Angeltjes
26-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een gebed tot god bij Angeltjes ? Jazeker, dankzij de Frut van Koekestad

 

 

Lieve God,
U hebt mijn lievelingszanger Michael Jackson,
mijn lievelingsacteur Patrick Swayze en
mijn lievelingsactrice Farah Fawcet ontnomen.
Nu heeft U  me zelfs mijn allerliefste Nonkel Bob ontnomen.

Mag ik U eraan herinneren dat Didier Reynders
mijn lievelingspoliticus is?

Dank U Wel



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spoednieuws van het Persagentschap Senior

 


 

Bert Anciaux gaat een eigen advokaten bureau opstarten gezien zijn wankele positie bij de SP.a. Als pro-deo (b)pleiter voor de multiculwinkel zal hij zeker aan de kost komen. Alweer met ons aller belastinggeld.


Kolonel Khadaffi,de tofste tronie in de Arabische wereld en van het prachtland Libië heeft de "jihad" afgekondigd tegen Zwitserland. Hij neemt het niet dat dit westers Alpenland de bouw van minaretten verbiedt. De Zwitsers zijn bij deze gewaarschuwd en zullen buiten lawines nog wat anders over zich heen krijgen. Er zijn nog geen protesten genoteerd uit de Westerse wereld tegen Khadaffi.

Bekijk de afbeelding op ware grootte

Paul Geudens, multicul-redacteur bij de Gazet-van-de-stad-van-allah schrijft in zijn hoofdartikel dat ook democratie grenzen heeft : "Bij de volgende opstoot van vuilbekkerij in het EU-parlement moet de voorzitter de micro afsluiten".  Het beste ware nog, dat alleen verkozenen van de  correcte meerderheden mogen deelnemen aan de verkiezingen.  De democratie heeft haar grenzen.

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ledeberg : politie-actie, verboden foto's te nemen ...

 

 

 Deze morgen ontplooide zich een grote politiemacht te Ledeberg (nabij Gent).  Met de klaarblijkelijke bedoeling een krakerspand te ontruimen.  Toen een van onze wakkere vriendinnen, YesitsMe, ten tonele verscheen met haar fototoestel, kwam een agent bliksemsnel uit de politiebus op haar toegevlogen. U ziet op de foto de ordehandhaver (een zwarte  man) de bus verlaten. "Het is verboden foto's te maken op de openbare weg, zoniet nemen wij uw toestel in beslag".  De politie wil nadrukkelijk niet in beeld komen, als er een actie gevoerd wordt tegen het ongeregelde zootje dat de regels van de maatschappij (en individuele burgers) aan de laars lapt.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nigel Farage nagelt de hypocrieten aan de schandpaal.

 

Onze Manten wist vlug van wanten : Farage of Farhage, zolang er maar gedweild wordt

 

Er is flink wat geschommel ontstaan over het incident in het Euro-parlement, waarbij de leider van de United Kingdom Independent Party (UKIP) de voorzitter van de Europa Raad, Herman van Rompuy, luid en duidelijk meedeelde wat hij van hem en zijn functie dacht.

Van zodra af de video beschikbaar was, (op 24.02.10 rond 22 uur) hebben wij hem geplaatst en via een peiling naar uw mening gevraagd.  Op 24 uur tijd hebben bijna  250 mensen gereageerd, van wie 81% van oordeel is, dat volksvertegenwoordiger Farage het recht heeft te spreken zoals hij gedaan heeft. 18% vindt van niet en 1% onthoudt zich.

De UKIP is een rechts-liberale partij, met als kernthema de uittreding van Groot-Brittannië  uit de Europese Unie.  Bij de verkiezingen in 2009 werd UKIP na de Conservatieven de tweede grootste partij en veroverde  13 van de 73 Britse zitjes, 4 meer dan vorige legislatuur.

De partij is lid de fractie "Europa van vrijheid en democratie" bestaande uit 32 leden.

Met zijn aanval op Van Rompuy heeft Farage in enkele striemende zinnen en scherpe bewoordingen een deel van zijn partijprogramma vertolkt en tegelijk deze Europese Unie ontmaskerd als een (gevaarlijke) poppenkast. De spelers bedisselenen alles onder mekaar en duiden een  compleet onbekende aan om hun inzichten door te drukken. Van Rompuy is de "puppet on a string" voor Merkel, Sarkozy, Barroso e.a.

Wij in het land B kennen deze tjeef en zijn schijnheilige maniertjes van zich te laten pramen om als vazal van de hogere machten op te treden. Tijdens zijn korte premierschap heeft hij zich beperkt tot het noteren van de aangroeiende tekorten, een generaal pardon afgekondigd met een ander naam, zodat de liberalen er mee weg konden, en de Franstalige minderheid in dit land een meerderheid bezorgd in de regering.  Je moet inderdaad een dweil zijn, om dat te presteren.

De verontwaardiging bij de vertegenwoordigers van het Grote Eigen Gelijk betrof niet zozeer de beschadiging van hun strooien man, maar wel de pijnlijke waarheden over hun bedoelingen en hun machtsmisbruik. De hypocrieten aan de schandpaal jankten : hun nazipraktijken werden blootgelegd door een niet te stuiten redenaar.

Tijdens de aanstaande  Britse verkiezingen in mei zal Farage meedingen voor een zetel in het Lagerhuis. Als hij die behaalt, zal hij ontslag nemen in het Euro-parlement. Ook al is de UKIP  niet direct onze eerste politieke  keuze, een man als Nigel Farage is in elk palement een garantie voor het bewaken van de democratie. Iemand die durft ingaan tegen het establishment, ligt bij ons altijd goed.

Ray 

"Wat zijn jullie belgen kleinzerig ..." Farage reageert vanuit Londen op het gemekker van Leterme & C° : hier klikken

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Royalisten dienen klacht in tegen affiche ANZ

 

 

Bij de Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame (JEP) werd een klacht ingediend tegen de affiche van het 73ste Vlaams Nationaal Zangfeest dat nu zondag plaatsvindt in de Lotto Arena in Antwerpen. De affiche zou “vernederend” zijn “voor alle Belgen”. Boosdoener is het beeld van een schaakbord waarop een pion, in de vorm van een Vlaamse leeuw, de koningspion ten val brengt. De symboliek van een verslagen Belgische koning kan niet voor de royalisten en zij eisen de stopzetting van de campagne.

Het ANZ, organisator van het Zangfeest, reageert laconiek op de klacht. “Humor is blijkbaar niet de sterkste eigenschap van de royalisten. Wat we duidelijk willen maken is dat Vlaanderen aan zet is en we maximaal moeten inzetten op de eigen toekomst. We mogen niet langer lijdzaam toezien hoe onze welvaart en welzijn wegkwijnt door het Belgisch immobilisme. Vlaanderen moet de institutionele patstelling doorbreken.” De organisatoren verwachten zondag een grote toeloop voor het Zangfeest. In voorverkoop werden al meer dan 4.000 kaartjes verkocht.

Bron : ANZ


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkiezingstoespraak van Geert Wilders in Almere

 

 

Beste Mensen,

Eerst even een huishoudelijke mededeling. Als er vanavond mensen van de PvdA aanwezig zijn: hier is een boodschap voor jullie. Ik zal na afloop de tekst van deze speech in het Arabisch verspreiden zodat ook jullie kunnen begrijpen wat ik gezegd heb.

De PvdA spreekt allang niet meer de taal van de gewone man of vrouw. De Partij van Wouter Bos spreekt arabisch. U heeft vast gelezen dat de PvdA verkiezingspamfletten verspreid worden in het arabisch. Maar weten jullie ook wat er opstaat? Hebben jullie het gelezen? Waarschijnlijk niet, he. Ik heb een poging gedaan voor jullie om het te vertalen, en er staat ongeveer:  ikke Jeltje van Nieuwenhoven, uitkering jullie lekker omhoog wij in hollandie alles lekker betalen.

Oftewel: haal je hele familie hier naar toe, want het geld groeit hier aan de bomen. De PvdA zorgt goed voor haar stemvee.

Dames en heren, wat is het geweldig om hier in Almere te zijn, wat is het geweldig om in het nieuwe land te zijn. Het gaat vanavond natuurlijk om de verkiezingen van woensdag, voor de gemeenteraad van Almere. Ik ga daar straks een paar dingen over zeggen – over het geweldige werk van onze lijsttrekker Raymond de Roon en zijn fantastische team in deze mooie stad. Maar ik wil ook een paar andere dingen met jullie delen. Misschien heeft u al gehoord dat het kabinet onlangs is gevallen.

Er was een kabinet van meneer Balkenende en meneer Bos. Dat had als motto ‘samen leven, samen werken’. Maar zelfs dat ging niet, ze konden niet goed samenwerken. Dus werd het ‘samen vechten’. En na drie jaar werd het motto: ‘samen nieuwe verkiezingen uitschrijven’. Het bleek dat dit geen kabinet van samenwerkers was, maar een kabinet van weglopers. Net als de economische problemen in ons land het ergst zijn, kiezen ze het hazenpad.

Ik weet niet hoe u dat vindt, maar een kabinet dat niet regeert kan inderdaad meteen weg. Balkenende-Bos heeft in drie jaar eigenlijk niets goeds voor elkaar gekregen. Zelfs hun belangrijkste klus, zorgen dat u mag doorwerken tot uw 67e, is nog steeds niet afgerond. Ik was niet rouwig om de val van het kabinet. Sterker nog: dat was het beste nieuws van het jaar. Mijn eerste reactie was: de vlag kan uit. Dit was het kabinet van hogere belastingen en bankiersbonussen, hogere AOW-leeftijd en hogere criminaliteit in Nederland. Waar dit kabinet vooral in excelleerde was het opvoeren van de massa-immigratie, het steunen van de islamisering van ons land en het uithollen van het Nederlandse karakter van Nederland. Kortom, alles waar we al geen gebrek aan hadden.

Dit kabinet zou niet rusten voordat er op elke straathoek van Nederland een minaret staat en daartegenover een uitdeelkantoor van de sociale dienst. En ik moet toegeven: ze hebben goed hun best gedaan. BalkenendeBos heeft zijn beloften gehouden. Nog nooit was de toestroom van immigranten zo groot en nog nooit werden er zoveel vreemdelingen toegelaten. Dit kabinet brak record op record. Als massa-immigratie een olympische sport was geweest, dan was Balkenende succesvoller geweest dan Sven Kramer, Mark Tuitert en Ireen Wust bij elkaar.

Nu krijgen we dan verkiezingen. De andere partijen lopen zich allemaal warm. Je zou zeggen: om de problemen van Nederland aan te pakken. Maar nee hoor, het enige wat ze willen aanpakken is de Partij voor de Vrijheid. Staatssecretaris Timmermans van de PvdA heeft al schaamteloos geroepen dat alle partijen moeten afspreken de PVV uit te sluiten. Een gezamenlijk front dus tegen ons. Een cordon sanitaire.

Kijk, zo kennen we de PvdA weer. De PvdA denkt nog steeds dat het een grote partij is die de dienst uitmaakt in Nederland. Een arrogante club, vol van zichzelf. Ze gaan de verkiezingen in met de leus: ‘iedereen telt mee’. Maar ze maken graag een uitzondering voor de kiezers van de PVV. Die tellen niet mee. U telt niet mee. Ik denk dat er maar één remedie is voor dhr. Timmermans. En dat is een daverende verkiezingsuitslag voor de PVV. Eerst op 3 maart en daarna op 9 juni voor de Tweede Kamer. Wij zullen met elkaar de PvdA een toontje lager laten zingen.

Dat zou ook een mooie les zijn voor Wouter Bos. Die roept steeds maar ‘de islam hoort bij Nederland’. Als wij het goed doen bij de verkiezingen, als wij de verkiezingen gaan winnen, gaat hij op een dag misschien roepen ‘de PVV hoort bij Nederland’.

Ook bij de SP is het een grote puinhoop. Arme Agnes. Ze wil zo graag, maar ze mag maar zo weinig van voorzitter Jan. Elke dag eten ze samen en dan schrijft Agnes op in een schriftje wat Jan nu weer vindt dat ze moet doen. En dat doet ze dan.
Maar afgelopen dinsdag ging het mis. Kleine Agnes ging zomaar iets zeggen zonder dat pappie Jan er een krulletje achter had gezet. Agnes Kant zei: ‘nee, de PVV niet uitsluiten’, en even later zei Jan Marijnissen op Radio 1 precies het tegenovergestelde. Hij zou ‘nooit’ in zee gaan met ons.  En dat maakt weer eens duidelijk hoe het werkt in de SP. Jan Marijnissen is de baas en Agnes Kant mag alleen de afwas doen.

De Partij voor de Vrijheid heeft in de onderhandelingen voor het kabinet 1 breekpunt. Wij zeggen: met ons valt goed te praten. Wij zijn er voor Nederland, wij zijn er voor de mensen, dus nemen wij graag onze verantwoordelijkheid als regeringspartij. De PVV is daar klaar voor. Maar een kabinet met de PVV erin, daarvan weet u in ieder geval 1 ding zeker: de AOW-leeftijd blijft op 65 jaar. De erfenis van Willem Drees is in goede handen bij de Partij voor de Vrijheid!

Mensen, u kent de PVV als een sociale partij. Wij zien dat de ruggengraat van Nederland wordt gevormd door de onderwijzer, door de verpleegkundige en door de politieagent. Allemaal mensen die ervoor zorgen dat Nederland in bedrijf blijft. Mensen die recht hebben op een fatsoenlijke oudedag. Mensen die recht hebben op AOW op 65 jaar.

Dan naar Almere, deze prachtige stad. Mensen, er hangt iets in de lucht. Haal eens diep adem. Je kunt het ruiken. Het is de geur van de overwinning!

Hier in Almere heeft de Partij voor de Vrijheid een van haar zwaarste kanonnen ingezet. Het is onze justitiewoordvoerder in de Tweede Kamer: Raymond de Roon.

Raymond is één van de cadeautjes die we kregen in 2006. Op een dag stond er zomaar iemand voor de deur uit de top van het Openbaar Ministerie. Iemand die elke dag opnieuw om zich heen zag wat er op straat gebeurt. Iemand die kantoor hield in het hartje van Amsterdam en als geen ander wist hoe de stad te lijden heeft van de criminaliteit. Na de verkiezingen groeide Raymond aan tot DE crimefighter van de Tweede Kamer. Hij pleitte voor hoge straffen, voor minimumstraffen, voor een harde aanpak van veelplegers en voor minder gezelligheid en comfort in de gevangenis.

Raymond de Roon en zijn team hebben de lat hoog gelegd. Zij zeggen: Almere moet de veiligste stad van Nederland worden. De keuzes die de PVV hier in Almere maakt zijn dan ook glashelder. Meer politie op straat en extra veiligheid door nieuwe stadscommando’s; minder subsidies en minder ambtenaren op het stadhuis en die salarissen besteden aan meer veiligheid; een hardere aanpak van crimineel tuig, van de veelal Marokkaanse en Antilliaanse straatterroristen; hardleerse overlastgevers verplicht huisvesten in containerwoningen aan de rand van de stad, buiten de woonwijken; meer cameratoezicht en meer blauw op straat. De politie moet weg achter het bureau en de computer en hup de straat op. 

Dat is een heel ander verhaal van de Partij van de Arbeid. Kijk eens waar dit PvdA-VVD-college uw geld aan wil uitgeven. Allemaal rare multiculti-subsidies. Turks macrameën, Marokkaans hinkelen, Anatolisch korfballen, Arabisch vingerverven – ze weten van gekkigheid niet waar ze uw geld aan moeten uitgeven. Almere heeft bijvoorbeeld zijn eigen Dag van de Dialoog, ik wist niet wat ik hoorde. Duizenden jaren lang gingen mensen, als ze dat wilden, gewoon met elkaar in gesprek. Bijvoorbeeld bij een kopje koffie. Maar in de stad van Annemarie Jorritsma werkt dat anders. Daar gaat de subsidiekraan open en gaan mensen onder leiding van de gemeente met elkaar praten.

Voor de PvdA is dit de essentie van hun beleid. Als ze hun stemvee er maar mee kunnen bedienen. Als ze maar cadeautjes kunnen weggeven aan de laatste mensen die nog links stemmen.

De afgelopen maanden heeft Raymond de Roon heel wat mensen in de stad ontmoet. En die hebben steeds tegen onze kandidaten gezegd: geef ons lagere belastingen, breng die lasten naar beneden! Wat we zelf verdienen, willen we ook zelf houden. En dus zet de PVV zich ook hier in Almere precies daarvoor in: het verlagen van de OZB, het halveren van de parkeerbelasting en het afschaffen rioolrecht en de afvalstoffenheffing.

De Partij voor de Vrijheid heeft geweldig campagne gevoerd de afgelopen weken. Zo bezocht Raymond en zijn team een week geleden de C1000 in Almere Haven. Een vestiging die was overvallen en sommige personeelsleden hadden zelfs een pistool tegen het hoofd gekregen. Geen wonder dat een aantal slachtoffers daar nog lange tijd van onder de indruk was. Een fantastisch idee om daar op bezoek te gaan. Het is goed dat volksvertegenwoordigers zich op de hoogte stellen van wat onveiligheid betekent voor gewone mensen. Kijk dat is nou echte PVV-politiek. Niet de beleidsnota’s tellen, maar de burgers helpen.

Ik heb mij laten vertellen dat burgemeester Jorritsma hier door het leven gaat als mevrouw ‘incident’. Elk geweldsdelict, elke overval schijnt zij af te doen als ‘incident’. Maar het is tijd dat we weer kijken naar slachtoffers van geweld en overlast en dat we hen centraal stellen. Raymond en zijn team doen dat en daarom gaat de PVV hier in deze prachtige stad een mooie toekomst tegemoet.

En ik heb nog goed nieuws voor u. Ik hoorde van onze lijsttrekkers uit Almere en Den Haag, Raymond de Roon en Sietse Fritsma wat de belangrijkste inzet zal worden voor de collegeonderhandelingen in Almere en Den Haag na 3 maart. Dat is een verbod op hoofddoekjes in gemeentelijke instellingen en alle andere instellingen, stichtingen of verenigingen die ook maar één eurocent subsidie van de gemeente ontvangen. Een onmiddellijk hoofddoekjesverbod dus, weg met dat voor vrouwen vernederende islamitische symbool. En voor alle helderheid: dat geldt dus niet voor kruisjes of keppeltjes want dat zijn symbolen van religies die behoren tot onze eigen cultuur en niet zoals hoofddoekjes een teken zijn van een onderdrukkende totalitaire ideologie.

Beste mensen, tegen de stroom in zullen we woensdag hier in Almere een geweldig resultaat boeken. Ik ben ervan overtuigd, niet alleen in heel Nederland, maar ook in Europa zal men kijken naar de PVV. U kunt het verschil maken. U kunt heel Nederland a.s. woensdag laten weten: Almere kiest voor de PVV. Almere kiest voor de toekomst.

En jullie zullen nog iets anders doen. Jullie zullen met een klinkende overwinning de basis leggen voor het succes van de PVV bij de Kamerverkiezingen - als op 9 juni vele honderdduizenden, misschien wel miljoenen mensen in heel Nederland zullen stemmen op de Partij voor de Vrijheid.

Samen gaan we zorgen voor een nieuw geluid in Den Haag en in Almere, en in de rest van het land: weg met de politieke elite, het is tijd voor de PVV!

Dank u wel!


 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In japan is men nog niet van de sneeuw verlost

 

 

Wat zijn wij blij u tussen de jachtige opvolging van de actualiteit en het politieke geknoei door, rustige beelden te mogen tonen van onze Japanse video-producent.  Die man is een echte ontdekking.  Ook al is bij ons de sneeuw inmiddels verdwenen, in sommige Noordelijke eilanden van het Land van de Rijzende Zon,  is het nog wit. En op film blijft het steeds mooi. Vindt u niet ?  En wie neen zegt, moet niet kijken natuurlijk.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Breughelmaaltijd Ieper 27.03.2010 met als eregast ...

 

 

In Ieper ?  Wie denkt u ?  Yves Leterme ? 

Mis  !   Filip Dewinter

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zegt u het maar

 

 

 

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuid-Afrika nog niet klaar voor World Cup ? + Aanpassing 26.02.10

 

Wij, van Angeltjes,  zouden niet durven beweren,  dat ZA niet klaar is voor de World Cup voetbal. Het politiek-correcte wereldgeweten zou zich genoodzaakt voelen, ons de grote mond te snoeren. Trouwens alles wat wij zeggen, is verdacht. Het is verboden tegen de stroom in te varen, het is a-sociaal niet mee te hollen met de kudde en het is vooral ontoelaatbaar er een kritische mening op na te houden en de regenten terecht te wijzen.  De machthebbers vertellen wat goed is en dat worden wij geacht toe te juichen en wat verwerpelijk is, moeten wij uitjouwen.

Zuid-Afrika : de secretaris-generaal van de FIFA, Jerome Valcke zegt dat ZA nog niet klaar is om de World Cup te ontvangen en hij weet evenmin op dit ogenblik waar al de ploegen zullen gehuisvest worden tijdens het tornooi.  Is die Jerome Valcke een geheimagent van de politiek-incorrecten, vragen wij ons af ?  Neen.  Hij is veeleer een wanhopig en moegetergd iemand die niet langer kan zwijgen over de janboel die er heerst in het rommelige, nauwelijks georganiseerde Zuid-Afrikaans sportgebeuren.

De FIFA is een internationale organisatie, die stijf staat van correctheid. Twijfel daar niet aan.  Bij elke internationale match worden de stoere spelers het veld opgestuurd met een bord "Wij veroordelen racisme" en de supporters stoppen zelfs even met mekaar te bekogelen en verrot te schelden om die boodschap van wereldsolidariteit toe te juichen. Voetbal is vrede wil het wereldgeweten ons inpeperen, het bevordert de internationale toenadering. Voetbal is echter ook een uitlaatklep voor de onuitroeibare  stamgevoelens die wij allen in ons hebben : onze stam tegen de vijandige andere clan. Een bron waar platte  en geestige verwijten uit opborrelen, die leiden tot bijna sacrale spreekkoren zoals de Carmina Burana. Grof maar uit het hart. En dat mag nu net niet meer, want die lol wordt bestempeld als de grootste misdaad die de 21ste eeuw kent : racisme.

De keuze van ZA als organiserend land voor de World Cup bezit een symbolische waarde en is een politiek signaal. De internationale gemeenschap zal er alles aan doen om de zaak organisatorisch te laten gelukken. Er zijn echter enkele elementen die zij niet in de hand hebben : de omgevingsfactoren, de mentaliteit van een groot deel van de bevolking en helaas de criminalteit.

Met nauwelijks nog drie maanden voor de boeg voor de aftrap van de World Cup, zijn er nog steeds problemen met het niet afgewerkte Soccer City in Johannesburg.

"Als de vraag luidt : kunnen wij morgen de World Cup ontvangen, dan is het antwoord : Neen" zegde Valcke na een werkvergadering in Sun City.

"Op dit moment kunnen wij de World Cup niet spelen, want Soccer City is niet klaar. Wij kunnen de openingsmatch niet laten doorgaan. Dat is een feit.  Er moeten nog 700.000 tickets verkocht worden en ik kan een ganse lijst van zaken opsommen die nog lang niet in orde zijn. Er zijnnog 108 dagen, dat schijnt weinig en het is inderdaad weinig, maar ook al moeten we dag en nacht werken, wij doen er alles aan om klaar te zijn."

Wat wel in orde zal zijn, is de grote voorraad condooms. “Er zal een grote toevloed van mensen in het land zijn en er zal een feestelijke sfeer hangen. Het zou kunnen dat er ongewoon veel vraag is naar voorbehoedsmiddelen”, aldus Victor Ramathesele eufemistisch. Hij is medisch verantwoordelijke van het organisatiecomité.

Zuid-Afrika is namelijk het land met het hoogste aantal seropositieven ter wereld. Volgens het aidsagentschap van de Verenigde Naties zijn 5,7 miljoen van de 48 miljoen inwoners HIV-besmet.

+ AANPASSING 26.02.10 DOOR PETER

My hartelike dank aan Angeltjes vir die plasing van hierdie berig. Ek stem 100% daarmee saam. Die politiek-korrektes (soos Sepp Blatter, Danny Jordaan, ens) sal nooit die waarheid vertel as dit negatiewe nuus is nie. Blatter het ALLE joernaliste gewaarsku:"Skryf oor die negatiewe gebeure in Suid-Afrika, en ek laat jul registrasiekaarte vernietig!" Ek het dit aan my Nederlandse skoonseun vertel, en hy het botweg geweier om dit te glo. Hy is soos meeste "politiek-korrekte" Europeërs - "niks wat negatiefs is, is die waarheid nie".

football-condoms

 

 

@ Sport 24@ PZC@ seksblog.nl


25-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nigel Farage in het Euro-parlement over Van Rompuy + POLL + VERLENGDE VERSIE

 

 

 

In het Euro-parlement sprak Herman van Rompuy in zijn hoedanigheid van  permanente voorzitter van de Europese Raad voor de eerste keer tot het parlement. Daarna kregen de woordvoerders van de diverse fracties kans tot een wederwoord.  De Brit Nigel Farage van UKIP haalde het zwaar geschut naar boven toen hij ondermeer het volgende zegde :

"Ons werd verteld, toen we vernamen dat wij een president hadden, dat het om een wereldse politieke figuur ging,een man die de politieke leider van 500 miljoen mensen zal worden, een man die ons zal vertegenwoordigen op het wereldtoneel, een man wiens taak zo belangrijk is, dat hij meer betaald zal worden dan president Obama.  Maar ik ben bang te moeten zeggen, wat wij kregen, was u.  Het spijt mij, maar na de toespraak die u zonet gehouden hebt, en ik wil niet onbeleefd zijn (geroep) ... maar heus, u heeft het charisma van een dweil en u ziet er uit als een lagere bankbediende (geroep, onderbrekingen) ... en de vraag die ik u wil stellen, de vraag die wij allen hebben : WIE BENT U ?"

Farage kreeg na die woorden heel de meute over zich heen. Wat vindt u van dt optreden ?  In de linkerkolom kan u uw mening kwijt.

Ray

OP 25 FEBRUARI OM 06.50 WERD EEN NIEUWE VIDEO GEPLAATST MET EEN AANTAL REACTIES OP DE TOESPRAAK VAN FARAGE

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Culemborg, het is nog niet afgelopen

 

De politie heeft in de wijk Terweijde in Culemborg drie personen aangehouden wegens twee afzonderlijke geweldsincidenten. Dat meldde de politie woensdag. De incidenten hadden vrijdag al plaats. Een 13-jarig meisje werd na een woordenwisseling in het water geduwd en raakte daarbij gewond.  

De politie hield nadien twee inwoners van Culemborg van 19 en 20 jaar aan. Het meisje deed aangifte.

Op vrijdag werd ook een 25-jarige man mishandeld in Terweijde. In verband daarmee hield de politie een 19-jarige man uit Culemborg aan.

Alle verdachten zijn van Marokkaanse afkomst en zitten vast. In Terweijde is al het lange tijd onrustig door conflicten tussen Marokkaanse en Molukse jongeren. Na de jaarwisseling was het zeer onrustig in de wijk. De politie zette de mobiele eenheid in om de rust te herstellen.

De gemeente probeert de situatie met gesprekken te verbeteren. De Marokkaanse deelnemers aan die gesprekken trokken zich eerder in februari echter terug uit onvrede over een brief waarin Marokkaanse gezinnen met huisuitzetting wordt gedreigd. Kinderen uit die gezinnen zouden bijdragen aan de problemen, aldus de gemeente, politie en woningcorporatie.

 

@ Algemeen Dagblad

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iedereen telt mee bij de PvdA

 

 

 

Een ontwerp van reclamebureau The West is the very Best


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duidelijke taal van Valkeniers

 

 

De bewering van Bart De Wever dat het Vlaams Belang de Vlaamse zaak niet dient door het communautaire discours te vermengen met een “antivreemdelingenboodschap”, noemt Bruno Valkeniers je reinste onzin: “Hoe kun je onze Vlaamse identiteit nu los zien van de problematiek van vele vreemdelingen in dit land? Waarom heeft iedereen het er toch zo moeilijk mee om toe te geven dat er hier veel te veel niet aangepaste migranten leven die zich tegen onze identiteit afzetten?”

“Als het Vlaams Belang soft en salonfähig moet worden om tot het beleid te mogen toetreden, dan hoeft het voor mij niet,” zo verduidelijkt Valkeniers nog. De partijvoorzitter stelt andermaal duidelijk dat het Vlaams Belang nooit tot een Belgische regering zal toetreden. “Wij willen pas aan het beleid deelnemen als de anderen bereid zijn het Belgische paradigma te verlaten. Nooit zullen wij in een coalitie stappen die het status-quo in stand wil houden of genoegen neemt met communautaire borrelnootjes.”

Uit een interview in Knack

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelezen op Facebook van een Zuid-Afrikaans feesboeker

 

 

 

 

Wie heeft op TV het golfkampioenschap gezien voor de president vorige week ?  Grappig dat niemand commentaar heeft geleverd op de opmerking tot de president :"Het is in orde dat je de bal raakt- het is een witte". Als dit door een blanke was gezegd, zou de hel losgebarsten zijn.

Hannes

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Financieel probleempje bij de VRT

 

De Vlaamse regering moet 9,4 miljoen extra opleggen voor de VRT omdat er niet genoeg geld werd gehaald uit de radioreclame. Vorig jaar kende de VRT een tekort van 4,6 miljoen euro in de begroting. Daarom hield de Vlaamse regering ook dit jaar rekening met een achterstand. De verwachting was een bedrag van 5,6 miljoen euro, het werd 9,4 miljoen euro. Dat liet minister van Media Ingriet Lieten (sp.a) weten in het Vlaams Parlement.

Bijpassen en zwijgen. We hebben er tenslotte veel aan, aan "onze" Overodige, Onvlaamse Openbare Omroep. Wie heeft ons Bartje de Wever geschonken ?

Savat 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 jaar voor het afknallen van een politie-agent : dat is meer dan voldoende

 

 

Islam: Changing Lives for the Deader

Dit is een andere Mohammed, er zijn er meerderen in omloop

“Wij hebben de eer en het genoegen (!) u mee te delen dat het Mohammed Hamani vanaf nu is toegestaan om zijn straf onder elektronisch toezicht uit te zitten.” Die kurkdroge mededeling van Justitie ontving Jeanine Vanwymelbeke. Het bericht sloeg in als een bom. Haar man, rijkswachter Marc Munten, werd in 2001 door Hamani neergekogeld. Hamani had een goed gevuld palmares van gewelddadige car- en homejackings en werd in 2005 voor de moord op de rijkswachter veroordeeld tot twintig jaar cel. Amper vijf jaar later staat hij alweer op straat.

“Ik ben verbijsterd en gechoqueerd, gedegouteerd zelfs”, reageert de zwaar aangeslagen weduwe. “Elke avond nog, als ik probeer de slaap te vatten, is het laatste beeld op mijn netvlies dat van mijn man in Gasthuisberg. Ik verzeker u, iemand die een kogel van een kalasjnikov (!) door het hoofd kreeg, dat is geen mooi gezicht…” De vrouw is verontwaardigd: “Ik ben gebroken. Met heel mijn lijf heb ik gestreden opdat Hamani zijn straf zou uitzitten. Voor Marc, voor alle agenten die brutaal gedood worden. Justitie steekt ons een mes in de rug.”

We zijn in dit land al een en ander gewoon van Justitie, maar dit tart werkelijk alle verbeelding. Hallo mijnheer de minister? Wij dachten dat elektronisch toezicht alleen van toepassing was bij kleinere misdrijven, maar nu kan het blijkbaar ook al na de moord op een agent of rijkswachter? Te gek voor woorden.

Deze week verklaarden de ministers Stefaan De Clerck (CD&V) en Annemie Turtelboom (Open VLD) nog stoer dat geweld tegen de politie voortaan strenger bestraft zou worden. En dan lees je dit. Wie gelooft die mensen nog? De weduwe van de vermoorde rijkswachter in elk geval niet meer: “Dit is een kaakslag voor alle agenten en hun families. Met dit signaal zegt Justitie “schiet maar op de flikken. Ze zijn niet meer waard dan een paar jaar in een gevangenis. Ik ben zo boos op die ministers met hun loze beloftes en hun holle vergaderingen over nultolerantie. Dit is toch onbegrijpelijk.”

Bovendien werd mevrouw Van Wymelbeke verwittigd op het adres het adres van de Dienst Slachtofferonthaal in Brussel. Daardoor kreeg ze de mededeling van de vrijlating niet op haar persoonlijk adres. Dat zegde Justitieminister Stefaan De Clerck (CD&V) in de Kamer aan Bart Laeremans (VB) en Els De Rammelaere (N-VA).

De minister betreurde dat en leefde mee met de weduwe, maar zegde dat alles administratief correct was verlopen.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze zijn niet meer te stoppen

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Historische opname 1934 - Jozef Sterkens

 

 

.

Het ANZ is druk in de weer met het digitaliseren van vele Vlaamse liederen waarvan demo's van  de partituren voor piano op de webstek te bekijken zijn en besteld kunnen worden. Het is alleszins een lovenswaardige poging om onze Vlaamse liederenschat te bewaren.  Daarnaast zijn er ook zeldzame privé personen in Vlaanderen die volledig belangeloos en gratis hun eigen collecties op Youtube plaatsen. Zoals bovenstaande opname van het lied  "Mijn land is Vlaanderen" door Renaat Veremans en gezongen door de tenor Jozef Sterkens. Dit was ook het openingslied van de film De Witte waar het werd gezongen door de tenor Alfo De Quick. Sterkens is tijdens de oorlogsjaren directeur geweest van Koninklijke Vlaamse Opera en is door de repressie afgestraft geworden : de na-oorlogse belgen verwachtten dat onze Vlaamse artiesten hadden moeten creperen in plaats van gewoon voor hun gezinnen te blijven werken onder Duits bewind.

 Als promotoren van het Vlaamse lied (en ook andere historisch opnames)  verdienen de mensen die hun eigen verzameling opnames en afbeeldingen gratis verspreiden een even groot applaus dan het ANZ.

. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie Haïti zou hulpgoederen achterover drukken

 

.
Bewoners van een kamp voor daklozen in de Haïtiaanse hoofdstad Port-au-Prince beschuldigen de politie van het achterhouden van hulpgoederen. Agenten zouden de pakketten aan hun eigen familie geven.
Na de aardbeving van vorige maand gaf de Haïtiaanse premier Jean-Max Bellerive toestemming om op het terrein van zijn kantoor een kamp in te richten voor de mensen die door het natuurgeweld dakloos zijn geworden. Zij trekken nu aan de bel. De politie ontkent dat hulpgoederen achterover worden gedrukt. Een politiechef zei dat ook agenten familieleden in het kamp hebben en dat die dezelfde voorraden krijgen als anderen.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!