Angeltjes
06-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Afrikaner/Boeren zien genocide in hun toekomst door Adriana Stuyt

 

Adriana Stuyt is een Suid-Afrikaanse journaliste die in Nederland woont.  Zij is een onvermoeibare strijdster om de waarheid omtrent haar geboorteland wereldkundig te maken.  Zij maakt gebruik van alle mogelijke kanalen waarvan internet ongetwijfeld de grootste kansen biedt om een talrijk internationaal publiek te bereiken.

 

De vraag van Peter Murray, wanneer de Afrikaner/Boeren uiteindelijk eens hun eigen zelfstandige staat mogen vormen - is nu buitengewoon relevant.

Er vinden de eerstkomende twee zaterdagen in centraal Londen, Groot Brittannië, twee bijzondere gebeurtenissen plaats : komende zaterdag 8 mei zullen een aantal jonge Afrikaners met dichtgeplakte monden voor het Britse parlement demonstreren tegen het feit dat de Britse regering doodstil blijft over de volksmoord die nu als een tsunami hun 3-miljoen volksgenoten dreigt te verzwelgen. Het archief van deze volksmoord kan o.a. gevonden worden op http://censorbugbear-reports.blogspot.com en andere websites.

Er zijn nu al meer als 700,000 van zelfs de best-opgeleide 3-miljoen Afrikaner/Boeren uitgestoten naar onvruchtbare kleine stukjes grond waar hun kinderen nu nog maar 3 maaltijden per week krijgen van de vakbondsleden van Solidariteit.co.za die wegens hun technische kwaliteiten nog werk hebben.

Deze verarmde, verhongerende en dakloze Afrikaner/Boeren zijn aan het verkommeren alleen maar omdat ze 'blanken' zijn : hun ouders en grootouders worden doelbewust uitgesloten van de arbeidsmarkt door de anti-blanke arbeidswetgeving van de regerende African National Congress Party van Jacob Zuma en zijn voorgangers. Onder de VN-Genocide Conventie wordt ook de doelbewuste uithongering van een minderheidsgroep als deel van het genocide-proces aangemerkt. Bovendien worden er nu zeer veel Afrikaner/Boer gezinnen in de steden en het platteland op grote schaal door zwarte jeugdbenden in hun woningen aangevallen, de broodwinner van het gezin wordt dan meestal koelbloedig vermoord, de vrouwen en kinderen worden dikwijls verkracht en er worden ledematen afgehakt en langdurige martelingen op deze Afrikaner/Boer gezinsleden uitgevoerd.

Alle indicaties van een doelbewuste volksmoord zijn ook aanwezig in het feit dat de ANC-president Jacob Zuma geen tuchtmaatregelen schijnt te kunnen/willen ondernemen tegen zijn jeugdleider Julius Malema om hem op te laten houden met zijn opzwepende haatspraak om de hele Afrikaner/Boeren bevolking uit te moorden met zijn veelvuldig-gezongen 'vryheidsliederen' zoals "Schiet de Boeren, ze zijn allen verkrachters,' en "Vermoord de Boer, vermoord de agrariërs.'

Op Zaterdag 15 mei vindt er ook een optocht plaats in Londen die zal eindigen bij de Zuid Afrikaanse ambassade. Deze protesttocht door uitgeweken Zuid-Afrikanen die nu noodgedwongen in Engeland moeten werken, omdat hen doelbewust werk geweigerd wordt in hun geboorteland, toont alle verschijnselen van politieke verdeling die ook Zuid-Afrika aan het verscheuren zijn : een groep Engelstalige blanken weigert in te zien dat de Afrikaner/Boer gezinnen aangevallen worden door gewapende jeugd-militias die het doel hebben om ze uit te moorden ; de Engelstaligen zien 'het probleem' als 'doodgewone misdaad'.

De Afrikaner/Boeren willen plakkaten met zich meedragen met foto's van de slachtoffers van deze genocide - maar dit wordt ze door de stadspolitie van Londen geweigerd. De optocht zal vooral afgeblazen worden als de Afrikaner/Boeren het zouden wagen  een foto van vermoorde Boer Eugene Terre'Blanche mee te dragen ...

Adriana Stuyt

Adriana Stuijt

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gevreesde belgische systeemcrash

 

 

 

Uw computer loopt mogelijk gevaar

 

Er is een probleem gevonden. België is afgesloten om schade te voorkomen.

Constitution/Violation

Als dit de eerste keer is dat u dit scherm met de stopfout ziet moet u de regering opnieuw opstarten. Als het scherm nogmaals wordt weergegeven kunt u het best de volgende stappen uitvoeren :

Controleer of alle grondwettelijke rechtsregels op de juiste wijze zijn geïnterpreteerd. Is dit een nieuwe regering vraag de kiezer dan of er een coalitiewijziging nodig is. Als het probleem zich blijft voordoen dient u alle conflicterende rechtsregels te verwijderen of uit te schakelen. Schakel alle antidemocratische opties zoals het voeren van koehandel of minderheidsregeringen uit.

Als u voor het verwijderen of uitschakelen van onderdelen de veilige Vlaamse modus moet gebruiken dient u de verkiezingen opnieuw te organiseren, op Vlaams Belang te stemmen om de geavanceerde splitsingsopties te selecteren en vervolgens de veilige Vlaamse modus te kiezen.

Technishce informatie (mogelijk in het Frans)

***STOP:0xBHV001830 (0x00001962, 0x00001970, 0x00002002, 0x00002010)

****constitu.sys adresseRUELOI basé à BRUXHV, date 20100426

Bezig met starten van de fysieke parlementairedump

De fysieke parlementaire dump is voltooid. Neem contact met de systeembeheerder.

(ontwerp : Hendrik V)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreemde tijden, bange tijden

 

In dit soort samenleving zijn wij terechtgekomen : waar een serene herdenkingsbijeenkomst  verstoord, door één roepende gek, angst en paniek veroorzaakt.  Op de voorgrond, de koninklijke entourage die de waardigheid laat varen en mede op de loop gaat. Vreemde tijden, bange tijden.

foto : www.spitsnieuws.nl

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dankzij onze lezers : Taliban ten strijde tegen het land B

 

 

Met dank aan onze lezers Snoopy, Nele, Snuffel en Betweter en de collega's van het Vrije Volk. Een Oscar zullen de Talibangekken niet winnen met dit amateuristisch gedoe.  Het gaat echter om  de boodschap én de invloed die deze misdadige figuren uitoefenen op godsdienstextremisten in het Westen.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Talibangekken bedreigen belgië

 

Er circuleert een filmpje op het internet van een Arabische groepering die dreigt met aanslagen in ons land. Dat berichtte Het Nieuws van VTM deze avond.
 
Op de beelden zijn talibanstrijders in oorlogstenue te zien en opschriften. Ze dreigen met aanslagen in België omdat ons land vorige week het boerka-verbod heeft goedgekeurd. Een schending van de rechten van moslims, zeggen ze.  Het OCAD, de dienst die de terreurdreiging analyseert, onderzoekt de zaak.

Wij hebben gezocht naar het leuke filmpje, maar hebben niets gevonden. U mag ons altijd contacteren indien u meer geluk heeft.

Yo, de mannen !  Wij zijn vrienden, hoor. Wij moeten ook niks hebben van vrouwen, ja voor het huishouden is het gerieflijk in huis. En nog wat van die dingen. Pas maar op, dat jeniet ontploft, hé mannen. De groetjes ginder in jullie Prachtland. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brugge, die onskuldige

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De LDD-affiches zijn simpel en eerlijk

 

Productie Theo

 


05-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anke Van dermeersch

 

 

Bij onze goede collega Roeland van Le Camp des Saints in Vlaanderen lezen we dat senator Anke Van dermeersch de tweede plaats bezet op de senaatslijst. 

En als Roeland het zegt, klopt het als de Klokke.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselse politiestatistieken

 

 

In de Brusselse politiestatistieken wordt 40% van de geregistreerde misdaad gepleegd door jongeren (-25 jaar). Bij de 14 tot 17-jarigen bedraagt het recidivisme liefst 50%. Uit cijfers van 2008 (laatst beschikbare statistieken) blijkt bovendien dat één op vier gevallen van jongerencriminaliteit gepaard gaat met geweld. Bij feiten gepleegd door personen ouder dan 25 is dat zelfs een op drie. 11% van de criminele jongeren vertoeft illegaal in het land. Dat zal nu drastisch veranderen sedert burgemeester Beulemans 13 miljoen euri van ons geld gaat spenderen aan 't een en 't ander dat direct kan vernield worden in de Prachtwijken.

Een andere opmerkelijke statistiek is die van het illegale wapenbezit: in 2007 werden 69 personen betrapt op illegale wapendracht. Een jaar later waren dat er liefst 434.  Dat zijn cijfers waar socialisten op kicken : een verzesvoudiging, waw !

Een ander fenomeen is dat van de Afrikaanse stadsbendes. Dat zijn de achterkleinkindjes van de zilverpapier-negertjes.
Brussel telt meer dan 25 gangs, die allen op voet van oorlog leven met elkaar, zoals het hoort in de Congo en andere zwarte Prachtnaties.  In totaal kwamen bij confrontaties tussen bendes al elf personen om. Dit kan beter.  Groepsverkrachtingen, geweldpleging en drugshandel zijn enkele van de bendeactiviteiten.  Jonge mensen moeten zich met iets bezighouden. “De situatie verergert. Het is een kruitvat”, getuigt een welzijnswerkster in La Libre. De vrouw voegt er nog aan toe dat de jongeren alle waardebesef kwijt zijn: “Ze weten niet waarom ze een vrouw moeten respecteren, waarom ze haar niet mogen verkrachten.”

Laten we er ons niet druk om maken, om deze faits divers, die zijn inherent aan elke grootstad.

Bron : La libre en VB

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juiste woorden van Paul Beliën.

 

Er wordt  intens aandacht besteed op internet aan Brackes overstap naar de politiek en vooral in Vlaams-nationale kringen valt veel scepticisme te noteren.  De linkse kliek houdt zich gedeisd, op enkele uitzonderingen na. Daar worden de messen in reserve gehouden.

Dat de politiek-geïntresseerde Vlaamsgezinden wél alert reageren, heeft vooral te maken met  de pijnlijke persconferentie en het Terzake-optreden van het duo De Wever - Bracke. Nog maar zelden zagen wij  zo'n onwezenlijk en ongeloofwaardig spektakel. 

Het is al een aantal jaren dat wij onze mening over Bart de Wever gemaakt hebben : een intelligente kerel met een grote parate kennis en de gave van het woord. Door de media gepousseerd op een bij ons ongekende manier en tot een status van politiek vedettisme verheven. Met in het achterhoofd : eindelijk het middel, om het staatsgevaarlijke Vlaams Belang uit te schakelen.  Essentieel bij dit alles is voor ons : het wil niet zeggen omdat je het gsproken en geschreven woord knap beheerst, dat je ook een goed beleidspoliticus bent. En hier geeft de politieke realiteit ons gelijk.

Hoe dieper de NVA opgezogen wordt door het politieke stelsel, hoe duidelijker zal worden dat witte merels geen lang leven beschoren is. Uit de vele reacties en mails die de ronde doen, pikken wij er deze uit van Paul Beliën van The Brussels Journal :

Ik blijf het Dewever kwalijk nemen dat hij op 23 dec 2007 mee het vertrouwen heeft gegeven aan de "interim"-regering, de eerste naoorlogse regering met geen meerderheid aan Vlaamse kant, waarna er een eind kwam aan de regimecrisis van 2007. Toen stonden we aan de vooravond van de val van Belgie. Die kans werd gemist. Door N-VA.
Terecht schrijft Rik Van Cauwelaert in Knack (28 april) over die regeringsvorming in dec 2007 : Vijf minuten politieke moed - de tijd die het het kartel CD&V/N-VA had gekost om te beslissen NIET in deze federale coalitie te stappen. Naar het afschuwelijke resultaat van het ontbreken van deze vijf minuten politieke moed zitten we vandaag met z'n allen te staren.

De episode eindigde dan nog met de farce dat de N-VA-fractie in de Kamer strootje ging trekken om te bepalen wie de gelukkige zou zijn die zich mocht onthouden, terwijl de andere fractieleden de goedkeuring gaven aan de regering.
Sorry, vrienden, maar van zo'n partij verwacht ik geen onafhankelijkheid.
Paul Beliën 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een tussendoortje : de Perito Morenogletsjer in Argentinië

 

De Perito Morenogletsjer (Spaans: Glaciar Perito Moreno) is een gletsjer in het Nationaal park Los Glaciares in het zuiden van Argentinië. De gletsjer is bereikbaar vanuit El Calafate in Patagonië.

De Perito Morenogletsjer is een van de 48 gletsjers die worden gevoed door het Zuid-Patagonische IJsveld, 's werelds derde grootste zoetwaterreserve. De gletsjer eindigt in een fjord, waar het ijs 60 m dik en 5 km breed is. Per dag schuift de ijsmassa 1 tot 2 meter verder. Dit kan waargenomen worden door het gekraak van de over elkaar schuivende ijsbrokken enerzijds, anderzijds breken op regelmatige tijdstippen grote ijsbrokken van de gletsjer af die dan met veel lawaai in het Argentinomeer vallen.

De gletsjer is genoemd naar Francisco Moreno, een Argentijnse ontdekkingsreiziger die dit gebied in de 19e eeuw verkende en het uit Chileense handen wist te houden.

De Perito Morenogletsjer is een belangrijke toeristische natuurattractie. Via het Peninsula de Magallanes is het mogelijk om dichtbij de gletsjer te komen. Er zijn diverse platforms. Ook is het mogelijk per boot langs de gletsjer te varen.

Regelmatig bereikt de ijsmassa het vaste land; hierdoor wordt de zuidelijke arm van het meer, de Brazo Rico, afgesloten van het Canal de los Témpanos. Die zuidelijke arm kan hierdoor tot wel 30 m stijgen, waardoor er een enorme druk op de afdamming komt en deze uiteindelijk breekt. Dit verschijnsel heeft zich in volgende jaren voorgedaan: Maart 2006, 2004, 1988, 1984, 1980, 1977, 1975, 1972, 1970, 1966, 1963, 1960, 1956, 1953, 1952, 1947, 1940, 1934 en 1917.

(Wikipedia) - Met dank aan C & A  te B.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suid-Afrika en Vlaanderen

 

Filip Dewinter met onze Suid-Afrikaanse correspondent en vriend, Peter in 2006 tijdens een VB-meeting in Antwerpen.

In de loop van deze maand verschijnt een nieuwe reeks over Suid-Afrika door Peter : "Waar is die Afrikaner/Boerevolk se vrijheid ?".

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijdens de schijnhuwelijksplechtigheid

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Middellandse Zee overspoelt Promenade des Anglais zoals NVA kiezerskorps

 

Gisteren 4 mei beukten golven van meer dan 6 meter hoogte in op de dijken van de badsteden tussen Menton en Cannes.

(foto's Le Figaro)

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdiende u ook € 400.000 vorig jaar ? Dat is omdat u niet voor de menschen werkt.

 

Dik, rijk en onbeschaamd

 

Europarlementslid  Jean-Luc Dehaene verdiende vorig jaar 257.500 euroi met zijn bijbaantjes als bestuurder. De CD&V-politicus zit in de raad van bestuur van vijf beursgenoteerde bedrijven.

Bij Dexia, waar hij voorzitter is, kreeg Dehaene 88.000 euri. Voor zijn mandaat bij de biergroep AB InBev kreeg Dehaene een vergoeding van 79.000 euri. Bij Umicore bedroeg zijn vergoeding 40.000 euri, bij dekoekjesfabrikant Lotus 22.500 euroi en bij het biotechbedrijf Thromogenics 28.000 euri. Er zijn dan nog kleine douceurtjes die we onvermeld laten, drinkgeld, muntengerommel.

Als lid van het Europees Parlement verdiende hij vorig jaar zo'n 134.000 euro. Alles bij mekaar een ronde 400.000 euri.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mandatarissen zonder job krijgen extra toelage : wist u dit ?

 

De Lanakense schepen Mark Curvers kwam onlangs zonder werk te zitten. Hij krijgt daarom maandelijks 300 euro compensatie.

De oppositie binnen de Lanakense politiek reageert verbolgen op de compensatievergoeding die de werkloze schepen Mark Curvers (Open VLD) ontvangt boven op zijn brutojaarwedde. ‘Deontologisch, moreel en ethisch onaanvaardbaar', klinkt het bij CD&V/N-VA en Vlaams Belang. Ze vinden het schandalig dat schepen Curvers bovenop zijn bruto-maandinkomen van 3.493 euro maandelijks een niet geïndexeerd compensatiebedrag van 301,21euro wordt toegekend. Die beslissing viel tijdens een geheime raadszitting eind maart. Terwijl de coalitiemeerderheid Open VLD/SP.A voor stemden, stemde CD&V/ N-VA tegen. De drie leden van Vlaams Belang onthielden zich.

Curvers, schepen sinds februari 2007, kwam onlangs zonder werk te zitten. Daarom wilde hij gebruik maken van de compensatievergoeding die door de Vlaamse regering na een besluit mogelijk werd gemaakt. De schepen zelf zegt dat hij, net zoals tientallen andere Vlaamse mandatarissen, de compensatievergoeding heeft aangevraagd. ‘Ik ontvang als schepen, compensatie inbegrepen, 2.300 euro netto per maand. Ik krijg geen euro meer dan waar ik wettelijk recht op heb', zegt Curvers.

@ de Standaard 



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het schijnhuwelijk Dewever - Bracke

 

Lichaamstaal en gelaatsuitdrukking zegt veel

Over de persconferentie die de intrede van Siegfried Bracke bij NV-A officialiseerde, hing een sfeer van onwaarachtigheid. 

Een schijnhuwelijk tussen twee partners van wie je onmiddellijk ziet, dat zij het niet lang samen zullen uithouden. Noemt u het liever een verstandshuwelijk, voor ons niet gelaten. Het pact dat De Wever vroeger eens met Jean-Marie Dedecker heeft aangegaan voor enkele dagen, straalde meer warmte uit dan dit bevreemdende spektakel, dat besloten werd met een kil avondfeest in de studio van het Gelaarsde Vrouwtje.

Een van de beiden zegde "het klikte tussen ons" en de ander knikte enthousiast, dat had hij zelf nog niet bedacht. Terwijl in de realiteit iedereen weet dat deze pappenheimers gedurende jaren in werelden hebben vertoefd die mekaar bestreden. Maar plots "klikte" het ...

De Vlaamse Leeuw en de Internationale

Het Vrouwtje wilde vooral meer weten over "de verschillen", tussen beiden,  want zij kent al vele jaren sluwe Siegfried als een gelijkhebberige arrivist die geacht werd tot de linkerzijde te behoren en die nu plots bij een soi-disant rechtse populist zijn brood gaat verdienen. De verschillen werden herleid door Bracke tot een andere visie op de losse seksuele moraal en direct kreeg hij van zijn nieuwe patron een conservatieve opdoffer. Die van de Loge van het Groot-Oosten zullen met stijgende verbazing en woede  hebben toegekeken hoe gezel Siegfried zich in bochten kronkelde om tegelijk een breeddenkende progressist te zijn met passer en driehoek en een rationele Vlaams-nationalist, die in het buitenland wel eens wil verkondigen "je suis flamand, mais pas trop". De een zingt de Vlaamse Leeuw, de ander mompelt de Internationale. Meer moet dat niet zijn.

Confederalisme : le federalisme des cons

Bepaald grappig was het intermezzo over "confederalisme".  Dat is het lijmwoord waar Bart zijn aanhang mee lokt : een sprookje voor romantische flaminganten  die geloven dat federalisme  met "con" ervoor, de Franstaligen over de streep zal trekken. "Le féderalisme des cons, ah oui ...".  Maar hier verspraken de heren zich : niet alleen de NVA wil confederalisme, neen, ook de CD&V en de Open-VLD, eigenlijk àlle Vlaamse partijen zijn gewonnen voor deze structuur. Maar NVA net iets meer.

Wat dat sprookje inhoudt is nog nooit gedefinieerd. Hoe het te bereiken valt, is eveneens onduidelijk. Er wordt al tientallen jaren "onderhandeld" om binnen een federaal kader een leefbaar en bestuurbaar land te zijn. Dat lukt niet.  Het lijmwoord van De Wever zou plots genade vinden bij de Waalse spitsbroeders.  Geloof ons : opnieuw worden de Vlamingen meegesleurd in uitputtende negociaties die er enkel op gericht zijn de eenheid van belgië te bewaren, de overmacht van de Waals-Brusselse minderheid te behouden en de financiële transfers onaangeroerd te laten. Confederalisme is een luchtbel.

Opportunisme en pragmatisme

Wij zouden nog een tijd kunnen doorgaan met het beschrijven van deze bizarre bedoening, dit schijnhuwelijk.  De Wever noemde het een opportuniteit en Bracke had het over een pragmatisch nationalisme.  Voor ons geestesoog doemden beelden op van de Volksunie, waar ook regelmatig opportunisten opgevoerd werden als helden en politieke talenten. Na een tijdje gingen deze helden aan de achterban verklaren wat het échte Vlaams-nationalisme eigenlijk inhoudt en hoe je dit moet interpreteren en waar je vooral moet over zwijgen, want anders worden de traditionele partijen boos en dan mag je niet meer meespelen.

Vulgaire versprekingen zijn geen beleid

Voor De Wever is dat geen enkel probleem. Die heeft al lang zijn weg uitgestippeld : deelnemen aan de macht.  Tot hiertoe heeft dat niets opgeleverd in de Vlaamse regering. De kinderbijslag op Vlaams niveau wordt verhinderd door het Grondwettelijk Hof. Het aantal ambtenaren neemt niet af, integendeel. Het begrotingstekort 2010 is zogenaamd onder controle als u de wiskunde van Philippe Blunders aanvaardt : 711 miljoen is evenveel als 500 miljoen. De NVA legt zich bij het beleid neer en het enige protest is een vulgaire uitlating (een zoveelste verspreking wellicht) van Bart de Wever die het heeft over de sluitspier van Kris Peeters. Misplaatst en gênant.

Over het hoofddoekenverbod, waar de NVA steeds verbaal tegenstander van was, maar finaal meestemde met de politiek-correcten, kunnen we het ook hebben. Net zoals over de energiemarkt. Allemaal bla-bla, geen realisaties.

"Wij willen belgië niet vernietigen"

Als de NVA de grootste partij mocht worden in Vlaanderen (wat volgens een recente opiniepeiling voorspeld wordt) dan zal De Wever de plaats opeisen die hij nastreeft : in de federale regering samen met de Franstaligen de natie overeind houden, de solidariteit bestendigen via de financiële transfers,  "want wij willen belgië toch niet vernietigen".

Als de Kleine Tjevenpartij de Grote Tjevenpartij voorbijsteekt -met hulp van de Loge- dan is het de taak van alle  Vlaams-nationalisten om te zorgen dat de enige Vlaams-nationalistische partij die ijvert voor onafhankelijkheid, een schitterende score haalt, zodat "Bartje" ons niet verder kan uitverkopen.

Ray 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De mislukte aanslag op Times Square (New York)

 

 

De dader  van de mislukte aanslag op Times Square, was dus géén ontevreden, blanke,  racistische Amerikaanse burger maar een dubbelpaspoort Pakistaan, Faisal Shahzad. Na de mislukking was hij op de vlucht geslagen en hij had zich door de veiligheidscontrole op de luchthaven weten ee wurmen. Hij was ingeklaard voor de vlucht naar Dubai maar werd bijtijds uit het vliegtuig gelicht. Wat een lieve, zachte man, niet ? Als zijn moordplan geslaagd was geweest, hoeveel honderden slachtoffers zouden er gevallen zijn ?  Een zegen voor de mensheid, dat is de godsdienst van de vrede.

 -Foto : Fox News

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de brievenbus
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Van op een afstand volg ik het rad der gevallen politici, en het is niet weinig beschamend.De bende amateurs kennen nog niet eens schaamte,  geen enkele heeft zich tot hiertoe geëxcuseerd tegen over de bevolking. Wanneer ik mijn job op dergelijke manier moest doen, stond dat op mijn C4  'met zwaarwichtige reden'  met een schorsing tot gevolg. Degoutant is dat nu diezelfde knoeiers de bevolking aanmanen om doordacht te gaan stemmen, ge moet godverdomme maar durven. Vandaag heb ik huis-aan-huis bezoeken  afgelegd voor mijn job :de schrik zit er bij de mensen goed in, en ik vrees voor de gevallen politici dat deze mensen doordacht zullen stemmen.

NAW bekend


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De verkiezingscampagne van Siegfried Bracke is gestart

 

 

Productie  Theo

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!