Angeltjes
04-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TON deed het wel goed

 

Rita Verdonk, het Tweede Kamerlid dat zich van de VVD afscheidde en daarna Trots op Nederland oprichtte, kreeg woensdag goed en slecht nieuws. Volgens een peiling zou ze haar Kamerzetel kwijtraken bij de verkiezingen in juni. Tegelijk haalde haar partij meer dan vijftig zetels in de 41 gemeenten waar ze meedeed. In Den Helder werd TON zelfs tweede.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Congo in Kuifjesland

 

Kuifje op bezoek in Matongéwijk in Brussel

“Het is voor Congolezen gemakkelijk om te emigreren naar België.” Dat zegde vicepremier Joelle Milquet gisteren in een gesprek met de Congolese Radio Okapi.

In het interview zegt Milquet dat er wel voorwaarden zijn. Wie hier wil komen wonen, moet kunnen terugvallen op een persoon die hem of haar onderhoudt, of moet zelf over voldoende inkomen beschikken. Het kan ook in het kader van familiehereniging.

Volgens Joëlle Milquet kan dat geen probleem zijn voor de Congolezen die naar hier willen komen omdat er hier al veel Congolezen wonen. En we zijn allemaal familie van mekaar, we stammen allen af van dezelfde ge weet wel.

De boodschap van Milquet staat haaks op die van Patrick Dewael vier jaar geleden. Hij trok toen naar Kinshasa met een video onder de arm waarin aangetoond wordt dat België helemaal niet het land van melk en honing is en dat veel Congolezen hier in de armoede belanden. Maar we kunnen dat omzeilen, een beetje knoeien en liegen, en de zaak is beklonken.  Alweer goede vooruitzichten voor de economie.

Bron : Vandaag.be

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kafka in Kuifjesland : asielzoekers vangen 500 euri per dag van belgische staat

 

De afgelopen vier maanden heeft de overheid in totaal al 205.250 euro aan dwangsommen moeten uitbetalen aan asielzoekers voor wie ze geen slaapplek vond. Voor meer dan tweeduizend asielzoekers, onder wie 760 kinderen, was er vanaf oktober geen plaats op hotel of in een regulier centrum. Dat bericht De Morgen donderdag.

Sinds november stapten 55 asielzoekers naar de rechtbank omdat de overheid hen geen dak boven het hoofd kon bieden. Die gaf hen gelijk en legde de overheid dwangsommen op van 500 euro per dag per persoon. De afgelopen vier maanden moest de federale regering voor deze ’dakloze’ asielzoekers al 205.250 euro ophoesten. Drieënveertig van deze asielzoekers zijn nieuwkomers die voor het eerst een asielaanvraag deden in ons land, vier personen dienden al eerder een aanvraag in, twee gezinnen verbleven hier illegaal.

De betaling van de dwangsommen gebeurt via hun advocaten, het geld komt uit een spaarpot die Fedasil, bevoegd voor de opvang van asielzoekers, opzij heeft gezet voor juridische geschillen. Als de asielzoekers na de veroordeling een plaats aangeboden krijgen en ze niet ingaan op dat aanbod, worden de dwangsommen niet langer uitbetaald.

Ja, want als het er op aankomt, kunnen wij streng zijn ...

Bron : Het Nieuwsblad



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Wilders en de PVV : een grootse prestatie !

 

In Almere is de PVV (21%) afgetekend de grootste partij met 4% voorsprong op de socialisten. In Den Haag behaalt de PVV (17%) de tweede plaats na de PvdA. In Rotterdam eindigt Leefbaar Nederland (de opvolgers van Pim Fortuyn) op 500 stemmen minder dan de socialisten. Met alle inspanningen die geleverd werden door de staatsomroep om de PVV te verzwijgen of in een slecht daglicht te stellen en al wat links is,  op te hemelen, heeft Nederland de kant gekozen van de partij van Wilders. We komen hier later op terug.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is VERBODEN met Hoogwaardigheidsbekleders te LACHEN

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U zegt het maar

 

U mag ook gewoon zwijgen ... en kijken

 


03-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo, Hallo : Het is 12 uur, 12 heit de klok

 

Even meldden dat - na Brussel - nu ook Antwerpen in sneltempo afstevent op een allochtone meerderheid. Volgens de nieuwste cijfers van de Studiedienst Stadsobservatie (waarin voor het eerst rekening wordt gehouden met de allochtonen met Belgisch paspoort) is nu reeds 36 procent van de Antwerpse bevolking van vreemde origine. In de leeftijdscategorie van 0 tot 9 jaar vormen zij met 56,4 procent ondertussen zelfs al de meerderheid.

De linkse socioloog Jan Hertogen – die eenzelfde cijferoefening reeds maakte voor heel Vlaanderen – lijkt alvast niet verrast door dit nieuws. “Antwerpen gaat gewoon Brussel achterna”, zo stelt hij vandaag in Het Nieuwsblad. In één adem voegt Hertogen er aan toe dat er zich ook in de Vlaamse centrumsteden zoals Gent (25,6 procent), Mechelen (24,7 procent), Leuven (26,3 procent) en Genk (37,5 procent) een gelijkaardig proces aan het voltrekken is.

Het Vlaams Belang stelt reeds langer dat, wanneer de huidige evolutie zich doorzet, de autochtone Vlamingen een minderheid in eigen stad dreigen te worden. Deze analyse wordt vandaag overigens met zoveel woorden bijgetreden door een uitgesproken tegenstander van het Vlaams Belang. “Over tien jaar zal de echte Vlaamse autochtoon tot de absolute minderheid behoren in onze grote steden”, zo laat Jan Hertogen immers in Het Nieuwsblad optekenen.

Voor wie er nog aan mocht twijfelen: het is twaalf uur.

Patrick de Roo

Met dank overgenomen van Veilig Zelzate

Dank je, Patrick !  Als je nog leuk nieuws hebt : wij zijn een en al oor en oog.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toetreding Europees Mensenrechtenverdrag, kritiek Philip Claeys

 

 

 Philip Claeys is natuurlijk veel te deftig en te fatsoenlijk om zijn toespraak te beginnen met :"Voorzitter, dames en heren, Ik kom uit het land van den dweil  en daar wordt niet veel gedaan aan de rechten van de mensen, althans niet aan die van sommigen ..."  Maar toch weer een voortreffelijke tussenkomst.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier, nog een Tolero-nieuwtje : illegale spuiter op tram niet bestraft

 

Ahlamim A., een 37-jarige illegaal uit Soedan, reed vorig jaar, 27 oktober met de tram in de stad van Allah, toen hij onverhoeds een zaadlozing kreeg. Stel u dat voor, heren !  We willen niet nieuwsgierig zijn en wij zullen er geen poll over inrichten, maar is het u al overkomen ? Het hoeft niet op de tram te zijn, of in de stad van burgemeester Slaapmans. Om het even waar op straat, tijdens het winkelen, het wandelen, het joggen, het slenteren, het haasten om voor de bui binnen te zijn, of voor het zingen de kerk uit. Dat laatste zou kunnen.

Wat was er aan de hand ? Als u het niet wil weten, moet u niet verder lezen, het is op eigen risico en niet klagen bij Seniorennet dat ze Angeltjes moeten buitenkieperen. Wij zijn de boodschappers, niet de zaadlozers.  

Ahlamim raakte opgewonden van meisjes die tegen hem aanschuurden in de drukbezette tram. En toeval, de rits van de broek van de Soedanees stond wagenwijd open. Neen, neen, niet lachen of verontwaardigd zijn, dat kàn, een rits kan ook vanzelf stiekem en gluiperig openschuiven, zonder dat de eigenaar van de verborgen kroonjuwelen er iets van merkt.

Voor Ahlamin stond een jongen van 13 jaar en die kreeg de volle lading over zijn jas en zijn schoenen, want Ahlamin was opvallend dicht naar die jongen opgeschoven, vermoedelijk door de meisjes achter hem. En zo gebeurde het.

De politie kwam er bij te pas met veel patati en patata, ten langen leste bleek Ahlamim ook  in het bezit te zijn van een verboden wapen. Dat is niet abnormaal voor een illegaal die graag schiet of steekt dat hij een wapen heeft.  Dat is toch zo, niet ?  Zijn we tolero of niet ?

Gelukkig was de rechter dat ook toen de illegaal voor hem verscheen.  In plaats van de man wegens zedenfeiten tegenover minderjarigen + illegaal wapenbezit, het land uit te sturen, oordeelde de rechtbank dat Ahlamim een opschorting van straf verdiende, omdat een veroordeling zijn regularisatie zou bemoeilijken.

Het bericht staat vandaag in de Gazet van Antwerpen op pagina 41 onder de titel "Sperma morsen op tram niet bestraft".

En nu is het aan u.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een koeltoerverrijkend nieuwtje : Sla op siekenhuispersoneel

 

In Schiedam heeft een Turkse familie, na het overlijden van een naaste, ziekenhuispersoneel bedreigd en het interieur gesloopt. Een massale vechtpartij kon net worden voorkomen.
De Turkse familie was met 25 leden naar het Vlietlandziekenhuis in Schiedam gekomen om afscheid te nemen van een overleden familielid.

Dit wilden zij doen op de intensive caremaar regels van het ziekenhuis schrijven voor dat rouwen niet op deze afdeling mag gebeuren. Het mortuarium is hiervoor de geschikte plaats, aldus het ziekenhuis.

‘De intensive care is niet hiervoor bedoeld, en al helemaal niet voor zo’n grote groep,’ zegt een woordvoerder tegen persbureau Novum. Andere patiënten en personeel zouden last hebben gehad van de drukte.

Het ziekenhuis hoopte op begrip van de familie, maar dat bleek tevergeefs. ‘Zij moeten begrijpen dat we ons werk doen en dat ze ons niet op zo'n manier kunnen bejegenen.’
De Turkse familie werd woedend nadat het lichaam werd verplaatst naar het mortuarium en begon het personeel te bedreigen. Ook begonnen leden te gooien met meubilair. Uiteindelijk werd een vechtpartij voorkomen en raakte niemand gewond.

De politie was snel ter plaatse, maar heeft niemand aangehouden. Er is geen aangifte gedaan. Volgens een woordvoerder hebben deze incidenten wel vaker plaats, maar is er geen sprake van een toename. ‘We zitten hiermee al drie of vier jaar op hetzelfde niveau.’

Door Robin van der Kloor @ Elsevier

Zie ook :
http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/258610/Bedreiger-ziekenhuispersoneel-Harderwijk-aangehouden.htm
http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/258290/Ziekenhuisrelschoppers-zonder-aangifte-vervolgen.htm
http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/258214/Weer-incident-Marokkaanse-familie-in-ziekenhuis.htm
http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/256050/Ziekenhuis-neemt-maatregelen-na-Marokkanenincident.htm

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Blauwenburgs : een boeiende serie over gedistingeerde Profiteurs

 

Nu de succesvolle VTM-serie de Rodenburgs op zijn laatste benen loopt, kondigen wij u de geboorte aan van een nieuwe spannende reeks : de Blauwenburgs.  Wij gunnen u een inkijk achter de schermen van de Grote Politiek en een inkijk in menig décolleté. Intriges, verwarrende handtekeningen, sofabenoemingen, sofaseks, gebroken carrières, verwarrende evaluaties, vervroegde pensioneringen, ijdeltuiterijen, seks (hebben we dat al gezegd ?),  machtsmisbuik, bejaarde loverboys bij wie alleen nog de touwtjes strak staan ... en seks. De Blauwenburgs, u zal geen aflevering willen missen.

.

Christa, het vrouwelijke hoofdpersonage

.

Christa is criminiloge, het is bijna onvermijdelijk dat zij met die opleiding in de politiek terecht komt, want Christa is niet van de slimsten, maar wel van de sluwsten. Zij werkt bij de Peetvader, excellentie Patrick Blauwenburg die opperbaas is van alle Polities van het land, voorwaar een machtig man die talrijke geheimen kent en voor wie velen buigen en sidderen. Christa wil hogerop en daar moet zij lagere paden voor bewandelen. Voor een vrijgekomen functie bij de Algemene Inspectie van de Politie neemt zij deel aan de selecties. Helaas, omdat zij niet van de slimsten is, vermeldt haar resultaat : "Ongeschikt". Verdorie, dat kan toch niet ... ? Christa roept de hulp in van enkele blauwe kompanen.  Luc Blauwenburg, Inspecteur-generaal bij de Algemene Inspectie en haar collega Roger Blauwenburg die ook wat zit te knoeien tussen politiek en politie.

 

Luc Blauwenburg van de Rijskwacht naar de politie, van deblauwe  regen in de bruine drop

 

Plots verandert op het resultatenblad van Christa's examen "ongeschikt" misterieus in "geschikt".  Zou een of andere  Heilige, wonderen verrichten voor de vrienden van de Loge ? Ja, het kan bijna niet anders. Die van Rome zijn nogal gasten ...

Helaas, driewerf helaas, het wonder van de gewijzigde uitslag lekt uit en Christa en haar vrienden worden beticht van "verwarring van geschriften" (u ziet het, wij spreken niet over vervalsing, het is tenslotte een fictieve reeks). Veel herrie alom, ook de media die altijd blij zijn met sensatie, want de waarheid is toch maar routine, laten hun beren los.  Patrick Blauwenburg, de peetvader,  weet van niets, ontkent maar hij laat wel een  kabinetspipo, die aangeworven was als pispaal voor dergelijke gevallen, ontslag nemen. Tegen Christa wordt een tuchtprocedure ingespannen, maar dat was niet ernstig bedoeld ; er wordt gezorgd voor de nodige stommiteiten en de tuchtprocedure kan afgevoerd worden. Christa is blij en zij trekt naar de Algemen Inspectie van de politie, een taak niet naar haar kunde, maar naar haar goesting.

 

.

De immer angstig kijkende Roger Blauwenburg in de rol van korpschef van Brussel, een Blauwenburg in dienst van een Rodenburg

.

Haar vriend en collega Roger Blauwenburg (een schitterende rol van een acteur die voortdurend angstig om zich heen kijkt en het gezag uitstraalt van een gebruikt oorstaafje) is inmiddels korpschef van de politiezone Brussel-Elsene. Hij rapporteert aan de fijne burgemeester en herhaaldelijk geweigerd lid bij de AA, de heer Freddy Beulemans (een Rodenburger).  Guido wordt nog steeds genoemd als medeplichtige in het vervalsen van de uitslag van Christa's examen maar de sluwe burgemeester  behoudt het vertrouwen in zijn korpschef.  Die is van dan af compleet schatplichtig aan de wensen en verlangens van Beulemans. En die zijn niet gering.

 

.

Gladde Glenn Blauwenburg, Kuifje op middeldikke leeftijd

.

In de maand februari van dit jaar, treedt Christa in dienst als adviseur bij Gladde Glenn Blauwenburg, de directeur van de gerechtelijke politie te Brussel. Glenn ziet er uit als een opgedirkt Kuifje van middeldikke leeftijd, altijd verzorgd, nooit in de fout, pluimstrijkend bij iedereen die in het regime wat betekent en zo blauw als een Blauwenburg maar kan zijn. Alhoewel in zijn functie enige discretie welkom is, staat Glenn Blauwenburg uitgebreid te pronken op Facebook met zijn 1100 vrienden en vriendinnen en zijn voorkeuren. Zijn vrienden zijn al de machtige mannen van de liberale partij, en wat klein blauw grut om de tafels af te ruimen en de vaat te doen, maar ook de opperdweil en flegmatieke Euro- president,  en als krant, de Morgen om een link te hebben naar de Rodenburgs.Bij de voorkeurvrouwen van Glenn straalt de knappe blondine  Anne de Baetzelier-Dedecker,  die denkelijk niet op de hoogte is,  dat haar politieke patron het ontslag van Glenn eist.  Maar dat is onbelangrijk, Jean-Marie Dedecker eist het ontslag van heel het Blauwe Fabriek van de Blauwenburgs. Terecht overigens.

.

Patrick Blauwenburg, de peetvader

.

En zo komen we aan de laatste episode : de onderzoeksrechter van het parket van Brussel heeft Christa in verdenking gesteld wegens "verwarring" in geschrifte. Christa, niet van de slimsten, maar wel bij de sluwsten, ontkent. Zal zij voor de rechtbank verschijnen ?  Zullen de Blauwenburgs haar opnieuw hun protectie aanbieden ?  Roger blijft buiten schot en staat ten dienste van Beulemans.  Luc Blauwenburg is op pensioen.  En de peetvader Patrick Blauwenburg is voorzitter van de praatbarak : hij kijkt toe op het goed functioneren van de democratie. Glenn Blauwenburg kan gerust zijn, van ontslag is er geen sprake.

Productie : Woestijnrioolratten 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De beste wensen voor een sterk Nederlands Nederland !

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Transplantaties bij leven : dé oplossing

 

 

Frontale of liberale kwab - Parietale of socialistische kwab - Occipitale of LDD kwab - Temporale of tjevenkwab - De onverzettelijke Vlaams-nationale kwab is niet zichtbaar.

Artsen van het Rotterdamse Erasmus Medische Centrum komen met een een controversieel voorstel: ze willen bij een een stervende orgaandonor op de intensive care één of beide nieren al wegnemen nog voor die overlijdt meldt De Telegraaf. De dokters denken dat er op deze manier in Nederland meer en betere nieren voor transplantatie beschikbaar kunnen komen. Bovendien wordt volgens de artsen op die manier "de wens van de patiënt om te doneren beter gehonoreerd", en kan "de begeleiding van het stervensproces van de donor hierdoor in alle rust plaatsvinden.

In medische kringen van de gerenommeerde Vlaamse euthanasiepromotor, Dokter Dood, wil men nog een stap verder : hersen-wegnemingen op middelbare leeftijd.  Voor velen zal dit geen enkele wijziging in gedrag of omgangsvormen met zich brengen. Hierboven een schematische weergave van de diverse ingrepen die mogelijk zijn.  Het feit dat er meer donoren zijn dan ontvangers is geen enkel bezwaar volgens de gezondheidsdienst van de Euronazi commissie.

Bron : HLN 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Oostenrijk : hetzelfde liedje

 

Terwijl de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken iedere nieuwe asielzoeker verplicht een maand in detentie wil nemen, zorgt vooral de bouw van een groot asielzoekerscentrum, de derde in het land, voor opschudding. De extreemrechtse FPÖ spint er garen bij.

Bewoners van de provincie Burgenland zijn fel tegen de bouw van een nieuw centrum. Volgens de Freiheitliche Partei Österreichs (FPÖ) moet de regering gewoon meer asielzoekers uitzetten in plaats van voor nieuwe opvang zorgen.

"Een derde asielzoekerscentrum draagt alleen maar bij aan 'asielfraude'", zei partijleider Harald Vilimsky. "De meeste asielzoekers en immigranten zijn fraudeurs en criminelen." De FPÖ heeft haar aanhang in de provincie zien verdrievoudigen.

Afgelopen jaar hebben 15.000 mensen asiel gevraagd in Oostenrijk. Volgens de autoriteiten is twee derde van het land via een andere EU-lidstaat binnengekomen.

Sentiment

Veel Oostenrijkers verbinden immigratie met criminaliteit. Volgens commentatoren spelen de extreemrechtse FPÖ en de Alliantie voor de Toekomst van Oostenrijk (BZO) in op dit sentiment om politieke steun te verkrijgen. De partijen wonnen tijdens de nationale verkiezingen in 2008 samen 29 procent van de stemmen.

FPÖ-leider Heinz Christian-Strache zei afgelopen maand dat de veiligheid van het land was "ingestort" nadat was gebleken dat de meerderheid van overvallen in de hoofdstad Wenen door allochtonen was gepleegd.

Volgens critici doet de regering, bestaande uit sociaaldemocraten en conservatieven, zelf ook mee aan de polarisatie in het land.

De conservatieve minister van Binnenlandse Zaken, Maria Fekter, spreekt regelmatig over het "grove misbruik" van asielregels, wil criminele asielzoekers sneller kunnen uitzetten en vindt dat integratie van migranten prioriteit moet krijgen boven het binnenlaten van nieuwe migranten. Afgelopen maand heeft de regering een actieplan aangenomen om strengere eisen aan immigranten te kunnen opleggen, waaronder een omstreden taaltoets.

Vandaag.be

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Commentaren verkiezingen Nederland

 

Vult u hier uw reacties in aub - Voorlopig 22.50 uur :

PVV in Almere (voorlopig) 24%

Den Haag : was erg onduidelijk

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.15 uur

Omdat de PVV slechts in twee steden opkomt, gaat alle aandacht op de televisie uit naar de linkse en centrumpartijen.

De uitslagen voor de gemeenteraden worden verdrongen door een peiling van de NOS/ANP op landelijk niveau.  Daaruit blijkt dat de verliezers CDA en PvdA toch de twee grootste blijven, ook al verliezen zij veel zetels. De PVV zou de derde partij worden van 9 naar 24 zetels. Maar de andere grote overwinnaars zijn D66 met de afschuwelijke ijdeltuit Pechtold die van 3 naar 15 zetels klimt en Groen/Links dat van 5 naar 12 zetels gaat.  De communisten van Agnes Kant (SP) verliezen gigantisch maar dat is de schuld van de thuisblijvers.  Tenslotte zijn de liberalen van de VVD enorm tevreden dat  hun oppositierol hen behoudt op een zelfde aantal zetels : geweldig !

Voor de NOS is het heerlijk propaganda voeren voor de linkse kameraden.  Ook als zij achteruitstormen, wordt er gejuicht.  In Den Haag schijnt de PvdA de grootste partij te blijven en wordt de PVV nummer 2.

In Rotterdam voeren Leefbaar met de PvdA een tweestrijd.

En in Almere is de kans groot dat de PVV nummer een wordt.

Tot hiertoe, tenzij wij misleid worden door de televisie, is het teleurstellend dat de socialisten, niettegenstaande hun verlies, toch stand houden en er geen sprake is van een PVV-vloedgolf maar van een sterke overwinning voor een partij die gedemoniseerd werd en over het hoofd gezien in de media.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 24.00 uur

Het is nu duidelijk dat de PVV in Almere de grootste partij is en in den Haag met een gedeeeltelijke uitslag op 77% van de stemmen de tweede partij wordt (ca. 17.5%) na de Pvda die aan 21% zit.

Voor Rotterdam wachten wij tot donderdagmorgen.

------------------------------------------------------------------------

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dure benzine ?

 

Na zorgvuldig onderzoek is nu eindelijk de ware reden van de hoge benzineprijzen aan het licht gekomen. De Pvda moet natuurlijk al zijn vriendjes betalen.

Kom op Wouter !  Op naar de 0 zetels.

@ Den Haag blogt

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nigel Farage wordt gestraft ! Mijn eer is mijn portemonnee
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Nigel Farage, de man die Herman Van Rompuy vorige week de huid vol schold, is door Europees Parlementsvoorzitter Jerzy Buzek gestraft. De Brit zal tien dagen lang geen toelage als Europarlementslid krijgen.

Jerzy Buzek had Farage verzocht om zich te excuseren bij Van Rompuy maar dat weigerde de Brit te doen. Hierop besloot de voorzitter, die oordeelde dat de uitspraken van de Brit zowel voor Van Rompuy als voor België beledigend waren, zijn dagelijkse toelage tien dagen lang in te trekken. In totaal gaat het om een som van 2.980 euro.

Farage, het boegbeeld van de anti-Europese partij United Kingdom Independence Party (UKIP), noemde de voorzitter van de Europese Raad vorige week "een laaggeschoolde bankbediende". Ook zei hij dat Van Rompuy het charisma had van een dweil en dat België niet eens een land was.

Het Europarlement deelt straffen uit aan volksvertegenwoordigers die de stem van het volk laten weerklinken. Zoals in een heus dictatoriaal stelsel.  En even typisch aan de beperkte denkwereld van dat zootje : wie niet braaf is, krijgt geen centjes ! 

Mijn eer is mijn portemonnee. Heb je die Poolse sukkelaar al eens bekeken en bezig gehoord ? Een uitgewrongen schoteldoek, om in de terminologie te blijven.

Ray 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U zegt het maar

 

 

 


02-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus :
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

"Nederland wordt gegijzeld door zeer rechts." (cfr.de gratis bijlage bij MO mondiaal magazine) "Nederland wordt onbestuurbaar" (cfr. de Standaard) Heiliger dan de paus, politiek correcter dan Bos en Pinokkio samen. Gretig nemen ze de lasterlijke bakerpraatjes over, de linkewinkies van onze pers in het zuiden. Linkser dan een linkse mafkees, zolanng ze maar papier vullen en hun lezers en abonnees kunnen beliegen en bedriegen, kan de pret niet op. Nederlanders geef ze een klop op hun degoutante electorale smoel. Stem voor de Vrijheid!

Lucky9

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 0000 en de NL-verkiezingen

 

 

Affiche ontworpen door onze goede collega's van

 The West is the very Best

 

 

De Nachrichtendienst van de 0000 heeft een reporter naar Rotterdam gestuurd (de tweede grootste stad van Nederland, preciseerde het guitige Nachrichtenlezeresje van dienst) om een impressie te geven van de sfeer de dag voor de verkiezingen. Het beeld opende met PvdA-militanten met een rode roos in de hand,  die zij in close up gingen aanbieden bij een burgeres die duidelijk een partijlid was. De Hoofdman van de Rode Rozen-brigade mocht nadien uitgebreid en niet onderbroken zijn eigen lof zingen voor de 0000-verslaafden.

Vervolgens was het de beurt aan een ernstig kijkende communist van de SP. Die man zag er bezorgd uit, oei, oei,  alhoewel hij gefilmd was in een wijk waar naar eigen zeggen,  zijn partij grote aanhang heeft.  Het leek echter of er een aardbeving had plaatsgevonden, want de populaire SP-wijk werd door het stadsbestuur afgebroken. Da's een drastische maar afdoende manier om van je politieke tegenstanders verlost te zijn.  

De 0000-reporter ging toen over naar het extreem rechts gevaar van Leefbaar Rotterdam, de opvolgers van Pim Fortuyn.  De frontman, Pastors, werd niet rechtstreeks geïnterviewd maar kwam aan het woord tijdens een gefilmd radiogesprek, waar hij even kwijt mocht dat de integratie niet erg gelukt is. Het was duidelijk voor de kijkers, dat het niet wenselijk is, dat die smeerlappen in de door een Marokkaanse burgemeester bestuurde stad de rooie Bevrijders van de troon stoten. 

De gewezen burgemeester van Rotterdam, Bram Peper, is een van die luxe-socialisten die veroordeeld werd wegens ongebreideld graaien. Hij was destijds gehuwd met de liberale frontvrouw Neelie Kroes, die zich inmiddels heeft voorzien van een jong mannelijk exemplaar voor de afwas en nog wat. Gelijk heeft ze ! Dat politiek geïntresseerd Vlaanderen vooral uitkijkt naar Den Haag en Almere is de 0000 ontgaan. U weet dat u morgen best afstemt op Nederlandse zenders. Niet omwille van de objectiviteit maar zij kunnen de uitslagen niet doodzwijgen.

Ray




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!