Angeltjes
20-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allochtonen beschuldigd in Zaventem van cocaïnesmokkel. Discrimatie ? Racisme ?

 

 

Bagage-afhandelaars op Zaventem kregen tot 30.000 euro per cocaïnekoffer die ze door de douane loodsten. De politie heeft tien werknemers gearresteerd die bij deze smokkel betrokken zijn, het gaat vooral om jonge belgen van allochtone afkomst.

Acht van de tien gearresteerde werknemers van de luchthaven zijn voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Minstens vier onder hen zouden zijn aangehouden.

De bagage-afhandelaars werkten voor Colombiaanse drugskartels. Mogelijk gaat het zelfs om meer dan één bende.

De bagage-afhandelaars kregen per telefoon de opdracht om bepaalde koffers "een speciale behandeling" te geven. Meestal moesten ze een rugzak of een pakket uit de koffer halen alvorens die naar de douanecontrole ging. Met die rugzak cocaïne wandelden de bagage-afhandelaars doodgemoedereerd voorbij alle controles en leverden hem af aan een andere tussenpersoon.

Bij de andere werknemers stelde niemand zich vragen over die collega's met een rugzak. De bagage-afhandelaars krijgen op vele plaatsen doorgang met hun werkpas en wandelden zo met de cocaïne naar buiten.

De inval van de politie vond eind vorige week plaats. Bij de gearresteerden zouden ook enkele belangrijke pionnen van de drugskartels zitten, maar het brein achter de hele operatie blijft in Colombia buiten schot.

Bron : Vandaag.be


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindejaarsgroeten van Chris uit Gent

 

 

Prettige feestdagen aan het team van Angeltjes en zijn helderdenkende bezoekers.

Vanwege een vaste bewonderaar,

Chris


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloc Identitaire : succesvolle bijeenkomst tegen de islam te Parijs

 

 

1053 betalende aanwezigen en 241623 intenetaansluitingen volgden rechtstreeks "het Assisenhof over de islamisering van Europa" in Parijs tijdens het voorbije week-end. Een groot succesmet heel wat internationale allure en aanwezigheden.   De fanatieke homo-burgemeester van Parijs had zich verzet tegen de bijeenkomst maar werd door de politieprefect niet gevolgd in zijn verbod op de bijeenkomst.  Wij zien dit in onze Vlaamse steden niet gebeuren, dat de stellingname van een burgemeester niet gevolgd wordt door de hoofdcommissaris. Vanzelfsprekend waren er ook de klassieke linxe oproerkraaiers die met gemaskerde smoelwerken hun haat kwamen botvieren maar er niet in gelukten de manifestatie te verhinderen.

Het aanwezige Bloc Identitaire publiek juichte de sprekers toe, zowel Fransen als buitenlanders met het scanderen van de kreet "Liberté, liberté ...". De bekendste spreker was de Zwitserse volksvertegenwoordiger van de UDC/SVP, Oskar Freysinger, de initiatiefnemer van het minarettenverbod en de uitwijzing van vreemde criminelen. 

De Bloc Identitaire poogt de verschillende volksgroepen uit Frankrijk te groeperen en komt daarmee op het terrein van het unitaire of centristische Front National. In de persmededeling klinkt het als volgt : " ...de alliantie van leken- en identitaire organisaties van links of rechts moet crescendo gaan, want de eenheid is belangrijker dan ons individuele verzet tegen de bedreiging die de islam betekent voor onze Europese waarden en cultuur."

Mooie woorden, nobele bedoelingen, maar al het mogelijk zijn dat linkse en rechtse identitairen (zeg maar volksnationalisten) een succesvolle samenwerking  zullen realiseren ? Er zijn ons geen noemenswaardige voorbeelden bekend.  Het Bloc Identitaire zal in 2012 een kandidaat voor de presidentsverkiezingen aanduiden. Marine Le Pen zal hier alleszins niet gelukkig mee zijn. 

In de Franse pers lazen wij vanmorgen enkel afschuwelijke haatartikels, zoals te verwachten. Tevens het bewijs dat de bijeenkomst meer dan geslaagd was.

Ray

http://www.bloc-identitaire.com/actualite/1656/assises-islamisation-europe-triomphe-fondateur 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste politieke peiling van het jaar

 

De cijfers van de opiniepeiling van de Libre belgique en RTL bevestigen de vorige trends.

Vlaanderen :  (foutmarge 3,7%)

1.N-VA : 31,2% (-0,6% vergeleken met september 2010)

2.CD&V : 17,0% (+0,4%)

3.sp.a : 14,8% (+0,6%)

4.Open Vld : 13% (+1,2%)

5.Vlaams Belang : 11,4% (-1,4%)

6.Groen!: 7,8% (+1,0%)

7.Lijst Dedecker : 2,6% (-1,0%)

8.Andere : 2,2% (-0,2%)


Top 10 populaire politici :

1.Bart De Wever (N-VA): 52 (-6 vergeleken met september)

2.Kris Peeters (CD&V): 29 (-1)

3.Johan Vande Lanotte (sp.a): 28 (+15)

4.Elio Di Rupo (PS): 25 (-8)

5.Frank Vandenbroucke (sp.a): 20 (-2)
Alexander De Croo (Open Vld): 20 (=)

6.Siegfried Bracke (N-VA): 19 (-2)

7.Yves Leterme (CD&V): 18 (+4)

8.Caroline Gennez (sp.a): 17 (+3)
Herman Van Rompuy (CD&V): 17 (+3)

9.Wouter Beke (CD&V): 16 (+6)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De voorbije week in vogelvlucht door Senior

Waarde redactie en vrienden,

De voorbije week was weer een allegaartje. Graag hier enkele opgemerkte uitschieters.

Het eerste bataljon van de in totaal 550 asielzoekers is aangekomen in de kazerne van Bastenaken. Vele inwoners zijn die invasie niet welgezind en laten dit blijken door een boodschap in grote letters achter hun raam te plaatsen ... NUTS! Enkele van die jonge tafelschuimers zijn al aangehouden ... Zij wilden de Shermantank pikken die op het dorpsplein van Bastenaken staat.

 

De klimaatprofeten zijn in dringend conclaaf bijeen. De huidige wintertoestand met zijn dagelijkse portie sneeuw klopt niet met hun "opwarmingsplaatje"

De homo's en lesbo's in het leger van de V.S. mogen nu openlijk voor hun geaardheid opkomen. Roze onderbroek en T-shirt zijn geen taboe meer ... ook het uitnodigende kontwiegen mag.

De paus kreeg deze week bezoek van acrobaten. Herr Ratzinger was in volle bewondering voor het blote bovenlichaan van de stuntmannen.

De Soedanese president blijkt miljoenen oliedollars achterover gedrukt te hebben maar hij heeft ze veilig in Engeland op een bank geparkeerd. Intussen bereiden sommige bedel-ngo's een inzameling voor om de hongerende bevolking te helpen.

Ook in Haïti zijn de vele ingezamelde miljoenen dollars en euro's ergens blijven hangen. Dokter Beaucourt is met zijn B-fast team alvast vertrokken om die miljoenen op te sporen.

Kwade tongen beweren dat de nieuwe moskee in A'pen voor een groot deel betaald wordt met giften die voor de verzuipenden in Pakistan bedoeld waren. Iman Taolul heeft al gezegd dat het gewoon "overschot" was nadat iedere Pakistaanse behoeftige zijn deel gekregen had.

Voor de tweede maal op rij is de toestand van de mama van Jo Vandela niet al te best ... geruchten bij de oppositie spreken van een "afgesproken" vorm van week-end stress.

Een F-16 van de Belze luchtmacht heeft verleden jaar grote delen van Marokko zonder "elentriek" gezet nadat hij tegen een hoogspanningskabel was gevlogen ... dat hij volgende keer toevallig maar geen A-bommeke dropt, dan zou het licht daar voor lange tijd uit zijn.   

De belze bisschoppen zitten in zak en as. Telkens ze hun mond opendoen zitten ze dieper in de shit. De grote baas, Léonard, heeft nu voorgesteld om elk jaar vanaf 2011 op 1 april een herdenking te houden voor de slachtoffers van de priesterlijke handtastelijkheden en dit onder de noemer : "de heilige fluitjesprocessie"

Volgens onze federale poco politici heeft Belziek een goede beurt gemaakt tijdens haar voorzitterschap van de E.U. Wat haar verwezenlijkingen geweest zijn, heb ik hedentendage nog niet kunnen vernemen. Het zal nog even wachten zijn, tot wanneer Nigel Farage klaar is met zijn samenvatting van al het goede dat Mister Dweil klaargestoomd heeft.

Niet allen de V.N. vraagt dat dit onland vlug een nieuwe regering zou hebben, ook het Portugese schele opperhoofd van de E.U. Poenpakkersbarak vindt dat het stilletjes tijd wordt. Dat deze sardienen k...ker maar eens voor zijn eigen Portugese stoep borstelt want dààr zitten ze met dezelfde luizen als de Grieken.

We kunnen weer genieten van het glazen huis van music for life nu vanuit Antwerpen. Mooi om zien hoe voor het huis een meute kopschuddende en heupwiegende fans temidden van een hoop lege blikjes en allerlei rommel van ingepakte snoep hun solidariteit tentoon spreiden. Een oproep van de presentators voor wat meer discipline en zindelijkheid zou hier welgekomen zijn. Varkens zouden hun snuit ophalen om daartussen te moeten wroeten!

De Pfaffs hebben hun maagdelijkheid terug afgekocht ! Ze hebben met de fiscus een akkoord om hun gesjoemel af te kopen en uit de handen de "juge" te blijven. "Ik zen altijd nen eerlijke gast geweest" dixit de Jean-Marie.

Ook ne Jean-Marie,maar met de famillienaam De Decker, gaat in zijn portemonee moeten tasten want zijn madam vraagt de echtscheiding aan. Reden : zijn liederlijke levensstijl ! Zou hij dan toch iets te doen hebben met Ullah Werkbroek? Dit is voer voor "Dag allemaal"

Dus : dag Allemaal en tot ziens.

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitisch fascisme rukt op

 

Leraar aangeklaagd wegens racisme en xenofobie omdat hij in les over ham vertelde

Spanje, december 2010

Een leraar van de Menéndez Tolosa school in Cádiz is aangeklaagd omdat hij in de klas vertelde over de productie van ham.
Hij vertelde over verschillende klimaatzones tijdens een aardrijkskunde les. Over de stad of Trevelez merkte hij op dat daar een koud en droog klimaat heerst, dat zeer geschikt is om ham te maken. 

Een van de leerlingen zei tegen de leraar dat hij niet over ham mocht spreken, omdat hij zich daar als moslim door gekrenkt voelde. De leraar antwoordde dat hij zich tijdens de lessen niet bezighoudt met d ede religie van zijn leerlingen. 

De familie van de leerling ging daarop zonder overleg met de leraar naar de politie om een klacht tegen de leraar in te dienen. In de klacht is sprake van ‘misbruik van werknemers, racisme en xenofobie’.

 http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/4073

 


19-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een lezersreactie bij Knack (onderwerp : NMBS)

 

Augusta | 19 december 2010

Waar de vakbonden het sterkst staan, zijn de plichten verdwenen.De spoorwegmaatschappij is hiervan een voorbeeld geworden hoe het niet moet. We leven in een omgekeerde wereld, zeker in Europa. Waar het vriest moet het normaal dooien en waar het dooit moet het normaal vriezen.

Kinderen zijn nu den baas thuis, grootouders moeten nu tweemaal kinderen opvoeden. Studenten zijn nu meester in de klas. Homo's die het HIV-virus verspreiden zijn nu de Übermenschen. De vakbonden en niet de directie spelen nu den baas in onze bedrijven. De vrouw is nu een sexproduct geworden "dat "alles doet als het maar geld opbrengt. Het meeste verstand zit nu bij de boeren en niet op de universiteiten. Soft-drugs worden verkocht om te ontwennen. De vriendjespolitiek heeft voorrang op de geschikte kandidaat.  Er wordt getrouwd om te nemen maar niet om te geven.

Iedereen is met zichzelf bezig. Dat noemt men de Europese democratie. China met zijn Confusionisme is nu de niewe wereld :  eerbied voor de ouders en het gezag staat bovenaan. De neuzen staan daar nog allemaal in de zelfde richting.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Oostende bestrijdt de échte vijanden, de meeuwen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Lieve vrienden,
 
‘t Is bijna niet te geloven maar gisteren maakte ik het volgende mee. Na het ontbijt waren enkele korstjes brood over (uitgerekend van 3 sneetjes). Die heb ik in kleine stukjes gesneden voor de vele vogels die in mijn buurt voorkomen op de rand van ‘t Stad, in een wijk die hier De Nieuwe Stad genoemd wordt. Dit handvol stukjes brood heb ik net buiten mijn deur op een muurtje gelegd dat uitgeeft op een buurtparking.

Een kwartier later werd er aan mijn deur gebeld en stonden er 2 politiemensen voor mijn deur. “Mevrouw U hebt eten gestrooid voor de meeuwen en dit is verboden op openbare plaatsen”. Wat wil zeggen, op het balcon van mijn woning dat privé is, mag dit dan wel maar is af te raden. 

Mijn brood was wel bedoeld voor ALLE hongerlijdende vogels in deze harde wintertijd. Ik had er misschien een bordje moeten bij plaatsen “niet voor meeuwen bestemd”.

Die twee politiemensen stonden in hun wagen op de parking gans de buurt te controleren om boosdoeners te kunnen verbaliseren die, eventueel een stukje eten voor “de meeuwen” zouden kunnen gooien. Iets anders hebben zij blijkbaar niet te doen. De veiligheid in Oostende is ver te zoeken, voorbeelden genoeg te vinden in het recente Oostendse nieuws (steekpartijen gepleegd door ingevoerd “crapuul” enz..).

Nee, de meeuwen, de vogels dat zijn nu in de ogen van ons uiteraard linkse stadsbestuur de grote BOOSDOENERS; Ik ben hier zo door ontgoocheld dat ik het toch aan iemand, jullie mijn vrienden,
eventjes moest mededelen.

Toch nog een leuke zondag gewenst.

NAW bekend bij de redactie


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OCMW Oostende : moslima spelt de les aan de ongelovigen

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weinig molima's werken. Hoe komt ?

 

Turkse en Marokkaanse vrouwen in de regio Amsterdam doen het bijna drie keer zo slecht op de arbeidsmarkt als autochtone vrouwen van dezelfde leeftijd. Dat blijkt uit een onderzoek van de Nederlandse dienst Onderzoek en Statistiek, waarin werd onderzocht hoeveel Amsterdamse vrouwen economisch onafhankelijk zijn. Daarvoor moeten ze netto 1.000 euro per maand verdienen. Blijkt dat slechts 15% van de Turkse en Marokkaanse vrouwen dat bedrag verdienen, vergeleken met 55% van de autochtone bevolking. Ook vrouwen van Surinaamse en Antilliaanse vrouwen doen het veel beter: van hen is 43% economisch onafhankelijk.

Volgens Kim Wannet van het Servicepunt Emancipatie, die opdracht gaf voor het onderzoek kan dat verschil niet worden verklaard door een verschil in opleiding of een generatiekloof. 'Er is meer aan de hand. Ze hebben de mogelijkheden wel om te werken, maar de vraag is of ze het willen, én mogen,"

http://www.express.be/joker/nl/brainflame/turkse-en-marokkaanse-vrouwen-werken-niet/137331.htm

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schandalige vergelijking : de moslimls zijn de Joden van nu

 

De moslims zijn de Joden van nu ... Is dat zo ?

In niets, niets, maar dan ook werkelijk helemaal niets is enige parallel te ontwaren tussen de manier waarop moslims nu worden behandeld en wat de Joden overkwam onder het nazi-regime.

Ik vind het eigenlijk beledigend voor de Joden van toen en nu dat een man als Job Cohen dat zegt. Worden moslims hier geterroriseerd ? Wordt het leven ze onmogelijk gemaakt, moeten ze met een herkenbaar teken rondlopen als de davidsster, staan ze op dodenlijsten, worden ze opgepakt, zijn er verraders die ze aangeven, worden hun ruiten ingegooid, zijn er georganiseerde knokploegen die met knuppels achter hen aangaan, zijn er winkels of restaurants waar ze niet naar binnen mogen ?

Nou, meneer Cohen, ik dacht van niet hoor. In plaats daarvan hebben we het onderwijs aangepast, hebben we buurtvaders, buurtregisseurs en horden welzijnswerkers ingezet in de vele wijken waar dat nodig is, zijn we aardig en tolerant geweest. Misschien was het niet altijd even handig, goedbedoeld was het wel, en van opzettelijke vijandelijke buitensluiting is in mijn idee geen moment sprake geweest.

En wellicht mag ik er even op wijzen dat Nederlandse homo’s en Nederlandse joden nogal vaak lastig worden gevallen door moslims ? Dus als er al sprake is van agressie, komt die van de moslimkant.

Ja, er zijn mensen die enige reserve hebben opgebouwd ten aanzien van de nieuwe Nederlanders, en dat is natuurlijk heel erg vervelend voor de velen van hen die inderdaad niets liever willen dan een rustig leven leiden. Maar dat hebben hun korte lontjes dan geheel aan zichzelf te danken. Kijk maar eens naar de criminaliteitscijfers.

Ik wil me door helemaal niemand laten aanpraten dat wij nu leven in een land dat op wat voor manier dan ook vergelijkbaar is met het Duitsland van rond 1940. En zeker niet door een tot op heden weinig succesvolle politicus. Wie zulke dingen beweert, kent de geschiedenis niet of geeft er een opportunistische draai aan. Het eerste is dom, het tweede schandalig.

Liesbeth Wytzes @ Elsevier

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloed in de straten

 

Maak attent op grote integratietekortkomingen van bepaalde immigrantengroepen en je bent een buitensluiter.

Waarschuw tegen de fundamentalistische uitleg van een religie en je bent een radicale islamvijand, je kunt dan aangeklaagd worden voor aanzetten tot haat, een aanklacht die eigenlijk de haatpredikers in de moskeeën verdienen.

Weiger het lied van vrede en vrolijkheid mee te zingen en je bent een rechtspopulist.

Sluit een moskee, waarin de vanuit Saoedi-Arabië ingevlogen imams de mensen ophitsen, en je bent intolerant.

Eis een consequent optreden tegen haatpredikers en je bent er zelf een.

Op deze manier proberen tv- en krantenbobo's en de politici, die hen voor zich uit drijven, iets weg te jagen, waarvan ze op heldere momenten waarschijnlijk vermoeden wat er van hen te verwachten is.

Men heeft de broek vol en camoufleert zijn lafheid als tolerantie en nooit afnemende bereidheid tot dialoog. Zo is de bijna eindeloze onderdanigheid te verklaren : we hebben voor alles begrip, zelfs voor iemand die een autobus opblaast, wie weet wat hem tot zijn daad heeft aangezet ...

Onze instellingen dienen deze waanzin te financieren, daar heeft de poco-SS zijn klauwen in gezet.Tot die centen  op zijn, daarna zien we wel. Maar het helpt allemaal niets: het door de knieën zakken van vrije, vredelievende en tolerante samenlevingen uitgerekend voor een soort mensen, die helemaal niets op hebben met vrijheid, vredelievendheid en tolerantie, is niet alleen waardeloos het zal ook leiden naar een confrontatie die bloed in de straten zal laten vloeien.

Stradi


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse Rode Kruis verbant Kerstmis

 

Dit mag niet

Uit de 430 Britse winkels die fondsen verzamelen voor het Rode Kruis zijn alle verwijzingen naar Kerstmis nadrukkelijk verwijderd op instructie van het bestuur.  Deze beslissing stuitte zowel op kritiek bij christenen als bij moslims. Dit staat te lezen bij de Daily Mail.

Een Rode Kruisvrijwilligster uit Kent vertelt : "Wij hadden een kribbe geplaatst in de vitrine maar moesten deze wegnemen. We mogen geen enkele verwijzing maken naar Kerstmis, behalve wat oppervlakkige versiering, zoals een groene dennentak met enige namaaksneeuw en dat is het dan. Als we kaartjes versturen mag enkel vermeld worden "season greetings" of "best wishes". Maar zeker geen verwijzing naar Kerstmis. Op onze vraag, waarom dit zo is, zegt men ons, om de moslims niet voor het hoofd te stoten. Ons werd nadrukkelijk opgelegd niets te zeggen tegen de mensen met betrekking tot Kerstmis en zeker geen boom te plaatsen".

 

Mag dit ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winston Churchill
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

 
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herkent u deze melodie ?

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wauw, de zevende Dag : geweldig. Ik schpring uit e fliegmasien ...

 

Premier Nonkel Kruk, Vlaams vice-première Ingriet Lieten ook bekend als Rooie Sien, de steeds verzorgde advocaat Walter Van Steenbrugge, ex-pater jezuïet Etienne Vermeersch en de liberale humorist Bert Kruismans blikken terug op de perikelen rond Brussel-Halle-Vilvoorde, de val van de regering, de verkiezingen en daaropvolgende moeizame regeringsvorming.

2010 was ook het jaar waarin er schokgolven door de katholieke Kerk gingen, met bisschop Roger Vangheluwe die bekende dat hij zijn neefje jarenlang had misbruikt, met het snoeiharde eindrapport van de commissie-Adriaenssens over misbruik in de Kerk, en de daaropvolgende confrontatie van de Kerkleiding  met justitie en de politiek. Justitie zelf lag het afgelopen jaar ook onder vuur, met controversiële processen als de zaak-Clottemans, de zaak-Storme, de zaak-KB-Lux en het onderzoek naar Ronald Janssens. Gelukkig is justitie niet politiek gebonden en genieten de rechters bij het volk veel vertrouwen. Maar uitschuivers zijn mogelijk.  Dit alles wordt opnieuw opgerakeld en u haarfijn uit de doeken gedaan door al de genoemde objectieve en neutrale figuren.  Ivan de Fladder en Nonkel Kruk bevinden zich wegen,s technische problemen niet in een zelfde studio.

Het gevecht om de euro voor de ondergang te behoeden, staat vooraan in het buitenlandse overzicht van 2010. Het land B blijkt de gevolgen van de financiële crisis redelijk goed doorstaan te hebben, maar heeft door het uitblijven van een nieuwe regering nog geen besparingsmaatregelen genomen – wat in schril contrast staat met onder meer Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De ganse VRT-redactie is desnoods bereid om het beminde Vaderland te redden en zal zelf een noodregering vormen, want er is weinig verschil tussen een hoerenkast runnen en een schandland rechthouden. Kris Hoflack is kandidaat premier en La Tanghe staat in voor het boeiende departement "tic nerveux' en religieuze zaken". Voor de overige posten zijn de intriges en ondermijningen nog aan de gang.  Vim de Wilder maakt veel kans voor het departement "Vaderlandsliefde, Articulatie en stoempen onder de gordel".

In 2010 bleven de gevolgen van de klimaatverandering voelbaar, met onder meer verwoestende overstromingen als gevolg - of het nu in Pakistan was of in onze eigen woning. De opwarming van de aaarde is een feit : het volstaat vandaag even naar buiten te blikken. En hoe moet het verder met de aanslepende conflicten in Iran, Afghanistan of Noord-Korea ? Over Turkije zwijgen we liever, want dat zijn onze vrienden en die hebben lange tenen.  Een gesprek met minister van Buitenlandse Zaken Tjeven Vanackere, Kamerlid en  oud-voorzitter van Amnesty Vlaanderen Eva Brems (Groen), VRT-journaliste en chef-buitenland Inge Vrancken (Rood), econoom Paul De Grauwe (Blauw) en tv-maker en cineast Nic Balthasar (Groen-Rood).  Objectiviteit gegarandeerd !

Met Open VLD-voorzitter Alexander De Croo blikken we terug op de politieke actualiteit van de afgelopen week.

Suske en Wiske bestaan 65 jaar en zijn springlevend: ze gaan digitaal en zijn nu ook te lezen op de iPad en de iPhone, prentje per prentje of als doorlopende voorstelling mèt stemmetjes. Een wereldprimeur! Een gesprek met uitgever Johan De Smedt en acteur Gène Bervoets, in de stad van allah beter bekend als het Lachend Gebit  en socialist van binnen en van buiten.

Wat jammer dat dit de laatste uitzending van het jaar is. En niet van altijd.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe maatschappij dankzij de gemaakte mensch

 

Wij hadden het in een vorig artikel over de totale vrijheid van handeldrijven, waarbij het winkeliers moet toegelaten zijn desnoods gratis hun waren weg te geven.  Dit naar aanleiding van de houding van de winkelketen ZEB die weigert de bevelen van de belgische volkscommissarissen op te volgen inzake de sperperiode (zelfs die naam heeft een nazigeurtje). 

De blonde man met de  smaklippen van Unizo zou een ideale Leider zijn van de belgische Staatswinkels  die binnenkort zullen openen. Voorlopig wordt de huidige winkeliers de kans geboden zich aan te sluiten  bij de Staatswinkels mits een aantal richtlijnen te volgen die hen van  neringdoeners zullen herleiden tot  de status van teringlijders. 

Enkele punten die men op oog heeft.  Geen variatie in het aanbod, want dat schept verwarring bij de consument : een broek is een broek en een boezemgareel is een boezemgareel. Uniformiteit moet het streefdoel zijn, zo  schrapt men alle mogelijkheden op discriminatie. Iedereen gelijk gekleed en gevoed.  Geen dertig soorten yoghurt meer in de rekken,  maar één grote pot, uiteraard van magere melk want volle is lekkerder en da's niet gezond.  En als het carnaval is zijn er enkel mombakkesen met de kop van de baas van het Spionnencentrum : iedereen gelijk en samen uniform lol trappen.

U wil toch ook in een wereld leven van totale gelijkheid, geleid door bekwame, onzelfzuchtige figuren die alles voor uw geluk veil hebben ? Of niet soms ?

x


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De waanzin voorbij en een kwestie van *P*

 

Weet men wel wat échte discriminatie is in dit ontaarde land ? Dat is bijvoorbeeld, dat werkende mensen met moeite nog een bescheiden eigendom kunnen kopen, omdat alles sluipenderwijs en selectief volgestouwd wordt met onuitgenodigden die geen enkele bijdrage (hoeven-kunnen-willen) leveren. 

Onze kinderen moeten bovenop de torenhoge belastingen nog eens voor het eigen pensioen later opzij leggen. En men laat maar gebeuren. Hoe dwaas, hoe onwetend, hoe mak, hoe ruggengraatloos kan men zijn ? Woekerprijzen voor huur of aankoop, voor energie en vervoer : en de staat die zijn verplichtingen tegenover werkenden niet meer nakomt, enkel nog uitzuigt maar wel met gulle hand aan nieuwkomers uitdeelt.

Dàt is pas discriminatie met een nauwelijks verborgen 'racistische' agenda : gericht ausradieren en ersatz laten aanrukken. Prat gaan op een record van aangelokte en onnodig opgevangen nationaliteiten, terwijl de geregistreerden, de normaal ingeburgerden en plichtennakomers zich te pletter betalen.

Voor bepaalden is er hoop en weelderige verwennerij, het ongecontroleerd toestoppen van fabuleuze bedragen om te spenderen zonder noemenswaardige controle in de thuislanden.

Voor de onmondigen van het eigen volk, wacht een bange oude dag met een aalmoes en een stamp in de rug, recht naar het graf toe al dan niet via een onbetaalbaar RVT.  Waar is het geld van onze pensioenen naartoe ? Wie beweerde dat immigranten nodig waren om die oude dag te verzekeren ? 

Vergeet de drie V's : mik enkel op de P van "Pensioen ?"  ... met hoofdletter en vraagteken. Al de rest hoeft niet meer, is tijdverlies.  De werkende mens begrijpt het al lang niet meer en is nu compleet verlaten. Als je de kiezers niet rechtstreeks kan aanspreken over het geld dat hen ontstolen wordt, dan ben je niet duidelijk bezig, dan ben je aan het lanterfanten tegen een veel te hoge vergoeding en als luxueuze bezigheidstherapie, tussen twee vakanties in. 

Neem de 'P' als nummerplaat voor parlementarische poenpakkers, profiteurs,  pedanteriken, praatbarakzeveraars, pietluttigaards, parasieten, papegaaien,  pippo's,  perversen en potverteerders. 

Het is tenslotte ook maar een kwestie van de juiste 'P' : die van 'Prioriteiten' bijvoorbeeld.

Jade


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verenigde Nazis willen censuur op internet en protectie van de *NOM*

 

Modelfamilie NOM

Het is geen echt onverwacht nieuwtje maar het zoveelste signaal dat vroeg of laat de nazi-overheden of de  Verenigde Nazis de intentie uiten, het vrije internet aan banden te zullen leggen. 

De Verenigde Nazis geven ditmaal een schot voor de boeg, nadat ook reeds de linxe Kwabbernoten van de Europese Unie hun haatvolle bekommernissen hebben uitgesproken. "In het belang van het algemeen, moeten we zorgen dat er geen afwijkende meningen onder ogen komen van ons dierbare plebs. Wij moeten onze Unieke Waarheid verdedigen, het is onze plicht,  het systeem dat wij opgebouwd hebben om de NOM te kneden (de  Nieuwe Onmondige Mens) moet beschermd worden tegen rebelse vuigaards. Die van Wikileaks om te beginnen maar en passant maaien wij ook het klein opstandige grut met steks en blogs het gras onder de voeten, desnoods met ongewilde medeneming van tenen of voeten : de oproerkraaiers smeekten er tenslotte om met hun opruiende taal". 

Instellingen zoals het Spionnencentrum (en er bestaan gelukkig in àlle EU-landen dergelijke centra (de Europese Commissie heeft er zelf ook eentje in luxe-uitvoering, évidemment) zouden door dergelijke ingreep uiteraard niet werkloos worden. Integendeel het ligt in de lijn der verwachtingen dat zij een nog veel strakkere opdracht toegespeeld zouden krijgen, namelijk de totale controle op wat er nog zal overblijven van internet met bijzondere bevoegdheden om de overtreders rechtstreeks aan te pakken, op te pakken en in te pakken. Het nieuwe mensenras, de NOM, verdient ons aller protectie.

Savat (NOM in wording)

http://www.itnews.com.au/News/242051,un-mulls-internet-regulation-options.asp


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstboom met halve maantjes in Berlijn

 

 

Voor de Brandenburger Poort in Berlijn staat zoals elk jaar een grote kerstboom. Dit jaar valt de boom nog meer op doordat er, naast de gebruikelijke kerstballen en sterretjes, goudkleurige halvemaantjes in hangen

Wat kan het doel zijn van deze onzalige verwisseling? Welke gedachte steekt er achter?

Met Kerstmis vieren we de geboorte van Christus, dat God zijn enige zoon zond om de wereld te redden. God doet dat uit liefde voor de wereld. Kerstmis is dan ook één van de belangrijkste feesten van het christendom. En omdat de Duitse cultuur gestempeld is door het christendom is Kerstmis ook één van de belangrijkste feesten van het Duitse volk.

Het laat zich denken dat er om politieke redenen halvemaantjes in de kerstboom bij de Brandenburger Poort gehangen zijn. Zulke politici, zulke volksvertegenwoordigers moeten zich ernstig afvragen welk volk ze vertegenwoordigen.

Wat er waarschijnlijk achter zit is dat, in de woorden van bondspresident Christian Wulff , ‘de islam bij Duitsland hoort’. Nu is dat een discussie op zich. Maar of de reden voor de halvemaantjes in de kerstboom nu is dat de verantwoordelijken geen flauwe notie hebben van Kerst, christendom of Duitse tradities, of dat er een soort multiculturaliseringsdrang achter zit die van een ‘Zalig Kerstmis’ een ‘Happy Holliday Season’ wil maken, halvemaantjes horen niet in de kerstboom thuis.

Het staat een ieder vrij om Kerst op zijn manier te vieren. Het is goed dat de regering van Berlijn een kerstboom neer zet, een kerstboom leent zich echter niet voor politieke statements. Kerst is en blijft een christelijk feest. De islam loochent dat Jezus de zoon van God is, dat Hij gekomen is om de wereld te redden. En dat is nu juist waar Kerstmis om draait.

http://www.catholica.nl/archief/5538/de-islam-hoort-niet-bij-de-kerstboom

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!