Angeltjes
10-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Wilders is de grote overwinnaar in Nederland

 

Er van uitgaande dat de zetelverdeling bij 88% van de getelde stemmen, niet veel zal veranderen, vallen een aantal zaken op :

- De PVV is opgeklommen tot de 3de partij  met een winst van 15 zetels naar 24 zetels. Een signaal dat aan duidelijkheid niets te wensen overlaat.

- De liberale oppositie wordt de grootste partij met een winst van 9 naar 31 zetels. Mark Rutte wordt normaal de nieuwe premier, een nieuw gezicht, een doorsnee traditionele en gladde politicus.

- De PvdA wordt de 2de partij met 30 zetels en een verlies van slechts 3 zetels. De socialisten bevestigen een typische stadspartij te zijn, die na het destrazeuse regeringsbeleid, bijvoorbeeld in Amsterdam nog een aanzienlijke procentule vooruitgang boeken van 5%  (van 30% naar 35%). Het burgemeesterseffect heeft zwaarder doorgewogen dan de rammelende en onzekere campagne van Job Cohen.  Uitgerekend in de 4 grote steden bevinden zich de allochtone kiezers van de PvdA, van wie de meesten nauwelijks geïntresseerd zijn in landelijke politiek maar die wel stipt hun opdracht uitvoeren om de linkerzijde te steunen. De regering Balkenende is zwaar afgerekend. Het Christendemocratische Appel is gehalveerd, terwijl de socialisten tegen de verwachtingen in relatief standhouden. Theedrinker Cohen mag Mohammed en zijn aanhang danken.

Hoe het nu verder moet, is een zaak die de komende weken/maanden zal uitgevochten worden. Een zogenaamd "links" kabinet schijnt vrijwel uitgesloten te zijn. Een paarse heruitgave kan enkel over een meerderheid beschikken als er nog een 4de partij bijgenomen wordt.

Een rechtse formatie (VVD - PVV - CDA) heeft 1 zetel op overschot, tenzij er ook een vierde vrijwilliger gevonden wordt die er graag bijhoort.

Vermoedelijk gaat men gedwongen terechtkomen bij een "gemengde coalitie". Trouwens al dat gedoe over "links-rechts" is vooral een kwestie van perceptie, zeg maar zand in de ogen van de kiezer. Zoals alle Europese landen, moet Nederland moeten  in de uitgaven. Van een omwentelingsbeleid zal in het klassiek gematigde Nederland geen sprake zijn, hoezeer de linksen zich ook willen profileren.

De stem van Geert Wilders zal nog luider klinken in de Tweede Kamer, zijn politiek gewicht neemt aanzienlijk toe. Als de PVV mee in een regering zou geloodst worden, zal dit veel van de slagkracht van Wilders ontnemen, want de nieuwe premier, Mark Rutte zal het gezicht van de regering worden waarin de PVV slechts een ondergeschikte rol kan invullen.

Door de Nederlandse partijversnippering liggen de grote partijen procentueel dicht bij mekaar (in de eerste kolom 2010, in de tweede 2006)

 
CDA
13,6% 1240182  
26,4% 2540872  
PvdA
19,6% 1785366  
21,2% 2041453  
SP
9,9% 898830  
16,6% 1599625  
VVD
20,4% 1858223  
14,6% 1406805  
Partij voor de Vrijheid
15,5% 1408819  
5,9% 568573  
GROENLINKS
6,6% 605900  
4,6% 443821  
ChristenUnie
3,3% 296706  
4,0% 381850  
Democraten 66
6,9% 628769  
2,0% 189051  
Partij voor de Dieren
1,3% 118252  
1,9% 176681  
SGP
1,8% 160612  
1,6% 150995

 Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fragmenten uit de speech van Geert Wilders na de eerste uitslagen

 

Vrienden!

Het onmogelijke is gebeurd. Zoals het er nu naar uitziet, staan we op 24 zetels ! Dat betekent dat we met stip de grootste winnaar zijn! Het is een fantastische dag voor de PVV! Maar veel belangrijker: Het is een glorieuze dag voor Nederland! Vandaag hebben bijna 1,5 miljoen mensen voor de PVV gekozen en hebben al die mensen gekozen voor onze agenda van hoop en optimisme.Vandaag kozen al deze mensen voor een beter en sterker Nederland, voor meer veiligheid en minder criminaliteit.Voor minder immigratie en minder islam! Dit is waar Nederland voor kiest! Maar ook voor een betere ouderenzorg, voor lagere belastingen en bij ons blijft de hypotheekrenteaftrek wat hij is.

Nederland wist het al lang: onze partij , de PVV,  is een factor van belang. Maar ook in politiek Den Haag kan nu niemand meer om de PVV heen. We zijn de derde partij van Nederland geworden!

En we zullen onze kiezers niet teleurstellen, we zullen het onversneden eerlijke PVV-geluid nog harder laten horen. Wij willen Nederland beter maken, sterker maken, trotser maken.

Vrienden. Tegen al die nieuwe PVV-Kamerleden zeg ik: morgenochtend om 11 uur is onze eerste vergadering. En neem een stormram mee, want we gooien meteen de beuk erin!

Vrienden, vanaf vandaag zal ons geluid nog veel duidelijker klinken! Vandaag won de PVV! Vandaag won Nederland! Mensen: bedankt !
 
Geert Wilders


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zetelverdeling bij 88% getelde stemmen

 

VVD (liberaal) 31 + 9

PvdA (socialist) 30 - 3

PVV (Liberaal Geert Wilders) 24 + 15

CDA (christen-democratisch) 21 - 20

D66 (links-liberaal) 10 + 7

SP (extreem-links) 15 - 10

Groen-Links (Linkse milieuclub) 10 + 3

CU (Protestants) 5 - 1

SGP (Héél protestants) 2 - -

PvdD (Partij voor de dieren) 2 sq

TON 0 -

  Met ruim 88% van de stemmen geteld is het verschil tussen de VVD en PvdA een zetel geworden. De liberalen staan nu op 31 zetels, de PvdA 30. De PVV staat op 24 zetels, het CDA op 21. Verder zou de SP uitkomen op 15, GroenLinks en D66 beide op 10. De ChristenUnie staat op 5. De Partij voor de Dieren lijkt nu toch haar 2 zetels te kunnen behouden, na lang op een verlies van 1 te hebben gestaan. De SGP staat stabiel op 2. Rita Verdonk verdwijnt uit de Tweede Kamer


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juffrouw Ellens willekeurige keuze
Klik op de afbeelding om de link te volgen

We zijn reeds toe aan onze derde willekeurige en strikt objectieve kennismaking met kandidaat-volksvertegenwoordigers en senatoren. Gekozen "at random" uit àlle politieke partijen die zich in Vlaanderen aan de kiezers voorstellen. Wellicht bent u nog niet tot een beslissing gekomen, u twijfelt tussen Frieda Brepoels en Eva Brems. Twee dames die het belgische regime in zich dragen, die de multicriminele maatschappij wensen te versterken en het de vreemdelingen makkelijk willen maken : aan elke grenspost van het koninkrijk een OCMW-kantoor. Wellicht zijn beide dames vandaag weerhouden in onze willekeurige trekking ? Het lot beslist.

Vlaams belang

Pascal Maertens (47) Zwevegem - 4de opvolger Kamer West Vlaanderen

Tanguy Veys (38) - Gent - 3de kandidaat Kamer - Oost-Vlaanderen

Katleen Martens (41) - Vlaams volksvertegenwoordiger Hasselt - 12de kandidaat Limburg

 

Andy Bonnyns (25) - Zichem - 3de kanidaat Leuven

Sofie Vanassche (21) - Tervuren - 19de kandidaat BHV

 

 

Guy Dirckx (48) - Deurne - 21ste kandidaat Kamer - Antwerpen

Groen

Germaine Appeltants (19) - diverse woonplaatsen

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK- nieuws uit Suid-Afrika

 

"Ons is geskok en met afgryse vervul met die nuus dat ‘n Portugese mediaspan in hul vier ster gastehuis naby Fourways beroof is,” sê ds. Theunis Botha, leier van die Christen-Demokratiese Party (CDP).

“Nog voor die Fifa-toernooi se amptelike opening, word toeriste aan die land verwelkom asof dit die land van geleenthede – vir die misdadigers - is. Die Sentrale Dwelmagenskap verwag 40 000 prostitute net in die Johannesburg-omgewing alleen, meestal uit Zimbabwe. Dit noop ‘n mens om te sê die land wat eens die land van melk en heuning was, is nou die land van misdaad en prostitusie."

“Drie joernaliste van Portugal wat in ‘n gastehuis by Magalliesburg ‘tuis’ was is van hul kameras, skootrekenaars, paspoorte ens beroof. Die een moes in die loop van ‘n vuurwapen vaskyk, terwyl die ander twee tydens die voorval geslaap het.

“Ons vertrou dat die regering nou sal besef dat misdaad, en nie die Afrikaner of Christene of enige groep wat vir diskriminerende praktyke uitgesonder word nie, die land se werklike vyande is."

 @ Praag


09-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Exitpoll uit Nederland om 21 uur

 

VVD (liberaal) 31 + 9

PvdA (socialist) 31 - 2

CDA (christen-democratisch) 21 - 20

PVV (Liberaal Geert Wilders) 23 + 14

D66 (links-liberaal) 10 + 7

SP (extreem-links) 15 - 10

Groen-Links (Linkse milieuclub) 11 + 4

CU (Protestants) 5 - 1

SGP (Héél protestants) 2 - -

PvdD (Partij voor de dieren) 1 - 1

TON 0 -

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de plaats van het Zure 19 uur Journaal : Die ganze Welt ist himmelblau.

  

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suid-Afrika verdient onze steun !

 

Dezer dagen zien we vanuit Zuid-Afrika de vrolijke WK-buitenkant van het land. De toeters, de bellen, een vrolijk zwaaiende Nelson Mandela en het romantische gedweep met het ‘nieuwe Zuid-Afrika’. Achter die façade gebeurt iets waarvoor een stuk minder belangstelling bestaat.
 
Het is de teloorgang van het Afrikaans, een taal die is voortgekomen uit het Nederlands en die ons daarom dierbaar zou moeten zijn. Gerard Reve zei het al in 1985: “Het is een volwaardige West-Europese cultuurtaal die zich meten kan met het Duits, het Nederlands in Europa en het Engels.”
De Afrikaner bevolking, afstammelingen van Nederlandse en Franse immigranten, worden steeds meer het slachtoffer het ANC, een racistische beweging met een communistische achtergrond. De gewelddadige overvallen nemen toe in heftigheid. Er zijn al drieduizend Afrikaner boeren vermoord. Dat gaat vaak zo: boerderijen worden ’s nachts overvallen en de eigenaren bruut vermoord. Vrouwen worden verkracht voor de ogen van hun echtgenoten, en vervolgens de kinderen afgemaakt.
Honderdduizenden boeren hebben het land verlaten, een op de vijf Afrikaners overweegt dit te doen. Er is in wezen sprake van een etnische schoonmaak. De voorzitter van de jeugdbeweging van ANC, Julius Malema, heeft al opgeroepen tot ‘skiet die boer’, een openlijke oproep tot geweld op de Afrikaners. Er bestaat grote angst voor praktijken zoals in Zimbabwe. Veel Afrikaners vrezen voor de toekomst. Er zijn berichten dat de Zuidafrikaanse regering geweld gaat stimuleren tegen de Afrikaner boeren.  De praktijken van Mugabe worden dan door de ANC-Jeugdbrigade toegepast op de Afrikaners. Even wachten tot na het WK en dan gaan ze los.
Behalve de exploderende racistische misdaden hebben de Afrikaners ook intens te lijden onder positieve discriminatie die het velen van hun onmogelijk maakt een baan te vinden. Verpaupering is hun deel. Bestuurlijk, politiek en economisch worden de Afrikaners gemarginaliseerd.
 
De Afrikaners verdienen onze steun. Ze zijn op schandelijke wijze verraden door hun leiders, die in een vlaag van multiculturele verstandsverbijstering zich hebben laten spannen voor het karretje van het racistische ANC. De mooie praatjes over een ‘regenboognatie’ en een gebrek aan principes nodigde hen uit de handdoek in de ring te gooien.
 
Zal Nederland bereid zijn op te komen voor een Nederlands sprekend volk, aan de andere kant van Afrika? Waarschijnlijk niet. Ons beeld is danig beïnvloed door de apartheidsjaren. Een enkeling roept zelfs dat de Afrikaner taal verantwoordelijk zou zijn voor de apartheid. Alsof Goethe en Beethoven een prijs zouden moeten betalen voor de verschrikkingen van het nationale socialisme in Duitsland.
 
Veel anti-apartheidsstrijders in Zuid-Afrika hebben inmiddels hun bekomst van het ANC-bewind. Dichter Breyten Breytenbach kijkt nu heel anders aan tegen de machtsovername dan vroeger en zo zijn er velen. De ‘ontnugtering’ (Afrikaans woord) is een feit.
 
De man om in de gaten te houden is Dr. Dan Roodt, een erudiet met een achtergrond in de literatuur. Hij vluchtte in 1985 naar Parijs om aan zijn dienstplicht in het apartheidsleger te ontkomen. Na een leven in de progressieve beweging vecht hij nu voor de Afrikaner zaak. Zijn ideaal, een Afrikaner staat, de zogenaamde Volkstaat, is ongehoord populair aan het worden onder de Afrikaners. Het komt er op neer dat de Afrikaners, die nu verspreid leven in Zuid-Afrika, ook recht hebben op een eigen staat om zo hun cultuur in veiligheid te laten overleven. Zijn organisatie, PRAAG, heeft zelfs een landkaart voor geproduceerd.
 
Afrikaners proberen nu internationale steun te verwerven voor hun lot. Nederland is nog te angstig zich uit te spreken voor een verwante taal, bang om weer met de apartheidsdemonen geconfronteerd te worden. Maar wie alle ruis wegschuift ziet een volk dat gemarginaliseerd en vernederd wordt, en rechtstreeks lijkt af te koersen op haar ondergang. ‘Alles sal reg kom’ zijn de vier woorden Afrikaans die vroeger elke Nederlander kende, maar of inderdaad alles reg sal kom met de Afrikaner is nog maar de vraag.

 

 http://www.hetvrijevolk.com/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frivole, overbodige, dommige, leuke Verkiezingsnieuwtjes uit NL

 

Porno-actrice Kim Holland weet ook haar weg te vinden naar het stemhokje. De pornoster laat via Twitter weten op Femke Halsema (Groen-Links) gestemd te hebben. "Ik heb op jou gestemd omdat je er zo goed uit ziet!" aldus de Kim tegen Halsema. Ook andere BN'ers laten hun stem gelden. Een rechts kabinet is vooralsnog favoriet bij bekend Nederland. Vooral de VVD is geliefd onder de sterren. "Ik ben een VVD-meisje", bekent Judith Osborn.

Judiths liefde voor de VVD gaat wel erg ver. "Ik wil een keertje een date met Mark Rutte", zegt Osborn over de nog vrijgezelle lijsttrekker. Rutte valt ook in de smaak bij de Gooische Meisjes. "Ik heb altijd al op de VVD gestemd", zegt Bo. "Ik vind Rutte een geschikte premier."

Het Gooisch Meisje denkt dat de VVD-lijsttrekker niet lang single zal zijn als hij minister-president wordt. "Dan zal hij wel mensen gaan aantrekken."

Collega-Gooisch Meisje Renée stemt dit keer op PVV-lijsttrekker Geert Wilders. "Ik ga voor Geert. Hij is een goede man en brengt een beetje reuring in de politiek. Ik sta ook wel achter zijn punten."

Andere BN'ers zien de blonde politicus helemaal niet zitten. "Als hij premier wordt, emigreer ik", zegt een vastberaden Jasmine Sendar. "Ja, dat lijkt me wel heel slecht voor dit land", vult presentatrice Froukje de Both de actrice aan.

Ook de linkse partijen kunnen rekenen op stemmen van bekend Nederland. "Ik ben altijd van linkse signatuur geweest", vertelt acteur Huub Stapel. "Ergens in die hoek zal het zich wel afspelen." Stapel zegt niet op de PvdA te stemmen, maar lijsttrekker Job Cohen kan rekenen op de steun van TMF-presentatrice Veronica van Hoogdalem. "Ik ben fan van Cohen."

De stem van Maik de Boer is misschien wel de moeilijkste om te krijgen. Wie de steun van de stylist wil hebben, moet met de billen bloot. "Ik stem op degene die de meeste seks heeft." (Novum)

09/06/10 - Algemeen Dagblad


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije, een Europees land ?

 

  

Minister-president Kris Peeters is woensdagnamiddag ontvangen door de Turkse president Abdullah Gül. Dat gebeurde op de laatste dag van Peeters' economische missie naar Turkije. De Vlaamse minister-president wil de banden met Turkije aanhalen, onder meer omdat Turkije het enige Europese land is dat nog positieve groeicijfers kan voorleggen.

(Bron : diverse media)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De onderhandelingen zijn al begonnen (dixit Rik van Cauwelaert)

 

 De tekening van onze vriend Manten is véél actueler en accurater dan men vermoedt. Volgt u via onderstaand bruggetje de commentaren van Rik van Cauwelaert :

http://knack.rnews.be/nl/actualiteit/nieuws/video-de-onderhandelingen-zijn-al-begonnen/video-1194751396917.htm

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pompiers in Stockholm : altijd maar uitdagen, die spuiters

 

School Stockholm brandt uit

Bij nachtelijke onrust in Rinkeby, een noordwestelijke voorstad van Stockholm, is vorige nacht een schoolgebouw volledig afgebrand. Volgens de radiozender SR gingen de bluswerken niet meteen van start omdat de brandweer zich bedreigd voelde door stenengooiende jongeren.

Ook een politiewagen en een bus werden bekogeld. Meerdere geparkeerde wagens brandden uit. Tijdens de nacht ervoor werden bij soortgelijke onlusten twee jongeren opgepakt.

De voorstad ontstond in de jaren zestig en wordt voornamelijk bewoond door mensen met een allochtone achtergrond. De platgebrande Rinkeby Academie was een school voor hoogbegaafde kinderen.

(belga/svm) - 09/06/10 11u04

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opgepast voor kettingrukkers

 

 
Nederland wordt de laatste tijd geteisterd door 'kettingrukkers'. Dat zijn overvallers die kettingen van nietsvermoedende slachtoffers afrukken.

De 'kettingrukkers' gaan steevast op dezelfde manier te werk. Ze gaan achter het slachtoffer staan, geven hem of haar een duwtje en trekken vervolgens de ketting los. De politie vermoedt dat de toenemende goudprijs de overvallen in de hand werkt.

In Den Haag heeft de politie nu een speciaal 'Eksterteam' ingezet om dit soort overvallen in te perken.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : linzensoep

 

Overgenomen van 'tscheldt :  http://www.eulalie.eu/eula_sch/index.php


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Zomer uit de Vier Seizoenen (Vivaldi) op accordeon

 

Nu de 0000 ons in de steek laat, willen wij u regelmatig een nummertje aanbieden, liefst iets aparts waar de linkse roepers de neus voor ophalen. Zoals onderstaand fragment. U zal natuurlijk wel uw dagelijkse dosis wijsheden en citaten uit de Morgen en de Standaard moeten missen. En het belerende toontje van de nitwits, dat erbij hoort.  Overleeft u deze VRT-loze dag ?

Ook als u de neus ophaalt voor accordeon, zal u allicht toegeven dat deze jongeman een virtuoos is met zijn instrument.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neemt FIFA in Suid-Afrika het veiligheidsbeleid over ?

 

In vanaand* se nuus is berig dat 'n boer van Potchefstroom wreed vermoor is, en dat AfriForum 'n groot betoging by die landdroshof beplan het, maar dat Fifa "alle betogings van 11 Junie tot 11 Julie in Suid-Afrika verbied."
Wie is Fifa om in ons land baas te speel? Wie de donner is Sepp Blatter ?
Afriforum gaan hom nou op die Suid-Afrikaanse Grondwet beroep, want volgens die Grondwet mag enige betoging gehou word.
.
Peter
.
* vanaand is intussen gister


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Marie, wat nu ... ?

 

 

Kijk naar het boekje dat hij in de hand heeft

(foto xraypictures)

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland : het bewuste Europa kijkt naar jullie, Vlaanderen rekent op jullie

 

 

Succes toegewenst voor Lijst 5 van de Partij voor de Vrijheid : van 9 zetels naar ...


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De VRT staakt, Angeltjes neemt over. Solidariteit, my ass !

 

Hier zijn wij met een alternatief programma, wellicht met andere accenten dan bij de collega's van de VRT, maar toch door hen geïnspireerd. Een beetje anders en toch een beetje hetzelfde.

De aankondiging van de Nieuwsberichten

 

 Terzake. Wegens besparingen op een klein schermpje

 

Dan volgt nu het Avondprogramma met de wetenschappelijk-historische docu-film :

"Was Mussolini de Tante van Brigitte Bardot ?"

Omdat wij wegens de staking geen beelden mogen uitzenden, leest Rudy De Leeuw (Grote Leider van het Grote ABVV)  een bondige samenvatting van deze boeiende prent voor.  Terwijl ministerin Ingriet Lieten zijn hand vasthoudt, want Rudy heeft plankenkoorts.  Het scenario  is van Tom Lanoye - Muziek : Tom Barman - Regie : Eric van Looy - Historische adviezen : Guido Belcanto en Koen Wauters - 95% Subsidie van het Filmfonds (tegen de beslissing in van Trut Joke Schauvlieghe : à bas la calotte)

Het verhaal

Professor Lucien de Trouville van de ULB heeft na genetische tests vastgesteld dat de fascist Benito Mussolini een vrouw was : een lesbische boerin uit Calabria met de naam Benita. In die dagen was homoseksualiteit niet om te lachen, nu nog niet trouwens want anders komt ge in aanraking met de Gay Police die u flink aanpakt in de kelder.  Soit. Om haar geaardheid te verbergen, trekt Benita mannenkleren aan en trekt ze tegelijk naar Rome, de stad die vroeger een poel des verderfs was. Nu nog maar het Vaticaan ontkent alles.

Professor Lucien de Trouville (tot voor kort nog Lucienne) heeft uit ander studiemateriaal vastgesteld dat Benito vlug-vlug de Fascistische Partij heeft opgericht om de mannen 's avonds op pad te sturen, zodat hij/zij de vrouwen kon opzoeken. Bij een van die avonturen was hij/zij verliefd geworden op een Française uit Bordeaux. Een meisje met een spraakgebrek, dat zei : "Ze zuis de Bardeaux". Maar dat kon Mussolini niet schelen : ze waren niet samen om dictie of aardrijkskunde te studeren.  Bordeaux/Bardeaux is later getrouwd met een lijfwacht van Mussolini en daar kreeg zij een kind bij in 1934  en Mussolini werd peter van Brigitte Bordeaux/Bardeaux, die later beroemd werd als Bardot en een grote fan van  Le Pen is . De moraal van het verhaal is : er zijn nog zeer veel fascisten op de wereld, die wij moeten bestrijden.

Volgende week : "Had Hitler een affaire met Leopold III ?"

De avond wordt vervolgd met een vrolijk lied over een meisje dat onder de lantaarn wacht voor de grote toren. Een lied uit de hitparade dat Rudy de Leeuw telkens ontroert. Ingriet Lieten legt nu haar hoofdje op de schouder van Rudy. Deze valt bijna van zijn stoel.

Helaas, dierbare stumperds van kijkerds, hiermede is deze dag alweder tot een einde gekomen en brengen wij u nog een ijlbericht in een extra Journaal. In afwachting het lijflied van de Nieuwsredactie.

Tijdens deze stakingdag hebben de personeelsleden van de Nieuwsdienst een  allerlaatste opiniepeiling georganiseerd voor de verkiezingen van 13 juni. In samenwerking met de Morgen en Le Soir, beide kranten wereldberoemd voor hun objectieve berichtgeving

Hierna de resultaten :

SP-a 46%

Groen 38%

VLD 7%

CD&V 6%

NVA 1%

LDD 1%

VB 0%

Blanco/ongeldig 1%

Goede nacht, kijkerds - Vele groeten van de zeikerds.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : belgië ernstig beschadigd

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!