Angeltjes
31-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefhebbers ?

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : de stad is van A*
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De stad is van “A” leest men overal. Wel sinds de stad van “A” werd is ze niet meer van mij. Van iedereen misschien maar zeker niet meer van mij. Ze is onherkenbaar geworden voor mij, de gebouwen herken ik nog maar voor de rest is ze niet echt meer te smaken.

Dat alles is te danken aan de machthebbers want zij zijn verantwoordelijk voor de metamorfose van mijn stad. Het was een Vlaamse stad met een gematigde inbreng van uitheemse culturen vanwege de wereldhaven (2de grootste Europese haven na Rotterdam) en de stad ingaan gaf altijd een beetje het gevoel van op reis te gaan en toch thuis te blijven, het was iets speciaals.

Het was mijn stad en die van mijn voorouders, mijn familie en vrienden en alle andere rasechte Antwerpenaren en ik was er trots op om een Antwerpenaar te zijn. In het buitenland vertelde ik met fierheid over mijn stad en trachtte mensen te overtuigen om Antwerpen te bezoeken.

Maar dan kwamen de hersenspoelingen van het rood/groene communistische bewind en de daarbij horende immigratiegolven. De boodschap was er een van “multicultuur” en verdraagzaamheid alsof Antwerpen ergens in een verdoken achterhoekje lag waar men nog nooit iemand van vreemde origine had gezien. Het leek gewoon te gek om waar te zijn maar tot mijn grote verbazing ging dit er bij de jongeren in als zoete koek want de hersenspoelers waren heel vakkundig en deden hun werk goed.

Iedereen was plots welkom, goed gedrag en zeden waren niet belangrijk, werk hebben was ook niet belangrijk, de lokale taal machtig zijn ook niet. De algemene mantra was “multicultuur” en criminaliteit verdragen, want ocharme die dutskes van vreemde criminelen die er niks aan kunnen doen hoe ze zijn.

Wel ergens gaan ze er toch spijt van krijgen denk ik want de multicultuur is langzaam aan ’t veranderen in een éénzijdige cultuur, de cultuur van Allah, als ze dan nog spijt mogen hebben, als het dan niet verboden zal zijn.

Foxy

* "De stad van A" is een woordspeling : in het Antwerpse dialect wordt "u" uitgesproken als "a". Voor de rest is deze reactie van Foxy ons uit het hart gegrepen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De toeristische wegwijzers in de stad van allah - II

 

Ontwerp : Studio Mieke

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gregorius Nekschot : de waarheid kwetst

 

In opdracht van de PVV maakte Gregorius Nekschot 2 cartoons die door de Telegraaf geweigerd werden voor opname.  Vrijheid van mening, ziet u. Wij vonden bovenstaande grappig en schrijnend tegelijk.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poll ... Poll ... POLL ! Ingaan op VRT-uitnodigingen ?

 

 

In de linkerkolom bovenaan kan u deelnemen aan onze poll. Moet VB ingaan op uitnodigingen van de VRT ?  U geeft uw mening, niemand houdt er rekening mee, maar u hebt het tenminste kunnen zeggen. Zo werkt de democratie.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De partij die op sterven na dood is ...

 

In het grote Zeverdebat van de Zevende Dag, aangekondigd als een uniek nationaal gebeuren, mocht Bruno Valkeniers, wiens partij groter is dan Groen, LDD, sp-a en NV-A in het gastensalon zitten antichambreren.  Als de Franstaligen hem in het vizier krijgen, worden ze ziek en misselijk. En dat willen we toch niet.

Intussen voerden de traditionele belgische partijen het hoge woord. De hopeloze toestand van het land B waaraan beurtelings al die grootsmoelen in wisselende meerheden hebben meegewerkt,  zal na 13 juni drastisch aangepakt worden. Ge zult wat meemaken :  "Geef ons uw stem, wij nemen uw centen". "Belofte maakt géén schuld". "Confederalisme is slechts een woord". "Brugpensioen op 52 keuren we af, maar we laten het toe". "Ik zorg voor 500.000 jobs maar als ge er over begint te zagen, word ik kwaad". " "Wat kan het mij schelen als er een federale kieskring komt, zolang ik maar het hoge woord mag voeren" Enzovoort, de politiek van de politiekers, waar wij een gruwelijke hekel aan hebben.

Na al die stomende woorden,  verscheen plots het fanatieke smoelwerk van Mark Van de Looverbosch,  die tegen de Valk sprak : "En gij, verrader van het vaderland, hebt ge iets te zeggen ?  Ge krijgt 17 seconden en ik onderbreek u slechts 2 keer". Op het einde van het "gesprek" keek de VRT-marxist grimmig in de lens en spuwde in de richting van de Valk : "Ge weet toch wat uwe Forza Flandria is, hé, verrader, een Forza Niente". Indra de Witte keek vertederend met haar zedigste Mona Lisa smile naar Junior De Croo, qu'il est beau. Bart de Wever was al op weg naar de kantine.

Wij vragen ons af, waarom blijft Vlaams Belang per se ingaan op de  uitnodigingen van de VRT ?  Is dat een vorm van masochisme ?

Een aantal uren later tijdens "het gesproken dagblad met bewegende beelden" was er een reportage over het VB-congres. De reporter van dienst zette onmiddellijk de toon : "Vlaams Belang, de partij die op sterven na dood is volgens de peilingen, kwam vanmiddag bijeen op de Sinksenfoor te Antwerpen. Symbolischer kan het niet : vlak bij de botsautootjes. Twee opvallende kopstukken waren afwezig."  Filip Dewinter zorgde gelukkig voor een groots moment, dat wij nog vaak in herhaling zullen terugzien en -horen  : "Leven als god in Frankrijk wordt nu, leven als Mohammed in Vlaanderen".

Soms ben je als bewust afwezige, meer aanwezig dan als schouwgarnituur of als spuwbak.

Ray

 

 Spuwbak by HansVdb.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oordeel van de partijpolitieke jongeren

 

In de Standaard vandaag een beknopt overzicht van de standpunten van jongerenafdelingen van de diverse politieke partijen. Langs dit bruggetje komt u er : de Standaard

Hier het standpunt van Barbara Pas :

Vlaams Belang Jongeren Veiligheid in de buurt

'De grote kapstok is voor ons uiteraard de Vlaamse onafhankelijkheid', zegt Barbara Pas, voorzitter van Vlaams Belang Jongeren. 'Maar wij focussen ook op jongerenthema's zoals jongerenwerkloosheid, drugs en veilig fuiven.'

Net als de andere V-partijen moet ook voor VBJ het huis dus tegen de vlakte, om plaats te ruimen voor een nieuwbouw in een drugsvrije buurt. Pas wil ook aandacht voor de scholen in de buurt. 'Wij richten een meldpunt op voor jongeren die vinden dat ze op school geïndoctrineerd worden met niet-objectieve berichtgeving over Vlaams Belang.'



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse en Waalse Kaai voor demping

 

Toevallig stuitten we op een oude foto van de gedempte Zuiderdokken, met rechts de Vlaamse Kaai,  waar zich de Zuiderkroon bevindt, en links de Waalse Kaai.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toeristische bewegwijzering in de stad van allah

 

 

Wat vindt u van onze mooie toeristische veelkleurige bewegwijzering ? Wij veronderstellen met ons aangebrand karakter, dat het een ontwerp is van de Neus himself.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpse politie doet grootscheepse inval in Antwerps Statiekwartier

 

 

De Antwerpse politie hield zaterdagnacht een grootse razzia in het Antwerpse statiekwartier. Enkele casino's en seksclubs werden gecontroleerd. Uit het verslag van Gazet van Antwerpen :

In de Capitole werd gezondigd tegen het rookverbod en dat was ook het geval in de Panache.

In die laatste hal stelden de inspecteurs meer onregelmatigheden vast. Er liepen vier geseinde personen rond en vier illegalen. Een van deze illegalen had een bevel op zak om het land te verlaten. Aan hem werd nogmaals nadrukkelijk gevraagd om dit ook echt te doen.

Tot zover deze schitterende actie. Antwerpen kan er weer tegen tot de volgende verkiezingen.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Campagne affiche van de Deftige Dame

 

Productie Theo

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 jaar en 10 maanden voor moord : het was een incident

 

Omdat hij een 78-jarige vrouw bij een “incident” om een parkeerplaats brutaal doodgeslagen heeft, moet een 23-jarige Arabier in Zweden voor één jaar en tien maanden naar de gevangenis.  Zijn advokaat vindt dit te lang en gaat in beroep.  Tenslotte maakte de daad deel uit van de strijd tegen rechts.  Het oudere echtpaar wordt ervan verdacht “vreemdenvijandig” te zijn.  Tja, dan…

Een 23-jarige heeft in het voorjaar in Karlskrona de dood veroorzaakt van een 78-jarige vrouw.  Hij werd door het gerecht veroordeeld tot één jaar en tien maanden cel ; bovendien moet hij de echtgenoot € 6.000 betalen. 

Ondanks tegenstrijdige getuigenissen achtte de rechter het als bewezen, zonder dat er sprake was van enige uitlokking, dat de dader eerst de man aanviel en vervolgens de vrouw, die haar man wou helpen toen hij vuistslagen moest incasseren.  De vrouw overleed na een zwaar hersentrauma.  De rechtbank, die eerst vond dat twee jaren cel een rechtmatige straf was, hield rekening met de psychische toestand van de beschuldigde en de te verwachten moeilijkheden bij een opsluiting. 

Het “incident” schokte Zweden.  De dader had een migratieachtergrond en het echtpaar zou – volgens geruchten – een vreemdenvijandige mening erop na houden. 

De advokaat van de dader gaat in beroep. 

Bron : PI 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerolf Annemans - deel 3

 

 

.


30-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkiezingscongres VB - Antwerpen 30 mei 2010

 

De Zuiderkroon in Antwerpen was wéér te klein

Verkiezingscongres Vlaams Belang 30 mei 2010 039

Het slotbeeld leek wel een congres van Groen! Het enthousiasme was echter onvervalst Vlaams

Verkiezingscongres Vlaams Belang 30 mei 2010 030

Peter Logghe en Fiip de Man : zouden zij in het West-Vlaams kouten met mekaar ?

Verkiezingscongres Vlaams Belang 30 mei 2010 022

Gerolf Annemans draagt terug zijn strikje. Als het niet lukt met di Rupo als premier, dragen wij hem voor als  de eerste écht Vlaams-nationale premier van Vlaanderen.

Verkiezingscongres Vlaams Belang 30 mei 2010 013

Alexandra Colen hield een door het publiek erg gesmaakte tussenkomst over de bedoelingen van de islam en zijn volgelingen

Verkiezingscongres Vlaams Belang 30 mei 2010 012

De aanvoerder van de senaatslijst Filip Dewinter : klaar voor de strijd met de politiek-correcte struisvogels.   De man die zich inspant voor de GV's (de gewone Vlamingen) en die lak heeft aan complimenten van tegenstrevers.

Verkiezingscongres Vlaams Belang 30 mei 2010 020

Foto's : Gerda - Commentaren : Ray  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag in Dendermonde

 

't Ros Beiaard doet zijn ronde in de stad van Dendermonde.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LDD : Nieuwe affiches na debatavond Brugge

 

 

Studio Hendrik

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitspraak van de dag
Klik op de afbeelding om de link te volgen

gezien er voor dit land geen regering meer nodig is, 

dit land  dood is ,

het zichzelf verteerd heeft ,

heeft het daarom geen zin meer om voor een partij te stemmen,

die dit land  nog zou willen in stand houden.

sophie dw


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit moet u nog even meemaken : Gerard Cox

 

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Zevende dag : en nu is het aan u
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Als u gekeken heeft, kan u uw reacties hier kwijt. De redactie verkeert momenteel in zorgwekkende toestand na 2 uur luisteren, kijken, zetelschuiven, tandenknarsen, schamper lachen, loenskijken, plafondstaren, keelschrapen, roepen, schaduwboksen, blikken ten hemel richten, nagelbijten, gapen en het verorberen van 3 bifi-worsten, 1 reep Côte d'Or Gianduja, 4 koppen zwarte koffie, 1 peer, 1 glas volle melk + 1 flinke geut room, 1 ganse zak kroepoek en 3 Perdolans.  Misschien tot later.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!