Angeltjes
06-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog enkele dagen voor de opening van de O.S.

 

Nog enkele dagen ...


Door Harm Ede Botje

Ondanks plechtige beloften van Peking lijkt het er een week voor de Spelen op dat de smogproblemen niet zijn opgelost en is er op het gebied van de mensenrechten ook niet veel is verbeterd. De dalai lama wordt nog steeds afgeschilderd als ‘verrader’. En als een buitenlandse politicus met de Tibetaanse geestelijke spreekt (presidentskandidaat John McCain afgelopen week), staat Peking op zijn achterste benen. Het zijn mantra’s die steeds opnieuw worden afgedraaid. IOC-voorzitter Jacques Rogge zei in een interview in De Standaard dat de internationale aandacht voor China als gevolg van de Spelen er voor heeft gezorgd dat kinderarbeid op de agenda staat en dat persoonlijke vrijheiden en de mediavrijheid groter zijn geworden. Hij blijft er bij dat de Spelen het land ‘een spiegel hebben voorgehouden’ en dat de massale komst van de media uiteindelijk ‘een positief effect’ zal hebben op de ontwikkelingen in het land.

Intussen blijkt uit een uitgelekt document in The Daily Telegraph hoe hard de Chine­se autoriteiten optreden. Monniken en nonnen in de provincie Sichuan die demonstreerden om ‘afscheiding van Tibet te bevorderen’ moeten naar een heropvoedingprogramma. Alle andere geestelijken dienen zich opnieuw te registreren, en er dreigen zware straffen als ze niet slagen voor een loyaliteitstest.

The National Center for the Performing Arts, designed by the French architect Paul Andreu
Concertzaal nabij het plein van de Hemelse Vrede door de Franse architect Paul Andreu

Onder de kop ‘From Mao to Wow’ bracht het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair deze maand een ode aan de architectonische hoogstandjes die zijn gebouwd in Peking ter opluistering van de Olympische Spelen: het nu al wereldberoemde ‘vogelnestje’ – het stadion van de Spelen, het televisiegebouw van Rem Koolhaas en het eivormige theater van de Franse architect Paul Andreu. Dat de bouwwerken verrijzen zonder veel inspraak van de bevolking deert Vanity Fair niet. Want als de Chinezen nu applaus krijgen voor hun gedurfde architectuur, zou dat niet de kans vergroten dat ze ‘morgen hopen op applaus als ze binnenlandse kritiek toestaan?’

Ook George Schouten (regisseur van onder meer Zomergasten) maakte een documentaire, voor de Boeddhistische Omroep. In De vlam onder vuur volgt hij demonstraties voor een vrij Tibet en spreekt hij met Joanna Lumley, het blonde drankorgel uit Absolutely Fabulous. Haar grootmoeder was ooit de eerste westerse vrouw die Tibet bezocht. Uitzending donderdag 7 augustus, 23.15 uur op Nederland 2.

http://www.vn.nl/Verhalen/Dossiers/RijstEnSpelen.htm


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ierse humor

 

 

UIthangbord pub in Dublin

@ Vrij Nederland

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mario de Koninck en de terreur

 

 

 

@ Aaargh


05-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een multicultureel drama

 

 

Een gestileerde samenvatting van het multiculturele drama avant-la-lettre (1904) van Madama Butterfly. Met op de achtergrond de aria "un bel di vedremo" : op een mooie dag zullen we zien dat hij weerkeert. U weet wie de componist is. Hij was senator voor het leven in Italië maar is vooral componist van het leven. Althans voor velen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PUB !

 

 

Kijk eens wat een aantrekkelijke frontpagina.

Elke dag hollen, hollen naar het brievenbusje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk ! De EU betreedt nu ook onze slaapkamers.

 

De Europese Commissie wil dat over drie jaar enkel nog zelfdovende sigaretten worden verkocht. Dat meldt de Duitse krant Die Welt. De Europese Unie heeft volgens de krant ontdekt dat steeds meer inwoners omkomen doordat ze in slaap vallen met een brandende sigaret.

De krant wijst erop dat het roken in bed een van de weinige dingen is waar de Europese Unie nog geen regels of normen voor heeft bedacht. Maar daar zal snel verandering in komen. Over maximaal drie jaar mogen alleen nog sigaretten worden verkocht die na ongeveer een minuut doven als ze onaangeroerd blijven. Hoe gaan ze dat doen met roltabak, de bemoeizieke sukkels ?  En pijp ?  En sigaren ? 

Het duurt geen vijf jaar of de heersers van het Europese Heropvoedingskamp zullen ons seksleven regelen. 

Het schijnt dat stellen die meermaals per week geslachtelijke omgang hebben, meer  kans maken op gelukkig zijn, dan zij die zich onthouden.  Geluk is een subjectieve gewaarwording die kan leiden tot kritische evaluaties en zelfstandige beoordelingen.  Bijzonder gevaarlijk en te mijden in de Euro-zone waar afhankelijkheid van het regime een absolute must is.  Er zijn trouwens heel wat mensen die na de copulatie een saffie opsteken in bed.  Tweemaal VERBOTEN !

Ray

PS : En Blanpain ?  Die is nu naar de Spoed met een Histerische Vreugde-aanval.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Pravda van Linkeroever op fascistenjacht

 

De trieste broodschrijvers van links kunnen hun kinderachtige haat zo slecht verbergen, dat het soms lachwekkend wordt.

Neem nu de maatregel van de Italiaanse regering om drieduizend militairen te laten patrouilleren in de straten van de grootste steden, samen met de politie.  Dat gebeurt niet om de bevolking angst aan te jagen, maar het is helaas een bittere noodzaak om het overtalrijke geboefte tot enige terughoudendheid aan te porren.

Zelfs het socialistische Mannetje Citroen (Prodi, voor de vrienden) heeft tijdens zijn premierschap de toegang tot Italië voor Roemenen ontzegd, gezien de giga-problemen die deze migranten veroorzaken : niet werken, al wat niet te heet of te zwaar is, meepakken en tussendoor na een kwade dronk, komt de criminele wellust aan bod. Verkrachten, steken met de messen en liquideren. Die zaken werden gelukkig door de Italiaanse pers niet doodgezwegen. 

Na de overwinning van Berlusconi, is poco-Europa wakker geschoten : elke maatregel die deze regering in uitvoering brengt, zoals dat beloofd was voor de verkiezingen, wordt weggejouwd en in een sfeer van rechtse dictatuurmaatregelen gehuld. Partijen die hun aangekondigde programma's uitvoeren ... wat gaan we nog meemaken.

Gisteravond moet het bij de geweldige 0000 al prijs geweest zijn met een verslag over het militair-bezette Italië en vandaag volgt de ridicule Pravda van de Linkeroever. In de hoop ooit eens serieus genomen te worden, doet de redactie mee met elke poco-stellingenoorlog tegen het Italië van Berlusconi.

De Italiaanse minister van Defensie is ene Ignazio la Russa, tevens voorzitter van de Aleanza Nazionale en zijn tweede naam is BENITO ! Zoals Mussolini.  Ziet u de link, hebt u hem beet ?  Begrijpt u de subtiele verduidelijking ?  Gaan uw ogen open ?

Met dat soort journalistiek hoopt Lex Sukkelaar en zijn trawanten de gunst van de lezers terug te winnen.

Savat

Monument voor de gesneuvelden van WO I


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tien rijkste bobbers van het land B

 

Nog eens voortgaande op het schamele vermogen van de keuning (12,5 miljoen euri of 500 miljoen frank, een half miljard) herinnerden we ons een lijstje dat begin dit jaar gepubliceerd is over de 25 rijkste bobbers van het land B.  We beperken ons tot een tiental. Veel bekende namen zitten er niet tussen, wel veel brouwers :

1 Philippe de Spoelbergh (Inbev) - € 3126 miljoen (125 miljard frank)

2 Arnoud de Pret de Calesberg (Inbev) - € 3126 miljoen (idem frank)

3 Jef Colruyt (kruidenier) - € 2521 miljoen - (101miljard frank)

4 Alexandre Vandamme (Inbev) - € 1625 miljoen  (65 miljard frank)

5 Yves Boël  (staal) -   € 1418 miljoen - (57 miljard frank)

6 Léon Lhoist (steen & grondstoffen) - € 1348 miljoen (54 miljard frank)

7 Cigrand (Cobelfret) - € 1005 (40 miljard frank)

8 Jan de Nul (Baggerwerken) - € 966 miljoen (39 miljard frank)

9 Dirk de Nul (idem) - idem

10 Leon Bekaert (staal) - € 961 miljoen (39 miljard frank)

 

Op 17 hangt Christian van Thillo (mediamagnaat) met € 463 miljoen (18 miljard frank) en op 19 komt Graaf Maurice Lipkens van Fortis met € 386 miljoen (15 miljard frank). Dat kapitaal zal intussen flink verminderd zijn na de crash van het Fortis aandeel en 's mans reputatie heeft ook enige deuken opgelopen door deze affaire. Met zo'n kop tegen de lamp lopen, levert echter geen estetische nadelen op.

Als we dit allemaal in ogenschouw nemen en we plaatsen het kapitaal van de keuning van 12.5 miljoen euri in deze lijst, roept dit onvermijdelijk vragen op.

En nu trekken wij naar de Aldi, want vanavond is het personeelsbraai. Dat doen wij elk jaar, als de meesten op fakansie zijn.

Ray

Ook onze kluis is goed gespekt. Binnenin het kroontje van onze Juffrouw Ellen.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aids in Zuid-Afrika : een recordpeil dat stabiliseert

 

 SA het meeste vigslijers, maar getal stabiliseert

Johannesburg 02.08.08

Suid-Afrika het die grootste vigs-epidemie ter wêreld.

Volgens die Verenigde Nasies se MIV/vigsprogram (Unaids) se 2008-verslag oor dié globale epidemie het nagenoeg 5,7 miljoen Suid-Afrikaners in 2007 die virus gehad.

Wêreldwyd is daar tans 33 miljoen MIV/vigslyers en het 25 miljoen mense reeds aan vigsverwante siektes gesterf sedert dié virus geïdentifiseer is.

 http://www.news24.com:80/Rapport/Nuus/0,,752-795_2369001,00.html

***

Tot zover dit fragment uit  dat Peter ons toezond.

In een artikel uit 2001 van de marxisten van Vonk (de socialistische beweging geleid door Erik de Bruyn, kandidaat SP-a voorzitter die Caroline Gennez het maagzuur bezorgt) lezen wij het volgende met cijfers van rond 2000 :

"Zo’n 35 miljoen mensen zijn besmet door het aidsvirus. 25 Miljoen ervan leven ten zuiden van de Sahara, een gebied dat goed is voor 80% van de 2,8 miljoen mensen die in 1999 aan de ziekte gestorven zijn. De levensverwachting is drastisch verminderd en in landen als Botswana is 35% van de volwassen bevolking HIV-positief. In Zuid-Afrika gaat het om 4 miljoen besmette mensen of 20% van de volwassen bevolking"

Bovendien wordt de schuld van de enorme aidverspreiding in Afrika toegeschreven aan de farma-industrie die de medicijnen te duur verstrekt.

Wij, voorstanders van juiste informatie en nobele voorlichting à la VRT, gaan er graag vanuit dat de apartheidspolitiek verantwoordelijk is voor de onvoorstelbare toestanden in Zuid-Afrika ?

Het ANC, met al de internationale morele en financiële steun lukt er schitterend  in dit prachtige land met zijn vele mogelijkheden naar behoren te beheren. Zuid Afrika staat in het Guinness Book of Records met stip inzake : Hoogste Criminaliteit, Hoogste Graad van Racisme, Unieke positie inzake Plaasmoorden,  Hoogste Graad van Aidsbezit.  Als er wat foutloopt in dit aardse paradijs, heeft het telkens te maken met de vermaledijde politiek van de witmensen van 20 jaar geleden en als het die niet zijn, pakken we toch een of andere industrie uit de Westerse wereld aan. 

http://www.vonk.org/content/view/774/38/

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de veiligheid van onze politie-agentes

 

Ongeveer drieduizend Duitse agentes zijn getrakteerd op speciale beha's. De nieuwe bustehouders moeten de agentes de volledige bescherming bieden. Iedere agente heeft drie stuks ontvangen. Normale bh's bleken te vaak gevoelige wonden te veroorzaken.

 

Kogelvrij vest

Als een vrouw met een kogelvrij vest geraakt wordt door een kogel, wordt het materiaal van haar beha pijnlijk in haar huid gedrukt. Om dit te voorkomen, bevatten de nieuwe stukken ondergoed geen metalen of plastic onderdelen. In plaats daarvan zijn ze gemaakt van katoen en synthetische materialen, zo meldt De Telegraaf.

@ www.geenstijl.nl

Ook in het land B moeten we dit doorvoeren : Patrick & Fernand zullen de maten nemen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mario de Koninck en de poco-arts

 

 

c-543%2C-arts-religie.jpg

@ www.geenstijl.nl


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stil Verlangen

 

 

Stil verlangen…

 

Ik wou  dat ik wist hoe ik mij even kon weg zappen,

om boven de wolken uit te stijgen naar mijn moeder en mijn zus,

om me eventjes te vergewissen hoe goed ze het daar hebben…

dat hebben ze toch, of niet?

 

Ik wou dat ik ze vertellen kon wat hier beneden gaande is,

allicht weten zij meer dan ik, uit een andere aspect bekeken,

weten zij dat al het ruziën hier,  zijn betekenis heeft..,

dat weten zij toch, of niet?

 

Wellicht begrijpen zij ook wel dat het hier allemaal zo goed niet gaat,

dat menigeen verveeld zit met het fenomeen ‘dat de ander beter af zou zijn!’

Dat dit besef ‘gevaarlijk’ flikkert, en net op tijd ’t verstand laat oreren,

dát weten zij toch, of niet?

 

Ik wou dat ik op een zonnestraaltje even naar hen toe kon ‘varen’,

of samen met de dampen uit zomerse zompige weiden, opstijgen!

Eventjes vragen hoe het ze vergaat, of zij daar wel zó gelukkig zijn,

dat móeten zij toch weten, of niet?

 

Opstijgen naar het oneindige, hun vragen naar het waarom van alle dingen,

ik wou dat ik in hun plaats even kon verpozen om te ervaren,

hoe goed of het daar wel is. Hoe vredig, sereen…en stil.

Dat weten zij toch al wel, of niet?

 

Kon ik maar bij jou en zus even verpozen, o moeder: eventjes maar,

misschien zou ik er dan voor altijd blijven, omdat het er zo harmonisch is,

en genieten van alles waar jullie zich aan laven..,

dat dóen jullie toch, of niet?

 

In ‘t striemen van regen, in ‘t zwiepen van populierenblaadjes, hoor ik murmelen,

in het fluiten van vogeltjes hoor ik lieflijke melodieën,

die mij waarschijnlijk willen vertellen, hoe goed of het daar wel is…

dat ís het toch, niet?

 

In de stilte van de nachten hoor ik ‘t leven van elke dag,

hoor ik wat mijn onderbewustzijn heeft opgeslagen, niet zo mooi.

Kon ik maar genieten als de tijd er rijp voor is, ach moeder,

jullie horen mij toch…, niet?

                                                                            Kristin.16 juni ’04.

 

 

 

 


04-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het verschil tusen het vermogen van "AlbertII" en "het Koninklijke Kapitaal" ?

 

Is de keuning zijn centjes kwijt ?

 

Le Palais Royal, de vaste bezoeker van de webstek van onze excellente  vrienden van de Frut van Koekestad, heeft ontkend dat de sire een bod zou gedaan hebben van 50 miljoen euri op het kasteelpaleis in Lucca.

"Het is niet possible" argumenteert  de lakei van dienst, "onze sire heeft maar 12,4 miljoen euri, dan zou de arme vorst een lening moeten aangaan. Waar ?  In Amerika bij Freddie Mac of diens vrouwtje Fannie Mae of in ons eigen prachtlandje bij Fortis van Graaf Lipkens ?  De sire heeft geen onderpand en zijn officiële dame, de keuningin, die woonde, toen ze trouwden in een sociaal kasteeltje voor de verarmde adel naast het niet opgehaalde huisvuil. La vérité, Monsieur, rien que la vérité".

Ziezo, we weten het.  Het is in Laken, zoals  bij velen van die m'as-tu-vus' in Knokke : "Grand jarre et décadence" De grote Jan uithangen en geen nagel om te krabben aan de kont. Behalve dan 12,4 miljoen euri.  Officieel.

Er is flink gepoetst bij internet, althans via de zoekfunctie Google, en veel documentatie in verband met de bezittingen van keuning Albert is foetsie. Evenals clandestien materiaal : de keuning die zich deugddoend staat te krabben in zijn zwembroek op zijn jacht, Laurent die in Milaan in zijn Porsche stapt met naast zich iets van een 1.85 m lang met zwart golvend haar en benen als lianen, en het was niet Turtelbaum noch madame Claire.   

Maar ook foto's die tot voor een jaar toegankelijk waren over het royale domein in Chateauneuf de Grasse, dat voortdurend uitgebreid werd na de aanschaf en dat een aantal jaren geleden geraamd werd op 1,5 miljoen euri zijn verdwenen.  Van de Italiaanse boot vinden we nog een portretje : hij zou 15 m lang zijn, maar volgens andere bronnen veel meer en ruimte bieden aan 8 passagiers. Het spelevaartje zou ook 1,5 miljoen euri kosten. Het schijnt dat hij maandagavond even te zien was op VTM.  Iemand ?

Een aantal jaren geleden schreven Gui Polspoel en Pol Van den Driessche samen een boekje Koning & Onderkoning waarin zij het vermogen van Albert raamden op 250 miljoen euri. Dat werd  onmiddellijk tegengesproken door het paleis.  En toen kwam men op de proppen met 20 keer minder wat volgehouden werd tot vorig jaar toen men het had over de fameuze 12,4 miljoen.

In Trends (zie bruggetje hieronder) van 21 juli 2005 staat een intressant artikel dat heel wat gegevens bevat en dat ook een verhelderende en misschien ongewilde verklaring geeft van wat er nu aan de hand is. 

Er wordt altijd gesproken over het fortuin van Albert II en zo lang men het daar over heeft, zou het best kunnen dat deze schamele man slechts over die armzalige 12,4 miljoen euro beschikt.  Bizar of toeval het schommelt al jaren rond datzelfde bedrag van bijna 500 miljoen frank.  Maar daarnaast is er ook sprake van het kapitaal van de koninklijke familie !  Uitroepteken.  Dat is nog iets anders dan de zogenaamde Koninklijke schenking (de paleizen, vakantieverblijven, meubelen en overige eigendommen en bezittingen die aan de natie toebehoren).

En wij vrezen dat het kalf daar gebonden ligt : de huidige vorst beschikt niet over een groot kapitaal, maar er is ook nog het verborgen kapitaal van de koninklijke familie ... De erfenis van Leopold III, de erfenis van Boudewijn.  En hoe lang bestaat er al niet "een belgisch koninklijk kapitaal" ?  In het artikel van Trends wordt allusie gemaakt op het bestaan van dergelijk vermogen maar verder blijft het onderwerp onaangeroerd. 

Het zou best kunnen dat deze Albert II niet uit eigen naam een bod zou gedaan hebben maar dat een afgevaardigde namens de "koninklijke familie" (welke structuur die ook moge bezitten) iets dergelijks heeft gepresteerd en dan klopt het natuurlijk dat de lakei van Albert "non" schudt.

Bent u een echte fan van onze monarchie, dan leest u best even wat Trends te vertellen heeft over "Het (verloren) geld van de Coburgs". Trends herhaalt onze redenering niet, maar er zitten genoeg leuke weetjes in. 

De enige die werkt.Ze wordt dan ook niet erkend.

SAVAT

 http://www.trends.be/articles/index.jsp?articleID=42734§ionID=1455&siteID=4#topPage


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de Genietende Thuisblijvers

 

Doe eens een gezellige braai voor

familie en buren : Aldi levert al wat u nodig heeft

 

Hmmm... Heerlijk zo'n buitenfeestje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borgerocco

 

 

Schoenhandel Vollebergh is een van de klassieke winkels op de Turnhoutsebaan in Borgerocco die er nu ook het bijltje bij neerlegt.  Langzamerhand wordt Borgerhout intra muros ingenomen door moslims en uit de eens zo bruisende winkelstraat zijn practisch alle autochtone handelaars verdwenen. Tot onze verrassing vonden we op Youtube deze video, die een beetje grappig gemonteerd is maar eigenlijk een tragische ondergrond bezit. 

Ook te zien bij Bart Debie.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onnuttig nieuws tijdens de fakansie.

 

Nu het fakansieperiode is en wij ons voornemen het wat kalmer aan te doen, is er tijd om te suffen en onnuttige berichten onder uw allervriendelijkste aandacht te brengen. En dan richten we ons enkel op de thuisblijvers ; de wandelaars in de Beierse Alpen met een leren broekje,  of de snoepers van koude calamares met citroensap oversprenkeld, om de vieze frituursmaak te verjagen, hebben natuurlijk geen behoefte om zich druk te maken over  welk nieuws dan ook. Voor hen kent deze wereld geen deadlines meer, de ultimatums zijn achtergebleven, vastgebonden aan een leibandje nabij de parking en als er een illegaal van een kraan naar beneden dondert, dan is dat de domoor zijn eigen keuze. Ministerin Turtelbaum vertoeft in la bella Italia en ze is niet van plan zich nog iets aan te trekken van welke migrant dan ook en nog minder van ons, de verontruste burgers. "Allemaal Vlaamse Eigenbelangers" zegt ze terwijl ze nog een fles Chianti achterover slaat. De lokale obers hebben zoiets nog nooit meegemaakt. Om te zwijgen over de Beiers op hun Alpen die in het Guinnessbook op Records hopen terecht te komen met het leren broekje dat ze hebben moeten naaien voor een Vlaams politicus met de maat XXXXXXXL. "Ich bin ein bisschen beigekommen" heeft hij bij het binnrollen in het Pension verklaard.

Fakansie ?  Spreek er de autochtonen in Zuid-Europa niet over. Voor die mensen is elke Alp of Monte een Calvarie.

Maar toch roepen wij : leve de fakansie !  Leve de thuisblijvers, die als het plafond gewit is, nieuwe aanblikken hebben, om af te speuren.

En begrijpt iemand onderstaand bericht dat we weghalen bij www.geenstijl.nl ?

'Kleine wereld-theorie' bewezen

Alle personen ter wereld kunnen binnen 6.8 stappen met elkaar in contact worden gebracht. Dat bleek uit een Amerikaanse studie waarin meer dan 30 miljard MSN- berichten werden geanalyseerd. Het onderzoek naar de zogenaamde 'kleine wereld-theorie' is uitgevoerd door Microsoft. De onderzoekers gebruikten daarvoor een database met gegevens van meer dan de helft van alle MSN-gebruikers ter wereld.

Conclusie

Hieruit kon worden opgemaakt welke personen elkaar hadden opgenomen in hun contactenlijst en wie berichtjes naar elkaar hadden gestuurd. Al snel kwamen ze tot de conclusie dat elke gebruiker via gemiddeld 6.8 tussenschakels in contact kan worden gebracht met een willekeurige andere MSN'er.

Zes stappen

De theorie dat mensen binnen zes stappen met elakar verbonden kunnen worden stamt uit de jaren zestig en werd 'aangetoond' door de Amerikaanse sociaal psycholoog Stanley Milgram. De studie van Microsoft lijkt een betrouwbaarder bewijs voor de kleine wereld-theorie, ook al is het aantal tussenschakels in het onderzoek met 6.8 iets groter.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders legt klacht neer

 

Wilders: Aangifte tegen Hyves na doodsbedreigingen

maandag 4 augustus 2008 07:48

Politicus Geert Wilders (PVV) gaat aangifte doen tegen de netwerksite Hyves en bezoekers die er doodsbedreigingen tegen de politicus hebben geuit. Op de site dreigen bezoekers Wilders een 'kogel door zijn kop' te jagen als zij de PVV'er op straat tegenkomen.

Op de anti-Wilders Hyve schrijven tientallen bezoekers dat ze de PVV-leider ‘een kogel door zijn kop zullen schieten als ze hem tegenkomen op straat’.Ook staan er verwensingen op over de ouders van Wilders.

Verschrikkelijke dingen
De PPV-leider zegt vanaf zijn vakantieadres dat hij ‘zoiets nog niet eerder heeft gezien’.’Ik doe aangifte tegen de mensen die de verschrikkelijke dingen over mij schrijven. En ook tegen de beheerder van de webpagina,’ aldus Wilders.

Hyves heeft 150 miljoen pageviews per dag en is daarmee de site die het meest bezocht wordt in Nederland.

Van den Ende
De vriendensite heeft intussen ruim zes miljoen leden. Elke maand melden ongeveer 300.000 nieuwe leden zich aan. Onlangs maakte Joop van den Ende, door Elsevier uitgeroepen tot man van het jaar 2007, bekend miljoenen te investeren in Hyves.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laten we ons goed hart eens tonen ?

 

Hun belofte aan Fien.

 

Ouders willen erkenning van palliatieve-thuiszorg voor kinderen.

 

Neem een kijkje op http://www.serafien.be/ doorscrollen en teken voor Serafien.

 

Reeds 13.000 mensen hebben getekend. (Ondertussen al bijna 30.000)

 

Fientje stierf in september vorig jaar amper 2 jaar oud aan een zeldzame ziekte.

 

Als u geen bezwaren heeft, ondertekent u mede de petitie aub ?  Veel dank.

 

De Angeltjes


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 minuutjes Tibet ?

 

 

 

Uit de schitterende BBC-reeks Wild China dit fragmentje uit de aflevering over Tibet. Op Youtube zijn meerdere fragmenten beschikbaar, met de zoekfunctie Wild China. Op die manier bespaart u zichzelf de moeite en uw zap-apparaat de ergernis op de Canvasknop te drukken.  0000 : forever.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krakers weigeren toegang

 

Wie het fenomeen "krakers" wil beschrijven, doet dat best in het eigen taaltje van die mensen, zodat zij onmiddellijk begrijpen dat het over hen gaat.  Als we de linkse halve garen van de redacties aan het woord laten, dan verzeilen we onmiddellijk in de beelden van "vrijgevochten, eigenzinnige jongeren, die moegetergd door de maatschappelijke onrechtvaardigheden hun eigen bestaan moedig en moeizaam opbouwen en de vrije loop laten aan hun getergd artistieke creatieve vermogen. Zijn deze jonge lieden niet de voorafbeelding van een nieuwe gemeenschap waar wij allen in stilte naar hunkeren ? Uit de schok der ideeën ontstaat de duisternis".

 

In werkelijkheid gaat het om geteisem, tuig, en a-sociaal geboefte.  De collega's van  Boilingpoints weten er weg mee.  Wij copiëren hun visie op het krakerswereldje :

Landgenoten… Mijn vriendin roept wel eens: “stop toch eens een keer met die tiefusverhaaltjes!” Welnu, ik heb weer een nieuw topic gevonden: Krakers! Aaargh, waar zijn deze untermenschen goed voor? Lees en huiver: “De krakers van twee huizen aan de Eerste Jan Steenstraat in de Amsterdamse Pijp hebben de politie de toegang geweigerd, verzetten zich tegen hun arrestatie en zijn niet van plan het kraakpand te verlaten.” DE PLIESIE DE TOEGANG GEWEIGERD? Kan dat ook al? Dat had G. Nekschot moeten weten…
Afijn, ik vond het kraken van illegale software al heel wat, maar je schijnt ook huizen te kunnen kraken. We praten hier over werkschuwe, kansloze houtjetouwtje jassen die lid zijn van politieke jongerenorganisaties als Rood (SP) en Dwars (Groenlinks). Als politieke partij mag je best trots zijn, als je geassocieerd wordt met dit
geteisem.

Deze volgelingen van wijlen Louis Sèvéke genieten een keurige uitkering, betalen geen huur, gas en licht en vreten schaamteloos uit de grote ruif die u en ik moeten aanvullen. Deze extreem linksdraaienden hebben smoezelige, BH-loze vriendinnetjes met dreadlocks die nooit gewassen worden. Men slaapt op kapotgeneukte, bevlekte matrassen en doen hun behoefte op een emmer. Hun dagindeling bestaat uit het vervaardigen van verfbommen, het barricaderen van een huis wat niet van hen is en het op afstand houden van de pliesie.
Het Openbaar Ministerie wil de krakers arresteren en beschuldigt hen van “onrechtmatig kraken.” Elke kraak is onrechtmatig! Het huis is niet van jou en je betaalt geen cent, dus heb je als zelfrespecterende *hoest!* hanekam nergens recht op. Optiefen en ga eens een behoorlijke baan zoeken, man.

http://boilingpoints.wordpress.com/

Zo hoort u het eens door een ander.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!