Angeltjes
27-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steniging in Afghanistan

 

In een achterlijk Afghaans dorp werd een 25-jarige vrouw gestenigd nadat ze beschuldigd was een affaire te hebben met een getrouwde man.  Ook de man werd achteraf zwaar aangepakt. De BBC heeft een beeldreportage van dit "incident" gemaakt. Wij laten het niet zien, omdat we principieel geen beelden tonen van ruw geweld.  Indien gewenst : hier zijn de beelden. Gevoelige lezers/kijkers zijn gewaarschuwd.

Achteraf rechtvaardigen enkele sadisten deze wijze van bestraffing.  De aanhangers van de godsdienst van de vrede beledigen de profeet als zij steniging inhumaan of ongrondwettelijk noemen. De wetten van het officiële Afghanistan zijn gemaakt door corrupte politici, terwijl de sharia de wet van allah is.

Met dit misselijkmakend soort onmensen kan je nooit wat bereiken.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canada verveeld met familie Tunesische ex-president

 

 

Welke Tunesiërs, familie van de president, bevinden zich in een luxueus Canadees hotel ?  Ook aandacht voor de rellen in Egypte. 

 Allemaal goed en wel : de vrienden van de islam moeten hun eigen problemen oplossen in hun eigen Prachtlanden. Het is overduidelijk, dat met deze rellen elke islamiet zich kan aandienen in het verfoeilijke Westen en direct asiel zal krijgen. Zodat van hieruit de "strijd" verder kan gezet worden én tegelijk geëist zal worden dat wij onze verderfelijke levensgewoontes moeten inruilen tegen de hoogwaardige principes vervat in de koran.  Zeg, dat we overdrijven en we snijden u de keel over op zijn halals.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : een droevig gedichtje

 

Ach

Je hebt alles geduld,
Je plicht perfect vervuld,
Nu ben je versleten,
Morgen al vergeten,
Voor het laatst uitgetrokken,
Je trouwe ouwe sokken.

Rony



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook in NL gesjoemel met auteursrechten

 

Directeuren van grote radiostations staan bij Buma/Stemra ingeschreven als componist van honderden liedjes. Zo ontvangen ze geld voor nummers die ze zelf niet geschreven hebben, schrijft de Volkskrant. Onder anderen directeur van Radio 538 Jan Willem Brüggenwirth en directeur van Skyradio Ab Trik staan in de database van Buma/Stemra vermeld als componist of medecomponist. Als rechthebbende krijgen ze jaarlijks duizenden euro's.

Volgens de directeuren is nu eenmaal besloten dat zij het geld innen voor de componisten die intern bij hen werken. Vervolgens gaat dat via hen weer naar de componisten. Ze verdienen er zelf niks aan, zeggen ze. Volgens componisten zit het anders. Tegen de krant zeggen ze anoniem dat ze worden gedwongen radiobonzen mee te laten delen in de inkomsten.

Waarom de echte componisten niet gewoon bij Buma/Stemra worden ingeschreven, is onduidelijk. Volgens Trik schijnt deze constructie handiger te zijn. Tot zover deze mededeling die wij vonden in Trouw.

De auteursrechten-problematiek (die uiteraard een internationaal gegeven is) zorgt door zijn complexiteit als een ideale achtergrond voor malafide praktijken en even malafide personen of instellingen die de kans zien, zich te verrijken. En de politiek kijkt machteloos toe.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Wever, stop met belgië te redden + Aanpassing 27.01.11

 

Ik hoor ze graag bezig, de politiekers die het land B zullen redden, die bezorgd zijn voor "de menschen" en die het zo goed menen met ons geluk.  Het is een beetje vervelend, wat ze nu meemaken, maar ieder is er voor zichzelf van overtuigd, dat niet zij of hij de schuld is van de impasse, maar het zijn de anderen.

De komedie druipt er af, er wordt geacteerd alsof er een Oscar te verdienen valt en de regimejournalisten spelen dat spel mee.  Niemand wil verkiezingen, want die lossen niets op. Straffe kerels en meiden, die politici, die weten gewoon wat u en ik gaan doen als we opgeroepen worden om opnieuw een parlement samen te stellen. Zij kennen de uitslag al bij voorbaat, daarom besparen zij ons de moeite van een verloren zondagmorgen.  De trouwe lakei, Wouter van Besien, altijd de eerste om, om het even wat goed te keuren, zei het gisteravond nog op het nieuws : "De mensen willen een regering en géén verkiezingen". Wouter zag er niet goed uit.  Werd hij mishandeld door de andere partijvoorzitters, omdat hij te nadrukkelijk de eerste van de klas wil zijn ?

Wie de deuren weer potdicht houdt, is de NVA.  Gaat men daar eindelijk inzien, dat het land B niet gered wil worden door halve, driekwart of hele Vlaamsgezinden ?  Of zoekt De Wever  een zo gunstig mogelijke uitgangspositie voor nakende verkiezingen ? Sedert de NVA-Strategogroep op non-actief is gesteld door de voorzitter, ligt de volle beleidsverantwoordelijkheid op diens zware schouders ...  Wij zijn er al lang van overtuigd, dat de NVA enkel uit is op een versterking van zijn politieke positie, via nieuwe verkiezingen.  Want koppig weigert de NVA in het Vlaams parlement elk initiatief te steunen dat een zweem vertoont van onafhankelijkheidsstreven. (Tenzij het zeer geheim binnenkamers zou zijn).

Nieuwe verkiezingen zijn het échte NVA-streefdoel.  Om wat te bereiken ?  Dat blijft confuus, zoals de ganse strategie van deze partij tot hiertoe absoluut niets heeft opgeleverd. De NVA is als een TGV-trein die klaar staat om te vertrekken maar de machinist wil per se over de autostrade rijden : men weigert duidelijk te zijn en klampt zich vast aan het belgisch model.  De zelfstandigheidsidee die bij heel wat Vlamingen aanwezig was (en hopelijk nog is) verliest aan geloofwaardigheid door het dralen en om de pot draaien. Er is niets bereikt.

Ja toch, een aantal fundamentele toegevingen inzake Brussel en de Rand en het behoud van Vlaamse financiële transfers naar de Franstaligen.  "Wij zullen blijven geven, tot het op is"  en dan zullen de Vlamingen nogmaals beschuldigd worden van botte onwil. Dat is er bereikt.

Het is zo duidelijk als pompwater, dat de Franstaligen ons haten en ons enkel gebruiken voor onze brave centenafdrachten.  De beelden van de fanatieke Franstalige belgen die op een leeuwenvlag hun woede koelden vorige zondag tijdens de "shame"-betoging, zeggen voldoende.

In Terzake vanavond, terwijl wij dit stukje schrijven, komen van Vlaamse kant enkel Caroline Gennez en Wouter van Besien aan het woord, de twee partijen die enkel in naam "Vlaams" zijn, want zij vragen niet liever dan de Walen hun zin te geven. 

Je moet echt van slechte wil zijn, om niet in te zien dat het land B al jaren onbestuurbaar rondzwalpt. Wanneer heeft een van de onderhandelaars de moed om te zeggen : "Er is slechts één oplossing : ieder gaat zijn eigen aparte weg". 

De Wever, stop met belgië te redden !  Je toekomst ligt in Vlaanderen. Hier is wel een grote democratische meerderheid die de crisis kan overwinnen en die wil werken voor de welvaart en de vrijheid van het volk.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw Belspelletjes

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Partijpolitieke journalisten

 

Zowat alle VRT-journalisten uit de tijd van Siegfried Bracke hadden een politieke kleur. Dat schrijft Kris Hoflack, hoofdredacteur duiding, ongeveer met zoveel woorden op de webstek van de VRT-redactie. Enkele journalisten van de openbare omroep zijn daardoor stevig in hun wiek geschoten. Guy Janssens, Peter Verlinden en Stefan Blommaert – generatiegenoten van Bracke – stellen fors dat ze niet geassocieerd willen worden met “partijkaartjournalisten”.

Dat Bracke tijdens zijn VRT-periode als socialist stond geboekstaafd, staat buiten kijf. Dat hij gedurende een bepaalde periode het Vlaams Belang uitspuwde evenzeer, hoewel hij zoals bekend ook niet helemaal vies was van het tegen vergoeding modereren van een lokaal debat dat in 2005 door het Vlaams Belang werd georganiseerd.

Het is in ieder geval een beetje flauw dat Bracke klaagt over reputatieschade wanneer men hem zijn jarenlang SP-lidmaatschap en het schrijven van columns voor het socialistische partijblad aanwrijft. Wat journalist Wim Winckelmans vandaag schrijft in De Standaard, is dan ook terecht: “Bracke klaagt nu over reputatieschade. Welke reputatie? Zijn reputatie van onafhankelijk journalist die hij negentien jaar geleden al te grabbel gooide ?”

@ VB 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Auditeur Raad van State adviseert verwerping klacht VB-partijfinanciering

 

De auditeur van de Raad van State adviseert in zijn verslag aan de Algemene Vergadering van de Raad van State de klacht die tegen het Vlaams Belang werd ingediend wegens schending van het EVRM* en die zou moeten leiden tot het intrekken van de dotaties voor onze partij, te verwerpen.

De klacht werd ingediend op 17 mei 2006 door vertegenwoordigers van alle Franstalige partijen en vertegenwoordigers van S.pa en Groen!, alle leden van de Controlecommissie inzake partijfinanciering.

Directe aanleiding voor de klacht was de veiligheidsmeeting die het Vlaams Belang in Antwerpen hield op 11 april 2006. Dat was voor de indieners van de klacht meteen de kapstok om de Raad van State te overstelpen met pamfletten, brochures, teksten, lokale bladen, congresteksten... over een periode van ongeveer twintig jaar, elementen die zouden moeten aantonen dat het Vlaams Belang vijandig staat tegenover het EVRM. Nochtans staat in de uitvoeringsbesluiten dat de aanvraag verjaart “zestig dagen nadat de verzoekers kennis hebben gehad van het laatste feit”.

De conclusie van de auditeur is dat alle stukken die ouder zijn dan zestig dagen voor het indienen van de klacht, niet in aanmerking mogen gebracht worden. Blijven dus als stukken nog over : de toespraken van Gerolf Annemans en Filip Dewinter op de veiligheidsmeeting van 11 april 2006, en een “racistisch elektronisch bericht”. Daarover concludeert de auditeur dat zij geen afdoende bewijs leveren dat het Vlaams Belang doet blijken van een vijandigheid ten aanzien van het EVRM.

Uiteraard is dit geen definitieve uitspraak. Wel volgt de auditeur hierbij de argumenten van het Vlaams Belang. Dat is alvast een opsteker.

Jurgen Ceder Senator

Joris Van Hauthem Woordvoerder

* EVRM : Europees Verdrag Rechten van de Mens

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam sluipt binnen via Halal Hollandse kaas

 

Wil u meer weten over dit boerenbedrog : hieronder een bruggetje naar een artikel van de Trosradar

http://www.trosradar.nl/nieuws_detail/bericht/oer-nederlandse-kaas-bereid-volgens-sharia/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lied voor mezelf - Paul van Ostaijen

 

Uit de bundel "Het Sienjaal" (1918)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedichtendag : buiten competitie

 

Ach Walen geef het toch toe, Vlaanderen is jullie melkkoe

Maar deze koe, bruisend van leven, blijft niet ééuwig melk geven

Jullie zijn parasieten die het vette der aarde genieten

Van alle schulden ontheven, nog nooit een euro aan Vlaand’ren gegeven

Altijd maar eisen en steeds maar krijsen

Maar de wraak is zoet

en eens komt de tijd

dat de koe zich van dat juk ontdoet !
.
Mieke
***
.
't zoontje van...trok er de stekker uit
maar vandaag staat hij te springen
om er terùg aan te beginnen
vraagt zich niemand dan nog af
is die jongen bij zijn zinnen ?
weet het zoontje van...niet meer
waarom hij een einde stelde
aan die eeuwige ellende
tussen vlamingen en francofoon
of wil hij 't belziekske redden
zo de vader, zo de zoon ?
laat hem ook zijn kans eens wagen
maar het wordt een zware klus
misschien raad aan papa vragen
hoe met olie vuur geblust
't is nu negen maand geleden
toen zat alles nog muurvast
't begint stilaan te bewegen
in de richting "belgié barst" !
.
Jos


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5000 €uri en we zwijgen erover

 

De Duitse jezuïeten willen 5.000 €uri schadevergoeding betalen voor de slachtoffers van seksueel misbruik in hun colleges. Dat betekent in totaal 1 miljoen €uri voor de ongeveer 200 slachtoffers die geregistreerd zijn. Dergelijke schadevergoedingen "kunnen op geen enkele manier de geleden schade compenseren", erkende woordvoerder Thomas Busch. Maar het is beter dan niks.
 
Het voorstel tot schadevergoeding komt er een jaar nadat het schandaal uitbarstte met onthullingen over seksueel misbruik in het vermaarde jezuïetencollege Canisius in Berlijn. De feiten deden zich voor in de jaren 70 en 80. Daarna kwamen ook andere jezuïetencolleges in opspraak, onder meer in Hamburg, Bonn en Sankt Blasien. En nog andere, want jezuïeten zijn ook maar mensen, zoals  de Vlaamse mijnheer Versteylen van "Anders Gaan Arbeiden, Leven, Eten, Vrijen"  terecht opmerkt. 
 
Het is nog niet helemaal duidelijk hoe dit voorstel in de praktijk zal werken. Zijn die 5000 €euri per keer, per pater, per soort activiteit ? Wat met de "diepe draaiers" die ten hemel gestegen zijn, en dat zijn inmiddels de meesten van die kinderliefhebbers.  Is daarmede de zaak van de baan ? 

Zijn de jezuïeten (die ook eerst alles ontkend hebben natuurlijk) van oordeel dat kindermisbruik zoiets is als bordeelbezoek. Mits te betalen, spreken we er niet meer over.

Ray


26-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk een goed initiatief van Europa : bescherming Pompeï

 

De Europese Commissie zou geld kunnen vrijmaken voor de renovatie van Pompei en andere waardevolle historische sites in het zuiden van Italië. Dat heeft de Europese Commissie vandaag laten verstaan.

De Commissie zou fondsen uit een Europees programma voor het zuiden van Italië kunnen heroriënteren om bij te dragen aan het herstel en renovatie van historische sites, meldde de woordvoerder van eurocommissaris voor Regionaal Beleid Johannes Hahn.

Pot van één miljard euro
Het is voorlopig onduidelijk hoeveel geld er vrijgemaakt zou kunnen worden voor het Italiaanse patrimonium. Het hele programma beschikt over een budget van zo'n één miljard euro, maar dat kan onmogelijk integraal naar de sites gaan. Zo zijn reeds fondsen toegewezen aan tal van andere projecten.
 
Italië moet de Commissie tegen de lente een lijst doorsturen van sites die voor Europese financiering in aanmerking kunnen komen. In ieder geval moet ook de Italiaanse overheid nog steeds geld op tafel leggen. Bij dit soort projecten financiert de Commissie doorgaans de helft van het totale kostenplaatje.
 
Slecht onderhoud
Hahn sprak dinsdag met de Italiaanse minister Raffaele Fitto over de recente instorting van het Huis Der Gladiatoren in Pompei. Door slecht onderhoud en een gebrek aan investeringen verkeert de archeologische site al jaren in slechte staat. De Italiaanse regering besloot bovendien om zware besparingen te realiseren in het cultuurbudget.

De drommen toeristen die dagelijks rondlopen in Pompeï vormen een constante bedreiging voor deze tragische Romeinse stad. Ook de vele muurschilderingen die al dan niet aan de open lucht zijn blootgesteld moeten dringend beschermd (of degelijk gerestaureerd) worden. Het is overduidelijk, dat Italië zelf schrijnend in gebreke blijft. Dat geldt niet enkel voor Berlusconi maar ook voor al de voorgaande regeringen. Een schande ! 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het sprookje is uit : Vande Lanotte stopt er (denkelijk) mee

 

Koninklijk bemiddelaar Johan Vande Lanotte gaat om 17 uur naar het paleis om zijn ontslag in te dienen bij koning Albert II. Vande Lanotte legt na het onderhoud met de vorst een verklaring af in de Senaat, bevestigt zijn woordvoerder. Dat Vande Lanotte ontslag zou nemen, wordt officieel niet bevestigd, maar dat de sp.a'er na zijn bezoek aan de koning een verklaring aflegt, wijst erop dat hij er naar alle waarschijnlijkheid de brui aan geeft.

De vergadering van woensdag met de voorzitters van de Vlaamse partijen N-VA, CD&V, sp.a en Groen! werd gezien als een zoveelste cruciale vergadering. Uit de bijeenkomst moest blijken of de missie van Vande Lanotte nog zin heeft en of de zeven partijen in staat waren eindelijk echte onderhandelingen op te starten. Het optimisme over de afloop was niet bijster groot.

Na afloop van de vergadering pleegde de bemiddelaar nog telefonisch overleg met de N-VA- en PS-voorzitters Bart De Wever en Elio Di Rupo. Om 17 uur, een half uur later dan eerst gepland, gaat Vande Lanotte naar koning Albert II. Volgens de woordvoerder van de Vlaamse socialist legt Vande Lanotte nadien in zaal M van de Senaat een statement af.

Vande Lanotte is al sinds 21 oktober vorig jaar koninklijk bemiddelaar.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VL

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaat Egypte de weg van Tunesië op ?

 

 Betogers eisen het ontslag van president Moebarak, die bijna 30 jaar aan het bewind is.  Democratie heeft nooit bestaan in dit Prachtland. Het volk vraagt dat ook niet. Wel werk en een beetje leven volgens de regels van de koran. Meer moet dat niet zijn.

 

Een van de vragen is hoe lang de politie, het leger en de veiligheidsdiensten het regime trouw zullen blijven ? Vervolgens zal er veel afhangen van de houding van de extreem-islamisten : zij zullen deze kans niet laten voorbijgaan om de macht te grijpen als zij de mogelijkheid zien. 

 Wat is hier aan de hand ?  Een man ligt languit boven een vlag op de grond. Tientallen nieuwsgierigen kijken van op een afstand, weinig geïnteresseerd toe.  Een passerende fotograaf werpt een blik op de man :  leeft hij nog ?  Vreemd is dat niemand zich daadwerkelijk schijnt te bekommeren om het lot van dit "slachtoffer" (?) dat met in mekaar gevouwe handen rustig afwacht of er wellicht een ambulance onderweg is.  Dit beeld zegt veel over de typisch islamitische onverschilligheid tegenover pijn en dood. Een simpele momentopname vertelt soms het verhaal van een ganse cultuur.

 

De politie heeft traangasgranaten afgevuurd in de eigen gelederen. Opzet of domheid ?  

 

En wij in het domme zelfmoord-Europa, wij kijken toe.  De politiek- correcte landverraders die anders met hun grote monden, alles weten en regelen, durven geen bek open te doen, uit angst een verkeerd signaal te geven aan de islamdictaturen.  "Komt allen naar hier, onze landen zijn weliswaar failliet maar wij doen of het niet waar is en we blijven geld lenen om onze sociale plichten tegenover de wereld te vervullen ; binnenkort is heel Europa ook één dictatuur maar de islam wordt niets in de weg gelegd." Dat zou tenminste een duidelijk signaal zijn. Maar zelfs dat durft de dievenbende van Barroso niet.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dienstmededeling : alweer een dikke proficiat !

 

Onze interne reactiemodule is weer aan flarden gescheurd dankzij een reageerder, die een link heeft doorgegeven die veel te breed is.  Heer Ottorongo, u weet wie ik bedoel.

Vermoedelijk zullen een aantal reacties in de mist verdwijnen. Iedereen is weer dolblij op de redactie, maar wij voeren de herstelling ditmaal op zijn "ambtenaars" uit. Eerst de gazetten lezen, dan koffie drinken, met de collega's grapjes uitwisselen, uitgebreid gebruik maken van de sanitaire installaties, kruiswoordraadsel oplossen, enkele privé telefoontjes plegen, het menu voor de komende dagen, wikkend en wegend, bestuderen en dan zal het wel 4 u  worden, zeker, het moment om bij de tikklok te wachten tot het tijdzijn van 4 u 12', het einde van weer een drukke werkdag.

Verdorie, nu moeten we die blog morgen nog herstellen.

Het Angeltjesteam.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Satire bijde Waalse 0000 : Café Serré

 

Vanmorgen op de RTbF, een stukje Waalse satire van Hoog Cultureel Niveau in het brabbeluitzendinkje Café Serré.

De conférencier heeft de oplossing voor de regeringsonderhandelingen die tegengewerkt worden door "ce parti bête" (die domme partij, u weet wel, de NVA).  Wij zijn geen aanhangers van die partij en van de door haar gevolgde strategie, maar we worden misselijk van de onmenselijke manier waarop de Hangmatters hun schandelijke lusten botvieren op De Wever & C°. Om in de zelfde stijl te blijven, zouden wij kunnen insinueren dat alle Walen, potentiële Dutroux' zijn. Dat noemen we dan, satire.

Het verhaaltje : er is vandaag een zoveelste studie verschenen die het land B op de 5de plaats rangschikt van de landen waar de inwoners aangetast kunnen worden door de afgrijselijke ziekte die kanker heet. De Waalse grapjas van dienst rekent vervolgens uit hoeveel kiezers van de NVA  jaarlijks zullen uitvallen en het goede nieuws is, dat we er over enkele jaren zullen van af zijn ... Is dat geen satire van de bovenste plank ?

Er zijn zaken waar men niet mee spot of lacht.  Wat verwacht je echter van mensen met een beperkt cultureel en geestelijk niveau ?  Dat scharrelt zich doorheen het leven, al zuipend en copulerend. Dat is ook satire.

http://www.rtbf.be/info/matin-premiere/cafe-serre-298844


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie deed dit nu weer ?

 

Op (of in ?) de Philippijnse hoofdstad Manila ontplofte een bom in (of op ?) een autobus : 4 doden, + 12 gewonden. De nieuwslezeres weet niet wie het gedaan heeft. Wij ook niet. Maar wij gokken op de aanhangers van de godsdienst van de vrede. Gokken is toegelaten, belspelletjes niet.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Palltieterke vergist zich

 

Antwerpse coalitiegenoten

Een mens kan alles niet weten en in Antwerpen (de thuisbasis van 't Pallieterke en van Angeltjes) zegt men "ik heb mijn eigen vergist", behalve als men De Wever heet, dan klinkt het "errare humanum est", alhoewel wij Bart niet in staat achten tot dergelijke bekentenis.

In de rubriek Dwars door Vlaanderen ('t Pallieterke 26 januari 2011) op pagina 6 staat een stukje "Bart moet zijn plaats kennen" over De Wevers voorstel om slimme camera's te plaatsen op de uitvalswegen. En dan schuift de scribent van dienst uit : "De Wever heeft, voorlopig, de pech dat hij in de oppositie zit".

Een vaak gehoorde vergissing : De Wever zit helemaal niet in de oppositie.  De Antwerpse NVA heeft het kartel met de CD&V gehandhaafd en derhalve maakt De Wever deel uit van de Antwerpse bestuursmeerderheid, zijnde de sossen, die op hun laatste benen lopen, de CD&V met de NVA, de Open VLD en één onafhankelijke (de losgescheurde en soms losgeslagen Epo van Campenhout die zowel liberaal, Vlaams-nationalist als socialist is). De NVA heeft trouwens een bestuurspost : het ondervoorzitterschap van het OCMW.

Vergeet het niet : de NVA is in de stad van allah sedert 2006 mede verantwoordelijk voor het fantastische multicriminele gepamper, de financiële flaters, het falende OCMW-beheer en het door de sossen al meer dan 90 jaar overheerste beleid.  Ook al heeft de NVA geen schepenzetel, de partij zit niet in de oppositie.  

Ray




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!