Angeltjes
13-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 jaar Angeltjes
 
 
370.000
bezoekers op één jaar

 
 
 
 
We zullen beginnen met sjoemelen, want we kwamen niet op 13 januari  op het net maar op 12 januari 2007. We komen  echter vandaag zondag op ons eenjarig bestaan  terug, want zaterdag is de  dag van de minste bezoekers. U doet boodschappen, poetst, maakt ruzie met uw partner om het  achteraf te kunnen goedmaken, u kijkt naar de BBC of naar de zenders die uw heimweeschotel u serveert,  u experimenteert in de keuken en u aperitieft uitgebreid met of zonder alcohol.  Dus daarom : zondag, feestdag. 
 
Erik had alles voorbereid, de kleuren uitgekozen,  de naam Angeltjes bedacht, de opmaak in mekaar geknutseld,  de systematiek bestudeerd,  alle contacten gelegd via het Seniorennet, enz. kortom we konden van wal steken. Erik heeft maandenlang de moeilijke technische problemen aangepakt en zweette tussendoor op artikels en hij was veel meer gericht op perfectionisme dan ik.  Ik wilde teksten plaatsen, commentaren leveren en ik kon geen uren zitten wachten op de juiste foto of illustratie.  Omdat ik zo ongeduldig ben, zijn we uiteengegroeid maar zonder Erik was er geen sprake van Angeltjes.  Bedankt, maat !
 
We hadden mekaar ontmoet op het ruziemakersforum bij uitstek, dat van de dee-jay en overloper  en we waren het eens dat we een blog wilden waar "onze" mensen ongestoord aan het woord kwamen zonder zich permanent te laten uitschelden en eeuwigdurend dezelfde verwijten te horen.  "Als er te schimpen valt, doen we dat zelf" dat was ons uitgangspunt. 
 
Verschillende vrienden/ lezers zijn meegekomen Jos, Gina, Pim,  Senior, Tjenne,  Tom en ongetwijfeld nog menig andere.  U zit met zijn allen in dat formidabele cijfer van 370.000 ! Daarom : een stukje muziek om u te vieren.

http://www.virtuallybaroque.com/track077.htm

De redactie

Ray - Juffrouw Ellen - Savat

(met dank aan Duplo, de ontwerper van het wapenschild wiens blog u terug kan bereiken via http://blog.seniorennet.be/aanklacht )


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratis nieuwjaarsrecptie met cadeaus



Zondagmiddag stond ik plots oog in oog met de burgemeester van mijn stad, u kent hem, Pétrick Janssens. Dat kwam omdat mijn vrouw en ik naar de Nieuwjaarsreceptie op de Grote Markt waren gaan kijken : een goedbedoeld initiatief om alle inwoners (en anderen) bij mekaar te brengen en de populaire politici de kans te gunnen tussen de menigte lopend, handen te drukken en kusjes te geven aan de dames. De enige die we zagen, was Pètrick.

Mijn vrouw, die soms nog plezanter is dan ikzelf wat ik haar ten stelligste afraad, fluisterde in mijn oor of ik mij niet wou voorstellen aan mijn burgemeester, want voorwaar, hij glimlachte naar ons.   Deze zondag, die een feestdag is voor Angeltjes dreigde om zeep te gaan.  We hebben onmiddellijk rechtsomkeer gemaakt en zijn bedrukt huiswaarts gegaan. Waar de vele commentaren  op deze blog een balsem voor het geschokt gemoed waren.

Zo'n volks nieuwjaarsfeest wordt uitgebreid aangekondigd in de regimekranten en via affiches.  Iedereen is welkom en er worden GRATIS CADEAUS uitgedeeld.  Tussen 11 en 14 uur kreegg u drank, frieten en sjaals met de A van A.  Honderden mensen stonden gedisciplineerd in rij aan te schuiven, helemaal niet Antwerps, want als ze op tram of bus  wachten, duwen ze je onder de wielen.  We hebben er enkelen in het oog gehouden die hun sjaal direct wegstopten en opnieuw in de rij gingen staan.  De waarheid niets dan de waarheid. We hebben een man horen telefoneren naar huis : "'k eb er al draai" (ik heb er al drie) De meeste aanwezigen behoorden tot het openbare ambt en  de socialistische partij (dat zie je gewoon) en de eeuwige flierefluiters die overal present zijn.

Wil iemand uit het Gentse aan Francis van den Eynde meedelen, dat wij  ook in deze stad geen enkele allochtoon gezien hebben bij dit gebeuren.  Dank.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steun Spirit





Bettina Geysen maakt aan de kiezers duidelijk waarvoor Spirit staat.

Uiteraard werd tijdens de nieuwsuitzending van de 0000 een uitgebreid hoofdstuk gewijd aan de nieuwjaarsreceptie van Spirit, waarin de voorzitter niet onderbroken werd door onbeschofteriken van dienst om uiteen te zetten hoe zij de maatschappij ziet.

Vorige week zaterdag kwam Spirit ook ruim aan bod (met Bettina ditmaal in een luxueuze sportwagen) tijdens een propagandacampagne op de Antwerpse Meir om de op solden belustigde burgers aan te zetten spaarzaam te consumeren.

Tijdens de installatievergadering van de Octopus-ruziemakers zal het fiere Spiritboegbeeld Bettina Lambert, gehuld in het gewaad van een Romeinse senator de grote rede uitspreken van Marcus Antonius uit Shakespeare's  Julius Caesar : "Ik ben hier om Père Leterme te begraven, niet om hem te prijzen".  Na het applaus springt Bettina-de-echte vanachter een pilaar en danst zij de Sluierdans uit Salomé.  U kan deze gebeurtenissen rechtstreeks volgen gecommentarieerd door de neutrale zwarte vlinder, Linda Dewinter vanuit haar Villa Politica. 

In een van de volgende uitzendingen van de Pappenheimers hopen wij weldra ook Bettina te mogen begroeten.  Een grote partij zonder verkozenen in de kamer verdient de neutrale ondersteuning van de 0000, de kiezers van Vlaams Belang sponsoren met genoegen.

Ray 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een hoopvolle blik in de toekomst


De Republiek Vlaanderen

Klik op een provincie - Click on a province - Cliquez sur une province




Zo ziet de Republiek Vlaanderen eruit met de voorlopig nog bestaande provincies en de enclaves Voeren in Wallonië en Baarle-Hertog  in Nederland.  De vroegere hoofdstad Brussel bezit een apart  internationaal statuut, dat is opgesteld in afspraak met de Europese Unie.  Brussel zelf zal binnen een periode van 5 jaar beslissen over zijn eigen statuut en mogelijke aansluiting bij de buurlanden, of een zelfstandige stad-staat worden onder rechtstreeks bestuur van de EU.
 
In dit gebied van 13.700 km2 wonen 7.150.000 inwoners of 522 inwoners per /km2, erg dichtbewoond, een van de meest welvarende regio's ter wereld.  De kustlijn met de Noordzee is 67 kilometer lang en Vlaanderen is in nauw overleg met Nederland om in geval van stijging van het zeeniveau de nodige maatregelen gezamenlijk uit te werken.  Bepalend voor de Republiek Vlaanderen is de bereidheid om op meerdere vlakken samenwerking te betrachten met Nederland, zonder de nationale eigenheid op te geven. Zeker in de Europese Unie bezorgt de toename met 7 miljoen Nederlandstaligen tot 23 miljoen een stevige positie aan  taal en cultuur.  Terwijl ook op economisch vlak een vanzelfsprekende toenadering is ontstaan, vergemakkelijkt door de communicatie.
 
Deze nieuwe staat, die bij zijn ontstaan onmiddellijk al de internationale verplichtingen van het land B heeft overgenomen, een eigen democratische grondwet heeft goedgekeurd waarin al de principes van de moderne rechtstaat vervat zitten die de burgers maximaal beschermen tegen willekeur en uitsluiting, garandeert tevens alle vrijheden inzake de persoonlijke levenssfeer.  De grondwet bepaalt verder godsdienstvrijheid en sluit uit dat de staat kan geregeerd worden op basis van  een  religieuze  overtuiging. Vlaanderen staat een strenge scheiding tussen openbaar bestuur (inclusief rechterlijke macht) en godsdienst voor.  Alle openbare besturen en hun afgeleides hanteren uitsluitend het Nederlands en officiële faciliteiten zijn onbestaand. Vlaanderen is niet de rechtsopvolger van België en moet derhalve bij de grote internationale instanties erkenning aanvragen. Dankzij de steun van vele buurlanden, wordt de georkestreerde tegenwerking door sommige Franstalige naties onmogelijk gemaakt.
 
De hartslag van de Republiek Vlaanderen is de dynamische economie  die van de staat uit gestimuleerd wordt, zonder rechtstreekse inmenging, maar met handhaving van de positieve dialoog tussen arbeid en kapitaal.   Dankzij de uitmuntend geografische ligging, de twee grote binnenhavens Antwerpen en Gent en de zeehaven van Brugge, is Vlaanderen het ideale verdeelpunt voor goederentransporten en logistiek langs de weg, het spoor, het water en desnoods de lucht. De havengebieden zijn de aangewezen plaatsen voor opslag, overslag,  bewerking en distributie van aangevoerde goederen langs de zee : olie, gas, chemicaliën.  Grote internationale concerns zoals BASF, Bayer, Esso zijn helemaal vergroeid met de Vlaamse realiteit.  In Gent bevindt zich  Sidmar, onderdeel van Arcelor-Mittal, dat een vooraanstaande plaats bekleedt in de staalsector.  De textielproductie die in de loop der jaren fel verzwakt is door de concurrentie uit de lage loonlanden, probeert zich te handhaven en te heroriënteren naar specifieke afwerkingen.  Vlaanderen is een vermogende, welvarende natie, zeker omdat ze verlost uit het belgische boetekleed, jaarlijks een bedrag bespaart aan financiële overdrachten die voorheen versast werden naar Wallonië of Brussel ten bedrage van circa 12 miljard euro.  Deze vrijgekomen miljarden laten toe een intensieve sociale politiek te voeren die de minst begoeden betere kansen biedt.
 
De auto-assemblage kent  moeilijke tijden, voor een stuk toe te schrijven aan de dure loonkost die Vlaanderen kent als gevolg van een doorgedreven sociaal programma.  Nu Vlaanderen op eigen benen staat en niet meer zijn opbrengsten ziet verdwijnen naar het zuiden, is er financiële ruimte om zich te richten op meer welvaart voor de inwoners.  Met het oog op  het einde van het olietijdperk, wordt op grootschalige manier een  samenwerking opgezet tussen de universiteiten en de auto-industrie inzake product-ontwikkeling.  Vlaanderen kan een pioniersfunctie waarnemen en tegelijk de sociale overgang voorbereiden.



In 1911 werkten bij de Minerva-autofabrieken in Anterpen 1600 personeelsleden.  Filmsterren, politici, gangsters ( ! ) reden met een Minerva.  Zoals de ster bij Mercedes, stond vooraan op de motorkap het hoofd van de Romeinse godin Minerva.  Er zouden nog circa 150 modellen in Vlaanderen, Wallonië en Brussel bestaan.

 
Centraal staat in het beleid de opleiding en het onderwijs voor de nieuwe jonge Vlamingen.  Door hun gedrevenheid in een vijandiggezinde Franstalige eenheidsstaat, hebben de Vlamingen hun eigen Vlaamse universiteiten moeten veroveren.  De Vlaamse universiteiten genieten momenteel een uitstekende faam in diverse disciplines. 
 
Dankzij de arbeidsethiek, de kennis en de volharding, is met dit nieuwe land van de EU onmiddellijk een van de welvarendste regio's toegetreden. Vlaanderen bevindt zich geografisch  als actieve economische kern bij Noord-Europa maar grenst onmiddellijk aan het Latijnse, Franstalige Zuiden.  Vele Vlamingen  hebben uit ballorigheid gedurende de laatste generatie geweigerd om behoorlijk  Frans te studeren ;  deze achterstand zal weggewerkt worden.  Uit welbegrepen noodzaak.   Meertaligheid staat prioritair ins onderwijs.  Dààr heeft altijd onze kracht gelegen : Vlaanderen moet het Zwitserland van het Noorden zijn op taalkundig gebied. Nederlands als basistaal moet grondig gekend zijn, vervolgens, Engels, Duits en  Frans en voor de getalenteerden  Spaans of andere talen naar keuze.  Of het zinvol is om veel tijd en energie te spenderen in Chinees, zoals een gewezen minister-president ooit beweerde, kan onderzocht worden door specialisten, maar het lijkt bij voorbaat een investering zonder veel return.
 
Dit kleine land  bezit een rijke traditie en  cultuur op de meest uiteenlopende vlakken.  Vlamingen zijn steeds een volk van schilders geweest, onze grauwe luchten met grillige wolken en scherpe zonneflitsen hebben tot weergaloze kunstwerken geïnspireerd.  Je vindt deze aanleg terug bij onze cineasten, video-ontwerpers, fotografen e.a. beeldende kunstenaars.  De lichtjes barokke instelling van de Vlaming inspireert sommigen onder hen ook op het vlak van de mode, waar zowel met soberheid als met  theatraliteit kostuums en kleding ontworpen worden.  De taalvaardigheid van de Vlamingen is hen aangeboren door de jarenlang verzetsstrijd tegen het Frans, de vele dialecten beïnvloeden en voeden onvermijdelijk de standaardtaal die zich een uitweg baant in literatuur en poëzie.  De Vlaamse overheid beseft dat er veel moet geïnvesteerd worden in de kennis van de jeugd  en in het onderhouden en stimuleren van de kunsten, zonder op te treden als betuttelaar.  De Vlaamse cultuur, de Nederlandse taal, de economische omgeving, de sociale zorg zijn de beste stimulansen voor de nieuwe Vlamingen om zich te integreren in deze boeiende gemeenschap.  Die elke generatie zorgvuldig doorgeeft aan een volgende en  een volgende,  en zo verder met zin voor aanpassing en evenveel zin voor traditie.  Over de hoofdstad van de Republiek zal de bevolking per referendum een uitspraak doen. 

(Opgedragen aan al onze lezers, maar in het bijzonder aan Job -die zo niet meer wil genoemd worden, wegens Cohen- en Fee die even in de sukkelstraat is beland met de gezondheid.)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angeltjes en de buitenlanden



Het behoort tot de stemmingmakerij uit de linkse hoek om nationalisten voor te stellen als bekrompen idioten die in hutjes op de heide of aan de rand van het bos samentroepen, dom zijn, mekaar toeroepen met "Euh, Euh" en niet op de hoogte zijn van het bestaan van de edele cultuurdragers uit het land van de chi-chi.  Ach, ja.

Wij, de separatisten eisen voorrang voor de eigen mensen in eigen land en daar doen we niet hypocriet over.  Wat in Frankrijk vergoelijkend omschreven wordt als chauvinisme, komt in Vlaanderen niet eens in vraag.  Ons nationalisme is bescheiden en omvat voornamelijk het recht om te wonen in een eigen natie en niet langer onze politieke energie te moeten stoppen in enerverende, nooit ophoudende twisten met hinderlijke Franstaligen die onze centen afhalen, ons grondgebied en het recht opeisen ons te regeren. 12 miljard euro per jaar schuiven we af naar die bende en nog is het niet genoeg.

Het is evident dat wij over de grenzen kijken, eerst bij onze buurlanden, om na te gaan hoe zij hun problemen aanpakken, ook naar de naties die nationale minderheden herbergen en waar uiteraard onze sympathie naar uitgaat.  Een bevoorrechte partner is natuurlijk Nederland, met wie wij niet alleen de taal delen maar ook een stuk geschiedenis.

Door onze talenkennis hebben wij veel makkelijker toegang tot andere culturen dan de Franstaligen, die van oordeel zijn dat la France het begin en het einde van de civilisatie is.  Zeer bewust volgen wij wat zich in de wereld afspeelt, proberen wij verbanden te leggen , parallellen te ontdekken en oorzaken te zoeken.  Als men in het buitenland over "belgen" praat, zijn het meestal Vlamingen. 

We gaan vooral na wat zich in de islamitische landen afspeelt, omdat we weten dat van die kant uit het gevaar dreigt voor de vrijheid van Europa en van Vlaanderen.

Wij hebben evenveel recht om deze standpunten uit te dragen, als de kameraden van links die menen dat de islam in de EU een boodschap van liefde komt brengen.

Nu Vlaanderen eindelijk aan bod kan komen in de wereld als een zelfstandige natie, willen wij ons laten kennen als volwaardige partners en als geïntresseerden in het Europese en mondiale gebeuren.  En niet als herkauwers van gemeenplaatsen die hoofdstad van de wereld willen worden omdat ze Manneke Pis in hun hart dragen. 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angeltjes en de VRT



Het is zelfs geen haat-liefde verhouding want er is geen liefde. We gaan niet heel onze jeremiade hernemen, wel bondig onze inzichten duidelijk maken :  Angeltjes ziet de opdracht van de openbare omroep anders dan de hilarische, megalomane constructie die zich heeft kunnen ontwikkelen  door de laksheid van de politiek, de symbiose met de syndicaten en de misplaatste arrogantie van zogenaamde schermvedettes. Dit monsterproduct heet VRT of 0verbodige 0nvlaamse 0penbare 0mroep (0000) met 3000 personeelsleden en ontvangt jaarlijks een 300 miljoen euro (12 miljard frank)

Vlaanderen heeft een bescheiden openbare omroep nodig die maximum 500 personeelsleden telt. De sector ontspanning, behalve de eigen Vlaamse producties,  wordt overgelaten aan commerciële zenders.  Het is geen taak van de overheid in te staan voor het amusement van de burgers ; indien politici zich daartoe geroepen voelen, kunnen zij optreden als Clown August in het Staatscircus.

Op het vlak van nieuwsverspreiding moet duiding uitgesloten worden,  op basis van de  partijdige stellingnames van de huidige regimezender. Er worden enkel objectieve en neutrale nieuwsuitzendingen verzorgd.   Wie beweert dat neutraliteit niet bestaat,  bewijst niet geschikt te zijn voor zijn job als journalist en zoekt elders onderdak.  De ontkenning van neutraliteit is een van de recentere vlucht-routes, aangehaald teneinde de discussie te  ontwijken. "Als het niet bestaat, moeten we er niet over praten".

Verder zal de openbare televisie afstappen van elke competitie met de commerciële omroepen.  Sponsoring,  merchandising en om het even welke reclameboodschappen zijn uit den boze.  De openbare omroep wordt uitsluitend gefinancierd door de overheid. Ook dat is een ultieme vorm van neutraliteit.  

Op het vlak van programmatie wordt ruime aandacht geschonken aan eigen talenten, de producties in de Vlaamse concertzalen en theaters, de eigen filmindustrie, tentoonstellingen, en in de sector ontspanning de producten van onze eigen Vlaamse zangers,  musici en podiumartiesten.  Televisie- en radioprogramma's  worden geproduceerd door de eigen medewerkers van de openbare omroep en worden niet uitbesteed. Aankopen in het buitenland blijven mogelijk. Co-producties die binnen de doelstellingen vallen en geen extra-financiële uitgaven vergen, kunnen overwogen worden, mits ze budgettair haalbaar zijn.

Op internet is er weinig behoefte aan de aanwezigheid van een Vlaamse openbare omroep.  De programmatie kan kenbaar gemaakt worden, evenals de herhaling van de nieuwsuitzendingen, zodat wie dat wenst  via de pc het nieuws kan volgen.   De barnumachtige reclamemisbruiken die de VRT zich veroorlooft om zichzelf aan te prijzen op internet, zijn een gevolg van de overpopulatie binnen de instelling en de veel te hoge subsidie.  De VRT zal vanzelf een plaats verwerven in het maatschappelijke leven door  zijn neutrale opstelling.  De bulldozermentaliteit die eigen is aan de huidige omroep wordt in de hand gewerkt door de onverantwoord hoge dotatie.  Het begrip dotatie, dat ook gebruik wordt i.v.m. het koningshuis, betekent schenking  en kan met een begripvolle afspraak stelselmatig afgebouwd worden.  Intussen zou het nuttig zijn deze toelage met 24% te verlagen, zijnde het percentage van de kiezers die door de nieuwsredactie als onbestaand beschouwd worden. Deze suggestie, die de logica zelve is, werd gedaan door een van onze lezers.

De VRT is  een verlengstuk geworden van de meerderheidspolitiek in Vlaanderen en de instelling neemt hoe langer hoe vaker partijpolitieke standpunten in, door halsstarrig nieuws te verzwijgen of nieuws eenzijdig te verdraaien. 

De financiële controle geschiedt door een erkend revisorenbureau, dat de taak van de  regeringscommissarissen opheft. Beheersovereenkomsten zijn in de nieuwe context overbodig, wel wordt aan de instelling de financiële waarborg geboden, dat de indexatie van weddes en lonen door de overheidssubsidies wordt opgevangen. Voor de circa 2500 overtollige personeelsleden worden individuele oplossingen gezocht voor tewerkstelling.

Er zijn voldoende redenen om deze instelling te reorganiseren en tot een betere dienstverlening te verplichten in het raam van haar mogelijkheden.

Deze voorstellen zijn weliswaar drastisch en sluiten niet aan bij de inzichten van politieke partijen.  Zij  binden enkel Angeltjes.

Ray



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angeltjes en enkele hoogtepunten


De eerste keer toen we boven de 1000 bezoekers uitkwamen, was bij de fikse herrie in een Antwerpse rechtszaal toen enkele veroordeelde Marokkanen het Hof op de vlucht joegen door hun dreigende houding en getier.

Over de aanleiding tot dit proces, de schrijnende details, de menselijke lafheid en hoe een wandelingetje ontaardde in en nachtmerrie zullen wij, van zodra we het opportuun achten, de juiste toedracht vertellen.  Er zijn mensenlevens verwoest, dàt alleszins.  Opnieuw een zoveelste realisatie van de multiculturele mislukking. 

11 september 2007, de dag van de afgelaste anti-islam manifestatie in Brussel stonden wij in contact met enkele deelnemers aan het stilstaande protest.  Toen we niets van hen hoorden, dachten we dat de zaak symbolisch opgelost was.  Tot we om 13 uur de beelden op het televisienieuws doorkregen.  Wij zijn  geschokt rechtgesprongen van onze stoel, toen we zagen hoe Frank Vanhecke, Luc van Nieuwenhuyzen, Filip Dewinter e.a. mishandeld werden op bevel van de Brusselse blaaskaakburgemeester met de rode hartinfarct-kop.  En toen we een geëmotioneerde Hgo Coveliers beluisterden, die zijn woede nauwelijks kon wegsteken, waren we volkomen de kluts kwijt.  Wij hebben geschreven vanuit onze emotie, de foto's stroomden binnen, telefoons, mails, reacties en iedereen was verontwaardigd, beduusd maar vooral gekwetst.  Het was het hoogtepunt in onze bezoekcijfers, bijna 3000, maar we hadden ze liever niet gehad en een rustige normale dag gekend.  

Ook de berichten over het proces van de moord op Guido De Moor leidden velen naar onze blog. Weer verontwaardiging.  Met het proces van Hans van Themsche hebben wij ons lang beraden of we zouden reageren en zo ja, hoe.  Maar de  lezers wachtten niet met hun kwaadheid en ontgoocheling over de manipulatie van de gegevens,  de partijdige en vooringenomen stellingen van de media, de 0000 op kop in de parade van de nieuwsvervalsers.  Een man die in dit proces vele pluimen heeft gelaten is Vermassen, de advocaat-ijdeltuit die op elke kar springt die hem naar de gunst van het publiek zal voeren. Een onvoorstelbaar platte opportunist met vele verborgen agenda's.

Het was niet altijd politiek, gelukkig maar.  Zegt de naam   Anna Netrebko u nog iets ?  Ze zong in Duitsland in open lucht op 21 juni samen met Plàcido Domingo en Rolando Villazon.  Sommigen onder u werden hevig verliefd op die Russische nachtegaal.  Mogen we deze terugblik eindigen met een lied uit Giuditta van Franz Lehar gezongen door Anna Netrebko : Meine Lippen sie küssen so heiss.  Als u het liedje ként, moet u niet luisteren, als u het niet kent, zeker niet, want dan is het uw genre niet.   Voor diegenen die wel de brug overwandelen : het is verbazingwekkend wat een schitterende stem deze prachtige vrouw heeft.

http://youtube.com/watch?v=Xc0JkJrsITM&feature=related

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een liedje


Omdat we vandaag onszelf willen vieren, hebben we de oude doos nog eens opengetrokken.  Enkel voor de liefhebbers die zich de weelde van enig heimwee toestaan.
 
Waar kunnen separatisten mekaar beter ontmoeten dan "ins Chambre  s é p a r é e " ?  Hier gezongen door de talentvolle coloratuursopraan Rita Streich en Peter Anders.  Dit duet komt uit Opernball van Heuberger en u kent het beslist.  Dus da's makkelijk, dan moet u niet meer luisteren.   De foto bij YouTube doet weinig recht aan de zangeres, daarom hier een beter portretje :
 
 
 
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angeltjes overal in Vlaanderen ?


Voor velen zijn wij een "Antwerpse" blog, omdat al onze medewerkers in de omgeving van 't stad wonen en werken. Natuurlijk is Antwerpen een belangrijk economisch en cultureel knooppunt in Vlaanderen, het experimentele labo van de partijpolitiek en de grootste multiculturele vergissing samen met Brussel. 

Wij zouden erg graag vanuit tenminste elke provincie berichtgeving verstrekken.  Vooral West-Vlaanderen en Limburg worden stiefmoederlijk behandeld, omdat we niets vernemen uit die mooie provincies.  Zijn er gegadigden die willen meewerken ?  Heeft u bepaalde berichten over uw stad of gemeente die de rest van Vlaanderen intresseren, laat het ons weten per mail naar brave-angeltjes@hotmail.com
Ook onze buitenlandse vrienden uit Frankrijk, Duitsland, Nederland, Thailand, laat jullie horen. Deze oproep geldt voor alle provincies, regio's en gemeentes.  En zeker uit Wallonië of het Groot-Hertogdom waar heel wat Vlamingen verblijven.

Juffrouw Ellen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angeltjes en de censuur


Dat valt eigenlijk best mee.  Wij proberen ons binnen de perken der welvoeglijkheid en het goede fatsoen te houden en schuiven zoals elke eerzame burger soms uit.   Tweemaal werd geëist  een artikel te verwijderen.  Tweemaal in opdracht van een journalist ! 
 
De eerste keer gold het iemand wiens artikels aan mekaar kleven van insinuaties en die als een gluiperige slang was doorgedrongen tot bij een medewerker.  We zijn onmiddellijk  zonder enige vorm van protest ingegaan op de vraag van de kleine mijnheer.  De tweede strijder-voor-de-vrije-meningsuitng was een man die beweerde Jos Grobben te heten, hoofdredacteur van Knack-on-line en die wilde dat we een overname uit Knack schrapten.  Het artikel  was uitermate positief gecommentarieerd door ons en bovendien was de oorsprong vermeld.  We hadden echter niet officieel om toelating voor overname verzocht.  De figuur  die beweerde Jos Grobben te zijn, had zoals het een broodlakei past, het Seniorennet verwittigd en die brave zielen vielen bijna van hun stokje van ontzag en angst. Mijnheer Pascal Vyncke geeft ook een blad uit en hij wilde zijn "collega-hoofdredacteur" niet voor het hoofd stoten.  Dat stuk hebben wij niet weggehaald.  Iedereen kan beweren per e-mail X of Y te  heten  en om het even wat te eisen.  Wij hebben wel schriftelijk gemeld bij Knack dat we hun artikel hadden overgenomen en of ze dat even wilden goed vinden.  Nooit antwoord ontvangen.  
 
Het is wel typerend dat we uitgerekend gehinderd worden door mensen die op hun voorhoofd "ik ben journalist" hebben laten kerven.  Zo is het trouwens ook in Nederland het geval met de kritische webstek www.hetvrijevolk.com : het zootje van de roodgroene pers zit constant op vinkenslag om de rechtse stem te smoren.

Voor het overige hopen wij dat de volgelingen van het Spionnencentrum en de veiligheidsdiensten zich zouden willen toespitsen op het naspeuren van gevaarlijke gekken die al bewezen hebben waartoe ze in staat zijn. Ons verzet is geweldloos, zelfs dàt schijnt men nog steeds niet te weten. 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angeltjes en het Seniorennet, + Naverzorging


We zijn en blijven dankbaar dat we hier gratis mogen vertoeven en ons ding doen.  Daar waar we tot het einde van onze vorige blog meetelden in de Top 100 (waar we eindigden op de derde plaats) worden we sedertdien niet meer opgenomen.   De huidige nummer 1 haalt gedurende 1000 dagen 450.000 bezoekers (450 per dag)  wij halen op 365 dagen 370.000 bezoekers (1000 per dag).

Juffrouw Ellen
(die iets afweet van valsspelen tijdens competities
)


Naverzorging : Plots zijn we terug in de rangorde opgenomen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angeltjes en het Vlaams Belang


U weet het intussen, wij supporteren voor het kartel Vlaams Belang-Vlott en waar nodig voor ieder van beide apart.  Het Vlaams Belang wordt op de meest ondemocratische manieren uitgesloten in de politiek, in de media, in de sociale organisaties, tot in sommige privé instellingen toe.  Met onze rebelse achtergrond en onze separatistische overtuiging springen wij met onze beperkte mogelijkheden die partij en haar mandatarissen en leden bij.  Evenals Vlott van Hugo Coveliers.  Spirit heeft één senator net als Vlott maar verschijnt verschillende keren per week in de gazetten en op televisie. 

Nog nooit heeft om het even wie van het VB gepoogd ons te recupereren,  te beïnvloeden of in een of andere richting te laten hollen.  Onze stelling is : zolang het VB onverkort opkomt voor de zelfstandige republiek Vlaanderen en tegen de oprukkende islamisering, steunen wij die partij, ook in de zeldzame gevallen dat we niet helemaal akkoord gaan.  Wij zijn geen robotten zonder eigen opvattingen.  We zijn echter voldoende gelouterd  bij de Volksunie in het afzwakken van de doelstellingen : zoiets willen we geen tweede keer meemaken.  Daarom dat wij enkel kunnen hopen dat het strompelpad waarop sommige Vlaams-nationalisten  zich in kartelvorm begeven, snel moge doodlopen, zodat we misschien samen verder kunnen, zonder mekaar verder af te katten. Maar ik betwijfel het.
 
Wij hebben al enkele malen de hoop uitgesproken dat het Vlaams-nationalisme zich in eenheid zou verzamelen rond enkele hoofdlijnen en dat voor de rest ieder voor zijn eigen detailprogramma opkomt.  Het is echter duidelijk  dat deze eenheid niet gewenst wordt : De Wever verheugt zich in elke stem die het Vlaams Belang verlaat uit de vergeetput en Dedecker, in Wallonië "een belg zoals wij allen", wil het VB uitroken.  Met dergelijke opvattingen, uitgesproken door de leiders van deze Solopartijen, is het beter geen samenwerkingen aan te gaan.  Deze mensen verstrikken zich in de spinnewebben van hun eigen hersenspinsels en zijn weinig consequent.  Het zijn mooipraters die zichzelf ontmaskeren.  Dedecker zal nog een tijdje electorale vruchten plukken , dat lijkt me onvermijdelijk, vooraleer zijn partij zichzelf zal ontmantelen als een blaffende illusie met weinig inhoud.  

Het Vlaams Belang staat recht in zijn schoenen, richt zich met duidelijke thema's tot het kiezerskorps, en verloochent achteraf zijn mening niet.  Het wenst enkel verantwoording af te leggen tegenover de kiezers en niet tegenover andere partijen. En het bewijst dat aan politiek doen iets anders is dan geraffineerd als een dikke tsjoek-tsjoek tapijten uit Sint Niklaas als  echte Perzische verkopen.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angeltjes, gastauteurs en medewerkers


Zij boden zich aan of wij porden hen aan in de loop van het voorbije jaar : PIM, de man met het scherpe politieke oordeel, een aanhanger van Vlott en een onwankelbare overtuigde Vlaming.  Paul DOEVENSPECK, de man die inmiddels een monument van de Vlaamse Beweging aan het worden is en die de diverse strekkingen poogt bijeen te houden.  REGUS PATOFF, mijn goede Brusselse vriend, die in het hart van de francofonie woont en die ons steeds verbaast door zijn bedaarde en toch grappige tussenkomsten.  Regus is ook een groot muziekliefhebber.  Hij is als een vooruitgeschoven post in vijandelijk gebied die ons op de hoogte houdt.   Het is gemakkelijk Vlaamsgezind te zijn in Antwerpen maar in het Brusselse moet je lef en moed hebben.  Onze goede vriend STRADI, zijn achternaam VARIUS gebruikt hij liever niet, omdat iedereen vraagt om hem even pizzicato te mogen pitsen.  Hij is soms de wanhoop nabij over de laksheid en lankmoedigheid bij vele Vlamingen.  Een heel aparte medewerkster is mevrouw JEANINE : zij is ontzettend vlug, kent het halve wereldgrote web uit het hoofd en schrijft en telefoneert met de andere helft van de wereld die niet op het  web zit, om hen aan te porren tot een of ander. Een merkwaardige parel voor onze blog. En tussendoor halen we uit de reacties een opmerkelijke tekst die we in de schijnwerpers zetten. 
 
In onze eigen kantoren verblijft de leerling-tovenaar Savat, die zijn wijsheden vaak verpakt in emotionele noodkreten  en die de binnenlandse politiek beschouwt als een slecht theaterstuk.  Hij schrijft vaak recensies en   zijn dagen worden opgefleurd door Juffrouw Ellen, de onbereikbare droom van velen, die weliswaar in opleiding, vaak stoute schoentjes aantrekt en vooral het grafische  en andere opzoekwerk verricht en met haar verleidelijke ogen meepikt hoe ze teksten maken bij Angeltjes.  En tenslotte is er onze tandarts uit Turnhout, in zijn vrije uren ook nog eens VB-gemeenteraadslid, pc-deskundige, Wim Peeters die van in het begin bij de lezers van Angeltjes behoort en inmiddels regelmatig bijspringt met onze technische problemen en vele redactionele hints bezorgt. 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angeltjes en de lezers


Wat wij nog belangrijker vinden dan de vele bezoekers, is de sfeer van vriendschap die hier langzamerhand ontstaat.  De mensen beginnen mekaar te kennen en te waarderen.  Wij denken over de meeste maatschappelijke problemen vaak hetzelfde (neen, niet altijd), we toetsen onze ideeën en gevoelens en we wapenen ons tegen de buitenwacht.  De afwijzing die ons deel is in de maatschappij, is niet altijd leuk om mee te maken.  Ze is vooral het gevolg van het cordon sanitaire (de prikkeldraad-democratie) dat doorsijpelt tot bij de bevolking, die ook als ze politiek geen belangstelling heeft,  bij sommigen aanslaat.  Gelukkig niet bij een meerderheid, want de Vlamingen blijven vinden, ook als zij géén overdreven Vlaams Belangsympathieën koesteren, dat elke politieke partij aan bod moeten kunnen komen.  Leg maar eens uit waarom je met meer dan 40% van de stemmen en als grootste partij uit het bestuur van je gemeente gehouden wordt (Merksem, Hoboken, Deurne,  e.a.)
 
Angeltjes leeft dankzij de reacties van de lezers : de dagelijkse politieke commentaren van Senior worden met de grimlach geschreven en vaak met de schaterlach gelezen.  Gedurende dat voorbije jaar ontvingen we voor de twee blogs samen meer dan 9.000 reacties, alhoewel we bewust geen discussieforum zijn.  Zoals wij evenmin journalisten zijn, niemand van ons, maar als de pers grijze eenheidsworst fabriceert is het aan de amateurs om gekruide salami op te dienen. 
 
Jos verbaast nog steeds vriend en vijand met zijn onbuigzame trouw : tussen hem en Dedecker of de dee-jay zal het wel nooit meer goedkomen.  Maar intussen zijn er veel nieuwe vrienden bijgekomen, met scherpe waarheden verpakt in cynische of humoristische zinnen, zoals deze die een staande uitdrukking verdient te worden :  "Als ik een kop had zoals Vermassen, liet ik mijn vader in de bak steken". (Gilbert, de auteur -uit het Antwerpse, neem ik aan ?- heeft er nog andere op zijn actief).  Wat ons blijft verbazen is de aandacht die we genieten in het buitenland, van 1 november tot vandaag werden we opgeroepen in 68 verschillende landen, aarbij vermoedelijk een aantal automatische verbindingen langs zoekrobots, maar dan nog blijven er zeker een vijftigtal landen over van waar regelmatige verbindingen ontstaan.  Een aantal lezers reageren, anderen blijven anoniem.   

Zonder al die reacties zou Angeltjes op de lange duur een klaagblad zijn.   Wat de wijsneuzen van de grote pers dan noemen "een extreem-rechts, racistisch en populistisch roepblogje".  Wijsneusjes, jullie noemen jezelf kwaliteitsgazet,  maar je moet wel CD'S verkopen om te overleven. Wij verkopen niets, ook onszelf niet.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angeltjes en de tegenstrevers


De Vlaamse separatisten hebben geen stem in de media, behalve in het weekblad 't Pallieterke, en soms in Trends en enkele spaarzame tijdschriften.  Als we ergens vermeld worden zonder negatieve connotatie zijn we onmiddellijk bereid een vredespijp te roken. Voor de rest is zowat elke krant, weekblad en vooral de overbodige VRT bereid om bittere, eenzijdige en onjuiste info te geven.  Met onze  bescheiden blog  passen wij derhalve dezelfde smerige tactieken toe als de politiek-correcten : wie het met ons niet eens is, kan aan de klaagmuur gaan staan bij de zelfverklaarde kwaliteitskranten of bij de financiële profiteurs en fraudeurs van de VRT. Wij willen geen polarisatie, die is in het leven geroepen door de zelfbenoemde democraten en wij passen hun tactiek toe.  Wij roepen onszelf uit, zoals de Standaard en de Morgen tot een kwaliteitsblog.  Eigen lof is de meest onwaarachtige.  Voilà.
 
In het begin kwamen hier makkelijk tegenstanders hun scheldberichten posten.  Dankzij onze buitenwippers maakten ze echter weinig kans en stilletjesaan blijven ze nu weg.  Er zullen uiteraard wel enkele professionelen zijn die blijven lezen en voor hen publiceren we tussendoor een mooie foto, om hun  bittere taak wat te veraangenamen.  Zoals de mannen van de energiebedrijven als ze in hun putje zitten in de straat, ook een kopje koffie krijgen van de buurvrouw.  Want een slecht karakter bezitten we beslist,  maar ook een goed hart. Plus dat we natuurlijk hopen, dat de illustraties die Juffrouw Ellen opdiept, origineel zijn en u evenveel bevallen als onze charmante medewerkster zelf.

Ray


12-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwelijke goochelaar aan de slag

http://www.pinkbullets.nl/2006/08/filmpjes/ursula_martinez_met_een_zakdoekje_en_verder_niets

Ze zijn dun gezaaid de dames die goochelen.  Ursula Martinez, een Duitstalige mevrouw, is een van de uitzonderingen.  Op deze warme dag, mag een stukje tekstiel best uitgetrokken worden.  En dat in een hilarische goochelakte.  De brug over en u bent er .


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank Vanhecke : A gentleman and a President



Wij bemoeien ons niet met de interne keuken van onze voorkeurpartij : die mannen en vrouwen doen het goed.  In de keukens van andere partijen spelen wij wel graag Piet Huysentruyt en als we de kans zien de mayonaise te laten schiften, het zoutvaatje leeg te schudden over hun patatten en de groenten te laten aanbranden, dan hebben ze prijs.

Deze week heeft het in verschillende regimegazetten gegonsd van de geruchten over problemen bij het Vlaams Belang, vernederende nederlagen in het vooruitzicht, interne afrekeningen, kortom buinsess as usual.  Elk jaar zijn er wanhopigen die hun wensen voor werkelijkheid houden en de kans krijgen van de redacties om hun flauwe kul neer te pennen.

Op 18.12.07 schreven wij onderstaand artikel over Frank Vanhecke en we vinden het gepast dit vandaag te herhalen.  Onze waardering en respect voor Filip Dewinter en Gerolf Annemans is er niet minder om en precies zoals vermoedelijk de meesten onder ons, zagen wij het liefst dat de 3 musketiers aan het roer bleven.  Als zij er echter anders over beslissen (wat vermoedelijk zo zal zijn) dan aanvaarden we dat.  Vlaamser dan het Vlaams Belang bestaat niet, eerlijker in de politiek evenmin en hoe meer de anderen knoeien hoe beter de waarachtigheid van het VB de kiezer in het oog springt. 

Net zoals "de Vertraagde Film" van Herman Teirlinck  bekijken wij met vertraging sommige televisieprogramma's. 

Zoals het interview in "de Keien van de Wetstraat" met Frank Vanhecke.  Hij is de minst spectaculaire van de drie Musketiers van het Belang maar een gedistingeerd, beschaafd man, die zonder enig voorbehoud of misbaar zijn idealen toelicht en zijn schouders ophaalt en "jammer" zegt, tegen wie hem niet begrijpt of niet wil volgen. 

De 0000 had er twee interviewers op afgestuurd die mekaar al flink opgegeild hadden in de voorbereiding en dachten de fascist rap tegen de vlakte te krijgen.  Vanhecke blijft onbewogen, die man negeert straal de venijnige ondertoon en de insinuerende opmerkingen  Als het ons zou gebeuren, we rolden binnen de twee minuten over de studiovloer met het journaille.  Frank blijft vriendelijk, beleefd en correct  maar daarom niet minder duidelijk.  Zulke politici zijn er te weinig.  Hij is een hoofs Vlaams-nationalist met klasse.  Zulke complimenten zijn eerder zeldzaam bij ons.

Aan het parallelisme van de televisievragen met de fascistoïde artikels in de Morgen is duidelijk aan te tonen, dat heel dat progressieve zootje met mekaar afspraakjes regelt.  De enen hebben het gehad over de "geweldige ruzie naar aanleiding van de voorzittersverkiezingen bij het VB" en die van het scherm moesten het balletje terugkloppen tegen het hoofd van de krullenbol.  Vanhecke reageert op dat soort insinuaties met zo'n vanzelfsprekende afwijzing, en verbazing  dat de journalisten er onbehaaglijk bij worden : ontmaskerd tijdens hun eigen moment de gloire.

Een partij die voortdurend voorgesteld wordt te bestaan  uit  vechtjassen, racisten en  Belgische landverraders, wordt geleid door treffelijke, beschaafde burgers en die partij gedraagt zich in het politieke theater op een voorbeeldige manier.  Het spijt mij, maar daar kunnen drieduizend gesyndiceerde eencelligen van de Reyerslaan weinig aan verhelpen. Ook niet als ze beginnen schelden op de maatpakken van die heren, alsof het dragen van een opgestreken pak en een das, een terroristenvermomming is. Een deel van  het journaille ziet er uit alsof ze bij de Dienst Openbare Reiniging werken, uiteraard in voortdurende staking. Het is duidelijk wie goed uit dit interview gekomen is.  Volgende keer liefst uitzenden om 3  uur 's morgens en uiteraard zonder mogelijkheid tot heruitzending.




Naar het einde toe verliep het gesprek minder gespannen, vermoedelijk hadden de twee interviewers toen door, wie ze voor zich hadden : een man die voor vele honderdduizenden in dit land op zijn juiste en menigvuldige talenten gewaardeerd wordt. 

Klinken wij vooringenomen ?  Het zal wel.  Net zoals die van de Reyerslaan, met dit onderscheid dat wij door niemand betaald worden.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog staatsgeknoei



We hadden het hieronder over geld, de begroting en het tekort voor 2008.  Een staaltje van het hoge knoeigehalte van onze regeringen vindt u in de Gazet van Antwerpen (de echte naam is "de Frut") via deze brug :
http://www.gazetvanantwerpen.be/nieuws/Economie/default.asp?art={2F458838-9B16-4B97-BCCD-5075A630C71C}

Een aantal werknemers uit de privé sector zullen eerlang een maand gratis mogen werken of toch ongeveer. Dit ingevolge de beslissing van de regering om het vakantiegeld voor 2008 vervroegd uit te betalen in december 2007 zodat nu moet gerecupereerd worden.  Waar bemoeien die knoeiers zich nog allemaal mee ? 

Er worden zovele systemen en statuten naast mekaar uitgewerkt inzake tewerkstelling, dat een normale werkgever nauwelijks in staat is de reglementen te volgen en de klus moet doorschuiven naar sociale secretariaten.  Men heeft "werken" gedegradeerd tot een bezigheid waar je je toevlucht tot neemt, als je wat extra's wil.  Als je tevreden bent met zetelzitten en plafondstaren of je geest wil laten vergiftigen door de stupiede dagprogramma's van de televisie, zal de gemeenschap allerlei vergoedingen voor je uitwerken.  Sluit je aan bij het syndicaat, die regelen dat allemaal.  Behalve als je tot een bepaalde partij behoort. Laten we in 's hemelsnaam zo vlug mogelijk op eigen benen staan !

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit land is een knoeiland



"We ramen een tekort van 2,5 tot 3 miljard euro op de begroting 2008", zo luidde de optimistische verklaring van Père Leterme aan de verzamelde pers.  Dergelijke bedragen drukken wij graag even uit in franken, namelijk 100 miljard tot 120 miljard frank.  Guynokkio had eerder gesproken over 2 miljard euro, of 80 miljard frank. 

Creatieve ideeën zijn op dit vlak wel welkom, zei Leterme, die benadrukte dat het evenwicht er absoluut moet komen. Hij voegde er wel aan toe dat de beloftes die de bewindsploeg in de regeerverklaring inschreef ook zullen worden uitgevoerd. "We zullen zien hoe we dat gaan doen".

Het is ongehoord en onfatsoenlijk, de manier waarop het regime (waar nu ook de CD&V ijverig aan meewerkt) met cijfers en statistieken op de proppen komt die uitgaan van telkens  andere basisgegevens en waarmee men vooral probeert de eigen onkunde te verbergen.  Voor een buitenlander op passage is het hier een leuk pralinenland met goede restaurants, voor de inwoners is het een land met knoeiers aan het bewind.  Het land B bezit een gigantische staatsschuld en nauwelijks reserves.  Het finencieel beleid (sic) teert op de verdiensten en inkomsten van zijn inwoners die veelal afhankelijk zijn van internationale stromingen. In 2008 bestaat weer geen mogelijkheid tot nieuwe initiatieven, bijvoorbeeld.  Wij weten niet of we hier blij moeten om zijn of niet, maar gezond is het alleszins niet. 

Dit land is als een ziekenhuis dat alle ziektes behandelt met pleisters en plaasters en liefst ontvangt patiënten met houten benen. 

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitlachen mag


Nu  dankzij de opwarming van de aarde tegen 21 januari de zomer zal aanbreken, wordt het tijd om onze winterkleren weg te bergen.  Zonnetje, strand, zee, duinen, bikini's, blote boezems, het zal weer allemaal in volle pracht en praal te bewonderen zijn. 

Wie echter naast de prijzen pakt, zijn de dames en heren van het strikte geloof, de vrienden van de profeet.  In Nederland is rel ontstaan omdat Fleur Agema van de PVV zich verzet tegen het gebruik van de burkini ; onhygiënisch vrouwonvriendelijk, een poging van de moslims om onze gewoontes te fnuiken en zichzelf op de voorgrond te duwen en om over enkele tijd aparte stranden en zwembaden op te eisen (wat trouwens nu al het geval is) .  Een  socialistische vrouwelijke staatssecretaris ziet er integendeel een goede zaak in voor de moslima's : nu mogen ze tenminste eens buiten komen en zwemmen ... Deze bewindsvrouw beseft klaarblijkelijk niet welk een ongewilde veroordeling ze uitspreekt over de verhoudingen in moslimgezinnen.

Louter principieel kunnen we mensen niet verbieden zich te kleden zoals zij wensen.  Bij al de herrie over de hoofddoeken wordt rap vergeten, dat het hier enkel gaat over ambtenaren tijdens de uitoefening van hun functie, en voor de rest dragen die vrouwen dag en nacht een theedoek op het hoofd.   Wij worden er niet door geprikkeld. Hetzelfde geldt voor dat uiterst belachelijke en achterlijke burkini-geval. Maar  niemand kan ons verhinderen in lachen uit te barsten. 



Ray




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!