Angeltjes
28-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij Mijnheer Doktoor : homoseksualiteit zit in de genen

 

 


Vroeger dacht men nog dat homoseksualiteit te wijten was aan de opvoeding. Intussen weet haast iedereen wel dat homoseksualiteit niet aangeleerd, maar aangeboren is.

Lange tijd ging men er van uit dat homoseksualiteit iets tegennatuurlijks was, het gevolg van een verkeerde opvoeding. In die opvatting was homoseksualiteit iets wat je gewoon kon afleren. Dat leidde tot de meest waanzinnige pogingen: van het tonen van homo-erotische foto’s in combinatie met misselijkmakende medicijnen, tot en met hersenoperaties, behandeling met elektrische schokken, castratie en opsluiting. Niets hielp.

Basis in de zwangerschap
Logisch, want homoseksualiteit is niet aangeleerd en kan je dus ook niet zomaar afleren. De basis voor homoseksualiteit ligt al in de zwangerschap, met name in het moment waarop de geslachtshormonen en hersencellen in de foetus met elkaar in interactie staan.

Of een baby een jongen of een meisje wordt, is afhankelijk van de productie van het mannelijke geslachtshormoon testosteron. Als de hoeveelheid testosteron onder een bepaalde drempelwaarde blijft, dan wordt de baby een meisje. Overschrijdt de hoeveelheid testosteron die drempel, dan ontwikkelt de foetus testikels in plaats van eierstokken en wordt de baby een jongen. Deze ontwikkeling van de geslachtsorganen gebeurt al in de eerste twee maanden van de zwangerschap.

De geslachtsspecifieke ontwikkeling van de hersenen gebeurt pas in de tweede helft van de zwangerschap. Als het lichaam tijdens die fase te veel vermannelijkende hormonen produceert, kan dat ertoe leiden dat meisjes bepaalde jongensachtige trekjes gaan vertonen. Deze meisjes hebben meer kans om lesbisch of biseksueel te zijn. Ook het gebruik van nicotine, amfetamines en bepaalde geneesmiddelen verhoogt volgens onderzoek de kans op een lesbische dochter.

Aantal zonen
De kans op een homoseksuele zoon verhoogt dan weer met het aantal zonen dat een moeder ter wereld brengt. Dat zou komen doordat het afweersysteem van de moeder reageert op de lichaamsvreemde stoffen van de jongens in haar buik. Die antilichamen zouden de hersenontwikkeling van jongetjes storen, waardoor ze meer kans hebben om homoseksueel te zijn. Dat zou ook de verklaring zijn voor het feit dat de verschillen tussen homo- en heteromannen over het algemeen groter zijn dan die tussen lesbische en heteroseksuele vrouwen.

Hersenstructuur
Wat ook bewijst dat homoseksualiteit aangeboren is, is de structuur van de hersenen. Mannenhersenen zijn minder symmetrisch dan die van vrouwen: de rechterhersenhelft is gewoonlijk groter, wat mogelijk de verklaring is voor het feit dat mannen meer ruimtelijk inzicht hebben dan vrouwen. Homoseksuele mannen hebben hersenen die qua symmetrie meer lijken op die van vrouwen. Bovendien zijn hun beide hersenhelften sterker met elkaar verbonden, net zoals bij vrouwen. De hersenen van lesbiennes lijken overigens meer op mannenhersenen.


@ Gezondheidsnet


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guy Vanhengel : toffe pee, sympathieke leugenaar

 

Bij de begrotingscontrole eind maart voorspelde de regering-Leterme  een tekort van 16,7 miljard euri, in lijn met het Belgische stabilititeitsprogramma.  Hum-hum.

Enkele hoge ambtenaren die sinds de val van de regering de begroting opvolgen, ramen in een recent rapport het begrotingstekort voor 2010 op 18 miljard euri. Hum-hum.

Het verschil spruit voort uit belastingsinkomsten die minder zijn dan geraamd, anderzijds valt het tekort in de sociale zekerheid lager uit dan (momenteel) verwacht. Hum-hum.

Ook voor de volgende jaren ziet het er niet fraai uit. Het heeft weinig zin om daar nu prognoses over te maken. De wonderregering van Bartelio zal voor de nodige verrassingen zorgen en moet ons de juiste stand van zaken vertellen.  Gedaan met de schijnvertoningen en de leugens van de liberaal Vanhengel. 

Intussen eisen wij, onnozele betalende burgers, dat de politici stoppen met begrotingstekorten uit te drukken in procenten ten overstaan van het BBP of BNP. Dat zijn truken die geïntroduceerd werden door de ministers Leterme (Onkunde en Zweetdruppels), Vanhengel (Sympathie en Bedrog) en Reynders (Onverschilligheid en Onbetrouwbaarheid).

Ook het spreiden van begrotingen over meerdere jaren, situeert zich op het vlak van het verstoppen van de realiteit. 

Een staatsbegroting behandelt inkomsten en uitgaven van 1 januari tot 31 december en zij vertoont een tekort of een overschot. Driemaandelijks grijpt een begrotingscontrole plaats en de resultaten daarvan worden op een heldere en duidelijke manier (en steeds op dezelfde wijze !) kenbaar gemaakt.  

Bovendien is er 1 (één) spreekbuis naar de bevolking en het parlement : dat is de minister van begroting en niet een of ander "monitoringcomité", of de poetsdame van het kabinet.

Zijn er wellicht verkozenen, die op een parlementaire manier vertaald, iets willen of kunnen aanvangen met deze terechte opmerkingen van een brave burger ? Of dienen wij enkel om te betalen, te stemmen en voor de rest te zwijgen ?

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : Schouppe

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is niet allemaal Pracht in Suid-Afrika

 

 

Talle seksslawe is nie eens 18 jaar oud

 

WELKOM. – In ’n skokkende ontdekking is vasgestel dat verskeie van die jong vroue wat hier ná polisie-optredes as seksslawe geïdentifiseer en uit bordele gered is, minderjariges is.

Van die meisies wat in Lesotho, KwaZulu-Natal, Gauteng, Bloemfontein en op verskeie dorpe in die Vrystaat gekoop en hier aangehou en gedwing is om met die klubs se kliënte seks te hê, is glo ook gedwing om met klubeienaars seks te hê voordat hulle “aanvaar” is en besluit is waar hulle gaan werk.

Volksblad het vasgestel dat minstens sewe van die meisies jonger as 18 jaar oud is, en nie net een soos aanvanklik vermoed is nie.

Die verdagtes in die saak word aangekla onder die nuwe Wet op Seksuele Oortredings wat verband hou met mensehandel vir seksuele doeleindes.

Mev. Charmaine Labuschagne, beheeraanklaer in die hof vir seksuele misdrywe in Welkom, wat ook dié saak sal hanteer, het in September verlede jaar die eerste skuldigbevinding in Suid-Afrika onder die wet verseker en dit was ook in Welkom.

Intussen is borgtog van R10 000 hier in die streekhof toegestaan aan mnr. Daniël Rune, alias Thola (42), die eienaar van nagklubs en tavernes in Welkom en die vermeende opperbrein agter die misdade.

Hy en sy twee vermeende koppelaars, me. Brenda Snyman (24) en mnr. Abram Sekaleli, alias Chipa (45), wat glo deur Rune groot bedrae geld betaal is om hom van meisies en vroue te voorsien, is deur lede van die elite-ondersoekeenheid, die Valke, in hegtenis geneem.

Borgtog van R20000 elk is aan Snyman en Sekaleli toegestaan. Hulle moet op 16 Augustus weer in die hof verskyn.

Volksblad het reeds berig dat verskeie vroue, onder wie ’n 17-jarige meisie van Boshof, uit die seksnetwerk se kloue gered is. Die ander minderjariges kom moontlik ook van die Boshof en die Kimberley-omgewing.

Van Rune se klubs in die Goudveld is die Phakisa-nagklub in Dagbreek, Madiba-klub in Longweg, Welkom, en White House in Thabong.

Die meisies, wat teen hul sin hier aangehou is nadat hulle onder valse voorwendsels hierheen gelok is of by families gekoop is, moes uit die geld wat hulle met ontkleedanse en seks verdien het, hul eie kamers by die klubs huur en hul eie kos koop.

Klagte van onder meer mensehandel vir seksdoeleindes en die bedryf van bordele word teen die verdagtes ondersoek.

http://www.volksblad.com/Suid-Afrika/Nuus/Talle-seksslawe-is-nie-eens-18-jaar-oud-20100727

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiegroeten van onze lezers

 

Angels,

Ik zit heel de dag op het strand, met die van ons. Ik heb gelukkig mijn zetel meegepakt van thuis. Het is hier fantastisch maar de zee maakt veel lawaai, daar moeten ze iets aan doen.

Staf en die van hem

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 september : Verbrand de korandag

 

Een predikant uit de Amerikaanse staat Florida heeft controversiële plannen voor de negende herdenking van de islamitische terreuraanslagen op 11 september 2001. Zijn kerk zal die dag de 'Internationale verbrand de Koran'-dag organiseren, meldt de krant Miami New Times vandaag.

Geert ziet het wel zitten

Het Dove World Outreach Center in Gainsville is geen fan van de islam. Op een bord voor het gebouw staat de zin 'De islam is des duivels'. Aanhangers van de kerk noemen de islam 'een gewelddadig en verdrukkend geloof'.

@ Spitsnieuws

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Formatie bij bovenburen schiet ook lekker op

 

Het informele overleg tussen VVD, CDA en PVV over de vorming van een kabinet is voorlopig geschorst. Mark Rutte, Maxime Verhagen en Geert Wilders hebben gisteren en vandaag op een geheime locatie met elkaar onderhandeld. Voor Wilders is dat geen probleem : die leeft al jaren ondergedoken. 

 

Geen van de betrokkenen wilde na terugkomst in het gebouw van de Tweede Kamer zeggen wat het overleg heeft opgeleverd. Of de gesprekken morgen verdergaan, is dus niet bekend. Zo niet, dan zullen de drie fractievoorzitters waarschijnlijk op korte termijn langsgaan bij informateur Ruud Lubbers. Die was niet bij de gesprekken aanwezig.

Tot die tijd is de kans klein dat er iets naar buiten komt over de gesprekken. De betrokkenen hebben met elkaar afgesproken om geen mededelingen te doen over het informele overleg. Waar hebben we dat nog gehoord ?

@ Spitsnieuws

 


27-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het belgisch gerecht is een Poppenkast en De Clerck is Jan Klaasen

 

Minister van Justitie Stefaan De Clerck (CD&V) geeft geen bevel aan zijn parketten om de zigeuners die illegaal weiden bezetten te vervolgen. Dat deelde zijn woordvoerster Lieselot Bleyenberg mee. De procureurs van Veurne en Brugge, die de zigeuners kunnen vervolgen, waren niet bereikbaar voor commentaar.

Ondertussen blijkt dat er grote onenigheid is over de straffen die zouden kunnen worden opgelegd. Eerder zei advocaat en specialist eigendomsrecht Jan Ghysels dat deze zigeuners 5 jaar cel en 2,2 miljoen euro boete kunnen krijgen op basis van de Vlaamse Codex voor Ruimtelijke Ordening (VCRO). Maar vandaag tapte professor Armand Vandeplas, voormalig raadsheer bij het Antwerpse Hof van Beroep, uit een heel ander vaatje.

Vandeplas geeft toe dat je die VCRO letterlijk kan lezen zoals Ghysels dat doet. ”Maar geen enkele rechter zal zijn visie volgen. Volgens de bedoeling van de decreetgever, de geest van de wet zeg maar, zijn de bezetters niét strafbaar op basis van het VCRO.”

Vandeplas denkt dat ze wel gestraft kunnen worden op basis van het Veldwetboek, maar alleen als er afsluitingen aan de weiden zijn. Wie zulke afsluitingen opent kan maximum 82,5 euro boete krijgen.

De bestaande wetten worden door eminente deskundigen duidelijk heel verschillend geïnterpreteerd.

Vandeplas zou overigens begrijpen dat de parketten niet vervolgen. “Zal je deze Fransen ooit voor de rechter krijgen? Ze hebben geen adres, hen dagvaarden kost veel geld en een strafzaak leidt maar tot kleine boetes. Het strafrecht is altijd beter in zijn afschrikking dan in zijn toepassing. Je schiet niet met een bazooka op een mug, ook al kan die dan heel erg steken.”

@ vandaag.be

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiegroeten van onze lezers in het buitenland

 

Beste Angeltjesvrienden,

Aangekomen in het zwembad van ons hotel zag ons Martha dat zij het soutienneke van haar zwemkostuum thuis vergeten was.  Van de receptie kreeg zij toestemming om zonder soutienneke te zwemmen en ze zijn direct allemaal komen zien of het in orde was.  Wij hebben veel vrienden gemaakt en het eten is ook goed. Oewist ginder ? Wij hopen van u hetzelfde.

Jacques & Martha uit Benidorm


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoek de verschillen op

 

 
 
Chamberlain & Hitler in 1938 - Cameron & Erdogan in 2010


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Golda Meir

 

 

“We kunnen de Arabieren het vermoorden van onze kinderen vergeven.  Wat we niet kunnen vergeven, is dat ze ons dwingen hun kinderen te doden.  

We zullen pas vrede kennen van zodra de liefde van de Arabieren voor hun kinderen groter  is dan hun haat tegenover ons.”


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtmoslim Abdul plande aanslag op JFK-luchthaven NY

 

Wat is er eigenlijk aan de hand, dames en heren ?  Wie is deze  grijzende en grijnzende knapperd met zijn elegant potske en zijn nonchalante blik ? Hij is Abdul Kadir, een gewezen parlementslid van Guyana (Zuid-Amerika). Hij was in 2007 druk in de weer met een vriendje om de luchthaven JFK in New-York op te blazen. Er waren prachtige plannen gesmeed om straalvliegtuigen in de fik te steken en de ravage te laten overslaan naar de gebouwen zodat er enkele duizenden mensen zouden omkomen. De operatie had een codenaam "Shining Light" (Stralend Licht) wat poëtischer en geïnspireerder klinkt dan "Boem-Boem".

Abdul is er van overtuigd dat de moslims in de USA achteruitgesteld worden en daar wil hij wat aan doen. De twee idealisten staan dezer dagen terecht voor de rechtbank in New York. Wij wensen de heren rechters wijsheid op zijn belgisch toe : vrijspraak, omdat er niets gebeurd is en een schadevergoeding wegens onterechte beschuldiging. Het moet nu maar eens ophouden met de moslims te vervolgen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op weg naar de Parenclub

 

Grote partnerruil-feestelijkheid

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schouppe weet van niets, hij had en heeft geen voorkennis

 

Uittredend staatssecretaris voor Mobiliteit Etienne Schouppe (CD&V) is in verdenking gesteld in een zaak van handel met voorkennis. Dat staat te lezen in De Tijd en De Standaard. De politicus weet naar eigen zeggen van niets.

Schouppe wordt al langer verdacht van handel met voorkennis. In mei zou hij een pakket KBC Ancora-aandelen hebben verkocht. Even later voerde de overheid een derde reddingsoperatie voor KBC uit waardoor het aandeel kelderde.

Begin deze maand vond een huiszoeking plaats in de woning van Schouppe in het Oost-Vlaamse Liedekerke. Dat gebeurde op vraag van het parket-generaal in Brussel. De financiële waakhond CBFA had het parket ingelicht over verschillende verdachte transacties waarbij de CD&V'er betrokken was.

De staatssecretaris heeft altijd ontkend dat hem wat te verwijten viel in het dossier. Hij omschrijft zich als een actieve belegger. Volgens zijn woordvoerder Jan Pauwels was Schouppe maandagavond nergens van op de hoogte. "Als we van niets weten, kunnen we ook geen commentaar geven en als we commentaar geven, ontkennen we alles"  klinkt het. Zo hoort dat. En Laat Mijnheer Schouppe nu verder met rust, hij is bezig met de nummerplaten te bestuderen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allemaal goed en wel maar staat het in de koran ? Ha-ha, nu heb ik je !

 

Amper zes weken nadat de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA de nieuwe observatiesatelliet Kepler in gebruik nam, heeft het ruimtetuig al zo'n 700 vermoedelijke planeten ontdekt. 140 daarvan zouden qua grootte overeenkomsten met de Aarde vertonen.

Volgens de eerste resultaten  van de satelliet die de ruimte in kaart helpt brengen, komen planeten zoals de onze veel vaker voor dan tot op heden werd aangenomen.

Voorbije onderzoeken gingen ervan uit dat de meeste planeten buiten ons zonnestelsel gasreuzen zijn, zoals Jupiter en Saturnus. De nieuwe informatie die planetenjager Kepler doorspeelt, wijst er op dat er ook heel wat 'vaste' werelden bestaan. Astronomen zeggen dat met deze ontdekking de kans sterk toeneemt dat we ooit werkelijk Aarde-achtige planeten zullen vinden.

"De informatie wijst erop dat onze Melkweg (die meer dan 100 miljard sterren telt) meer dan 100 miljoen bewoonbare planeten bevat, en dat we binnen afzienbare tijd de eerste van deze planeten kunnen identificeren", zegt Dimitar Sasselov, astronomieprof aan de Amerikaanse Harvard University en betrokken bij de Kepler-missie. "Er is nog veel werk aan de winkel, maar de statistische resultaten zijn duidelijk: er zijn planeten zoals onze eigen Aarde."

In 1961 (weldra 50 jaar geleden !) lanceerde de Amerikaanse radio-astronoom Frank Drake zijn "Drake formule" (zie bruggetje naar Wikipedia) weermede hij probeerde aan te tonen dat er in het heelal en binnen onze eigen melkweg onvermijdelijk leven en beschavingen bestonden.  De formule steunde op heel wat onbekende gegevens maar werd nooit als onwetenschappelijk afgewezen. De huidige ondekkingen brengen Frank Drakes visie naderbij.

Allemaal goed en wek, maar staat het in de koran ?  Rome heeft al lang zijn voorzorgen genomen : een van de ontwerpers van de Big Bangtheorie is trouwens een belgische priester, Georges Lemaître.  

http://blogs.discovermagazine.com/80beats/2010/07/26/keplers-early-results-suggest-earth-like-planets-are-dime-a-dozen/

http://www.ctv.ca/CTVNews/SciTech/20100726/nasa-new-planets-100726/

http://nl.wikipedia.org/wiki/Vergelijking_van_Drake

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit de archieven van de Ronde van Frankrijk

 

Onze goede Vlaamse vriend (van in de beginjaren van de Volksunie) Fonne zond ons volgend bericht :

Ik heb nog een zeldzame foto van de Ronde van Frankrijk 1940  gevonden.
De oplettende wielerliefbebber zal bij nader toekijken, in de eerste regionen, reeds de contouren van de voorouder van Jan Ulrich ontdekken.
Ook een Letzebourgse Schleck-voorouder is duidelijk te herkennen op de eerste rij van dit nog grote peleton.

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FNAC Bruxelles : ja, ik bellen tut,tut,tut, zult u begrijpen mijn opwinding
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Ik heb weer een pareltje van net taalgebruik gevonden op het net. De website van de Brusselse Fnac, waar 99 % van het aanbod Franstalig is en je als ezel wordt bekeken als je jezelf in het Nederlands uitdrukt, heeft een automatische vertaalrobot om de Franstalige commentaren in het Nederlands om te zetten. Echt weer een voorbeeld van respect voor onze taal ... Enkele staaltjes :

Zelfs mij (zie hieronder): Om eerlijk te zijn, de winkel manager reactie was meer dan bevredigend: Ik heb de ambtenaar, die gaf me een indruk meer dan bevredigend ... Het is jammer hebben om hier te komen, maar ten minste ik de antwoorden heb ik verwachtte.

Voor alle praktische doeleinden: probeer te bellen 02/275.11.00 ... U zal vallen (tenminste dat was mijn geval) op ... Manager van de winkel ... Wees beleefd maar vastberaden: hij zal beantwoorden. Good luck, en als dit nummer niet werkt, probeer dan alle nummers in de beugel (00 tot 99) ... Er zijn vele die een antwoord!

Twee maanden verwacht ik een reparatie schatting voor een video projector. Twee weken heb ik geprobeerd om hen te contacteren via email, telefoon, fax. Geen van de drie middelen of reageert niet. Ik ben woedend. Niet aanbevolen op elke lijn. Een ander voorbeeld: een headset ook verkocht 25 kost 35 € € PRIJZEN IN FNAC GROEN! Zoek de fout ... of oplichting.


Fnac in Rue Neuve is ongetwijfeld de ergste Fnac Fnac alles wat ik verkoop weten. Zeer slechte klantenservice, dudes die niet samenwerken als het gaat om het informeren van de klant. Nou ja, voor werknemers Fnac Brussel Werkloosheid is niet het probleem.

 


Ik probeer altijd toetreden tot de dienst na verkoop. Dit klinkt, maar doet de telefoon niet! Wat een manier om het werk !!!!!! Is er geen patronen verantwoordelijk? Het is niet verwonderlijk dat er meer werkloosheid en faillissementen; is verdiend


Ik nam contact op city 2 om te vragen of ze konden dienst iets doen om me te helpen contact FNAC (de klant), maar ze antwoordde dat ze erg druk en ze moeten blijven aandringen. Ik account niet aandringen op een dag, ik heb niet de hele dag, ik heb haast, om informatie over het product communiceren ik terugkwam en ik heb geen tijd om te gaan voordat volgende week maandag. Ik vraag me af of ik zal geen contact opnemen met test-aankoop ...


Fnac organiseert groep woont zaterdag: Ik raad u binnenkort te merken in uw agenda in 1060 dat de band zal spelen bij Fnac 27e maart om 14.00 uur! Het is gratis natuurlijk en hoe meer ze geweldig! Even preview clip van hun "Money"
http://www.youtube.com/watch?v=fH15pLh_Bxc

 
gaan kopen FNAC geweldig, maar als we gewonnen bij euromillion en zelfs als ik de voorkeur aan dit geld te geven aan UNICEF !!!!!!

Ik bevestig dat ik, helaas ... Ik ben een regelmatig bij de Fnac en de dienst wordt erger en erger ... Vandaag heb ik een gps gekocht "nieuwe" na het openen van de doos> geen zuignap zoals afgebeeld en erger, gps helemaal niet nieuw, foto's, klauwen, waarschijnlijk een product demonstratie .. laatste aankoop elektronische FNAC zeker! en natuurlijk geen antwoord op de telefoon ....................... tut tut tut tut tut

Wat een welkom in de Fnac City 2! Gisteren, woensdag, ging ik naar de kassa om een terugbetaling van de geannuleerde ticket concert ... Johnny en de adviseren alle media te krijgen. Nou, nee, ik ben klaar "verpakken"! Hierdoor zal ik nu mijn CD aankopen en boeken elders! Dank u wel, Fnac. Ik adviseren u niet ... Marc

Ik ben erg blij met de dezelfde mening als ieder ander. Niet alleen FNAC duur is, vervelend voor de meeste verkopers, de telefoon service is onbestaand (niemand reageert, vult u en hangt op.) In een competitieve wereld als de onze Ik snap het niet, dat degenen die verantwoordelijk zijn voor de FNAC niets doen om problemen te corrigeren deze grote! Mediamarkt eerlijk gezegd niet beter (after sales service op nul-nul) zo spoedig gaan van kleine handelaars, die weten tenminste het gevoel van "klantenservice"

 Over FNAC City 2, erbarmelijke service (nooit antwoord geven op de telefoon, geen antwoord op e-mails niet). Terwijl op de site, ze is er informatie te verstrekken als een boek niet in voorraad, wanneer ga ik het boek niet 'Er is niet zo. Ik ben verrast met een verkoopster die is onaangenaam en, uiteraard, verzorgt koninklijk. Nu, ik zal zien om elders te kopen.

 De reacties hieronder zijn in overeenstemming met mijn ervaring. Verkopers heeft wisselende stemmingen en lage concurrerende prijzen. Ik denk dat een betere keuze gemaakt door te gaan naar Media Markt voor elektronische watermerken en voor boeken. Fnac s zullen vastklampen aan de jaren '80 zijn meer dan overleven.

als ik lees alle reacties die ik zou niet een FNAC BEDANKT kopen voor alle Your Advice

Geen antwoord op mijn mails, en breken wanneer u probeert om hen te bereiken via de telefoon. Vraag: Waarom is Miley Cyrus laatste 10 bij de FNAC in Frankrijk ("Green Award"), en 17,50 aan Fnac in België ?? Omdat ik 2 uur met de trein van Fnac, zult u begrijpen mijn opwinding niet in staat om hen te bereiken.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat met de Duitstalige gemeenschap ?

 

De Duitstalige gemeenschapsregering

Mocht het land B gesplitst worden, wat gebeurt er met de Duitstalige gemeenschap, bestaande uit bijna 75000 inwoners ? Minister-President Lambertz ziet 3 mogelijkheden : terug naar Duitsland - aansluiten bij GH Luxemburg of een onafhankelijke staat vormen. Vreemd genoeg wordt de optie, aansluiting bij Wallonië, niet weerhouden, alhoewel de Duitse Gemeenschap deel uitmaakt van het Waalse Gewest. Er is ook een poll aan de gang bij La Dernière Heure. Benieuwd wat onze collega Kartuizer over deze kwestie denkt : hij woont in de vroegere Oostkantons.

 Hier klikken.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : Brusselse parkieten

 

Onze goede vaste tekenaar en Vlaamse vriend, Manten, heeft zijn kleurpotloodjes verloren.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ding, dong : 'ts is om 340 miljard euri op te halen

 

 

SCHULD OP 30.06.2010

 

FEDERALE STAAT

340 061 506 640

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!