Angeltjes
20-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Het Slaafste Nieuws
Klik op de afbeelding om de link te volgen


Volgens de Wiki is de krant Het laatste Nieuws een liberale, vrijzinnige én Vlaamse krant. Ik heb er nochtans vandaag mijn 4de uitsluiting verkregen in amper twee jaar tijd. Waarschijnlijk bleef ik de linkse ratten iets te hard tegen hun schenen schoppen bij de zeldzame artikels die toch van me verschenen. De krant die er voor alle Vlamingen wilt zijn en zich voordoet als hét kloppende hart van Vlaanderen wil echter geen dissidente stem (meer). Wilt geen Vlaming die het van de daken schreeuwt dat Vlaanderen beter af is zonder het verstikkende land B. Wilt geen lastige luis in de pels die de lezer wijst op de aanhoudende leugens en bedrog over geld, religie, maatschappij en wat weet ik nog allemaal. Wilt vooral geen Vlaming die de politiekcorrecte code doorbreekt en zegt waarop het staat, onomwonden. De linkse ziekte heeft ook deze krant in haar klauwen en dat is zonde. Ik beschouw deze krant vanaf nu als “het slaafste nieuws”.

NAW bekend bij de redactie


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw rijbewijs

 

Vanaf 1 juli 2010 zullen 17 gemeentes het nieuwe rijbewijs (met beperkte geldigheid) gaan testen. Tegen 2012 wordt het veralgemeend. Het rijbewijs wordt fors duurder en krijgt het formaat van een bankkaart.

Het Koninklijk Besluit dat de invoering van het nieuwe "Europese" rijbewijs mogelijk moet maken, is klaar. Voortaan zullen alle nieuwe bestuurders die hun examen in 17 testgemeentes halen een rijbewijs krijgen met het formaat van een bankkaart. Het zal 20 euro kosten in plaats van 11 euro en moet alle tien jaar worden vernieuwd (tegenover het permanent geldige papieren rijbewijs dat we vandaag kennen). Tegen eind 2011 zullen alle gemeenten deze nieuwe chipkaart kunnen leveren. Vanaf 2013 zullen alle belgen verplicht worden om hun oude, papieren rijbewijs te laten vervangen door een chipkaart.  Ik zal node afscheid nemen van mijn rijbewijs uit 1967

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.42 miljard besparen in 1 lesgislatuur

 

De volgende federale regering moet over hele legislatuur in totaal net geen 42 miljard euro besparen om aan EU-begrotingseisen te voldoen. Dat zegt het Federaal Planbureau.

Europa eist tegen 2015 opnieuw een begrotingsevenwicht. Tegen 2012 moet het tekort al onder de 3 procent van het bbp liggen. Het Planbureau becijferde wat dat budgetair betekent.

In 2011 moet 3,5 miljard euro bespaard worden, luidt het. "In 2012 komt daar 5,2 miljard euro bij waardoor er dat jaar 8,7 miljard euro bespaard zal moeten worden om aan Europa's begrotingseisen te voldoen", aldus Henri Bogaert, topman van het Planbureau. "In 2015 moet 22 miljard euro bespaard worden."

Dat zit zo: in 2013 is bijkomend 4 miljard euro nodig waardoor er dat jaar 12,7 miljard euro bespaard moet worden. In 2014 is dat respectievelijk 4,3 en 17 miljard euro. In 2015 geeft dat bijkomend 5 miljard euro besparing, goed voor een totale besparing dat jaar van 22 miljard euro.

Indien de besparingssommen van 2010 tot en met 2014, dus de komende legislatuur, opgeteld worden, dan weet de nieuwe federale regering meteen waar ze aan toe is: een besparing van in totaal 41,9 miljard euro. In de periode 2010-2015 moet uiteindelijk 63,9 miljard euro bespaard worden.

Welke van de traditionele regimepartijen hebben in hun programma hun precieze plannen ontvouwd om de burgers te vergasten op een strenge period evan bezuinigingen ?  Het zijn zij nochtans die verantwoordelijk zijn voor deze catastrofale ontsporingen. De CD&V op op, gevolgd door de VLD en de sp-a langs Vlaamse kant.

Hoe denkt de gedoodverfde overwinnaar in Vlaanderen, de  N-VA, het financiële puin te ruimen ?  Uiteraard in overleg met Wallonië, want belgië blijft overeind in de filosofie van de partij van Bart de Wever. Zeker nu zullen de Walen niet bereid zijn, financiële risico's te lopen.  Maar zij kunnen evenmin afstand doen van hun expansiedrift inzake de uitbreiding van Brussel en nog minder wat betreft het behoud van de transfers, door hen vergoelijkend solidariteit genoemd.

De traditionele politici zullen ons opnieuw opzadelen met een periode van langdurige regeringsvorming - palavers, die doorkruist worden met zware financiële zorgen en communautaire revendicaties.  Het is ook al lang duidelijk dat de N-VA de kant zal kiezen van het belgische regime en angstvallig weigert met Vlaams Belang en LDD de handen in mekaar te slaan en dit land voor goed uit zijn miserie te verlossen en de Onafhankelijkheid uit te roepen.

Om deze redenen is het meer dan ooit nodig resoluut Vlaams Belang te steunen.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss USA is Libanees-Amerikaans

 

Als de boerka uitgaat, zie je pas hoe mager ze zijn

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geplukt op feesboek bij Filip Dewinter

 

 

 € 2.700.000  sinds 2008 betaald door Antwerpsps OCMW voor 50 asielgezinnen in hotels !

 

En wat vragen we na een vakantie aan onze vrienden :

"En was het eten goed ?  Mooie kamer ? Goeie bediening ?"

 

 


19-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlamingen Eerst, Europeanen Eerst : Philip Claeys

 

 Er is een nieuwe stap gezet naar een gemeenschappelijk Europees asielbeleid. Het Europees Parlement heeft de oprichting van een Europees ondersteuningsbureau voor asielzaken goedgekeurd, alsook de oprichting van een Europees vluchtelingenfonds voor de periode 2008-2013 en de invoering van een gemeenschappelijk hervestigingsprogramma. Dat programma bepaalt dat de Europese Unie meer inspanningen moet doen om vluchtelingen die worden opgevangen in een niet EU-land, op te halen en naar de EU te brengen.

Wat opmerkelijk is, is dat Europees parlementslid Frieda Brepoels (N-VA) deze voorstellen mee goedkeurde, samen met de extreem-linkse fractie van de Groenen waarin de N-VA zetelt in het Europees Parlement. Inzake immigratie meet de N-VA zich in eigen land dus een rechts jasje aan, maar in Europa steunt ze een feitelijk open grenzenbeleid.

Het is duidelijk dat het gemeenschappelijk Europees asielbeleid in de praktijk zal neerkomen op een nog grotere toename van het aantal vluchtelingen in de EU. Van een daadwerkelijk terugkeerbeleid is immers geen sprake. Het Vlaams Belang zal zich blijven verzetten tegen dit eenzijdige pro-immigratiebeleid, dat tegen de wil van de publieke opinie wordt opgedrongen aan de lidstaten


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Zweden schiet het goed op met de Verrijking

 

.Als u dit korte fragment bekijkt van een spreekbeurt in de unversiteit van Uppsala (Zweden) en u leest de artikels van Lucky 9 over de Islaam (vandaag aflevering 2 en morgen het slot) dan herkent u visueel wat er aan de hand is. Voor zover u dit nog niet wist.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeg niet te vlug, Vlaams Belang is maar een mug.

 

Vlaams Belang scoort opnieuw tijdens politiek debat in het Damiaaninstituut te Aarschot.

Tijdens het politieke debat in het Damiaaninstituut te Aarschot heeft het Vlaams Belang bijzonder goed gescoord voor een publiek van een 100-tal leerlingen.

Bij een stemming voorafgaand aan het debat, gehouden onder de aanwezige leerlingen van het 6de en het 7de jaar, behaalde het Vlaams Belang 20,19%. Bij de stemming na het debat was deze score opgelopen tot  33,9% waardoor het Vlaams Belang de  andere partijen ver achter zich liet.
 
Duidelijk is dat de 3 traditionele partijen de jongeren niet meer bekoren. CD&V (Katrien Partyka) ging van 4,81% naar 0%, Open VLD (Lorin Parys) van 11,58% naar 4% en de SP.a (Bruno Tobback) van 6,78% naar 14,3%. Samen behaalden ze 18,3%. Ook Groen! (Hermes Sanctorum) dat vooraf 6,78% behaalde zakte tot een povere 1,8%.

De 3 zogenaamde V-partijen (Vlaams Belang met Nico Creces 33,9%, N-VA met Theo Francken 19,6% en LDD met Peter Reekmans 18,6%) behaalden samen een score van maar liefst 72%. Hieruit blijkt dat onze Vlaamse jongeren kiezen voor een toekomst met meer Vlaanderen en minder België.

Hieronder vindt u de cijfers van voor en na het debat nog eens op een rij.
 
Vlaams Belang: 20,19% (33,9%)
N-VA: 33,65% (19,6%)
LDD: 5,78% (18,6%)
SP.a: 6,78 % (14,3%)
Open VLD: 11,58% (4%)
Groen!: 6,78% (1,8%)
CD&V: 4,81% (0%!!)
Blanco: 8,65% (16,1%)

Niet onbelangrijk is het te onderstrepen, dat aan dit debat deelgenomen werd door beroepspolitici zoals Bruno Tobback, Hermes Sanctorum, Theo Francken en Peter Reeckmans, terwijl Vlaams Belang de minder bekende  Nico Creces afvaardigde.

Knap gedaan, Nico !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Nog wat extra nieuws over Patrick de Witte
Klik op de afbeelding om de link te volgen


Over de extreem-linkse nijdigaard Patrick De Witte, die regelmatig het gebruik van drugs aanprijst en Vlaams-nationalisten/Vlaams Belangers het liefst in gaskamers zou laten verdwijnen :

Patrick De Witte (1958) woont in Gentbrugge

Zijn lieve (!) schoonmoeder Rita Van Durme( 1937) komt uit  een "zwart" nest .
Rita en haar broer Wilfried  Van Durme  waren na de oorlog in Gent met Staf Vermeire, Jaak De Meester en Wilfried Aers betrokken bij de heroprichting en leiding van het ADJV Algemeen Diets Jeugdverbond .
 Zij waren trouwens trouwe bezoekers van het zwartbruin café  Vlaams Huis de Roeland.
 Nadien deed vendeljongen Wilfried een onverwacht zijsprongetje:  1 legislatuur  volksvertegenwoordiger voor Agalev
De oudste zus van zijn schoonmoeder was gehuwd met oud-Dinaso Omer Van De Kerchove uit Aalter, vele jaren provincieraadslid en fractieleider van de Volksunie en wiens zoon Guido  gepensioneerd directiehoofd van de Vlaamse Ziekenbond Flandria is en  vele jaren gemeenteraadslid van de VU Aalter, nadien Spirit.

Schoonvader Karel Beeckman komt ook uit een getroffen familie.

Trouwe lezer van Angeltjes

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feesboek Pakistan geblokkeerd.

 

De sociale netwerksite Facebook is in Pakistan geblokkeerd nadat één van de leden opriep om tekeningen te maken van de islamitische profeet Mohammed.

 

De vrouw in kwestie is een Amerikaanse die zelf ook cartoons maakt. Op haar Facebook-profiel riep ze 20 mei uit tot de 'Teken Mohammed-dag'.

Dat deed ze naar aanleiding van de heisa rond een gecensureerde aflevering van de satirische animatiereeks South Park. Daar werd de profeet als een beer in opgevoerd.

@ Vandaag.be


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : LDD en de imam
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Midden de jaren tachtig  was ik als OCMW-raadslid voor de VU, op uitnodiging van de Gentbrugse Studiekring met een twintigtal personen aanwezig op een rondleiding in de grote  Eyyüp Sultan moskee in de Kazemattenstraat.
Tijdens het geanimeerd vragenuurtje nadien liepen de gemoederen op gelet op de ronduit vijandelijke anti-westerse, anti-Amerikaanse en anti-Egyptische  opstelling van de imam Cavdarli. Toenmalig OCMW-voorzitter Van Beneden (VLD) gaf boos  het sein voor de aftocht.
Ik zelf bleef ter plaatse en op de klacht van Cavdarli dat jongeren met moslimnaam gediscrimineerd werden bij sollicitaties suggereerde ik deze jongeren een  Westerse tweede naam te geven als blijk van integratie. Hij was hardnekkig tegen. Alleen moslimnamen waren aanvaardbaar.
Terloops beklemtoonde hij dat bij een bezoek aan Descacoop zijn vrouw principieel een hoofddoekje droeg.
Het is algemeen geweten dat Turkse imams in België  onder rechtstreeks  toezicht staan van de Turkse regering.
 
Jan De Moor

 
LDD én imam: vreemde combinatie
Elke partij zijn 'wit konijn', maar dat Cemal Cavdarli straks op de derde plaats prijkt op de Oost-Vlaamse lijst van LDD doet meerdere wenkbrauwen fronsen.
De Turks-Belgische imam was van 2003 tot 2007 Kamerlid voor de sp.a, raakte in 2007 niet opnieuw verkozen en bood de jongste weken zijn diensten aan diverse partijen aan. Bij Lijst Dedecker vond hij onderdak. Rest de vraag of Cavdarli en LDD veel gemeen hebben. In 'Terzake' zei de Turkse imam ooit: "Ik vind Ayaan Hirsi Ali even erg als de kapers van 11 september omdat ze in haar kortfilm de haat en het onbegrip aanwakkert." Diezelfde Hirsi Ali kreeg datzelfde jaar de Prijs van de Vrijheid van Nova Civitas, de liberale denktank van de latere LDD'er Boudewijn Bouckaert.
Een progressieve of liberale moslim kan Cavdarli niet genoemd worden. Maar zoals een LDD-kopstuk eergisteren zei tegen Veli Yüksel (CD&V): "Elke partij zijn Turk. Wij hebben er nu ook één." Mogelijk is Cavdarli in zijn eigen Gent goed voor enkele duizenden stemmen.
"Cemal Cavdarli onderschrijft ons volledige programma", zegt Jean-Marie Dedecker. "Ik zie niet in waarom hij zou vloeken met LDD. En hij is wél ruimdenkend. Als Kamerlid heeft hij de adoptie door holebi's mee goedgekeurd."
 
@ de Standaard


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oog om oog, tand om tand in Hamasland

 

In de Prachtlanden van de godsdienst-van-de-vrede maakt men korte metten met veroordeelde moordenaars. 

Een V.N.-afgevaardigde voor de mensenrechten verklaarde dat neutrale processen onder internationaal recht quasi onmogelijk zijn in Gaza.

 

In april begon Hamas met het toepassen van de doodsstraf; vandaag staat de teller van het aantal executies op vijf.  Het gaat niet enkel om moordenaars.  Mensenrechtengroeperingen verklaren dat 17 gevangenen, verdacht van collaboratie met Israël,  door hun bewakers neergeschoten werden.  

 

Ihab Hussein, spreekbuis voor het Hamas ministerie van binnenlandse zaken, verklaarde op de radio dat zijn regering de bevolking niet wil terroriseren, maar dat ze het moorden probeert te verhinderen.

Volgens Arabische tradities worden de familieleden van de slachtoffers gecontacteerd en gevraagd of ze de daders kunnen vergeven en een compensatie aanvaarden.   De familie weigert ; vervolgens worden de beschuldigden voor de ogen van hun naastbestaanden en de overheid geëxecuteerd.

Wat een fijne tradities allemaal, wanneer beginnen we er aan bij ons ? Volgens Jan Hertogen, zeer binnenkort. Hij zal er strikt wetenschappelijk nog enkele studietjes aan wijden.

 

Kritiek van de mensenrechtengroeperingen werd door Hussein van tafel geveegd; volgens hem zijn diegenen die deze straffen verwerpen schuldig – direct of indirect – aan meer misdaden…

 

Bron: AP


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even iets anders

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Islaam (2)

 

Gisteren hebben we aangetoond dat de islaam de kiem van de dictatuur in zich draagt en er zich niet van kan ontdoen zonder de hele religie te vervangen door een andere. Een islaam 2.0 kan onmogelijk het levenslicht zien, omdat versie 1.0 het niet toelaat.
We zetten de belangrijkste vaststellingen nog eens op een rijtje.

De islaam :

  • is onverenigbaar met fundamentele mensen-rechten: individuele vrijheid en het recht op zelfbeschikking.
  • is geen religie is maar een middel om een staatsordening te verwezenlijken en te handhaven
  • koestert de illusie dat de westerse samenleving intrinsiek inferieur is aan de islaamitische
  • verenigt geloof, godsdienst en sociale doctrine in een theocratische staatsorde
  • is expansionistisch, onverdraagzaam en van nature imperialistisch
  • aanvaardt slechts tijdelijk geveinsde compromissen omwille van haar religieus doctrinair mantra: de eenheid van god en wereld in de (uiteraard) islaamitische theocratie

Hoe weten we dat nu ? Eenvoudig door grondig maar  kritisch de Koran te lezen als een geheel, en de teksten zelf te onderwerpen aan een onderzoek. Geen enkele discussie tussen een islaam-criticus en een gelovige islaamitische geestelijke leider kan gewonnen worden door deze laatste op basis van dat zo geheten heilige boek waar het allemaal mee begon. De onweerlegbare argumenten voor de niet-islaamiet liggen zo maar voor het oprapen in het heilige boek, dat zelfs een onbevooroordeeld kind het met gemak zou kunnen. Dit kind kan zelfs de islaamitische geestelijke  tot wanhoop drijven als er geen andere teksten uit de zogenaamde overlevering er zouden mogen bij gesleurd worden om het kind de mond te snoeren. Bijna had ik geschreven tot waanzin drijven, maar dat kan natuurlijk niet.

Is het ethisch geoorloofd dat de islaam als  “religie” nog steeds slavernij aankleeft in het derde millennium? Geen enkel antwoord op deze vraag kan gerelativeerd worden.

 

Er wordt zedig over gezwegen door de d'himmis die als nuttige idioten elkaar, maar vooral de immams, mollahs en moefti's als papegaaien naar de mond praten en voor het overige struisvogel spelen. Feit is dat de slavernij in het tweede millennium nooit zo lang had kunnen bestaan en overleven zonder de Arabische islaamieten. Zij waren het die in tegenstelling tot de christelijke wereld actief op slavenjacht gingen, en zo het instituut van de slavernij levend hielden. Het feodale West Europa kende horigheid onder de vorm van lijfeigenschap. Deze vorm van afhankelijkheid en onderwerping was gekoppeld aan de grond en daardoor aan de eigenaar van die grond. Langzaam maar zeker werd lijfeigenschap in het Westen afgeschaft om te verdwijnen als concept omdat het strijdig bleek met de individuele vrijheid en het gelijkheidsbeginsel. Lijfeigenen waren in de middeleeuwen echter geen voorwerpen noch volledig  rechteloos. Zo konden zij een gezin stichten daarvoor zonder daar om toelating te moeten vragen en een eigen onderkomen bouwen. Ze waren in tegenstelling tot slaven geen koopwaar en konden niet als voorwerp verkocht worden zonder de grond waartoe zij behoorden. De slavernij werd echter in stand gehouden door slavenjacht. Jawel je leest het goed “jacht” en zelden of nooit door kweek.

De islaam erkent en rechtvaardigt in dit derde millennium nog altijd doodleuk slavernij. De islaam predikt nog altijd de ondergeschiktheid van de vrouw en polygamie. De reden is heel eenvoudig. Daar waar 1400 jaar geleden een zogenaamde profeet zijn seksuele lusten zou botvieren op elke vrouw die zijn pad kruiste was hij daarvoor bereid à la carte  openbaringen te ontvangen ten nadele van andere mannen. Polygamie kreeg op die manier een goddelijke verantwoording. Soera 33 geeft daar perfecte voorbeelden van en beïnvloeden tot heden ten dage nog steeds het ideaal van de ware moslim. De mannelijke model- moslim dan, want moslim-vrouwen zijn zijn slavinnen en eigendom. Voorwerpen als het ware.
Dit kadert volledig in de goed gedocumenteerde en onweerlegbare geschiedenis van de islaamitische wereld die tot diep in de 18 eeuw systematisch, actief en georganiseerd op slavenjacht ging en vooral de vangst van meest waardevolle exemplaren op prijs stelde met name de blanke slavinnen.

Deze term wordt nu geassocieerd met gedwongen prostitutie maar was tot 1830 de “core business” van de Barbarijse zeerovers uit Noord-Afrika. Slechts gezamenlijke inspanningen van het Franse leger alsook de Engelse en Amerikaanse marine stelden paal en perk aan deze vooral naar het 'Midden-Oosten' exporterende 'industrie'.

Het is dan ook potsierlijk dat de linkse feministes en zogeheten intelligentsia deze waarheid steevast deskundig onder de mat vegen als aandeel ter verdediging van de reeds verworven rechten. Want laat ons eerlijk zijn in het onland .be. waar vrouwen slechts stemrecht kregen in 1948 (!) staat de emancipatie van de vrouw nog in de kinderschoenen. En als het tante nonneke van de alles behalve Christelijke en alles behalve Vlaamse democraten het voor het zeggen krijgt, blijft dat met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ook zo.

In ieder geval is dit toch al een stuk beter dan de emancipatie in de islaamitische staten, gemeenschappen en verborgen kalifaten. Voor de moslim is elke vrouw een voorwerp. Theoretisch met rechten maar in de praktijk meestal -om te niet schrijven altijd- zonder. Een exhaustieve opsomming van de afschuwelijke voorbeelden van deze brutale waarheid is te deprimerend om er zelfs maar aan te beginnen. Het internet is gelukkig vrij en iedereen die een beetje moeite doet kan bij stukjes en beetjes de waarheid te weten komen.

Blijft de vraag waarom? Omdat ook de islaamitische samenleving een patriarchale samenleving is ? Zeker, maar dat is geen echte verklaring want de schrijvers van de “Declaration of independance” en die van de “Droits de l'homme” waren ook patriarchen. De vraag blijft dus onbeantwoord. Laat ons dus eens goed nadenken. Maar wacht eens, ook hier overtreft de realiteit de verbeelding ! De vrouw wordt door de islaam als voorwerp en als kinderfabriekje beschouwd uit noodzaak en uit puur zelfbehoud. Logisch als men bedenkt dat de vrouwen gemiddeld in elke samenleving modaal 50 procent van de bevolking uitmaken.

De halvering van het risico tot opstand en omverwerping van de theocratische islaamitische staatsordening is nog wel geen volledige omnium-verzekering maar begint er wiskundig toch al op te gelijken. Op de keper beschouwd is de achterstelling en in de meeste gevallen pure slavernij van de vrouw het geheim van de overleving en het actuele succes van de islaam.

De moslima's die in opdracht van hun heer en meester hier lastige vragen komen stellen op westerse universitaire campussen kunnen niet anders, durven niet anders. Ze zijn minderwaardig en één van de slavinnen van hun man. De profeet van Allah heeft het gezegd en zo staat het in het heilig boek en de overleveringen van... Nou ja, van wie? Van de mohammedaanse machthebbers natuurlijk, wie anders ?

Lucky9

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Hertogen valt door zijn communistische mand

 

 

Kijk, daar heb je Jan Hertogen terug  :  de socioloog-syndicalist (zoals zijn extreem-linkse partijvrienden van de PvdA hem betitelen) heeft nog maar net met klaroengeschal laten weten dat we goed op weg zijn om Vlaanderen onder de islamitische knoet te laten zwichten, of de brokkenpiloot is weer terug met ander verheugend nieuws, verpakt als "studie".

Ditmaal heeft hij vlug-vlug de kandidatenlijsten voor de verkiezingen nagevlooid, om te zien of zich  genoeg allochtonen aanbieden bij de kiezers. 

Hoe verricht je wetenschappelijk deze opdracht op zo'n korte tijd ?  Voor elke kandidaat moet je bij de burgerlijke stand nagaan welke nationaliteit hij/zij bezit.

Maar wacht eens ... je kan toch enkel kandideren voor het belgische parlement, als je full-time belg bent ? Dus er zijn gewoon geen vreemdelingen, tenzij je nagaat wie er eventueel een dubbele nationaliteit bezit. Zijn deze gegevens echter openbaar en toegankelijk ?  Als dat mocht zijn, wordt die informatie natuurlijk niet verstrekt door de gemeente aan de eerste de beste die een telefoontje pleegt.  Je moet  naar al die gemeentes reizen en proberen de info daar los te wurmen, want al vlug stuit je op de schending van de privacy.

In het aanpakken van al die problemen heeft de grote wetenschapper Jan Hertogen duidelijk geen zin in.  Hoe heeft hij het opgelost ?  Hou u vast : op basis van de namen ...  Op het einde van de 19de eeuw werden mensen ingedeeld in types op basis van hun schedelstructuur.  Hoge perenkoppen waren nobele figuren, gedrongen aardappelkoppen met diepe oogkassen, waren misdadige types, kaalhoofdigen met een ronde schedel waren (en zijn nog steeds) scherpe geesten met veel humor en grote passie, fijne mensen, aristocraten van de geest ...

Op een gelijkaardige wijze  wordt dezer dagen door de grote wetenschapper Jan Hertogen, de bevolking ingedeeld in allochtonen en autochtonen op basis van hun familienaam. Als wij dit mochten doen, dan worden we voor de rechter gesleept door de spionnen van Jozef de Witte met een aanklacht voor racistische discriminatie.

Hertogen wilde vooral onmiddellijk na het afsluiten van de kandidatenlijsten twee zaken aantonen :

- dat er te weinig allochtonen kandidaat zijn ;

- dat zijn partijtje, de PvdA, de meeste vreemdelingen aanbiedt (ze maken toch geen kans om in Kamer en Senaat te zetelen)

Ditmaal heeft Jan Hertogen zich fameus de vinger in het wetenschappelijke oog gestoken. Al wat die links extremistische charlatan nog op tafel zal gooien, daar weten we nu van dat het nattevingerwerk is, dat enkel dient om zijn ideologie  te dienen. Confectie van achter het IJzeren Gordijn in mekaar geflanst en verkocht als haute-couture.

Hier vindt u het volledige artikel.

 

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Progressie in Arabië

 

 

Vandaag viel mijn oog op een bericht, dat inmiddels verdwenen is,
over een verandering in de wetgeving in Saoedi-Arabië.

Naar aanleiding van een brand in een meisjesschool enkele maanden geleden in dat prachtland, werd de wet op de hulpverlening "aangepast". Bij nader toezien bleek het dat mannelijke hulpverleners geen daden mogen stellen bij ongevallen waar de vrouwen niet gesluierd zijn. In het geval van de schoolbrand moesten de mannelijke leden van de hulpdiensten machteloos toezien èn horen hoe vele meisjes levend verbrand werden.

De vredelievende en onovertroffen koran van de pedo-profeet verbood hen om ongesluierden hulp te bieden. Naar aanleiding van dit tragische voorval heeft het Saoedische bewind de wet in deze aangepast en mag er in uitzonderlijke gevallen hulp geboden worden.

Er zijn tot op heden nog geen betogingen of zelfmoordaanslagen geweest door fanatiekelingen die deze verandering in de wetgeving willen terugschroeven.  Hoe ziekelijk en onmenselijk is een maatschappij die door godsdienstgekken geregeerd wordt.

Senior

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1500 belgen op de dool

 

"We hadden meer succes met ons vlagskes op de koers, nietwaar Emerance"

Productie Theo (foto Luc)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie-ideetje

 

 

 

Opgedragen aan Nicole en Walter Maes, 2 Oostenrijk-fans


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar Is Die Afrikaner/Boerevolk Se Vryheid ? - Deel 6

 

'n Voorstelling van die moord op Retief en sy manne uit 'n baie ou
rolprent oor die Voortrekkers.

 

 

Die Gelofte

 

 

Die Gelofte is nagekom en dit wat die volk belowe het, het hulle gedoen.  ‘n Gedenkkerk is in Pietermaritzburg opgerig, en Afrikaners vier 16 Desember al sederdien elke jaar as ‘n dankdag.  Daar is wel individue wat die dag misbruik deur politieke toesprake te hou, en ander (veral die Kapenaars) sê dat hulle nie deur die Gelofte gebind is nie, maar die oorspronklike idee was om dit as ‘n dankdag te vier, vandaar “Geloftedag”.  Die swart gemeenskap van Suid-Afrika, sowel as ander blankes, liberale Afrikaners, noem dié dag “Versoeningsdag”, om as teenvoeter vir die Gelofte te dien.

 

Die eerste republiek wat deur die Voortrekkers op hierdie trek gestig het, was dié van Natalia in Noord-Natal.  Op 20 Oktober 1838 het Piet Retief en Koning Dingaan ‘n ooreenkoms aangegaan waarin Dingaan ‘n “aansienlike groot gedeelte” van sy koninkryk aan die Voortrekkers sal gee, in ruil vir ‘n guns wat Retief vir Dingaan moes doen, naamlik om die beeste wat Sikonyela van Dingaan gesteel het, aan hom moes terug besorg.  Dit het Retief gedoen deurdat hy Sikonyela suksesvol verslaan het en die diere wat gesteel is, aan Dingaan terug besorg het.

 

Toe Retief na Dingaan se kraal gegaan het om die traktaat saam met Dingaan te onderteken, het Dingaan die hele geselskap van 70 Boere en 30 Kaapse Kleurlinge te vermoor – nadat die traktaat geteken is.  Lank na die bloedbad, toe die ander Trekkers die gebied besoek het, is die bladsak – waarin die traktaat nog veilig gesteek was – van Retief buite die kraal van Dingaan gevind.  (Dit is vandag in veilige bewaring in die Voortrekker-museum in Pretoria).   

     

 

'n Tekening van die Voortrekkermonument, wat in 1949 luisterryk in Pretoria ingewy sou word, soos dit elf jaar vroeër in 'n advertensie verskyn het. Die advertensie was van die Universiteit van Pretoria, wat homself daarin as die "Voortrekker-universiteit" voorgestel het, en het verskyn in Die Huisgenoot se Gedenkuitgawe vir die Groot Trek, Desember 1938. Sestig, sewentig jaar later kan nuwe geslagte hulle nie meer die opwellende nasionalisme voorstel wat destyds deur die monument opgewek is nie—laat staan nog aan die genoemde universiteit dink as 'n Voortrekker-inrigting. Maar soos een waarnemer dit stel: "Tye het verander, goed en wel, maar laat niemand vergeet waar hy of sy vandaan gekom het nie..."

Natalia is dus wettiglik deur die Trekkers bekom – Retief en Dingaan se handtekeninge op die gevonde traktaat bewys dit – en is wereldwyd as eiendom van die Voortrekkers (Boerevolk) erken.  In 1843, slegs 4 jaar later, het die imperialistiese Britse regering dit egter geannekseer.  Die Britte kon maar net nie aanvaar dat die Boerevolk ‘n onafhanklike volk is wat na vryheid strewe nie, en het die Boere as Britse onderdane beskou.  Hulle, die Boere, moes vir ewig onderdanig aan die Britse kroon bly.

 

In 1852 het Transvaal onafhanklik geword toe die Zuid-Afrikaansche Republiek tydens die Zandrivier-konfensie in Pretoria gestig is, en tydens die Bloemfontein-konfensie in Februarie 1854, is die Republiek van die Oranje Vrijstaat gestig.  Al hierdie dinge het in minder as 20 jaar na die begin van die Groot Trek, gebeur.

 

Peter

.

Morgen : Goud en Diamante

 


18-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een moskee op een steenworp van Ground Zero : opening 11.09.11

 

 

Amerikaanse moslims plannen de oprichting van een grote moskee nabij Ground Zero (waar de WTC Towers door moslim-extremisten werden neergehaald). De opening is gepland op 11 september 2011 tien jaar na de afschuwelijke misdaad die 3000 onschuldigen het leven kostte.  Het is alsof Duitsers nabij Auschwitz een monument zouden oprichten ter ere van het Derde Rijk en zijn deugnieten.

U hoort in deze reportage van Fox News, Pamela Gelller aan het woord : het meisje dat niet op haar mond gevallen is en verwijzingen maakt naar de manier waarop andere religies behandeld worden in de Prachtlanden.  New York is verdeeld over deze doordachte onbeschaamdheid van de moslims. Een kaakslag, een uitdaging voor velen en voor een aantal simpele duiven is het een mooie geste.

Een andere kwestie is de financiering van dit project : het blijft duister waar de gelden vandaan komen. "Uit onze gemeenschap" liegt een woordvoerder, die zich steunt op de koran, want liegen is gans normaal, zeker als het tegen ongelovigen is.

In het raam van de verovering van het Westen door de islam, wordt  geld geleverd uit Arabische en alleszins extremistische hoek.  Wat een cynisme : zij die de laffe aanval organiseerden op het hart van de Vrije Wereld, laten 10 jaar later op diezelfde symbolische plaats een monument oprichten voor de religie die waar zij ook verschijnt dood en verderf zaait.  En er zijn idioten die dit slikken.

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!