NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Angeltjes
02-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het ware gezicht van Hamas

 

Het gaat bij deze fanatici niet enkel om de totale vernietiging van Israël en de dood van alle Joden, maar ook om Amerika en de rest van de wereld, die moeten onderworpen worden.  Ship, ahoy, wij komen helpen !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijk onderzoekt zijn bevolking

 

1055 personen ouder dan 16 jaar werden ondervraagd over hun gevoelsmatige reacties op bepaalde trefwoorden. 

De meeste stemmen vergaarde het woord "veiligheid" met 69%, gevolgd door "rechtvaardigheid" met 65%, "orde" deed het nauwelijks minder met 61% en "werk" behaalde 56%

Een magere 17% reageerde positief op "multiculturalisme" en 15% deed hetzelfde met "Europese Unie" (die kunnen nu direct miljoenen-campagnes in mekaar steken om het eigen nuttige bestaan te propageren).

Het minste populaire of positieve begrip behaalde 2% bij de ondervraagden ; dat was het woord "islam". Hoe zou dat komen ? 

Bovenstaande resultaten werden bekend gemaakt 1 week nadat uit een ander onderzoek gebleken was, dat 54% van de Oostenrijkers akkoord gingen met de uitspraak "De islam betekent een bedreiging voor het Westen en voor onze levenswijze".  27% wist het niet en slechts 19% waren het niet eens met deze uitspraak. Je kan maar populair zijn.

Willen wij de grote manipulatoren Jan Hertogen en Joseph der Weisse naar Oostenrijk sturen om deze onderzoeken opnieuw te doen ? Ze zullen anders piepen !

 @ Austrian Times


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pro-Hamas fan aan het woord

 

De militaire interventie van Israël tegen de invasie van humanitaire extremisten blijft de gemoederen beroeren. Uit de lezersbrieven in Vandaag.be vonden wij dat deze pro-Hamas fan degelijke argumenten en gematigde taal hanteert :

Nouira Jamel : pablo va te faire enculer in u taal fafencoulo fatcha di merda ik ga u zegen waat of hoe niet israel of vs !!dood an alle de moordenaar van de joden terreur freedom of falastine elmouhtallah hamas verdedigd hem van die fils de put die niet in huulder land zit morgen gaan de joden of gelijk wie brussel nemen waat ga je doen vuilen homo niets en kijken !!ge gaat toch u vaderland beschermen toch of zij je en verkocht ik ben tunesier en als het gevaal moet het zijn zal ik eerst mijn adoptie land verdedegen en tis wat palestinia doet spreekt niet van iets dat je niet kent sale fils de put !!!!!

http://www.vandaag.be/buitenland/37154_opnieuw-boten-onderweg-naar-gaza.html

Het onderricht dat wij verstrekken aan de allochtone medemensen werpt zijn vruichten af.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor het overige is de VRT een neutrale omroep
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Vandaag.be schrijft dat de VRT een boete moet betalen van 5000 euri wegens misplaatste  product-aanprijzing tijdens de Zevende Dag.

Dat gebeurde in de uitzending van 6 december 2009. Een reportage ging over de opening van de brasserie 'Kwint' te Brussel. Er werd uitsluitend aandacht besteed aan de opening van Kwint en de daarbij horende commentaar was unaniem lovend en aanprijzend. Door het op deze wijze propageren van de brasserie overschrijdt de openbare omroeporganisatie de limieten van de aandacht die in het geval van productplaatsing aan het product in kwestie mag worden besteed, klinkt het.

Wat zou de VRT moeten betalen voor de product-aanprijzing van Bart de Wever in zowat àlle programma's, kritiekloos opgevoerd gedurende enkele jaren ?  Tot bekend werd dat zijn partij de grootste van Vlaanderen zou worden en dat  een van de VRT-hoofdredacteurs mee in de algemene  delirium werd gesleurd ?  500.000 euri boete ? Eigenlijk komt het er niet op aan : het is toch ons belastinggeld dat van de ene profiteur naar de andere verschuift.

Het enige wat men hoopt te bereiken, is dat door dergelijke ricidule maatregelen de openbare opinie de indruk krijgt, dat al de overige misgrepen van de 0000 wél neutraal zijn. Grapjassen !

Savat

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eenheid in onenigheid

 

 

Productie Theo


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opgelet : Satire !!!

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze bievenbus : generaties ...
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Zal praten alleen nog helpen ?  Ik vrees ervoor. Tot die spijtige conclusie komen is echt niet moeilijk, maar het is wel schrikbarend, want welke toekomst ligt in het verschiet voor onze kinderen en kleinkinderen?

Ik ben zeker geen voorstander van oorlog maar hoe moet het verder ,vraag ik mij dikwijls af ? Een Franstalige zegde ooit “Vlamingen zijn een volk van meiden en knechten, zij laten zich gewillig verknechten” Deze uitspraak deed mij steigeren terwijl de stoom uit mijn neusgaten blies, maar had hij in feite geen gelijk?

Wanneer hebben wij nog eens echt onze rechten afgedwongen ? Zijn we murw geslagen door kerk, godsdienst en overheersers? Zijn we gehersenspoeld door communistische bewindvoerders die de meesten nu naar de ondergang leiden zoals de “Rattenvanger van Hamelen”? 

Het is allemaal zo herkenbaar, wanneer je luistert naar de voorgekauwde opinies van veel jongeren en het is tergend dat zij met oogkleppen lopen en overtuigd zijn van hun gelijk. In een artikel dat ik gelezen heb, stond ongeveer het volgende: één gehersenspoelde generatie is een probleem, twee gehersenspoelde generaties zijn een enorm probleem maar drie gehersenspoelde generaties zijn een praktisch onoverkombaar probleem want dan is er niemand die nog weet hoe het vroeger was, voor de hersenspoelingen. Dat is volkomen logisch en dat is wat er aan’t gebeuren is.

Wat velen nog niet begrepen hebben, is dat men nu met een tegenstander te doen heeft die totale andere waarden heeft en de onze veracht. Er wordt nog geloofd dat deze tegenstander voor rede vatbaar is, dat met hem kan gepraat worden. Men is bezig om appelen met citroenen te vergelijken en de grote massa heeft het niet eens door.

Foxy


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaza, anders bekeken

 

Bij het Duitse PI (Politically Incorrect) vond onze medewerker  Floriaan Terbeke volgend controversieel artikel, dat lijnrecht indruist tegen de "och arme" verhalen waarmede de linkse media hun lezers volproppen.

Weest u gezeten, laat uw gesluierde madame een kopje thee inschenken en zich geruisloos verwijderen naar haar keuken, waar zij zich huishoudelijk mag ontspannen en savoureer deze lectuur :

Op een markt in de Gazastrook

Het is bon ton en absoluut politiek-correct de Gaza-inwoners als dakloze, hongerende bevolking voor te stellen door de schuld van het Israëlisch embargo.  Hierbij een bericht uit PI, dat verwijst naar Egyptische bronnen, met een andere kijk op dit stukje land, dat steeds weer op de agenda staat van beroemde ééndagsbezoekers, zoals bv.  Ban Ki-Moon of Catherine Ashton, die graag een éénzijdig verhaal laten optekenen. 

De Egyptische auteurs  hebben meer dan 1000 tunnels geteld, sommige breed genoeg voor geladen vrachtwagens.  Door deze tunnels komt er een voortdurende stroom van zowel verbruiksartikelen als luxekoopwaar naar de markten en winkels van het Palestijns gebied.  Het jongste succesnummer is de nieuwe goudmarkt, die sedert zijn opening zwart ziet van kooplustigen.

 

Goedemorgen, Heren, zijn we op wandel ?

Maar Ashton geeft na een dagje Gaza een ander bericht: “Als men van Israël naar Gaza reist, dan komt men van een 21ste eeuw in een beschadigd landschap.  Wederopbouw is onmogelijk, zolang Israël de invoer van goederen blokkeert.  De mensen beschikken er niet veel meer dan over ruïnes.”  Ook de grote baas van Verenigde Naties doet alsof er nergens ter wereld grotere miserie bestaat dan in Gaza. 

De op maat gepresenteerde scenario’s, die hen tijdens hun flitsbezoek voorgesteld worden, worden volgens berichten van plaatselijke VN-medewerkers en hulporganisaties ondersteund, die er zelf een persoonlijk interesse bij hebben een beeld van totale armoe te kunnen bieden, om zo hun jobs en toekomstige donaties zeker te stellen.  Samen met de Hamas-regering doen ze hun uiterste best dit vertekend beeld te kunnen houden. 

Sporten in aangepaste outfit

Het Egyptisch artikel weerlegt dit met feiten en cijfers.  Een voorbeeld: door het overaanbod is de prijs van een ton ijzer van $ 1.088 in 2008 gedaald naar $ 533 in maart 2010 – de cementprijs daalde door de overvloed nog spectaculairder van iets meer dan $ 1.000 in 2008 naar $ 240 vandaag! 

Als de vernielde gebouwen niet hersteld en heropgericht worden, dan ligt dit niet aan een tekort van bouwmaterialen door de Israëlische blokkade.  In werkelijkheid profiteert de Hamas-regering enorm van het embargo.  Ze eisen immers “tol” (invoertaks) op alle import-goederen die door de tunnels van Gaza naar Egypte binnen gebracht worden.

Deze inkomsten zorgen niet alleen voor hun zijden maatpakken maar ook voor het behoud van hun macht.

 

Bij de zoete bakker

Een andere inkomstenbron is – u zal het niet geloven – de 200 miljoen Isr. Schekel (ca. $ 50 miljoen), die Israël elke maand aan banken in Gaza overwijst.  Deze inkomsten, bedoeld om Gaza economisch en financiëel er bovenop te helpen, worden in werkelijkheid gebruikt om, ten eerste nog meer en nog betere tunnels te bouwen zodat er nog meer luxewaren – waarop dan invoertaks kan geëist worden – Gaza kunnen bereiken en ten tweede om met dit geld wapens te kopen, die dan gebruikt worden om Israël aan te vallen …

De Gazastrook wordt overstroomd met ijzer en wapens, aangevoerd langs tunnels, zoals dit oude exemplaar van 10 jaar geleden

Doordat de banken in Gaza met de Israëlische munteenheid voorzien worden, treedt een – zelfs voor dit gebied – totaal waanzinnig en verwoestend proces in werking.  De betalingen van Israël aan Gaza kwamen er onder druk van het buitenland. 

Sommige van deze tunnels, gebouwd met Israëlisch geld, lijken zelfs op Europese autobaantunnels, waardoor gemakkelijk vrachtwagens en andere vervoermiddelen kunnen rijden.  Daar de Gaza-markten overvloedig met goedkope luxekoopwaar voorzien worden, die zelfs in andere Midden-Oostenlanden niet aangeboden worden, hebben de tunnel-managers de invoer beperkt om het prijsniveau te kunnen optrekken.  Als resultaat hiervan zijn de Hamas-invoertaksen tijdens de eerste twee maanden van dit jaar met 60 % gezonken.

Zoals overal ter wereld zijn er in Gaza arme mensen.  Maar de evidente oorzaken van deze armoe, die overal elders bij de slechte regeringen en bij sociale wantoestanden gezocht worden, schijnen voor de internationale bezoekers in Gaza nooit voor de hand te liggen.  Want Gaza moet bekeken worden door de bril van hun politieke plannen.

Dank u, Heren, voor het aangename bezoek

http://www.pi-news.net/2010/03/israel-finanziert-gazas-wirschaftsboom/

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onafhankelijkheid of niet ?

 

Scheiden doet lijden. Ook als dat over Vlaanderen en Wallonië gaat. De meerderheid ontziet zich die pijn liefst. Toch zijn vier op de tien Vlamingen ervoor.

Nu ook de N-VA zijn radicaal Vlaamse discours wat gemilderd heeft en pleit voor 'een evolutie, niet voor een revolutie' (Bart De Wever in Het Nieuwsblad van 22 mei), is Vlaams Belang de enige partij die nog als één blok achter de Vlaamse onafhankelijkheid staat.

Hoe zit dat met de kiezer, vroeg de Stem van Vlaanderen zich af. Indigov Politics vergeleek de antwoorden van een representatief panel en kwam tot de slotsom dat het voor de Vlaming inderdaad niet zo'n vaart hoeft te lopen.

Net geen 47 procent van de Vlamingen vindt een scheiding van tafel en bed voor noord en zuid een onwaarschijnlijk slecht idee. Voor nog eens 10 procent gaat dat toch ook een stapje te ver. Daartegenover staan wel vier op de tien Vlamingen die een beetje tot heel erg blij zouden zijn met het einde van België.

Cijfers die erom vragen om van iets dichterbij bekeken te worden. Want wie zijn die Vlamingen, die nauwelijks kunnen wachten tot 11 juli de nationale feestdag wordt? En waar vinden we die onversneden belgicisten?

Het verschil zit hem alleszins niet zozeer in de m/v-verhouding, al zijn mannen doorgaans een tikje Vlaamsgezinder. Tussen verschillende generaties is er wel een verschuiving merkbaar. Jongeren houden het huishouden bij voorkeur samen, maar hoe ouder de Vlaming wordt, hoe meer hij de idee van een onafhankelijk Vlaanderen genegen is.

Het grote verschil krijgen we pas als we partijen gaan vergelijken. 65 procent van de Vlaams Belang-stemmers ziet de splitsing liever vandaag dan morgen gebeuren. Bij N-VA is dat een goede 46 procent. De hevigste tegenstanders zitten, weinig verrassend, aan de linkerzijde: voor 70 procent van de Groen!- en SP.A-kiezers zou een opdeling van het land een regelrechte nachtmerrie zijn.

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=GMU2QVI41


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan doet het weer, ditmaal in Parijs : zwakke remake Triumph des Willens

 

Tijdens zijn recente officiële bezoek te Parijs sprak Erdogan in het Turks  6000 uitzinnige landgenoten toe, die schreeuwden en joelden en met hun vlaggen zwaaiden. Hij maande de 500.000 Turken die in Frankrijk wonen aan, om de dubbele nationaliteit, voor hen die deze nog niet bezitten, op te eisen. Zo zouden zij de "diplomaten" van hun echte Vaderland  worden en tegelijk riep Erdogan op om niet te assimileren, niet op te gaan in de Franse gemeenschap en cultuur. Zoals hij het reeds voordien deed in Duitsland en in Hasselt betitelde de Turkse premier de assimilatie als een misdaad tegen de mensheid. "Jullie moeten je eigen identiteit bewaren en in Frankrijk en in gans Europa moeten de Turkse namen vermeerderen. Ook moet er afstand genomen worden van het Franse (en Europese) onderricht, er moet meer Turks onderwijs komen".

De Europese leiders, ook de Franse Grootsmoel Sarkozy, laten dergelijke manifestaties toe, die verdacht veel doen denken aan een zwakke remake van Triumph des Willens door Leni Riefenstahl.  

Gisteren werd ons beleefd maar tamelijk cynisch op feesboek de vraag gesteld door een jongeman, of wij echt meenden, dat Europa ingenomen dreigt te worden door de islam.  Hij besloot met "Ho ja, u woont in Anwerpen, dan begrijp ik het".  Zo'n jonge snoeshanen, die nauwelijks een boek in handen nemen, zijn zo geïndoctrineerd door het onderwijs, dat het hen nauwelijks kwalijk kan genomen worden, dat ze onwetend zijn. Misschien helpen dergelijke filmpjes met een woordje uitleg ?  U weet wel beeldjes met tekstballonnetjes, dat kennen ze.  Maar zelfs daar twijfelen we aan. 

Wij praten vaak over het lot dat onze kinderen en kleinkinderen te wachten staat. Heeft dat eigenlijk zin ? 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrikaner Sagtemag in die Lae Lande

 

 

Enkele fragmenten uit PRAAG over het bezoek van Dan Roodt aan Europa.

Ook die ses miljoen Vlaminge, die Nederlandssprekende volk in België, is besig met hul eie demokratiese vryheidstryd om onafhanklikheid en selfbeskikking te verkry. By die partykongres van die Vlaams Belang verlede Sondag het die volgepakte saal dikwels uitgeroep: "België barst!", met ander woorde, dat die Belgiese staat besig is om tot niet te gaan en dat Vlaandere uiteindelik volle onafhanklikheid en 'n staat sal verkry.

'n Mens eet heerlik in België en die dinee by De Winter is uit die boonste rakke, met 'n gehuurde sjef wat allerlei geregte vanuit De Winter se kombuis optower, vyf of ses gange as 'n mens die kaas ná die hoofgereg insluit.

Eintlik is dit 'n fondsinsamelingsdinee en die twintigtal mense bestaan meesal uit Antwerpse sakemanne wat die Vlaams Belang finansieel ondersteun. Aan tafel praat ek Afrikaans en al die Vlaminge volg my gemaklik.

Die Vlaminge klap warm hande vir my enkele onvoorbereide woorde. Iemand komplimenteer my later selfs op my "grandiose toespraak". In sy Engelse toespraak meen Jared Taylor dat hy my beny dat ek in 'n taal wat so naby aan dié van die Vlaminge is myself verstaanbaar kon maak. Volgens hom stry ons almal, PRAAG, American Renaissance en die Vlaams Belang, dieselfde stryd ten behoud van die Westerse beskawing.

 Lees Verder : Praag

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro parlementairen bij Free Gaza Flotielje ?

 

In het Israëlische y net.news wordt een omstandige uitleg verstrekt over de manier waarop Israël zich militair had voorbereid op de ontvangst van de zogenaamde bevoorradingsschepen voor Gaza.

U kan dit nalezen door op onderstaande link te klikken.  Een van de redenen dat Israël niet kon aanvaarden dat de blokkade zou doorbroken worden, is de terechte vrees, dat Turkije (en andere) van dan af Gaza permanent zouden gaan bevoorraden. Eens de vaarroute geopend, zou dit als een precedent beschouwd worden. Dat er vervolgens militaire versterkingen zouden aangevoerd worden, staat buiten twijfel en Israël verdedigt te allen prijze zijn burgers en zijn grenzen. Er zijn nogregeringen die in de eerste plaats voor hun eigen burgers zorgen en niet voor de internationale tafelschuimers en profiteurs : straf hé !

In het verslag wordt eveneens gemeld, dat bij de opvarende "bevoorraders" enkele Euro-parlementsleden zouden aanwezig zijn. Als een soort waarborg om de vrije doorvaart te bekomen. Als dat juist is, hebben die naïevelingen de Israëli's zwaar onderschat. Wij zijn benieuwd om hun namen te vernemen.  De figuren zullen alleszins uit groen-linkse hoek komen. Is Frieda Brepoels nog in het land en Bart Staes ? 

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3896090,00.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten. U ook ?

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorwaarts met Caroline

 

 

Productie Theo

 


01-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester mept bejaarde

 

De burgemeester van een Russisch dorp wordt ervan beschuldigd een 69-jarige vrouw te hebben geslagen, omdat ze de deur niet snel genoeg opendeed. Dat meldt het Russische persbureau Interfax.

De vrouw was als nachtwaker aan het werk in het gemeentehuis van het dorpje Sjachtyorsk op het eiland Sachalin voor de oostkust van Rusland toen de burgemeester na middernacht naar binnen wilde. Volgens lokale aanklagers sloeg hij de deur tegen haar aan toen ze opendeed en sloeg hij haar vervolgens nog twee keer. Hij zei dat ze lag te slapen tijdens haar werk, gaf haar nog een trap in haar heup en beval haar ontslag te nemen. Het incident had plaats in november.

De vrouw viel en kwam met haar hoofd tegen de verwarming aan en liep een hersenschudding en schrammen op. Ze heeft twintig dagen in het ziekenhuis gelegen. De burgemeester is aangeklaagd wegens gewelddadig machtsmisbruik. Hij is inmiddels ontslagen.

@ www.geenstijl.nl


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minderjarig crapuul pleegt overval en carjacking en wordt direct op vrije voeten gelaten

 

Eind vorige week werden twee allochtone gangsters uit Seraing en Luik ingerekend na een mislukte overval annex carjacking. Aangezien het om twee minderjarigen ging, moesten zij voor de jeugdrechter verschijnen. Veel indruk zal dat niet gemaakt hebben, want omdat er – nog maar eens – geen plaats was in de gesloten jeugdinstellingen, besloot die het duo te laten gaan, met het vriendelijke verzoek zich ’s maandags opnieuw aan te bieden. Daarmee waren de twee – amper negen uur nadat ze een overval hadden gepleegd! – opnieuw op vrije voeten.

Het ging nochtans niet bepaald om doetjes, want voor de feiten die zij pleegden – diefstal met geweld, bedreiging met een wapen, slagen en verwondingen – riskeert een volwassene een celstraf van tien jaar. Eén van hen was bovendien niet aan zijn proefstuk toe en was reeds twee maanden voortvluchtig na een gewapende overval in Luik, waarbij kalasjnikovs werden gebruikt.

Of er ook maar iemand is die écht zo naïef om te denken dat de twee zich spontaan zouden aanmelden om alsnog te worden doorgestuurd naar een gesloten instelling, blijft een open vraag. Wat in ieder geval buiten kijf staat, is dat opnieuw twee criminelen aan hun straf ontsnappen én dat het hier niet gaat om een eenmalig feit. Jarenlang reeds gaan minderjarige criminelen de facto vrijuit wegens een chronisch gebrek aan plaatsen in de gesloten instellingen. En dan zwijgen we nog maar over het feit dat dit land opgezadeld blijft met een compleet verouderd en laks jeugdbeschermingsrecht, waarbij jongeren beschouwd worden als lammeren die geen verantwoordelijkheid moeten opnemen, geen misdrijven kunnen plegen en die eigenlijk alleen maar ‘beschermd’ moeten worden.

Bron : VB


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warm aanbevolen : The West is the very Best !

 

Ga regelmatig eens op bezoek bij onze collega's

http://thewestistheverybest.punt.nl/

 

Ook bij onze bovenburen naderen de verkiezingen met rasse schreden. Job Cohen van de socialistische PvdA, gooit na menige campagneblunders, finaal zijn laatste troeven op tafel.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulpgoederen

 

De eerste foto's verschijnen van de "voorwerpen" gevonden aan boord van de vredesschepen op weg naar Gaza met hulpgoederen.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele faits divers en wat reclame

 

De israëlische actie was volgens de linkse meute schandelijk, moorddadig en gewetenloos. De brave lieden van de hulporganisatie "Free Gaza" (met hoevelen waren zij ?) steunen de aanhangers van de godsdienst van de vrede, die altijd correct en pacifistisch optreden : een greep uit de voorbije 72 uur wereldnieuws en lokale faits divers :

- In Pakistan, tientallen doden bij een bomaanslag, gepleegd door een vredelievende moslim.

- In Irak verschillende doden bij een bomaanslag gepleegd door een vredelievende moslim.

- In Toerkije verschillende doden bij een raketaanval door vredelievende Koerden tegen even vredelievende Toerkse soldaten, beide partijen vurige aanhangers van de vredelievende profeet.

- In Afghanistan verschillende doden bij een bomaanslag gepleegd door een islamitische vredesapostel tegen zijn geloofsgenoten.

- 6 mensen worden gedood als  vredelievende islam-militanten een hospitaal bestormen in Lahore (PK).

- 20 plaatselijke recruten sterven door een  vreedzame Fedayeen zelfmoordaanslag in Khost (AFG).

- In Pattani Thailand : een 50-jarige boeddhist wordt neergeschoten in een thuis door 4 brave moslims.

- In Basakshan (AFG) vermoorden Talibanlievelingen 7 plaatselijke politie-agenten bij een bomaanslag

- In Egypte wordt een Belgische toerist bijna onthoofd door een vurige boerka-fanaat, een braaf man.

- Hamas maakt in Gaza vele huizen  van weerspannige Palestijnen die het niet zo begrepen hebben op de zienswijze van de beroepsterroristen,  met de grond gelijk.

En zo kunnen we nog een tijdje doorgaan. Al deze feiten worden door de poco media behandeld als "faits divers", behalve wanneer provocerende rochelaars een zéér goed op voorhand geweten waarschuwing aan hun koran lappen en er doden vallen, dan staat de ganse linkse meute op de achterste poten. Als een hondsdolle roedel uitgehongerde en schuimbekkende hyena's om wraak te blaffen.

Ach, het is allemaal zo voorspelbaar met die gasten.

Een toemaatje : enkele aangepaste spreuken en gezegdes uit eigen huis voor onze linkse vrienden.

Met een bom in de hand, wandelt men door Islamland

Islamieten en termieten, beide zijn écht te genieten

Waar men komt langs bloederige wegen, steeds komt men er moslims tegen  

Bommen en granaten, de lievelingskost van islamfanaten

Een moslim zonder mes op zak ,is als een theehuis zonder dak

Voor een knalfeest slechts één adres : Al-Qaida is the best

H.A.M.A.S.-Bakkerij Hezbollah : specialist in "ploffertjes"

Voor juiste en correcte berichten wendt u tot de VRT-nichten.

Senior en Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie van de Twee ? De Deftige Dame of Nonkel Kruk ?

 

 31/05 : Marianne Thyssen gaat voor premierschap - Alle media

01/06 : ‘Een pre­mier wordt niet ver­ko­zen. Dat wordt be­slist in de on­der­han­de­lin­gen. We zul­len wel zien’ - Leterme in De Tijd

 
Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE
Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!