Angeltjes
04-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders legt klacht neer

 

Wilders: Aangifte tegen Hyves na doodsbedreigingen

maandag 4 augustus 2008 07:48

Politicus Geert Wilders (PVV) gaat aangifte doen tegen de netwerksite Hyves en bezoekers die er doodsbedreigingen tegen de politicus hebben geuit. Op de site dreigen bezoekers Wilders een 'kogel door zijn kop' te jagen als zij de PVV'er op straat tegenkomen.

Op de anti-Wilders Hyve schrijven tientallen bezoekers dat ze de PVV-leider ‘een kogel door zijn kop zullen schieten als ze hem tegenkomen op straat’.Ook staan er verwensingen op over de ouders van Wilders.

Verschrikkelijke dingen
De PPV-leider zegt vanaf zijn vakantieadres dat hij ‘zoiets nog niet eerder heeft gezien’.’Ik doe aangifte tegen de mensen die de verschrikkelijke dingen over mij schrijven. En ook tegen de beheerder van de webpagina,’ aldus Wilders.

Hyves heeft 150 miljoen pageviews per dag en is daarmee de site die het meest bezocht wordt in Nederland.

Van den Ende
De vriendensite heeft intussen ruim zes miljoen leden. Elke maand melden ongeveer 300.000 nieuwe leden zich aan. Onlangs maakte Joop van den Ende, door Elsevier uitgeroepen tot man van het jaar 2007, bekend miljoenen te investeren in Hyves.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laten we ons goed hart eens tonen ?

 

Hun belofte aan Fien.

 

Ouders willen erkenning van palliatieve-thuiszorg voor kinderen.

 

Neem een kijkje op http://www.serafien.be/ doorscrollen en teken voor Serafien.

 

Reeds 13.000 mensen hebben getekend. (Ondertussen al bijna 30.000)

 

Fientje stierf in september vorig jaar amper 2 jaar oud aan een zeldzame ziekte.

 

Als u geen bezwaren heeft, ondertekent u mede de petitie aub ?  Veel dank.

 

De Angeltjes


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 minuutjes Tibet ?

 

 

 

Uit de schitterende BBC-reeks Wild China dit fragmentje uit de aflevering over Tibet. Op Youtube zijn meerdere fragmenten beschikbaar, met de zoekfunctie Wild China. Op die manier bespaart u zichzelf de moeite en uw zap-apparaat de ergernis op de Canvasknop te drukken.  0000 : forever.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krakers weigeren toegang

 

Wie het fenomeen "krakers" wil beschrijven, doet dat best in het eigen taaltje van die mensen, zodat zij onmiddellijk begrijpen dat het over hen gaat.  Als we de linkse halve garen van de redacties aan het woord laten, dan verzeilen we onmiddellijk in de beelden van "vrijgevochten, eigenzinnige jongeren, die moegetergd door de maatschappelijke onrechtvaardigheden hun eigen bestaan moedig en moeizaam opbouwen en de vrije loop laten aan hun getergd artistieke creatieve vermogen. Zijn deze jonge lieden niet de voorafbeelding van een nieuwe gemeenschap waar wij allen in stilte naar hunkeren ? Uit de schok der ideeën ontstaat de duisternis".

 

In werkelijkheid gaat het om geteisem, tuig, en a-sociaal geboefte.  De collega's van  Boilingpoints weten er weg mee.  Wij copiëren hun visie op het krakerswereldje :

Landgenoten… Mijn vriendin roept wel eens: “stop toch eens een keer met die tiefusverhaaltjes!” Welnu, ik heb weer een nieuw topic gevonden: Krakers! Aaargh, waar zijn deze untermenschen goed voor? Lees en huiver: “De krakers van twee huizen aan de Eerste Jan Steenstraat in de Amsterdamse Pijp hebben de politie de toegang geweigerd, verzetten zich tegen hun arrestatie en zijn niet van plan het kraakpand te verlaten.” DE PLIESIE DE TOEGANG GEWEIGERD? Kan dat ook al? Dat had G. Nekschot moeten weten…
Afijn, ik vond het kraken van illegale software al heel wat, maar je schijnt ook huizen te kunnen kraken. We praten hier over werkschuwe, kansloze houtjetouwtje jassen die lid zijn van politieke jongerenorganisaties als Rood (SP) en Dwars (Groenlinks). Als politieke partij mag je best trots zijn, als je geassocieerd wordt met dit
geteisem.

Deze volgelingen van wijlen Louis Sèvéke genieten een keurige uitkering, betalen geen huur, gas en licht en vreten schaamteloos uit de grote ruif die u en ik moeten aanvullen. Deze extreem linksdraaienden hebben smoezelige, BH-loze vriendinnetjes met dreadlocks die nooit gewassen worden. Men slaapt op kapotgeneukte, bevlekte matrassen en doen hun behoefte op een emmer. Hun dagindeling bestaat uit het vervaardigen van verfbommen, het barricaderen van een huis wat niet van hen is en het op afstand houden van de pliesie.
Het Openbaar Ministerie wil de krakers arresteren en beschuldigt hen van “onrechtmatig kraken.” Elke kraak is onrechtmatig! Het huis is niet van jou en je betaalt geen cent, dus heb je als zelfrespecterende *hoest!* hanekam nergens recht op. Optiefen en ga eens een behoorlijke baan zoeken, man.

http://boilingpoints.wordpress.com/

Zo hoort u het eens door een ander.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kafir Harby

 

 

Burka Blues

Burka Blues
De islam is een gevangenis voor mensen die de pech hebben vrouw te zijn.

Burka Blues

Burka Blues
De islam is een gevangenis voor mensen die de pech hebben vrouw te zijn.

Burka Blues

Burka Blues
De islam is een gevangenis voor mensen die de pech hebben vrouw te zijn.
@http://kafirharby.blogspot.com/
Nieuws en Duiding
Deze site biedt u DUIDING over nieuws dat mainstream media liefst onder de mat vegen, want "politiek niet correct". Kafir Harby schuwt controversiële onderwerpen niet en informeert over impact en gevolgen van de ISLAMISERING en insluipende SHARIA. Free world, wake up and join the Resistance!


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles wat u wil weten over Kate Moss ...

 

Kate Moss wil snel nog een kind

Kate Moss wil haar eigen vliegtuig

Kate Moss heeft sms-relatie met Pete Doherty

Kate Moss wil plattelandsleven

 Allemaal berichten die wij  ademloos vernemen via Het Laatste Nieuws : dank daarvoor, Luc !
Wie van de drie is Kate Moss ?  Of wil u het niet weten ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom geen halal-mossels ?

 

 

Kweker Belgica-mossels dreigt met rechtszaak

 
Oefenen om een fractie te vormen in het parlement
Reder Willy Versluys dreigt met een rechtszaak tegen het Federale Voedselagentschap (FAVV).
De kweker van de Belgica-mosselen nam zelf stalen die naar een onafhankelijk bureau gestuurd werden voor analyse, maar de analyse liet negen dagen op zich wachten.  Hij eist nu een tegenexpertise.

"Nogal vreemd"
Versluys nam op 22 juli de bewuste stalen, maar kreeg pas op 1 augustus een fax van het FAVV met de melding dat hij onmiddellijk de oogstgebieden voor de kust van Nieuwpoort moest sluiten. "In het verslag wordt nergens vermeld hoe hoog de concentratie van die giftige stof precies was. Tal van vragen blijven onbeantwoord", zegt Versluys. "Sta me dus toe dat nogal vreemd te vinden. Als de tegenexpertise negatief blijkt, stappen we naar de rechter."

"Complex onderzoek"
Het FAVV zegt in een reactie te zullen onderzoeken waarom het onderzoek zelf negen dagen duurde. "We gaan na of de redelijke termijn niet is overschreden", zegt woordvoerster Lieve Busschots. "Dit is een heel complex onderzoek, daar gaat dus wel wat tijd over." (belga)
***
- In de Sovjet-Unie moest er ook voor van alles en nog wat toestemming van de staat zijn, vandaar dat je winkels herkende, niet aan de koopwaar, maar aan de lege schabben. Dat was pas goed geregeld.
- Als Willy zich bekeert en beweert dat hij halal-mosselen levert, zal het direct in orde zijn. Misschien Belgica veranderen is Moslimica Mossels ?
***
Angeltjes, een betere vriend van de middenstand dan Unizo !  En tegelijk een grote steun voor het Sovjet-regime in het land B.  Leve de linkse dictatuur !  Leve de halal mossels ! Leve onszelf !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mario de Koninck

 

@ Aaargh


03-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ledige doos ten paleize ...

 

 

Schitterend stukje !

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salman Rushdie : moslim of niet, moeilijke vent !

 

De Brits-Indiase auteur Salman Rushdie dreigt een politieman aan te klagen die een boek heeft geschreven over de beveiliging van de schrijver. De agent Ron Evans beschermde Rushdie toen hij zich schuil moest houden, zo meldt de BBC.

Lasterlijk

De Booker Prize-winnaar van 1981 is furieus over de manier waarop hij in het boek On Her Majesty's Service is neergezet. Volgens de auteur zijn de beweringen in het boek "een stel leugens". De schrijver vindt de stellingen lasterlijk en eist dat er hoofdstukken uit het boek worden verwijderd. Evans schrijft onder meer dat Rushdie door de agenten in een kast werd opgesloten, nadat de auteur de politiemannen had geïrriteerd.

Dood

Rushdie werd door Evans en andere politiemannen beveiligd nadat de publicatie van The Satanic Verses (De Duivelsverzen) in 1989 leidde tot doodsbedreigingen. De Iraanse geestelijk leider ayatollah Khomeini sprak een doodsvonnis uit over de auteur, omdat de roman de islam zou beledigen.

@ www.geenstijl.nl

 

***

Ironisch, dat uitgerekend de man wiens geschriften over "de Duivelsverzen"  hem een islamitisch doodsvonnis opleverde, nu zelf een boek probeert te censureren. 

Rushdie had zich in het verleden al meermaals laten kennen als een vrij vervelend figuur, maar dan was men geneigd te denken "Ach ja,die arme, lelijke man heeft geen prettig leven, voortdurend op de vlucht en vrezen dat hij zal gekeeld worden door de baardmansen.  Laat hem maar eens lekker lastig wezen".  Nu echter blijkt dat karakterieel een en ander zo scheef kon lopen,dat de schrijver door zijn beveiliging in een kast opgesloten werd ...

De auteur van het boek "On his Majesty's service", Ron Evans,   is een vijftiger met een volledige carrière, iemand die een erg evenwichtige indruk maakt en vermoedelijk niet uit zijn nek kletst. Bovendien vormen de beveilgingsperikelen van Rushdie slechts een beperkt deel van de wederwaardigheden die de auteur beschrijft. 

Via onderstaande brug leest u meer over boek en auteur :

http://www.studia.no/vare.php?ean=9781844546022

***

TOEMAATJE

Salman Rushdie with his wife Padma,  Salman Rushdie to divorce his fourth wife

De lastige pappenheimer met zijn vierde vrouw Padma in 2007, van wie hij intussen gescheiden is.  Nummer 5 zal Chanel heten.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer koffie ? Graag

 

 

Meer koffie ?  Graag  

Zoals ééntje
om een tweede vraagt
en ook bijna altijd krijgt
of een begin
niet zonder einde komt

Zo smaakt mijn koffie vandaag
naar meer
naar jou
naar meer van jou

-

Voor jou, een beetje maar…

~ door Groove G. op maart 3, 200!

http://groovegarden.wordpress.com/2008/03/03/meer-koffie-graag/

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

 

Bloggers op de Bres

Ibn Warraq (auteur van het boek "Why I am not a Muslim): «Terwijl de mainstream media verder gaan met hun beschamende politiek van capitulatie voor de barbarij, vind ik het hartverwarmend om zien hoeveel onafhankelijke bloggers en websites de handschoen opnemen om de vrijheden in het Westen te verdedigen. Dank zij hen beginnen steeds meer westerlingen de implicaties te begrijpen van de onophoudende druk die moslims uitoefenen op onze democratische instellingen op politiek, juridisch en sociaal-economisch vlak teneinde een voorkeursbehandeling voor de islam af te dwingen»...
Ibn Warraq(rechts) : een dissident in Islamland
Foto bewijst ook dat straffe politieke uitspraken erotiseren.
Wij zullen er ook eens eentje lanceren : Vive la belle chique !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sara in China ! Shang Hai Tan

 

 

 

De succesvolle Vlaamse televisieserie Sara, zal in aangepaste versie te zien zijn in China tijdens de Olympische Spelen.  De athleten verzamelen goud, zilver of brons, onze televisiemakers oogsten eer.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fakansie en waterpret in China

 

 

Local residents crowd a swimming pool in Suining, Sichuan province, as temperatures reached 37 degrees Celsius (98.6 degrees Fahrenheit)
 
Local residents crowd a swimming pool in Suining, Sichuan province, as temperatures reached 37° C
Bij 37° nemen mensen een frisse duik  in de provincie Sichuan.  Deze foto komt van Reuters en werd afgedrukt in the Telegraph. Aan de specialisten om uit te maken, of deze afbeelding bewerkt werd.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leve de Weireld en de Menschheid !

 

Peruvian military officers participate in a parade to celebrate  Independence Day in Lima

Onafhankelijkheidsdag wordt gevierd in Lima (Peru) - Bovenstaande heren zijn para's. Leve de Weireld en de Menschheid.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afghanistan : Britten vechten tegen Britten & Natotroepen

 

 

Taliban in Kandahar

Volgens de Daily Telegraph vechten er aan de Talibanzijde kerels met Britse paspoorten.  Tegen de eigen landgenoten en andere Nato-troepen.  Dit is een gevolg van de dubbele nationaliteiten waar West-Europa gretig en gul mee omspringt en deze verleent aan eenieder die zich doorheen de procedures lult of dit laat gebeuren door de gesubsidieerde organisaties van de linkse kerk.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palermo of Charleroi a/d Noordzee ?

 

LDD : Rotte Vis in Oostende

(01/08/2008) Na een onderzoek van twee jaar heeft de Europese commissie een vernietigend rapport afgeleverd voor de Stad Oostende en de herstructurering van de Vismijn . Het Rapport C30/2008 (ex NN 21/2008) van Joe Borg stelt de Belgische autoriteiten in gebreke. De subsidiekraan van de Stad heeft niet alleen geleid tot concurrentievervalsing, maar ook tot het verkwanselen van het stadspatrimonium. De staatssteun aan het autonoom gemeentebedrijf en haar dochterondernemingen wordt door de commissie veroordeeld als onverenigbaar met de gemeenschappelijke markt.

Het Oostendse stadsbestuur opteerde ervoor de vismijn een voorkeursbehandeling te geven, met o.a. de volgende geschenken:

* Herstructurering tot een zelfstandig bedrijf en injectie van 6.200.000 euro vers kapitaal. Met deze maatregelen hoopte de stad Oostende dat de vismijn in negen jaar tijd winstgevend zou worden. Vanaf 2002 nam de stad elk jaar de nodige vastleggingen in de begroting op om dit startkapitaal vol te storten.
* 57.500m2 onroerend goed. Volgens de boekwaarde in de gemeentelijke rekeningen betekent dit een gift aan de vismijn van bijna 15.000.000 euro.
* Leninggaranties die de vismijn in staat stelden om voor een lening betere financiële voorwaarden te krijgen dan op de financiële markten normaal mogelijk is.

Het werd een fiasco. De herstructurering heeft door wanbeleid in het Autonoom Gemeentebedrijf Vismijn Oostende (AGVO) in 2007 ook nog een gecumuleerd verlies opgeleverd van 3.625.076 euro en in de exploitatie van de vismijn (EVO) 3.731.263 euro.

Naast een gigantische schuldenberg en een opeenstapeling van verliezen riskeert de belastingbetaler nog te moeten opdraaien voor circa 6 tot 8 miljoen euro onrechtmatige staatssteun die door de commissie kan worden teruggeëist (verordening EG 659/1999) en voor onbeperkte claims van gedupeerde bedrijven door de concurrentievervalsing. De rederijen zelf kunnen ook worden aangesproken voor terggave.

Jean Marie Dedecker waarschuwt al jaren voor de “Siciliaanse praktijken” in het Charleroi aan de Noordzee en voor het wanbeleid van Schepen Miroir en Johan Vande Lanotte.

 ***
Tot zover dit stuk dat ons toegestuurd werd en dat u kan vinden bij :
.
Partijen rondvis
Oostende werd tot in 1994 bestuurd door christendemocratische-liberale coalities.  Toen duwden de socialisten de liberalen in de oppositie en bij de aantrede in de federale regeringen van den Baard (Johan Vande Lanotte) werd de stad verwend als een echte koningin der badsteden met allerlei dure projecten en renovaties.  Den Baard schiep voor zichzelf een nieuw ambt, dat van Minister van de Noordzee.  Sedert 2001 maakt Dedecker deel uit van de gemeenteraad tot op vandaag. Het huidige schepencollege bestaat uit de klassieke tripartite, gezien VB in de stad de tweede partij is.
Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Gay Pride in Amsterdam

 

Het was weer een groot feest gisteren op de Amsterdamse grachten : 130 boten, een half miljoen juichende toeschouwers en vele duizenden holebi's die prachtig uitgedost de stad, het land en de weireld toonden wie zij zijn : achteruitgestelden en  gediscrimineerden wegens hun seksuele geaardheid.  Nou.

Verschillende politici namen deel aan de grachtentocht, vooral socialisten.  Dat zij zich solidair vertonen met de uitgestoten holebi-gemeenschap is evident : uitgestotenen vinden mekaar vaker.  Maar ook Rita Verdonk van Trots op Nederland vaarde mee en de PVV van Geert Wilders had zich vooraf, zoals het een liberale partij past, aangesloten bij de oproepen voor erkenning en afwijzing van de discriminatie.   Nou.

Naast het bootje-varen grepen nog andere activiteiten plaats.  Een bijzonder merkwaardige was die van de dierentuin Artis, die het publiek voorlichtte over homoseksualiteit in de dierenwereld.  Een voortreffelijk initiatief. Net zoals dat van de burgemeester Job Cohen die met zijn ketting om de hals zijn eensvoelen tot uitdrukking bracht, tot klein ongenoegen van een massa enggeestige moslims.  Een beleidsmens moet soms moeilijke keuzes maken.  Morgen is Cohen helemaal terug van de islamitische gemeenschap. Nou.

Natuurlijk wordt er tot in de vroege uurtjes klaargekomen en gefeest. Nou. Hopelijk komen er geen rellen van.  Ook niet bij Angeltjes omwille van dit objectieve, neutrale en positieve verslag.  De homoseksuele, biseksuele en triseksuele gemeenschap heeft een flinke bijdrage geleverd aan de integratie. Nou.

 

 

Minister Ronald Plasterk geniet van de vele aandacht : eindelijk nog eens een toegejuichte socialist . Nou.

 

Uw correspondent Gay


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk : de kleutercriminaliteit wordt aangepakt .

 

Nadat de wakkere gemeentediensten van Merksplas een twee-jarige misdadige kraker hebben aangepakt wegens illegaal wonen, zal ook op federaal vlak de kleuter-criminaliteit eindelijk beteugeld worden zoals het moet. (Zie artikel in Gazet van Antwerpen via http://www.gva.be/Antwerpen/2330/artikel.asp?art=06e69201-3c01-4fca-942e-11e5e2a666eb )
 
Jo van Deurzen, de minister van Amnestie voor vreemdelingen en Inquisitie voor het eigen volk, heeft een paar ferme wetsontwerpen in de maak waar de kleine smeerlappen niet zullen tegen lachen met hun tandenloze monden.  Dankzij de keelpastilles van zelfgemalen glasscherven gemixt met bruine suiker, die wij elke keer meepakken naar de minister, kregen we in primeur inzage in zijn fantastische voorstellen.  "De Sharia kan hier niet tegen op" piepte Jo.
 
   Zwarthandelaars op stranden : lid worden van Unizo of zes maanden bak
 
  Snelheidsduivels moeten 100 x schrijven : "Ik haat Jean-Marie"
 
 Zogenaamde "dierenvriendjes"  : psychiatrische opsluiting
 
 Misdadige samenscholingen : 1 jaar opsluiting.
 
  Fietsendievegge : een nachtje stappen met Dommeke Boonen
 
  Multiculturele opvoeding. Zeg niet : "Ik ben bang van Zwarte Piet.  Zeg : "Ik haat  de witte Sinterklaas maar ik hou van mijnheer de neger".
 
 
 
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulp Gevraagd : Vertaling

 

 

de Kamer.be accessible (logo) - lien vers l'accueil

Hoe word ik Belg ?

 
Kan een van onze bereidwillige en taalvaardige lezers de voorwaarden om de belgische nationaliteit te verwerven (zie bovenstaande brug)  in het Spaans vertalen ?  U kan uw tekst insturen naar het redactie-adres brave-angeltjes@hotmail.com
 
U stelt een daad van humanitaire solidariteit voor een jong meisje uit Colombia dat wanhopig een nieuw leven wil starten in het land van de onbegrensde mogelijkheden. Maria Pilar stuurde een fotootje, zodat u tenminste weet met wie u te maken heeft.  Onderdak verschaffen, de eerste moeilijke periode samen  overbruggen, Maria Pilar vertrouwd maken met frieten en stoofvlees, haar rondleiden in onze historische steden en gezellige hotelletjes bezoeken : Maria Pilar staat klaar voor nieuwe ervaringen. Als het allemaal meevalt, komen de zusjes en nichtjes van Maria Pilar later ook naar hier.  Hun fotootjes zijn er al. Maar eerst de tekst vertalen in het Spaans en een berichtje nalaten voor Maria Pilar zodat ze haar pleegpapa (of -mama ?) leert kennen. Liefst geen foto, anders blijft ze misschien in Colombia.
 

 
afkomstig van een modeshow in Colombia




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!