Angeltjes
23-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het schiet lekker op in Suid-Afrika

 

.
Vanaand se 7-uurnuusbuletin op TV het 3 groot nuusberigte uitgesaai.
.
(a) Die 2010-voetbaltoernooi, wat oor 50 dae moet begin, is in die weegskaal.
.
(b) 'n Splinternuwe trein het tussen Pretoria en Johannesburg ontspoor.  Twee mense dood, en honderde buitelandse toeriste beseer.
.
(c) Regter Hannes van der Merwe het aangekondig dat daar tans 100 moorde per dag gepleeg word; daar is 'n agterstand van 100 000 hooggeregshofsake in die land; 22 000 streekhofsake; en 10 000 distrikshofsake.
Die burgemeester van Johannesburg kondig met trots aan dat Johannesburg "een van die beste stede ter wêreld" is, maar toe 'n joernalis hom oor dienslewering uitvra, kon hy geen positiewe antwoord gee nie.  "What about the many potholes in our streets?", het die joernalis gevra.  "Oh, we are working on it," was sy antwoord.
Dit begin nou regtig opwindend raak in ons Nuwe Suid-Afrika.
.
Peter
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zegt u het maar
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Ik voel mij lichtelijk verlegen, lieve Angeltjeslezers, u na een surrealistische dag als gisteren te confronteren met een "misterieuze" afbeelding.  Maar gelukkig weet ik intussen, hoe scherpzinnig en humoristisch sommigen onder u kunnen zijn. Wie in een land als belgië woont, heeft veel fantasie en inlevingsvermogen nodig. Gisteren toonde ik u de roodverlichte vitrines met lichtekooien en de bijhorende tekst van Ottorongo was net een beetje origineler dan de andere :  "Voorstelling van de vrouwelijke kopstukken van de sossen, vlnr : genez, schuddenbol en pascal smet.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wakkere Somalische piraten vallen Frans marineschip aan

 

 

Somalische piraten hebben bij vergissing geprobeerd een Frans marineschip aan te vallen. Zes piraten werden door de bemanning van de 3800 ton metende La Somme ingerekend.

Dit heeft een woordvoerder van de Franse marine woensdagavond bekendgemaakt.


La Somme werd in de Somalische kustwateren midden in de nacht door piraten in twee bootjes beschoten. De schoten misten doel en de piraten gingen er vandoor toen zij, omdat het schip waarschuwingsschoten loste, hun vergissing bemerkten. La Somme zette de achtervolging in en uiteindelijk werden zes piraten in hechtenis genomen.

La Somme is een bevoorradingsschip. In oktober werd het ook al een keer aangevallen door piraten die het kennelijk voor een commercieel vrachtschip hielden.

 
http://www.volkskrant.nl/buitenland/article1372118.ece/Piraten_in_actie_tegen_Frans_marineschip


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : Son excellence Olivier Maingain

 

 


22-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Correctie : Tussen 3500 en 4000 betogers !

 

 

 Correctie om 22.00 telefonisch ontvangen en om 22.05 uur geplaatst op blog :

Tussen 3500 en 4000 betogers te Vilvoorde

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2000 Enthousiaste betogers te Vilvoorde

 

Meer dan duizend Vlamingen betogen voor splitsing BHV

foto de Standaard

De inderhaast georganiseerde betoging te Vilvoorde om de politiek aan te zetten kortspel te maken met de splitsing van BHV is een succes geworden.

Tweeduizend betogers zijn op het appèl aanwezig. Zowat het voltallige mandatarisenkorps van Vlaams Belang, ook NVA-ers,  een delegatie van LDD en van VLOTT stappen mee op.

(Bericht telefonisch ontvangen om 20.15 u en gepubliceerd om 20.25 u)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keuning Albert lapt het weer : hij verhindert het parlement om te vergaderen

 

België is geen democratie. Vlaams-nationalisten wisten dat al veel langer, maar het failliet van het Belgische systeem werd vandaag nog eens duidelijk voor de rest van de wereld. Zelfs de openbare vergadering van de Kamer werd geschrapt.

Het Vlaams Belang had de voorzitter van de Kamer van Volksvertegenwoordigers verzocht om het BHV-voorstel in de plenaire vergadering op de agenda te plaatsen, zodat het vandaag nog kon worden goedgekeurd. Servais Verherstraeten en Hilde Vautmans, de fractieleiders van CD&V en Open VLD in de Kamer, klopten zich op de borst en kondigden de goedkeuring van het BHV-splitsingvoorstel aan. Kamervoorzitter Dewael verzekerde iedereen dat de Kamer wel degelijk zou bijeenkomen.

Rond 14 uur heeft keuning Albert de parlementsvoorzitter bij zich ontboden om 15.15 uur, nadat hij kennis had genomen van het ontslag van de regering Leterme. Het zoveelste ontslag van deze onbekwame man.  Als het moeilijk wordt, zijn het altijd buitenstaanders die voor Nonkel Kruk de kastanjes uit het vuur mogen rapen. Of hij er weer tussenuit komt met hulp van anderen,  valt te bewtijfelen.

Toen Kamervoorzitter Dewael terug naar het parlement  kwam, deelde hij mede dat de openbare vergadering van donderdag geen doorgang zou vinden.  Daardoor kan het wetsvoorstel tot splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde vandaag niet meer worden gestemd. Overduidelijk is Dewael gezwicht voor de aanbevelingen van de Saksen-Coburger, die de democratie weer eens een been uitvijst. Die kerel en zijn familie moeten dringend uit het land gezet worden.

In belgië worden  de politieke werkzaamheden bepaald door de Franstaligen en door de Saksen Coburger. Maar ook de andere Vlaamse meerderheidsfractievoorzitters gingen plots akkoord met de afschaffing van de openbare zitting en natuurlijk ook de oppositiepartij Groen met  Meyrem Almacci, de kleine Turkse "altijd kwaad en verontwaardigd".

Het is nu aan de Vlaams-nationalisten om, al was het maar tijdelijk, een eensgezind front te vormen tegen alle belgicisten. VLAANDEREN ONAFHANKELIJK is geen eis van zonderlingen maar het is de enige oplossing om de toekomst voor iedereen leefbaar te houden. (En die van Laken mogen naar Wallonië verkassen).

Ray



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse Leeuw weerklinkt in belgisch parlement

 

 

Het Vlaams Belang heeft vanmiddag actie gevoerd in de Kamer. Er werd een spandoek opgehangen en er werd gezongen.


België verkeert in diepe crisis en voor het Vlaams Belang is de maat meer dan ooit vol; "Het wordt tijd dat er eens naar de mensen geluisterd wordt en dat het land gesplitst wordt", aldus Anke Van dermeersch voor de tv-camera's.

De VB-leden hingen vervolgens een spandoek met de tekst "Vlaamse onafhankelijkheid" op, om vervolgens te applaudiseren. Daarna werd de Vlaamse Leeuw ingezet. Enkele Franstalige toehoorders in de publiek tribune riepen "awoert". Maar dan in het Frans.


Bron en foto : Het Belang van Limburg

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen moet ordelijke opdeling voorbereiden

 

Het Vlaams Belang stelt vast dat vandaag het ultieme bewijs werd geleverd van het totale failliet van het Belgisch systeem. De heer Leterme kan dus na drie jaar strompelen beter de eer aan zichzelf houden en in juni de wil van de kiezer ondergaan. Verkiezingen kunnen evenwel enkel rechtmatig plaatsvinden wanneer de kieskring BHV is gesplitst. Daarom werd door het Vlaams Belang aan de Kamervoorzitter het verzoek overgemaakt om deze namiddag het BHV-voorstel in plenaire te agenderen  zodat het vandaag nog kan worden goedgekeurd.

Gezien de sterke eensgezindheid bij de Franstalige partijen, doet Vlaams Belang tevens het voorstel om dit weekeinde nog strategisch overleg te organiseren met alle Vlaamse partijvoorzitters. Op dit overleg moet politiek Vlaanderen eindelijk de ordelijke boedelscheiding voorbereiden.

 

 

 

 

Bruno Valkeniers, voorzitter Vlaams Belang Gerolf Annemans, fractievoorzitter Kamer Joris Van Hauthem, fractievoorzitter Senaat dd.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een ontluisterend gebeuren ...

 

Moeten we ons even voorstellen, als dit land ooit geconfronteerd wordt met een écht drama, een natuurramp bijvoorbeeld, hoe dit zootje amateurs, gaat reageren.

Roofkippen zijn het, kleine mensjes die zichzelf proberen op te blazen tot reuzen, zelfingenomen kwasten die  niet in staat zijn  tot serieus denkwerk, ieder zit en blijft opgesloten in zijn eigen kippenren. Deze aflevering van Villa Politica zou men in Europa en daarbuiten verplicht moeten uitzenden : ladies and gentlemen ... kom kijken hoe een welvarende natie door politieke paljasserij haar bevolking tot de bedelstaf leidt. Want zo is het : de kunstmatige instandhouding van belgië, betekent de verarming op àlle vlakken, niet in het minst door de verwoede pogingen om onze Vlaamse identiteit uit te wissen.

Wij kijken met afwisselend, verveling en stijgend ongeloof, naar het door mekaar krioelen van de verantwoordelijken voor dit ontluisterend gebeuren. Leterme verdwijnt naar de keuning. Die zegt "blijf nog maar even bezig net zoals al die voorgaande keren, dat ge hier aan mijn bel hing".

Dit is niet goed voor het land, zegde de kleine Tobback, terwijl hijzelf en zijn doorluchtige vader al jaren mee het beleid heeft uitgestippeld dat tot deze chaos leidt. Nu praat hij vanuit de oppositie en dan bekt het lekker, zo'n uitspraak.

Vervolgens zijn er de Grote Tjeven met Verherstraeten die direct bereid is voor volk en vaderland een beetje te sterven. En de Kleine Tjeven die nog altijd in grote spreidstand zowel Ja als Neen proberen te verkopen ...

De liberalen van hun kant zorgen voor een grappig moment : hun voorzitter is niet in het Kamer maar zijn papa spreekt uit zijn naam ... Het opblazen van de regering zou een nogal eenzijdig initiatief zijn van de Quick en Decroo, tegen de zin van anderen : de drie groepen die ontstaan waren naar aanleiding van de voorzittersverkiezingen blijken ondergronds mekaar nog behoorlijk stokken in de wielen steken.

Wij duimen dat er vanavond veel volk moge zijn in Vilvoorde tijdens de betoging. Die gaat niet enkele meer over de splitsing van BHV maar hopelijk ook over de splitsing van dit land.

Vervolgt

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leterme naar de keuning + AANPASSING 14.20 U

 

Open-VLD heeft woord gehouden en aangezien er geen oplossing is gekomen voor BHV, beslist de partij uit de regering te stappen.

Leterme is naar de keuning en die zal waarschijnlijk het ontslag in beraad houden.

Deze namiddag in de Kamer : grote boel, scheldpartijen, ruzies. Iedereen weet dat belgië aan het kapseizen is. En het is niemands schuld, ja, behalve die van de Vlaams-nationalisten. 

Wij zijn niet rouwig om deze gang van zaken.  Het scenario dat de VLD nu in de Vlaamse regering zou stappen (als de NVA deze verlaat) zou o.i. zeer ongeloofwaardig overkomen. Maar je weet maar nooit.

Dit land is onbestuurbaar.  Scheldend afscheid nemen van mekaar.  Splits belgië en roep de Vlaamse onafhankelijkheid uit. 

 

+ AANPASSING 14.20 u

Op het moment dat wij dit stukje opmaakten, was gezegd dat Leterme op weg was naar de keuning. Dat bleek achteraf niet juist te zijn. Hij was/is in vergadering met de ministers. Het is nauwelijks te doen om op de voet de vele tegenstrijdige en soms juiste info weer te geven. Zoals vriend Jos voorschrijft : laten wij ons focussen op Vlaanderen en zijn échte schildwachten, het VB.  Laat de grote democraten, de helden van la belgique zelf hun stal uitmesten : geen cent compassie verdienen ze. Zij hebben ons genoeg de duivel aangedaan, verketterd en misprezen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als een kat op een heet zinken dak.

 

 

 

Wij laten ons niet verleiden om  een prognose te maken over het verloop van de regeringscrisis. Straks om 14.20 uur kunnen we de debatten in de Kamer volgen op de openbare televisie.  Tenzij de eerste minister naar de keuning is op dat moment.

Er zijn veel scenario's mogelijk en het heeft geen zin om te speculeren.  Het land B wordt danig door mekaar geschud. En dat is altijd prettig nieuws.

Wij zegden het reeds enkele malen en kregen vandaag de bevestiging van anderen : de reputatie van president Rompuy zou geschaad worden als blijkt dat zijn land in een diepe crisis verkeert.  Daar bovenop is er het EU-voorzitterschap dat op 1 juli aanvangt. Stel u voor : Yves Leterme en Herman Rompuy, twee eminente  CD&V-figuren, regelmatig op de frontpagina's in de internationale media. Ook de andere federale ministers ontvangen met champagne en kaviaar hun EU-collega's en laten zich van hun meest intelligente kant zien. Terwijl zij in de salons gedempt besprekingen voeren, knallen in de straten van Bruxelles de kalasjnikovs en worden politiecommissariaten in de fik gezet door onze actieve jeugd. Ik hoor het ministerin Mie Turtelbaum in haar mooiste Frans al verantwoorden : "Cela sont les faits divers que vous entendre dehors "

Gisteren vergaderde het Vlaams Parlement in plenaire zitting.  Joris van Hauthem kon niet begrijpen, dat terwijl het verenigde politieke front van Franstaligen druk in de weer is, om Vlaams grondgebied binnen te rijven, beslissingen afdwingt om de Vlaamse bestuurlijke autonomie af te bouwen, de Vlaamse regering onbewogen toekijkt.  De meeste parlementairen luisterden verveeld toe, op uitzondering van die van Vlaams Belang en LDD.  Toen Filip Dewinter zijn collega Bart de Pezewever herinnerde aan diens stoere taal  als oppositiepartij in 2004, verschenen er kwaadaardige grimassen op de facie van de TV-flamingant.

In de loop van de avond noemde hij in zijn dagelijkse televisieshow de eisen van de Franstaligen "gruwelijk". 

En wat dan nog ?

Laten we hopen dat de huidige crisis openbarst als een rijpe zweer en het begin moge wezen van de belgische ondergang. Dat dit gepaard zal gaan met  internationaal gezichtsverlies, is niet de schuld van Vlaanderen. Wij vragen toepassing van de grondwet en verdragen niet dat ons grondgebied afgenomen wordt. Wie kan ons ongelijk geven ?

Of we ook in staat zullen zijn, dit naar buitenuit te communiceren, valt te betwijfelen, want zoals we slechte politieke strategen zijn, hebben we evenmin een overschot aan talent in PR.

We gaan ons echter niet te veel opwinden en wij laten ons niet meesleuren door emoties, die ons opgesolferd worden door politici die we nooit en nergens betrouwd hebben. Die medeverantwoordelijk zijn voor de poespas waarin we terechtgekomen zijn  en die nu als een kat op een heet zinken dak heen en weer springen.

Voor ons wordg elk probleem herleid tot die ene kernvraag : Is Vlaanderen hiermee gebaat ?

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engels juwelier gaat overvallers te lijf met samoerai zwaard

 

 

Klik HIER

voor de videobeelden bij :

 

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Valkeniers naar Al Jazeera
Klik op de afbeelding om de link te volgen

In verband met het wetsvoorstel om boerka's en dergelijke te bannen in openbare plaatsen, zag ik daarnet Bruno Valkeniers in het nieuws op, ja, Aljazeera English. En ik moet zeggen, bravo, Bruno sprak daar vlot en duidelijk in het Engels over het waarom verbieden van boerka's. Misschien zullen ze het straks om 10u in hun "news hour" nog eens tonen. Ik heb spijtig genoeg geen video beeld gevonden op hun website.

Is er een media ban in ons eigen Vlaanderen, internationaal mag Vlaams Belang toch nog meedoen in de mediawereld. Goed punt.
Lieve groetjes voor lieve Angeltjes.

Lilith


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En dan is er ook nog de godsdienst van de vrede ...

 

Het onderwerp van deze video is de Al Aqsamoskee in Jeruzalem. Aan het woord hoort u een vredelievende minister van Hamas over de Joden, de Amerikanen en de Europeanen : het gaat over varkens die moeten vergiftigd worden, over mensen die geen mensen zijn en uiteraard gebeuren alle moorden en vernietigingen met de zegen van allah, datr is evident.

Voor we het vergeten : in gans Europa (en Amerika) zijn de moslims, ook de gematigden, de braven, de thuisblijvers, het volmondig eens met de politiek van Hamas. Dat bewezen de volksopstanden en betogingen toen Israël de Gazastrook binnenviel.

De islam is de islam is de islam, laat u niets wijsmaken.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joris van Hauthem, de man van de duidelijke taal

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hou me tegen of ik bega een ongeluk ...

 

Voor de derde opeenvolgende dag zaten premier Yves Leterme, voormalig premier Jean -Luc Dehaene en de voorzitters van de meerderheidspartijen (MR, CD&V, PS, CDH en Open VLD) en de groenen woensdag van 17.30 uur tot middernacht samen over Brussel-Halle-Vilvoorde.

De onderhandelaars zijn  rond 24 uur uiteen gegaan zonder akkoord. Open VLD spreekt van een vertrouwensbreuk in de meerderheid en gaat zich beraden : zij wilden een akkoord  tegen het begin van het vragenuurtje in de Kamer op donderdagnamiddag. De oppositie zal daar de regering over B-H-V aan de tand voelen.

Er kwam geen onderhandeld akkoord uit de bus. CD&V, MR, PS, CDH en de groenen raakten het wel eens over een verklaring die premier Leterme donderdagnamiddag in de Kamer zou afleggen.

Die zou inhoudelijk weinig precies zijn, maar wel een engagement bevatten om de onderhandelingen voort te zetten om tot een oplossing voor Brussel-Halle-Vilvoorde te komen.

De deadline die Open VLD had gesteld, wordt dus niet gehaald. Onmiddelijk na de vergadering liet de partij weten dat de verklaring volgens haar totaal onvoldoende is en niet tegemoet komt aan de afspraken die eerder waren gemaakt om tegen Pasen tot een oplossing voor B-H-V te komen.

Het is afwachten wat daar beslist zal worden en of Open VLD effectief uit de regering-Leterme stapt zoals de partij eerder had gedreigd. Zonder Open VLD beschikt de federale regering nog over een zeer nipte meerderheid in de Kamer. De Vlaamse "meerderheid" die er sedert de start van regering niet is in de Vlaamse groep, zal nog kleiner worden.

Niet getreurd echter, iedereen wordt nu fél Vlaamsgezind en zal, wacht maar af, Vlaanderen redden van den ondergang. Tot ze in de regering zitten, dan wordt het plots moeilijk en primeren de partijbelangen.  De VLD spreek vandaag krasse taal (we zullen zien hoe lang) uit electorale berekening.  Precies zoals de NVA, die enkel krasse taal spreekt op televisie en in de kranten en in het Vlaams parlement de CD&V achternahinkt ...

Leterme, de man van de 5 minuten politieke moed, de 800.000 stemmen en vele beloftes heeft zich laten maneuvreren aan de kant van de Franstalige  belgicisten met als enige Vlaamse compagnons, 4 milieufanaten van Groen.  Goed gedaan, Nonkel Kruk, handige bliksem !

Ray

Bron : Trends


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U zegt het maar
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Onze donderdagse opgave is een typische havenfoto ; zij kan om het even waar ter wereld in een havenstad genomen zijn. Maar ook in een gewone stad, niet aan zee of stroom. Waar gaat het om ? Ik durf er niet te diep over nadenken, want dàt zullen mijn lieve Angeltjesvrienden wel doen.  Tot morgen voor alweer een misterieuze foto, zo uit het leven gegrepen door uw Juffrouw Ellen.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janssens vertrouwt zijn allochtonen niet

 

“De allochtonen in de partijfracties zijn nog niet rijp om mee te besturen.” Met deze uitspraak verdedigde  Patrick Janssens zich tegen een opmerking van zijn Rotterdamse collega Ahmed Aboutaleb. Deze laatste vindt het ondenkbaar dat een schepencollega volledig blank kleurt. Dit alles tijdens een Antwerps-Roterdams burgemeesterdebat in het Toneelhuis.

"Bij de volgende gemeenteraadsverkiezing in België moet er diversiteit komen in het Antwerpse stadsbestuur. Ik vrees voor een probleem met de vertegenwoordiging van de diversiteitgraad als dat niet gebeurt”, zegt Janssens.

Voor deze bestuursperiode blijft hij bij zijn keuze voor een blank schepencollege. “In de partijfracties werken allochtonen, maar die hebben te weinig bestuurservaring. Ik heb geopteerd voor het sterkste team.“  De 9 Marokkanen en Turken die in de Antwerpse gemeenteraad zetelen zullen blij zijn dit te horen.

Zijn Rotterdamse collega Aboutaleb wijst op een valkuil in de redenering van Janssens: “Een gebrek aan ervaring mag geen uitvlucht zijn om allochtonen niet te betrekken. In Rotterdam leven 174 nationaliteiten. Als enkel de autochtone gemeenschap bestuurt, heeft de stad geen toekomst.” Met andere woorden : een goed bestuur gebeurt op basis van de rassen, dat is een krasse uitspraak van de Marokkaan Aboutaleb.

Janssens meent dat de allochtonen in het openbaar te weinig kritiek durven uiten op hun eigen gemeenschap. Toch kan het ook anders. “Ik stond perplex toen er vanuit de moslimgemeenschap openbaar commentaar kwam op Sharia for Belgium, een organisatie die de sharia-wetgeving wil invoeren in België. Een unieke gebeurtenis in Antwerpen.” Inderdaad, uniek, want het is de eerste keer. Bovendien kwam de voorzichtige afkeuring van enkele individuen die allen in de politieke mantel van het subsidie-gebeuren schuilen.  Of ronduit politiek geëngageerd zijn.

Als Janssens niet uit zijn doppen kijkt, zit er volgende keer een Vlaamse Aboutaleb opde burgemeesterszetel in de stad van allah.

Bron : vandaag.be


21-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strijd tegen islamterrorisme

 


Echte moslims moeten zelfmoord plegen als ze een vreemde naakte vrouw zien !  Wij wisten dat niet, we betwijfelen het, maar komaan, van die vrienden kan je alles verwachten.

Daarom hebben de Canadezen, in hun strijd tegen het islamterrorisme, nieuwe biljetten in omloop gebracht.

Wanneer volgt onze euro ?




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!