Angeltjes
09-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Zomer uit de Vier Seizoenen (Vivaldi) op accordeon

 

Nu de 0000 ons in de steek laat, willen wij u regelmatig een nummertje aanbieden, liefst iets aparts waar de linkse roepers de neus voor ophalen. Zoals onderstaand fragment. U zal natuurlijk wel uw dagelijkse dosis wijsheden en citaten uit de Morgen en de Standaard moeten missen. En het belerende toontje van de nitwits, dat erbij hoort.  Overleeft u deze VRT-loze dag ?

Ook als u de neus ophaalt voor accordeon, zal u allicht toegeven dat deze jongeman een virtuoos is met zijn instrument.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neemt FIFA in Suid-Afrika het veiligheidsbeleid over ?

 

In vanaand* se nuus is berig dat 'n boer van Potchefstroom wreed vermoor is, en dat AfriForum 'n groot betoging by die landdroshof beplan het, maar dat Fifa "alle betogings van 11 Junie tot 11 Julie in Suid-Afrika verbied."
Wie is Fifa om in ons land baas te speel? Wie de donner is Sepp Blatter ?
Afriforum gaan hom nou op die Suid-Afrikaanse Grondwet beroep, want volgens die Grondwet mag enige betoging gehou word.
.
Peter
.
* vanaand is intussen gister


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Marie, wat nu ... ?

 

 

Kijk naar het boekje dat hij in de hand heeft

(foto xraypictures)

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland : het bewuste Europa kijkt naar jullie, Vlaanderen rekent op jullie

 

 

Succes toegewenst voor Lijst 5 van de Partij voor de Vrijheid : van 9 zetels naar ...


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De VRT staakt, Angeltjes neemt over. Solidariteit, my ass !

 

Hier zijn wij met een alternatief programma, wellicht met andere accenten dan bij de collega's van de VRT, maar toch door hen geïnspireerd. Een beetje anders en toch een beetje hetzelfde.

De aankondiging van de Nieuwsberichten

 

 Terzake. Wegens besparingen op een klein schermpje

 

Dan volgt nu het Avondprogramma met de wetenschappelijk-historische docu-film :

"Was Mussolini de Tante van Brigitte Bardot ?"

Omdat wij wegens de staking geen beelden mogen uitzenden, leest Rudy De Leeuw (Grote Leider van het Grote ABVV)  een bondige samenvatting van deze boeiende prent voor.  Terwijl ministerin Ingriet Lieten zijn hand vasthoudt, want Rudy heeft plankenkoorts.  Het scenario  is van Tom Lanoye - Muziek : Tom Barman - Regie : Eric van Looy - Historische adviezen : Guido Belcanto en Koen Wauters - 95% Subsidie van het Filmfonds (tegen de beslissing in van Trut Joke Schauvlieghe : à bas la calotte)

Het verhaal

Professor Lucien de Trouville van de ULB heeft na genetische tests vastgesteld dat de fascist Benito Mussolini een vrouw was : een lesbische boerin uit Calabria met de naam Benita. In die dagen was homoseksualiteit niet om te lachen, nu nog niet trouwens want anders komt ge in aanraking met de Gay Police die u flink aanpakt in de kelder.  Soit. Om haar geaardheid te verbergen, trekt Benita mannenkleren aan en trekt ze tegelijk naar Rome, de stad die vroeger een poel des verderfs was. Nu nog maar het Vaticaan ontkent alles.

Professor Lucien de Trouville (tot voor kort nog Lucienne) heeft uit ander studiemateriaal vastgesteld dat Benito vlug-vlug de Fascistische Partij heeft opgericht om de mannen 's avonds op pad te sturen, zodat hij/zij de vrouwen kon opzoeken. Bij een van die avonturen was hij/zij verliefd geworden op een Française uit Bordeaux. Een meisje met een spraakgebrek, dat zei : "Ze zuis de Bardeaux". Maar dat kon Mussolini niet schelen : ze waren niet samen om dictie of aardrijkskunde te studeren.  Bordeaux/Bardeaux is later getrouwd met een lijfwacht van Mussolini en daar kreeg zij een kind bij in 1934  en Mussolini werd peter van Brigitte Bordeaux/Bardeaux, die later beroemd werd als Bardot en een grote fan van  Le Pen is . De moraal van het verhaal is : er zijn nog zeer veel fascisten op de wereld, die wij moeten bestrijden.

Volgende week : "Had Hitler een affaire met Leopold III ?"

De avond wordt vervolgd met een vrolijk lied over een meisje dat onder de lantaarn wacht voor de grote toren. Een lied uit de hitparade dat Rudy de Leeuw telkens ontroert. Ingriet Lieten legt nu haar hoofdje op de schouder van Rudy. Deze valt bijna van zijn stoel.

Helaas, dierbare stumperds van kijkerds, hiermede is deze dag alweder tot een einde gekomen en brengen wij u nog een ijlbericht in een extra Journaal. In afwachting het lijflied van de Nieuwsredactie.

Tijdens deze stakingdag hebben de personeelsleden van de Nieuwsdienst een  allerlaatste opiniepeiling georganiseerd voor de verkiezingen van 13 juni. In samenwerking met de Morgen en Le Soir, beide kranten wereldberoemd voor hun objectieve berichtgeving

Hierna de resultaten :

SP-a 46%

Groen 38%

VLD 7%

CD&V 6%

NVA 1%

LDD 1%

VB 0%

Blanco/ongeldig 1%

Goede nacht, kijkerds - Vele groeten van de zeikerds.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : belgië ernstig beschadigd

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I pini di Roma - Respighi

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wien, Wien nur du allein ...

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nooit te horen bij de 0000 : a love until the end of time

  

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannelijk of vrouwelijk ?

 

Nu de babbelkousen van de VRT in hun stakingsbedje vertoeven, zullen wij (ter collegiale compensatie) uitpakken met een vrolijke noot, ons bereidwillig toegezonden door onze lieve vriendin Christina. Die ons troiuwens regelamtig veel mooie montages doorzendt.

Slimme vrouwen zijn er genoeg, maar mannen met gevoel voor humor...?

Een lerares Spaans probeerde aan haar klas uit te leggen dat in het Spaans, in tegenstelling tot bijvoorbeeld het Engels, zelfstandige naamwoorden mannelijk of vrouwelijk zijn.  ‘Huis’ bijvoorbeeld, is in het Spaans vrouwelijk: la casa, ‘potlood’ daarentegen, is mannelijk: el lapiz
 
Daarop vroeg een van de studenten : welk geslacht heeft ‘computer’?
 
In plaats van direct een antwoord te geven, deelde de lerares de klas in twee groepen, meisjes en jongens, en vroeg hen zelf te bepalen of ‘computer’ een mannelijk of vrouwelijk zelfstandig naamwoord was. Elke groep moest vier redenen opgeven voor zijn keuze.
 
De groep jongens besloot dat het woord ‘computer’ zonder twijfel een vrouwelijk woord was (la computadora), omdat:

1.    Niemand anders dan de schepper ervan de logica begrijpt …
2.    De taal waarmee computers met elkaar communiceren onbegrijpelijk is voor alle anderen …
3.    Zelfs de kleinste foutjes opgeslagen worden in het geheugen om later terug gehaald te kunnen worden …
4.    Je, zodra je een band opbouwt met een computer, je halve salaris uitgeeft aan accessoires … 
 
 
De groep meisjes echter, constateerde dat computers mannelijk (el computador) moesten zijn, want:

1.    Voordat je iets met hem kunt doen, moet je hem aanzetten …
2.    Ze bevatten veel gegevens, maar kunnen niet zelfstandig denken …
3.    Ze worden geacht problemen op te lossen, maar meestal vormen ze zelf het probleem …
4.    Zodra je er een hebt gekozen, realiseer je je dat je, als je wat langer had gewacht, een beter model had kunnen hebben.
 
De meisjes wonnen (volgens Christina).
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze (overvolle) brievenbus : Medelijden
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Waarde redactie.
Tussen alle verkiezingsbeloftes,goede voornemens en de betere toekomst die ons dagelijks door pers en media en de poco's belooft worden blijkt er vandaag weer een uitschieter te zitten,die weliswaar niks met verkiezingen te maken heeft,maar wel door diezelfde die ons beterschap beloven in het leven geroepen werd. Zoals geweten werd er na veel trekken en duwen in Tongeren een "instelling" aangepast en geopend om criminele "jongeren" die zware feiten op hun kerfstok hebben van de straat te houden.
Deze instelling heeft het bezoek gekregen van een groep jeugdmagistraten uit het Antwerpse en het Mechelse om eens te zien hoe het er daar aan toe gaat.En o wee...volgens deze dames en heren is het leven daar "afschuwelijk"!
Echte details ontbreken maar hetgeen wel georakeld wordt, is het feit dat de 'criminelen' op de buitenkoer in een "kooi" moeten luchten ... dit kan voor de togadragers niet. Deze lieverdjes die leven van geweld en misdaad verdienen beter.
Waarschijnlijk was dit een geleid bezoek van een groep linkse magistraten die liever hebben dat dit gevaarlijk jong niets ontziend geboefte, bijna uitsluitend nazaten van berbers, de kans krijgt om over de muur het hazenpad te kiezen om links en rechts wat terreur te zaaien.Mensen toch,wat is dit voor een kloteland geworden.

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De banalisering van de politiek

 

De zelfbenoemde kwaliteits-krantenbollenwinkel de Standaard spant de kroon inzake banalisering van de politiek. Banalisering ?  Verkleutering.

De  "wetenschap" heeft zich gebogen over het onderwerp seks en partijpolitiek. De kwaliteitskrant de Standaard publiceert gegevens uit die studie. We kunnen zelfs onze schouders niet ophalen bij deze onzin.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : de circusleeuw geeft pootjes
Klik op de afbeelding om de link te volgen

In 2004 hadden we ook verkiezingen en beleefden we het Valentijnsakkoord, het verstandshuwelijk tussen de N-VA en de CD&V.  

Toen dachten we dat we alles gezien en beleefd hadden, toen dachten we dat een zgn. Vlaams-nationale partij niet verder kon wegzinken in de belgicistische logica.  Intussen weten we beter.  Wat er dinsdagmiddag gebeurd is, tart toch elk inbeeldingsvermogen. Nooit had ik me kunnen voorstellen dat een zgn. Vlaams-nationale partij, op de vooravond van een voorspelde riante verkiezingsoverwinning, Vlaanderen en de bevolking bij voorbaat zou op inlichten over het feit dat het absoluut niet van plan is die stemmen ten bate van een onafhankelijk Vlaanderen te verzilveren.  Nochtans staat dit uitdrukkelijk in de beginselverklaring, in het programma, van de N-VA. 

De partijvoorzitter, de minister, twee professoren van de N-VA verklaren doodgemoedereerd aan de verzamelde pers ‘N’ayez pas peur’ (copyright Leterme): geen schrik, brave mensen, wij blaffen wel, maar wij bijten niet, wij zijn circusleeuwen, die niet klauwen, die tandeloos en machteloos op een tabouretje zitten en pootjes geven! 

Er zijn in de politiek tendensen en modewoorden: bij de nationale machtspartijen liggen “verantwoordelijkheid nemen”, “respect”, “solidariteit” en “jobs” (vooral die van zichzelf) zeer goed in de mond en in de markt – bij de N-VA hebben ze die woordenschat uitgebreid met “confederalisme” en “evolutie”.  

Als Vlaams-nationalisten zullen we met de N-VA dus vervellen van een Vlaamse onafhankelijkheidsstreven naar een belgische evolutie.  Met dank aan de N-VA voor de duidelijkheid voor de verkiezingen… bij de Volksunie duurde het iets langer voor we de “evolutie” mochten meemaken.

Gerard Burger


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neptunyahu

 

Cartoon by Rodrigo

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juffrouw Ellens willekeurige keuze
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hier zijn wij met de tweede reeks gelukkigen, die naar ons aller gunsten dingen en die in ruil het beste van zichzelf zullen geven om ons waardig te vertegenwoordigen in de organen van macht, profitariaat, corruptie en achterklap : de Kamer van volksvertegenwoordigers, de Senaat.

Volledig willekeurig kiest de computer de namen van de uitverkorenen van de dag. In volledige onafhankelijkheid en strikte neutraliteit.  Alle partijen hebben gelijke kansen. Wij spiegelen ons aan de geschreven media en natuurlijk aan ons grote voorbeeld voor objectiviteit, de VRT.

Vlaams Belang

Dimitri Hoegaarts (38) - Fractieleider Brasschaat - 6de kandidaat Antwerpen

Vlaams Belang

Marleen Fennes (54) - Kampenhout - 2de opvolger Kamer (BHV)

Vlaams Belang

Nico Creces (33) - Aarschot - 1ste opvolger Kamer (Leuven)

Vlaams Belang

Mercedes Armirotto (26) - Beringen - 4de opvolger Kamer (Limburg)

Vlaams Belang

Patrick De Roo (55) - Zelzate - 6de opvolger Kamer (Oost-Vlaanderen)

Blog collega van "Veilig Zelzate"

Vlaams Belang

Dieter Alyn (42) - Waregem - 8ste kandidaat Kamer (West-Vlaanderen)

 

 Open-VLD

Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

 

 

 

 

 

 

 

Françoise Desguin (84) - Alle chique kieskringen

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mini : de 5 resoluties - Maxi : Vlaamse Onafhankelijkheid - Annemans bij Actua-TV

 

 

 

 

.


08-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angeltjes en PUB

 

Laat u ons toe te herhalen, dat de redactie NIET verantwoordelijk is voor de publiciteitsblokken op deze blog in de linkerkolom. Wij hebben deze ruimte afgestaan aan Godin Google en die tast, onfeilbaar als zij is, met haar gevoelige apparatuur onze teksten af en zorgt voor annonces die zich in de sfeer van de artikels bevinden.(bij ons is god een mevrouw, wij zijn in staat tot een hoge mate van hypocrisie, als we daarmee de dames kunnen behagen)

Dit is geen grap. Wij hebben ooit de proef op de som genomen door enkele stukken kort na mekaar te publiceren over het sfeervolle Nederlandse plaatsje Thorn. Niet direct Disneyland Parijs. Het gevolg was dat wij binnen het uur alle mogelijke hotels en restaurants van Thorn in de aanbieding kregen.

Een enorme stoorzender blijft zich al maanden aandienen en dat is (we moeten ons omzichtig uitdrukken, want Godin Google leest mee) de pub met het kindje met het Einsteinkapsel dat wil peilen naar uw graad van slimheid. Een goede raad : ga daar niet op in !  Want als u even niet bij de pinken bent, krijgt u kosten aangerekend via uw mobieltje.

Voor de rest is het best grappig vandaag. "Wil u mooi Roemeens vrouw  ? Gratis."  "Wil u soms een mondje Hebreeuws praten" om uw islamitische buren een pleziertje te gunnen ?  En dan is er een speciaaltje van Molenaar (Lex ?) en Lok : eindelijk wordt uw compliance transparant en geïmplementeerd zonder epriberingsverschijnselen. Angeltjes is méér dan een politiek-incorrect verschijnsel : u kan dankzij ons transparant complianceren met een mooie en gratis Roemeense vrouw aan wie u,  uw verknochtheid en passie in het Hebreeuws kan verklaren.

  • Mooi Roemeens Vrouw
    Mooi Vrouwen Zoeken Een Afspraak. Over 400000 Leden! 100% Gratis.
    www.RussianEuro.com
  • Wil je Hebreeuws Leren?
    Nooit kon het makkelijker. Online vanuit je eigen huis. Meld je aan!
    www.HebrewOnline.com
  • Molenaar en Lok
    Maakt compliance transparant en zorgt voor de implementatie.
    www.m-lc.nl

  • Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De NV-A wordt verkeerd begrepen

     

    Het is godgeklaagd !  Gedurende ruim 2 jaar wordt de voorzitter van de NV-A, door de Vlaamse media op het schild geheven en gevierd. Hij is de beste, de verstandigste (bijna), hij wéét alles (ook over zaken die hij niet begrijpt) en "de menschen" voor wie CD&V zich het vuur uit de sloffen loopt, verheffen in allerlei onderzoeken en of opiniepeilingen, Bart tot de status van Caesar. Het is hem aan te zien : zijn zelfvoldaanheid wordt uitgedrukt in toegenomen kilo's per week.

    In de salons van de machtigen achter de schermen, die dit scenario zorgvuldig in mekaar hebben gestoken, heerst tevredenheid. Na meer dan 20 jaar met alle mogelijke middelen geprobeerd te hebben om de separatisten van Vlaams Belang het zwijgen op te leggen, is eindelijk het paardenmiddel ontdekt : een soi-disant Vlaams-nationalist die het goed kan uitleggen, zal de stemmen weghalen van de staatsgevaarlijken en mag zich vervolgens scharen aan de rijke tafelen om enkele kruimels mee te pikken.

    Het is anders gelopen. Het regime heeft niet voorzien, dat De Wever de traditionelen zou overvleugelen. Er is ook geen rekening gehouden met de tomeloze ambitie van deze TV-flamingant. Men is blind en doof geweest voor de signalen, die nochtans voor het rapen lagen. 

    Wij herinneren ons een verkiezingsuitzending van 2007 waarin De Wever met Vervotte en Jo van Deurzen geconfronteerd werden met een tegenstander die een vervelende vraag stelde. De twee CD&V-ers zaten met de mond vol tanden, zonder antwoord maar werden uit de nood geholpen door de gewiekste De Wever die in hun plaats de zaak rechtzette. 

    Voor enkele maanden, toen de VRT in zowat alle uitzendingen De Wever liet opdraven, proestte Johny van Sevenant zich een hoestbui met een van de grappige one-liners van de inmiddels tot Orakel bevorderde Bart. Wat deed onze humorist het goed.  Al de zuurpruimkiezers van Vlaams Belang zouden zich aansluiten bij deze hofnar.

    Twee feiten hebben gezorgd voor de omwenteling in de verdere heiligverklaring : de overstap van een VRT-nieuwsman naar de winnende ploeg en in dezelfde periode de eerste opiniepeiling die de NV-A als grootste Vlaamse partij aanstipte. Het was plots gedaan met de vriendschap en de verheerlijking.  Sedertdien wordt er niet meer geproest met de one-liners, trouwens, die zijn ook opgedroogd want de tekstschrijvers voor de TV-flamingant hebben zich teruggetrokken.

    Vandaag heeft De Wever een internationale persconferentie bijeengeroepen om de financiële markten tot rust te brengen. De politieke geruchtenmolenaars hebben er niet voor teruggedeinsd hun internationale contacten in te schakelen om Bart terug te dringen op zijn niveau : dat van amuseur public die van zijn opdracht is afgeweken. In plaats van Vlaams Belang te ontmantelen, wordt verdorie de steunpilaar van de monarchie onderuit gehaald : de Deftige Dame, alias mevrouw Leterme II. 

    De Wever stond ditmaal niet solo de pers te woord. Zuur Frieda, Danny Pieters het economisch genie, de koster uit Izegem en ex-VVB-voorzitter Eric Defoort mochten mee opdraven. Als het lastig wordt, zijn er souffleurs nodig, om de onbegrepen Caesar te onderstutten.

    "NV-A wil belgië helemaal geen kwaad, de partij is pro-Europees, want Democratie begint met dezelfde letter als Dictatuur." begon de conférencier.  Ten bewijze stond Zuur Frieda recht en zei (zoals afgesproken) : "Jawohl, mein Führer".  Defoort, die voor de Romaanse talen instaat, veerde eveneens recht en sprak met diepe overtuiging : "Caramba, Duce" in één duidelijk zin, samen voor de Italiaanse en Spaanse pers. Zijn voorstel om zijn tussenkomst te onderstrepen met enig castagnettengeklepper, was afgewezen. Danny Pieters, die bij Phara van de 1 naar de 9 was geknokt door Frank Vandenbroucke, Philippe Moureaux en Phara herself, heeft het niet zo begrepen op Spaans, en gooide ertussen (voor zijn beurt) : "The splitting of the social security is only a technicallity".  Een zin waar hij lang op gerepeteerd had. Hij kreeg van zijn voorzitter een vernietigende blik en een stamp onder tafel.  De splitting zal nog enige tijd op zich laten wachten.

    De koster uit Izegem, die er weer bij zat voor spek en bonen, wilde ditmaal ook even internationaal mee genieten, hij is tenslotte in een vorige regering verantwoordelijk geweest voor Toerisme en hij heeft het Vlaams Huis in New York opgericht, dat een mooie bijverdienste betekende voor de directie en de familie aldaar.  Toen Bart even in zijn woordenboek "Duits-Servo-Kroatisch" aan het bladeren was naar een goede vertaling voor "ich habe es nicht gewust", barstte Bourgeois los : "En wij zullen 500.000 jobs bijmaken, nous faire avec un million de professions avec labeur". Hij is nooit een primus geweest in het Frans.

    Om een lang verhaal niet verder te besmetten met ons leedvermaak : De Wever, die nog maar een stukje afwijkt met zijn confederalisme van de belgicistische weg, ondervindt de kracht van de Franstalige tegenwind en het regime, gesteund door de eeuwige doodgravers van Vlaanderen, zijn vroegere kartelpartner en de andere traditionele partijen.

    Hopelijk zullen bij een aantal mensen de ogen opengaan. Het verwarrende gedraai en gewentel van de NV-A, om zowel belgië te behagen als Vlaamse kiezers te overtuigen, is vooraleer er nog maar een politieke stap gezet is geworden, uitgedraaid op een fiasco. Er is slechts één manier om Vlaanderen op eigen benen te laten staan, dat is door foert te roepen tegen belgië. De Franstaligen moeten voor een voldongen feit geplaatst worden : het Vlaamse parlement moet de onafhankelijkheid uitroepen ! Als de rest is onvolwassen prietpraat van een slechte strateeg. Daarom is er slechts 1 partij die echt gevreesd wordt : Vlaams belang. Consequent en zonder pardon. Wij hoeven niemand te behagen, een beetje historicus zou dat moeten beseffen.

    Ray


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken chauffeur die 3 mensen doodde : 6 maanden voorwaardelijk

     

    De rechter : "Het is zonde van die mooie auto ! Foei !"

    (foto : Vandaag.be)

    De 23-jarige man die vorig jaar drie studentes doodreed in Oosterzele is dinsdag veroordeeld tot zes maanden cel met uitstel en twee jaar rijverbod. De ouders van de slachtoffers vinden de milde straf een slecht signaal om jongeren bewust te maken over de gevolgen van rijden onder invloed.

    Op 11 november 2009 reed de jongeman met zijn wagen op vier fietsende studenten geneeskunde. Drie jonge meisjes overleefden het ongeval niet, de vierde student raakte lichtgewond. De man reed te snel en had 1,56 promille alcohol in zijn bloed.

    De Gentse politierechtbank heeft de bestuurder nu zes maanden celstraf met uitstel en twee jaar rijverbod opgelegd. De man krijgt ook een boete van 6.000 euro. Hij gaat niet in beroep. De dronken moordenaar kreeg een ernstige vermaning van de rechter : "Wees voorzichtig in het vervolg..."

    U zal wellicht van oordeel zijn, dat wij met het ouder worden niet mild zijn geworden. Dat is zo. De rechter die dit vonnis velde, zou o.i. tot aan zijn dood in de nor mogen verblijven. Hij, in de plaats van de moordenaar. En we willen hem graag meegeven : "Wees voorzichtig in de douche-ruimte, daar gebeurt wel eens wat".

    Bron : de media


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze dagelijkse introductie op Feesboek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kandidaat Volksvertegenwoordigers & Senatoren : misschien heeft de onkreukbare hand van onze Juffrouw Ellen u vandaag uitgekozen en prijkt u met uw foto in onze rijkgevulde kolommen. Elke dag tot zaterdag : uit elke kieskring 1 kandidaat. Objectief, neutraal gekozen zoals bij de VRT. Alle partijen komen in aanmerking. - Wij zitten vandaag barstensvol nieuws : What is Islam ? Voor zij die het nog niet weten - In Nederland zijn het morgen verkiezingen : als voorbereiding werd Professor Bob Smalhout opgepakt door de politie - Geert Wilders haalt nog enkele leuke waarheden aan in zijn video - Kerkelijk recht is niet hetzelfde als Burgerlijk Recht : Professor Rikske Torfs wordt NIET opgepakt in het land B maar hij zit wel in nauwe schoentjes - Is Tawfik Hamid een eerlijke moslim ? Dat weten we niet, maar Israël is alleszins een gedroomde zondebok - Bart de Wever ontvangt vandaag de internationale pers : daar zijn wij gelukkig niet bij. Wij zijn lid van de politiek-incorrecte schrijvelaarsbond.

    http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=100000603532985#!/profile.php?ref=profile&id=100000603532985




    Golfbrekers

    Verbonden maar niet aan banden. 

    KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


    Foto

    Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

     banknr 610-5790800-88 

     IBAN BE56 6105 7908 0088 

     BIC DEUT BE BE




    Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


    Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!