,politieke hypotheek'' gelegd op het collegiale overleg, aldus de premier. Ze zijn ook een zorgvuldig overleg in de weg gaan staan in de richting van de mannen en vrouwen in Afghanistan en richting de NAVO-partners.
Ontslag aanbieden
Komende maandag zou het kabinet precies drie jaar in functie zijn. Premier Balkenende is er voor een vierde keer niet in geslaagd de regeerperiode vol te maken. De premier zal later vandaag het ontslag van de PvdA-ministers en staatssecretarissen aanbieden aan koningin Beatrix.
De portefeuilles en het ambt van de bewindslieden van CDA- en van ChristenUnie-huize zal hij ter beschikking stellen. Dat zei Balkenende in een eerste verklaring na de val van zijn kabinet.
Als premier Jan Peter Balkenende bij koningin Beatrix het ontslag van zijn kabinet heeft aangeboden, worden uiterlijk 83 dagen nadat de koningin het ontbindingsbesluit heeft ondertekend, nieuwe verkiezingen gehouden.
Bron : ANP




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!