Angeltjes
30-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proces Wilders wordt voortgezet

 

De rechtbank van Amsterdam heeft besloten het proces tegen PVV-leider Geert Wilders wel door te zetten. Advocaat Bram Moszkowicz heeft in zijn inleidende verweren betoogd dat het Openbaar Ministerie en de rechtbank de zaak niet mogen behandelen.

De rechter ging in op het verzoek van Bram Moszkowicz. Hij wilde dat de zaak niet inhoudelijk behandeld zou worden. Moszkowicz wilde het Openbaar Ministerie (OM) niet-ontvankelijk laten verklaren en vond de rechtbank van Amsterdam niet geschikt om de zaak te behandelen.

Moszkowicz kreeg op een punt in zijn verwijten aan het OM gelijk. Justitie mag Wilders niet vervolgen voor het vergelijken van de islam met het fascisme. Dit is echter niet genoeg om de zaak stil te leggen. De rechter achtte het OM ontvankelijk en de rechtbank geschikt om de zaak te behandelen.

Stoppen
Als Moszkowicz zijn zin had gekregen, was het proces ten einde geweest. De zaak wordt nu wel vandaag om 09.45 uur voortgezet.

Volgens Moszkowicz heeft het OM Wilders op veel meer punten aangeklaagd dat het gerechtshof justitie had opgedragen en is het OM daarmee te ver gegaan. Zo heeft het OM de film Fitna en enkele uitspraken aan de beschuldiging toegevoegd. Het OM is het oneens met de advocaat.

Vrijheid OM
De rechter betoogde dat het OM enige vrijheid heeft om een aanklacht zelf in te vullen. Een aantal toegevoegde kwalijke uitspraken van Wilders mogen niet worden meegenomen, maar andere wel. De uitspraak 'Ik heb genoeg van de Koran, verbiedt dit fascistische boek', mag bijvoorbeeld niet worden behandeld, maar alle uitspraken gedaan in Fitna wel.

Ook mag het OM Wilders vervolgen voor discriminatie op basis van ras. De rechtszaak, wegens haatzaaien, aanzetten tot discriminatie en groepsbelediging, was in oktober bijna afgerond. Het OM had al vrijspraak geëist en Moszkowicz had zijn pleidooi al gehouden toen de advocaat de rechters met succes wraakte. De hele zaak moet daardoor opnieuw.

Door Marlou Visser @ Elsevier

Een beschamende doodssteek voor de democratie, dat is deze vaudeville.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse kwaliteitsomroep 0000 (VRT) faalt met Japanse vertalingen

 

In de bovenste tekstband, de juiste vertaling. In de onderste tekstband, de VRT-versie

Vorige week moest de 0000 zich verontschuldigen na foute vertalingen uit het Japans in 'Het Journaal'. Maar daarna liep het opnieuw fout. Een geërgerde kijker verbetert de fouten op YouTube.

In 'Terzake' vertelt een man hoe zijn ouders zijn weggespoeld en meegesleurd door het water. In werkelijkheid zegt de man gewoon dat de overgebleven inwoners moeten samenwerken en veel werk voor de boeg hebben.

In 'Het journaal' van zondag legt een man uit dat besmet zeewater zich snel zal verspreiden door de stroming van de oceaan. Eigenlijk doet hij het relaas van een meting van de hoeveelheid jodium.

Kijker GUISpandex spreekt zelf Japans en zet de correcte vertalingen nu op YouTube. "De fouten zitten vaak in de berichten van European Broadcasting Union (EBU)", legt Björn Soenens, chef buitenland bij de 0000 uit. Dat zal het zijn : de fout ligt bij de anderen. De beste Nieuwsdienst van Vlaanderen met honderden regime-journalisten heeft niet de gelegenheid om het geselecteerde nieuws te checken.

De vergissingen, misgrepen, technische tekortkomingen zijn nog niets in vergelijking met de bewuste verdraaiingen en vervalsingen van het nieuws.  De 0000 is zoals het regime waar het voor opkomt : verdorven, voorbijgestreefd, vals en pretentieus.

Savat 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oorlogstaal in Noorwegen

 

Kristin Halvorsen, minister van onderwijs, rode partner in de Noorse meerderheid is niet aan haar proefstuk toe.  Zij steekt haar liefde voor de Palestijnen niet onder stoelen of banken.  Zo zorgde ze in 2006 voor internationale belangstelling met haar oproep om Israëlische producten te boycotten.  Het kabinet distantieerde zich van haar verklaring en zij werd verplicht zich te verontschuldigen.  Persoonlijk bleef zij echter achter haar standpunt staan. 

Nu gaat ze zelfs nog een stapje verder:  zij pleit ervoor Israël te bombarderen, mocht dit land zich verplicht zien de Gazastrook opnieuw te bezetten om de Hamas – en de voortdurende raketbeschietingen op Israëls grondgebied – te bestrijden.  Slechts onder de voorwaarde, dat deze eis aangenomen wordt, zullen de linkse kameraden een Noorse bewapende deelname tegen Ghadaffi in Libië ondersteunen.  Zij beschouwen Israël, dat zich slechts verdedigt tegen de terreuraanvallen uit Gaza om te kunnen overleven, als een even gevaarlijk of zelfs gevaarlijker “onrechtsregime” dan de Ghadaffi-clan.

Kristin Halvorsen heeft zelfs al aan anti-Israëlbetogingen deelgenomen waar de roep “dood aan de Joden”  gescandeerd werd.

Wat heeft zij verder nog op haar palmares?

In 2005 beloofde zij kleutertuinplaatsen voor alle inwoners tegen 2007 – indien dit niet zou verwezenlijkt worden onder haar beleid, dan zou zij haar ontslag aanbieden.  Toen in 2006 duidelijk werd dat haar belofte niet ingelost zou worden, verklaarde ze vlotjes dat ze dat wel beloofd heeft, maar dat ze omwille van enkele tekorten niet zou opstappen. 

Ook had zij in 2005 een klare visie over de armoede in Noorwegen: volgens Kristin kon dit fenomeen “met een pennenstreek” uit de wereld gebannen worden.  Nadat ze verkozen was en het ministerie van financiën onder haar bevoegdheid gekregen had, bleek na haar ambtstermijn van vier jaar dat het aantal daklozen toegenomen had.  Ook daarvoor weigerde ze in 2009 een verklaring, noch een verontschuldiging, te geven.

Een eerste maatregel tegen Israël zou een wapenexportverbod zijn, zodat de alles vernietigende Joden zich niet meer kunnen verdedigen.

Bron: PI

Psst : dit artikel verscheen gisteren 29 maart en is verschwunden, ingevolge de storing bij Seniorennet. Ook enkele stukken die in de reserve klaarstonden om vandaag te verschijnen, blijken foetsie te zijn.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van de prins véél kwaad : Laurent, de beroeps-nietsnut van Laken

 

De tijd dat we konden glimlachen met de fratsen van prins Laurent, ligt al lang achter ons.  Deze 47-jarige beroeps-nietsnut kan het niet helpen dat hij in het verdorven milieu van Laken geboren is, waar valsheid, ontucht, geldzucht,  intriges en godsdienstfanatisme het leven van elke dag kleuren. Zie o.m. de boeken van Thierry Debels of De Schaduw van de kroon door Jan van den Berghe.

Moraliteit bezit je en als je het niet hebt, kan je het een beetje aanleren, zij het voor de schijn. Zelfs die wordt door de roofprins niet opgehouden : de man is een complex, verwend wezen dat steeds zijn eigen zin doet en, zeer belangrijk, nooit genoeg slijk der aarde bezit om zijn wilde grillen te stillen.  Na het financieel schandaal met de zeemacht, die ingeschakeld was door de prins, om zijn in bruikleen ontvangen villa Clémentine in te richten met fondsen van landsverdediging, kwam hij ondermeer in opspraak met de aankoop van een te renoveren woning op het mini-eiland Panarea, boven Sicilië. 

Panarea, een vulkaanrots van 3.5 km2 nabij Sicilië

Een half miljoen euro was de aankoopprijs voor een luxevilla of een bijna-ruïne, de beschrijvingen liepen nogal uiteen(Het Laatste Nieuws). Als het nabije Lampedusa aan de onderkant van Sicilië binnenkort in het water verzinkt door de overbevolking, kunnen de asielzoekers naar de Noordkant van Sicilië omvaren : op Panarea is nog ruimte en er bevindt zich een leegstaand pand.

De roofprins van Laken werd door Italiaanse paparazzi gefotografeerd met zijn Ferrari toen hij in het gezelschap van een langbenige schoonheid  's morgens een hotel verliet in Italië.  "De prins had plannen doorgenomen met een Italiaanse architecte voor een duurzame en milieuvriendelijke renovatie" werd aan den volke kond gedaan.   Zo willen wij er ook graag aan beginnen.

Vader Albert heeft al enkele malen (tegen zijn zin) in de portefeuille getast om de verkwistingen en braspartijen van zoonlief bij te passen. Want alles draait om geld, seks en macht.  Laurents voorgewende belangstelling voor natuur en dier is niet meer dan een voorwendsel om via de VZW KINT, inmiddels ter ziele gegaan en de Stichting Prins Laurent subsidies los te wrikken om reisjes en pleziertjes te betalen. 

Laurent ontvangt een officiële toelage van circa € 272.000 per jaar en als lid van de senaat vangt hij nog eens € 104.000. Niet slecht voor een gezin met twee kientjes. Want voor andere mogelijke kientjes moeten naar Lakense tradities de moeders zelf zorgen.

Wendy van Wanten met wie Laurent voor zijn huwelijk vaak samengezien werd. Hie op de foto met haar zoon Clement, van wie de vader onbekend is.

Vandaag lekt nog een ander leuk nieuwtje uit.  Keuning-pilaarbijter Boudewijn zou een erfenis van 1,2 miljoen euri nagelaten hebben in een Fonds Astrida (beheerd door de steenrijke weduwe Fabiola) dat de culturele en wetenschappelijke honger van neefjes en nichtjes moet stillen. In werkelijkheid wordt het kapitaaltje opgepeuzeld voor reisjes en pleziertjes van de drie keuningskinderen. Hier de korte video.

Tot slot van deze speciale promotionele aflevering van Royalty-for-ever : Laurent trekt naar Congo, tegen het advies in van zijn vader en van prmier Nonkel Kruk.  De flierefluiter gaat een studiereis maken in het raam van "de duurzame ontwikkeling".  Zullen strooien rokjes de plaats ruimen voor de exclusieve garerobe van e vrouw van de prins ?

Je moet een straffe en blinde monarchist zijn om te blijven pleiten voor een keuningshuis zoals dat van de Saksen-Coburgs. Stuur die handel naar Sicilië, daar is men gul voor asielzoekers en er staat al een onderkomen klaar.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul van Thielen, de nieuwe politiechef is geen vriendje van Tuig & Gangster

 

Was het wel verstandig Fernand Koekelberg (met zijn kleine harem) naar huis te sturen, omwille van een honderduizend euri onterechte onkosten ?  Moet u lezen, wat zijn opvolger, Paul van Thielen, na amper drie weken durft te verklaren in de Kamer.

De nieuwe commissaris-generaal van de federale politie, Paul Van Thielen, uit zware kritiek op de Salduz-wet. Die bepaalt dat iedere gearresteerde al bij zijn eerste verhoor recht heeft op bijstand van een advocaat.

 

"Onze speurders moeten door die nieuwe regels twee uur wachten op een advocaat en die mag dan nog eens een halfuur op voorhand overleggen met zijn cliënt. Gedurende deze tijd doen de speurders niet voort met hun werk. Terwijl ze ook maar een beperkte werktijd hebben en er jaarlijks zo'n 80.000 vrijheidsberovingen zijn. Als je dit allemaal verrekent, dan heb je 226 extra personeelsleden nodig. Dat betekent jaarlijks 13 miljoen euro extra kosten."

Van Thielen wil de Salduz-regels daarom beperken tot misdaden die voor het assisenhof moeten komen. "Want als de advocaat bijstand moet verlenen bij iedere arrestatie van een verdachte, dan komt het veiligheidsbeleid in gevaar."

Mijnheer Van Thielen zal het niet gemakkelijk hebben zich te handhaven bij de traditionele politici.  Die hadden veel liever een stuntelige salondirecteur als hoofd van de politie, omringd en overheerst door knappe madammen. En nooit een woord van kritiek op de kemelstreken van de politiek.

Die Van Thielen gaat er van uit, dat dieven en gangsters misdadigers zijn, terwijl iedereen toch beseft dat deze lieden in de eerste plaats slachtoffers zijn. Waar gaan we naartoe ?

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bescherm en dood de burgerbevolking

  

De UNO-resolutie 1973 heeft met al haar diplomatieke omzichtigheid geformuleerd dat de vreemde militaire interventies gericht moesten zijn op het beschermen van de burgers, ongeacht wie die ook zijn.  Daar komt dus weinig van in huis. De Russische afgevaardigde bij de Nato maakteen aantal pertinente opmerkingen.

In Vlaanderen zijn velen al lang de boodschap op ons nationaal vredesmonument, de IJzertoren, vergeten : "Nooit meer oorlog".

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Precisiebombardementen door de troepen van David Cameron

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : het duo Pal & Jas
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 Die twee tjevensmoelentrekkers hebben mekaar goed gevonden. Allebei rad van tong met veel geblaat maar weinig wol. Ook Miet Smet hare  kebber (mannentjesduif) Huilefriet Martens kon het zo goed uitleggen, dat niemand het begreep, om van Zean-Luc nog maar te zwijgen.

Piet Krol is fier als een gieter dat hij commentaar mag geven bij de raids van onze jongens in hun vliegmachien. Doodo, hartstikke kapot, op sterven na bijna dood waren ze na het droppen van hun vuurwerk op de stellingen van "onzen vijand in den vreemde".  Het moet inderdaad zwaar labeur zijn om hoog in de lucht op een knopje te drukken,  zodat de raket kan vallen.

Ook die andere scheve lavabo van buiza is een kei in het spelen van komedie om indruk te maken en te tonen dat ze bij de marathon lopers van club Nonkel Kruk goed bezig zijn. Gauw, gauw efkens op en af naar Tunesiê vliegen om ons te laten zien dat ze ginder op de goeie weg zijn, want er zijnreeds graffitispuiters aan het werk, wat onder het bewind van Ali Baba of zoiets volstrekt verboden was. Verder konden we zien dat de terrasjes bevolkt worden met jongeren die normaal op dat tijdstip aan het werk moeten zijn. Blijkbaar is dat laatste nog niet doorgedrongen,  of is het al misschien te warm ?  Veel tijd om te gsm'en hebben ze blijkbaar wel. Volgens de buiza-rakker,  moeten we het land van vijgen en dadels flink bijstaan met raad en daad opdat we er later ook kunnen van, en ik citeer zijn woorden, "profiteren". Wat er te profiteren valt,  is me niet zo direkt duidelijk. Misschien woestijnzand invoeren om ons Noordzeestrand op te hogen ?

Enfin,die twee figuren uit de Muppet show, Pal & Jas hebben hun ding weer kunnen doen. We zijn een pak wetenswaardigheden rijker. Ben benieuwd naar hun volgende aflevering van "Wettenawatte?"

Psst :  In Lampedusa zijn er momenteel meer allochtonen dan autochtonen. De vissers aldaar zijn nu op jacht naar bootjes met binnensluipers om hen te verjagen. Inmiddels hebben ze ook in Malta het spek aan hun been. Daar is een boot aangekomen met 550 van die gasten uit Libië. Binnenkort komen ze rechtstreeks naar Zeebrugge.

Mvg - senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AAaRGH

 


29-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mededeling Seniorennet

 

Recent Blognieuws
Problemen dinsdagavond 29/03

Beste blogger,

Deze avond zijn de blogs een hele tijd onbereikbaar geweest.  We willen ons hiervoor uitgebreid excuseren.

SAMENGEVAT
Door een technisch probleem zijn de blogs gedurende meerdere uren onbereikbaar geweest. Er werd met man en macht gewerkt aan een oplossing.

Verder hebben we nog slecht nieuws. Ondanks alle voorzorgen, is er toch een kleine hoeveelheid informatie die VANDAAG werd verzameld op de blogs verloren gegaan. Het gaat vooral om bezoekersstatistieken. Je bezoekersstatistieken vandaag zijn mogelijk niet helemaal betrouwbaar.

DETAIL
Deze avond heeft de database van de blogs een ernstig probleem veroorzaakt. Hierdoor werden alle gegevens beschadigd en vielen de blogs uit.
Op dat moment zijn we begonnen met het herstellen van de blogs. Enerzijds kunnen we sowieso altijd terug gaan naar de versie van de vorige dag.  Maar om de informatie van vandaag niet verloren te laten gaan, werd er verder aan gewerkt.
Er werd gekozen om de blogs bewust offline te houden totdat zoveel mogelijk gegevens hersteld werden van vandaag; zodat zo min mogelijk bloggers nadeel hiervan zouden ondervinden. Het herstellen en reconstrueren van de gegevens heeft meerdere uren in beslag genomen.
Spijtig genoeg is een klein deel, zo'n 20%, niet te herstellen geweest.  Deze informatie is spijtig genoeg definitief verloren. We rekenen er echter op dat met de versie van gisteren PLUS 80% van alle informatie van vandaag dat er zo min mogelijk bloggers last van zullen hebben.  De meeste informatie is uit de gegevenstabel van de tellers, waardoor statistieken van vandaag potentieel niet helemaal betrouwbaar zijn. Mogelijk zijn ook enkele berichten verloren, al zijn we ervan overtuigd dat dit niet veel is.

Er werd met alle mogelijke middelen gezorgd dat je als blogger zo kort mogelijk hinder ondervond en dat er zo min mogelijk informatie verloren is gegaan.

Wat het probleem precies was, wordt momenteel verder uitgezocht en zal vermoedelijk de rest van de nacht duren.  We stoppen niet totdat we het probleem achterhaald hebben.  Het heeft vermoedelijk met een softwarefout te maken bij de leverancier van onze database.  Intussentijd kunnen echter de blogs perfect werken.

Bedankt voor je begrip,

Met vriendelijke groeten,
Pascal Vyncke
Webmaster
www.SeniorenNet.be

PS Angeltjes : Er zijn ook enkele artikels (en reacties ?) verdwenen bij Angeltjes.  Zoals ons grote "vredesartikel" over Libië en de oorlogszuchtige houding van de christen- democratische ministers De Crem en Vanackere. Wij hebben helaas geen copies in onze reservebestanden : eens gepubliceerd, verdwijnt de reserve. Het zij zo. Er zijn ook nog andere stukken verdwenen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bla-bla-bla-bla-bla-bla - Bla-bli-bla-bli-bla-bli - Bla-bla-bla-bla-bla-bla. BLA !

 

 

En na de spreekoefeningen, terug naar uw kamertje, Guyke en uw pilletjes nemen voor het slapengaan. En handjes boven de dekens.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België is het probleem. Vlaanderen is de oplossing : Voorpost in Edingen.

 

Vlaanderen wordt dag aan dag gehinderd door franstaligen die niet pver de geestelijke bekwaamheden beschikken om Nederlands te leren. Daarom eisen die mentaal gehandicapten door de openbare Vlaamse besturen in hun taal bediend te worden.

Vlamingen in Wallonië eisen geen taalfaciliteiten, zij passen zich aan. Wallonië ontvangt jaarlijks ruim 12 miljard euro uit Vlaanderen om zijn werkloze hangmatters vergoedingen uit te keren en het ganse sociale netwerk overeind te houden.  Edingen was een overwegend Vlaamse gemeente tot voor WO II in de provincie Henegouwen maar in 1962 werd het officieel franstalig met faciliteten voor de Vlamingen. Dit als een povere ruil voor de faciliteiten die in Vlaams-Brabant ingevoerd werden in 6 gemeentes.

Voorpost trok vorige zondag naar Edingen me enkele honderden betogers die deze stad terug opeisten bij Vlaanderen.  Een onterechte eis ?  Natuurlijk ! Al wat de Vlamingen in belgië vragen, is altijd onterecht en een uiting van enggeestig nationalisme ... Wat de Walen en Brusselaars vragen is zuivere gerechtigheid : méér geld, méér Vlaamse gemeentes die zich openstellen voor verfransing en de invoering van een belgisch nationalisme. 

Wij denken hierover zoals de betoger die op de laatste beelden van de video een klevertje aanbrengt : "België is het probleem. Vlaanderen is de oplossing".

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stefaan de Gand, alias Dieter de Leus : de revelatie van *de Ronde*

 

In de steengoede serie "De Ronde" met het kruim van onze Vlaamse acteursgilde is de onbetwiste revelatie de West-Vlaamse theaterman, Stefaan de Gand. De meeste van zijn scenes speelt hij met Koen de Graeve. Het samenspel van die twee karakters, levert telkens unieke theatermomenten op. Drie korte fragmentjes.

Het wil niet zeggen, omdat het gros van de Vlaamse acteurs zich aanstellen als ridicule en enggeestige belgicisten (zij weten niet beter, mama) dat wij voor hun talent geen waardering mogen opbrengen. Wij hebben het met dit stukje over televisietheater en niet over politiek. Daar weten wij trouwens meer over dan de dames en heren artiesten.

Stefaan Degand (32, opgegroeid in Wevelgem) is misschien niet zo’n bekende naam, maar eens u hem gezien heeft in "De Ronde" zal een glimlach uw gelaat sieren als u aan Stefaan en zijn personage Dieter De Leus denkt. 

Als u, beste lezer en lezeres, het niet eens bent met de lof die wij "De Ronde" toezwaaien, dan heeft u beslist gelijk.  Ieder ervaart de dingen op zijn manier.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bat Ye'or over de *revolutie* in Egypte

 

 

 

“De Moslimbroederschap zal de islam niet moderniseren, de broederschap zal het moderne islamiseren”, zegt de in Egypte als Joodse geboren beroemde schrijfster en historica Bat Ye´or in een interview met het Noorse blog DOCUMENT.no. Daarin vergelijkt de 77-jarige de gebeurtenissen in haar geboorteland met die van de revolutie in Iran in 1979.

Lees verder : HIER.



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AAaRGH

 


28-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentse Belfortdissidenten : ipv naar XXIste Eeuw, naar de uitgang

 

Het partijbestuur van het Vlaams Belang heeft maandag beslist om de dissidente Gentse gemeenteraadsleden van de Belfort-ploeg te schorsen tot de partijraad zich heeft uitgesproken. Het partijbestuur had volgens voorzitter Valkeniers maandag een "open en vranke" discussie over de oprichting van vijf van de negen gemeenteraadsleden van een dissidente werkgroep, de Belfort-groep. Die werkgroep staat onder leiding van gewezen Kamerlid   Francis Van den Eynde.

Het bestuur besliste het dossier te laten behandelen door de Adviescommissie voor Verzoening en Tucht, een ad hoc commissie die krachtens de laatste statutaire hervormingen in het leven kan worden geroepen. Daarin zullen geen Oost-Vlaamse vertegenwoordigers zetelen, benadrukte Valkeniers. De uiteindelijke knoop wordt doorgehakt door de partijraad, wellicht pas in mei, aldus nog de voorzitter. Intussen is het vijftal geschorst uit de partij.

Partij naar de 21ste eeuw

Oud-volksvertegenwoordiger Francis Van den Eynde zei pijnlijk verrast te zijn door de beslissing. "We hebben enkel publieke kritiek geuit op het bestuur en krijgen de zwaarste partijsanctie. We wilden enkel de partij in de 21ste eeuw brengen", aldus nog Van Den Eynde.

@ Vandaag.be


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boven of onder het theewater : vechten lukt altijd

 

In de buurt van het centraal station van Mechelen is het gisteravond een tijdje onrustig geweest. Zo'n 40 supporters van Racing Mechelen die terugkeerden van de wedstrijd op Berchem, raakten er slaags met enkele jonge allochtonen.

Een van de jongeren liep ernstige verwondingen op en moest voor verzorging naar het ziekenhuis worden gebracht. De gemoederen bleven gespannen en bij enkele schermutselingen raakten nog enkele mensen lichtgewond.

De politie heeft enkele van de heethoofden opgepakt. Het is niet duidelijk wat de aanleiding was voor de vechtpartij. Blijkbaar waren heel wat van de Racing Mechelen-supporters flink boven hun theewater. De jongeren die nochtans veel thee drinken, waren uiteraard niet boven theewater : vechten en uitdagen in groep lukt altijd.

Bron : 0000 (dus zéér objectief en neutraal).


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe aardschok van 6.5 teistert nogmaals het getroffen Japan

 

Een nieuwe aardschok van 6.5 heeft het reeds zwaar getoffen kustgebied van Japan opnieuw laten beven.Er volgde onmiddellijk een tsunamiwaarschuwing die later werd ingetrokken.  Het aantal slachtoffers dat tot hiertoe geborgen is, loopt in de tienduizend maar andere bronnen spreken van meer dan twintigduizend. De vernielingen zijn aangrijpend en niet te vatten.Tussen de ruïnes dolen nog steeds mensen op zoek naar familieleden. Tegen de Japanse tradities in worden slachtoffers begraven zonder priesters, noch eerbetoon. De overheid is duidelijk niet bij machte om in deze rampzalige situatie de juiste informatie te verstrekken. Laten we ons maar niet afvragen wat onze overheden er zouden van terecht brengen in dergelijke omstandigheden.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Waarde redactie.,

Dat dit onland overspoeld werd en wordt door binnensluipende criminelen, tafelschuimers en ocmw-cliënteel, al dan niet, maar wel in de meeste gevallen, belijders van de meest waanzinnige religie die ooit ontstaan is, weten de wakkere burgers intussen maar al te goed.

Alleen bij de linxe aanhangers en multiculvereerders is de rede en het verstand tot op de dag van heden nog altijd zoek. Vandaag krijgen we weer een "doef" van dat soort in onze maag gespiest. De regering van "lopende" zaken laat weten, bij monde van de heer Olivier Chastel(M.R.), minister van ontwikkelingssamenwerking, dat wij 25 Eritreëers gaan opvangen die Libië ontvlucht zijn. De sukkelaars kunnen niet naar hun Pracht-Homeland terugkeren want hun hachje loopt gevaar. De minister laat glunderend weten dat belgië in deze zijn "verantwoordelijkheid" niet uit de weg gaat.

Het ging om een verzoek van de V.N naar men zegt en daar kan het land B nooit neen op zeggen.

Ziedaar zie ... niet alleen deelnemen aan een oorlog die ons in geen enkele mate aanbelangt, behoort tot de lopende zaken, maar ook het verder aanvoeren van wildvreemde analfabeten die op de kap van de belastingdokkende bevolking mogen komen potverteren. Aangezien deze groep Afrikanen in eigen land niet meer welkom zijn, mogen we er quasi zeker van zijn dat hen binnen enkele maanden zonder blikken of blozen de Belgische nationaliteit kado zal gegeven worden.Wat die gasten in Eritrea uitgevreten hebben, alvorens ze naar Libië vertrokken zijn,  zal de "ploeg van Nonkel Kruk worst wezen. Stopt deze waanzin dan nooit?

mvg - senior




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!