Angeltjes
18-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walter Damen, zulk een fijne man



Op onderstaande foto herkent u Walter Damen, een advocaat die in Antwerpen de reputatie geniet van een Marokkanenadvocaat te zijn.  Hij heeft voor die richting gekozen, om een verzekerde toekomst te hebben en het is echt een joyeuze kerel.

Laat het ons onmiddellijk duidelijk maken, wij hebben een grote boon voor Walter.  Als CD&V raadslid van het district Deurne, woonde hij in Berchem wat niet mag, maar terecht oordeelde Walter dat hij als jurist geen rekening hoefde te houden met de wet. Hij niet en zijn Marokkaanse vrienden evenmin.  Wat gaan we nog meemaken ? Hier een bruggetje naar de valse aantijgingen tegen onze Marokkanenadvocaat  ; zelfs zijn eigen moeder probeerde hem er in te luizen.
http://www.politicsinfo.net/forum/archive/o_t__t_27140__vb-walter-damen-cd-and-v-ontmaskerd-als-een-bedrieger.html

Van toen af lag Damen in onze bovenste schuif. En telkens we die dichtklappen, roepen we opgewekt : " Sorry, voelt ge het in uw koppeke, Walter ?"

In het Vlinderpaleis, waar Damen persoonlijk voor de inrichting gezorgd heeft en het is er aan te zien, bevindt zich eigenlijk zijn tweede verblijf, want de arm der wet treedt zeer gestreng op tegen de brave jongeren die op Walters steun kunnen rekenen, dus zijn aanwezigheid is veel vereist.   Walter heeft een systeem bedacht dat knap in mekaar zit in zijn eenvoud.  Elke blank slachtoffer is in feite een smeerlap, een racist, een onverdraagzaam iemand, een provocateur die de jongeren uitdaagt en uitlokt.  Voilà.  Vermits de meeste rechters wereldvreemde ET's zijn van de Planeet "Links is Flinks" genieten de patiënten van Damen steevast over een gunsttarief.  Medeplichtigheid aan de dood van een provocateur zoals Guido de Moor ?  150 uren hout sprokkelen en zeer veel spijt mimeren.  
 
Luc van Balberghe van Vrij van zegel ligt in de clinch met onze couscousvriend, want die laatste heeft een klacht neergelegd. Ha ja, dat hij gelijk heeft, ha ja ! Liegen dat ge zo zwart ziet als uw toga, dat mogen alleen advocaten.  Mensen bezwadderen en hun levens verwoesten, dat mogen alleen beroepspleiters die aan niemand verantwoording verschuldigd zijn.  Aan het eigen geweten ?  Natuurlijk niet, dat heeft mijn held uit de bovenste schuif niet.

http://www.vrijvanzegel.net/blog2/index.php?/archives/253-Soms-is-het-slachtoffer-echt-schuldig.html#extended



Ray (trots dat zijn naam onder de foto mag van de flinke Walter Damen uit-de-bovenste-schuif)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juffrouw Ellen : vakantiekiekje



Opgevist vakantiekiekje door Juffrouw Ellen genomen  tijdens haar culurele reis in Italië, het land (volgens haar) van de opdringerige venten, de slappe spaghetti's, de zoetgevooisdste taal ter weireld,  en de beste beschermer  van de vervolgde moslims, dankzij citroenmannetje Prodi. 




Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvolging Berlusconi : flink in orde !



 Deze roodharige mevrouw heeft een naam als een sonate  van Scarlatti : "Michela Vittoria Brambilla" en als u niet van die ouwe Italiaan moet hebben, kan u eens proberen hoe ze klinkt en aanvoelt tijdens een sensuele salsa.  Je ziet, het is mogelijk mooi, ros en aantrekkelijk te zijn zonder een diploma van de kleuterschool van Hasselt. We hebben zelfs twee bruggetjes voor u aangelegd, zodat u niet hoeft bevreesd te zijn bij het zwijmelen de dieperik in te gaan. Op onze hulpvaardigheid staat geen rem.

Michela Vittoria is politica en ze wordt zelfs genoemd als mogelijke opvolgster van Berlusconi, alhoewel ze van die laatste in Italië moeilijk zullen afkomen.  Mochten wij moeten kiezen tussen het citroenmannetje Professor Prodi uit de links-links defilé of de flamboyante mevrouw, die bovendien niet op het mondje gevallen schijnt, we zouden het weten.  U verhuist toch mee naar Rome, Milano, Viareggio, en als het huisvuil opgeruimd is,  de heuvels van mia bella Napoli ? 






http://www.michelavittoriabrambilla.it/
http://it.wikipedia.org/wiki/Michela_Vittoria_Brambilla

Een bewonderaar (louter op politieke gronden) : Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Censuur in Dubai



Vanzelfsprekend wordt het wereld-internet gecensureerd door een aantal vrijheidslievende landen, zoals China e.a.
Hoe linkser de regering, hoe meer er gesnokt wordt aan de leiband van de bevolking.   De Chinese overheid  van dat zeer mooie land dat overeind blijft dankzij + 80-jarige seniele mannetjes heeft zelfs Microsoft en nog wat Amerikaanse roepers over freedom of speech weten te overtuigen, mede te werken aan de grofste censuur. Als er geld bij te pas kom kan je je geen principes veroorloven, is een gewaardeerde uitdrukking van Al Gore.

Ook het prachtige islamitische land Dubai, een van de Emiraten, legt internet aan banden.  De bevolking moet behoed worden tegen buitenlandse excessen.  In het binnenland worden Filippijnse dienstbodes behandeld als slavinnen en wordt alle handenarbeid  verricht door Aziatische gastarbeiders tegen hongerlonen en beschamende werkvoorwaarden waar je geen enkel syndicaat ter wereld ooit hoort over piepen. 

In Dubai censureert men een bepaald stuk van www.geenstijl.nl omdat het niet conform is met de heersende opvattingen. Dubai heeft namelijk geld genoeg om alle websteks ter wereld die als "niet geschikt voor moslims" geboekstaafd staan permanent te volgen. Erotica uit de jaren 1950 zoals u zich die herinnert uit Piccolo, is uitermate prikkelend voor de heren in lange jurken.




Het gecensureerde stuk is het vermelden nauwelijks waard, een buikdanseres die in haar kamertje aan het oefenen is en de kast over zich heen krijgt.  Niet erotisch, weinig geestig. Wat we ons hierbij wel afvragen is hoe zo'n censuurban technisch in zijn werk gaat ?  Microsoft e.a. moeten hier van afweten, ja toch ?  Willen ze op die manier op een wit voetje komen te staan met de moslims ?   

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oewaai oeworden beleedicht




Oewat denken die Ollanders oewel, onze patrie beleedichen ?  Oewat doet onze minister van Buitenlandse Affaires iertegen ?  Napoleon, réveille-toi !




Deze leuke tekening van de striptekenaar TRIK won in Nederland de Inktspotprijs van de Nederlandse pers.  Wiske met driekleurige lintjes in het haar en kruisjes in de plaats van haar ogen, maken duidelijk dat het afgelopen is met dat land.  EINDE van het verhaal of de strip. In kleine lettertjes "fin".  De Walen kunnen er ook hartelijk mee lachen.

Juffrouw Ellen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wiens woorden gelooft u ?



Mijnheer Stradi zond ons een brug naar Youtube met een montage van iets meer dan 6 minuten, waarin u fragmenten hoort uit toespraken van Tony Blair, Walker Bush, Bill Clinton, een arme gegijzelde Brit in Irak die kil vermoord is geworden, en vervolgens een trits experten die zich gematigd maar met kennis van zaken uitlaten over de godsdienst islam.  En voor de rest van de dag beloven we u het grote stilzwijgen over deze pijnlijke materie.  Tenzij  buurman Rachid me weer de muren opjaagt met zijn jankmuziek. 

"Naar welke moskee ga je vanmiddag voor het vrijdaggebed?" vroeg ik hem vanmorgen.  "Naar de Toerkse aan de Brederodestraat, zoals altijd, en u kunt binnenkort naar Borgerhout bij de moskee voor de Vlaams Belangers", glimlachte hij zijn gele tanden bloot.  Soms vind ik hem echt grappig.

http://www.youtube.com/watch?v=YiOY931PBQg&feature=PlayList&p=B994052B3D9535F2&index=1&playnext=2&playnext_from=PL

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fortis, de bank voor huichelaars


De Gazet van Antwerpen bevestigt ons bericht dat Filip Dewinter zijn Fortis-rekeningen heeft opgezegd, omwille van de "goddelijke beleggingen" die deze geldwinkel heeft ontwikkeld voor de halal-aanhangers.

De keuze die graaf Lippens (de broer van de burgemeester van Knokke)  en voorzitter van Fortis, hiermede maakt, is duidelijk die van elke Franstalige nobiljon : vriendje proberen te worden van diegene die men vreest. De talrijke Vlaamse klanten voor het hoofd stoten, is voor deze franskiljon van beroep geen enkele overweging waard. Evenmin als het negeren van een deel van de Westerse industrie.

Dat de officiële wapenhandel geweerd wordt in deze beleggingen, is ronduit een toppunt van schijnheiligheid : je kan in de islamitsiche landen geen betoging zien, of er lopen duizenden gekken met wapens te knallen.  Maar ze zijn wel tegen de wapenhandel, hoor ! Om dergelijke hypocrisie te aanvaarden, moet je een fameuze huichelaar zijn.

http://www.gva.be/nieuws/Politiek/default.asp?art={47BDE59C-9A71-409A-B2F6-CB016FBE3DE3}

De redactie van Angeltjes


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldbank gesloten wegens bommelding


De Wereldbank ontving een bom-melding en houdt de deuren potdicht vandaag. De bommelende hoofdrolspelers  die geacht worden tussendoor aanwezig te zijn, om rapporten opgesteld door hun ondergeschikten, te ondertekenen met hun vooraanstaande naam, komen normaliter zelden werken op vrijdag.   Da's jammer, want er zouden er best enkelen van in de lucht mogen, Van Speyk achterna.

Donderdagavond is het Happy Hour en dan begint het weekeinde, zodat dinsdagochtend met een fris hoofd, een uitgerust lichaam aan de slag kan gegaan worden om nieuwe intriges op te zetten en coalities af te sluiten om nog wat meer centen naar de eigen rekening over te hevelen : het zijn vooral de socialisten die erg bedreven zijn in deze aparte vorm van economisch handelen.

De Wereldbank, het goedbedoelde instituut dat naar de haaien wordt geholpen door allerlei afgedankte en ontspoorde politici van de wereld in belangrijke posities te planten.  Dat ze een voorbeeld nemen aan de correctheid van Zwitserse banken, waar hoereren, boeleren en graaien leidt tot onmiddellijk ontslag.

Welk soort bank wordt bedreigd door bom-meldingen ?  U mag het stilletjes denken.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een dikke bult die Waalse schuld door Wim


Vlaanderen is vanaf volgend jaar schuldenvrij...

Over de gecumuleerde schuld van 6,4 miljard euro van Wallonië en 3,7 miljard euro van de Franstalige gemeenschap wordt wijselijk niet geschreven... Het is maar iets over de 10 miljard.

Wallonië heeft onlangs meer dan de resterende helft van hun aandelen in Arcelor-Mittal verkocht.
Kwestie van geldnood....

Wim


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse geweldpleger naar Siberië
SEDELNIKOVO/BERLIJN -  Een 16-jarige Duitse geweldpleger uit Giessen is door de justitie en sociale diensten in Hessen naar Siberië gestuurd. De beoogde 's winters bitter koude 'strafkolonie' kent vrijwel geen moderne communicatiemiddelen en wordt daarom 'arm aan prikkelingen' genoemd. Daardoor zou de recidivist minder blootstaan aan impulsen die hem opnieuw de fout in drijven. Dit berichtte donderdag het dagblad Die Welt.
Foto: REUTERS

Het verblijf in een afgelegen Siberisch dorpje is echter niet alleen arm aan prikkelingen maar ook arm aan onder meer moderne sanitaire voorzieningen en verwarmingstechniek. Om de koude buiten de deur te houden moet er hout worden gehakt en behoeften worden in een vaak zelf uitgehakte beerput op een binnenplaats gedaan. In de kolonie verblijven meerdere ontspoorde jongeren.

Er is geen enkele luxe. De veroordeelde 'crashkids' zijn de hele dag in de weer in Sedelnikovo ten noordoosten van de stad Omsk. De winter duurt er zeven maanden en het kan er -50 graden Celcius worden. Televisie en mobiele telefoons zijn niet toegestaan. Het hele intensieve programma omvat doorgaans een periode van circa twee jaar waarvan één op de taiga.

In Hessen kan de jeugdrechter een tiener naar Siberië sturen. Het is de bedoeling dat die door de ontberingen en noeste arbeid zijn agressie leert beheersen. De school in Sedelnikovo is 2,5 kilometer lopen door de sneeuw en de begeleider vertaalt het Russisch naar het Duits. De lokale bevolking staat opvallend open en vriendelijk tegenover de buitenlandse criminelen.

De jeugdrechter oordeelde dat voor de 16-jarige uit Giessen geen ander alternatief meer voorhanden is als gevolg van zijn aanhoudende buitensporige agressiviteit. Siberië is de laatste strohalm voor de ergste gevallen, meent Frank Kröner die het project in Siberië in 1997 met één Duitse tiener begon. Volgens hem wordt 50 procent van de gevallen met succes voltooid.

Ondanks de primitieve levensomstandigheden is het onderbrengen van jeugdige agressieve recidivisten en hun begeleiders in Siberië geen koopje. Eén crashkid een jaar naar Siberië sturen kost 55.000 euro, ongeveer 130 keer het gemiddelde jaarinkomen in Sedelnikovo. Dit is ongeveer net zo duur als opsluiting in een jeugdgevangenis in Duitsland maar het is wel veel goedkoper dan behandeling in een gesloten psychiatrische inrichting of een tehuis in Duitsland.

(bericht overgenomen uit de Telegraaf)
-------------------------------------------------------------------------------------

Als de vrienden van de links-links parade dit lezen, vallen ze van hun stokje.   Verbanning naar Siberië was ten tijde van de Tsaren reeds een gekende straf, die door dictator Stalin in duizendvoud enthousiast overgenomen werd : er is dus geen enkele reden om te huiveren, al wat links doet is goed gedaan en wie dat navolgt, treft geen enkel verwijt.  De allochtonenpleiters beperken zich hedentendage tot de mededeling met aangepaste mimiek van diep berouw op hun gelaat "mijn patiënt heeft hééééél veel spijt". In plaats van 150 uren hout sprokkelen in het bos wegens medeplichtigheid aan een moord, zou het kleine tuig de grond kunnen omspitten in Siberië.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen sterk !

Europese organisatie 'Steden Tegen Islamisering' opgericht

Het Vlaams Belang heeft samen met een aantal andere gelijkgestemde politieke partijen uit Europa, de organisatie 'Steden Tegen Islamisering' opgericht. Met de oprichting willen de partijen duidelijk maken dat de "voortschrijdende islamisering" geen lokaal probleem is. Daarom zullen de deelnemende organisaties in de toekomst samen actie voeren om de "islamisering van West-Europa te bestrijden".

Veel interesse
De oprichtingsconferentie van 'Steden Tegen Islamisering' kon op heel wat Europese persbelangstelling rekenen. Vooral uit Duitsland en Oostenrijk waren er journalisten afgezakt om de conferentie bij te wonen. Dat had veel te maken met de aanwezigheid van Heinz-Christian Strache, voorzitter van de Oostenrijkse partij FPÖ. Die lichtte meteen toe waarom de oprichting van de organisatie voor de deelnemers zo belangrijk is.

Integratie
"De weigering van de islamieten om zich te integreren in onze westere samenleving is ons een doorn in het oog. In de islam worden vrouwenrechten en het recht op vrije meningsuiting te vaak met de voeten getreden. Het wordt tijd dat we ons verzetten tegen deze ontwikkelingen", aldus Strache.

"Islam terugslaan"
Vlaams Belang-topman Filip Dewinter sloot zich daarbij aan. "De vrijheid van godsdienstbeleving betekent niet het opdringen van waarden die haaks staan op onze westerse samenleving, zoals het dragen van een hoofddoek op het neerpoten van een moskee op elke hoek van elke straat. Het wordt tijd dat we de georganiseerde, radicale islam terugslaan", aldus Dewinter.

De nieuwe organisatie bestaat uit partijen of groeperingen uit Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannie, Italië en Vlaanderen.

De organisatie zal een eerste keer van zich laten horen op 2 februari tijdens een meeting in Parijs. In het najaar staat een bijeenkomst in Keulen op het programma. (belga/gb)


Overgenomen uit de Morgen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fortis foert ,met je goddelijke beleggingen + mea Culpa 07.30 u



De financiële instellingen voor wie geld geen kleur noch geur heeft, scharen zich zoals te verwachten aan de zijde van de moslims als ze daar een cent kunnen mee verdienen.  Dat ze hun andere klanten tegen het hoofd stoten, is hen in hun geldzucht ontgaan.  De Fortisbank (in het land B een fusie van het Gemeentekrediet en de Generale Bank) heeft de zogenaamde halal-beleggingsfondsen in het leven geroepen.  We hebben ons gehaast naar een islamitische webstek voor de juiste toedracht en we danken Filip Dewinter omdat hij tijdens de nieuwjaarsreceptie van zijn partij de genodigden inlichtte over deze affaire.  Mijnheer Dewinter heeft vandaag al zijn rekeningen bij Fortis opgezegd.

woensdag 16 januari 2008

Redactie Expliciet.nl: Beleggingen in aandelen zijn niet toegestaan in Islam (haram), omdat de ondernemingsvorm van de bedrijven die aandelen uitgeven niet-Islamitisch (batil) is. Het is dan ook onjuist - naast oppervlakkig - om te spreken over "halal beleggen" enkel en alleen omdat de bedrijven niet werken met alcohol en/of varkensvlees, bijvoorbeeld. Voor het Goddelijk Oordeel over beleggen zie: www.expliciet.nl/content/view/5744/98/
In een aantal Fortisfilialen kunnen moslims sinds eind vorig jaar investeren in een op maat gemaakt beleggingsfonds. Het gaat om aandelen die zorgvuldig werden geselecteerd op basis van de islamitische Shariawetgeving. Bedrijven die gelinkt zijn aan alcohol, tabak, varkensvlees, financiële diensten, wapens en vermaak zijn uitgesloten.

'De moslims zijn een belangrijk klantensegment', verklaart Hilde Junius, woordvoerster van Fortis. 'We willen een gepast antwoord bieden op hun wensen.' De veilige belegging die gekoppeld is aan de halal beursindex 'Dow Jones Islamic market Titans 100' lijkt een schot in de roos.

En u, u neemt toch ook een rekening bij Fortis !  Dan kan u ze ineen opzeggen.  Dat zijn dan twee bewerkingen.

Ray


+ MEA CULPA - 07.30 uur

Fortis is de fusie van de Generale Bank en de ASLK -  Het Gemeentekrediet is Dexia geworden.  Dank aan Joos en Ovi, onze kritische lezers.










17-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams Belang springt Wilders bij !



U kan zich niet voorstellen hoe gelukkig wij zijn op de redactie met onderstaand bericht !  Als we in Europa mekaar steunen over de grenzen heen, groeit de kans op het stoppen van de aan gang zijnde waanzin.  Zij "die zeggen wat de mensen denken", horen samen te werken.  Dit is een echt Angeltjes-stokpaard en we zijn rvan overtuigd dat velen er zo over denken.  Reacties meer dan welkom.

Vlaams Belang op bres voor Wilders

BRUSSEL -  Het Vlaams Belang is donderdag in actie gekomen voor Geert Wilders. De Vlaams-nationalistische partij veroordeelt het „dreigement” dat de grootmoefti van Syrië afgelopen dinsdag heeft geuit aan het adres van Nederland.

Het Vlaams Belang veroordeelt die „bedreigingen aan het adres van Europeanen die hun recht op vrije meningsuiting uitoefenen”. De grootmoefti moet zijn woorden intrekken. Doet hij dat niet, dan mag hij nooit meer in het Europees Parlement komen, aldus het Vlaams Belang. http://www.telegraaf.nl:80/buitenland/3056471/_Vlaams_Belang_op_bres_voor_Wilders__.html?p=12,1

----------------------------------------------------------------------


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesprek met Miss Marokko



Het zijn niet de lezers van de kwaliteitskranten Le Matin en Le Standard die op de hoogte zijn van het multiculturele Vlaanderen en de moeilijkheden in verband met de integratie van de moslims. Het is niet omdat je een gesprek voert met Temsamani (buiten het blikveld van Gennez) dat je weet hoe de moslimgemeenschap haar aanwezigheid in Vlaanderen ervaart.

Gina, onze pittige lezeres met het grote hart dat ze vaak op de tong draagt, woont al jaren middenin een allochtonenwijk, de Antwerpse Seefhoek, en heeft meer kennis én begrip voor de moeilijkheden dan de vingerheffers Van der Meersch en Desmedt.  Vingerheffers, ontkenners en betweters.

Vanmorgen had ik het voorrecht een lang gesprek te voeren met een moslima van 19 jaar, een beeld van een vrouw, met een elegante hoofddoek en een lieftalligheid die ik nog nooit bij een van haar landgenoten ervaren heb. Zij begon het gesprek, wat zeer uitzonderlijk is.

Ze woont vijf jaar in Antwerpen en spreekt erbarmelijk Nederlands, want heel de familie spreekt Berbers en op school waar ze zich sporadisch vertoont, heeft ze enkel Marokkaanse vriendinnetjes.  Ze keert nooit meer terug naar Marokko, want heel de familie woont hier en het leven is hier veel makkelijker.  Ze zal trouwen met een Marokkaanse man, ook als ze niet van hem houdt, haar ouders willen dat zo.  Een Vlaamse man komt niet in aanmerking, want dat is geen moslim.  Ze is op zoek naar werk maar door haar gebrekkige talenkennis, zal het moeilijk worden.  De Marokkaanse gemeenschap rekent er op, dat als nog meer landgenoten overkomen, er binnenkort een eigen economisch circuit zal ontstaan (dat waren niet haar woorden) zodat ze geen Nederlands meer hoeven te leren. En ja, de mannen zijn de bazen en de vrouwen moeten gehoorzamen, dat staat trouwens in de koran, zei ze met schitterende ogen.  Op mijn vraag wat ze ervan vindt dat in onze gezinnen man en vrouw gelijk zijn en dat er zelfs vrouwen zijn die de leiding nemen, was ze heel kort : dat mag niet. En verliefd worden op een Vlaamse jongen ?  Dat gebeurt en er zijn zelfs huwelijken, maar dan moet de familie akkoord gaan, anders word je uitgesloten en de Vlaming wordt geacht zich aan te passen.

Dit onschuldige meisje heeft mij niets nieuws geleerd, ik was wel gecharmeerd door haar spontane eerlijkheid en met mij praten was voor haar geen enkel probleem : zolang ze niet getrouwd is, kan ze best met een oudere, onbekende man spreken. Eens getrouwd zal ze mij ontwijken en negeren en vervoegt ze de grote  schare schichtige, onvriendelijke vrouwen met kleding als een oosterse tapijt.

Het zou heel dom zijn te pretenderen, dat ik via een kort babbeltje met deze Miss Marokko, heel de problematiek onder de duim heb.  Er zijn alleszins enkele besluiten waar je niet omheen kan en die bevestigen wat velen hier weten en zeggen :

-  zich inburgeren in onze maatschappij, zal alleen gebeuren door een kleine minderheid, de doorsnee-migrant ook van latere generaties blijft in de eigen leefwijze vertoeven en hemelt het moederland op als een paradijs.

- de linkse strijders die zich jarenlang schor hebben geschreeuwd tegen de Zuid-Afrikaanse apartheid, zien nu dat deze levensvorm zich als vanzelf installeert in onze samenleving, zonder van bovenaf opgelegd te zijn.

- de door vele burgers gevreesde islamisering zal zich nog verder doorzetten en een eigen islamitische gemeenschap zal los van de onze de boventoon voeren.  Nadat we ons verzet tegen de Franse tweetaligheid gevoerd hebben, kunnen we onze spandoeken klaarmaken  tegen het Arabisch, Turks en Berbers.

Jan Leyers, de man van "De weg naar Mekka" heeft het juist gezien : onze beschaving en de islamitische tradities sporen niet.



Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr. Hon. causa Axelle Red - door Maurice



De uitspraken van Axelle Red geven mij het beeld van een ongelooflijk domme tante, van wie ik me afvraag op welke manier ze aan haar universitaire bull is geraakt. De boze kiezer die uit overtuiging of uit onvrede voor het Vlaams Belang heeft gestemd is een simpele, onschuldige  ziel die daarmee zijn ongenoegen uit over de mensen die in dit land beleid(?) voeren, meer niet. De mensen die wel bloed aan hun handen hebben zijn zij die de honneurs aanvaarden van nakomelingen van een koning die miljoenen mensen heeft laten vermoorden. Mijn voorstel is om op dezelfde dag dat Axelle Red haar titel van doctor honoris causa krijgt uitgereikt ook in Hasselt een manifestatie te organiseren door VVB-Limburg  waarbij de goede daden van Leopold II uit de doeken worden gedaan. Met de nodige tam-tam natuurlijk.

"Het" kwaad zit niet in ieder van ons : hoe hoger men zich op de maatschappelijke ladder bevindt, hoe meer men zich kan veroorloven in te gaan op zijn kwade instincten.  En hoe lager men staat, hoe meer klappen men incasseert als men zich verweert.  Een juriste zou die simpele waarheid steeds als leidraad moeten nemen.

Op 28 mei ontvangt ze van de universiteit  Diepenbeek , pardon Hasselt,  de eretitel doctor honoris causa !  Wat kan daar tegen gedaan worden  ??

http://www.uhasselt.be/toon_actueel/default.asp?id=997&verantw=0856

Maurice


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hevige sneeuwval in Kabul

 Nu komt een boerka goed van pas
 



Het bijbelse verhaal van de Vlucht naar Egypte speelt zich thans af in Afghanistan in een sneeuwdecor


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bio-Brandstof ?


In Terzake ging het gisteravond over de fabricatie van bio-brandstof en hoe de vorige Paarse regering van dit land de Waalse achterstand inzake ontwikkeling en onderzoek probeert te verbergen door de Vlaamse ondernemers die staan te popelen om aan de slag te gaan, geen quota mee te delen. Geen quota betekent geen productiehoeveelheid.  Het is zoals Van Hool toestemming verlenen om bussen te bouwen, maar hij mag er geen wielen onderplaatsen.

Wij hebben bij Angeltjes deze problematiek al aangehaald in maart 2007 ; het vertragingsmechanisme is dus al heel lang aan de gang. De vrije markt wordt lamgelegd door de staat, in functie van Waals-nationalistische overwegingen.  Zo is het toch ?  Vlaamse ondernemers wordt gewoonweg verhinderd zich een plaats te veroveren op de markt.  Zij moeten wachten tot de genieën uit het Zuiden klaar zijn met hùn productontwikkeling. Een detail wellicht, maar nog eens een behoorlijk pleidooi om Wallonië achter ons te laten.

Anderzijds is er nog een ander belangrijk aspect verbonden aan het biobrandstof gebeuren.  Leest u even mee wat Gandalf hierover schreef in oktober vorig jaar.

Terwijl de kranten berichten, volgens ene meneer Ziegler, expert bij de Verenigde Naties, dat "biobrandstof" een misdaad is tegen de menselijkheid, wordt er op de website van de groenen geklaagd dat je hier nog bijna nergens biobrandstof kan tanken en dat de nieuwe regering daar dringend iets moet aan doen.

Nochtans... Het kost-wat-kost willen produceren van biobrandstof  zal (volgens de expert) zorgen voor voedselschaarste en vooral arme landen treffen. Om 50 liter ethanol te produceren zijn 232 kg mais nodig en die kan je dan niet meer opeten. Daarom is ook de prijs van tarwe, mais, suikerriet en andere voedingsgewassen al enorm gestegen (verdubbeld tot verviervoudigd). Daar gaat grote hongersnood van komen... Maar dat zal de groene jongens en madammen hier te lande niet deren. Voor het (door hen) heiligverklaarde klimaatprobleem moet alles wijken. Weg petrol en kerncentrales, biobrandstof moet er komen. En tegen 2012 moeten uw elektrische toestellen ook allemaal buiten, want het kan met veel minder. Ze hebben ook uitgerekend dat wij voortaan onze huizen moeten verwarmen met maximim 3 liter stookolie per jaar ! Ja u leest het goed : 3 liter per jaar ! Waarschijnlijk mag u dan in de winter slechts een paar keer per jaar uw buitendeur opendoen of je komt niet toe. Wel wel, nu schiet er mij iets te binnen. Zou het kunnen dat "groen" daarom zo fel voor immigratie is. Kom maar allemaal naar hier mensen, dicht opeengepakt gaan we zelfs geen plaats meer hebben om van de kou te bibberen. Energieproblem opgelost !Wie is er hier zot aan 't worden ?

Ray & Gandalf


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het land B uitgelegd voor buitenlanders


Vanmorgen met de trein naar Haarlem voor zaakjes en in gesprek geraakt met verschillende mensen.  Een jong student bedrijfskunde, die een overtuigd aanhanger bleek te zijn van de Christenunie (die met het eerder slapbleke CDA en de socialistische PvdA de regering vormt) vroeg me hoe het nu eigenlijk zit met de problemen in mijn land.

Met de trein reizen is altijd een beetje afzien, zeker als er moeilijke vragen komen bijkijken.  De student was niet een "zo maar iemand" die net zo goed had kunnen informeren naar de waterstand van de Semois, neen ik had te maken met een behoorlijk intelligente jongeman met een duidelijke kijk op de maatschappij.

Gelukkig had ik twee exemplaren van de gratis Metrokrant meegenomen, een Nederlands- en een Franstalig, beide producten uit het land B.  Op de pagina's met televisieprogramma's negeren beide uitgaven compleet wat aan de overzijde van de taalgrens op de kijkers wordt losgelaten.  Dat zegt veel over de nationale verbondenheid.

Aan de hand van dit simpel voorbeeld was het duidlijk genoeg en moest ik niet uitgebreid gaan zeuren over transfers, grondgebiedroof, hautaine Franstaligen, enz. Wij kunnen mekaar niet meer luchten, Vlamingen en Walen, wij zijn mekaar hartsgrondig beu.  Wie dat nog niet weet, zit in de octopuscommissie.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opening autosalon

Kijk, ik eb vast de stuur van de voituur


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaans volkslied zonder woorden



MADRID (ANP) - Het Spaanse volkslied blijft voorlopig tekstloos. Het Spaanse Olympische Comité (COE) heeft woensdag afgezien van het plan zijn voorgestelde versie aan het parlement voor te leggen.

COE-voorzitter Alejandro Blanco zei woensdag in Madrid dat er onvoldoende consensus was over de uitverkoren versie en dat die tot veel negatieve reacties heeft geleid.

Het voornemen om de Spaanse tenor Plácido Domingo de door een jury uitgekozen tekst op 21 januari te laten presenteren op een sportgala is hiermee ook gesneuveld.

Blanco erkende dat de controverse duidelijk maakt dat deze woorden als volkslied geen toekomst hebben. Wel zei hij te blijven proberen de Marcha Real, de melodie uit 1761 die al sinds 1770 ten gehore wordt gebracht bij officiële gelegenheden, aan woorden te helpen.
-------------------------------------------------------------------------------------

Twee kleine opmerkingen aub ?   In Spanje leven verschillende volkeren die alnaargelang hun eigen positie en wensen, over een redelijke autonomie beschikken.  Madrid heeft vaak hardnekkig ern hardhandig geweigerd de ethnische realiteit onder ogen te houden.  Dit gegeven (ons niet onbekend) tempert de nationale geestdrift.

Anderzijds wordt het EU-land met de afschuwelijkste mentaliteit inzake dierenmishandeling (stieren, windhonden) geregeerd door de socialisten in wier politiek straatje het mooi uitkomt, dat nationale identiteit en vaderlandsliefde verouderd worden voorgesteld.


Overgenomen uit Metronieuws.nl




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!