Angeltjes
13-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De B-insufficiëntie

 

De meest capabele en vermogende mensen emigreren. Daarom niet letterlijk, maar geld en kennis kunnen overal ter wereld geparkeerd worden tegen veel betere voorwaarden.

Zelfs de koning investeert zijn vermogen niet hier, want dat zou hem de armste monarch van de wereld maken, en welke monarch streeft dat nu na ?
Hoogstens heeft hij een potje in Bekaert bv, of bij andere adellijke vrienden, die het in lage loonlanden gaan investeren. (Is het nog niet opgevallen: sommige bedrijven krijgen bij bezoeken en buitenlandse missies meer aandacht dan andere. En is het toeval dat die vrijwel allemaal een bedrijfsleider hebben met een adellijke titel ?)

Als we nu niet de juiste keuze maken, nu het nog geweldloos kan, dan is een doemscenario niet uit de lucht gegrepen, want Griekse taferelen staan voor de deur en geloof mij, de bovengenoemde finefleur staat gepakt en gezakt voor de vlucht, de historische Russische en Franse adellijke families in gedachte.

En daardoor verkies ik samen met mijn familie ook fysiek dit land te verlaten, want met de Tsjeven en andere regimepartijen wandelen we nu al decennia lang in de tunnel. Mensen kennen alleen maar die tunnel, en af en toe wordt er eens een fata morgana gezien of beloofte van het licht aan het einde van die tunnel

"ZE" hebben eerder het nieuwe licht voorgesteld als Europa, en daarin mindere goden aangesteld als grote staatsmannen, maar “ZE” hebben enkel de socialistische ziekte gemondialiseerd.

Lang zal het waarschijnlijk niet duren voor de patiënt een nieuwe kuur zal nodig hebben, zouden ze het durven de dictatuur voor te stellen als de reddingsboei ? En zullen het dan weer die zelfden zijn die enthousiast kiezen voor de dictatuur. Ik vrees het.

“ZE” zien van mij geen cent meer, tot ons recht van spreken, doen en laten op papier gegarandeerd is, en dat zal in een onafhankelijk Vlaanderen moeten. Zonder toegevingen. Dan misschien.

Stradi

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : leve de EU !
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Niet alleen Roma-fan Verhofzak is een zegen voor de E.U. Ook de Baltische staten zijn dit, nadat is gebleken dat vele gestolen auto's in België en andere omringende landen,  bij de Letten, de Litten en de Esten worden ingeschreven als leasewagen, voorzien van de nodige documenten.

Verzekeringsmaatschappijen zijn hiervan op de hoogte en luiden de noodklok, want vele van die voertuigen zijn verzekerd tegen diefstal en dat kost een hele klad duiten. Het ergerlijkste in deze is het feit dat de Baltische staten bij de E.U. aangesloten zijn en van de Schengen regels kunnen genieten. Deze bepalen echter ook dat de lidstaten gestolen goederen, hier gaat het om auto's, dienen op te sporen, in beslag te nemen en  terug over te dragen aan de rechtmatige eigenaars in gelijk welk land.

Dit wordt echter door de Baltische overheden klakkeloos aan de botten geveegd. Waarom is niet duidelijk, maar vermoedellijk vallen er "ergens" procentjes te rapen.

Misschien kan de blauwe konijnekop zijn Roma-vriendjes even laten rusten en met evenveel vuur en vlam de laksheid van de Baltische staten aanklagen.

Mvg - Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische industrie ingestort - Peter Logghe

 

stop islamisering 09112010 018Wat elke commentator van het economisch gebeuren in België al jarenlang vermoedt, waar het Vlaams Belang aan de hand van veel cijfermateriaal en in financieel-economische commentaren en op verschillende parlementaire niveaus al lang voor waarschuwt, werd onlangs door twee werkgeversorganisaties met bijzonder gedetailleerde cijfers hardgemaakt. “De voorbije veertig jaar is er nergens ter wereld zoveel industrie verloren gegaan als in België. Enkel het Verenigd Koninkrijk doet het nog slechter”, aldus een verslag in Metro (08.09.2010) van de studie van Geert Noels.

De Standaard stelt dat de Belgische industrie sinds 1970 met 17% is gekrompen, waarbij “we wereldwijd enkel Groot-Brittannië laten voorgaan in de rangschikking van de teloorgang van de industriële bedrijvigheid”. België zou er verder goed aan doen om Duitsland als voorbeeld te nemen voor wat betreft de lonen, de concurrentiekracht en allerlei andere hervormingen. De zware loonkosten en de complexe regelgeving voor bedrijven zijn twee ernstige handicaps die de ontwikkeling van het Belgisch economisch weefsel ernstig belemmeren.

Verheugend is vooral de duidelijk “Vlaamse” ondertoon van een en ander. De beide ondernemersorganisaties hebben het volste vertrouwen in een industriële toekomst van Vlaanderen. Het Vlaams Belang ook, maar dan moet de politieke wereld meewillen en eveneens ernstige stappen durven zetten.

Dit zal enkel maar kunnen als Vlaanderen over alle industriële en financiële hefbomen beschikt om een eigen economisch, fiscaal en sociaal beleid te voeren. Als onafhankelijke staat.

Peter Logghe - Volksvertegenwoordiger


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.So word die land geplunder

 

Het oude Suid-Afrika dat wij kennen uit de geschiedenis en de verbondenheid die steeds bestaan heeft tussen het bewuste Vlaanderen en het verre Suid-Afrika, is altijd een correcte natie geweest waar misbruiken en profitariaat streng beteugeld werden. 

De blanke Suid-Afrikanen, die in het grote merendeel, erg godsdienstig leven, zijn nog steeds doordrongen in hun burgerlijke bestaan van deze correcte levenshouding. Dit in tegenstelling tot Vlaandeen, waar gesjoemel en corruptie, net als de regen en de wind, behoren tot het dagelijkse politieke leven.

In het blad PRAAG lazen wij deze verontwaardigde brief van een Suid-Arikaner wiens land beroofd wordt :

Ek het vanoggend met 'n baie goeie vriend wat op die Natalgrens woon, gehoor hoe die land geplunder word tot op die laagste vlak! Hy vertel my dat omdat ons in die stad woon, en nie een van die swart tale magtig is nie, besef ons nie hoe hulle skelmstreke werk nie. Wanneer dit by skelmstreke kom, dan het die swartes dit al klaar haarfyn uitgewerk !

Die land het net ongeveer 5,5 miljoen belastingbetalers, maar daar is 11 miljoen wat uit die staatskoffers toelaes kry in een of ander vorm. Vir elke kleintjie wat die swartes teel, is hulle geregtig op R250-00 toelae, maar dit is nie die einde nie. Die skoolkinders sien hierdie as 'n bron van inkomste en dan word hulle swanger om die R250-00 toelae te verkry. Maar, dit is nie die einde nie ! Die pa, ma en die ganse familie woon saam onder een dak in een woning. Dan, registreer die ma haar telg om die toelae te kry en die pa, wat 'n ander van as die ma het, registreer ook dieselfde telg vir die R250-00 Staatstoelae (Social Grant). Dus kry hulle nou R500-00 vir dieselfde kind.

Dit eindig egter nie daar nie! Nou kom die werklose oumas van beide die pa en die ma van die kind, en vra vir 'n "Foster Grant" vir dieselde kind, want die pa en die ma is glo in die stad en hulle is werkloos en moet vir die kind sorg. Nou ontvang hulle elk 'n "Foster Grant" van R850-00 vir dieselfde kind. Dit beteken nou dat hulle R2200-00 kry vir elke telg wat hulle het. In die meeste gevalle bly hulle net teel vir die inkomste en as daar bv 5 kleintjies is, dan is die inkomste aansienlik.

As een van die kinders dalk sterf, dan bly hulle voortgaan om die toelae te trek, of hulle registreer net die dood van "een" kind, alhoewel hulle twee toelaes kry vir dieselfde kind.

Wij kijken hier al lang niet meer van op : dergelijke misbruiken worden ook in Vlaanderen vastgesteld. Bij ons heet dat niet het land punderen, maar genieten van de diversiteit.

RAY


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LDD pleit voor vrijwillige godsdienstbelasting

 

"De geestelijke offerblok van Vlaanderen is leeg”, zegt Jean-Marie Dedecker. Het LDD-boegbeeld pleit voor de invoering van een vrijwillige ‘Godsbelasting’, zodat de bedienaars van elke godsdienst door hun eigen aanhang worden betoelaagd.

 

"Nu de katholieke kerk zo zwaar in opspraak is gekomen, wordt het voor de Vlamingen duidelijk dat ze allemaal samen ieder jaar belastingen betalen voor een aantal mensen die aan de maatschappelijke, morele en zelfs gerechtelijke normen ontsnappen", aldus Dedecker.

“Bisschop Vangheluwe trekt nog altijd zijn maandwedde van FOD Justitie. Het instituut dat hem in verzekerde bewaring zou moeten opsluiten zorgt voor zijn inkomen op zijn vluchtroute. Een bisschop verdient zo’n 81.914 euro per jaar. De 7186 bedienaars van de traditionele erediensten krijgen samen 87 miljoen euro aan salarissen van de belastingbetaler."

"Voor de vrijzinnigen is er in 2010 zo’n 12 miljoen euro voorzien en nog eens 3,6 miljoen voor de islamitische erediensten. De Boeddhisten moeten het stellen met 216.000 euro. Dat bedrag van ruim 103 miljoen euro betreft enkel de wedden. Voor onderhoud van kerken en de financiering van erediensten krijgen de kerkfabrieken nog eens een dikke 600 miljoen euro toegestopt en nog een aanzienlijk bedrag van steden en gemeenten."

"Offerblok is leeg"

"Voor LDD is het hoog tijd dat iedereen betaalt voor zijn eigen God, en de algemene financiering van de eredienst wordt afgeschaft. Dat kan analoog aan de Kirchensteuer in Duitsland of de achtpromilleregeling van het toch zeer katholieke Italië."

Jean-Marie Dedecker: "In Italië wordt 0,8 procent van de personenbelasting besteed aan erediensten of aan humanitaire werken. Zelfs de Spanjaarden mogen kiezen tussen de Katholieke Kerk of het Rode Kruis met een bijdrage van 0,5 procent. De belastingbetaler bepaalt er zelf waar zijn geld naar toe gaat. Zo moet het hier ook, al moeten we daarvoor de Grondwet wijzigen."

Tot zover dit stuk uit Vandaag.be.

Dat de vrijzinnigen ook "iets" moesten krijgen (12 miljoen euri, dat is een half miljard oude belgische franken) dateert uit de tijd van de verderfelijke wafelijzerpolitiek, die dus niet enkel betrekking had op de belgische investeringen die qua uitgaven gelijk moesten lopen tussen Vlaanderen en Wallonië. Ook bij de religieus/filosofische opdeling, moest een stukje van de koek naar de georganiseerde vrijzinnigheid gaan : zeg maar vooral de socialistische "vrijdenkers" die even enge mannetjes en vrouwtjes zijn dan de georganiseerde katholieken.

Dit is ronduit een schande, want deze 12 miljoen zijn weggegooid geld, dat dient om ondermeer het nare Humanistisch Verbond te subsidiëren en verder nog een handvol overbodige vrijzinnige VZW'tjes en "studiediensten" die dienen om de kameraden een boterham te gunnen. En die voor het overige geen enkele maatschappelijke relevantie hebben dan diegene die zij zichzelf toedichten.

Dit gezegd zijnde, hebben wij voor de "eigen" deur geveegd. Alhoewel wij tot geen enkele "georganiseerde organisatie" behoren. God verhoede ons ... En nu wenden wij ons tot de grootste slokop van alle : Moeder RK-kerk. 

Waarom de gemeenschap moet betalen voor een religie, hebben wij nooit begrepen. Wij leven in een land waar kerk en staat gescheiden moeten zijn, dus wees daar consequent in. Behandel de godsdienst respectvol en laat hem niet afhangen van financiële steun en onderhoud door het burgerlijk gezag.  Tegelijk sluiten we de geldkraan voor de islam. Zijn de christenen overigens betoelaagd in de Prachtlanden ? Ze moeten hun eigen executie nog betalen.

Toen voor enkele weken senatrice Anke Van der Meersch een gelijkaardig ballonnetje opliet, om de godsdiensttoelagen af te schaffen, werd zij door een Vlaams-nationale collega-blogger direct de grond ingeboord en was zij plots "een donkerblauwe liberaal" ... de brave man (en dat is hij) gaat er vanuit dat bewuste Vlamingen alleen maar katholiek-christelijk mogen zijn en zeker niets mogen ondernemen dat de kerk schaadt.  Dat is zijn vrijheid.

Wij ervaren dit gelukkig anders op deze blog. In een vrij Vlaanderen is plaats voor iedereen : voor vrije geesten, voor gelovigen, voor kwezels en voor brave moslims die zich aanpassen. Zelfs voor een aantal beroepskierewieten is er ruimte.  Maar laat ieder voor zijn eigen godsdienst opdraaien en schrap elke eurocent voor de vrijzinnigen : die moesten zich schamen om geld te aanvaarden van de staat. U ziet het : de linkse kerk, zij bestaat écht !

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedankt ! + Aanpassing

 

 

Iemand heeft het weer gelapt zonet ... een of meerdere reacties met verwijzingen naar "links" van 3 meter breed, zodat heel onze technische bazar in mekaar gezakt is. Al de reacties van voor 8 uur zijn foetsie. Wij kunnen enkel de titel zien "en nog iets" zonder de naam van de schuldige ...

Bedankt, ook uit naam van de reageerders wier bijdrage verdwenen is.

Ray

Aanpassing 9 uur : u kan terug reacties ingeven


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ramadan heeft inderdaad veel weg van rampatamp

 

Politiek-correcte afbeelding : Arabieren genieten van  verfijnde danskoeltoer in de woestijn

De escortbranche in Nederland heeft dit jaar een opvallende stijging waargenomen van het aantal moslims die tijdens de ramadan een dame bestellen schrijft De Telegraaf. Zo meldt escortbureau Society Service de afgelopen maand drie maal zoveel boekingen te hebben ontvangen van islamitische cliënten.

De boekingen kwamen vooral van Arabieren en andere islamitische gasten van grote internationale hotels in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag aldus de krant. Het ging om "tientallen boekingen per dag".

Tijdens de ramadan worden moslims geacht zich overdag te onthouden van eten, drank, tabak en seks. Sommige hotelgasten trokken zich daar niets van aan: de boekingen liepen de hele dag door. Uit de registratie van de dertig dames van Society Service komt een top vijf van islamitische klanten naar voren. De grootste groep waren Arabieren uit de Arabische Emiraten, gevolgd door moslims uit India, Indonesië, Egypte en Marokko.

"Natuurlijk weet je dat nooit helemaal zeker", aldus eigenaresse Marike. "Maar als iemand uit de Arabische Emiraten komt en Mohammed heet, dan kun je er wel van uitgaan dat die persoon moslim is." (tlg/mvl)

13/09/10 07u16


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belaster en bevuil Geert Wilders

 

De Nederlandse media hebben sinds vandaag (zondag12/09/2010) een tandje bijgestoken in de campagne "belaster en bevuil Geert Wilders".

De VPRO had op zondagavond nog voor de klok van tienen een programma klaarliggen met beelden gedraaid met hetzelfde langharig lustig reizend en profiterend tuig in beeld. Nieuw was het lijzige stemmetje waarmee de laster aan elkaar gepraat werd om toch maar hetzelfde resultaat te bereiken als met een vuilbekkend gedonder à la kop van Eynde. Vlamingen weten waarom.


Het moet een enorme bom geld gekost hebben om die Pipo naar een reeks landen te sturen om toch maar iets te kunnen filmen dat bezwarend zou kunnen zijn voor Wilders. Let wel, er was niets te vinden, absolutely nothing else dan in elkaar geflanste verdachtmakingen, op een toontje van zie je wel het zijn altijd dezelfde websites en mensen die terugkomen. Angeltjes was er net nog niet bij.

Het enige relevante was was de bekentenis van Daniel Pipes in New York dat hij wel een cijfer met zes nullen wou betalen aan de advocaten van Wilders. So what?
Zou de VPRO al eens uitgerekend hebben welk veelvoud de nutteloze en schandalige vervolging van Wilders al aan de Nederlandse belastingbetaler heeft gekost?
Ze zullen het nooit leren de linxe jongens en meisjes. Iedereen heeft nu eenmaal zijn hobby en specialiteit. De VPRO blijkbaar smerige lastercampagnes.

Nou ja, waarom verwondert ons dat niet langer?

Lucky9

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe lang nog, dominee ?

 

 


Er gaan twee dingen gebeuren als de christenen e.a. zo doorgaan:

Ze worden door de islam onder de voet gelopen.
De islam zal een onomkeerbaar regime op aarde vestigen.
Dit lijkt onafwendbaar gelet op de kracht en de snelheid waarmee de wereld als geheel islamiseert. Het is als een lawine die gaandeweg sneller omlaag komt. Mijn piepgeluidje zal er vrijwel niets aan kunnen veranderen. Er zijn slechts weinigen die mij horen en daarvan zijn er nog minder die er acht op slaan. Of bent u die verdwaalde denker, die eigenlijk wel islamvrij zou willen verder leven ?

Lees verder : http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=12073

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan wint tweemaal : in Turkije en bij EU-fans

 

De socialiste Lady Ashton is in de wolken met de overwinning van de AKP, zij feliciteert de Turkse minister van Buza. Ook de Britse Conservatieve premier is zeer tevreden met de uitslag. Waarom sluit Groot-Brittannië zich niet aan bij de Verenigde Staten van Amerika ?

Een meerderheid van 58 procent van de Turken heeft zondag ingestemd met de grondwetswijzigingen die de regering van premier Recep Tayyip Erdogan had voorgesteld.

Dit bleek zondagavond toen bijna alle uitgebrachte stemmen waren geteld.

Diep verdeeld
Er is gestemd over een pakket van in totaal 26 grondwetswijzigingen. De volksstemming heeft het Turkse volk diep verdeeld.


Erdogan wil de macht van de militairen en van de top van de rechterlijke macht beknotten, waardoor Turkije beter in aanmerking moet komen voor toetreding tot de Europese Unie. Volgens tegenstanders van de grondwetswijziging loopt de scheiding van godsdienst en staat gevaar en dreigt de politieke islam te veel invloed te krijgen.

Historisch
Zo'n 77 procent van de 50 miljoen kiesgerechtigde Turken ging naar de stembus. Toen de uitslag zich aftekende, zei Erdogan dat Turkije een 'historische drempel' heeft genomen.


Rond de volksstemming hebben zich verschillende incidenten voorgedaan. In de provincie Mersin in het zuiden kwam het tot een confrontatie tussen rivaliserende groepen Koerden. Militante Koerden probeerden te verhinderen dat andere Koerden hun stem uitbrachten. De militanten zouden onder meer met een molotovcocktail en stenen hebben gegooid. De politie gebruikte traangas om de twee partijen uiteen te drijven en arresteerde tien mensen.


Ook elders waren er problemen. Het Koerdische persbureau Firat meldde dat paramilitairen in de provincie Sirnak mensen belaagden die niet wilden gaan stemmen.

Door Robin van der Kloor @ Elsevier


12-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : De Crem ridiculiseert eigen troepen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Minister Pieter De Crem heeft in De Zevende Dag zijn eigen militairen in Afghanistan onsterfelijk belachelijk gemaakt. Het feit dat hij de guerrillaoorlog in Afghanistan 'een klein oorlogje' noemt en bovendien zegt 'dat er in de velden altijd wel mensen zijn die een wapen gebruiken en daarmee op iemand proberen te vuren' is een godsgruwelijke belediging voor onze soldaten die daar hun leven wagen. Waar zijn de militaire vakbonden nu ? De Amerikanen hebben indertijd in Vietnam dus 'een klein oorlogje' verloren.
De guerrillaoorlog is voor een reguliere strijdmacht een ware nachtmerrie ; dat de minister van landsverdediging (of hoe heten die dingen tegenwoordig) dat maar eens goed in z'n domme kop steekt. Ik dacht trouwens dat je dát als minister van landsverdediging tenminste toch moest weten.

Drs. Johan Arendt Happolati


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk, voetbal !

  

 

Voetbal is een bezigheid voor doetjes. U kent onze stelling dienaangaande en opera, da's pas voor échte venten. Is dit nu een doelpunt of niet ?  Uit de begeleidende commentaar kunnen wij het niet opmaken. Kenners mogen hun gang gaan : iedereen heeft gelijk, want wij zijn onwetend.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De objectieve berichtgeving van de 0000

 

De linkse nieuwskrakers van de Overbodige Onvlaamse Openbare Omroep (0000)  hebben niets te melden op hun webstek over de protesten in NY naar aanleiding van de bouw van een moskee nabij Ground Zero en de gematigde redevoering van Geert Wilders. 

In het televisienieuws werd het item opgesplitst in twee delen door de linkse troela,  Greet de Keyzer. Zij had het over het officiële, ingetogen gedeelte van de herdenking waar enkele politiek-correcte familieleden aan het woord kwamen. (Meer dan 70% van de families van de slachtoffers zijn absoluut niet gediend met de islamvestiging, maar in overeenstemming met de VRT tradities kwam uitsluitend de minderheid aan het woord). 

In het tweede luik werden stukjes getoond van oproerlingen die schreeuwend protesteerden tegen de moskee. Wilders kwam even in beeld.  Dat hij een gematigde rede uitsprak was bijzonder jammer voor de VRT. Mocht Wilders opruiende taal gesproken hebben, hij was uitgebreid aan het woord gekomen. Driftig en afkeurend gecommentarieerd door Greet. Wat jammer toch.

Deredactie.be (16:44:10)
"Opvissen van liberalen is géén optie"
Bloedbad uit onvrede met het ontbijt
Franse regisseur Claude Chabrol overleden
Belgen halen meer zwart geld terug
Toon RoyackersDode en twee gewonden door slippartij
De Crem ontkent "open guerrilla" in Afghanistan
Motorrijdster komt om bij frontale botsing
België onderzoekt aanslag in Kopenhagen
Spookrijder veroorzaakt ongeluk in Wervik
"Misbruik in kerk is wel structureel probleem"
Vangheluwe gaat "in het verborgene" leven
"Inkijk in cottagestijl van begin vorige eeuw"
Bestuurder rijdt door na aanrijding met motor
Man komt om bij ongeluk met bromfiets
Wilders schuwt harde taal in New York
Turkije stemt over een nieuwe grondwet
Franse regering is kwaad op Fidel Castro
Dodental na gasknal in San Francisco loopt op
Grieken vieren 2.500 jaar eerste marathon
Nieuwslezeres geeft ontslag tijdens bulletin
Molotovcocktail naar huis in Torhout gegooid
"Monkey sandwich": caleidoscoop van verhalen
Brusselse Ommegang trekt door Sjanghai
Wachtnacht voert druk op voor armoedebestrijding
Wordt het Lady Gaga of Lady Gaga ?
Dode en twee gewonden door slippartij
"VS is niet in oorlog met de islam"
Politie zoekt zuiderse types voor line-up
Jaco Van Dormael ook beloond in Oostende
Eilandenrel verdeelt Japan en China
CD&V 2.0 moet partij uit het slop halen
Boze Griek gooit schoen naar de premier
Kevin Rudd maakt comeback in Australië
Waar een Emmy Award allemaal goed voor is
Brutale overval op Antwerpse kledingzaak
Oude Grieken merkten komeet van Halley op
Trucker zwaargewond in Oostduinkerke
Todd, sois beau et tais-toi
Haven van Zeebrugge wil uitbreiden in zee
Graffitikunstwerk in Asiadok is overschilderd
Brussels kamp asielzoekers opgebroken
Reynders "spreekt alleen met Vlaamse partijen"
In Japan zijn 230.000 eeuwelingen "vermist"
Werknemers bij Plastiflex leggen werk neer
Sarrazin stopt als bestuurder Nationale Bank
Draadloos internet op de Graslei
Roma van Frankrijk naar België en weer terug
Yoko Ono maakt expo tegen geweld in wereld
Gouden Palm slaat niet aan in de bioscoop
Parket Brussel: "Inbreuken tegen zone 30 vervolgd"
Van Vliet krijgt bloemlezing voor verjaardag
Koran wordt voorlopig niet verbrand


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije : persvrijheid aan banden, maar het is slechts een beetje

 

Note to readers: An official ban on political reporting imposed by Turkish law is due to be lifted at approximately 9 p.m. local time. Our coverage of Turkey's critical constitutional referendum will be posted once the ban is lifted. The election board often lifts political reporting bans earlier than previously stated deadlines.

 

Bovenstaande tekst staat vandaag als hoofding bij de Turkse krant

 

Bericht voor de lezers : een officieel verbod op politieke informatie, opgelegd door de Turkse wet, wordt om ongeveer 21 uur plaatselijke tijd opgeheven. Onze rapportering over het betwiste grondwettelijke referendum zal verschijnen als het verbod opgeheven is. De verkiezingsraad heft vaak het publicatieverbod vroeger op dan officieel toegelaten

http://www.hurriyetdailynews.com/index.php

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerolf Annemans : Zuurstof voor het land B of Plan B ?
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Gerolf Annemans, een van de kopstukken van Vlaams Belang, werkt momenteel aan een boek over de mogelijke splitsing van België. Dat heeft de Antwerpenaar zondag bekendgemaakt in 'De Zevende Dag' op één.

 

Het werkje zou de titel "Ordelijke opdeling van België" krijgen, maar nadat enkele PS-kopstukken zich hadden uitgesproken over het einde van het land wordt die vervangen door "Plan B".

Annemans zou in het boek schrijven dat er een staatsgrens moet komen tussen beide landsdelen. Van een corridor tussen Brussel en Wallonië wil hij niet weten.

De politicus denkt dat een hele reeks praktische en technische problemen vrij makkelijk zou kunnen worden opgelost, meer bepaald in een scheidingsverdrag. "Kijk naar de Sovjetunie en Tsjechoslovakije. Eens je beslist om te scheiden, gaat het allemaal vrij snel."

Annemans ziet eigenlijk maar één grote struikelblok: de federale staatsschuld. "Vlaanderen en de Vlaamse academische wereld moeten zich daar beter op voorbereiden. Wij gaan alvast een vingeroefening doen hoe die staatsschuld moet gesplitst worden", besloot hij.

@ Vandaag.be


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische terreurdreiging in Frankrijk groter dan ooit

 

Het is nogal mooi, paniekberichten verspreiden en de aanhangers van de godsdienst van de vrede culpabiliseren op basisi van vage vermoedens, en puur racisme ...

Zo zien wij dat, want wij kennen enkel brave moslims en we genieten van de goede contacten die wij met hen hebben. Soms. En soms niet. Heel vaak, helemaal niet. Wij zijn voorstanders net zoals de president van Amerika, Hoessein I, van een tolerante houding, en van een nederige onderwerping, want wij zijn niet in oorlog met de islam  : allah is vredelievend en Mohammed is zijn generaal.

Vandaar ons grote scepticisme tegen onderstaand verhaal uit de onverdrzame Nederlandse krant de Telegraaf :

De dreiging van een islamitische terreuraanslag in Frankrijk is nog nooit zo groot geweest. Dit zegt de Franse nationale coördinator terrorismebestrijding, Bernard Squarcini, zaterdag in een interview met de krant Journal du Dimanche.

Squarcini ziet drie dreigingsscenario's in Frankrijk: een radicale moslim die in zijn eentje een actie pleegt, een operatie van de Noord-Afrikaanse tak van terreurnetwerk al-Qaeda en de djihadisten, Franse moslims die in Afghanistan of Jemen een terreuropleiding volgen en dan naar Frankrijk terugkeren.

De „ferme posities” van Frankrijk in het buitenlands beleid en de discussie over het boerkaverbod dragen volgens Squarcini bij aan de terreurdreiging. Hij kijkt ook met enige onrust naar Nederland, waar het Hariri-Tribunaal in Leidschendam naar verwachting later dit jaar met zijn eerste aanklacht komt. De toegenomen spanningen in Libanon zijn een extra risico voor Frankrijk dat er militairen heeft gestationeerd als deelnemers aan de VN-vredesmacht.

In Frankrijk wonen circa zes miljoen moslims, de grootste moslimbevolking van West-Europa.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wist u dat er ook Italiaanse lustige weduwen zijn ?

 

Jazeker, Italiaanse weduwen kunnen best lustig zijn, zeker als ze Raina Kabaivanska heten. U weet het ondertussen al : dit is een lokartikeltje voor Savats Oranje Theehuis. Twee unieke video's waar u bijna 20 minute zoet mee bent : Franz Lehar in het Italiaans. U zal verbaasd zijn hoe mooi en passioneel dat klinkt. Klikken op de oranje onderstaande tekst.

 

http://blog.seniorennet.be/savat/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : meer dan 16 miljoen euri ...
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Waarde redactie,

Dat het land B het land van belofte is voor de vele binnenwaaiende tafelschuimers mag blijken uit het "berichtje" dat ik in de media vond.

Daar dit soort volk van onze gastvrijheid komt genieten, is het misschien goed om weten dat de "hotelfactuur" sinds het afhuren van kamers begin 2009 tot op heden voor deze toeristen, de lieve som van 16.344.073 euri belastinggeld heeft gekost. Wat door de verantwoordelijke P.S.-gabber in den beginne afgedaan werd als een tijdelijke oplossing, is blijkbaar een vaste regel geworden.

Momenteel verblijven er iets meer dan duizend van deze goudzoekers op hotel.  Misschien kunnen ze, dankzij de drie miljard euri die Nonkel Kruk ergens gevonden heeft, het ganse Hilton hotel afhuren om er in afwachting dat de economie terug de vlam in de pijp krijgt, de toekomstige redders van de sociale zekerheid te herbergen.

Met dank hiervoor aan de linkse kerk.

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En hier zijn we met de Finale Score tijdens de Ramadan 2010 : een schitterend jaar !

 

Ramadan 2010 Scorecard
 

Day 30

In the name of
The Religion
of Peace

In the name of
All Other
Religions

Terror Attacks

226

1

Dead Bodies

1028

1

Meer dan duizend doden gedurende 30 dagen ramadan, gespreid over 226 aanslagen in 22 landen : een triest record.

Er wordt om praktische redenen geen score bijgehouden van verminkten, gewonden en gekwetsten. Deze cijfers zijn wreed en we zouden ze liever niet kennen. Gezien de lafhartige ontkenning van velen in het Westen die halsstarrig volhouden dat de islam een religie is als een andere, is de publicatie van dergelijke rauwe statistieken helaas noodzakelijk.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toplonen voor Toppolitici : daar hebben die mensen recht op !

 

2.805 euro bruto, zoveel verdient de gemiddelde Belg per maand. Toppolitici gaan daar vlotjes met vele duizenden euro's boven, getuige daarvan volgend lijstje.

1. Herman Van Rompuy: 24.874,62 euro bruto per maand
Sinds 1 januari is Herman Van Rompuy voorzitter van de Europese Raad. Zijn salaris is vergelijkbaar met dat van Commissievoorzitter Jossé Manuel Barroso. Beide toppolitici ontvangen een basissalaris van ruim 24.500 euro bruto per maand (exclusief 'housing allowance' en andere vergoedingen). Op zijn loon betaalt de EU-president een Europese belasting van 25%, wat lager is dan de inkomstenbelasting in veel EU-landen.

Van Rompuy krijgt 138% van het basissalaris van een ambtenaar van de EU (rang 16, salaristrap 3).

2. Karel De Gucht: 20.278,23 euro bruto per maand
Als 'gewone' eurocommissaris verdient Karel De Gucht 20.278,23 euro per maand of 243.338,76 euro per jaar. Daarbovenop krijgt hij een woonvergoeding die 15% van het salaris bedraagt (dus 36.500,81 euro per jaar) en een maandelijkse representatievergoeding van 607 euro, oftewel 7.284 euro op jaarbasis. Alles bij elkaar maakt dat een jaarlijks inkomen van 287.123,57, exclusief pensioenrechten.

Belangrijk: het gaat hier om een brutoloon. Zijn salaris is nog onderworpen aan een Community tax. Er zijn 14 verschillende belastingschalen, gaande van 8% tot 45%.

Op de site van de Europese Commissie vind je meer uitleg over de vergoeding van de EU-commissarissen.

3. André Flahaut en Danny Pieters: 15.932 euro netto per maand
In tegenstelling tot wat je zou verwachten, verdienen de voorzitters van Kamer (André Flahaut) en Senaat (Danny Pieters) meer dan de premier. Tot die opvallende conclusie kwam onderzoeker Jean Faniel van het Brusselse CRISP. De voorzitters strijken elk 15.932 euro netto per maand op, de permier 11.041 euro.

4. Yves Leterme en Didier Reynder: 11.041 euro netto per maand
Zolang hij nog op de premierstoel blijft zitten, ontvangt Yves Leterme 11.041 euro netto per maand. Dat is evenveel als zijn vice-eerste ministers Reynders, Onkelinx, Vanackere, Milquet en Vanhengel. Zijn collega in Vlaanderen, minister-president Kris Peeters, moet het met zo'n 700 euro minder stellen: 10.369 euro netto per maand.

5. Annemie Turtelboom en Pieter De Crem: 10.726 euro netto per maand
Ook de andere ministers in de federale regering verdienen mooi geld. Volgens de cijfers van Jean Faniel strijken ze 10.726 euro netto per maand op. De collega's in de Vlaamse regering doen het met 9.732 euro netto.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!