Angeltjes
13-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wallonië 1120 op 1641 stembureaus

 

PS 35% + 6%

MR 23 - 8%

CdH - 16% - 0%

Ecolo 13%

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint Niklaas volledig

 

cdv 14,6%

vld 10,5%

vb 15%

spa 16,5%

nva 33%

ldd 3%

groen 7%

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar is mijn revolver ?

 

Als ik nu nog één keer nen tjeef op de televisie hoor spreken over "de menschen", dan schiet ik ik hem omver (symbolisch, nietwaar vrienden).

Ik schrijf deze enkele regels om 20.30 uur en nog steeds is er geen uitslag van het kanton Antwerpen, waar per computer gestemd wordt.  Dat is normaal.  Digipolis wacht nog op instructies welke uitslag wenselijk is.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mechelen : volledig

 

cdv 13%

vld 13%

vb 15%

spa 20%

nva 27%

ldd 2%

groen 9%

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turnhout : volledig

 

cdv 18%

nva 32%

vld 9%

vb 15%

spa 14%

ldd 2%

groen 7%

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uw Verkiezingsprikbord voor uitslagen en commentaren + AANPASSING 19.30 UUR
Klik op de afbeelding om de link te volgen

AANPASSING 19.30 uur :

U kan hier blijven reageren. Wij gaan echter verder met uitslagen en reacties bij andere artikels.

Beste vrienden en lezers,

Wij reserveren deze rubriek voor uitslagen en commentaren, anekdotes, enz. die u ons via  een reactie of een mail overmaakt.

Liefst geen fantasietjes of sprookjes (tenzij u het erbij vertelt) zoals we er al enkele ontvangen hebben. Cijfers die niet steunen op een een ernstige, te controleren bron, kunnen we helaas niet aanvaarden.

Uw bereidwillige en verkleefde Juffrouw Ellen

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oewist ?

 

Lieve vrienden,

Zijn jullie gaan wandelen in het groen ?  Een luchtje gaan happen onder de blauwe lucht ? Gaan bruinen onder de oranje zon ?   

Of hangen jullie in de gordijnen met het Vlaamse leeuwenmotief ?

Zoals het er momenteel naar uit ziet, is de NVA de grote overwinnaar in Vlaanderen. Dat komt niet uit de lucht gevallen, zoals we met zijn allen hier al maanden vastgesteld hebben. Deze uitslag is uniek in de belgische geschiedenis, zoals Dirk Sterckx opmerkte, MAAR even uniek is de wijze waarop de openbare omroep en de geschreven media de figuur van Bart de Wever hebben omhooggestuwd, met een gratis campagne die in de miljoenen euri loopt, mocht de NVA voor elk tv-en radio-optreden een factuur hebben gekregen. Idem voor de ruimte in de kranten en magazines.

Dat Vlaams Belang in deze omstandigheden achteruitgaat, mag ons niet verbazen.  De tegenwerking die VB heeft ondervonden in deze campagne was zo mogelijk nog schandelijker.

Een uitslag die verkocht wordt als een Vlaams-nationale overwinning zonder een Vlaamse leeuwenvlag ... Laten we nu afwachten hoe de uitslagen zullen zijn in de grote steden. Maar maak u daar geen illusies over. Wat we tot hiertoe hoorden uit Gent duidt op een VB-achteruitgang van ruim 1/3.

Tot straks : onze overtuiging verandert niet, hoor. Die van u toch ook niet ?

Ray

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brasil, en zit stil

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video van Het Vrije Volk gecensureerd door Youtube ...

 

 

You Tube censureerde deze video en ging deze keer te ver.
Uit solidariteit met Israël hebben wij hem weer ge-upload.
We wachten af wat You-Tube (Google) gaat doen. (Het Vrije Volk)

 Met overtuiging gesteund door Angeltjes.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Folklore in Gent, ernst in Berlare

 

Wij houden het luchtig vandaag. In afwachting van resultaten. En dan blijven we zeker luchtig en nuchter.

Deze morgen bood zich in Gent een man met een sabel aan in een stembureau . De voorzitter dacht eerst dat het Karel de Gucht was, maar die stemt in zijn eigen gemeentehuis, naast het Fortiskantoor, dat ook van hem is. De Gucht leidt zelf de kiesverrichtingen in Berlare als voorzitter van àlle stembureaus, hij, zijn vrouw madame de politierechter, zijn zoon le beau Jean-Jacques en nog wat familieleden tellen de stemmen in de living van de villa.  In Berlare worden er geen (GEEN) voorkeurstemmen gegeven voor Yves Leterme, dat is zo afgesproken.

De man met de sabel in Gent bleek een geestelijk ontwricht personage te zijn, volgens de politie.  Of de man gestemd heeft, is niet geweten.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongelovige Thomassen : hier is het bewijs

 

Foto :  Puri González

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De dag begint goed

  

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet vergeten aub
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indrukwekkende beelden

 

 

  Hier klikken voor ongeëvenaarde beelden van de Eyjafjallajökull

 


12-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.And I love her (instrumentaal)

 

 

Met beelden van Monte Perdido (3355 meter) en Parque Naçional de Ordesa in Aragon (Spanje). Van hiernavolgende gegevens gaat u enorm opkijken en gelieve uw huisgenoten op de hoogte te brengen van uw verbazing, alstublief.  Zodat het duidelijk wordt voor eenieder dat Angeltjes niet alleen een verwerpelijk blog is maar ook erg leerrijk voor de spionnen van het Centrum van Deformatie van onze Geesten en gelijkstroming van onze Gemoederen : er zijn meer dan 1500 bloemsoorten geteld in het Nationale Park, 171 vogelsoorten, 32 verschillende soorten zoogdieren en 8 soorten reptielen. Whaw !  Alle jagers, die geweldige natuurliefhebbers zijn, daarheen ! Maar eerst luisteren naar het liedje van The Beatles in een simpele versie zoals te horen op bals en in muziektenten.

En morgen, niet vergeten heel luid aan de voorzitter van uw stembureau te vragen "Op welke numero staat het Vlaams Blok ?" Dat was het dan als  onze laatste propaganda-bijdrage.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije in plaats van naar EU naar MOU ?

 

De MOU, Midden-Oosten Unie omvat Turkije, Syrië, Jordanië en het kleine Libanon. Op deze kaart worden 2 zaken nogmaals duidelijk : Turkije zit ingebed in Azië en het Midden-Oosten :  Israël is een dwergstaat, omringd door vijanden die het willen vernietigen.

 Istanbul, 11 juni. De Turkse regering heeft nauwe samenwerking aangekondigd met Jordanië, Syrië en Libanon die moet leiden tot ,,een unie van het Midden-Oosten’’. Op de tweedaagse Turks-Arabische top die vandaag werd afgerond beloofden de landen elkaar samenwerking op tal van terreinen, inclusief vrijhandel en vrijreizen voor personen.

De top werd ingeluid met een gezamenlijke verklaring van Turkije en twintig Arabische landen waarin de ,,Israelische agressie’’, tegen de hulpkonvooien naar de Gazastrook werden veroordeeld. ,,Kunnen we stil blijven als negen mensen worden vermoord?’’ sprak premier Erdogan op de top in Istanbul. ,,We kunnen niet onze ogen sluiten voor deze piraterij op internationale wateren.’’

Erdogan sprak ook zijn afkeuring uit over de verscherping van de sancties tegen Iran. ,,Embargo’s en uitsluiting werken niet.’’ De Turkse premier onderstreepte dat de Turkse steun voor de regeringen van Iran en de Gazastrook niet mag worden verward met een ruk naar het oosten en tanend enthousiasme voor toetreding tot de Europese Unie. ,,Er zijn landen die het onderhandelingsproces willen vertragen. We zijn ons bewust van onze agenda, maar we zullen doorgaan met de hervormingen.’’

@ NRC

"Van Kars in Turkije, tot Marokko en Mauretanië, van Sinop in Turkije tot Soedan, van de Bosphorus tot de Golf van Aden, Turkse en Arabische regio's vormen een strategische en unieke gordel in de wereld, die wij willen ombouwen tot een unie voor veiligheid en economische integratie."

Bovenstaand fragment komt uit de Turkse krant Hurriyet.

Turkije, het Midden-Oosten en de Arabische wereld klonteren samen en voegen hun krachten bijeen. Als Turkije tegelijk probeert binnen te dringen via de Europese Unie, is het duidelijk dat de omvorming van Europa tot Eurabia volop in voorbereiding is. De goedgelovigen van de EU die deze openlijke strategie niet inzien, zijn idioten. Wie kan of durft geloven dat het zich overleveren aan islamitische dictaturen een verrijking meebrengt voor Europa ?  De Europese collaborateurs zijn méér dan idioten, het zijn oorlogsmisdadigers. Barroso, Van Rompuy, Ashton en heel de arrogante zwik volgelingen moeten niet voor het internationaal gerechtshof van den Haag gesleurd worden, maar voor een volksgerecht verschijnen, in de nabijheid van la Bastille waar het gevangentransport gebeurt met paard en kar en de valbijl klaarstaat.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat wordt het ?

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12 punten voor een leefbare stad

 

 

Hieronder een samenvatting van de 12 punten voor een gezond stedenbeleid. Wij hebben er onze eigen verklaring aan toegevoegd tussen de haakjes.

1. Immigratiestop voor steden (geen nieuwe vreemdelingen)

Er moet eindelijk een waterdichte immigratiestop komen. De regels inzake gezinshereniging moeten worden aangescherpt. Steden en gemeenten moeten opnieuw een inschrijvingsstop voor vreemdelingen kunnen uitvaardigen via een meerderheidsbesluit in de gemeenteraad.

2. Zerotolerantie tegen overlast (eerbied voor onze stad)

Graffiti, vandalisme, vernielingen, sluitstortingen, verkrotting en andere vormen van overlast moeten aangepakt en gesanctioneerd worden. Het ‘broken windows’-principe moet worden toegepast: reeds bij de allereerste tekenen van verloedering en verkrotting moet de overheid kordaat optreden.

3. Meer blauw op straat (respect voor de politie, veiligheid voor iedereen is belangrijker dan privacy voor criminelen)

Het Vlaams Belang wil meer politiemensen op straat, ook in wijken die de politiek heeft opgegeven. Meer blauw op straat werkt preventief en verhoogt de pakkans. Een systeem van camerabewaking en buurtinformatienetwerken kan eveneens vruchten afwerpen in de strijd tegen de criminaliteit.

4. Snelrechtbanken in onze steden (SNEL en voor het gekende stedelijke tuig)

Al te vaak wordt uitermate zwak of veel te laat gereageerd, waardoor de daders het verband niet meer zien tussen hun misdrijven en de sanctie. Het Vlaams Belang pleit voor een veralgemeend snelrecht voor straat- en stadscriminaliteit via snelrechtbanken.

5. Invoering van jeugdsanctierecht (a-sociale en inhumane smeerlapjes moeten heropgevoed worden met ijzeren hand)

Het Vlaams Belang wil breken met de voorbijgestreefde en lakse jeugdbeschermingswet van 1965 en pleit voor een modern en efficiënt jeugdsanctierecht, zoals in andere Europese landen bestaat. Naast een drastische uitbreiding van de capaciteit van de gemeenschapsinstellingen moet worden voorzien in eentalige jeugdgevangenissen.

6. Straffen daadwerkelijk uitvoeren (meer cellen, wet Lejeune naar de prullenbak)

Het Vlaams Belang wil een rechtvaardig bestraffingsbeleid met onsamendrukbare straffen. De wet-Lejeune moet worden afgeschaft. De gevangeniscapaciteit moet worden opgedreven tot minstens 14.000 cellen. Ter illustratie: in de gevangenis van Antwerpen zijn er 439 voorziene plaatsen, terwijl het effectieve aantal gevangenen eind 2009 al was opgelopen tot 754.

7. Repatriëring van criminele vreemdelingen (Zoals het klokje in uw Prachtland tikt, tikt het nergens : Toedeloe !)

Liefst 42,5 procent van de gevangenisbevolking heeft een niet-Belgische nationaliteit. Veroordeelde vreemdelingen moeten hun straf uitzitten in het land van herkomst. Dat levert niet alleen een forse besparing (financieel en qua capaciteit) op, maar heeft tevens een afschrikwekkend effect.

8. ‘Snel Belg’-wet afschaffen (Belg worden schaadt uw gezondheid en uw koeltoer)

In tien jaar tijd kregen 500.000 vreemdelingen zonder enige voorwaarde het Belgisch staatsburgerschap in de schoot geworpen. Voor het Vlaams Belang moet de nationaliteitsverwerving de bekroning zijn van een geslaagd integratieproces. De ‘Snel Belg’-wet moet worden afgeschaft en vervangen door een niet-vrijblijvend inburgeringsprogramma.

9. Geen gedoogbeleid tegenover illegaal verblijf (Illegaal is tegen de wet = oppakken en terug naar afzender)

Illegaliteit mag niet worden beloond. De regularisaties moeten worden stopgezet. In een stad als Antwerpen wordt het aantal illegalen op minstens 40.000 geschat; dat is een district waar niemand vat op heeft. Illegalen moeten actief worden opgespoord en gerepatrieerd. Daartoe moet een immigratiepolitie worden opgericht.

10. Oorlog tegen drugs (drugs lijden tot ontmenselijking van de maatschappij - genadeloos afschaffen en straffen - geen flauwe smoezen)

Het verhandelen en het gebruik van drugs mag niet langer oogluikend worden toegestaan. De paarsgroene drugswet, die een feitelijke legalisering van ‘soft’drugs inhoudt, heeft duidelijk drempelverlagend gewerkt en moet worden afgeschaft. Er moet een sterk ontradingsbeleid komen, verslaafden moeten verplicht ontwennen en drugsdealers moeten stevig worden aangepakt.

11. Moskeestop (allahke is overal)

De overheid moet de bouwvergunning van bouwwerken die de culturele eigenheid van de woonomgeving schaden, kunnen weigeren. Moskees waar haat wordt gepredikt tegen het Westen, moeten gesloten worden. Er moet een bouwstop komen voor nieuwe moskeeën.

12. Vlaams karakter beklemtonen (In Vlaamse steden is Nederlands de taal, zoals in Quebec Frans de officiële taal is)

De overheid moet het Vlaams karakter van onze steden en gemeenten actief beklemtonen. Het gebruik van het Nederlands op etalageramen moet meer worden aangemoedigd.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tot hier en niet verder

 

Spijtig dat de jongeren het programma van professor Joos Florquin in de beginjaren van de televisie "Hier spreekt men Nederlands", nooit gekend hebben. Het grote kiezersbedrog begon luttele jaren na de laatste uitzending.
Valse nieuwspraak werd onbeschaamd en autoritair ingevoerd en er bij wijze van spreken ingelepeld vanaf de kleuterklas. Weinigen wisten wat er gaande was en nog schaarser waren diegenen die de uitsluitend politieke bedoeling van de elkaar opvolgende neerwaarts nivellerende hervormingen in het onderwijs tijdig herkenden.

Opvallend actueel in deze nieuwspraak is de verminking van 2 begrippen: tolerantie en solidariteit.
De enige inhoudelijk echte definitie van tolerantie is: “OK we gedogen maar tot hier en niet verder”. Dit is ook de enig mogelijke definitie omdat elke andere het bestaan van de tolerantie zelf zou vernietigen.

De “Nieuwspraak” geschapen en gebruikt door zowel het Nederlandse politiek correct establishment en het Belgisch regime leidt zeer doelbewust via hersenspoeling in het onderwijs en indoctrinatie in de media naar een andere inhoud van oeroude begrippen en dwingen ieder van ons met een lawine van structureel geweld te geloven dat hun fascistoïde nieuwspraak de enige ware is. Voor een goed begrip en definitie hiervan zie de Roman van George Orwell “1984”. Niets is dus minder waar, integendeel !

Tolerantie bij voorbeeld duldt geen gedoogbeleid. Tolerantie is begripsvolle empathie die de grens legt tussen mijn en dijn, tussen mijn vrijheid en de uwe, tussen hun vrijheid en de onze. Tolerantie geeft nooit “carte blanche” noch een onbeperkte volmacht. Dat laatste is geen tolerantie maar onderdanigheid en een poging tot zelfmoord, tot zelfverminking of -in het beste geval- vrijwillige slavernij.

Hetzelfde fenomeen doet zich voor met een ander woord namelijk waar de Waalse en Brusselse Franstaligen en hun Vlaamse gijzelaars respectievelijk geïndoctrineerde buitenlanders de mond van vol hebben: het woord “solidariteit.” Het is hoogste tijd dat iedere man, iedere vrouw en ieder kind in Vlaanderen terdege beseft dat solidariteit altijd een voorafgaande gelijkwaardigheid veronderstelt en een gemeenschappelijk doel nastreeft. Met het doel om samen sterker sterker te staan tegenover hen waarmee men -om welke reden dan ook- geen solidariteit mee kan of wil tot stand brengen.

Dat is de échte definitie van solidariteit zoals "Solidarnosc" in het Pools. Met imperialisten, overheersers en leugenaars kan men onmogelijk solidair zijn behalve als men een verrader is, als men om een of andere reden -meestal geld overigens- bewust verraad pleegt tegenover zijns gelijken. Zijn "evennaaste" in Christelijke termen. Als men vrijgevigheid of barmhartigheid bedoelt dan men het dan ook zegt in plaats van ons te bedriegen en te beliegen door een woord zoals solidariteit een betekenis te geven die het niet heeft.

Iemand die zichzelf en zijn evennaaste respecteert aanvaardt geen fascistoïde en vervalste definitie noch het parasitaire misbruik ervan.
Laat ons uit respect voor ons zelf en onze taal die eigendom van het volk is en niet de eigendom van een oudbollig regime uit een 18-eeuws operette-nationalisme, onderling als Vlamingen solidair én tolerant zijn in de enige echte en ware betekenis van het woord.
Dat betekent sowieso en ongeacht voor welke Vlaamsgezinde partij men ook mag stemmen: “Vlamingen 1st” én “Het is nu méér genoeg geweest, tot hier en niet verder !”

Lucky9

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam Nieuw-West : PVV verdubbelt zijn aanhang

 


In Nieuw-West is de Wildersaanhang in vier jaar verdubbeld. 15,3 procent van de bewoners koos PVV.

De 82-jarige An geeft het grif toe. ''Ik ben één van die PVV'ers maar ik wil niet met mijn naam in de krant. Ze slaan je zo de hersens in.'' An woont sinds een half jaar in de gerenoveerde Dudokflats in Geuzenveld, genomineerd zijn voor de prestigieuze Rijksprijs.

An deelt de lift, het trappenhuis en de galerij met haar Turkse en Marokkaanse buren. ''Allochtonen krijgen subsidie om te leren fietsen en ze krijgen een fiets. Ze hebben wel allemaal een eigen huis in hun vaderland.''

Het begon te steken in de J.M. den Uylstraat, waar ze achttien jaar heeft gewoond. Toen de gehandicapte onderbuurvrouw in haar aangepaste woning overleed, moesten ook haar twee volwassen kinderen weg omdat zij niet invalide waren. ''In hun plaats kwam een Marokkaans gezin. Daar gold die regel niet voor. Al gauw werd ik uitgerookt want ze waren dagelijks aan het barbecueën in de tuin.'' An heeft niets tegen 'buitenlanders', zolang ze hun eigen geld verdienen. ''En ze moeten zich aan ons aanpassen, niet andersom.''

Ze heeft een Marokkaanse hulp, die weet dat ze PVV stemt. ''Dat begrijpt ze helemaal. Ze is een hardwerkende moeder die haar kinderen goed opvoedt. Kijk, daar heb ik nou respect voor.'' Ze wil maar zeggen: ze generaliseert niet.

Haar Turkse buurvrouw spreekt geen woord Nederlands. ''Terwijl ze hier al 29 jaar woont. Zonder haar dochter Sonmez als tolk is een gesprek onmogelijk.''

Sonmez (27) woont bij haar moeder. Ze vindt het vervelend dat er zoveel PVV-stemmers in de buurt wonen. ''We spreken er regelmatig met An over, maar we komen er samen niet uit.'' Toch voelt ze zich niet onveilig in zo'n omgeving. ''Toen ik nog op het Mercatorplein woonde, stemde iedereen Pim Fortuyn, daar was het een stuk erger. Er was veel ruzie tussen de verschillende groepen.''

@ Parool.nl




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!