Angeltjes
27-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rome - Goede Vrijdag 22 april 2011

 

 

We komen nogmaals terug op ons bericht over de arrogante moslim-demonstratie op Goede Vrijdag in de Italiaanse hoofdstad. Deze beeldreportage geeft duidelijk weer dat we te maken hebben met een zoveelste bewuste uitdaging door de aanhangers van de godsdienst van de vrede.  Een zoveelste bewijs dat de islam onder geen enkel beding thuishoort in Europa.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Den Hopper, helemaal in de multicriminele ban

 

 

Het trendy jazzcafé, den Hopper op het hippe Antwerpse Zuid, vlak bij het Museum voor Schone Kunsten was voor enkele dagen het decor van een passioneel multicrimineel drama. Den Hopper wordt bij voorkeur bezocht door  kunstenaars, acteurs, schrijvers en ander bekend en soms schoon volk, die zich graag bescheiden catalogiseren bij het belgische BV-dom. Belgisch, want Vlaams is verdacht en wordt enkel gebruikt om de subsidie-aanvragen te voldoen.  

Het huidige Zuid ontstond einde 19de, begin 20ste eeuw. Het heeft een overzichtelijk en recht stratenplan en telt nog heel wat oude degelijke burgermanswoningen.  De nieuwe bewoners en de café- of restaurantbezoekers noemen deze wijk wel eens  "Petit Paris".   Soms zijn mijn stadsgenoten lachwekkende zieligaards en pathetische provinciaaltjes.

Hier verzamelt dus de politiek-correcte Antwerpse beau monde die neerkijkt op al wat Vlaams en oorspronkelijk is, die burgemeester Slaapmans vertrouwelijk omschrijft als  "de Patrick"  en die applaudisseert als een ouwe Turk met fez voorbijkomt in gezelschap van een vrouw met een zware legerjas, een gebloemde hoofddoek en een lichtjes bijgeknipte snor.

In deze omgeving greep dus een passioneel drama plaats met multiculturele hoofdrolspelers. De Turkse poetsvrouw Elif Celik en haar vriend Ahmed werden omver gekogeld door de vorige minnaar van Elif, een landgenoot uit het vroegere Ottomaanse Rijk.  Ahmed is naar het Paradijs en Celik vertoeft in het ziekenhuis. De jaloerse Othello heeft zichzelf aangegeven, nadat hij een tijd op de vlucht was. Ik doe mijn best om het geheel een lichte Shakespeariaanse toets mee te geven, zodat het niet te moeilijk is voor de acteurs om het verhaal te begrijpen.

Den Hopper is een dag gesloten geweest en heropent vandaag de deuren. De commentaren zullen uiteraard betrekking hebben op het drama.  De nadruk zal gelegd worden op de "culturele" achtergrond van de verrijkers, die de mooie traditie van eremoorden trots uitdragen in hun nieuwe leefomgeving.  En de conclusie zal luiden, dat ook bij ons passionele moorden plaatsvinden. "Patron, geef mij nog ne witte vin blanc".

Op het Zuid woonden destijds heel wat burgers die met de meid Vlaams spraken en onder mekaar Antwerps-Frans met haar op. Aan de Vlaamse en Waalse Kaai huisde het werkvolk dat zijn boterham verdiende in de haven. Er is niet veel veranderd.  De bourgeois hebben de plaats geruimd voor de poco's en de havenarbeiders zijn nu Turken en Marokkanen.  De menselijke drama's draaien nog steeds om dezelfde thema's en de commentaren erop veranderen ook niet. Het luttele verschil is, dat er vroeger hoop op vooruitgang leefde en dat er nu zekerheid is, dat we achteruitgaan.

"Patron, waar blijft mijne witte vin blanc ?"

Ray 

Foto : Antwerpen studentenstad.be


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gehandicapte man ontvoerd, beestig afgemept en beroofd : het leven zoals het is in Allochtonië

 

 

De 54-jarige gehandicapte Erwin Maes was zaterdagavond met zijn vader en een neef iets gaan eten. Rond 1 uur ging het gezelschap uit elkaar. Erwin Maes werd aangesproken door drie jonge kerels in een auto, die hem een lift aanboden.

Eenmaal in de auto werd hij ontvoerd en met geweld bestolen. Hij werd halfdood geslagen en achtergelaten in de buurt van het huis van zijn vader. Toen beiden in het politiebureau waren, stortte het slachtoffer in door een bloedklonter in de hersenen.

Aan de hand van de beelden van de bewakingscamera's die op de Grote Markt van Sint-Niklaas hangen, kon de politie kort na de overval al één van de drie daders inrekenen. Het ging om de Albanese kickbokser Meriton K. (19) uit Sint-Niklaas, die aangehouden werd.

De twee minderjarige mededaders werden later gevat. Het gaat om tuig van 16 en 17 jaar oud, van wie de identiteit niet onthuld wordt.  Mochten het jongeren van bij ons zijn, het zou triomfantelijk uitgebazuind worden door de lafbekken van de pers.  De jeugdrechter van Dendermonde besliste dinsdag om hen in een gesloten instelling te plaatsen.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nogmaals : het fenomeen Marine (Le Pen)

 

Wij schreven vorige week een artikel over de diverse mogelijkheden die zich momenteel aandienen bij de Franse presidentsverkiezingen in 2012 : de ster van Marine blijft rijzen en het behalen van de tweede ronde is niet langer een wensdroom.  Wij steunden ons daarbij op een opiniepeiling die telkens de voornaamste socialistische tegenkandidaten projecteerden in een strijd tussen de uittredende supernapoleon Sarkozy en de charismatische FN-dame. Sarkozy ligt er in alle gevallen uit na de eerste ronde, behalve als de socialisten de ontgoochelende Ségolène Royal van vorige keer terug naar voren schuiven.

Gisteren verscheen er een nieuwe peiling door het populaire Paris Match en Europe 1 die aantoont dat vooral bij de arbeiders, Marine bijzonder populair is.  Liefst 37 procent van de arbeiders zou voor haar stemmen tegen 17% voor de meest populaire PS’er Strauss-Kahn en 15% voor president Sarkozy. Van dergelijke resultaten zullen veel regime-potentaten wakker van liggen.  Marine haalt op haar eentje een hoger percentage bij de arbeidende bevolking dan de twee traditionelen samen.

Deze peiling bevestigt alleszins de onloochenbare groei die het FN doormaakt sinds Marine de fakkel overnam van haar vader.  Mocht zij de tweede ronde halen samen met een socialistische kandidaat, dan is het lang niet zeker dat de liberale Sarkozy-stemmers zich achter de socialist zullen scharen. Of zoals de Franse socioloog Alain Mergier het verwoordt: “Men kan de score van Jean-Marie Le Pen, die ooit eenmaal de tweede ronde behaalde met 19% beschouwen als het eindpunt van een proces, terwijl de kiesintenties met betrekking tot Marine Le Pen me eerder het begin van een proces lijken” (Le Monde, 24.04.11).

Het heeft geen enkele zin nu reeds te juichen en te doen alsof Marine de eerste vrouwelijke president van Frankrijk zal worden.  De tegenstanders zijn niet te onderschatten. Wees er van overtuigd dat "alle middelen goed zijn" om het FN van de macht weg te houden. Er is nog een lange weg te gaan en gewoonweg het bereiken van de tweede ronde zou reeds een grote overwinning betekenen, een aardverschuiving in het politieke denken van de burgers.

Sarkozy heeft weliswaar vijf jaar niet vervulde kiesbeloftes achter zich en de socialisten kampen met een (klassieke) grote interne verdeeldheid.  Deze beide grote spelers hebben bovendien geen enkel geloofwaardig antwoord op hét prangende probleem van de oprukkende islam. De UMP onderneemt pogingen met de nieuwe minister van binnenlandse zaken om de migrantenproblematiek te benoemen, maar de uitspraken van Sarkozy tijdens zijn vorige campagne die niet gevolmgd werden door acties,  liggen nog vers in het geheugen.  Voor de socialisten geldt wat in gans Europa hun collaborerende tactiek is : zwijgen, goedpraten en wie niet akkoord gaat, beschimpen als racist. 

Marine le Pen en het FN onderkent het probleem en bezit voldoende geloofwaardigheid om haalbare oplossingen voor te stellen.  Daarom zijn de presidentsverkiezingen van volgend jaar belangrijk voor gans Europa, voor de vele verontruste burgers die eindelijk willen dat hun democratisch verkozen verantwoordelijken in de eerste plaats de belangen van het eigen volk verdedigen en niet langer die van de importtafelschuimers.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Franse weerstand tegen de oprukkende islam groeit

  


Stop au Quick halal door LEXPRESS

Een korte samenvatting : In het Quick restaurant van Roubaix wordt uitsluitend halalvlees opgediend. Dit is onaanvaardbaar in een plaats waar vooral jongeren en het gewone volk binnenloopt voor een snelle hap. Er is geen keuze meer bij Quick : een religieuze minderheid, de islam, legt zijn wetten op aan iedereen. De Republiek moet zich afzetten tegen deze godsdienstige groep die nèt iets anders wil en respect eist voor zijn gebruiken op basis van godsdienstige gronden. In Frankrijk is de Republiek strikt gescheiden van elke religie en haar rites. Maar telkens moet de Republiek zich verzetten tegen  gevraagde toegevingen en eisen  uit een zelfde hoek. Soms zijn die eisen oprecht, veel vaker zijn ze van fundamentalistische aard of zijn het gewoon Paarden van Troje. 

Wij moeten "Neen" zeggen. Al was het maar om de gematigde moslims toe te laten zich te integreren binnen onze gulle en Republiekeinse samenleving. Het gaat telkens om kleine probleempjes uit het dagelijkse leven : halalvoedsel in het restaurant, de openbare diensten een beetje aanpassen, een sluiertje dragen, je verstoppen in een boerkaatje ... Het antwoord moet een krachtig "neen" blijven.  Anders geeft de Republiek de wapens van haar bestaansreden uit handen.

Ray 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VLOTTverspreidt affiche tegen het dictatoriale rookverbod

 

 

Wij maken géén reclame om roken te bevorderen. Iedereen is vandaag voldoende ingelicht en verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag.  Wij verzetten ons wel tegen het plotse door de overheid opgelegde rookverbod in cafés. Zeker op de manier zoals het vlug-vlug veranderd werd.  Een normaal regeringsbeleid voeren is al jaren uitgesloten in dit onland, het enige waar de politici in gelukken, is individuele vrijheden verder inperken en verbieden.

Daarom zijn wij het volledig eens met de affiche die de kartelpartners van Vlaams Belang verspreiden. Laat de uitbaters zelf hun keuze maken en deze duidelijk afficheren, zodat iedereen weet waar zich aan te houden. Dank u, VLOTT !

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratis Pub - Lyon : La marche des cochons (de Varkensmars)

 

 

Op zaterdag 14 mei staat in het Franse Lyon een "Marche des Cochons" te gebeuren, allen daarheen. Zo luidt de oproep

Bedoeling van deze massale betoging is het aan de kaak stellen van de voortschrijdende islamisering van het land, die zich onder andere manifesteert in de opkomst, groei en bloei van de "halal-industrie", tegen de wil van de autochtone bevolking in.

Deze nieuwe manifestatie vloeit voort uit vorige acties van de organiserende groepering "Les Cochons". Herinner u hun bezetting van de Halal Quick in Villeurbanne in mei van vorig jaar. De actie was wereldwijd de buzz op het internet, en trok zelfs aandacht van de mainstream media, die dit soort acties nochtans liever doodzwijgen, wegens politiek niet-correct.

De oproep vorig jaar tot boycot van de Quick-vestigingen in gans Frankrijk en bij uitbreiding in België, had relatief veel succes en heeft de directie van Quick en andere commerciële ondernemingen aan het denken en twijfelen gezet. Sommige Quick-filialen zijn wat hun halal-aanbod zelfs op hun stappen teruggekeerd.

Op volgende videoclip vindt u iets meer geanimeerde informatie over het gebeuren:

http://www.youtube.com/watch?v=TIxW19-66BY&feature=player_embedded

Boze burgers, consumentenorganisaties, slagers en traiteurs, dierenactivisten en iedereen die lijdt aan islamonausea (een grondige afkeer van de islam), volg dit devies: AFSPRAAK IN LYON, want wij laten ons niet naar de halal-slachtbanken voeren.


26-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed nieuws uit de EU-praatbarak : we gaan naar Irak ! Met veel centjes.

 

De Voormalige Tsjechische ambassadeur en EP-lid Jana Hybášková, het nieuwe delegatiehoofd voor de EU-acties in Irak, zal haar taken opnemen op 1 mei. Op 19 april werd ze uitgenodigd voor een vergadering met de leden van de commissie Buitenlandse zaken om de situatie in Irak te bespreken en de belangrijkste taken voor de toekomst te bepalen. We spraken haar na de vergadering. 

Wat ziet u als voornaamste taken als nieuw hoofd van de EU-delegatie voor Irak?

De voornaamste taak bestaat er uit om de EU een belangrijke partner te maken van Irak nadat de Verenigde Staten het land zullen verlaten hebben. Om dat te bereiken hebben we de consensus nodig van de lidstaten en de steun van het Europees Parlement. Het is van vitaal belang dat we de Europese waarden er verspreiden, de democratie steunen en het belang er van aantonen. We moeten het democratisch verkozen Iraakse parlement steunen, alsook de democratische controle.

Zoals u zei, Irak heeft een vrij verkozen parlement en regering, maar de politieke situatie is nog steeds onveilig, sommige belangrijke ministeriële posten zijn nog niet ingevuld. Hoe denkt u dat de situatie zal evolueren?

Ik zou het woord "onveilig" niet gebruiken* en het is niet mijn taak op commentaar te geven op de binnenlandse politiek van het land. De Iraakse overheid is democratisch gevormd, het bevat vertegenwoordigers van de voornaamste politieke groepen en de meerderheid van de mensen zijn er tevreden mee.

Hoe denkt u dat uw ervaring van in het Europees Parlement u zal helpen in uw nieuwe job?

Als voormalig EP-lid heb ik rechtstreekse ervaring over hoe het Parlement werkt, en dat zal helpen om de dialoog met de andere EP-leden te vergemakkelijken, zoals dat vandaag het geval was. 

Het Lissabonverdrag bracht de Europese Externe Actiedienst in het leven. Hoe ziet u de rol van het EP in het Europese gemeenschappelijke buitenlands- en veiligheidsbeleid evolueren na Lissabon?

We hebben een nieuwe EU sinds het Lissabonverdrag, dat nu een stevig raamwerk biedt voor een buitenlands beleid. Het EP kan veel inbrengen en een belangrijke rol spelen. Wat nog meer belangrijk is, het EP beheert de budgetten en zo kan het een belangrijke rol spelen in het vormen van de financiële instrumenten dat de EU gebruikt voor haar externe acties.

Bron : EU-Praatbarak

* ik zou het woord "onveilig niet gebruiken, zegt deze naïeve druif.  Elke dag vallen er tientallen doden,  een veelvoud aan gekwetsten, vernielingen en geweld alom in Irak.  Akkoord, de inwoners van dit Prachtland zijn heel wat gewoon en hun "koeltoer" is doordrenkt van geweld, dood, bloed en haat.  Als je het zo bekijkt, is het er inderdaad veilig. Het is wellicht de bedoeling van idioten zoals Jana Hybaskova om dit soort " veiligheid " naar Europa over te brengen. Daarvoor zal de EU-Praatbarak voor de nodige centjes zorgen. Ter herinnering : die centjes komen uit ons aller zakken en om het héél duidelijk te maken, ik heb niet de minste lust om mijn geld te laten verbrassen aan de kolonialistische hoogheidswaanzin van onverantwoorde fantasten.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allochtoon tuig ? Stuur het leger er op af.

 

Het belooft een warme lente of zomer te worden. Vorig weekend sloopten allochtone jongeren een lijnbus in Borgerhout, gisteren kwam het tot zware rellen in het openluchtdomein van Hofstade. Toen enkele agenten wilden ingrijpen na een banale ruzie op het strand, kregen ze klappen en werden ze door zo’n 200 ‘jongeren’ ingesloten en bekogeld met stenen, blikjes en flessen. De agenten gingen schuilen in hun combi, maar ook die werd belaagd door de losgeslagen meute. De politie riep versterking op: agenten met schilden en honden snelden ter plaatse. Maar ze kregen de situatie niet onder controle. In het tumult werden her en der op het domein diefstallen gepleegd. Uiteindelijk keerde de rust pas weer nadat de politie zich had teruggetrokken…

Ook in recreatiedomein ‘De Ster’ (Sint-Niklaas) zou het dit weekend – zo vertellen getuigen – tot een massale vechtpartij met allochtone jongeren gekomen zijn. Daarmee is het fenomeen van multiculturele rellen in recreatiedomeinen weer terug van nooit echt weg geweest. En er lijkt ook weinig kruit tegen opgewassen.

Maar keren we even terug naar Borgerokko - excuus - Borgerhout. Die gemeente werd vorig weekend opgeschrikt door zware incidenten met allochtone jongeren. Aanleiding zou de voetbalwedstrijd geweest zijn tussen FC Barcelona en Real Madrid. Barcelona verloor de wedstrijd en toen zat het spel op de wagen. Althans, dat is wat sommigen er nadien van maakten. “Ronaldo (de doelpuntenmaker van Madrid) zet Borgerhout op zijn kop”, titelde een Vlaamse krant. Eén of andere vorm van voetbalhooliganisme dus. Niks om je druk over te maken. Maar is dat zo? De week voordien werd ook al een bus van de lijn aangevallen. Maar toen won Barcelona van hetzelfde Madrid. Dus het plaatje klopt toch niet helemaal. In het eerste VRT-journaal was sprake van ‘allochtone jongeren’, maar in het volgende nieuws was dat al gecensureerd tot ‘jongeren’, al spraken de beelden natuurlijk voor zich. Bovendien mocht één of andere straathoekwerker nog eens aan het multiculturele gebedsmolentje draaien: ‘het is allemaal de schuld van uitsluiting’. Uitsluiting op school, op de arbeidsmarkt, op het werk… Kortom: de allochtone excuuscultuur werd nog eens rijkelijk bemest.

Lex Moolenaar (Gazet van Antwerpen) omschreef de rellen in Borgerhout trouwens als
onvervalst racisme.  Hoewel er van de ‘festiviteiten’ duidelijke videobeelden waren, werd er maar één relschopper opgepakt. En dat was ook gisteren zo in Hofstade. Eén agent zwaar gewond en tientallen zwaar getraumatiseerd, één amokmaker opgepakt. Terwijl de politie zich terugtrok, werden de allochtone vechtjassen braaf naar huis gevoerd (Brussel, Schaarbeek) met speciaal ingelegde bussen van De Lijn. De allochtone herrieschoppers roepen “wij zijn de baas” en ze krijgen nog gelijk ook. Wat “flikken aftroeven”? Moet kunnen. Allochtone jongeren komen er zo mee weg. Het is het perfecte recept voor nog meer heibel… Misschien moet de politie bij Sarkozy wat ‘hogedrukreinigers’ gaan huren?

@ VB

Allochtoon tuig ?  Stuur het leger er op af, het is een humanitaire hulpactie voor eigen mensen.  Of dient het ABL enkel om in de islamitische Prachtlanden de held uit te hangen, terwijl in het land B de bevolking geterroriseerd wordt door (hoofdzakelijk) Noord-Afrikaans crapuul ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kameraden, vervoegt Rood !

 

Weggeplukt op de blog van Erik de Bruyn, met dank aan de talrijke enthousiaste Angeltjesvrienden die zich aangemeld hebben : Rood, totterdood !

 http://www.bloggen.be/derodevoorzitter/

Deze blog is een tijd onder het stof geraakt maar daar zullen we binnenkort wat aan doen, samen met al het andere uitdagende opbouwwerk dat ons te wachten staat.

Wegens de massa's verzoeken tot lidmaatschap die blijven binnenstromen wil ik alvast de volgende schikking treffen: stuur mij een mail op het adres erik@sparood.be met je naam, adres, telefoonnummer. We zetten je dan op de intekenlijst voor het lidmaatschap en we bezorgen je zo spoedig mogelijk een beginselverklaring + lidkaart. Bij akkoord kan je dan aansluiten, lidgeld zal zeer binnenkort worden vastgelegd. Kameraden die nog lid zijn van de sp.a mogen naar eigen goeddunken lid blijven van die partij of eruit stappen, ze zijn hoe dan ook welkom bij Rood!

24-04-2011 om 13:33 geschreven door Erik De Bruyn


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 minuut knallende waarheden

  

Leuk om terug te horen : Nigel Farage verwelkomt Viktor Orban, de Hongaarse premier die van 1 januari 2011 gedurende zes maanden voorzitter is van de EU.  Gedurende 1 minuut : knallende waarheden die neerkomen als zweepslagen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karine Lalieux, de ongetemde feeks van de Brusselse PS-maffia

 

PS-Kamerlid Karine Lalieux, die de bijzondere Kamercommissie rond seksueel misbruik voorzat, is niet te spreken over de uitspraken van aartsbisschop André-Joseph Léonard. Volgens Lalieux blijft de kerk de feiten 'minimaliseren'. 
.
Neen, wij zijn geen aanhangers van aartsbisschop Léonard, wij hebben met zijn club niets te maken en wij verachten de hypocrisie en de minimalisering van seksuele misdaden tegenover kinderen en weerlozen door priesters. Precies omdat wij niets met de RK-kerk te maken hebben, bemoeien wij ons niet met het systematisch neerhalen van Léonard.  Als de man niets zegt over  de smeerlap Van Gheluwe, wordt hem verweten dat hij die kerel beschermt, als hij het interview van de kinderschender schokkend noemt, wordt hem aangesmeerd, geen oog te hebben voor de slachtoffers. Kortom, Léonard is aangeschoten wild en de jagers situeren zich in de klassieke vrijzinnige en socialistische kringen die als het er op aankomt, nog fanatieker zijn dan de felste katholiek. De islam daarentegen dat is de religie die vrede, verdraagzamheid en gelijkheid predikt. 
.
Wij nemen de aartsbisschop niet in verdediging -stel u dat even voor-  maar hij wordt smerig behandeld door over het paard getilde figuren zoals de PS-politica Karine Lalieux.  Madame is een typisch Brusselse schètkont die met veel tralaliere, eigen aan franstalige chi-chi figuren, meent dat alles wat uit haar mond komt, de rode evangelische waarheid is. Madame is federaal volksvertegenwoodigster, was voorzitster van de Bijzondere Commissie Seksueel misbruik, zij is schepen van "netheid" te Brussel, ze is eentalig frans en zij vindt zichzelf formidabel.
. 
Wat nog formidabeler zou zijn, is dat zij nu het fatsoen zou opbrengen, om haar ziekelijk anti-clericalisme het zwijgen op te leggen en de nodige parlementaire initiatieven te nemen na de conclusies van de commissie.  Dat zou pas getuigen van politiek correct  en formidabel verstand.
.
Een van de elementen in dit dossier is de verjaringstermijn.  Als het madame Lalieux menens is met haar verontwaardiging (die ook de onze is, twijfel er niet aan), dan verwachten wij dat zij de verjaringstermijn voor seksuele misdrijven mee  zou helpen afschaffen of desnoods op 50 jaar bepalen.  En niet zoals de  Commissie besloot, de verjaring tot 15 jaar opvoeren. Vijftig jaar is drastisch, duidelijk en het zou misselijke pedofielen ook op latere leeftijd voor hun verantwoordelijkheid plaatsen.
..
Intussen hebben wij nog een goed voorstel voor de actieve criminologe, Karine Lalieux : zij kan zich  nuttig maken met een onderzoek te starten naar de ettelijke misdrijven van socialistische partijgenoten, die als maffiagieren rondcirkelen om openbare gelden af te leiden naar hun privé rekeningen. Dat is een werk van lange adem en daar kan ze zoet mee zijn tot aan haar pensionering.
.
Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerald Celente

 

De analyses van Nigel Farage zijn al jaren juist gebleken. Die van Gerald Celente ook. Hij voorspelde dat de maat vol zou zijn in 2012 en gaf de moslims de raad om tegen dan hun koffers te pakken. Nu komt Kopp-verlag met een onheilsmededeling van een verontwaardigde Celente.

De apocalyps zou erger zijn dan eerder voorspeld, niet meer af te wenden, en ook vervroegd naar 2011. De inval in Libië is voor hem het teken aan de wand dat de waardeloosheid van de onbekwame Westerse leiders gecombineerd met het gebrek aan democratie noodzakelijkerwijze tot de verschrikking moet leiden. Celente geeft zijn conclusie maar uiteraard niet alle elementen waarop hij die baseert. Dit komplot is er allicht één van.

Op Artikel7.nu vertaalt E.J. Bron het aldus uit het Duits:

Steeds opnieuw roept hij de burgers in zijn laatste nieuwsbrief ertoe op om geld in te ruilen voor edelmetaal, zich te bewapenen en levensmiddelenvoorraden aan te leggen. Nog belangrijker zou het volgens Celente echter zijn om zich mentaal voor te bereiden op de zich aftekenende situatie. Wie dat niet zou doen en nu nog over zulke prognoses zou lachen, zou psychisch instorten en de komende tijd vast en zeker niet overleven. “

Beste Angeltjes ik ben er vrijwel zeker van dat U de aandelen die ik hier steeds een aanbeveling bezorgde redelijk gemakkelijk in natura, munitie en hardware kunnen omgeruild worden. Bovendien verkoopt men aandelen best à la hausse en niet à la baisse want dan is het te laat.

lucky9


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Van de goede naar de verlossende week
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Waarde redactie,

Het was, zoals dat heet voor Pasen, "de goede week". Het goede was ditmaal de verdere barsten in het linxe kamp,waarbij nog duidelijker werd dat het daar alles behalve peis en vree is en dat er van menslievendheid en solidariteit onder de "kameraden" niet veel meer overblijft. Farizeëers en Tollenaars die onder elkaar ruziën voor de beste plaatsjes.

De week die nu komt zou normaliter de "verlossende week" moeten zijn want indien BDW en co zijn woord gestand houdt,  wordt het nu "kop of letter" (kruis of munt, moet ik eigenlijk zeggen, maar er is geen kruis te zien op de euromunten) wat de verdere deelname aan de Muppetshow betreft. April loopt op zijn laatste benen en dan moest er boter bij de vis zijn, zoniet ...

Er is de afgelopen week dan ook nogal wat afgeroddeld, achterklap en verdachtmakingen waren niet uit de lucht, waarbij zelfs de stichters van al de miserie olie op het vuur mochten gooien om de vlam in de pijp voor deze week brandend te houden. Het is nog even afwachten of er een miraculeuze verrijzenis zal te vieren vallen nadat " ter elfder ure" Sjowelle en Elio den Bart omarmen en hem overladen met kokosnoten, een emmer choco, 25 kilo frietpatatten, 5 liter mayonaise een vracht curryworsten en als dessert een grondige staatshervorming met een gratis splitsing van BHV als blijk van eeuwige dankbaarheid.

Ik denk echter dat er maar twee mogelijkheden overblijven nadat Wouter Beke zijn kelk aan de keuning terug geeft met de boodschap dat hij zich terugtrekt in een klooster op een geheime locatie in de Loirestreek om terug op adem te komen na weken van het kastje naar de muur gelopen te hebben.

Mogelijkheid 1 : De N-VA trekt zich terug en houdt het (veel te laat!)voor bekeken met waarschijnlijk verkiezingen als gevolg.

Mogelijkheid 2 : De keuning geeft BDW nog een kans om de brokken te lijmen (lees: tijd winnen) zodat deze voor een tweede maal op rij het deksel op zijn neus krijgt wel met het excuus : "Sire, ziede wel, ze willen ni meewerken."

Ook dan krijgen we waarschijnlijk verkiezingen. Ik hoop alleszins dat het een "verlossende" week mag worden

mvg - senior



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongeren vallen politie aan in recreatiedomein Hofstade.

Amokmakers hebben vanavond heel wat problemen veroorzaakt op het Bloso-domein in het Vlaams-Brabantse Hofstade (Zemst). Na afloop van het tumult werd amper één relschopper opgepakt.

Een groep van minstens tweehonderd herrieschoppers sloot omstreeks 18 uur (maandagavond) plots de politiemensen op het terrein in. De inspecteurs kregen klappen en werden bekogeld met flessen en projectielen.
 
De amokmakers omsingelden de politiemannen en het duurde geruime tijd alvorens de agenten zichzelf in veiligheid konden brengen. Onder de amokmakers zaten volgens een politiebron heel wat jongeren uit Schaarbeek en Brussel.

Twee agenten lichtgewond
Slechts één relschopper werd opgepakt. "Het was niet makkelijk om jongeren te identificeren uit de groep van 200 à 300 die rond 18 uur op het strand acht ingesloten agenten een tijdlang hebben bekogeld met allerlei projectielen", aldus burgemeester Bart Coopman (CD&V). Twee agenten raakten bij de rellen lichtgewond: de ene aan het hoofd, de andere aan de voet.

Vechtpartij op strand
"Het probleem is rond 18 uur begonnen bij een vechtpartij op het strand", aldus Coopman. "De leden van de private bewakingsdienst op het domein kregen de ruzie niet onder controle en riepen de hulp van de politie in. Vanaf het ogenblik dat de eerste drie agenten op het strand verschenen, heeft zich een massa jongeren tegen hen gekeerd en projectielen beginnen gooien, zoals stenen, flessen en blikjes. Op een bepaald ogenblik waren acht agenten van de lokale politie volledig omsingeld door 200 tot 300 jongeren. De rust is pas teruggekeerd toen de agenten zich van het strand verwijderden."

Extra bussen
De agenten riepen versterking in en vrij snel waren 60 tot 70 agenten aanwezig van omliggende korpsen, federale politie en spoorwegpolitie. "Men heeft zich vervolgens vooral geconcentreerd op het zo rustig mogelijk laten verlopen van de uittocht. De Lijn heeft op ons verzoek extra bussen ingelegd vanaf de hoofdingang van het domein en alle betrokkenen zijn inmiddels vertrokken. Op de bussen deden zich geen noemenswaardige feiten meer voor", besluit Coopman. De nieuwe problemen op en rond het domein schrijft hij andermaal toe aan allochtone Brusselse jongeren.

Bron : diverse media


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : zo ver is het gekomen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Beste Angeltjes,

Ik moet dit kwijt aan iemand. Vrijdag een dagje verlof genomen met mijn echtgenote. Gaan wandelen in de stad waar ik geboren ben en 10 jaar geleden gaan lopen ben. Soms knaagt er nog eens iets. Kwamen we de Stadsfeestzaal buiten en stond er een jonge man voor een standje van een of ander goed ruikend spul. "Show me your hand" zei hij tegen mijn echtgenote. "Ik begrijp u niet" antwoordde mijn vrouw. "What do you speak" zei de jonge man. "Nederlands, zoals die andere zes miljoen mensen in dit land" replikeerden wij in koor. Stom verbaasd ging de jonge man weg"Nedderlands, Nedderlands" stamelde hij. Dat had hij niet verwacht in Antwerpen. Ik ben plots voor een jaartje genezen om weer in Antwerpen te komen wandelen.

NAW bekend bij de redactie

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het leven zoals het gelukkig niet is. Dank u, dezeke.

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij heeft tussen 18 en 88 jaar ? Nodigen ons jij uit om het feest te doen.

 

Sint Gillis, 15 february 2010  

Jij woont Saint Gilles en jij heeft tussen 3 en 10 jaar. Nodigen ons je uit op de heruitgave van Het Feest van de Kinderen dat op zaterdag 27 maart 2010 op het thema van de dieren zal plaatsvinden.

Bij deze gelegenheid zal het Stadhuis van gangmakers en acteurs binnengedrongen zijn om je erg de diensten te laten ontdekken die aan de burgers worden aangeboden door het feest te doen. 

Verschillende verrassingen wachten je : verschillende werkplaatsen, van de spelen en een voorstelling definitief alles in kleuren ... de Plaats van Meenen zal zelfs de dieren van de boerderij ontvangen.

Wachten ons je vanaf 13.30 en tot 17030 voor de inschrijvingen op zaterdag 27 maart op het stadhuis (Plaats van Meenen 39 - Saint Gilles) Om niet de rij aan de toegang te doen kan jij de inschrijvingsfiche vullen die aan de rug van deze uitnodiging en het aanbrengen op 27 maart aan de ontvangst van het stadhuis is.  Hij eveneens wordt je aanbevolen om te komen gepaard gegaan (e) met een verantwoordelijke volwassene.

Hopend je te ontmoeten er, verzoek ik je om in de uitdrukking van mijn zeer bijzondere hoogachting te geloven.

De Burgemeester

Charles Picqué

 

 

 

 

Bovenstaande epistel van februari 2010 is een uitnodiging die de burgemeester van Sint Gillis (een van de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest) stuurde naar de Nederlandstalige kinderen van zijn gemeente. Charles Picqué, een franstalige socialist,  is ook minister-president van het hoofdstedelijk gewest.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feministische porno

 

 


25-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rood ! Een goed initiatief van Erik de Bruyn.

 Wat vele socialisten in het Antwerpse al lang vermoedden, vreesden of hoopten is op Paaszondag eindelijk gebeurd : Erik de Bruyn laat de SP-a voor wat zij is, een samenraapsel van carrièristen die niets meer te zien hebben met het progressieve, linkse ideaal en richt zijn eigen partij op : Rood.

Er bestaat natuurlijk een erg persoonlijke vete, zeg maar haatrelatie, tussen De Bruyn langs de ene kant en de groep Gennez en Janssens met ieder hun eigen satellieten.  Het conflict is persoonlijk maar ook ideologisch. De Bruyn is al lange tijd de leider van een gestaag groeiende groep binnen de sp-a die terug naar de bron wil.  Wie het tijdschrift Vonk in handen krijgt (gedrukt op luxueus glanspapier, zeer vreemd voor een marxistische en milieubewuste beweging) wordt teruggeworpen in de tijd, naar de jaren '60 en '70 van vorige eeuw,  met vlammende oproepen tot solidariteit met de derde wereld, mateloze bewondering voor de revolutionaire bewegingen zoals deze van Hugo Chavez in Venezuela en het wegdeemsterende Cubaanse communisme, het grote gelijk van de vakbonden, de patroons die nog altijd bij het XIXde eeuwse kapitalisme zweren, enz.  In elk nummer van Vonk, ook een flink aantal zure oprispingen over de laksheid binnen de SP-a top en het verraad tegenover het proletariaat. De Bruyn is zich terdege bewust van de schade die het loftsocialisme aanricht in de rangen van de stamboek-partijleden.

 

 

De Bruyn woont in het Antwerpse district Deurne, dat eens een rode burcht was met de legendarische burgemeester Maurice Dequeecker.  Intussen is Deurne, met zijn talrijke Marokkaanse, Turkse en andere vreemdelingen een bastion van Vlaams Belang geworden, waar die partij 41% scoorde in 2006 bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen. De Bruyn, een milieu-ambtenaar, omarmt de communistische idealen en legt in zijn programma uitgebreid de nadruk op allerlei groene eisen. Het actuele onderwerp over het opgeven van de kernenergie is al lang een topprioriteit bij de rebellen van Rood.  Daar waar zij de SP-a terecht een amalgaam van carrièrejagers noemen, zijn zijzelf een amalgaam van marxisten, trotskisten, maoisten, enz.  die in oudbakken linkse theorieën hun inspiratie vinden om een nieuwe wereld te scheppen, waarin het individu onderworpen is aan de wensen van de groep, die geleid wordt door uitverkorenen ... Niets nieuws onder de rode zon.   

De vakbond ABVV is een schaamteloze nevenorganisatie van de socialistische partij.  Dat is zelfs geen geheim : voorzitter Rudi de Leeuw is lid van het SP-a partijbestuur.  Rood schurkt zich graag aan tegen dit ABVV en de sociale (en vaak ook politieke) standpunten van dat op Sovjetleest geschoeide machtsinstituut.  Tegelijk werft De Bruyn sympathie en ronselt hij leden bij de vakbondscentrales : kortom, de tactieken van de oorspronkelijke socialisten worden nog steeds toegepast door de militanten van Rood.  De Leeuw heeft in zijn syndicaat hetzelfde probleem als de SP-a : zijn troepen worden geïnfiltreerd door extreem-links.

Naast Antwerpen is er ook een Rood-kern in  het Oostende van Johan Vandela Notte actief.  Niet toevallig, want het was Vandela die als voorzitter, na zijn fenomenale verkiezingsnederlaag in 2007 Gennez aanduidde als zijn opvolgster.

Zoals een echte patriarch dat doet, bestond er geen twijfel dat de partij, die altijd naar buitenuit opgetreden is als een monoliet blok, deze eenzijdige beslissing zou bevestigen zonder tegenpruttelen. Niemand had er op gerekend dat de voor de buitenwereld onbekende opposant De Bruyn stokken in de wielen zou steken.  Plots was er een tegenkandidaat opgestaan die de arrogante door Steve Stevaert en de rest van het rode politburo gesteunde ex-Animo voorzitster, Caroline Gennez, kwam dwarsbomen.

Met een rode das en een rode ruiker, zijn we precies echte socialisten. Zo lang er te graaien en te slijmen valt, is Madam Schuddenbol ook van de partij.

Toen trad in vele federaties de al lang aanwezige onvrede met de partijtop aan het licht. Alle ontevredenen, om de meest uiteenlopende redenen, verzamelden zich rond Erik de Bruyn die uitsluitend de ideologische kaart trok maar duidelijk beoogde de ganse partijtop te blameren. Honderden socialisten (met ieder zijn familieleden en kleine aanhang) hadden net hun job als kabinetsmedewerker verloren, ingevolge de electorale rammeling, die niemand voor mogelijk had gehouden : van 23 naar 14 zetels en geen nieuwe regeringsdeelname. 

Velen zagen Vandela Notte als hun persoonlijke belager die een onverhoedse streep had getrokken door hun carrière-ambities en zij waren niet geneigd de slome Gennez, die niet méér was dan de handpop van de partijleiders, te steunen. Tijdelijk werkloze socialisten met verbrijzelde dromen, die geen lor belangstelling hadden/hebben voor de werkmens, voelden in zich de vlam branden van Karl Marx en Emile Vandervelden. De Bruyn verzamelde stemmen die in normale omstandigheden nooit naar hem zouden gegaan zijn.

Na de eerste ronde in de verkiezingen, bleven Gennez en De Bruyn als enigen over voor de finale slag.  Het was een schok voor de partijpotentaten  dat de grote afdelingen Antwerpen en Brugge zich uitspraken om De Bruyn te steunen.  Een persoonijke blamage voor Patrick Janssens die al lang elke voeling met de basis verloren had. 

In totaal kreeg De Bruyn ruim 33% van alle SP-a'ers op zijn hand en de belofte van de ijdele Gennez dat zij rekening zou houden met de interne democratisering en de eisen van de communistische vleugel. In de realiteit kwam daar niets van terecht en hooghartig negeerde de nieuwe voorzitster haar tegenstander. Zoals zij ook in Mechelen, waar zij vanuit Hasselt door Stevaert neergeplant werd, haar vrouwelijke rivale, eveneens een pionnetje van Stevaert, de knappe Marokkaanse Temsamani, uit elk politiek mandaat wegpestte. Als we knap zeggen, bedoelen we fysiek knap, want dit vrouwtje moest als staatssecretaris ontslag nemen, nadat was gebleken dat zij over haar opleiding had gelogen. Liegen tegen ongelovigen is toegelaten in de omgeving waar Temsamani opgegroeid is.

Met de Vlaamse en Europese verkiezingen van juni 2009 werd De Bruyn, die gerekend had op een verkiesbare plaats, weggemoffeld in de kieskring Antwerpen op de 11de plaats.  Hij verzamelde er 8355 stemmen, en bereikte daardoor de vierde plaats van de 24 socialistische kandidaten. Dat was het dan.

Na veel interne strubbelingen in de krabbenmand die de partij nu nog meer dan ooit, is, kwam vandaag het bericht van de definitieve breuk. Met de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen in 2012 zal Rood zich reeds aan de kiezers voorstellen, al dan niet met een uitgebreide lijst van allerlei extreem-linkse groepjes van dromers, drammers en droogstoppels.

Wie hier beslist niet kan mee lachen, is Patrick Janssens. De reclameman heeft de Antwerpse SP-a afdeling langzaam de nek omgedraaid en de klassieke socialistische families die altijd de kern gevormd hebben van de macht in het stadhuis, terzijde geschoven.  Hij heeft zelfs de naam van SP-a dubbelzinnig en op eigen houtje omgevormd tot StadsPartij-Antwerpen.  Op de webstek worden de beslissingen van het schepencollege gebracht als waren het officiële stadsmededelingen.  En worden specifieke partijactiviteiten en standpunten geweerd.  

De Bruyn zal met Rood heel wat stemmen losweken die anders automatisch Janssens ten goede kwamen. Dat op zich is een goede zaak. Na meer dan 70 jaar socialistisch bestuur en socialistische burgemeesters zal de huidige slimmerik er finaal in slagen om de burgemeesterszetel kwijt te spelen.  We kunnen niet anders dan de man dankbaar zijn en hopen dat zijn partij in de oppositie verzeilt. En ook een klein bedankje voor het rode Paasei van De Bruyn. 

Ray




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!