Angeltjes
07-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.00-PFB

 

(archiefafbeelding)

 Naar we kunnen lezen in de media was de Fluppe weer, en dit tot grote ergernis van de omwonenden, met zijn speeltje het luchtruim boven Brussel aan het verpesten, zaterdag jongstleden. De gebaarde kroonprins was rondjes aan 't vliegen in de no-fly zone boven Brussel. Enkel de prins geniet de uitzonderlijke toelating, hem indertijd geschonken door ecolo-trien Isabelle Durant, om boven dit grondgebied te brommeren en "de menschen" het irriterende geluid van zijn speelding door de oren te jagen  O ja...het schijnt dat die bromvlieg gemakkellijk te herkennen is : bordeaux kleurig met de kenletters OO-PFB. De dubbel nul staat voor zijn i.q. en de  PFB betekenen Prince Flop de Belgique.

Senior 

 Luchtafweergeschut, eveneens archieffoto

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ludwig Caluwé : Cultureel Ambassadeur-Groot Licht

 

 
Wij zouden graag de Heer Ludwig Caluwé, Vlaams parlementslid voor CD&V voordragen als Cultureel Ambassadeur-Groot Licht,  voor de Vlaamse Gemeenschap wegens zijn kennis van de taal, de geschiedenis en de cultuur van Vlaanderen. De prijs mag o.i. uitgereikt worden door de Cultuurministerin en partijgenote Joke Schauvlieghe, adviseur van het Evergems Liefhebberstoneel of eventueel door de heer Kris Peeters, minister-president en literair expert inzake de werken van de Aalsterse auteur Karel Boon.
 

Ten bewijze van zijn linguïstische aanleg, sprak Ldwig Caluwé tijdens de plenaire zitting van het parlement op 15 juli 2009 de historische woorden : "Er is cultuur met een grote K en met een kleine k" ... We halen de video nog even van onder het stof, waarop u ook het verschil kan zien tussen een beha met een Grote Cup en een kleine cup. Dit gans terzijde, om onze minder cultuur-geïntresseerden ook enig inzicht te gunnen.

 

In het Verslag namens de Commissie voor Buitenlands Beleid, Europese Aangelegenheden en Internationale Samenwerking uitgebracht door de heer Ludwig Caluwé.  

 

 

Nr. 1 19 februari 2010 (2009-2010) bij de gedachtewisseling "Elke Vlaming ambassadeur)  lezen wij het volgende in hoofdstuk 4.6, pagina 33 :

“Verder dienen we nog veel meer de Vlaamse culturele diaspora in beeld te brengen, van Verriest in China, tot pater Desmet in de USA naast de vele missionarissen in alle uithoeken van de wereld.”

Verriest ... (vermoedelijk dacht de heer Caluwé aan Hugo Verriest, die echter nooit een voet in China gezet heeft)  maar helaas het moet VERBIEST zijn, Pater Ferdinand Verbiest.

Elke Vlaming binnenkort ambassadeur zijnde, stellen wij ook voor dat de leden van de commissie die aan de gedachtewisseling deelnamen  en die deze kleine historische vergissing over het hoofd zagen, eveneens een vermelding krijgen als Cultureel Ambassadeur- Groot Licht :

Voorzitter: de heer Karim Van Overmeire

Verslaggever : Ludwig Caluwé

de heren Paul Delva, mevrouw Sabine Poleyn, de heer Johan Verstreken;de heren Frank Creyelman, Karim Van Overmeire, Christian Verougstraete;de dames Ann Brusseel, Fientje Moerman;mevrouw Fatma Pehlivan, de heer Jan Roegiers;de heren Matthias Diependaele, Marc Hendrickx;mevrouw Ulla Werbrouck;de heer Luckas Van Der Taelen.

Een dikke proficiat uit naam van onze voltallige redactie (zonder ks)

http://nl.wikipedia.org/wiki/Ferdinand_Verbiest 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tot in Japan toe, zijn er Japanse kerselaars

 

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier spreekt men Nederlands

 

 

De Vlaamse Rand staat onder enorme verfransingsdruk. Verschillende Vlaamse gemeenten in de rand rond Brussel maken daarom informele afspraken met bouwpromotoren om nieuwe woningen bij voorkeur aan Nederlandstaligen te verkopen. Dat zegden enkele burgemeesters afgelopen zondag in een uitzending van Panorama. De brave en voorzichtige maatregelen werden door de openbare omroep plotseling voorgesteld als groot nieuws. De hetze werd nog versterkt door verklaringen van Eric Van Rompuy (CD&V) en Marino Keulen (Open VLD), die de eigen burgemeesters een mes in de rug staken en de maatregelen “totaal onwettig” noemden.

In een persmededeling merken volksvertegenwoordigers Bart Laeremans en Joris Van Hauthem op dat de timing niet toevallig is. Met de Panorama-reportage werkt de VRT duchtig mee aan het door de Franstaligen geschilderde beeld van een “onverdraagzaam” Vlaanderen. Veelbetekenend was de reactie van Olivier Maingain (FDF), die het positief vond dat net de VRT “nationalistische ontsporingen” aanklaagt.

“Als het van Vlaams Belang afhing, zouden nog veel doortastender maatregelen inzake ‘wonen in eigen streek’ genomen worden,” aldus Laeremans en Van Hauthem, “zeker in de oudere woonkernen van de Vlaamse Rand, die nu systematisch door anderstaligen worden ingenomen.” Het Vlaams Belang wil dat de Vlaamse regering nu stelling inneemt. Zij moet het principe ‘wonen in eigen streek’, dat vandaag nog teveel een lege doos is, verder uitbouwen en de gemeentebesturen instrumenten aanreiken om het Vlaamse karakter van de Rand te bestendigen.

vb


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw geval van schending privacy

 

 Angelina Elander, de Zweedse aanbidster van Kim De Gelder, is nooit ondervraagd door Zweedse speurders. Het parket van Dendermonde beweerde afgelopen vrijdag nog het tegendeel, maar zou nu overwegen om Elander alsnog nog aan de tand te voelen. Het parket van Dendermonde laat een steekje vallen, maar dat is niet erg, het is toch allemaal broddelwerk bij justitie.

De Vlaamse kwaliteitsmedia plaatsen intussen de foto van deze vrouw in hun papieren en internet-uitgaven, niet beseffend dat zij hiermede de wet op de privacy schenden. Angelina is passioneel verliefd op een afschuwelijke moordenaar die tegen zijn boterhammen praat om aan zijn straf te ontsnappen. Iedere kierewiet heeft echter recht op privacy en de advocaat van de boterhamprater zal dit element zeker aangrijpen om van zijn cliënt een patiënt te maken.  De advocaat ziet er trouwens zelf behoorlijk apart uit. Het zou me niet verbazen dat hij thuis tegen zijn cactussen praat.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een eredoctoraat voor een verdienstelijk man

 

 

 

 

Het samenwerkingsfederalisme van premier Nonkel Kruk  krijgt eindelijk erkenning. En dan nog van Zuid-Korea.  Nonkel Yves ontving gisteren aan de Seoul National University een eredoctoraat voor zijn bijdrage tot samenwerking tussen Zuid-Korea en België, voor zijn visie over en bijdrage tot de Europese politiek en zijn pleidooi voor vrijhandel, maar ook 'voor het verenigen van de verschillende politieke partijen en de hervorming van België in een model van democratische samenleving'.

In zijn aanvaardingstoespraak zegde onze premier ondermeer : "I have 800.000 voters behind me and I say to them 5 minutes political courage is sometimes longer than an entire life. If they want a split, let them look to the rok of their wife. Long live Japan and the Emperor !"  Het was een groot succes.



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tranen over Suid-Afrika (7)

 

Politiek in Suid-Afrika

(Aflewering 7)

Blanke partye

 

Alhoewel daar nie so-iets soos ‘n blanke party in Suid-Afrika bestaan nie, is dit wel so dat die meeste blankes hulle by hoofsaaklik 2 partye skaar, en dat dié twee partye weinig nie-blanke ondersteuning geniet.

Vryheidsfront Plus  

Mens sou verwag dat die meerderheid Afrikaners hulle by die FV+ (Vryheidsfront Plus) van Dr Pieter Mulder sou aansluit, maar om onverklaarbare redes is sy party nie gewild onder die meerderheid Afrikaners nie.

Die VF+ is op 4 Maart 1994 in Pretoria gestig en sy politieke ideologie is Republikeins.

In 1994 het die party 424 555 stemme gekry; wat 2,17% van die totale aantal stemme verteenwoordig; en 9 setels is in daardie jaar in die parlement gevul.  In 1999 was dit 127 217 stemme; 0,80%; en 3 setels.  In 2004: 139 465; 0,89%; en 4 setels.  In 2009: 146 796; 0,83%; en 4 setels.

Die VF+ het ook verteenwoordigers in 5 van die land se 9 provinsies, en die party het ook daarin geslaag om lidmaatskap van UNPO te kry.  UNPO (Unrepresented Nations and Peoples Organisation) verteenwoordig staatlose volke wat minderhede in hul eie land is.  Van die belangrikste politieke ideologië van die VF+, is die volgende:

Beywering*  vir die beskerming en die uitbou van Afrikaans; die bevordering van die belange van die Afrikaner; die beywering vir Christelike waardes; die erkenning van die oppergesag van God Drie-enig (soos in die Bybel geopenbaar) die nastreef na afwenteling van mag na gemeenskappe toe, en die daarstel van ‘n federale of selfs konfederale beleid, wat aan Suid-Afrika se diversiteit erkenning gee, en die einddoel van ‘n eie gebied vir die Afrikaner.  Die party is ook ‘n voorstander van streng wetstoepassing, bekamping van misdaad, en die her-instelling van die doodstraf vir ernstige misdaad.  Die VF+ gee erkenning aan veeltaligheid in die praktyk, wat beteken dat daar voorsiening gemaak moet word vir skole en universiteite in ander tale.  Die VF+ is gekant teen ‘n eentalig-Engelse bestel.

Demokratiese Alliansie      

Die DA, wat op 24 Junie 2000 gestig is, is ‘n liberale party waarvan die meeste lede blank is.  Dit is ook die party waaraan die meeste Afrikaners behoort, alhoewel dit tradisioneel ‘n party vir Engelssprekende blankes is.  Die party geniet ook groot ondersteuning van die bruin gemeenskap (of Kleurlinge).

Mevr. Helen Zille (‘n afstammeling van Joodse vlugtelinge uit Duitsland), is die partyleier, terwyl mevr Helen Suzman, leier van die Progressiewe Party (wat die DA se voorganger was) was eweneens van Joodse afkoms.  Mevr Suzman was vir 13 jaar lank die enigste vroulike parlementslid, en ook die enigste opponent van apartheid in die ou Suid-Afrikaanse parlement.

In 1994 het die DA slegs 338 426 stemme gekry, wat 1,73% van die totaal was, en dit het die party 7 setels in die parlement besorg.  In 1999 was dit: 1 527 337; 9,56%; en 38 setels.  In 2004: 1 931 201 stemme; 12,37%; en 50 setels.  In 2009: 2 945 829 stemme; 16,66%; en 67 setels.

Die Wes-Kaap is tans die enigste provinsie in Suid-Afrika waar die ANC geen meerderheid het nie, en waar die Demokratiese Alliansie die regerende party is.

Peter

* Beywering = streven 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bei uns in Deutschland

 

 

 Hierboven vindt u een Spiegel TV-reportage over het Hamburgse stadsdeel Billstedt, dat wordt geteisterd door allerlei vormen van criminaliteit, onder meer "jongerengeweld" (voornamelijk migrantenjongeren, veelal met een islamitische achtergrond, wat vrij uitzonderlijk is)

Zo werd recent de negentienjarige Stephen S. door moslimjongeren vanwege kleingeld in elkaar geslagen en hij liep daarbij een schedelbreuk op, vermoedelijk omdat hij een zwakke schedelstructuur bezit.

De criminele jongeren in deze video maken bovendien duidelijk dat zij een hekel hebben aan Duitsland.  Wat normaal is, want wie wil nu graag in dat land leven, ware het niet dat er goede sociale voordelen te rapen vallen.

De politie durft in Billstedt alleen in groep de straat op te gaan.  De vrouw in het korte videofragment ná het einde van de reportage ("Mir gefallen in der Türkei Sonne, Mond und Sterne.") is overigens de Duitse versie van Femke Halsema: Claudia Roth van Die Grünen. Een charmant vrouwmens, dat alle misstanden in de "multiculturele samenleving" vergoelijkt. Wij kunnen alles niet vertalen, want Duits wordt bij ons enkel gesproken na middernacht als heel de familie teut is. Onze excuses hiervoor.

(met dank aan www.hetvrijevolk.com)

 en niet te vergeten : http://luxetlibertasnederland.blogspot.com van Sir Galahad the Pure

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

 

 

 

 


06-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : berichtje uit Suid-Afrika
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Hier by ons gaan dit soos in die Wilde Weste.  Elke dag is daar nuus.  Sowat 3 weke gelede is ons huisarts geskiet (en beroof), en vanoggend is ons poskantoor beroof en die sekuriteitsbeampte doodgeskiet.
(Hier bij ons gaat het zoals in het Wilde Westen : elke dag is er nieuws. Ongeveer 3 weken geleden is onze huisdokter beschoten en beroofd en vanmorgen is ons postkantoor beroofd en de veiligheidsofficier doodgeschoten.)
 
NAW bekend


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De privacycommissie

 

 

 

De privacycommissie stelt een onderzoek in naar Filip Dewinter. Die plaatste bewakingsbeelden van een overval op het internet, maar volgens de privacycommissie is dat strafbaar. De verdachte komt duidelijk in beeld.


De bewakingsbeelden zijn afkomstig van het Vlaams Belang-secretariaat van Deurne. Op de beelden is te zien hoe "iemand" probeert in te breken in een reisbureau naast het secretariaat. De dader is duidelijk herkenbaar en Dewinter wil op deze manier proberen om de man te laten vatten.


Volgens Xavier Bastiaensen van de privacycommissie verbiedt de Camerawet van 2007 het openbaar maken van bewakingsbeelden. "Dat mag niet. De verantwoordelijke van de beelden heeft immers een discretieplicht. In uitzonderlijke gevallen kunnen de beelden worden overgedragen aan de politie die dan kan beslissen of ze de beelden openbaar maakt."

De privacycommissie gaat nu een onderzoek starten. Mogelijk kan het parket zelfs vervolgen. Vlaams parlementslid Filip Dewinter kan in deze zaak wel zijn parlementaire onschendbaarheid inroepen.

Intussen zijn de beelden ondermeer ook gepubliceerd bij Het Laatste Nieuws.

Wie is nu die Privacycommissie ?  Dit vinden we o.m. op hun webstek :

De Commissie houdt toezicht over de wijze waarop persoonsgegevens worden aangewend. U kunt ook bij ons terecht voor informatie en klachten. We kunnen u helpen bij het opzetten van een gegevensverwerking. Kortom, we zijn er om ons te bekommeren over uw privacy of om u te helpen de privacy van anderen beter te behartigen

http://www.privacycommission.be/nl/

En hier vindt u hoe de Privacycommissie is samengesteld : het zootje is goed gestructureerd met heel wat lekkere postjes. Onderbemand zijn ze zeker niet :  16  leden en zwerm ambtenaren met ondermeer volgende afdelingen :

  • Algemeen bestuur : algemene leiding van de diensten en organisatie van de werkzaamheden van het secretariaat van de Commissie; vertegenwoordiging van het secretariaat; bijstand aan de voorzitter/ondervoorzitter.
  • Staf van het voorzitterschap : de voorzitter en de ondervoorzitter worden bijgestaan door ambtenaren die rechtstreeks tot hun beschikking staan en die onder meer belast zijn met het secretariaat van de zittingen van de Commissie, het woordvoerderschap wordt waargenomen door de voorzitter.
  • Afdeling Organisatie en Ressources management : ondersteuning van de uitbouw van de organisatie van de managementdoelstellingen; ontwikkeling van het managementinstrumentarium; resources management.
  • Afdeling Studie en Onderzoek : rechtskundige ondersteuning van de Commissie en sectorale comités; voorbereiding van de dossiers: adviezen, aanbevelingen, e.a.; deelname aan nationale en internationale werkzaamheden; tweedelijnsbehandeling van individuele dossiers; research; kennisondersteuning en documentatie.
  • Afdeling Externe Betrekkingen : informatieverstrekking aan het publiek; het houden van de openbare registers; eerstelijnsbehandeling van klachten.
  •  

    We zijn omgeven door zwakzinnigen en worden onder de duim gehouden door idioten. Tuig, bandieten, niets-ontziende killers worden overbeschermd. Hun privacy is belangrijker dan de miserie, het leed of de verontwaardiging van slachtoffers.

    Ray

    PST : Op de afbeelding de boom waar de privacycommissie in kan.

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mopje, een grapje, iets dat niet waar is en niet strafbaar

     

    Als de wereld bestond uit 100% moslims, was het wiel nog niet uitgevonden

    (dank aan Stef)

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Na Mortsel ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Toen het bombardement op Mortsel plaats vond was ik 8 jaar, maar ik herinner het mij nog goed. Ik woonde en woon nog in Ranst en de Amerikaan had niet al zijn zijn bommen gedropt boven Mortsel ! Twee vergeten projectielen werden dan maar boven Ranst afgegooid, waardoor een jonge vrouw voor de rest van haar leven invalide werd en zij tevens haar vader verloor.

    Josette H.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Democratie

     

     

    Zou het Hare niet-verkozen Majesteit behagen, het parlement te ontbinden ?

    Maar natuurlijk, niet-verkozen premier

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : In de ban
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Nu heeft Benno Barnard het finaal verkorven bij de Linkse Kerk. Hij is in de ban geslagen, en alleen een bedevaart op blote knieën naar de kantoren van de Volksgazet, sorry: De Morgen, om er de ongewassen voeten te kussen van Iefke Illitch Desmet en Walter Boskabouter Pauli, zal voldoende zijn om zijn zieltje wit, sorry : terug rood, te wassen. Ook zal hij de volledige werken van Marx (Karl, niet Groucho) van buiten moeten leren en zal hij moeten bewijzen dat hij Mein Koran achterstevoren kan reciteren in drie talen waaronder het Arabisch. Vervolgens zal hij driemaal op de OOOO TV, tijdens Phara, de zin "Ik vertsoot je" moeten uitspreken om vervolgens zijn schoenen naar een levensgroot portret van Filip Dewinter te smijten.

    Jaja, de Linkse Kerk is niet mals voor haar afvallige zonen en dochters. Benno zal het geweten hebben.

    Regus Patoff


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hey, iek sta op de joetjoep, iek beroemt

     

     

     

    http://www.youtube.com/watch?v=pyQXTXH7Nzk

     

    donderdag 11 maart met een koevoet op stap op de Toernhoutsebaan in Deurne

     

    Van de webstek van Filip Dewinter

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK 2010 : Slachtfeest voor blanke fans ?

     

     

     

    Tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika zouden vele blanke fans een boze verrassing kunnen beleven. Want vertegenwoordigers van de zwarte regering hebben er heel officieel toe opgeroepen blanken te vermoorden.

    Dat verzwijgen westerse media om redenen van politieke correctheid. Maar de blanke fans moeten weten, dat er in Zuid-Afrika mogelijk een slachtfeest op hen wacht. Over twee maanden begint het wereldkampioenschap voetbal 2010 in Zuid-Afrika. Vele fans – ook Nederlanders en Vlamingen – zullen dan naar Zuid-Afrika reizen. Hun beeld van Zuid-Afrika wordt gevormd door de opgesierde en harmonische berichten van de media : multiculturele idylle, prachtig Afrikaans landschap en een fascinerende dierenwereld. Dat is de officiële kant.

    Misschien kent u ook iemand, die zich helemaal verheugt op het komende wereldkampioenschap voetbal. Dan zou u hem de tekst hieronder moeten mailen… Want de onbekende kant van Zuid-Afrika luidt : in Zuid-Afrika regeert de racistische zwarte partij ANC (Afrikaans Nationaal Congres), die zwarten officieel tot rassenhaat tegen blanken opstookt.

     

    't is om de weg te vragen, alstublief, juffrouw

     President Jacob Zuma, een praktiserend polygamist (5 orficiële vrouwen) en voor zijn verkiezing aangeklaagd vanwege meerdere seksuele misdrijven, heeft een racistische ophitser aan zijn zijde, die Goebbels alle eer aan zou doen: Julius Malema – genaamd de ”Rottweiler van het ANC”. Malema is chef van de Jeugdliga van het ANC. Malema roept de zwarten ertoe op om te doden voor de doelen van de partij – vooral blanken.

    De president heeft als tegenprestatie voor de ophitsing tot rassenhaat meneer Malema in het openbaar als toekomstige ”leider” van Zuid-Afrika en als zijn mogelijke opvolger voorgesteld. Blanke toeristen, die naar het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika willen, zouden eens een blik moeten werpen op de laatste – in september 2009 – gepubliceerde criminaliteitsstatistiek van het land : het jaarlijkse moordcijfer ligt op dit moment bij 18.148 slachtoffers; poging tot moord: meer dan 200.000; ”normaal” toebrengen van lichamelijk letsel: meer dan 192.000. In vergelijking met het jaar daarvoor (periode beide jaren van april tot maart) steeg het aantal verkrachtingen van meer dan 63.800 naar meer dan 70.500, roof met verzwarende omstandigheden van meer dan 118.000 naar meer dan 121.000, Car-Hijacking van 14.200 naar 14.900…en de meeste slachtoffers zijn blanken.

    Mochten er inderdaad Europese sportfans zijn, die zich willen blootstellen aan het gevaar om naar de zuidelijke punt van Afrika te reizen, dan zou dat een cruciale belevenis voor hen kunnen worden. Daarom enkele, door de media graag verzwegen, aanwijzingen.

     

    Geniet van de Zuid-Afrikaanse folklore

    Het is in Zuid-Afrika gebruikelijk en politiek gewild dat er openlijk wordt opgeroepen tot moord op blanken. Blanke bezoekers zullen tijdens het wereldkampioenschap in alle stadions van het land door zwarte Zuid-Afrikaanse fans steeds opnieuw de luide spreekkoren te horen krijgen: ”Kill the farmer! Kill the Boer!” Met ”Boer” worden de ”Boeren” bedoeld. Dat is het Zuid-Afrikaanse (Nederlandse) woord voor de blanke boeren – concreet blanken in het algemeen. Tijdens iedere rugbywedstrijd, tijdens iedere voetbalwedstrijd staan alle zwarte fans nu al als één man op en brullen: ”Kill the farmer! Kill the Boer!”.

    Gelooft u maar niet, dat de Zuid-Afrikaanse staatsleiding of de leiders van de Zuid-Afrikaanse sportorganisaties zich hiervan ooit zouden hebben gedistantieerd – integendeel: ze brullen mee. Als u dat als onbelangrijke Zuid-Afrikaanse folklore beschouwt, dan kijkt u nog eens goed naar de hierboven aangehaalde criminaliteitsstatistiek van het land. Al bijna tien jaar lang brullen de zwarten – o.l.v. de regeringspartij ANC – in het hele land ”Kill the farmer! Kill the Boer!”.

    In de media worden de gevolgen nooit beschreven. Er werden duizenden blanken vermoord. Men kan op het internet naar video’s kijken, hoe zwarte Zuid-Afrikanen er enthousiast toe oproepen om blanken te vermoorden. Het is de hierboven genoemde toeverlaat van de regering, de heer Julius Malema, de rechterhand van de president, die er zelf openlijk toe oproept om blanken te vermoorden en daarmee steeds opnieuw de grondwet van het land overtreedt.

    Sinds enkele dagen is het zingen van de moorddadige strijdkreet door het hoogste gerechtshof van Zuid-Afrika verboden, maar daaraan stoort zich blijkbaar niemand. Alleen de van de regeringspartij ANC afgesplitste partij Cope (Congress of the People) begroette het vonnis. De regeringspartij ANC wil het vonnis aanvechten en doorgaan met het openlijk oproepen tot moord op blanken. Gevolg: blanke fans moeten zich daarom goed realiseren, dat ze tijdens het wereldkampioenschap tegenover grote aantallen zwarten komen te staan, die – gesteund door de zwarte ANC-regering – tot hun moord zullen oproepen.

    Dat is gewoon de nieuwe politiek correcte apartheid in Zuid-Afrika, waarvan u als blanke bezoeker van het land op de hoogte moet zijn. Zwarten hebben de afgelopen maanden in Zuid-Afrika vele blanken vermoord. En nu dus ook een vanwege zijn extremistische opvattingen bekend staande blanke boer (met wie de schrijver van dit artikel geenszins sympathiseert). Omdat deze extremist ook buiten het land bekendheid genoot, krijgen de zwarte moordenaars nu wereldwijd aandacht in de media. En de ”goedmenschen” van de media berichten opnieuw, alsof vredelievende zwarte vrijheidsstrijders eindelijk een racistische blanke ”heersersnatuur” zouden hebben gedood. En die president Zuma, die maandenlang zijn aanhangers tot rassenhaat had opgestookt en liet brullen ”Kill the Boer! Kill the farmer!”, die mag er nu in de buitenlandse media toe oproepen om het ”voorval” niet tot aanleiding te nemen om de ”rassenhaat te voeden”.

    Dat is de ultieme racistische apartheid: wie als zwarte oproept tot moord, krijgt blanke mediale rugdekking van de ”kwaliteitsjournalisten”. Kijkt u nog eens een keer naar de criminaliteitsstatistiek van Zuid-Afrika – tendens stijgend – hierboven. Wilt u nog steeds als fan naar Zuid-Afrika? Naar het slachtfeest ? De regering waarschuwt haar burgers niet voor de openlijke oproepen tot moord op blanken in Zuid-Afrika. Dat zou immers niet politiek correct zijn. 

    Auteur: Udo Ulfkotte Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loongeschil

     

    Nieuw woord in de Van Dale voor poco's : l

    Loongeschil: Gruwelijk vermoorden van blanke

    boeren door jonge zwarten in Zuid-Afrika.

     

    @ http://www.bloggen.be/roeland/

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te Koop : Vlaamse overtuiging Van Rompuy & Keulen

     

     

     

    De Panorama-reportage  over de Vlaamse Rand heeft geoogst wat ze blijkbaar wilde zaaien. Brave en voorzichtige Vlaamse maatregelen die verkavelaars aanzetten om hun publiciteit te richten tot Nederlandstaligen, worden plots voorgesteld als “nieuws”, terwijl deze informele praktijk in heel wat gemeenten al jaren toegepast wordt.

    De VRT maakte zoals het een propagandazender past uitgebreid gebruik van de verborgen camera en de vermomde journalist die een rolletje speelt, om Vlaamse gemeente-ambtenaren er in te luizen.  Typische tactieken van totalitaire regimes.

    De timing is niet toevallig. Met deze reportage versterkt de VRT de Franstalige hetze die de jongste weken aan de gang is tegen het principe van “wonen in eigen streek”. Terwijl die brave maatregelen eigenlijk betrekking hebben op een minimaal aandeel van de woningmarkt. Maar de toon is wel gezet: de Vlamingen zijn een onverdraagzaam volkje. Zulks is – wat een openbare omroep betreft die wel de Vlaamsvijandige, niet-benoemde burgemeesters aan het woord laat, maar nauwelijks Vlaams weerwerk toelaat, onaanvaardbaar.

    De reactie op de reportage liet dan ook niet op zich wachten. Vanmiddag riepen de Franstalige politici dat de Vlaamse burgemeesters zich bezondigen aan “racisme”. Die reacties zijn we gewoon. Het Vlaams Belang is echter wél verrast en gebelgd over de reacties van Eric Van Rompuy en Marino Keulen, die de praktijken van sommige gemeentebesturen onwettig noemden en scherp afkeurden. Als het van Vlaams Belang afhing, zouden nog veel doortastender maatregelen inzake “wonen in eigen streek” genomen worden, zeker in de oudere woonkernen van de Vlaamse Rand, die nu systematisch door anderstaligen worden ingenomen.

    Maar Van Rompuy en Keulen scharen zich nu blijkbaar aan de kant van de Franstaligen en steken de brave Vlaamse gemeentebesturen meedogenloos een mes in de rug. Met haar reportage heeft de VRT de val voor de Vlaamse politici opengezet. Eric Van Rompuy en Marino Keulen zijn er met hun twee voeten ingetrapt.

    Het Vlaams Belang wil dat de Vlaamse regering stelling inneemt. Niet alleen moet zij het principe “wonen in eigen streek” verder uitbouwen, opdat het geen lege doos blijft zoals tot op heden het geval is. Daarnaast zou het volstrekt onaanvaardbaar zijn dat gemeentebesturen die het Vlaams karakter van de Rand willen bestendigen, in de steek gelaten worden. Zij moeten integendeel de instrumenten en de middelen krijgen om de ontnederlandsing en de snel oprukkende verBrusseling nog veel krachtiger tegen te gaan dan vandaag.

    Tot slot : als de VRT een échte "Vlaamse" Radio & Televisie Omroep ware, dan zou er bijvoorbeeld aandacht geschonken worden aan de veelvuldige taalovertredingen in het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest. Bijvoorbeeld.  

    bron : vb

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims worden alom gedicrimineerd : het bewijs

     

    De totale islamitische bevolking bedraagt ongeveer 1.200.000.000 eenheden

    1 miljard 200 miljoen, zowat 20% van de wereldpopulatie

     

    De moslims hebben volgende Nobelprijzen ontvangen

    Literatuur:

    1988 - Najib Mahfooz

    Vrede :

    1978 - Mohamed Anwar El-Sadat
    1990 - Elias James Corey
    1994 - Yaser Arafat:
    1999 - Ahmed Zewai


    Economie:
    (zero)


    Natuurkunde
    (zero)

    Geneeskunde ::
    1960 - Peter Brian Medawar
    1998 - Ferid Mourad

    TOTAAL: 7 (ZEVEN)

    De totale Joodse bevolking bedraagt ongeveer 14.000.000 eenheden

    14 miljoen, zowat 0,02% van de wereldbevolking

    Zij hebben de volgende Nobelprijzen gewonnen


    Literatuur

    1910 - Paul Heyse
    1927 - Henri Bergson
    1958 - Boris Pasternak
    1966 - Shmuel Yosef Agnon
    1966 - Nelly Sachs
    1976 - Saul Bellow
    1978 - Isaac Bashevis Singer
    1981 - Elias Canetti
    1987 - Joseph Brodsky
    1991 - Nadine Gordimer World

    Vrede :

    1911 - Alfred Fried
    1911 - Tobias Michael Carel Asser
    1968 - Rene Cassin
    1973 - Henry Kissinger
    1978 - Menachem Begin
    1986 - Elie Wiesel
    1994 - Shimon Peres
    1994 - Yitzhak Rabin

    Natuurkunde :

    1905 - Adolph Von Baeyer
    1906 - Henri Moissan
    1907 - Albert Abraham Michelson
    1908 - Gabriel Lippmann
    1910 - Otto Wallach
    1915 - Richard Willstaetter
    1918 - Fritz Haber
    1921 - Albert Einstein
    1922 - Niels Bohr
    1925 - James Franck
    1925 - Gustav Hertz
    1943 - Gustav Stern
    1943 - George Charles de Hevesy
    1944 - Isidor Issac Rabi
    1952 - Felix Bloch
    1954 - Max Born
    1958 - Igor Tamm
    1959 - Emilio Segre
    1960 - Donald A. Glaser
    1961 - Robert Hofstadter
    1961 - Melvin Calvin
    196 2 - Lev Davidovich Landau
    1962 - Max Ferdinand Perutz
    1965 - Richard Phillips Feynman
    1965 - Julian Schwinger
    1969 - Murray Gell-Mann
    1971 - Dennis Gabor
    1972 - William Howard Stein
    1973 - Brian David Josephson
    1975 - Benjamin Mottleson
    1976 - Burton Richter
    1977 - Ilya Prigogine
    1978 - Arno Allan Penzias
    1978 - P eter L Kapitza
    1979 - Stephen Weinberg
    1979 - Sheldon Glashow
    1979 - Herbert Charles Brown
    1980 - Paul Berg
    1980 - Walter Gilbert
    1981 - Roald Hoffmann
    1982 - Aaron Klug
    1985 - Albert A. Hauptman
    1985 - Jerome Karle
    1986 - Dudley R. Herschbach
    1988 - Robert Huber
    1988 - Leon Lederman
    1988 - Melvin Schwartz
    1988 - Jack Steinberger
    1989 - Sidney Altman
    1990 - Jerome Friedman
    1992 - Rudolph Marcus
    1995 - Martin Perl
    2000 - Alan J. Heeger

    Economie :

    1970 - Paul Anthony Samuelson
    1971 - Simon Kuznets
    1972 - Kenneth Joseph Arrow
    1975 - Leonid Kantorovich
    1976 - Milton Friedman
    1978 - Herbert A. Simon
    1980 - Lawrence Robert Klein
    1985 - Franco Modigliani
    1987 - Robert M. Solow
    1990 - Harry Markowitz
    1990 - Merton Miller
    1992 - Gary Becker
    1993 - Robert Fogel

    Geneeskunde :

    1908 - Elie Metchnikoff
    1908 - Paul Erlich
    1914 - Robert Barany
    1922 - Otto Meyerhof
    1930 - Karl Landsteiner
    1931 - Otto Warburg
    1936 - Otto Loewi
    1944 - Joseph Erlanger
    1944 - Herb ert Spencer Gasser
    1945 - Ernst Boris Chain
    1946 - Hermann Joseph Muller
    1950 - Tadeus Reichstein
    1952 - Selman Abraham Waksman
    1953 - Hans Krebs
    1953 - Fritz Albert Lipmann
    1958 - Joshua Lederberg
    1959 - Arthur Kornberg
    1964 - Konrad Bloch
    1965 - Francois Jacob
    1965 - Andre Lwoff
    1967 - George Wald
    1968 - Marshall W. Nirenberg
    1969 - Salvador Luria
    1970 - Julius Axelrod
    1970 - Sir Bernard Katz
    1972 - Gerald Maurice Edelman
    1975 - Howard Martin Temin
    1976 - Baruch S. Blumberg
    1977 - Roselyn Sussman Yalow
    1978 - Daniel Nathans
    1980 - Baruj Benacerraf
    1984 - Cesar Milstein
    1985 - Michael Stuart Brown
    1985 - Joseph L. Goldstein
    1986 - Stanley Cohen [& Rita Levi-Montalcini]
    1988 - Gertrude Elion
    1989 - Harold Varmus
    1991 - Erwin Neher
    1991 - Bert Sakmann
    1993 - Richard J. Roberts
    1993 - Phillip Sharp
    1994 - Alfred Gilman
    1995 - Edward B. Lewis

    TOTAAL : 129 HONDERD NEGENENTWINTIG

    Bestaat er een overtuigender bewijs, dat de moslims gediscriminerd worden ?

     




    Golfbrekers

    Verbonden maar niet aan banden. 

    KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


    Foto

    Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

     banknr 610-5790800-88 

     IBAN BE56 6105 7908 0088 

     BIC DEUT BE BE




    Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


    Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!