Angeltjes
21-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Presidentschap EU : na het onland B, het goulashland Hongarije

 

Even zwaaien naar Hongarije. Zij mogen vanaf 1 januari 2011 het presidentschap van de Europese Unie overnemen.  Tof. Gefeliciteerd. Beetje jammer alleen dat die kleine 10 miljoen Donauzwemmers op dit moment gedwongen in de stank zitten van de dictatoriale poepjes die hun regeringsleider aan het laten is. Het Hongaarse opperhoofd heet Viktor Orban, die flink aan het machthamsteren is.

Zo voert hij zeer protectionistisch beleid wat betreft de economie. Hongarije is dus een EU-lidstaat die op slinkse wijze een uitsluitings beleid heeft ingevoerd tegen andere EU-lidstaten. Bovendien heeft Orban er bijna een mediawet door waarbij er vanuit de regering een Mediaraad zal komen die enorme boetes uitdeelt als de berichtgeving van journalisten niet bevalt. De Mediaraad bepaalt of websites, kranten en omroepen objectief en moreel genoeg zijn. O ja, en niet meer dan 20 procent van de ruimte besteden aan criminaliteit, want anders gaat het volk massaal bedplassen. De Mediaraad bestaat momenteel uit vijf partijleden van Orban, wat al genoeg zegt. Er is bijna geen onafhankelijk instituut meer te vinden in Hongarije wat nog niet geswaffeld is door Orban & Co. Om die reden spreekt ook The Economist van een "power grab" en tonen ze middels een handige grafiek aan waar het heen gaat met Hongarije. Heel het land op een enkele vlucht richting dictatuur. En die mogen over twaalf dagen de president van Europa leveren. Schande en meer van zulke stevige termen! Boycot Hongarijeland, eet geen goulash !

Maar omdat het Kerstmis wordt, verlenen we amnestie aan de Magyaren en we sturen er onze ambassadeur, Johan Stolz, op af.

 


http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/12/hongarije.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans de Booy en Wannes Van de Velde

 

De Schelde is misschien van iedereen, maar de lichtjes van 't Scheld zijn zeker van Antwerpen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migranten en depressiviteit

 

Het is mij, eerlijk gezegd, al vele jaren opgevallen, dat je bij migranten vaak zure gezichten ziet. Op de lange duur ga je heel de groep vereenzelvigen met norse droefheid, op risico dat je daardoor zal gerangschikt worden bij de xenofoben. Want gezamenlijke kenmerken vaststellen bij een groep, een ras of een nationaliteit, leunt aan tegen ras ... ras ...  racisme. Ik krijg het woord bijna niet uit mijn pc, zo gevoelig is die geworden.

Je ziet het vooral bij bipatrides uit Marokko en Turkije die zure smoelen : de vrouwen die je op straat ziet (ontmoeten is er niet bij) lijken gebukt te lopen onder een permanent heimwee naar het land van de dadels en de vijgen, de koddige palmbomen, de gekabbelde zandvlaktes en de heerlijke zon die allah speciaal voor zijn fans katoen laat geven boven de Prachtlanden. Heimwee, dachten wij. En angst voor de Westerse, terneerdrukkende omgeving.  Bij het oversteken van een straat, kwam ik ooit eens (opzettelijk, ik geef het toe) terecht tussen vier Turkinnen van verschillende generaties en ik kon het niet nalaten vrolijk te zeggen tot de lichtjes besnorde en zwaar ingepakte troela's  "Hola, dames, mag ik een stukje met u meelopen ? ..."   Als windhonden stoven zij uit mekaar, het gebeurde zo vlug dat ik het me nauwelijks realiseerde. Enkelen draaiden zich om en holden weg, eentje verschool zich in een portaal en de vierde was volledig foetsie.  Nu moet u weten (en u doet dàt) wat de mannen en de zonen van die vrouwen sissen of roepen tegen onze meisjes ... Een oudere Marokkaanse buur van mijn dochter heeft gedurende maanden als hij haar zag op straat, obsceen met zijn tong uit zijn gore bek heen en weer gelebberd terwijl hij haar nadrukkelijk aankeek. Dat heeft zo lang geduurd, tot Dochtermans, die er zelden moet naar zoeken hem aangesproken heeft : "Awel, spast, moet ik uw tong eens opereren ?"  De islamitische Don Juan loopt sedertdien een straatje om.

Ik had geen enkel boosaardige bedoeling met het kwartet moslima's (wat moet ik met vier Turkinnen die er trouwens helemaal niet appetijtelijk uitzagen ?) maar ik heb die vrouwen wel de schrik van hun leven bezorgd. Alhoewel, dat écht niet de bedoeling was.

Aan de norse en verzuurde mannen, moeten we niet veel woorden vuilmaken. De heren lijken constant verontwaardigd, gekwetst, boos, gestoord en zelden bereid tot een opgewekt praatje. De meesten zijn humorloos, vatten alles letterlijk op en zijn niet spontaan noch eerlijk.  De jonge soort is niet te benaderen met de gebruikelijke vriendelijkheid die wij automatisch demonstreren tegen jonge mensen. Bij velen is er een ingebouwde vijandelijkheid tegen de oorspronkelijke bevolking van het land dat hun families nochtans met open armen ontvangt.

Maar nu, dankzij alweer een studie, weten we wat er omgaat in het gemoed van onze bipatride medemensen : de migranten zijn vaak depressief ! Het staat in de gazet, dus het is waar.

Er is weer een flink pak centen verschoven richting multiculturele  kwijlers van de Gentse universiteit die een zoveelste blik met medelijden en tranen opengetrokken hebben om het zware lot van de migranten te laten bewenen door u, lieve, verduldige vrienden. Lees hierna waarom u zich schuldig moet voelen.

Immigranten en etnische minderheden in heel wat Europese landen ervaren meer depressieve symptomen dan de autochtone bevolking, etnische minderheden in België tot 41 procent meer. Dat zeggen sociologen van de Gentse Universiteit vandaag, op basis van informatie van ruim 36.000 respondenten uit 23 Europese landen.

In België ervaren etnische minderheidsgroepen tot 41 procent meer klachten van depressie. De mentale gezondheid van immigranten daarentegen is in ons land gelijkaardig met de allochtone bevolking. Vooral in West- en Noord-Europese landen zijn er meer klachten van depressiviteit bij immigranten dan bij autochtonen, voor etnische minderheden ligt dat cijfer nog hoger. In de meeste Zuid- of Oost-Europese landen blijkt er geen verschil met de autochtone bevolking, omdat de mentale gezondheid van die laatste groep een stuk slechter is.

"Drie belangrijke oorzaken van de verhoogde frequentie en ernst van klachten bij de twee groepen zijn regio van herkomst, etnische discriminatie en een moeilijke financiële situatie," aldus Sarah Missine (UGent). Ook de regio van herkomst blijkt een bepalende factor te zijn. "Het risico op depressieve gevoelens blijkt het grootst te zijn voor immigranten uit Zuid- en Oost-Europa en van buiten Europa. Tot veertig procent van de toename in depressie bij etnische minderheden wordt verklaard door ervaringen van etnische discriminatie."

Uit het onderzoek blijkt nog dat immigranten vóór hun migratie geen hogere vatbaarheid voor depressie vertonen. Tot op heden waren over de problematiek geen betrouwbare gegevens die internationaal vergeleken konden worden. (belga/ep)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steekpartij in bus nabij Draakplaats : gevolg van opgedrongen taalcursus ?

 

Naar aanleiding van "incidentje" bij de Lijn  : controleur neergestoken

'Iets in de bus gaan steken' is een gewone uitdrukking, misschien zelfs voorkomend in taalcursussen voor ongeduldige, gewillige, plichtbewuste immigranten.

Is het aandeel van de (onbekwame) lesgever in deze vermeende zaak van agressie al onderzocht geworden ? Ophitsing door onkundig lesgeven, hetgeen tot onmiddelijk praktizerende impulsen leidt,  in de waan zich aldus stante pede in te burgeren. 'In de bus steken'. Ëxamen praktijk dus.

De Draakplaats in de stad van allah is verbonden met de Cogels-Osylei. En wie woont er in de Cogels-Osylei ? Juist, ons aller Kristien Hemmerechts. Misschien is er daar ook een naamsverwisseling gebeurd op een Islamitische GPS : de plaats van de draak... Kristien mag van geluk spreken. 

Jade


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit de EU-Praatbarak : *burgerinitiatief*goedgekeurd

 

We hadden beloofd u op de hoogte te houden over het "buregerinitiatief" dat in Europa opgeld zou maken.  Een aantal identitaire partijen, onder wie Vlaams Belang en de Oostenrijkse Vrijheidspartij  hadden in het vooruitzicht gesteld een referendum in te richten over de toetreding van Turkije tot de Europese Unie.  In het verslag van de laatste plenaire vergadering van 2010 lazen wij het volgende :

Een miljoen burgers uit tenminste zeven lidstaten zullen het recht hebben om nieuwe wetgeving voor te stellen aangezien de leden de regels van het 'burgerinitiatief ' goedkeurden. Dit nieuwe instrument voor directe democratie in de EU zou tegen eind 2011 in werking moeten treden.

Nog even geduld ...

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Zevende Zegel - Ingmar Bergman : bloopers

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De waarheid is voor leugenaars gelijk aan verraad van de leugen.

 

Geen dag gaat er voorbij of we lezen het in de kranten, of zien en horen het op de televisiejournaals van de VRT (0000) en VTM (VoddenTelevisieMaatschappij).  “Wij hebben een regerink nodig”; “Ons land is dringend aan een echte regerink toe” ; “In het belang van de economie, de werkgelegenheid en de koopkracht heeft ons land dringend nood aan een nieuwe regerink”  en zo voort.

Wij ? “Ons” land ? Nood ? Dringend ? Een échte regering ? Hallo, zijn we met zijn allen zot, of wat ? Voor wie nemen ze ons ? 

Zoals mensen over de hele wereld, bekijken we in Vlaanderen het nieuws op TV, en lezen of bezien we de kranten of hun koppen.  Ons menselijk brein werkt op dat moment wel maar helaas niet op een analytische manier. Laat me dit even uitleggen.

De fysieke weg die televisie gebruikt om het brein te benaderen maakt het tot een perfect middel om propaganda te maken. Belangrijk om te weten is dat onze ogen net zoals een stengel direct uit onze hersenen gegroeid zijn. Ze zijn echt het venster van de hersenen en de perfecte toegang tot onze innerlijke heiligdommen. Het menselijk brein werkt met vier basis-frequenties. Die worden Bêta, Alfa, Thêta en Delta genoemd. Bêta golven worden geproduceerd als men denkt en tegelijk hogere geestelijke vermogens gebruikt. Delta is geassocieerd met slaap en/of een status zoals in diepe trance. De trance van een gehypnotiseerde als U begrijpt wat ik bedoel. Het stralende licht op het tv scherm veroorzaakt dat de activiteit van het brein zakt tot een niveau ergens tussen Alpha en Theta – in essentie een half slapend dromerige toestand- bij dewelke de hogere functies uitgeschakeld zijn. Zelfs als je een tekst leest op het televisiescherm, laat je brein lage niveaus van alpha-golven registreren. Thêta hersengolven zijn verbonden met het intuïtieve onderbewustzijn. Je zal thêta vaststellen op die plaatsen in je hersenen waar je herinneringen, gevoelens en emoties opslaat.

Derhalve gaat élke informatie geproduceerd door de TV voorbij ons logisch, kritisch denkvermogen om lijnrecht te belanden in die dieper liggende zones van het brein die geassocieerd zijn met een meer emotionele reactie. TV richt zich derhalve meer op de emoties dan op het verstand, en hoe veel onder ons zijn zelf nog betrokken in een direct debat ? Zeer weinig. De meest voorkomende reactie op belangrijke vragen is meestal een emotionele reactie gevolgd door een snelle verandering van onderwerp.

Mijn punt is dit : mensen nemen het nieuws waar, maar analyseren het niet. Bijna niemand bekijkt het journaal en vraagt zich af wat de onderliggende agenda van de media zou kunnen zijn. En als ze dat toch doen gebeurt het aan de hand van noties over rechts tegen links m.a.w. identiek dezelfde propaganda die ons met de papfles werd ingelepeld sinds de kindertijd. In essentie zijn we gekweekt voor onwetendheid en lichtgelovigheid.

De media maken daar misbruik van. Tot daar aan toe. Maar wat me kwaad nee, razend maakt, is dat bovenstaande wetenschappelijk onweerlegbare waarheid bewust uit het leerplan van het lager en middelbaar onderwijs gehouden werd.

Dit laatste is mijns inziens een misdrijf. Een afschuwelijke misdaad tegen de mensheid.

Lucky9


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ballade van de dingen die niet overgaan - Werumeus Buning

 

 

Dit is een gedicht uit Werumeus Bunings bundel 'Verboden Verzen' uit 1947. Net zoals in het gedicht 'Ballade de tout mon coeur' uit dezelfde bundel dat ik eerder al op YT zette, leest men hier ook het verdriet om een reeds decennia eerder gestorven geliefde, een gebeurtenis waaraan hij een volledige bundel wijdde 'In Memoraim' (1921). Ook uit hij in dit gedicht zijn bitterheid met betrekking tot de 'vrienden' die hem tijdens en na de oorlog lieten vallen omdat hij tijdens de oorlogsjaren was toegetreden tot de Nederlandse Kultuurkamer die onder Duits toezicht stond.

Video, declamatie en tekst : metrisch

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De winter is begonnen in de stad van allah

 

(video Gazet van Antwerpen)


20-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanslag(en) verijdeld in Engeland

 

 

De Britse politie heeft maandag twaalf "menschen" opgepakt die verdacht worden van het voorbereiden van een grote terreuraanslag in Groot-Brittanië. De politie is op verschillende plaatsen binnen gevallen. De verdachten zijn tussen 17 en 28 jaar oud en zijn afkomstig uit Cardiff in Wales, Stoke-on-Trent in Centraal-Engeland en de hoofdstad Londen. Er zou ook iemand gearresteerd zijn in Birmingham.

Zonder ons aan discriminatie te bezondigen, of erger nog de kans te lopen,  beticht te worden van racisme of xenofobie, kunnen we er van uit gaan, dat de "opgepakte menschen" weliswaar woonachtig waren op de aangegeven plaatsen maar meer dan waarschijnlijk een andere of een tweede nationaliteit bezaten naast de Britse. Wellicht,uit een Scandinavisch land, alhoewel je de dag van vandaag van niets meer zeker bent, want ook Noord-Europa is zwaar geïnfecteerd.

De twaalf zijn maandagochtend rond 5 uur gearresteerd. Ze zouden van plan zijn geweest een terroristische aanslag te plegen in Groot-Brittannië.

"Dit is een operatie op grote schaal die lang is voorbereid en door inlichtingen geleid, met deelname van meerdere (strijd)krachten", zo citeerde SkyNews adjunct-commissaris John Yates van de Metropolitan Police, het hoofd van de terreurbestrijding in Groot-Brittannië. Hij voegde eraan toe dat de operatie nog maar in een vroege fase zit maar "nodig was om de openbare veiligheid te verzekeren".

In vele Europese steden worden om de haverklap "terreurverdachten" opgepakt. Dit is het gevolg van speurwerk en infiltratie door de onderscheiden politiediensten en tips die afgegeven worden door ... ja, door wie ?  Vroeg of laat moet het wel eens lukken en dan is de vraag "waar ?" 

Een zaak staat voor ons buiten kijf : het zijn de idioten van de religie van de vrede die telkens en overal betrokken zijn bij deze gebeurtenissen. Zeg dat het niet waar is en u liegt.   De naam van allah staat centraal in de geesten van deze potentiële massamoordenaars.  Wanneer gaan de Westerse slapjanussen inzien, dat dit volkje dringend terug moet naar zijn Prachtlanden ?  Wanneer gaan de elitaire kluppels van Europa afstappen van hun migratiewaanzin en de grenzen sluiten ?

Als het te laat is ? Juist, dat dachten we al.

Ray

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1340117/Police-arrest-12-people-plotting-terror-attack.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na en voor het gebed wordt de moskee gereinigd

 

Het is geweten dat de aanhangers van de godsdienst van de vrede op reinheid gesteld zijn. Op dze afbeelding (somewhere in Pakistan) ziet u  hoe de gelovigen de moskee poetsen en schoonvegen na een jammerlijke maar niet ongebruikelijke explosie. En avant la musique : Boem, boem !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.*Incidentje* bij de Lijn : is het multicrimineel, dan is het niet erg

 

 

Een controleur van De Lijn is neergestoken op de Draakplaats in Antwerpen. De man verkeert niet in levensgevaar. De dader is opgepakt. "De chauffeur van buslijn 13 had net zijn rit beëindigd, toen een passagier naar voor kwam en hem bedreigde met een mes", vertelt Koen Peeters, woordvoerder van De Lijn. "Hij heeft onmiddellijk een noodoproep gedaan, waarop controleurs van De Lijn ter plaatse zijn gekomen. Een van de controleurs heeft daarbij een steekwonde in de buik opgelopen."

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht, maar hij is niet in levensgevaar. De dader van de steekpartij is opgepakt. Als de messenheld bekentenissen aflegt zonder advocaat, zijn ze niet geldig en kan hij niet veroordeeld worden.   De politie moet nu vooral zorgen dat criminelen niet toegeven wat zij mispeuterd hebben. Een beetje praten over het leven, de dure tijd, de mokkels, het slechte West-Europa met zijn verderfelijke cultuur en de betere tijden die zullen aanbreken als we met zijn allen rondlopen als voddebalen.

Bron : GvA


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dwangsommen lopen op tot tenminste 3 miljoen euri !

 

Asielcrisis van kwaad naar erger

Op 10 december brachten de Kamercommissies Binnenlandse Zaken en Volksgezondheid een bezoek aan Fedasil en de Dienst Vreemdelingenzaken (DVZ). Het bezoek maakte andermaal duidelijk dat de kostprijs van het huidige asielbeleid enorm is: de factuur van Fedasil bedraagt vandaag al 330 miljoen euro. Directrice Fanny François gaf aan dat men volgend jaar boven de 400 miljoen euro – 16 miljard oude franken – zal uitkomen.

Inzake dwangsommen swingen de kosten evenzeer de pan uit. Volgens de Fedasil-directrice stappen veel asielzoekers bij gebrek aan opvang naar de arbeidsrechtbank, waar ze vrijwel altijd minstens een leefloon krijgen toegewezen. In heel wat gevallen kennen de rechters bovendien nog steeds dwangsommen toe van 250 tot 500 euro per dag en per persoon. François verwacht dat men volgend jaar minstens 3 miljoen euro, en wellicht meer, voor dwangsommen zal moeten voorzien.

Tijdens het bezoek aan de Dienst Vreemdelingenzaken liet directeur-generaal Freddy Roosemont weten dat dit jaar tussen de 20.000 en 25.000 illegale vreemdelingen zullen zijn geregulariseerd en dus aanspraak zullen kunnen maken op een uitkering. Er zitten dan nog steeds 30.000 dossiers in de pijplijn, wat goed is voor 40 à 50.000 personen.

De verantwoordelijkheid van de traditionele partijen – in het bijzonder van deze die het regeerakkoord met het principe van de algemene regularisatie hebben goedgekeurd (CD&V, Open VLD en N-VA) – is verpletterend. Om te voorkomen dat de huidige asielcrisis zich in de toekomst herhaalt, is het hoog tijd voor kordate maatregelen en een beleid naar Deens model.

Filip De Man & Annick Ponthier

Federale Volksvertegenwoordigers


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Videoverslag over Bloc Identitaire en FN in Frankrijk

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Domme kinderen ?

 

De Gazet van Antwerpen bloklettert vandaag :

Turken vinden 300.000 euro in bankkantoor en geven geld aan politie.

Het blijkt te gaan om drie belgen van Turkse origine die  bij de verbouwing van een voormalig bankkantoor in Gent ongeveer 300.000 euro gevonden hebben in een oude bankkluis. Ze brachten de politie van hun vondst op de hoogte. Proficiat en bedankt !

Als het gaat om criminele feiten dan zou zo'n artikel er anders uitzien :

Belgen roven 300.000 euro in bankkantoor en beschieten politie

Criminele feiten worden gepleegd door belgen, desnoods Gentenaars of Brusselaars. Goede daden worden toegeschreven aan allochtonen, ook al vallen die slechts sporadisch voor.

Zo doet de collabo-pers aan beeldvorming. Nemen de regime broodschrijvers ons echt voor domme kinderen ?

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kareltje van de statsgool loopt over naar hangeltjes ...

 

Scoop! Onverdeelbaar Gewaand Vlaams Rechts Front Krijgt Zware Klap: Kareltje (7,5 jaar) loopt over!
 
lievste hangeltjes.
.
sory dat ik u stoor maar ik hep een dik probleem. ge weet mischien dat ik alteid mijn mooie tekeniks naar de frud van koekkestad stuurdre. maar vandaag heeft de juf mij voor de les efk&s a part genomen en ze zag er serijeus boos uit.
.
kareltje foei zei ze. ik heb gehoord dat uw tekenings op een vieze regtse site staan. foeifoeifoei gij anarchist. en ik begost direkt te huilen natuurlijk want ik zie niet graag als mijn lievelngsjuf boos is. maar ze heeft mij dan over mijn kopke gestreelt, want dat doen ze ook wel eens in de statsgool he.
.
weetgewat zij ze toen. zoek gewoon een deftige website. gezond lings. en hoe kan ik die herkenne hemmek toen gevraagt. das niet moeilijk zei zij, als daar soms fotoos opkomen met mooie gelsuyerde vrouwe dan zit ge goet. en zo ben ik bij de hangeltjes gekomen. dat zit bij older vol met gesluiyerde vrouwen en lieve meneeren die op blote voetn bidde. dus as ge aub wilt dan stuur ik afentoe een schoone tekenink op. ik denk dat de juf dan ook grellig blei zal zijn amai nog niet. ja ik houd zielig veel van de statsgool.
 
ps. ik hem die vuile frudt ineens maar gehakt. tzal ze leren de fasciste. ik voel mijn eigen door die regse honde misbruikt.
.
ps2. ik hadt mijn mooie tekenjks eerst aangebode aan de site van het aff maar die wilde niet. had iets te maken met een incompatiebele resolutie of zo. speitig.
.
kareltje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allochtonen beschuldigd in Zaventem van cocaïnesmokkel. Discrimatie ? Racisme ?

 

 

Bagage-afhandelaars op Zaventem kregen tot 30.000 euro per cocaïnekoffer die ze door de douane loodsten. De politie heeft tien werknemers gearresteerd die bij deze smokkel betrokken zijn, het gaat vooral om jonge belgen van allochtone afkomst.

Acht van de tien gearresteerde werknemers van de luchthaven zijn voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Minstens vier onder hen zouden zijn aangehouden.

De bagage-afhandelaars werkten voor Colombiaanse drugskartels. Mogelijk gaat het zelfs om meer dan één bende.

De bagage-afhandelaars kregen per telefoon de opdracht om bepaalde koffers "een speciale behandeling" te geven. Meestal moesten ze een rugzak of een pakket uit de koffer halen alvorens die naar de douanecontrole ging. Met die rugzak cocaïne wandelden de bagage-afhandelaars doodgemoedereerd voorbij alle controles en leverden hem af aan een andere tussenpersoon.

Bij de andere werknemers stelde niemand zich vragen over die collega's met een rugzak. De bagage-afhandelaars krijgen op vele plaatsen doorgang met hun werkpas en wandelden zo met de cocaïne naar buiten.

De inval van de politie vond eind vorige week plaats. Bij de gearresteerden zouden ook enkele belangrijke pionnen van de drugskartels zitten, maar het brein achter de hele operatie blijft in Colombia buiten schot.

Bron : Vandaag.be


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindejaarsgroeten van Chris uit Gent

 

 

Prettige feestdagen aan het team van Angeltjes en zijn helderdenkende bezoekers.

Vanwege een vaste bewonderaar,

Chris


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloc Identitaire : succesvolle bijeenkomst tegen de islam te Parijs

 

 

1053 betalende aanwezigen en 241623 intenetaansluitingen volgden rechtstreeks "het Assisenhof over de islamisering van Europa" in Parijs tijdens het voorbije week-end. Een groot succesmet heel wat internationale allure en aanwezigheden.   De fanatieke homo-burgemeester van Parijs had zich verzet tegen de bijeenkomst maar werd door de politieprefect niet gevolgd in zijn verbod op de bijeenkomst.  Wij zien dit in onze Vlaamse steden niet gebeuren, dat de stellingname van een burgemeester niet gevolgd wordt door de hoofdcommissaris. Vanzelfsprekend waren er ook de klassieke linxe oproerkraaiers die met gemaskerde smoelwerken hun haat kwamen botvieren maar er niet in gelukten de manifestatie te verhinderen.

Het aanwezige Bloc Identitaire publiek juichte de sprekers toe, zowel Fransen als buitenlanders met het scanderen van de kreet "Liberté, liberté ...". De bekendste spreker was de Zwitserse volksvertegenwoordiger van de UDC/SVP, Oskar Freysinger, de initiatiefnemer van het minarettenverbod en de uitwijzing van vreemde criminelen. 

De Bloc Identitaire poogt de verschillende volksgroepen uit Frankrijk te groeperen en komt daarmee op het terrein van het unitaire of centristische Front National. In de persmededeling klinkt het als volgt : " ...de alliantie van leken- en identitaire organisaties van links of rechts moet crescendo gaan, want de eenheid is belangrijker dan ons individuele verzet tegen de bedreiging die de islam betekent voor onze Europese waarden en cultuur."

Mooie woorden, nobele bedoelingen, maar al het mogelijk zijn dat linkse en rechtse identitairen (zeg maar volksnationalisten) een succesvolle samenwerking  zullen realiseren ? Er zijn ons geen noemenswaardige voorbeelden bekend.  Het Bloc Identitaire zal in 2012 een kandidaat voor de presidentsverkiezingen aanduiden. Marine Le Pen zal hier alleszins niet gelukkig mee zijn. 

In de Franse pers lazen wij vanmorgen enkel afschuwelijke haatartikels, zoals te verwachten. Tevens het bewijs dat de bijeenkomst meer dan geslaagd was.

Ray

http://www.bloc-identitaire.com/actualite/1656/assises-islamisation-europe-triomphe-fondateur 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste politieke peiling van het jaar

 

De cijfers van de opiniepeiling van de Libre belgique en RTL bevestigen de vorige trends.

Vlaanderen :  (foutmarge 3,7%)

1.N-VA : 31,2% (-0,6% vergeleken met september 2010)

2.CD&V : 17,0% (+0,4%)

3.sp.a : 14,8% (+0,6%)

4.Open Vld : 13% (+1,2%)

5.Vlaams Belang : 11,4% (-1,4%)

6.Groen!: 7,8% (+1,0%)

7.Lijst Dedecker : 2,6% (-1,0%)

8.Andere : 2,2% (-0,2%)


Top 10 populaire politici :

1.Bart De Wever (N-VA): 52 (-6 vergeleken met september)

2.Kris Peeters (CD&V): 29 (-1)

3.Johan Vande Lanotte (sp.a): 28 (+15)

4.Elio Di Rupo (PS): 25 (-8)

5.Frank Vandenbroucke (sp.a): 20 (-2)
Alexander De Croo (Open Vld): 20 (=)

6.Siegfried Bracke (N-VA): 19 (-2)

7.Yves Leterme (CD&V): 18 (+4)

8.Caroline Gennez (sp.a): 17 (+3)
Herman Van Rompuy (CD&V): 17 (+3)

9.Wouter Beke (CD&V): 16 (+6)




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!