Angeltjes
02-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniël Termont houdt van prins Laurent en het is wederkerig

 

Gisteravond was Laurent van Saksen-Coburg met zijn vrouw op bezoek in Oostakker voor een sociaal project. Burgemeester Daniël Termont (SP-a) verwelkomde de prins als volgt :  "Monseigneur, ik weet dat u een sterke sociale reflex heeft en ik vind het persoonlijk ontzettend moedig dat u hier bent."

Daarop stapte Laurent uit het publiek en ging naar het spreekgestoelte. Hij omhelsde Termont innig en gaf hem een handdruk en schouderklop. Prins Laurent nam daarop de micro in de hand en reageerde laconiek  : "Niet overdrijven hé".

De volbloed-socialist en de roofprins vinden mekaar over alle ideologische grenzen. Of zijn die er niet ?

Ray 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rekenwonder Muyters doet het weer

 

Dat de Vlaamse overheid vorig jaar 9,8 miljoen euro aan verwijlintresten heeft moeten neertellen op facturen die ze te laat betaalde, blijkt niet te kloppen. Zowel Vlaams Parlementslid Lode Vereeck (LDD), als Vlaams minister van Begroting Philippe Muyters (N-VA) heeft een rekenfout gemaakt. Vereeck zei in een aantal kranten dat de Vlaamse overheid vorig jaar 9,8 miljoen euro aan verwijlintresten moest neertellen op facturen die ze te laat betaalde, een stijging van 31 procent tegenover 2009. Volgens minister Muyters berust die stelling op een "dubbele fout", een bij Lode Vereeck en een bij de minister zelf.

Verkeerd cijfer

De begrotingsminister zegt dat Vereeck ten onrechte een bedrag van 2,25 miljoen euro heeft opgenomen die geen gevolg is van achterstallige betalingen, maar van juridische procedures. "Ze horen dus niet thuis in een som die wil nagaan of de overheid een goede betaler is", zegt de minister : de 9,8 wordt dus 7,5 liljoen

Lode Vereeck zelf betwist de reactie van Muyters. "Het Vlaams Fonds voor Lastendelging (VFLD) hoort er wel bij. Zelfs na de correctie kom ik uit bij een stijging van de verwijlintresten van 7,5 miljoen euro in 2009 naar 7,9 miljoen euro in 2010."

Muyters geeft verder toe dat hijzelf ook een rekenfout maakte. Zijn kabinet vulde in de tabellen één verkeerd cijfer in, waardoor het totaal 1,9 miljoen hoger uitviel dan in werkelijkheid. "Als we beide getallen correct verwerken, bedragen de verwijlintresten 5,6 miljoen euro".

"Ik kan zijn misrekeningen al niet meer tellen", zegt Vereeck. "Een minister van Begroting die niet kan tellen, een echte Belgenmop en extra pijnlijk voor een Vlaams-nationalist." Deze laatste opmerking laten we voor rekening van Vereeck : Muyters is niet enkel een wandelende ramp als rekenaar, maar hij is een Vlaams-nationalist avn het zesde knoopsgat.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkanenproblemen in Nederland

 

 

Nederland telt 418 gemeenten. In 22 gemeenten spreekt de overheid openlijk over een ‘Marokkanenprobleem’. Maar wellicht is het probleem nog veel omvangrijker dan dat. Feit is dat die 22 zogenaamde ‘Marokkanen-gemeenten’ of steden die problemen hebben met Marokkaanse ‘hangjongeren’ de voorbije drie jaar maar liefst 33 miljoen euro subsidie hebben opgestreken. “Weggegooid geld” luidt de spijkerharde conclusie van een recent onderzoek.

Bij gebrek aan een landelijke aanpak van de overlast door Marokkaanse jongeren mogen de betrokken gemeenten zelf bepalen wat ze met het geld doen. “Veel gemeenten beginnen projecten waarvan intussen al bewezen is dat ze niet werken”, zegt Joanne van der Leun, hoogleraar Criminologie aan de Universiteit van Leiden.

In Amersfoort werden ‘buurtvaders’ aangesteld, maar sindsdien nam de criminaliteit nog toe. (Tussen haakjes: ook in Mechelen werd geflirt met het systeem van buurtvaders, maar bij gebrek aan succes werd het project met stille trom weer afgevoerd.) De gemeente Helmond pompte miljoenen in een project met gezinscoaches. Maar die werden aangesteld door Marokkanen die eerder zelf voor overlast zorgden in de stad… Het project werd een complete mislukking, want de Marokkaanse coach hielp hangjongeren met het kwijtschelden van boetes en PV’s. “Als we een boete (wegens overlast) niet willen betalen, gaan we naar de coach”, zei één van de hangjongeren in het actualiteitenprogramma ‘EenVandaag’.

In het programma kwamen ook slachtoffers aan het woord die dag in dag uit geconfronteerd worden met de straatterreur, maar de gemeente ontkent dat de projecten mislukt zijn: “De jongeren vertonen geen extreem gedrag meer. Het is onverwacht succesvol.” Succesvol? Tja, Pure werkelijkheidsontkenning, zo blijkt nu. Toegeven dat al die miljoenen euro weggegooid geld zijn, is ook geen optie. De multikul- en integratie-industrie is een sector die voor heel veel geld en leuke jobs zorgt. En die winkel moet blijven draaien. Of dat nu resultaat oplevert of niet. Ook in eigen land.

@ vb


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shalom Jerusalem

 

Misschien mag je 's zaterdags geen muziek maken, maar daar doen wij niet aan mee : een meeslepend lied.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwaantjesopvoeding

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AAaRGH

 


01-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanackere & De Crem, luister even naar dit verhaal van een CIA-man

 

Dit is een interview bij het politiek-correcte CNN over de uitzichtloze situatie in Libië met een voormalig CIA-medewerker.  Amerika heeft zich in dit avontuur gestort zonder te weten, waar het aan begon, direct bijgesprongen door de Veiligheidsraad en de dwazen uit Frankrijk, Groot-Brittannië en het fantastische land B. Een bondige en wellicht onvolledige) samenvatting.

Er is geen sprake van een georganiseerde verzetsbeweging : het zijn stammen die tegen stammen vechten en de regels van de koran volgen. Je kan die kerels niet controleren, ze luisteren naar niemand. De CIA (en de Britse MI 6) zijn nu aanwezig maar ze moeten alles nog opstarten. Er is veel te laat opgetreden en onvoorbereid gooit men zich in een burgeroorlog, wat een nachtmerrie-scenario is. Zonder grondtroepen komen we er niet uit.  Ik werkte destijds met Libiërs, dat was ook een nachtmerrie. Ik gaf ze enkele raketten, maar zij wisten niet wat er mee aan te vangen, ze verloren ze en uiteindelijk ontploften de tuigen ergens in de omgeving van een Soennitisch parlement. Ze zijn echt niet te beheersen, vooral die van de moslim-broederschap niet : er wordt enkel gevochten volgens de koran. Hier gaat een derde oorlog van start in een moslimland na Afghanistan en Irak.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noord-Afrikaanse vluchtelingen spreiden over de EU. Da's pas een goed voorstel

 

Deel EU-lidstaten wil illegale immigranten opvangen*


Verschillende lidstaten van de Europese Unie (EU) zijn bereid om Noord-Afrikaanse vluchtelingen die zijn aangekomen op het Italiaanse eiland Lampedusa op te vangen. Daarover zijn nu in de 27 EU-lidstaten gespreken bezig. Dat heeft eurocommissaris Cecilia Malmström (Binnenlandse Zaken) vrijdag gezegd.

Groep
Malmström zei onlangs nog dat ze wil dat lidstaten meer doen om Italië te helpen bij de opvang van illegale immigranten. Zij hoopt op de solidariteit van lidstaten om het vluchtelingenprobleem in Italië op te lossen.

Volgens de eurocommissaris zou elk land een kleine groep kunnen opvangen. 'Het zijn mensen die nergens naar toe kunnen en daarmee moeten wij ze helpen,' aldus Malmström. Zij doelt op vluchtelingen die 'bescherming' nodig hebben. Economische vluchtelingen, bijvoorbeeld uit Tunesië, worden teruggestuurd (wie gelooft dat ? - NvdR)

Minister van Immigratie en Asiel Gerd Leers (CDA) heeft eind februari gezegd dat het niet de bedoeling is dat Libiërs en Tunesiërs worden verdeeld over EU-landen. 'We moeten niet slepen met vluchtelingen over het hele continent,' aldus Leers.

Schoonmaak
Het Italiaanse eiland Lampedusa is de afgelopen maanden overspoeld met vluchtelingen. Op het eiland zijn zo'n twintigduizend illegale immigranten per boot aangekomen. Het gaat vooral om Tunesiërs, maar intussen is de vluchtelingenstroom vanuit Libië ook op gang gekomen. Op het eiland zijn inmiddels meer immigranten dan lokale bewoners.

De Italiaanse premier Silvio Berlusconi heeft het eiland onlangs bezocht en hij beloofde 'een grote schoonmaak'. Hij zei dat het Lampedusa binnen zestig uur zou zijn ontruimd. 'Ik heb een schoonmaakbedrijf aangesteld voor het eiland,' aldus Berlusconi.

Door Shari Deira @ Elsevier

Vluchtelingen uit Libië zijn, als het aan PVV-leider Geert Wilders ligt, niet welkom in Nederland. Wilders vindt dat Nederland de 'poorten moet sluiten' voor vluchtelingen uit Libië en andere Arabische landen in crisis

* Mogen wij verhopen dat het land B er als de kippen bij is, om de   nodige vluchtelingen op te nemen, aub ?  Het is voor onze reputatie.



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laurent alweer op missie

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bede voor enige gratis PUB

 

Zonet kwam Schone mijnheer Savat met een beteuterd gezicht binnen, of wij alstublief vandaag een beetje PUB wilde maken voor  mijnheer zijn elitair jengelblogje, vol gilbezems en roepventen.

"Het is niet voor mij, geachte Heer Hoofdredacteur, maar voor de lezers van uw geëerde blog met mohammedaanse achtergrond, van wie zeer velen échte muziekliefhebbers zijn.  Voor of na het vrijdaggebed, enkele mooie aria's, verzacht het gemoed. Zou het mogen ? Ik heb pakkende uittreksels in het Oranje Theehuis uit La Bohème van de Metropolitan in New-York. Het is met een mooie madam. Wat denkt u, Geachte Heer Hoofdredacteur en Aangename Persoonlijkheid ?"

Hier gaan we dus : Klik op onderstaande link en keer vooral terug.

http://blog.seniorennet.be/savat/

(de link is hersteld, mocht hij opnieuw in de mist verdwijnen, gaat u dan naar onze favoriete blogs in de rechterkolom waar een rechtstreeks bruggetje u leidt naar het Oranje Theehuis)

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pauw & Witteman : Stralingshysterie en de radioactieve banaan

 

Kan u zich een dergelijke discussie voorstellen bij de vooringenomen sukkels van de VRT ?

 (met dank aan  )


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie mensen zijn gelukkiger en rijker

 

   
 
Een nieuwe studie die de conclusies van verschillende onderzoeken over de laatste vier decennia bundelt, bevestigt wat u al wist: mooie mensen krijgen alles voor elkaar.

Economen aan de universiteit van Texas-Austin analyseerden data uit vijf grote studies die werden verricht tussen 1971 en 2009 in de VS, Canada, Duitsland en Groot-Brittannië. Ze concludeerden dat mooie mensen gewoonlijk gelukkiger zijn dan mensen die niet door de natuur zijn verwend.

Ze voegen er aan toe dat de economische voordelen van die schoonheid op zijn minst de helft uitmaken van het extra-geluk dat mooie mensen ervaren.

Mooie mensen zijn dus niet enkel gelukkig omdat ze er zo goed uitzien, daarbovenop zijn ze extra-gelukkig omdat ze meer geld verdienen, gewoon omdat ze er zo goed uitzien.

Ondertussen melden antropologen dat dikke mensen meer worden gehaat dan ooit tevoren.
 
 
http://www.express.be/joker/nl/platdujour/mooie-mensen-zijn-gelukkiger-en-rijker/143465.htm

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lente in Japan

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gefrustreerde moslims imiteren Joodse Davidster

 

De immer grienende aanhangers van de godsdienst van de vrede, schromen zich niet in Frankrijk om hun religiegenoten op te roepen een groene ster te dragen, een herinnering aan de walgelijke behandeling van de Joden door de nazi's.

Dit alles naar aanleiding van een publiek debat over de scheiding van kerk en staat en de positie van de islam in Frankrijk.  In het vorige publieke debat over "de Franse identiteit" jankten de moslims ook over discriminatie en achteruitstelling. Zij doen er alles aan om hun apart-zijn te benadrukken en op te eisen, maar als de meerderheid (voorlopig nog) uit het gastland zich voorzichtig roert, zijn de kreten racisme en xenofobie niet uit de lucht.

Elke vergelijking die de moslims pogen te ondernemen, om hun sitatie op gelijke voet te stellen met de vervolging en uitmoording van de Joden, is misplaatst en ongegrond.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laurent op kosten van Kabila in Grand Hôtel de Kinshasa

 

Of het Kabila is die betaalt, of de belgische staat, het gaat altijd om centjes van de hardwerkende belastingbetaler uit het land B.

 

"Le Grand Hôtel Kinshasa is ook een paradijs voor de sportievelingen en zakenmannen die hun conditie willen verzorgen of zich even ontspannen" 

 Verder info : http://www.grandhotelkinshasa.net/index.html

 

Donderdag zuchtte Laurent tegen een journalist van de Standaard, dat hij ook "landen had bezocht waar u nog nooit van gehoord heeft".  Het blijkt vandaag om het zo pas ontdekte land met de aparte naam "Angola" te gaan.  De prins zou aldaar zijn bezordheid hebben geuit over de stijgende olieprijzen. Hij was ondermeer in gezelschap van de zoon van preisdent Dos Santos. Erg toepasselijke naam : Twee Heilgen.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderslag bij heldere hemel : nieuwe regering legt vandaag de eed af !

 

Wat niemand voor mogeijk achtte, is in de late uurtjes gisteren en de vroege uurtjes vanmorgen een feit geworden : geheime onderhandelingen, zorgvuldig buiten elk media-weten om, hebben geleid tot de vorming van een nieuwe federale regering, met zowel een ijzersterk communautair luik, als een degelijk sociaal-economisch programma.

Politiek België staat terug op de internationale landkaart, net zoals de Rode Duivels, sportief België naar de wereldtop zullen voeren.

In alle stilte heeft de keuninklijke onderhandelaar, Wouter Beke van de CD&V, van wie wij gedurende zijn opdracht nauwelijks iets hebben vernomen, een onwaarschijnlijke coalitie gesmeed, die de palaverende winnaars van de verkiezingen, NVA en PS, het nakijken geeft.

In de vroege uurtjes werd een regeringsprogramma ondertekend door CD&V, Open-VLD, SP-a en Groen, langs Vlaamse kant met 48 zetels op een totaal van 88 : een comfortabele meerderheid, sprak een vaalbleke maar gelukkige Wouter Beke.  De Franstalige meerderheid bestaat uit de MR/FDF van Charles Michel, de CdH van Joëlle Milquet en Ecolo van mijnheer Javaux, samen 35 Franstalige zetels op een totaal van 62.

De namen van de ministers zijn ook bekend : 8 Franstaligen en 4 Vlamingen, onder het premierschap van Steven Vanackere (CD&V). Als Vlaamse ministers treden aan : Mathias Declercq (VLD) Minister voor Bescherming Franstalige Belgen in het Noorden des lands, Maya Detiège (SP-a) Condoompromotie en Bescherming van Lichtgewichten en Meyrem Almaci (Groen) Binnenlandse en Turkse Zaken. 

De Franstaligen zien zich vertegenwoordigd door Didier Reynders (MR) Financiën en Fantasieën,  Olivier Maingain (FDF) de Vlaamse Rand, Louis Michel Père et Charles Michel Fils van de MR : Beiden in duobaan Congo en onze Belangen.  Voor CdH Joëlle (CdH) Justitie, Verfransing, Arbeid, Economie en Defensie, Melchior Wathelet (Open Grenzen en Amnestie voor misdadigers). Bij Ecolo wordt Javaux minister voor Tweetalige Zaken, Duurzame en dure Energie en Zakia Khattabi, internationale betrekkingen, bossen, bomen en madeliefjes.

Wat het regeerprogramma betreft, dat ziet er kort en bondig samengevat heel wijs uit :

- afschaffing van alle communautaire problemen, deelregeringen en verbod van nationalistische politieke partijen. "Gedaan met die zever" sprak de aanstaande premier, een trouwe, onderdanige Belg.

- het nationale grondgebied wordt integraal overgenomen door het vroegere Gewest Brussel en de officiële worden Frans, Arabisch, Duits, Engels en faciliteiten voor de Nederlandssprekende meerderheden.

- de staatsschuld wordt verzocht te verdwijnen zoals ze gekomen is en in afwachting zal er een kleine belastingverhoging toegepast worden van 10% (zoals de facturen van de electriciteit, die worden ook zonder morren aanvaard)

- verder krijgt iedere niet EU-vreemdeling die het land betreedt, de belgische nationaliteit en alle sociale rechten vandien. Wij zijn Tolero.

De nieuwe ministers zullen deze namiddag de eed afleggen bij de keuning in zijn mooi paleis.

In een eerste reactie verklaart Bart de Wever het volgende : "Victor redit. (Victor komt terug) Nu ga ik samen met Filip Dewinter de burgemeesterszetel veroveren in Antwerpen : Veniam, videbo, et non vincat. (ik zal komen, ik zal wel zien en ik zal verliezen)"

Elio di Rupo van zijn kant hield het bij een kordaat : "Je vous emmerde tous". (ge kunt ze kussen)

 Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boos op De Wever
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Even kort wat bijkomende toelichting bij mijn deelname aan de wandeling van Voorpost gisteren.

De aanspraken van Franstalige politici op Vlaams grondgebied, meestal (maar niet uitsluitend) in de Vlaamse Rand, zijn arrogant en van iedere redelijkheid ontbloot. Reeds in mijn boek (De Ordelijke Opdeling van Belgie) stelde ik dat in mijn ogen die farfelu aanspraken enkel en alleen dienen om een achterstand weg te werken. Ze dienen om een of ander politiek akkoord (bv. over BHV) uit de brand te slepen waaruit bij de opdeling van Belgie ten overstaan van de internationale gemeenschap het argument zou kunnen gepuurd worden als zou Vlaanderen recent nog zelf hebben meegewerkt aan een akkoord dat de "Vlaamsheid" van sommige van die gemeenten zal hebben gerelativeerd. De Franstaligen in het algemeen -en de Walen in het bijzonder- weten immers dat het internationaal recht hen geen enkele poot geeft om op te staan : de zogenaamd "federale" staat Belgie wordt krachtens het internationaal recht gesplitst langs de (interne) administratieve grenzen en dus langsheen de taalgrens die de huidige gewestgrens is. Over de toekomende staatsgrens kan in feite in de huidige stand van zaken niet ernstig meer worden getwist. En daarmee basta. De Franstaligen kennen het probleem reeds sinds de laatste jaren van de vorige eeuw toen ze academische oplossingen zochten voor de werking van dat uit het internationaal recht stammende principe "wat van u is blijft van u" (uti possidetis iuris).

De voetenspelerij en de uitgesponnen sabotage van de afgelopen 10 jaar is (bijna) niets anders dan een poging om aan te tonen dat tenminste faciliteitengemeenten geen "echt" Vlaams grondgebied zijn. In de fameuze nota van De Wever slopen reeds storende "ontvlaamsingen" in het voorgestelde akkoord. Bedoeling is uiteindelijk enkel om Wallobrux territoriaal tot stand te brengen via een verbinding die beter bekend staat als de "corridor". Franstaligen weten dat Belgie in zijn huidige vorm afgelopen is maar zullen omwille van de nog altijd lopende transfers nooit zelf de eerste stap zetten. Wel zijn zij volledig voorbereid om hun (recent nog in het Brusselse "Parlement" afgekondigde) Federation Wallonie-Bruxelles te starten als Vlaanderen (wat zij verwachten) de eerste stap zet.

Uiteraard moet dat door Vlaanderen krachtig afgewezen worden. Brussel is de hoofdstad en de zetel van onze instellingen. Wij laten ons daar niet wegjagen. En de Vlaamse Rand is en blijft Vlaams. Er is geen corridor en opnieuw : daarmee basta. Zogenaamd "gematigde" politici moeten sterk bij de les gehouden worden. Ik was dan ook erg boos toen recent De Wever geluiden produceerde om "Bruxelles région à part entière" te erkennen om zogezegd van de problemen en het gezaag af te zijn. Ons terugtrekken uit Brussel om Vlaanderen "vlotter" onafhankelijk te kunnen laten worden? Nooit! Dat is nergens voor nodig. We moeten nu aan het eind gewoon doorbijten. Machtspolitiek aub. Kortom : er is alleen Vlaams en Waals grondgebied. Er is niks tussenin. En ofwel is geen van beiden onderhandelbaar ofwel allebei.

Voilà. Daarom vind ik de wandelingen van Voorpost een uitstekende symbolische tegenzet tegen de Franstalige verbale spelletjes op Vlaams grondgebied.
De toren van Edingen was een mooie plek om met (historische) Vlaamse aanspraken op Waals grondgebied een spiegelglas in het gezicht van de Walen te schijnen. Tegelijk met het perspectief dat daarachter zit. De Nederlanden in Europa. Iets wat we inderdaad zeker niet zullen en nooit uit het oog mogen verliezen aan de zuidergrens ervan

Gerolf Annemans

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : probeerders zijn sukkelaars
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Geachte redactie,

"NVA Dreigt uit onderhandelingen te stappen".

Dat is hetgene wat men kan lezen in HLN. Deze uitspraak is van  Geert Bourgeois, die moet laten horen, dat hij het meent, want voegt hij eraan toe, "we hebben de voorbije maanden alles geprobeerd".

Wat er op wijst dat zijn partij al vele toegevingen heeft gedaan en dus, zou het voor iedereen interessant zijn, om eindelijk eens te vernemen, welke toegevingen er werden gedaan. Men zou dan kunnen zien, hoe het echt met dat stijf been zit en wat voor een ontoegeelijke partij de PS wel is.

Het spreekwoord zegt toch "probeerders zijn sukkelaars" en daar begint de NVA heel goed op te lijken

mvg Sophie D

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : Mie Vogels & C°

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AAargh

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!