Angeltjes
08-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oriana Fallaci : een moskee als wraak

 

 

.
Het Marktplein in Greve (Chianti)
.
De Italiaanse journaliste en schrijfster Oriana Fallaci, een icoon voor de Westerse beschaving en een onvermoeibare strijdster tegen de islamisering van Europa leefde in het dorpje Greve (Chianti) nabij Firenze in de regio van Toscane. Sedert eeuwen verbleef de familie Fallaci in deze gemeente.
.
Eind vorig jaar lekte uit, dat een aantal islamitische verenigingen die in het katholieke Italië met de steun van links een zorgvuldig opgesteld bouwprogramma uitvoeren om overal moskeeën in te planten.  Momenteel zouden er al een 800-tal in functie zijn, alhoewel het aantal moslims in Italië lager ligt dan in de overige EU-landen.  Italië geniet het voorrecht (omwille van de taal) Roemenen aan te trekken.
.
Ook voor Greve is er een aanvraag ingediend om een moskee op te richten,  die door het gemeentebestuur gesteund wordt.  In de onmiddellijke omgeving van het familiebezit van de Fallaci's.  Het gaat hier niet om het invullen van een religieuze behoefte maar om een arrogante wraak op de vrouw die de islamdoctrine genadeloos ontmaskerde : de regio van Chianti beslaat 300 km2 heuvels, bossen, landerijen, wijngaarden en Greve is een dorp met 13.000 inwoners.
.
Er rijst verzet in Italië tegen dit opzet en de Lega Nord stelt zich hierbij op als de speerpunt.  Op Facebook is een groep opgericht die de protesten verzamelt.
.
Ray
.
Het ontwerp voor de moskee van Greve


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoop

 

 

Aan alle Angeltjes : Geert Wilders geeft ons hoop. Wat in Nederland kan, is in Vlaanderen ook mogelijk. Vergeet uw natuurlijke walging voor de reacties van gespuis allerhande, en lees zelf zijn vertaalde toespraak in het Engelse parlement. Hier klikken.

Nooit zullen wij Vlaamse mannen en vrouwen nog versagen, nooit zullen we nog toegeven aan chantage, nooit zullen we nog zwijgen over roof, onrecht en barbarij. Nooit zullen de vrije en slimme Vlamingen zich nog laten ringeloren, beliegen en bedriegen door profiteurs en beroepsoplichters. Nooit zullen de Vlamingen nog vonnissen en arresten van corrupte rechters accepteren. Never again. Don't know how, don't know when, but some day truly never again !

Lucky9

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij maken het goed : Mannen in de aanbieding !

 

Er viel gisteren bij onze vrouwelijke lezeressen nogal wat teleurstelling te noteren over de keure van mannelijke knapperds die wij hen aanboden. Eén dame, die wij persoonlijk kennen als een toonbeeld van degelijk fatsoen en ingetogen volgzaamheid, riep zelfs op tot burgerlijke ongehoorzaamheid. Een andere, toevalig een naamgenote van de voorgaande, had zich eerst helemaal opgetut vooraleer ze haar pc aanzette. Groot was haar ontgoocheling.

Met andere woorden, wij hebben wat goed te maken.  Hieronder links even aanklikken, dames en voor uw ogen ontrollen zich uitzonderlijke exemplaren van de mannelijke mens.  Veel genoegen ! (contactadressen te verkrijgen via de redactie).

Bijlagen:
musclors.pps (1.4 MB)   


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U zegt het maar

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dweil (en) in de Woestijn

 

Marokko moet meer doen om de mensenrechten te verbeteren en de vrijheden voor alle burgers te respecteren. EU-president Herman Van Rompuy zegde dat dat het Noord-Afrikaanse Prachtland door zijn ligging een belangrijke partner is van de EU. Vooral in opname van velerlei sociale toelagen in het rijke Europa.

De Marokkaanse koning Mohammed VI moet meer aan mensenrechten doen. Terwijl iedereen in het woestijnland het er over eens is, dat deze keuning veel milder is dan zijn vader. Dat President Dweil maar uitkijkt met zijn gevaarlijke opmerkingen. Strraks wordt hij nog opgehemeld in het Europarlement door Frank Vanhecke : "Nigel Farage vroeg wie u was, welnu, mijnheer de President, u bent de grote vriend van onze fractie", waarop de Italiaan, Mario Borghezio uit zijn bank naar beneden stormt en Van Rompuy begint te kussen terwijl hij snikkend roept "Eviva il Duce !"

Van Rompuy gaf tijdens een top tussen de EU en Marokko in het Spaanse Granada een persconferentie. 'Ik heb onderstreept dat de EU wil dat Marokko erin slaagt het land te moderniseren,' aldus de Belg.

Hij drong verder aan op een politieke, voor beide kampen aanvaardbare oplossing voor de Westelijke Sahara, een gebied dat met Algerijnse steun naar onafhankelijkheid streeft.

 

@ Elsevier (bewerkt door Angeltjes)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opa leest voor

 

 

 

 


07-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze Europese hoofdsteden ten prooi aan haatbetogingen

 

 

Deze video werd opgenomen door enkele Amerikaanse toeristen die op vakantie waren in Parijs en verrast werden toen zij het Louvre wilden binnenstappen. Hierna de toelichting die zij kregen van een vereniging die niet direct opgezet is met deze racistische manifestaties. De cijfers duiden op de tijd die u kan volgen op de band onderaan het beeld.

1:35 Een bord met steun aan de Iraakse oppositie

2:08 Iemand draagt een foto van de terrorist Hassan Nasrallah

2:50-3:30 De immer aanwezige genocide roep bij al deze jihadbetogingen : Khaibar Khaibar ya yahud, jaish Muhammed sa-ya'ud. Deze roep herinnert de Joden aan de slachtpartij en de onthoofdingen door Mohammed en zijn vredelievende legers, na de overgave van de Joodse stad Khaibar, na de overgave.

2:55-2:50 - Jihadi beschimpt politieagent

6:10 - Jongeren verbranden een Israëlische vlag

6:48 - Een andere Israëlische vlag wordt verbrand onder de afschuwelijkekreten Allah Akbar.

Een prettige maandagmorgen !

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Vereenvoudig het stemmen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 



Ik weet niet of het nu nog zo is, maar voor de Afrikaanse landen e.d. werden op de kisten in de haven tekens geschilderd naargelang de bestemmingen.  Een rode driehoek voor hier, een groene cirkel voor daar, zodat ongeletterde Afrikaanse arbeiders wisten waar naartoe met die zendingen.

Misschien moet dat hier ook terug ingevoerd worden op stembrieven ;  kan voor alle soorten mensen duidelijker zijn.  

Voor de liberalen een blauwe blanco cheque, voor de sossen een rode, dik gevulde portemonnee of een dopkaart, voor de groenen blote contouren in suggestieve/gewillige/uitnodigende houding, voor de CD&V een geel Christelijk kruis met een kruis erover en voor de kleinere partijen een opgestoken vinger met een tricolore lintje rond. Voor het Vlaams Belang zal dat -via het CGKR lasterlijk opgelegd- een hangslot op een deur zijn of gewoon de R van return, reculer, raus of ra.. ra... rara wat zou dat kunnen zijn ?

Jade

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruno Stevenheydens : Royalty watcher

 

En dan zijn er  die  beweren dat een president ons meer zou kosten dan het Lakense circus : 25 vakanties op staatskosten. Daar kan zelfs Beatrix niet tegenop.

Geplaatst op: zaterdag 6 maart 2010 Door: Gerard Driehuis (bron De Morgen) 

De  Koninklijke staatshoofden gaan graag op vakantie en regeringen proberen dat dan vervolgens te verdoezelen, door onbegrijpelijke berekeningen te presenteren. Zo gaat het met de kosten van de reisjes van koningin Beatrix c.s. en zo blijkt het ook te gaan met de reisjes van de Belgische koning Albert.

Maar een doortatstende Belgische parlementarier is er nu toch achtergekomen. "Ik stel vast dat de koning vorig jaar 17 keer over en weer naar Frankrijk werd gevlogen waar hij zijn buitenverblijf heeft, en 8 keer naar Italië, het geboorteland van zijn echtgenote," stelt federaal volksvertegenwoordiger Bruno Stevenheydens vast.

Het lijkt hem veel: 25 vakantietripjes. Hij roept de regering op om "het misbruik van legervliegtuigen voor vakantie-uitstappen te stoppen."

(met dank aan Ottorongo)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aparte stembiljetten voor allochtonen

 

 

 

The West is the very Best 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat u niet ziet in de Zevende Dag bij Indra maar wel bij Angeltjes

 

De islamitische republiek van Groot-Brittannië 

 

 

Wij kunnen deze Engelstalige video niet vertalen, gezien de lengte.  Zeer bondig samengevat : een Londense moskee met de reputatie van gematigdheid, is in feite een verzamelplaats voor extremisten van allerlei slag.  Sommige fragmenten van toespraken konden gefilmd worden, maar de meeste uiteraard niet. Even komt kroonprins Charles in beeld, die wat leutert over het verdraagzame samenleven en ook de burgemeester van Londen, een conservatief in wie velen hun vertrouwen hebben gesteld als opvolger van Rode Ken Livingstone, maar die vrij onmiddellijk overstag is gegaan en de multiculturele rijkdom omhelsd heeft.  De onverdraagzaamheid en het fanatisme spat weer van de smoelwerken van de voortrekkers van de godsdienst van de vrede.  Enkele gematigde moslims geven hun visie.  We weten niet hoe het met hen is. Deze video is de eerste in een reeks van 5. Opgedragen aan alle eencellige politici uit het Westen die gelukkig zijn met de diversiteit.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rotterdam - Hertelling in één wijk : 18 van de 21 stembussen fout geteld

 

 

Lees artikel bij Dagelijkse Standaard  HIER klikken 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Eurodada
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

De utopische ballon die Europa heet,  staat op uiteenspatten nog voor hij goed en wel gestart is.

Men kan de wetten van de economie nooit ongestraft negeren. Vroeg of laat breekt de nuchtere waarheid door. Geld schept geen waarde, waarde komt van productie door arbeid en investeren. Spanje en Portugal zijn de volgende landen die in het vizier van speculanten komen, nadat Griekenland “gered” werd. Allez “redding” is veel gezegd want de maatregelen die de Grieken moeten nemen, garanderen een diepe recessie.

Pelgië is al leuk om in overweging te nemen om short te gaan (miljoenen zijn er te verdienen), maar Ierland is nu de speculoos voor speculanten Deze landen dreigen de euro mee te sleuren in hun val.

Echte beleggers vluchten naar de Chinese munt. Als het grote geld het westen verlaat mag je zeker zijn dat de ondergang van het westen ingezet is. Dat er werkelijk koppen zullen rollen zoals bij de Franse revolutie is zeker. Daarom hebben ze zeepverkopers aan de top van europa gezet.

Dredemweer

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lega Nord in Italië

 

 

Laura Molteni van de Lega Nord wijst op de Indiaan en de tekst op de affiche :

"Zij hebben geen regels kunnen opleggen tegen de immigratie.  Zij leven nu in reservaten"

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holali, Holalo, Uw Platenruiter is hiero ...

 

 

Het verhaal van Lohengrin, de zwanenridder speelt zich af in Antwerpen, toen dat nog een dorp was op een klein plateau in het moerasachtig gebied aan de Schelde. Het heerlijke voorspel is hier vertolkt door het Philharmonia Orkest o.l.v. Otto Klemperer.

Elsa van Brabant is de dochter van de zonet overleden Hertog van Brabant. Graaf Frederik van Telramund beschuldigt Elsa er van haar broer vermoord te hebben, om op de troon plaats te nemen. De geniepige Graaf wil namelijk zelf de overleden Hertog opvolgen, en zijn vrouwtje de Friese Ortrud vindt dat best in orde.

Elsa moet verschijnen voor de Koning, met de aparte naam Hendrik de Vogelaar. Vermoedelijk leeft die naam in Antwerpen voort in de Vogelenmarkt maar daar zijn we niet zeker van. Elsa draait rond de pot en zij zegt dat zij in haar droom zag, dat een Ridder haar zou te hulp komen. Haar woorden zijn nog niet koud, of daar verschijnt achter de Scheldebocht een Ridder in  een bootje voorgetrokken doorr een zwaan. De man komt aan land, en er wordt nogal een stukje geleuterd, maar het gaat om de geniale muziek van Richard Wagner natuurlijk. Die is zo ontroerend en juist ... daar kan geen enkele sambadanseres van Rio tegenop. 

Om een lang verhaal kort te maken : de Ridder vecht met Graaf Telramund, hij wint natuurlijk en hij trouwt met Elsa (in die dagen ging het vlug, want de mensen leefden niet lang)  op voorwaarde dat zij nooit naar zijn naam of afstamming zou informeren. No Problemo, zegt Elsa vlotjes, als ge mij maar graag ziet. No Problemo antwoordt de Zwanenridder.

Zo gezegd, zo gedaan, maar het blijft rommelen, intriges worden gesmeed, roddels verspreid, bedreigingen geuit : het lijkt wel een politieke partij in al haar glorie.

Het huwelijk gaat door met de bekende Bruiloftsmars (Tatatata, Tatatata, enz) en weer een hoop gezeur, obstakels, beloftes en finaal gaan ze de huwelijksnacht in.  (Daar zie je niets van op de scène, het stuk ging in 1850 in première en toen ging men niet vlot uit de kleren in het openbaar). Elsa weet zich toch niet te bedwingen en ze vraagt aan haar echtgenoot naar diens naam en oorsprong.

Op dàt moment komt Telramund gewapend tevoorschijn in de slaapkamer, nota bene.  We willen best maar niet weten, wat die man daar komt zoeken. Er wordt weer gevochten en de Ridder doodt ditmaal de valse gluurder. Vervolgens maakt hij zich bekend als Graalridder Lohengrin, zoon van Parsifal, de Koning van de Heilige Graal.

Nu wordt het pas écht ingewikkeld : Godfried, de vermoorde broer van Elsa,  blijkt door Ortrud (laat de Or maar vallen) betoverd te zijn in de zwaan van Lohengrin emaar door een gebed van Lohengrin daalt uit de hemel een witte Graalsduif die de zwaan bevrijdt en omtovert tot Godfried. Die kan nu de troon bestijgen als Hertog van Brabant.

Voortgetrokken door de witte duif verdwijnt Lohengrin in zijn bootje achter de bocht van de Schelde. Elsa blijft alleen achter, in de armen van haar broer.

DOEK

We doen wat lacherig over dit verhaal, opdat u het allicht zou uitlezen. Eigenlijk gaat het bij Wagner vooral om de muziek. Over enkele weken is het Pasen en dan handhaven wij een stukje traditie : Parsifal.

De Platenruiter

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij vernederen nu ook de mannen : dames maak uw keuze

 















 

 


06-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Overval met Moord in Ukkel

 

Les auteurs du braquage mortel d’Uccle identifiés
.
.
Eigenlijk moeten we schrijven, het bagatel of de fait divers in Ukkel. De twee verdachten zijn geïdentificeerd. Het gaat om Ishan (24) en Hassan (20), twee keurige jongemannen met een beroep en een vast inkomen. Ishan is veiligheidsagent bij de Brusselse Vervoermaatschappij. Dat wil toch wat zeggen ...
.
Even samenvatten voor onze lezers die het bagatel over het hoofd gezien hebben. Het woord is aan onze juridische medewerker : Fats ga je gang.
.
- Dank u heer dienstdoende Hoofdredacteur :  
.
Het duo Ishan en Hassan,  betrad een juwelierszaak in de Vanderkinderestraat in Ukkel, gewapend met een neppistool. De vrouw van de juwelier riep op haar man en die verscheen met een écht pistool. Dat was natuurlijk schrikken, een ongelijke strijd. De jongens, angstig en in paniek, ontfutselden de boze juwelier zijn revolver en in het geharrewar kreeg deze laatste een tik op het hoofd met zijn eigen wapen. Vermoedelijk heeft de man zichzelf op het hoofd geklopt, want het schijnt een koleriek personage te zijn.
.
De jongens verlieten direct  het pand, gejaagd, verdietig, gestresseerd en ze houden een wagen tegen, om de chauffeur, een dame, te verzoeken of deze hen een eindje wil laten meerijden. De dame ziet echter het pistool en zij sluit haar wagen langsbinnen af. Dat is niet verstandig, dat is het minste wat er kan gezegd.
.
Een van onze twee jongens lost daarop een schot, net terwijl de vrouw zich verplaatst in haar wagen en pats, zij wordt geraakt in de schouder. Waarop een tweede schot afgaat en pats, weer buigt de vrouw  zich door het schietveld, zodat ze de tweede kogel als het ware opzoekt en getroffen wordt in het hoofd. Ja natuurlijk, dan heb je prijs.
De vrouw van 46, een moeder van twee kinderen, overlijdt, alhoewel een medisch team probeert haar te reanimeren.  Hebben zij alles in het werk gesteld ? We zullen het nooit weten. 
.
De twee schichtige en opgejaagde jongens worden even later opgepakt. Het parket heeft een aanhoudingsbevel uitgevaardigd en is verder zeer zwijgzaam.  Wat wij konden opvangen in kringen van het Brusselse gerecht, waar wij over enkele  contacten beschikken op diverse verdiepingen, is dat de twee jongens alleszins zeer veel spijt hebben. Onze zegsvrouw, want het is een vrouw, was duidelijk : "Ils regrettent beaucoup" zei ze, want ze spreken in Brussel, de hoofdstad van Vlaanderen, veel Frans en Arabisch.  Een van hen had vroeger, zeer lang geleden, een klein incidentje met de politie gekend en de andere jongen is vrij van welke blaam dan ook.  Dit zijn alleszins verzachtende omstandigeden waar terdege rekening mee moet gehouden worden. De vraag is natuurlijk : als de juwelier niet ten tonele verschenen was als een barbaar met een echt pistool, dan was er niets aan de hand geweest. 
.
Wij bieden u een bruggetje aan naar een Franstalige Kwaliteitskrant die er best mag zijn, de objectieve Vlaamsvriendelijke krant uit onze beminde hoofdstad : Le Soir.
.
Fats, uw juridisch politiek-correct redacteur
PST : De heer burgemeester van Ukkel, Armand De Decker, in zijn vrije tijd voorzitter van de senaat en in nog meer vrije tijd grote vriend van Kabila en Kakkakulleke, verbaast zich over dit incident.  "De feiten crimineel daalt in mijn gemeente" sprak hij voor de 0000 in keurig Brussels "maar dit is een uitskieter".


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 En ...   
... krijgen we morgen mooie mannenfoto's te zien ? ... Het vrouwelijk oog wil ook wel wat. )
Ingegeven op zaterdag 6 maart 2010 om 16:41:47, door Greet


Antwoord van de redactie :

Jazeker, Greetje, dat was beloofd en dat doen we.  In de hoop dat we ook een aantal mannelijke lezers zullen verliezen. Meer dan de enkele halve zolen van vandaag.  Voor ons is iedereen gelijk : wij discrimineren alleman.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog heel deftig nieuws uit de stad van allah

 

 

Als u mocht denken dat de stad van Allah enkel bewoond wordt door tafelschuimers en gelukzoekers die zich te pletter werken om de vele Vlaams Belangkiezers een comfortabel, lui leventje te gunnen, awel, dat is slechts gedeeltelijk juist. Er lopen ook nog zeldzame creaturen rond die zich onvervalste belgen noemen en voelen. Zoals Francis Thys, klantenadviseur bij de Post.

Francis is zwaar in zijn belgische wiek geschoten, na de uitval in het Europees Parlement tegen "onze" president en hij vindt het niet meer dan billijk dat Nigel Farage een financiële aderlating heeft gekregen. Maar die straf geldt enkel voor de belediging van President Dweil.

"Voor het beledigen van belgië als land heeft hij geen sanctie gekregen. Ik vind het schokkend, dat hij belgië een land noemt, dat eigenlijk geen staat is. En daarom heb ik een klacht ingediend bij de ombudsman van de Europese Unie".

Europarlementsleden moeten zich aan bepaalde gedragsregels houden, aldus de Antwerpse postman. "Ik houd van mijn land en ik laat dit niet zomaar passeren."

De ombudsman krijgt normaliter geen klachten over parlementairen en er wordt nu volop onderzocht, in hoever er rekening moet gehouden worden met de bezwaren van een burger tegen een parlementslid. Volgens GvA staat de ombudsdienst echter welwillend tegenover de klacht : "Wij zijn een groot voorstander van excuses ..." zegde een medewerker.

Als dat zo is, dan kunnen zich binnenkort vele ombudslieden verwachten aan klachten tegen volksvertegenwoordigers. Het weze wel verstaan, dat het niet de bedoeling is, de traditionele elite-politici op te jagen met klachten. Het systeem zal enkel rekening houden met aantijgingen tegen critici van het regime. Althans zo verwachten wij het.

In het land B zal in de maand juni Vlaams Belang vermoedelijk financieel zwaar geraakt worden door inhouding van wettelijke dotaties.

In Nederland staat Geert Wilders terecht en hem wacht meer dan waarschijnlijk ook een straf.

En nu gaat men in Europa ook langzamerhand van start met het uitschakelen van het vrije woord voor volksvertegenwoordigers.

En wanneer gaat men internet aanpakken ?  Daar zit ook een zootje onregelmatigen bij mekaar.

Savat (dienstdoend hoofdredacteur)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U wil graag politiek-deftig nieuws op zaterdag ? Hier zijn we ermee

 

 

 

Nomura, een van de grootste beurshuizen van Japan, voorspelt voor België een Grieks scenario. Onder de hoofding "Go short Belgium" geeft een analist de raad om te speculeren tegen Belgische overheidsobligaties, dat komt erop neer dat hij rekent op een ferme deuk in de kredietwaardigheid van ons land.

 België heeft een hogere schuldgraad - namelijk 90 procent van het nationale inkomen - dan twee van de zogenaamde PIGS-landen. In Portugal en Spanje is de staatsschuld in verhouding kleiner. Bovendien is de Belgische banksector erg blootgesteld aan de kredietrisico's van deze PIGS-landen.

"In de kredietcrisis is tot dusver één land schromelijk over het hoofd gezien, en dat is België," aldus de Nomura-analist. Het beurshuis merkt wel op dat dit een "trading-idee is van een individuele analist".

Er valt geld te verdienen aan het ineenstorten van de kredietwaardigheid van een land. Speculanten kunnen een verzekeringscontract kopen op de terugbetaling van Belgische overheidsobligaties (de veelbesproken Credit Default Swaps), contract dat in waarde stijgt naarmate de obligatiekoersen zakken en de onzekerheid van een terugbetaling toeneemt.

Met het Nomura-advies wordt voor het eerst openlijk de Belgische overheidshandicap als beleggingsidee getipt.  

 

SCHULD OP 31.01.2010
FEDERALE STAAT
328 344 683 561,49 EUR




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!