Angeltjes
17-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NMBS rekent persoonlijke assistentiebijslag van 7 euri per internationale assistentie-aankoop van 1 ticket

 

 

De "assistentiebijslag" van 7 euri per internationaal treinticket vereiste heel wat overleg tussen de directeurs van de 3 maatschappijen van de NMBS  : de Socialist, de Liberaal en de Waal hebben te laat vastgesteld dat zij 7 euri niet kunnen verdelen onder hun drieën.  De socialist (links) tegen de Waal (rechts) : "Ik had toch gezegd dat 7 niet deelbaar is door 3 ..."  De Waal(rechts) stelt voor : "Ik neem de helft en jullie verdelen de rest" De Liberaal (midden) kan de discussie niet volgen.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw integratieproject voor de kleinsten

 

 

 

Kindermolen waarbij de traditionele "floche" vervangen werd door aangepaster materiaal. Het project loopt onder de naam "sacochentrek".

(dank aan studio Mieke en Wim)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrieglijke zwempartij van President Hoessein Osama

 


WASHINGTON - Zelfs een zwempartij van de familie Obama voor de Amerikaanse zuidkust moest een politieke boodschap uitdragen.

De Golf van Mexico, verontreinigd door olie, is namelijk weer veilig. Alleen: technisch zwom Obama niet in de Golf.

De Amerikaanse media, deels verontwaardigd omdat zij geen foto's van de zwempartij mochten maken, prikten afgelopen weekend al snel door de propagandaballon van het Witte Huis heen. De foto, gemaakt door de huisfotograaf van de president, moest het bewijs leveren dat de zee voor de kust van Florida weer vrij is van olie. Na de olieramp kreeg de grote toeristische industrie in de Amerikaanse staat te maken met talloze afzeggingen. Om de toeristenindustrie een hart onder de riem te steken ging Obama tijdens een korte vakantie (27 uur) in Florida met zijn dochter Sasha het water in om aan te tonen dat de kust van Forida weer veilig is. ,,Door de opruimwerkzaamheden zijn de stranden hier weer schoon en veilig. Daarom zijn we hier'', sprak hij tegen de verzamelde pers.
Al snel werd echter bekend dat de plaats waar Obama het water in ging, Alligator Point bij Panama City, niet echt aan de Golf van Mexico ligt. Het strand ligt aan st. Andrews Bay, een baai die slechts met een kleine, en makkelijk af te sluiten waterweg met de golf van Mexico is verbonden. Het zorgde voor teleurstelling bij inwoners van Florida die hoopten dat hij in de echte Golf van Mexico zou gaan zwemmen. Voorafgaand aan de reis van Obama naar Flordia was daar al volop over gespeculeerd. Critici noemden het verblijf van de presidentsfamilie in Florida dan ook niets meer dan een perstour. Volgens hen zou de boodschap van Obama veel geloofwaardiger zijn als hij voor een serieuze vakantie zou afreizen naar Florida, en in de echte Golf zou gaan zwemmen.

Bron : Nederlands Dagblad

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marchanderen over BHV - Persbericht VB

 

1. Het Vlaams Belang is van oordeel dat – in de huidige stand van zaken – de voorstellen die inzake staatshervorming op tafel liggen in geen geval de toets met de resoluties van het Vlaams Parlement kunnen doorstaan.

Zoals het nu naar uitziet, gaan we wellicht naar een overheveling van middelen en bevoegdheden. Maar tegelijkertijd worden de mogelijkheden om die eventuele bevoegdheden naar eigen inzicht en vermogen te hanteren zodanig beperkt, dat ze geen enkele inhoud meer hebben. Dit staat mijlenver af van de resoluties van het Vlaams Parlement, vertaald in de Octopusnota van de Vlaamse regering. Inzake personenbelasting zou de afwijkingsmarge die de deelstaten nu al hebben, enkel verbreed worden. De resoluties eisten de volledige overheveling van de personenbelasting naar de deelstaten. Inzake gezondheidszorg staart men zich blind op de middelen die overgeheveld zouden worden, terwijl de eigenlijke beleidsinstrumenten om een eigen gezondheidsbeleid te voeren, alweer drastisch ingeperkt worden. Hetzelfde kan trouwens gezegd worden over het arbeidsmarktbeleid.

Geen wonder dat over de “responsabilisering” van de deelstaten gebakkeleid wordt. Van echte fiscale en financiële autonomie – één van de kernpunten van de Vlaamse resoluties - is op dit ogenblik geen enkele sprake. Responsabilisering zonder fiscale autonomie is een contradictio in terminis.

2. Dat over de kwestie B-H-V alweer gemarchandeerd wordt, is helemaal onbegrijpelijk. De idee van de “communauté urbaine” die door de Franstaligen naar voor wordt geschoven, is voor hen enkel een achterpoort om alsnog hun politieke aanspraken op Vlaams-Brabant te laten gelden. Dat over de omzendbrief-Peeters, die na jaren juridische strijd door de Raad van State werd gevalideerd, moet gesjacherd worden, is te gek voor woorden. Raken aan de bevoegdheid van de Vlaamse overheid om burgemeesters uit de Rand al dan niet te benoemen, is een minachting van het door de Vlaamse partijen zo geprezen territorialiteitsprincipe. Hetzelfde geldt voor het toekennen van inschrijvingsrecht aan Franstaligen uit welke gemeente van de Rand ook. Een federale kieskring, zij het dan voorlopig voor de Europese verkiezingen, gaat eveneens regelrecht tegen verschillende resoluties die het Vlaams Parlement hierover heeft gestemd. Het was trouwens de N-VA die in 2009 de geldigheid van die Europese verkiezingen in de Kamer verwierp, precies omwille van de niet-splitsing van B-H-V ook voor deze verkiezingen Het Vlaams Belang kan er niet bij dat men altijd het principe “splitsing zonder prijs” heeft gehuldigd en talloze keren in de Kamer getracht heeft de stemming over de splitsing van B-H-V te forceren, om nu over compensaties te praten.

Eén zaak is voor het Vlaams Belang nu al duidelijk. De staatshervorming dreigt uit te draaien op niet veel meer dan een pakket borrelnootjes, dat helemaal niet tegemoet komt aan de verzuchtingen van de Vlaamse kiezer, noch de toets van de Vlaamse resoluties kan doorstaan. Dat men over B-H-V bereid is te onderhandelen, toont de grote toegevingsgezindheid van de Vlaamse partijen aan.

Het Vlaams Belang wil dat de Vlaamse onderhandelaars nu eindelijk het plan B – met de B van boedelscheiding – als stok achter de deur hanteren om aan de wil van de Vlaamse kiezer tegemoet te komen. Lukt dat niet, dan moet plan B maar in de praktijk omgezet worden. Het Vlaams Belang volgt in elk geval de onderhandelingen op de voet.

 

Bruno Valkeniers voorzitter

 

 

Joris Van Hauthem woordvoerder


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tere ere van Philip Claeys en zijn collega's in Tokyo

 

Krijgen wij net vandaag van onze Japanse video-producent een film binnen (duutijd 15 minuten) over een van de indrukwekkendste vuurwerken die we ooit zagen. Tevens weer erg professioneel gefilmd. Je moet het maar doen, staande tussen de massa. Op onze vraag ter welker gelegenheid deze manifestatie plaatsgreep, kregen wij volgende antwoord (u weet het intussen, onze Japanse medewerker is geen taalvirtuoos) :

 日本、フィリップクライーズの花火欧州の指導者、ジャンマリールペンさんさんのenandereのサンセリフ。おめでとうございます

Waaruit wij opmaken dat het vuurwerk aangeboden werd aan de Europese parlementairen in Tokyo, Bernard Gollisch, Jean-Marie Le Pen (die ook enkele flessen saké mee naar La France mocht nemen) en onze eigen Philip Claeys, op wie wij steeds  bijzonder trots zijn. En ook de anderen, maar die kende onze Japanse vriend niet bij naam, daarom schrijft hij "en de andere sans".

PST : Het zou ook kunnen dat het iets anders is, want Japans is onze eerste vreemde taal. Alleszins : Philip, het is jou gegund !

 


16-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee weken extra voor onderhandelingen ?

 

 Teletekst - NL beter ingelicht over B dan eigen media

(met dank aan Senior )


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitspraak van de dag : Egoïsten, ook voor eigen volk
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Miljoenen voor politieke nederzettingen, zoals in NY maar als er rampen gebeuren, zoals in Pakistan komt er niets van de met miljoenen petrodollars smijtende broeders. Het is ramadan en de perfecte tijd voor zakat*. Maar de islamitische wereld doet niets voor Pakistan.

Stradi

* Zakat : verplichte aalmoezen voor de behoeftigen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Claeys in Japan
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Op zijn webstek schreef Philip Claeys (Euro-parlementair) volgend stukje dat wij graag integraal overnemen :


Uw dienaar  was, samen met een aantal andere Europese parlementsleden, enkele dagen in Japan voor een conferentie georganiseerd door de rechts-nationalistische vereniging Issuikai en de Franse Japan-kenner Bruno Gollnisch. Naast een voorstelling van de daar vertegenwoordigde partijen werd gedurende twee dagen van gedachten gewisseld over actuele problemen als immigratie en integratie, identiteit en globalisering. Het was voor de Europeanen zeer interessant om nader kennis te maken met het Japanse perspectief, en de manier waarop Japan omgaat met traditie en moderniteit. Meningsverschillen die er hier en daar waren (ook tussen europarlementsleden), werden op een hoffelijke manier uitgesproken, overigens onder leiding van een journalist die zichzelf als links omschreef.

Na de eigenlijke conferentie stond het bezoek aan een aantal bezienswaardigheden op het programma, waaronder een bezoek aan de Yasukuni-schrijn. In deze Shinto-schrijn worden de zielen van 2,5 miljoen mensen herdacht die omkwamen in dienst van de Japanse keizer sinds 1867 (Meiji-herstel). Sommigen zoeken in Yasukuni een verheerlijking van Japanse oorlogsmisdaden of militarisme, maar in de schrijn zelf valt daar niets van te zien en worden daar ook geen verklaringen over afgelegd.

Sommige kranten maken zich druk over het feit dat Vlaams Belang-voorzitter Bruno Valkeniers verklaard had dat uw dienaar er niet bij zou zijn. Het klopt dat ik hem dat gezegd had, aangezien ik om familiale redenen eerder moest terugkeren. De organisatoren hadden het schrijnbezoek uiteindelijk echter met een dag vervroegd, en communicatie via gsm is in Japan niet mogelijk.

Jaarlijks wordt Yasukuni door ongeveer 5 miljoen mensen bezocht. Buitenlandse bezoekers waren onder meer de Italiaanse minister van Defensie en (later eerste minister) Giulio Andreotti, de koning van Thailand, de president van Peru, de president van Taiwan en de Dalai Lama.

In 2002 bracht een officierenvereniging van de Amerikaanse strijdkrachten in Japan een bezoek. Zoveel jaren na de Tweede Wereldoorlog moet het inderdaad mogelijk zijn om ook de doden van de (intussen voormalige) vijand te herdenken, zonder welke politieke bijbedoeling dan ook.
.
Philip Claeys


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sigi & Frie

 

Hallo, lieve luitjes !  Hebt u ons gezien ? Maak maar een portretje,  wij komen van de onderhandelingsuitverkoop. Neen, wij mogen niets verklappen, maar kijk eens hoe wij glunderen ...

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Claeys is in Japan. En dan ?

 

 
.
De Yasakuni Shintotempel nabij Tokyo waar alle Japanse oorlogsslachtoffers van 1853 tot
nu herdacht worden.
.
De kwaliteitskrant de Standaard en de subjectieve nieuwsdienst van de 0000 hebben zich op sleeptouw laten nemen door de folkloristen van het antifascistisch front.  Europarlementslid Philip Claeys is in Tokyo, op uitnodiging van Bruno Gollisch van het Franse Front National, samen met andere rechtse Europese politici om het nationalisme te projecteren tegen de internationale problemen van de eenentwinitigste eeuw.
.
Moeder, geef het verbandkistje even door, de linkse kerk spuit adrenaline, gal en azijn, zowel van pure ellende als van blijdschap. Een gecompliceerde aandoening.  De Japanse politieke beweging "Nippon Issuikai" maakt van die aanwezigheid gebruik om de Europeanen uit te nodigen een bloemstuk neer te leggen bij de zogenaamde Yasakunischrijn.  Dat is een gedenkteken in een Shintotempel waar zich de namen bevinden van de circa 2,5 miljoen gesneuvelde Japanners die de verschillende oorlogen sedert 1853 tot nu hebben gekost. Het zijn de Shintopriesters en zij alleen die de namen op deze schrijn beheren en het is een louter religieuze aangelegenheid. Ook zij die tijdens WO II uit naam van de Japanse keizer de griezel hebben uitgehangen staan hier vermeld.  Net zoals de Japanners die in China gesneuveld zijn tijdens hun weinig eerbare oorlogsdaden in Mantsjoerije en Nanking. Telkens uit naam van de Heilige Keizer van Japan, die trouwens tweemaal per jaar offers laat aanrukken bij de Yasakunischrijn. In de ganse regio van Oost-Azië zijn tot in het begin der tijden massale onmenselijkheden gebeurd waar wij nog nooit van gehoord hebben.  Een mensenleven had (en heeft) geen waarde en de vrienden van gisteren zijn de vijanden van vandaag.
.
De Nippon Issuikaibeweging is een voortzetting van het gedachtengoed van de bekende Japanse auteur Mishima, een gecompliceerd man die in 1970 met een zwaard zelfmoord pleegde.  De jongen was homoseksueel, ultra-nationalist en traditionalist maar tegelijk een gevierd schrijver die driemaal genomineerd is geweest voor de Nobelprijs Letterkunde.  Deze groep wil de oude waarden terug in ere herstellen en de macht van de keizer uitbreiden. Daar zal Philip Claeys niet erg van onder de indruk zijn. Maar daarvoor is hij ook niet in Japan bij de conferentie.
.
Laat het duidelijk zijn dat het hele "incident" het vermelden niet waard is maar een zoveelste opgeklopt histerisch verhaal van linkse roepers die zelf om de haverklap in Cuba op audiëntie gingen en gaan bij de mensenrechtenverkrachters van Fidel Castro.  De linksen staan met hun koffers klaar om naar het Paradijs Cuba te vertrekken als er wat te doen is. En er is vaak reden tot fuiven ginder ver. Ook Viëtnam en China, die heerlijke arbeidersparadijzen, waar het linkse rapalje gaat dromen om Europa zo vlug mogelijk om te schakelen, is een gegeerde vakantiebestemming.  Steve Stevaert heeft zelfs een prima job gevonden in Hanoi als Vooraaangewezen Hoofdcollaborateur voor de Havenontwikkeling.
Is Philip Claeys, een van de clevere VB-mandatarissen, in Japan ?  En dan ? Als hij deze week terugkeert, zal hij er wellicht iets over te vertellen hebben. En indien niet, dan is het ook zo.  Als Vlaams Belang aangepord wordt om zich te verantwoorden bij de linkse hyena's, geef ze dan "tuut-tuut-tuut" tot antwoord.
.
Ray.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De verovering van Amerika is op gang aan het komen

 

 

Ook in Tennessee worden er driftig plannen gesmeed om een grote moskee te bouwen met complete ontspanningsinfrastructuur voor de moslims.  Een miljoenenproject. Waar het geld vandaan komt, blijft in nevelen gehuld. Een van de initiatiefnemers is lid van Moslim Broederschap die nauw aanleunt bij de terroristen van Hamas. Tennessee is een van staten uit de zogenaamde bible belt, de bijbelgotdel, waar streng christelijke kerken de scepter zwaaien. Vermoedelijk zullen de moslims daar geen weerstand ontmoeten. Althans niet in den beginne.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FIFA - bobo's dineren onder toeziend oog de Nachtwacht.

 

Deze foto is (helaas) geen trucage. De FIFA-delegatie die de Lage Landen bezocht voor de inrichting van het WK-voetbal in 2018 werd ondermeer een luistterrijk diner aangeboden in het Rijksmuseum te Amsterdam in de zaal waar Rembrandts Nachtwacht opgehangen is.

Johan Sanctorum heeft een snedig stukje commentaar neergepend over de FIFA-maffia. Hier klikken.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10-jarig operaheksje verovert Amerika

 

De kranten staan er bol van : in het Amerikaanse Idool-programma werd de prijs van het publiek toegekend aan een 10-jarig meisje. Zij zingt uit Gianni Schicchi van Puccini "O mio babbino caro" (o, mijn lieve vadertje). Op Youtube hebben miljoenen mensen al gekeken naar de live-uitvoering met orkest, met het hysterische publieksgejoel en de opgeblazen mik-mak eigen aan de showbiz.  Wij hebben gekozen voor dit stille a-capella filmpje waarin de toen 9-jarige Jackie Evancho dezelfde aria zingt. Ze is erg spontaan en ze zingt écht.  Er zijn redenen te over om sceptisch te staan tegenover wonderkindjes, maar dit blijft een uitzonderlijk talentje.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De IJzerbedevaart verkwanselt zich verder

 

Maar dit jaar zal de IJzerbedevaart geen donderpreken opleveren. De organisatoren hebben, al dan niet na gesprekken met de politici over hun subsidiëring, hun activiteiten over heel het jaar gespreid en hertekend. Het belangrijkste politieke moment is voortaan de 11 juliviering.

 

@ de Standaard


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het vertrouwen in Geert Wilders stijgt

 

PVV-leider Geert Wilders krijgt meer vertrouwen van CDA-kiezers. Zijn populariteit steeg onder deze groep fors van 3,1 in juni naar 5,2. Bij de VVD steeg zijn score van 4,6 naar 5,6. Toch geniet Wilders van alle fractieleiders met 3,8 het minst vertrouwen doordat hij laag scoort bij linkse kiezers. PvdA-leider Job Cohen is het meest gedaald de afgelopen maanden. In maart haalde hij 5,8 en nu staat hij op 4,5.

Dat blijkt uit de wekelijkse peiling van Maurice de Hond, waarin verder weinig verschuivingen te zien zijn. De PVV blijft daarin de grootste partij met 31 zetels. De VVD houdt stand op 26 zetels en het CDA krabbelt weer een zetel omhoog naar 19. Hoewel de echte zetelverdeling bijna omgedraaid is (VVD 31, PVV 24, CDA 21) komt een beoogde coalitie met deze drie partijen virtueel uit op 76 zetels. Dat is dezelfde nipte meerderheid als nu in de Tweede Kamer.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom links de islam koestert. (Deel 4)

 

 

De redenen waarom links de islam omarmt met doelbewust georganiseerde transmigratie, knuffelt met vrijstellingen en subsidies, koestert met centra voor positieve discriminatie op kosten van de benadeelden en privilegieert met brutaal racisme tegenover en laster aan het adres van iedereen en al wat autochtoon is, liggen dus voor het oprapen.

De redenen hebben allemaal een gemene deler: het behoud van parallelle politieke macht, het in stand houden van oncontroleerbare en maffiose subsidiestromen en vooral de uiterst riante inkomens veilig stellen voor de collaborerende elite en dit zonder het verrichten van enige productieve arbeid.

Door de islam te importeren introduceren zij een bijkomende dreiging in de maatschappij die uiteraard en terecht verondersteld wordt iedereen angst aan te jagen. De politieke tegenstrevers worden door links onderling netjes en opruiend verdeeld overeenkomstig de spreuk “Verdeel en heers” door een aangepaste tactiek tegenover elk van de geviseerde doelgroepen.

De confessionele en kleinburgerlijke tegenstrever wordt door middel van de reële en zeer realistische angst zelf verleid tot d'himmitude. De angst voor het voldongen feit voor de agressieve, ontwortelde en onder valse voorwendselen geïmporteerde islamieten wordt gebruikt om een vals schuldgevoel aan te praten via de argumentatie van een caritas die links nooit ergens beoefende en overigens ook de islam volkomen vreemd is bij gebrek aan wederkerigheid tegenover alle vrouwen, alle ongelovigen zowel niet-islamieten als islamieten van de verkeerde strekking.

Daarenboven deinst links er niet voor terug iedereen die een rem, bedreiging of obstakel zou kunnen vormen voor haar strategie, via alle bezette machtsposities te muilkorven en te laten broodroven. Dikwijls is een verbale dreiging voldoende om de vrijheid van meningsuiting monddood te maken of een zinspeling op een al ter afschrikking gesteld voorbeeld genoeg om elk verzet in de kiem te smoren.

Onder de valse dekmantel van opkomen voor minderheden, zo genoemde gelijkheid van kansen en racismebestrijding slaagt links er in een vuil racisme en broodroof tegen de meerderheid van autochtonen als legitiem te laten afschilderen en te laten promoten door pers en media. Op kosten van de autochtone belastingbetaler natuurlijk. Wie anders?

Het toppunt van rechtsmisbruik ooit werd in dit verband gelijktijdig geleverd in het koninkrijk België door binnen de kortst mogelijke termijnen middels een reeks politieke showprocessen alle procedures uit te putten en tot een veroordeling te laten leiden op basis van een inderhaast door het parlement gejaagde gelegenheidswetgeving. Daar waar tegelijkertijd op dat zelfde ogenblik tienduizenden rechtzoekenden al tussen tien en twintig jaar (!) aan het wachten waren op een uitspraak in burgerlijke zaken door een centraal gelegen hof van beroep. Overigens wie na tien jaar nu zegt zegt dat de situatie inmiddels verbeterd is liegt.
Dit alles samen leidde tot een
Stockholmsyndroom bij de politieke kaste van het centrum die zich liet verleiden tot schandalig management, de creatie van een nog nauwelijks te dempen ravijn van schulden en systematisch verraad van de echte beginselen van een rechtsstaat.

Het zal ook nauwelijks nog verbazen dat door middel van een reeds door Georges Orwell voorspelde Newspeak de gespletenheid zich dermate genesteld heeft in de samenleving dat zelfs sommigen die zich christen en democraat durven noemen de parlementaire steun aan een minderheidskabinet durven beschrijven als een bedreiging voor dezelfde rechtsstaat. Van een grove leugen gesproken. Dit is een overduidelijke, walgelijke en van omvang nooit gehoorde, meest onbeschofte en onbeschaafde leugen in de geschiedenis der Nederlanden, uitsluitend ter bescherming van enkele ter misbruik gemonopoliseerde subsidiestromen.

En wie inspireerde deze ongelooflijk brutale leugen? De partijen en fracties die menen dat productief en eerlijk zijn niet nuttig is omdat leven op de kap van diegenen die wel productief en eerlijk zijn, nu eenmaal de nooit uitgesproken maar primaire mantra's uitmaken van de partij-ideologie.

Het bij wijze van spreken satanisch linkse plan is ver gevorderd in zijn uitvoering. Kiesvee werd massaal geïmporteerd door met geld te zwaaien en te gooien op kosten van de betaler van btw en inkomstenbelasting handig afgehouden aan de bron zo dat de burger het niet eens meer duidelijk kan vaststellen. De bekoring die van dit gezwaai met geld uitgaat trok uiteraard onweerstaanbaar een bij voorbaat nauwkeurig bepaald profiel van arme allochtoon aan.

Eens hoopjes ellende van de ene plaats in de wereld verplaatst zijn naar de kern van het Avondland om de linkse partijen en politici er beter van te laten worden, wordt er na een periode van ontkenning, negationisme, “soit-disant fait-divers” in de straten van no-go-areas met oorlogswapens gekoesterd en bewaard in islamitische gebedshuizen, doodleuk overgegaan tot de orde van de dag: de autochtonen financieel uitmelken en discrimineren.

In Vlaanderen met het vormen van een regering met links, met parasiterend gespuis van onder de taalgrens, om een historische vergissing nog wat langer kunstmatig in leven te houden, terwijl de nieuwbakken imams grijnzend en grinnikend toekijken onder hun rosse en grijze baarden. Alsof de kiezers ooit een milliseconde zouden gemeend hebben aan wie dan ook daarvoor ooit een mandaat te hebben verleend.

Wij zijn allemaal Mohammedanen, nietwaar mijnheer Moureau? Alsof de vrijheid van godsdienst en meningsuiting nooit met oceanen van bloed en tranen moest gekocht en betaald worden!

Maar bedenk wel dat voor iedereen een oud Vlaams spreekwoord geldt: wie zijn gat (zitvlak) verbrandt zal op de blaren moeten zitten!

Lucky9


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huldegedicht aan Singer - Paul van Ostaijen

 

HULDEGEDICHT AAN SINGER

Paul van Ostaijen

Paul van Ostaijen
HULDEGEDICHT AAN SINGER


Slinger
       Singer
             naaimasjien
Hoort
    Hoort
       Floris Jespers heeft een Singernaaimasjien gekocht
Wat
   Wat
jawel
   Jespers Singer naaimasjien
hoe zo
   jawel
       ik zeg het u
       Floris Jespers heeft een Singernaaimasjien gekocht
Waarom
       waardoor
               wat wil hij
Jawel
    hij zal
          hoe zo
               Circulez
                       want
  SINGERS NAAIMASJIEN IS DE BESTE

de beste
        waarom
              hoe kan dat
                      wie weet
                              alles is schijn
Singer en Sint Augustinus
Genoveva van Brabant
                      bezit ook een Singer
                                  die Jungfrau von Orleans

Een Singer?
jawel
jawel jawel jawel ik zeg het u een Singer
versta-je geen nederlands mijnheer
Circulez
      Bitte auf Garderobe selbst zu achten
ik wil een naaimasjien
iedereen heeft recht op een naaimasjien
ik wil een Singer
iedereen een Singer
Singer
         zanger
                   meesterzangers
                                 Hans Sachs
heeft Hans Sachs geen Singermasjien
waarom heeft Hans Sachs geen Singer
Hans Sachs heeft recht op een Singer
Hans Sachs moet een Singer hebben
Jawel
         dat is zijn recht
              Recht door zee
                    Leve Hans Sachs
                          Hans Sachs heeft gelijk
hij heeft recht op

  SINGERS NAAIMASJIEN IS DE BESTE

alle mensen zijn gelijk voor Singer
Circulez
een Singer
Panem et Singerem

Panem et Singerem    Panem et Singerem    Panem et Singerem

                   et Singerem et Singerem

Ik wil een Singer
wij willen een Singer
wij eisen een Singer
wat wij willen is ons recht
                        ein fester Burg ist unser Gott

Panem et Singerem    Panem et Singerem    Panem et Singerem

                   et Singerem et Singerem

Waarom
      hoe zo
            wat wil hij
                       wat zal hij
Salvation army
Bananas atque Panama
          de man heeft gelijk
          hij heeft gelijk
gelijk heeft hij jawel
                      jawel
                           jawel
                                waarom
                                wie zegt dat
                                waar is het bewijs
            jawel hij heeft gelijk

Panem et Singerem    Panem et Singerem    Panem et Singerem

                     Singerem Singerem

  SINGERS NAAIMASJIEN IS DE BESTE
1896 - 1928


15-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kampioen cumulard : Jef Dauwe van de Tjeven

 

 

In de voorbije week raakte bekend dat dit jaar meer dan 300 politici en topambtenaren hun mandaten niet hebben aangegeven bij het Rekenhof. Meer dan 7.000 anderen vervulden die taak wel. Wie waren eigenlijk de mandatenkampioenen? Aan de andere zijde van de taalgrens ging het om Jean-Pascal Labille. De topman bij Forem, de Waalse VDAB, heeft in totaal 59 mandaten. In Vlaanderen spande CD&V'er Jef Dauwe de kroon. De 64-jarige advocaat houdt er 55 mandaten op na.

 

"Ik sta elke dag om kwart voor vijf op. Alleen zo kan ik mijn job als advocaat combineren met die 55 mandaten. En ik kan nog boeken schrijven ook", vertelt Dauwe. De man is onder meer gedeputeerde voor Oost-Vlaanderen, gemeenteraadslid in Dendermonde en 'effectief lid van de Vlaamse Heraldische Raad.

Dauwe maakt wel duidelijk dat hij niet voor elk mandaat wordt betaald. "Ik krijg een loon als gedeputeerde van de Oost-Vlaanderen. Ik krijg zitpenningen als CD&V-verkozene van Dendermonde - vroeger was ik hier schepen maar dat was niet verenigbaar met mijn taak bij de provincie. En ik krijg een vergoeding bij twee intercommunales. Al de rest doe ik gratis." Hij ziet het naar verluidt als een wederdienst aan de gemeenschap omdat hij elf jaar in Leuven gestuurd heeft op de kosten van de gemeenschap.

De zestiger denkt er nu aan om zijn mandaten wat af te bouwen. Hij schrok vrijdag naar eigen zeggen,dat hij de kampioen in Vlaanderen is. Hij kan nog eens schrikken dat hi bij Angeltjes op de video komt.

Bron : Vandaag.be 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zal de superbacterie toeslaan in het land B ?

 

 

(ontwerp : studio Mieke)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video-antwoord aan de Amerikaanse moslimpresident

 

http://www.youtube.com/user/vladtepesblogdotcom#p/a

.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!