Angeltjes
24-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Showbizz Jefs Fanclub

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse vakbonden doen ook aan politiek

 

 

In deze korte reportage hoort u hoe een podiumtechnicus door zijn vakbond verhinderd wordt te gaan werken en dus ontslagen is, omdat hij een sweater en een petje draagt met de naam van "USS George Bush". Dit is de naam van een vliegdekschip waar 's mans zoon al drie jaar bij aangemonsterd is. De naam Bush werkt als een rode lap op een stier bij de vakbond. Net zoals in ons eigen schandland, waar de politieke vakbonden al lang hun oorspronkelijke doelstellingen verlaten hebben om mee de politieke lijn te bepalen.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pieter Loridon zoekt een vrouw

 

Wij lazen bij Vandaag.be dat Pieter Loridon (foto) in de lente op zoek gaat naar een vrouw, wat vrij normaal is in de natuur in die periode van het jaar. Pieter loopt echter niet te kwinkeleren in bossen en velden maar maakt, modern als hij is, gebruik van de mogelijkheden van de televisie : een lokroep via VTM. Dat hij tot zolang vrijgezel blijft, is onwaarschijnlijk maar het kan ons totaal niet schelen.

In de lezersreacties bij dit artikel wordt ingegaan op de aard en de noodzaak van zo'n programma. We krijgen een uniek inzicht in de hartenklop van Vlaanderen maar onze ogen schreien als we  lezen hoe mensen onze taal mismeesteren om uitin te geven aan hun gevoelens. Is er dan geen greintje respect voor onze taal ?  Het gebruik van leestekens, daarentegen, dat verloopt vlot. Hoe meer !!! en ??? en ... hoe krachtiger de uitspraken.

- Denise Wiesner : nu ist al ver gekomen da bekende vlamingen en vrouw of man zoeken via tv .da wil zegge da ze zo nie van straat geraken of zo .in ieder geval ik zou da zeker nie via tv doen .en wa houdt het uit van en vrouw of man te zoeken .kyk voorbeeld naar boer zoekt vrouw .hoeveel koppels hebben da overleeft nie veel ze .da zal nu ook wel zoiets zyn en hoe lang gaat da nu duren met pieter loridon enz .........ik ga nie kyken ze .ik vindt da zielig voor iedereen die mee doet ze maken hun eigen belachelyk ze

- bieke : toch weer niet opnieuw van die kloteprogramma's - is dat manneke niet groot genoeg om zelf het zoveelste lief te zoeken??? is 't niet koken dat is het lieven zoeken - sorry VTM waarvoor betalen de mensen voor zo'n programma's - de meesten onder ons worden dat meer dan beu en velen bekijken uw programma's zelf niet meer - is er nu echt niks anders???? kijk eens naar concurrerende zenders!!!!! amaaiiiiii

Wij wensen Pieter Loridon, die een knappe en sympathieke kerel is, veel succes.  Voo ons Nederlands ziet het er minder goed uit.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week in Lyon

 

 

Het slagveld in het centrum van Lyon gaf aanleiding tot vernielingen, overbodig geweld, gekwetsten, diefstallen en een grimmige sfeer. De studenten werden bijgesprongen door groepen allochtone geweldenaars die niet liever vragen dan rel te schoppen. De materiële schade loopt in de miljoenen.

Gisteren verzamelden in Lyon een 500-tal Identitaire jongeren die bij wijze van herstel La Marseillaise zongen. (de camera zwiept nogal enthousiast mee, opgelet als u op uw nuchtere maag meekijkt) Gelukkig zijn er nog jonge mensen die zich durven verzetten en zich niet laten meesleuren door de multiculturele waanzin.  De gezagsdragers  in Europa verkopen niet enkel onze landen en welvaart uit aan alle mogelijke gelukzoekers, ze veroorzaken permanente kortsluitingen onder de bevolking.  De minste of geringste interne sociale spanning wordt aangegrepen om te manifesteren tegen onze cultuur : dat is steeds de achtergrond. Dat dreigende gevaar weigeren de elite-politici in te zien. Zij weten niet wat ze aanrichten.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verheugend Nieuws : Angeltjes & Showbizz Jef

 

 

Angeltjes meldt zijn lezers, fans en vrienden met trots, lid geworden te zijn geweest op Feesboek van de club Showbizz Jef.  Nu zijn wij weer een stapje dichter bij de fantastische Jef. En u allen ook.  Schrijf massaal in, rechtstreeks op feesboek of laat een blijk van sympathie achter in onze reacties. Binnenkort heeft Jef méér fans dan Eddy Wally.

 

 

Showbizz Jef heeft ook een boek geschreven !

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bent u iets van plan ? Ga naar Neckermann.

 

In Lier is zaterdagmiddag een reisbureau van Neckermann overvallen. De drie gemaskerde daders bedreigden een bediende met een vuurwapen, zo meldt het parket van Mechelen. Het trio stormde omstreeks kwart voor drie het kantoor op de Antwerpsesteenweg binnen.De aanwezige bediende moest onder dwang de kluis openen. Daarin stak echter een beperkte buit.

Op het moment van de overval bevonden zich ook enkele klanten in de zaak. De daders graaiden uit de handen van één deze mensen een autosleutel. De drie vluchtten weg met hun wagen en met die van hun slachtoffer.

Van de overvallers ontbreekt ieder spoor. Volgens getuigen waren het drie jonge mannen van allochtone afkomst met een Antwerps accent. Een Antwerps accent ?  Gaan we soms discrimineren ? Onze allochtonen spreken keurig Nederlands ! In sommige gevallen beter dan de burgemeester.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misterieuze verdwijningen, misterieus ontslag

 

 

Francis Desterbeck, verantwoordelijk voor alles wat tijdens strafonderzoeken door het gerecht in beslag wordt genomen, is ontslagen wegens serieuze wanpraktijken. Miljoenen euro's die in de schatkist moesten belanden, werden door slecht beheer misgelopen. Een voorbeeld van slecht management, want zichzelf verrijken deed de magistraat niet. 

Eind 2006 werd Francis Desterbeck, voordien advocaat-generaal bij het Gentse hof van beroep, voor vijf jaar aangesteld tot directeur van het Centraal Orgaan voor de Inbeslagneming en de Verbeurdverklaring (COIV). Een prestigieuze functie, want Desterbeck werd in één klap verantwoordelijk voor alle mogelijke goederen (geld, aandelen, diamanten, onroerende goederen, wagens...) die door het gerecht in beslag worden genomen. Hij moest waken over enkele honderden miljoenen euro. Maar de magistraat mag zijn termijn niet uitzitten. Minister van Justitie Stefaan De Clerck (CD&V) stuurt hem met onmiddellijke ingang de laan uit.

‘De problemen zijn al een tijdje bezig. Het is zeker niet dat dit dossier deze week ontploft is', zegt de minister, die niet op de details wil ingaan. ‘Aan de basis van zijn ontslag ligt een vertrouwensbreuk. Een gebrek aan functioneren.' De Clerck ging niet over één nacht ijs en had eerst uitgebreid advies gevraagd aan het college van procureurs-generaal. ‘Ik heb dat advies bestudeerd en heb meneer Desterbeck nadien ook zelf gehoord. Er bleken voldoende elementen om hem met onmiddellijke ingang te ontslaan om goed bestuur te kunnen garanderen.'

Jaarlijks neemt het gerecht in België honderden miljoenen euro's in beslag. Begin 2010 stond er zo'n 280 miljoen euro op de rekeningen. Het gaat hier dus niet om een kleine affaire. Zowel het Rekenhof als het Brusselse parket-generaal voeren nog verder onderzoek naar de feiten. De minister bevestigt dat het om grove fouten gaat. Maar hij benadrukt dat Desterbeck zichzelf niet verrijkt heeft. ‘Hij heeft fouten gemaakt, maar niet om er zelf beter van te worden.' Het lijkt eerder het voorbeeld van een gerespecteerd magistraat, jarenlang gespecialiseerd in financiële criminaliteit, die niet geschikt bleek voor een managementfunctie. Een manager die zich niet kon houden aan de streng afgebakende spelregels.

‘Hij nam op eigen houtje beslissingen die hij niet alleen mocht nemen', zegt De Clerck. ‘Bovendien deed hij als topman van het COIV transacties waardoor de Belgische schatkist heel wat geld is kwijtgespeeld.' Desterbeck ontkent de aantijgingen. ‘Kijk, ik weet wat er gebeurd is, en het lijkt me niet opportuun daar nu over uit te weiden. Ik bekijk met mijn advocaten wat ik ga doen.' De kans is reëel dat hij beroep zal aantekenen bij de Raad van State om zijn ontslag aan te vechten. Anders wacht hem opnieuw een toekomst bij het hof van beroep.

Een verdachte, wollige affaire zoals te verwachten van een klungelige minister.


http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=KC3191NA


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kermis in de Hel

 

 

Kermis in de hel.

De duivels gooien de remmen los,
de zon breekt haar stralen door de regen.

Demonen dansen op gloeiende poten
en vegen met heksenbezems de asse weg!

Ze gieren en gillen, ze ballen de vuisten,
ze roepen en tieren, de heksen verhuizen
naar bossen en weiden, op wakke gronden
 heel vroeg in de morgen als de mist er heerst.

Als paddenstoelen verleiden ze menige plukker
die verschalkt de duivel in d' ogen kijkt.

 

                                                                                     kristin - 2010 
  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier zijn wij met uw Zevende Dag !
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

In Franstalig België, waar velen verdrietig en verwond zijn,  weet men het zeker: de nota-De Wever leidt tot de verarming van Wallonië en Brussel. Maar is dat zo ? En hoe moeilijk is het om een objectieve berekening van die plannen te maken ? En als de N-VA die nota als een minimumbod beschouwt, is een vergelijk met de Franstaligen dan nog mogelijk ? Prangende vragen, die zeker niet in onze studio zullen opgelost worden, want de politici die wij uitnodigden voor een debat komen enkel omdat wij ze graag zien en de meesten kunnen trouwens niet goed rekenen. Maar dat is het punt niet : het is ons enkel te doen om stemmingmakerij en de socialisten in het zonnetje te zetten. Dat blijkt ook uit de rest van ons programma.

Ontslagnemend minister van Binnenlandse Zaken Annemie Turtelbaum bezoekt samen met Alain Coninx de wijnbeurs Megavino en waagt zich aan een proeverij om de beste belgische wijn uit te kiezen. Wijnkenner en Megavino-organisator Alain Bloeykens geeft deskundige toelichting. Ministerin Turtelbaum kent het verschil niet tussen Sjardonnee en Sablis maar zij kiest oordeelkundig voor het Zuur Druivensap van Rik Daems, en zij heeft een nieuw kapsel dat ze wilde showen, met een leuke prijsvraag : is het ragebol of een nieuwe Zweedse fietshelm ?

Sport: Donna-Dony Truyens is onze gast. Hij is geen ruiter en toch werkt hij met een paard ... Sapristie, wat mag dat wel wezen ? Kruipt Donna-Dony misschien op een Brabants Trekpaard ... ?

Een groep van 200 cultuurdragers verzet zich tegen wat ze noemen "het bekrompen nationalisme van N-VA", want er is ook het "open nationalisme van Vlaams Belang.  “De Vlaamse cultuur en identiteit waar we volgens de Vlaams-Nationalisten van doordrongen moeten worden, is een aberratie waar geen enkele doorsneeburger op zit te wachten”, zo luidt het. Een eclatante redenering van de linxe dummies uit de verwende kunstensector : de creatievelingen onder hen zijn uitgerekend de exponenten van onze Vlaamse cultuur, ook als zij dat niet wensen maar die redenering is te moeilijk.  En de overige clowns lopen mee in de stoet voor de kruimels van de subsidietafel van Schauvlieghe.  Als de artiesten in een helder moment vertoeven, moeten ze eens proberen te begrijpen, dat het dankzij het geld van de Vlamingen is (ongeacht hun politieke kleur) dat zij hun artistieke ding kunnen doen. Niemand is geïnteresseerd in hun politieke kreten en hun suffige redeneringen.

Bovendien kwam er deze week nog een snoeiharde uitval van het ABVV naar de N-VA.  Volgens topman Rudy de Leeuw stevent Vlaanderen met de N-VA recht af op verarming en een verlies aan solidariteit. “We moeten goed beseffen dat wie meer fiscale autonomie wil en meer responsabilisering eist, in feite een afbouw van ons sociaal model voor ogen heeft”, zegt hij. Acteur Dirk Tuypens (PvdA) en vakbondsman Rudy De Leeuw zitten tegenover N-VA-kamerlid Ben Weyts.

Zondagavond gaat de musical ‘Fantasia’ rond het waanzinnig populaire figuurtje Geronimo Stilton in première. Voor de enen zijn de verhalen rond de merkwaardige muis prachtige literatuur voor kinderen. Anderen zijn daar veel minder over te spreken, en ergeren zich aan de alomtegenwoordige merchandising-producten. Een debat met Geronimo Stilton-uitgever Jos Baeckens en journaliste Jelle Van Riet.

De Belgische groep Isbells heeft deze week een album uitgebracht in Australië.Zondag staan ze met hun meerstemmige muziek bij de Zevende Dag in de studio en ze brengen hun nieuwe single ‘The Night is Yours’.

Een Zevende Dag in het teken van de Rode Hond die het Zwarte Beest bevecht.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Maan

 

Omdat de Maan in het nieuws staat, een kort filmpje. (De muziek van Carl Orff is niet "der Mond" maar de Carmina Burana)

 


23-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De toekomst van Europa en de islamisering

 

Vandaag en gisteren vond in Wenen een Europees seminarie plaats over de toekomst van Europa na het Verdrag van Lissabon. Het Vlaams Belang was vertegenwoordigd door voorzitter Bruno Valkeniers, fractieleider Filip Dewinter en Europarlementslid Philip Claeys.

Het Vlaams Belang heeft van het Europese seminarie van de FPÖ in Wenen gebruik gemaakt om de onbestuurbaarheid van de Belgische constructie en het streven naar Vlaamse onafhankelijkheid toe te lichten. Niet alleen kregen de aanwezige parlementsleden een omstandige uiteenzetting door Bruno Valkeniers, er werden ook meerdere interviews gegeven aan de Oostenrijkse media.

Een concreet resultaat van de bijeenkomst is het voornemen van de deelnemende partijen (FPÖ, Deense Volkspartij, Zweden-Democraten en Vlaams Belang) om een Europees burgerinitiatief te organiseren zoals voorzien door het Verdrag van Lissabon. Bedoeling is om een referendum in heel de Europese Unie voor te stellen over de mogelijke toetreding van Turkije tot de EU. De aanwezige partijen zijn van mening dat de bevolking zich moet kunnen uitspreken over een fundamenteel probleem als de toetreding van Turkije.

Joris Van Hauthem Woordvoerder Vlaams Belang

http://www.wienerzeitung.at/default.aspx?tabID=3861&alias=wzo&cob=523831

http://derstandard.at/1287099789612/Europaeische-Rechtsparteien-bei-FPOe-Kongress

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eendracht maakt macht

 

Wij ontvingen onderstaande reactie die we belangrijk genoeg achten om ze vooraan in de vitrine te plaatsen. Wij hier wil op antwoorden, wordt verzocht dit op een fatsoenlijke manier te doen. Dank.

Wat ik zo jammer vind aan uw site, ook al heb ik er zeer veel sympathie voor en zeker voor jullie gedachtengoed, is, dat jullie toch ook maar een stelletje nestbevuilers blijken te zijn.

Goed, het is nu de N-VA die de grootste partij is en aan die hele toestand iets probeert te doen. Waarom dan niet even geprobeerd hen achter de schermen te steunen tegen die onmog. Bende!. N-VA is toch ook een Vlaams-Nat. partij! Jammer, maar het VB is nu even niet aan zet. Waarom er ons niet allen samen proberen het beste van te maken. Gaat het niet met al de partijen, zoals men weet, laat ons dan VB, N-VA,LDD ook even naar buiten komen, nu op het kritieke moment met EENDRACHT MAAKT MACHT maar dan met de Vlaamsgezinde partijen. Dan zullen we uiteindelijk toch sterker staan. Het is meer dan nodig. Elkaar blijven afschieten heeft geen zin. Typisch voor de Vlamingen, nietwaar. Ook al verfoei ik die francofonen op dit ogenblik, DAT hebben ze tenminste voor op de Vlamingen. Het moet gezegd.

Tins


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bourgeois in nauwe schoentjes

 

Geert Bourgeois, de man van het correcte openbaar bestuur, die met zijn echtelijke advocatenpraktijk door de fiscus beschuldigd werd van fraude (Het Belang van Limburg) wordt opnieuw op de korrel genomen met betrekking tot onrechtmatige toekenning van subsidies.  Ditmaal kan hij niet zeggen : "het is niet ik,  't is mien wuve".

Minister Bourgeois zou nooit deelnemen aan verkiezingen als louter uithangbord. Dat verklaarde hij met zijn Heilig Jozefgezicht. Als puntje bij paaltje kwam, duwde hij de gedoodverfde eerste kandidaat uit West-Vlaanderen opzij en trok zelf de Kamerlijst. U herinnert zich de komedie na 13 juni ?   Hij nam ontslag uit de Vlaamse regering, legde de eed af in de Kamer en nam daar direct ontslag (maar behield zijn zetel die tijdelijk ingenomen wordt door een plaatsvervanger, zodat hij in de federale regering een ministerpost kan opnemen : justitie bijvoorbeeld, daar kijkt men niet op van politiek gefoefel) en keerde rap terug naar het Vlaams parlement om  ook daar zichzelf op te volgen en te laten herverkiezen tot minister ... Knap verhaal, niet ?  Het is trouwens Twee-voor-één, want Philippe Blunders, tweede NVA minister in de ploeg van Peeters, deed hetzelfde.

Het verhaal van Bourgeois is dat van "Luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn daden".

In de Standaard staat het volgende te lezen :

In een verslag over de subsidieaanvragen uit 2007 en 2008 wijst het Rekenhof Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois (N-VA) met de vinger. Het gaat onder meer om subsidies voor de kust en de kunststeden.  In totaal gaat het om een bedrag van ongeveer 12 miljoen euro aan uitgekeerde subsidies. Dat blijkt uit een persbericht van Vlaams volksvertegenwoordiger Peter Reekmans (LDD).

Volgens Reekmans wijst het rapport eenduidig minister Bourgeois met de vinger. 'Tegen het advies van de administratie in keurde de minister zonder motivering een tiental evenementensubsidies goed', stelt het Rekenhof.

Voor een kwart van de aanvragen voor evenementen verstrekte de administratie een negatief advies, maar besliste Bourgeois die toch te subsidiëren, zonder die beslissing te motiveren. In twee gevallen heeft de minister het door de administratie voorgestelde subsidiebedrag verhoogd, tot zelfs verdubbeld, zegt het Rekenhof nog.

'Wie met subsidies strooit als politiek instrument, kan best zwijgen over goed, eerlijk en correct bestuur', vindt Reekmans.

Bourgeois reageert dat hij als minister het advies van zijn administratie niet moet volgen. Beslissen op basis 'van mijn politieke keuze en verantwoordelijkheid' is geen onregelmatigheid, vindt hij.

Tot zover de krant en de Pezewever zelf. Hij ontkent de feiten niet.  Terwijl hij zich in diezelfde periode als mediaminister liet gebruiken als een voetveeg door de VRT, wilde hij zich anderzijds in zijn kiesprovincie laten kennen als een gulle lobbes die alleen beslist om 12 miljoen extra te besteden.

Dat is de man van het goede bestuur.

In de lezersreacties van de Standaard woedt een discussie tussen NVA-ers en anderen. De pseudo-nationalisten voelen zich aangevallen : Geert is het slachtoffer van een complot.  Geert zou geen mikpunt zijn, als hij zich aan de regels van het goede bestuur had gehouden. Maar Geert ziet er niet enkel uit als een Heilige Jozef maar hij gedraagt zich als een pure tjeef.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus :
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Waarom roept men in het Vlaams Parlement de onafhankelijkheid niet uit ? Of zijn er buiten het Vlaams Belang nog teveel Vlamingen die knechten willen blijven?

Antwoord van Frans Crols in Doorbraak: “Men zou wensen dat een Eenzijdige Verklaring van Onafhankelijkheid (EVO) kan. We zijn echter Vlamingen en in Vlaanderen. Het ontbreekt voor een EVO aan het menselijke en politieke talent. De angsthazen die voor 95 % het Vlaams Parlement vullen, zijn noch karakterieel, noch principieel, noch technisch bekwaam om iets te bedenken dat in de verste verte raakt aan een EVO. Jan Peumans heeft noch het lef, noch de daadkracht, noch het mandaat van een Ian Smith in Zuid-Rhodesië en zijn Unilateral Declaration of Independence (UDI) of van de samizdat-politici in de Baltische republieken of de Balkan.

In het Vlaams parlement zetelt een aangename meute koddebeiers van de categorie ‘zij dronken een glas, plasten een plas en alles bleef zoals het was’. Kris Peeters zal tot het einde van zijn dagen apetrots zijn dat hij het begrip Copernicaanse revolutie populair gemaakt heeft. Maar van die overbeschaafde middenstandsleider kan je iets wat op een Plan B gelijkt of een EVO nooit verwachten


Ropie


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed Nieuws : Antwerpse pakkemannen vatten 2 bankovervallers

 

Grote Steenweg te Berchem ter hoogte van het Dexia-filiaal aan de linkerkant

Vanmorgen, iets na negenen, vielen twee gemaskerde mannen het Dexia-filiaal aan de Grote Steenweg in Antwerpen-Pulhof binnen. Een van de chique wijken uit Berchem.  "Oe cheld of oe lefe" schreeuwden zij en ze zwaaiden met een revolver.

De vier aanwezige bankbedienden wisten direct de politie te waarschuwen die enkele tellen later ter plaatse verscheen met diverse combi's en manschappen. De twee gemaskerden gingen aan de haal, zonder noppen en stormden de bank buiten. Als hazen snelden zij de Pulhoflaan in, niet direct een wijk waar amateur-bankrovers de weg weten. Het duurde dan ook niet lang, of de pakkemannen hadden het rapalje bij de lurven. Een van hen had onderweg zijn revolver weggekeild. "Waai émme niks gedoan" riepen de twee toen ze geen kant meer uit konden. Waarop de leider van het politieteam het tuig prompt confronteerde met een ter plaatse goed bedachte vraag :

- Neje ? Veur wa goade dan loeipe, as g'onschuldig zé ?

- Waai émme gien bank oferfalle ...

Om een lang verhaal kort te maken, de twee werden opgepakt en even later bleek dat de vier bankbedienden zich opgesloten hadden in een aparte ruimte waaruit ze bevrijd werden door onze politie-agenten. Een van de bediendes verkeerde in shock.

Een pluim voor onze onvervaarde pakkemannen !

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : de illegale miserie
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Daar zijn ze weer ! De winter komt eraan en de vertroetelaars van de tafelschuimers zijn aan het jammeren. Er zijn 6000 van die klaplopers die geen onderdak hebben en op de straat leven. Volgens de "multicullullen" dreigt er een humanitaire ramp als er niet ingegrepen wordt.

Alle opvangplaatsen zitten stampvol met aangespoelden, idem de afgehuurde hotels door Fedasil. In de kamercommisie voor asiel en migratie wil men de regels verstrengen om de instroom van goudzoekers te beperken. Helaas ligt alles op zijn gat omdat de P.S. bij monde van Marcourt tegen elke vorm van verstrenging is !

Het rode gif doet weer zijn werk. Men is naarstig op zoek naar opvang want de dwangsom van 500 euri per dag en per persoon die niet ondergebracht wordt, is nog steeds geldig in dit onland. Weest er zeker van dat de rode advokaten geen seconde zullen wachten als ze geld ruiken via de tafelschuimers. Dit apenland wordt niet alleen door de Walenkoppen gegijzeld maar zelfs de aangespoelden weten de klepel van de klok hangen. Wie het kostenplaatje gaat betalen, is vlug geweten : de francofonen hebben geen euro op overschot en de Brusselaars nog minder, dus ....

Aangezien de roodzakken door de keuning voor onbepaalde tijd aan zet mogen blijven, ziet het er voor de mee-eters niet slecht uit en zal er voor hen gezorgd worden. Dat het land B het eldorado voor de illegalen is,  mag blijken uit het (opgevraagd) verslag van de D.V.Z waaruit blijkt, dat er sinds begin 2009, van de 165 illegalen die drugs dealden en opgepakt werden, tot op heden slechts EENTJE effectief teruggezonden werdnaar zijn homeland. U leze en onthoude het goed : slechts één exemplaar, de overigen, foetsie ?

Nog een prettig en vreugdevol week-end gewenst. 

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn op de goede weg : op 2 jaar, 1 illegale drugsdealer teruggestuurd

 

 

 

De Antwerpse politie pakte sinds begin 2009 165 drugsdealers op die illegaal in het land verbleven. De dienst Vreemdelingenzaken repatrieerde in die periode reeds één illegale drugsdealer. We zijn goed bezig.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poesje

 

Maar neen, dat doosje is niet te klein voor mij

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfstsfeer (door Johan)

 

herfstsfeer

als de zomer herfst wordt
en uitbundigheid zich in weemoed stort
dan hunker ik steeds weer
naar de sfeer van weleer

wij zaten samen rond de stoof
en we hadden nog ons geloof
er werden weesgegroetjes gebeden
en we waren vlug tevreden

op de radio was er een luisterspel
en daarna wist je het wel
je kreeg van vader een kruisje voor je kop
en hij joeg je dan de trappen op

met een glimlach en een korte knik
en pretoogjes in zijn blik
hoe mis ik toch de vroegere tijd
want er is nu veel teveel lawijt

johan

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse senaat keurt pensioenregeling goed.

 

Vrijdagavond heeft de Franse senaat het wetsontwerp over de nieuwe regeling voor de pensioenen aanvaard met 177 tegen 153 stemmen. Het ontwerp bepaalt de minimumleeftijd van pensioenaanvang op 62 in plaats van 60 jaar. Het maximum pensioenbedrag wordt bereikt op 67 in plaats van 65 jaar.

De UMP (de partij van president Sarkozy) heeft in de senaat geen absolute meerderheid (zoals in de Assemblée) en kreeg de steun van verschillende leden van de Union Centriste. De linkse oppositie moest het onderspit delven, wat schrijnend onrechtvaardig is, want links heeft altijd gelijk, ongeacht de uitslag.

Begin volgende week zullen de twee Vergaderingen samen zich akkoord verklaren over een definitieve tekst die onmiddellijk en gelijktijdig ter stemming zal gebracht worden zowel in de Senaat als in de Assemblée. Dit zal gebeuren tussen dins- en donderdag.

(bron Le Monde)




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!