Angeltjes
10-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieden v.d. vredesgodsdienst protesteren overal tegen koranverbranding

 

In het doorgaans vredige Pakistan komen diepgeschokte gelovigen de straat op. De donkere wolk op de achtergrond is een een auto die vanzelf in brand geschoten is 

In buurland Afghanistan  wordt terecht de Amerikaanse Stars and Stripes verbrand. Bij betogingen in Kaboel viel slechts 1 dode en een 10-tal gewonden. Al bij al, een magerresultaat, rekening houdend met de grote volkswoede.

Ook in Edinburgh protesteerden vandaag aanhangers van de godsdienst van de vrede tegen de geplande verbranding van hun heilige boek, Mein Koran, voor het Amerikaans consulaat. Een voorroeper roept "America" en de andere roepers antwoorden "Terrorist". Er zijn verder geen brandstichtingen, noch slachtoffers gemeld. Een voorbeeld van een vreedzame manifestatie door diepgeschokte gelovigen.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische F-16's bevechten Taliban in Afghanistan

 

 

De Belgische F-16's in Afghanistan zijn donderdagavond in actie getreden tegen talibanstrijders, "zonder collaterale schade te veroorzaken". Dat heeft het ministerie van Defensie vandaag bekendgemaakt.

Twee toestellen moesten dringend opstijgen. Daarbij werd hun wapensysteem ingezet, aldus een woordvoerder van het ministerie tijdens de wekelijkse persbriefing over de operaties van het Belgisch leger in het buitenland. Hij gaf geen verdere toelichting bij de plaats van het optreden of over de gebruikte wapens.

De F-16's bieden vanop de luchthaven van Kandahar, in het zuiden van Afghanistan, luchtsteun aan de door de NAVO geleide ISAF-troepen in Afghanistan. De woordvoerder benadrukte dat het nakende offensief van de internationale troepenmacht in de provincie Kandahar niets zou veranderen aan de opdracht van de Belgische vliegtuigen.

Overigens vonden begin september nog twee raketaanvallen plaats tegen de basis in Kandahar. Daarbij vielen gewonden noch schade bij de 120 Belgen die er hun basis hebben, aldus nog de woordvoerder.

(belga)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders, the movie

 

De volstrekt neutrale en progressieve omroep VPRO zendt zondagavond op NL 2 om 20.20 uur "Wilders, the Movie" uit. Dit gaat gepaard met een bij voorbaat gecontesteerd fragment waarbij een onherkenbare getuige vertelt dat Wilders een junkie bezocht, een heroïnehoertje. Dat feit werd breeduit gesignaleerd in de pokkenmedia, die in plaats van de figuur Wilders te bezwadderen, hiermede vooral aandacht oproepen voor deze documentaire.  Het stukje over het hoerenbezoek zou verwijderd zijn bij gebrek aan bewijs. 

Eerlijk gezegd, wat kan het ons schelen, dat Wilders een scheve schaats zou rijden ?  De man leeft 24/24 en 7/7 ondergedoken en onder strenge bewaking en leeft ondergedoken ... Het regime schuwt geen enkel middel om een figuur als Wilders te bekampen : de angst zit er diep in. De burgers daarentegen worden immuun voor de regimepropaganda. Dat beseffen de wanhopigen nog niet, zij kliederen maar voort, niet beseffend dat ze enkel voor die van de eigen kerk preken. Hierbij de trailer voor dit programma met dank aan de collega's van Het Vrije Volk.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch gerecht : een bende zwakkelingen

  

Herinnert u zich dit filmpje van een "incidentje" in de Brusselse metro op Nieuwjaarsnacht dat pas in april van dit jaar vrijgegegven werd ? Hieronder vindt u het resultaat en het gevolg dat aan deze zaak gegeven werd door de belgische justitie.

De jeugdrechter heeft de verdachte van de brutale agressie tegenover een Bulgaar in deBrusselse metro na amper 84 dagen vrijgelaten, meldt Het Nieuwsblad.

De aanval op Ruben Tyulekov (22) op nieuwjaarsnacht in het metrostation Naamsepoort raakte bekend door de schokkende videobeelden die de Brusselse spoorwegpolitie verspreidde. Daarop was te zien hoe een groepje jongeren de Bulgaarse student bedreigde, aftuigde en vervolgens gewoon over de reling gooide. Meters lager kwam hij op de sporen terecht en werd hij voor dood achtergelaten.
 
Twee maanden later werd een verdachte opgepakt. Nog geen drie maanden later is de minderjarige agressieveling, van wie enkel geweten is dat hij jonger is dan 16, op vrije voeten. "De jeugdrechter liet hem in een instelling in Kasteelbrakel plaatsen. In mei besliste hij echter dat de jongeman vrij mocht onder voorwaarden. Sindsdien wordt hij begeleid door een justitieassistent", zegt Jean-Marc Meilleur van het Brusselse parket.
 
De jongeman wordt niet langer vervolgd. Op de beelden zijn nog andere verdachten te zien, maar die konden nog niet opgespoord worden. (belga/tw)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabieren moeten Europa wakkerschudden

 

“De vrees voor de islamisering van Europa is terecht.” Die boodschap valt wel vaker te horen, maar als ze uit de mond van een Arabische journalist komt, is het toch weer een beetje schrikken. Ahmed Al-Sarraf schrijft dat Europa niet alleen het recht maar ook de plicht heeft om zijn identiteit en manier van leven te verdedigen. Om de democratie en de individuele vrijheden te beschermen tegen het islamisme.

De islamisering van Europa is geen duistere nachtmerrie van rechtse demagogen en populisten. “De islamitische getto’s rondom de grote Europese steden worden groter en groter”, stelt Ahmed Al-Sarraf vast. “De hoofddoek is er gemeengoed geworden, de niqaab wint er dag na dag terrein en moskeeën trekken er meer gelovigen dan kerken. Naar verluidt zijn er 45 miljoen moslims in Europa, wat geen probleem zou zijn als zij werkelijk zouden willen integreren. In plaats daarvan steunen velen het principe van aanslagen, zijn aan eerwraak gerelateerde misdaden geen uitzondering en lijkt het, te oordelen naar de manier waarop vrouwen vaak door hun families behandeld worden, alsof zij zich nog in het land van herkomst bevinden.”

Ahmed Al-Sarraf waarschuwt: “Nog één of twee generaties en de hele wereld, en de Arabische wereld in de eerste plaats, zal rouwen om het Europa zoals het was. Het zal dan ingrijpend veranderd zijn onder invloed van de islamitische immigratie. De Europeanen hebben dus gelijk dat ze zich daar zorgen over maken.” Een waarschuwing die we beter niet in de wind slaan.

@ VB


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het landeke van belofte

 

"Kom maar binnen, zet u neer, wat mogen we u aanbieden ? U kiest maar : het salon, de slaapkamer met of zonder madame, de keuken met of zonder Piet ... Wij trekken ons graag terug, wij hebben toch geen identiteit. U komt toch voor ons werken, nietwaar, want het geld is op."

België trekt bijzonder veel asielzoekers aan in vergelijking met de meeste andere landen in Europa. Dat heeft Dirk Van Den Bulck gezegd, commissaris-generaal voor de vluchtelingen. Momenteel verblijven er 20.000 asielzoekers in de verschillende opvangcentra in ons land.

 

Van Den Bulck ziet meerdere oorzaken voor de "populariteit" van België. "Ten eerste is er het feit dat heel wat landgenoten van mensen die asiel zoeken in Europa reeds in België aanwezig zijn", klinkt het bij VRT.

Bovendien zouden asielzoekers vooraf een rooskleurig beeld hebben over het verblijf en de tewerkstelling in België. Volgens de commissaris-generaal voor de vluchtelingen speelt niet alleen de feitelijke situatie hierin een rol, maar ook het beleid.

De vluchtelingen zouden een mogelijkheid tot verblijf zien in het kader van een regularisatiecampagne.

@ Vandaag.be


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grace Moore, wie kent haar nog ?

 

U weet dat wij van mooie dames houden en omdat àlle dames mooi zijn, houden wij van hen allemaal. Op deze afbeelding ziet u de destijds befaamde filmactrice en zangeres Grace Moore die in 1947 om het leven kwam bij een vliegtuigramp met een KLM-toestel. Onze medewerker Savat ontdekte een filmfragment uit 1936 "The king steps out" een bewerking van de operette Sissy van de vioolvirtuoos Frits Kreisler. Langs onderstaand bruggetje komt u er en de toegang is gratis. 

http://blog.seniorennet.be/savat/ 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Hulp, we verzuipen !
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Waarde redactie,

In afwachting van de grote Big-Bang in het land B tussen BDW en EDR, worden we overspoeld door "indringers".

Nog nooit hebben zoveel tafelschuimers zich hier aangeboden om gratis gevoed, gelaafd en medisch verzorgd te worden. Fedasil heeft geen idee waar ze het continu binnenstromend zootje moet onderbrengen. Alle opvangcentra zitten eivol, evenals de afgehuurde "hotelkamers".

Men "VERMOEDT"dat de reden in deze gezocht moet worden in het feit dat de kandidaat-binnensluipers denken ( het woord WETEN wordt vermeden) dat eens hier aangeland, er voor hen gezorgd wordt zonder dat ze er zelf een voet moeten voor verzetten. Zelfs de uitgeprocedeerden zijn gerust in hun zaak, want van uitwijzing is in de vertste verte geen sprake.Zij kunnen ongemoeid hun tenten opslaan en verder op kosten van de belastingophoester blijven teren.

Velen van deze "illegalen" zeggen zonder blikken of blozen dat ze hier nooit zullen weggaan.Het land B is in deze een kampioenentitel rijker, daar het blijkt dat wij in verhouding tot het aantal inwoners (autochtonen) het grootste aantal "binnenkomers" (allochtonen) tellen, de meesten onder hen uit prachtlanden.

Terwijl dit land verder de afgrond inglijdt, samen met een mega staatsschuld, staan er een hoopje zeikerds in het Euro-parlement Frankrijk de mantel uit te vegen, omdat dit land criminele bendes die bepaalde streken onveilig maken terug naar hun thuislanden stuurt mét een cashvergoeding. De blauwe konijnentand uit Gent staat op de eerste rij bij de linkse roepers.

Het is over en uit met het normaal en rustig leven, dat we ooit gekend hebben. Sociale kassen die gespekt werden/worden door arbeid en spaarzaamheid van de vorige generaties en ook nog door de huidige werkende mens, zijn nu leeggeroofd door de linkse kerk om hun lieverdjes te vriend en in leven te houden.

De politiek is verrot ... de kerk is rot ... justitie is rot ... dit land is verrot... te grabbel gegooid voor vreemdelingen van wie we niets afweten door eigen linkse rotzakken die hun imperium zagen verschrompelen en hun heil zochten in "ingevoerd" nieuw bloed met alle huidige gevolgen. De baarlijke duivel heeft bijna zijn doel bereikt.

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerk en Collaboratie

 

Monseigneur Johan Bonny, bisschop van Antwerpen, ging in op twee uitnodigingen voor een iftarmaaltijd, de maaltijd tijdens de ramadan na zonsondergang. Op zaterdag 4 september nam hij in Borgerhout deel aan een iftarmaaltijd op uitnodiging van de Federatie van Marokkaanse Verenigingen en op zondag 5 september in een Turkse moskee op het Kiel.
 
Tijdens die iftarmaaltijden heeft hij aan de organisatoren en de genodigden de boodschap overgebracht die paus Benedictus XVI dit jaar richt tot alle moslims, in het kader van de ramadan.

In plaats van platte broodjes te bakken met de moslims zouden naar onze onbescheiden mening de heren van de RK-kerk zich beter informeren in de allochtone prachtwijken van onze steden, hoe de overgebleven oorspronkelijke bewoners zich daar voelen.

Hieronder brengen wij  voor mijnheer de bisschop de ranglijst over van de landen waar christenvervolging  in hoog aanzien staat. Voor de rest hebben wij met deze mijnheer geen zaken en we wensen hem een vruchtbare carrière toe en een mooi pensioen.

 

Ray 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamterrorisme in Rusland

 

Terwijl de politiek-correcte wereldleiders niet kunnen zwijgen over de schande van de mogelijke verbranding van een aantal exemplaren van "Mein Koran", gaan in bepaalde delen van Rusland de moslimextremisten rustig hun gang. Aanslagen, vernielingen, terreur, bommen, bloed, slachtoffers  : we kennen het recept. 

De media zwijgen deze misdaden dood : de islam is voor hen de godsdienst van de vrede. In eigen stad, Antwerpen, gaat de plaatselijke bisschop 's avonds uit eten met een aantal gesubsidieerde moslims tijdens de ramadan en de simpele man is in de wolken over de vriendelijke ontvangst.  Morgen publiceren we de einduitslag van het aantal aanslagen en doden tijdens de ramadanperiode. We zullen ze opsturen naar de naieve bisschop, als wij dat van u mogen tenminste.

Ray

 (video via vladtepesblogdotcom )


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : Deadwood in Belgium

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De elite troepen van de VRT en hun potsierlijke handpoppen

 

 

Wat men als luisteraar en kijker de laatste maanden (om het maar bij die periode te houden)  opgelepeld krijgt door de VRT, kan onmogelijk nog als neutrale duiding geaccepteerd worden.  Belastinggelden moeten het recht waarborgen op waarachtige informatie, gebracht door integere, beroepsfiere, deontologisch bewuste journalisten.

Wat de kijker/luisteraar ondergaat, is beïnvloeding, opportunisme, vriendjespolitiek, platvloerse hand- en spandiensten,  "jij krabt mijn rug, ik de jouwe".  Telkens wordt een politiek-correcte  lijm over heel België gegoten om iedereen te beletten vooruit te geraken of zelf een paar nodige stappen terug te nemen. "Wij denken met zijn allen hetzelfde"


Aan de kritiekloze adepten, de klakkeloze bewonderaars, de beate en oerconservatieve en dus onmondige steuners van de staatszender, de volgende vraag  : voelt u zich goed in dat kringetje van steeds weer opgevoerde en uitgenodigde fossielen om de antwoorden te aanhoren  die iedereen kent ? Een paar namen dus : Eyskens, Tobback, Vermeersch, De Croo, Torfs, Stevaert, Claes...

Mensen nog aan toe, als u zich daar inderdaad goed bij voelt, dan stel ik voor dat u op brugpensioen gaat vanaf uw vijfendertigste, dat u naar het RVT gaat vanaf uw veertigste, en dat u vanuit uw elektrisch verstelbare zetel met het 'kaske' kan zappen naar uw staatszender en voor de rest met uw rollator door familieleden naar het stembureau geduwd wordt. U bent toch al hersendood. U zou niet eens merken dat het voordurend om herhalingen gaat.

Sukkelaars. 

Jade


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen moskee nabij Ground Zero

 

 

.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wurlitzerdromen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Goede morgen jongens en meisjes
 

Het is vrijdag : voor onze medebewoners uit de Prachtlanden een dag van inkeer en zelfreflectie, voor ons is het Wurlitzerdag.  Als je er eens goed over nadenkt, kan er eigenlijk geen groter contrast zijn.  Wie had toen, in de gloriedagen van de Stadswaag, het de Coninckplein ('t keuningsplàntje), de Vogelenmarkt (mét beestjes, zonder Gaia), de Ancienne Belgique, het Eilandje, het Astridplein met de Rock-Ola, de talrijke cinema’s in het statiekwartier en elders in de wijken … kunnen vermoeden dat wij enkele tientallen jaren later zouden gezegend worden met zo’n verrijking ?  De enige neger, die ik als kind ooit “in ’t echt” gezien heb, was Zwarte Jef met zijn groene anijsbollen.  Herinnert zich iemand die brave man?  Hij leurde met zijn plakkerige snoep, verpakt in puntzakken, in de cafés.  Ik herinner me dat hij me een hand gaf en dat ik nadien heimelijk keek of de verf afging…  Ik wil alleen maar zeggen dat zelfs in een cosmopolitische havenstad als Antwerpen het niet vanzelfsprekend was de meer gepigmenteerde medemens uit het verre Afrika – waar we op school zilverpapier voor spaarden – te ontmoeten.  Ik heb nooit geweten hoe zijn echte naam was.  Het kon toen nog, die bijnaam: de Sinjoor bedoelde er niets denigrerends mee – integendeel – Zwarte Jef maakte deel uit van het Antwerps meubilair. 
 

Die tijden zijn definitief voorbij.  We weten nu dat de zwarte verf niet afgaat …
 

Maar laten we tot de orde van de dag komen.  Vandaag komt er een verzoeknummer voor Foxy en voor de vele andere vlotte dansers van toen.  Geen schuifelen op één steen, geen getast aan de sluiting van de BH, nu wordt er LAT-gedanst, wat wil zeggen dat we wel apart dansen maar toch met een partner.  We gaan twisten !
 

Voor de mannen die niet meer goed weten hoe het moet (vrouwen hebben een beter dansgeheugen) komt hier een handleiding:
 

Je zet je voeten ongeveer op schouderbreedte uit elkaar.  Het bovenlichaam mag in een rechte hoek t.o.v. je knieën en heupen, één voet meer naar voren dan de andere.  Stel je hierbij voor dat je met je voet een sigaret met een draaiende beweging dooft.  Tegelijkertijd hou je een denkbeeldige handdoek achter je rug, trek die over en weer om je achterkant en zitgedeelte af te drogen.  Gemakkelijk, he?  Af en toe til je een been op, knie in de hoogte of je zwiert daarbij je voet in een links-rechts beweging over en weer.  Laat je handen op een suggererende manier over je heupen glijden en kijk alsof het allemaal een fluitje van een cent is.  Natuurlijk kan je zowel snelheid als bewegingen variëren.  De stoefers gaan af en toe al twistend door hun knieën, tot op de grond: voor je hieraan begint moet je wel zeker zijn dat je daarbij niet omvalt.  Dus oefen best eventjes zonder publiek.  Deze moeilijkheidsgraad is niet aan te raden voor de ontvangers van kunstheupen en dito knieën.

De man die de twist wereldberoemd maakte is Chubby Checker.  Hij werd geboren als Ernest Evans op 3 oktober 1941 in Spring Gulley, North Carolina.  Zoals vele anderen uit die tijd was hij reeds als tiener met muziek bezig.  In 1960 scoorde hij met de megahit “Let’s twist again”; hij zegt hierover: “… op de een of andere manier heeft de twist mijn leven geruïneerd.  Ik was goed op weg een nightclub-artiest te worden – de twist maakte dat onmogelijk.  Het groeide totaal buiten proportie… niemand gelooft nog dat ik talent heb.”
 

Knuffel van Lolita

 


09-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De koran verbranden ? Ben je gek ! De bijbel in de fik ? Doe maar.

 

Wij worden misselijk van het fanatisme en de hypocrisie die religies omhullen en naar beneden halen. In Amerika staat een louche kerel met een snor als een walrus (een walrus is absoluut niet louche, daar niet van) te tempeesten dat hij zaterdag 11 september op het uur H 100 korans gaat verbranden.  De dominee, want dat beweert hij te zijn,  doet dit bij wijze van protest tegen de godsdienst van de vrede, ons aller islam. 

Al de bazen van de Uitverkoop van de Westerse beschaving huilen moord en brand, omdat de gekke dominee de moslims beledigt. Hoessein Obama, de grootste vergissing uit de Amerikaanse geschiedenis, bijgestaan door Hilary Neverbeenloved, zouden als ze durfden de walrusman zelf op de brandstapel zetten, als er maar geen moslimgemoedje gekrenkt wordt.

Wij moeten die louche walrusman niet maar als hij per se zo'n daad van naastenliefde wil stellen en zijn god daarvoor misbruikt, dan doet die man wat hij niet laten kan.  Want de kerel heeft gelijk :  de islam is een vernietigende, uitdagende, wreedaardige en mensvijandige sekte, die schaamteloos gebruik maakt van de Westerse lafheid om zich te nestelen en de boel uit te vreten.

Wij ontdekten onderstaand veelzeggend filmpje op Youtube, een reportage van CNN, die bekend staat als vriendje van onze vijanden.  In Afghanistan mogen Amerikaanse militairen hun meestal christelijke religies niet exterioriseren, want dat zou de moslims voor het hoofd kunnen stoten. Bovendien werd een zending bijbels VERBRAND op bevel van de legerleiding !  Deze bijbels zouden kunnen geïnterpreteerd worden als instrumenten om de moslims te bekeren.

Hypocrisie ? Lafheid ?  Niet enkel in Mechelen.  Diegenen die vandaag in mekaar krimpen van verontwaardiging (en angst) wegens de geplande koranverbranding lieten nooit van zich horen toen de godsdienstwaanzinnigen huilend en brandstichtend op straat kwamen tegen de Deense cartoons of tegen de film van Wilders. We tonen nog enkele portretjes voor het geval u het vergeten bent.

 

 

 

 

 

 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tram 24 in de koekestad : de Sprookjestram

 

De dienst Samenlevingsopbouw van de koekestad heeft een schitterend plan in mekaar gestoken om de menschen dichter bij mekaar te brengen. Zet u ongemakkelijk op de grond rondom mij en luister naar dit prachtige verhaal.

Op Tram 24 zullen van volgende week af getuigenissen te horen vallen, ingesproken door allerlei figuren die hun wederwaardigheden ten beste zullen geven over de tram. Er gebeurt wel eens wat en daarom zullen de passagiers nu leren van anderen dat zij niet de enigen zijn die een grapje of een incidentje meemaken. Onder de sprookjesvertellers bevindt zich ondermeer ook Burgemeester Slaapmans, die nota bene zelden of nooit met de tram rijdt, maar die best van zich wil laten horen. Een alsofje minder of meer komt er niet op aan. "Mercikes, Patje, het is veur de goei zaak en astamblieft in 't Antwaarps, hé, gij zijt ni veur niks ne cultuurbarbaar."

Volgens de Gazet van Antwerpen heeft tram 24 een bijnaam : "den international".  Die tram rijdt van de begraafplaats Silsburg in Deurne, het ganse stadscentrum door tot in Hoboken bij de begraafplaats Schoonselhof en doorkruist derhalve heel wat leuke wijken die vroeger van ons waren en die wij inmiddels grotendeels ontvlucht zijn, omdat wij ons niet aanpassen aan de couscous.  De 24 is dan ook een tramlijn met veel vreemd volk, net zoals tram 12 of tram 3 en menige andere.  Dat de Antwerpenaars met hun vranke bek de 24 "den international" zouden noemen, klinkt even geloofwaardig als Verhofstadt die ooit één keer in zijn leven gebloosd zou hebben. Het is weer een uitvindsel van de diversiteits platbroeken van de Frut.  Ik heb wel al gehoord over "den dodentram of de weventram" (van het een kerkhof naar het andere en weven dat zijn weduwen) en "den tettekentast" (gezien het drukke parcours) of "de makakkenlijn" (omdat hij langs de Zoo passeert, nietwaar of dacht u wat anders ?)

Alles zal enorm politiek-correct verlopen tijdens die sprookjesvertellerijen,  met hooguit een zweem van een grapje over Turks fruit dat geen écht fruit is maar kleefsnoep. Daar valt flink mee te lachen. Of dacht u soms dat Samenlevingsopbouw de weduwe van Guido de Moor aan het woord zou laten ?  Of het jongetje dat op lijn 24 in zijn rug bespoten werd door een chocolade mijnheer die hitsig was geworden van al die blanke kindjes. Gelukkig was die chocolade vent hier illegaal en is hij door een erg begrijpende rechter enkel maar berispt geworden, "om zijn kansen op regularisatie niet in het gedrang te brengen" (echt waar). Men zal ook niet de honderden personeelsleden van de Lijn die op regelmatige basis in mekaar geslagen worden hun verhaal laten doen, evenmin als de afgetuigde passagiers, de beschimpte vrouwen en de bestolenen.

Alweer een dommige poging van overbodig stadspersoneel dat precies het tegenovergestelde zal opleveren van wat beoogd wordt : de bevolking weet zeer goed dat sprookjes niets te maken hebben met de harde feiten uit de multicriminele maatschappij.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In afwachting dat de reddingsoperatie van het land B verder gaat

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : zo moet je het doen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Waarde redactie,

De eerdbiedwaardige en vredelievende imam van N.Y. die aldaar de Prachtreligie vertegenwoordigt, heeft een niet mis te verstane uitspraak gedaan. Imam Feisal Abdul Rauf waarschuwt de bevoegde autoriteiten de bouwplannen voor de grote moskee op Ground Zero NIET te dwarsbomen,want dit zou de "radicalisering" van de moslimfundi's alleen maar aanwakkeren.

Deze chantage is eveneens een vorm van "terrorisme" waar de  linkse kerk zo dol op is. Van deze man kan BDW nog veel leren, hoe te onderhandelen.

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weet u wie of wat BMR is ?

 

BMR staat voor Brussels Metropolitan Region en het is een ambitieus project dat gelanceerd werd door ondermeer VOKA, waar Philippe Muyters (NVA) uit voortkomt. 

Het gaat om veel meer dan een economisch project dat Brussel en zijn wijde omgeving wil omvatten als één verstedelijkte regio die ver uitdijt in Vlaams en Waals Brabant.

"Een multicultureel, artistieke en gastronomische ontmoetingsplaats die de stadsregio aantrekkelijk maakt voor hooggekwalificeerde (internationale) arbeidskrachten. Een hippe stad, waar het goed is om wonen, te shoppen en te dineren. De bezettingsgraad van de hotels in de weekends moet omhoog. Wifi hotspots ‘everywhere’, een welkomstpakket voor professionals die zich in Brussel komen vestigen, een health-campus, en als klap op de vuurpijl… Engels als bestuurlijke en service voertaal voor het steeds talrijker internationaal publiek"

Tijdens de preformatie gesprekken heeft Di Rupo dit door VOKA gelanceerde plan wat graag aangegrepen en direct vertaald en français als "Communauté Urbaine" naar analogie met de door de Franse socialisten ontworpen Eurometropool Lille. De franco-belgen zijn zo enthousiast dat ze de Engelse benaming BMR onmiddellijk vertalen voor hun eentalige achterban. Tegelijk hebben wij ook wij direct door, dat het gaat om een zoveelste poging om Brussel uit te breiden de Vlaamse Rand in te palmen en verder te verfransen. Dit alles onder het mom van een internationale roeping.

 

De "internationale" burgemeester Beulemans

Naast de vele toegevingen die er in de formatiegesprekken gedaan zijn omtrent Brussel, moet elke steun aan dit dit BMR project gestopt worden.

Zolang er geen splitsingsscenario voor het land B bestaat, moet Brussel niet rekenen op financiële of morele steun. De pariteit in "de hoofdstad" waar men wil aan sleutelen (zie het artikel van Bart Laeremans) is een ruilovereenkomst met de pariteit op belgisch niveau.  Als het een veranderd moet worden, zal ook het andere verdwijnen. En als we dan toch bezig zijn, laten we ineens vreedzaam scheiden.

 

http://geertpotargent.wordpress.com/2008/11/19/business-route-2018-for-brussels-metropolitan-region/

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vrolijk begin van de dag met Sonja Lochenberg

 

 

.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!