Angeltjes
29-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpen : juwelendieven onthaald op pak slaag

 

Vanmiddag rond 11.30u is op de hoek van de De Keyserlei en het Astridplein een overval op een juwelier verijdeld door andere juweliers en omstanders. Volgens getuigen werden de overvallers hard aangepakt en vervolgens gewond afgevoerd.  Bij juwelier Abai kwamen twee mannen binnen die gekleed waren als postbeambten. De overvaller kreeg in de mot dat er iets niet klopte en sloeg alarm. Er ontstond een gevecht in de juwelierszaak, waarbij de eigenaar gewond raakte aan het gezicht.

De buurman hoorde het lawaai en kwam tussenbeide. Daarop zetten de overvallers het op een lopen. Ze hadden geen buit gemaakt en waren niet gewapend. Terwijl ze probeerden te vluchten op de fiets, stormden verschillende juweliers van in de buurt de straat op. Die konden de overvallers overmeesteren, en deelden rake klappen uit. Een getuige gewaagde zelfs van "een massagevecht waar wel minstens 30 mensen bij betrokken waren".

Een politiepatrouille in burger die in de buurt was, kon de overvallers, met behulp van de omstanders, aanhouden en wachtte op versterking. Beide overvallers en de eigenaar van de zaak zijn naar het ziekenhuis gebracht voor verzorging. Volgens getuigen was een overvaller er erg aan toe en baadde zijn gezicht in het bloed.

De verdachten zullen vandaag later op de dag verhoord worden en het labo voerde een sporenonderzoek uit. Over de identiteit van de overvallers is voorlopig niets geweten.

Tot zover dit bericht uit Vandaag.be.  Voor alle duidelijkheid wijzen we er terloops op, dat de meeste van de juwelenzaken nabij het Astridplein en het centraal Station uitgebaat worden door lieden uit het Midden-Oosten of de Balkan. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Euro Hof voor de Rechten v/d Mens

 

In een gemeenschappelijke verklaring vallen de 47 regeringen van de landen die het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in Straatsburg erkennen, scherp uit tegen de bemoeizucht van dat Hof in asiel- en migratiezaken.

 "Straatsburg blokkeert te veel uitwijzingsbesluiten van afgewezen asielzoekers en zelfs van terroristen en dat moet stoppen", zo luidt het. Straatsburg zet zich zo immers op de stoel van de bevoegde vreemdelingeninstanties van de lidstaten en dat mag niet.

Zo kon bijvoorbeeld Al Qaida-man Abu Qatada in Groot–Brittannië blijven, ondanks een uitwijzingsbevel van de Britten. Hij kreeg zelfs 2.500 pond schadevergoeding van het Straatsburgse Hof. In België was dit misbruik al aangeklaagd door professor Marc Bossuyt, voormalig Vluchtelingencommissaris en nu voorzitter van het Grondwettelijk Hof.

Minimum

Op een conferentie in Izmir in Turkije hebben de ministers zopas het Straatsburgse Hof opgeroepen om zich zo weinig mogelijk te mengen in uitwijzingsdossiers van terroristen en illegalen. "Het Hof in Straatsburg is geen vierde Hof van Beroep, het moet niet opnieuw de feiten van de zaak onderzoeken", zo luidt het. De regeringen willen voorts dat het aantal kortgedingen tot een absoluut minimum wordt beperkt. Tussen 2006 en 2010 is het aantal kortgedingen in asielzaken bij het Europees Hof met liefst 4.000 % gestegen! Het bedroeg 4.786 in 2010 en eigenlijk zouden er geen mogen zijn.

Bossuyt klaagde dit al eerder aan: "Het Hof van Straatsburg gaat zijn boekje te buiten door deze kortgedingen te aanvaarden. Het mag immers alleen maar nagaan of een bepaalde wettelijke regel klopt met het mensenrechtenverdrag. Het kan zich niet in de plaats stellen van de staten die het verdrag ondertekenden. Dat doet het wél in deze kortgedingen. Het Hof gaat asielverzoeken, die door de staten al grondig zijn onderzocht, eigenlijk opnieuw onderzoeken, terwijl het daarvoor noch de wettelijke bevoegdheid, noch de kennis van de situatie, noch de mogelijkheid om de situatie grondig te onderzoeken heeft", zo luidde het toen.

En nu vinden de 47 regeringen die het Straatsburgse Hof erkennen dat ook. De 47 regeringen willen verder dat de rechters die benoemd worden in hun eigen land al enige gerechtelijke ervaring hebben. Momenteel is dat slechts met 23 van de 47 rechters het geval. Om het werk te laten vooruitgaan, zijn ze er voor gewonnen om aan de hoogste hoven van de lidstaten (het Hof van Cassatie of het Grondwettelijk Hof) de mogelijkheid te bieden om een advies te vragen over hoe een bepaald mensenrecht moet worden toegepast.

Het begint te dagen ... maar of het wat zal uithalen ?

@ Vandaag.be


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheid van de kleine Marnix

 

 

Deze middag greep in de aula van het Antwerpse crematorium bij Schoonselhof de afscheidsplechtigheid plaats van de vierjarige Marnix, die op 22 april bezweek aan de gevolgen van de dramatische verdrinking op het domein de Nekker te Mechelen.

Het was een ontroerend afscheid in aanwezigheid van de familie, vrienden, buren en kennissen met enkele korte toespraken, afgewisseld met aangepaste muzikale ondersteuning.  Onder de aanwezigen bemerkten wij Marijke Dillen en Filip Dewinter.

Nu begint het moeizame proces van verwerking en de strijd tegen het dagelijkse verdriet. Moge het leven leefbaar blijven voor de ouders en de naasten.

Papa Marc vroeg mij nadrukkelijk de vele reageerders die via Angeltjes hun medeleven hebben laten kennen, oprecht te danken. Uw woorden betekenen veel in deze omstandigheden. Sommigen hebben mij gevraagd wie Marc is. Hij was de succesvolle stichter, bedenker en auteur van de Frut van Koekestad.

Ray 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.*Niet schoolbare jongeren* klinkt beter dan *onhandelbaar tuig*

 

Vorig schooljaar werden 1.531 leerplichtige leerlingen van school gestuurd na een tuchtprocedure. Dat is de helft meer in amper vier jaar, want in 2006-07 waren er 1.050 definitieve uitsluitingen. Het gaat om leerlingen jonger dan 18, van wie 150 geen nieuwe school meer vinden, schrijft De Standaard.

Deze trend is voor de onderwijskoepels een bevestiging van wat ze al langer aanvoelen. Volgens hen zit achter de cijfers een grote groep van "niet-schoolbare jongeren", met wie geen land meer te bezeilen valt. Ze zijn agressief, houden zich nooit aan afspraken en vertonen excessief spijbelgedrag.

"Het gaat om jongeren met een mix van leer- en persoonlijke problemen, zoals een slechte thuissituatie", zegt Jean Vallers van het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap (GO!).

Geen perspectief
Omdat een leerling in principe pas mag worden uitgeschreven als hij een nieuwe school heeft gevonden, zijn deze cijfers een onderschatting. Bovendien mag een school een leerling ook uitsluiten op 31 augustus, buiten het lopende schooljaar. Die zijn niet in de cijfers opgenomen.
 
Deze jongeren hebben op school geen toekomstperspectief, zegt Mieke Van Hecke, topvrouw van het katholiek onderwijs. "Er is maar één manier om hen uit de vicieuze cirkel te halen: hen een individueel traject aanbieden. Dat kan de school alleen niet." De koepels vragen dat onderwijs en welzijn beter samenwerken, wat ook vereist dat de overheid meer middelen vrijmaakt.

Tot zover de verontruste onderwijsverantwoordelijken, bijgestaan door de behulpzame regime-aanhankelijken van de elitepers.

Mag het geweten zijn, welk percentage van deze *onschoolbaren* van vreemden origine zijn ? Het antwoord op die vraag zoudet verband kunnen houden met de ongebreidelde instroming van personaliteiten uit andere *koeltoeren*. Een delicaat onderwerp weliswaar. Nog een opmerking, tendentieus weliswaar maar daarom niet minder relevant : instede van een *individueel traject* aan te bieden aan deze ontwortelden die opgroeien voor galg en rad (instrumenten die enkel nog bestaan in musea voor oudheidkunde en in Prachtlanden) zoudet men kunnen overwegen, om Verbeteringsgestichten in het leven te roepen, waar discipline en correct maatschappelijk gedrag, centraal staan en er desnoods, met respect voor de rechten van het Onhandelbare Kind, , met de karwats ingehamerd worden. Het is slechts een suggestiue van fatsoenlijk conservatieve aard. Ter bescherming en vrijwaring van de maatschappij, ons aller streven, nietwaar.

Uw dw. Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat de keffers maar blaffen, de karavaan trekt verder.

 

Veel aandacht gisteravond en vandaag in de media over de tweespalt in de Gentse Vlaams Belangafdeling. De objectieve redactie van Terzake heeft met veel gebimbambeier de veronruste vernieuwers en enkele professionele afscheidnemers uitgebreid in beeld gebracht.  Daarna was het de bedoeling Filip Dewinter op de rooster te leggen bij het gelaarsde Vrouwtje. Dat ging niet zo gemakkelijk, Dewinter kennende.  Zolang er beschadigd kan worden bij het VB, geven de linxe journalisten van de VRT ijverig present. 

Wij beoordelen het einddoel en het partijprogramma en de kleinmenselijke kantjes worden weggeknipt. Laat de keffers maar blaffen, de karavaan trekt verder.

http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/mediatheek/programmas/terzake/2.15457/2.15458/1.1012403

 http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/mediatheek/programmas/terzake/2.15457/2.15458/1.1012403

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het district Deurne (Antwerpen) en de centen

 

Het district Deurne maakt deel uit van de stad Antwerpen en beschikt over een eigen districtsraad, een soort gemeenteraad met eigen beperkte bevoegdheden.  Er is ook een districtscollege dat vergelijkbaar is met een schepencollege.  Het distrcit Deurne (vroeger een zelfstandige gemeente) telt circa 70.000 inwoners. Meer dan veel middelgote gemeentes. Vlaams Belang behaalde bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen in Deurne iets boven de 40% van de stemmen.

Districtscollege Deurne (sp.a en Groen!) plundert de districtskas
 
Op de districtsraad van 28 april e.k. staat er slechts 1 punt op de agenda. Het optrekken van het belkrediet voor de voorzitter van 100,00 € naar 150,00 €. Tevens worden de belkredieten van 2 districtsschepenen Wendy Van Dorst (sp.a) en Walter Verbruggen (Groen!) verhoogd van 100,00 naar 125,00 €.. Ook worden “functionaliteiten” uitgebreid met een I-phone abonnement. Alles moet trouwens met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2011. Twee districtsschepen maken geen gebruik van deze verhoging nl. Marleen De Backer (open vld) en Ariane Van Dooren (CD&V). Wij stellen toch een aantal vraagtekens bij deze verhoging. Geen van de districtsschepen heeft een I-phone ter beschikking gekregen van de stad noch van het district. Het feit dat 2 districtsschepenen dit niet vragen geeft te denken of de betrokken districtsschepenen en de voorzitter dit wel professioneel nodig hebben. Is dit niet eerder voor privégebruik? U moet weten dat de voorzitter beschikt over een bureau in het districtshuis uitgerust met een pc en een vaste telefoonlijn betaald door het district.

De districtsschepenen beschikken elk over een bureau met een vaste telefoonlijn in de zijvleugel van het districtshuis. Bovendien hebben zij in het begin van de legislatuur een gsm gekregen van de stad en de districtsraad heeft hun belkrediet verhoogd van 50,00 € tot 100,00 €.

In oktober wilden de betrokken districtscollegeleden het belkrediet verhogen tot 125,00 € per maand. Dit gebeurde trouwens in afwezigheid van de districtsschepen van open vld en CD&V (louter toeval?). Zij wilden de beslissing enkel laten nemen door het districtscollege. Na een klacht van Guy Dirckx (Vlaams Belang) heeft de gouverneur deze beslissing geschorst. En nu dient voorzitter Geudens dit in als punt op de districtsraad. Het eerste punt dat hij als voorzitter van de districtsraad (sinds januari 2007) op de agenda zet.

Zijn onze districtscollegeleden armoedzaaiers? Voorzitter Geudens (sp.a) verdient als voorzitter van het districtscollege een 47.000 € bruto per jaar. Daarboven komen de zitpenningen als provincieraadslid en fractieleider (12.000 €) en de zitpenningen als ondervoorzitter en lid van het directiecomité van ISVAG (5.869 €). Districtsschepen Van Dorst verdient 35.250 €. Daarboven komen de zitpenningen als provincieraadslid (8000 €) en de zitpenningen van Woonhaven. Bovendien werkt Wendy Van Dorst nog als medewerker voor Europees parlementslid voor de sp.a., Kathleen Van Brempt. Walter Verbruggen verdient 35.250 € als districtsschepen en werkt bovendien nog deeltijds als leerkracht. Kunnen zij niet uit eigen zak hun belkredieten betalen?

Wij zullen de hoofdelijke stemming vragen op de districtsraad zodat elke Deurnenaar weet wie deze fratsen van de districtscollegeleden van sp.a en Groen! goedkeurt. Wij stemmen uiteraard tegen maar wat doen de andere districtsraadsleden? Wat doet de PvdA en N-VA? Zijn er al dissidenten in de districtsraad van de beweging Rood!?

Als u binnenkort uw aanslagbiljet invult weet u ineens waar uw zuurverdiend belastingsgeld naar toe gaat…naar een druk telefonerende voorzitter of districtschepen van sp.a of Groen!. Het districtsbestuur van Deurne is echt niet goed bezig!


Jan Van Wesembeeck -  Guy Dirckx
Voorzitter Vlaams Belang Deurne Fractiesecretaris Vlaams Belang VLOTT Deurne


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanslag Marrakech (Marokko) : 15 doden

 

Beelden van de Marokkaanse televisie : we gaan er op vooruit, niet ? Het is echter voor de goede zaak van de informatie. 

Bij de explosie in café Argana kwamen 15 mensen om. Het café  bevindt zich bij het Djemaa el Fna-plein, een van de belangrijkste toeristische trekpleisters van Marokko. Het levendige plein heeft een centrale ligging en staat sinds 2001 op de werelderfgoedlijst van Unesco.

Onder de doden zijn vijf Marokkanen, zes personen met een Frans paspoort en nog vier andere buitenlanders, zo meldde de staatstelevisie in Marokko.

Artsen in Marrakesh meldden dat 23 mensen dusdanig gewond zijn geraakt door de explosie, dat ze in ziekenhuizen moesten worden opgenomen. Achttien gewonden zouden uit het buitenland afkomstig zijn.

Minister van Communicatie Khalid Naciri sprak van een 'terreurdaad'. De Marokkaanse autoriteiten meldden in eerste instantie dat het ging om een gasexplosie. De gevel van het pand werd door de ontploffing volledig weggeblazen.

Wreed en laf
Nicolas Sarkozy, de president van Frankrijk, sprak in een reactie van een 'godvergeten, wrede en laffe' terreurdaad. De Marokkaanse regering veroordeelde het geweld ook in scherpe bewoordingen. Koning Mohammed van Marokko heeft opdracht gegeven voor een 'snel en transparant onderzoek', zo meldde de BBC. De vorst eiste dat het publiek volledig wordt geïnformeerd over de bevindingen van de onderzoekers.

Een Nederlanse toerist vertelde op de Franse zender BFM Télé dat hij de zelfmoordterrorist 'van ongeveer 25' het café heeft zien binnenlopen. Volgens de ooggetuige had hij twee tassen bij zich, waarvan 'één hele grote'. 'Dat vonden we meteen al verdacht.' De Nederlander schatte dat op het moment van de aanslag zo'n twintig mensen binnen waren, het merendeel daarvan toeristen.

De laatste grote terreuraanslag door militanten in Marokko had in 2003 plaats in Casablanca. Toen kwamen 45 mensen om.

Bron : de Volkskrant


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angstaanjagende beelden van tornado's

 

Een tornado (etymologie : Spaans, waarschijnlijk assimilatie van tronada = onweersbui, en tornar = draaien) is een wervelwind met zeer grote windsnelheden tot enkele honderden kilometers per uur en een diameter van enkele tientallen meters tot een paar kilometer, die meestal zichtbaar is doordat waterdamp condenseert in de wervel of doordat materiaal van het aardoppervlak wordt opgetild.

Een tornado ontstaat onder een sterke opwaartse verticale luchtstroom in een buienwolk. De rotatie kan onderdeel zijn van een rotatie van de hele bui, die in dat geval dan supercel genoemd wordt. De rotatie van een supercel wordt een mesocycloon genoemd. Daarnaast kunnen ook tornado's voorkomen die niet met een rotatie van de gehele bui samenhangen, of bij buienwolken die niet in hun geheel roteren. In het laatste geval zijn ze vaak niet zo krachtig en worden ze vaak windhoos genoemd.

De krachtigste tornado's komen voor bij supercelbuien. Deze buien bezitten een roterende stijgstroom en vormen zich meestal wanneer de windsnelheid in de atmosfeer sterk toeneemt met de hoogte. Voorwaarde voor het ontstaan van deze — en andere felle — onweersbuien is dat de temperatuur sterk afneemt met de hoogte, terwijl er bij het aardoppervlak vochtige lucht aanwezig is, lucht die veel waterdamp bevat. Wanneer de waterdamp in de stijgstroom van de bui condenseert tot waterdruppels, komt warmte vrij die ervoor zorgt dat de stijgstroom warmer blijft dan zijn omgeving en daardoor in stand blijft. Warme lucht zet uit en stijgt op door de opwaartse kracht.

Tornado's komen relatief vaak in het centrale deel van de Verenigde Staten voor : gemiddeld zo'n duizend per jaar. Het gebied dat Tornado Alley genoemd wordt, van midden-Texas tot het oosten van Nebraska en Iowa heeft er het meest mee te maken, voornamelijk in de maanden april, mei en juni.

Het is vaak mogelijk gebieden waarin tornado's gaan voorkomen een aantal dagen tot uren van tevoren aan te wijzen. De exacte plaats en het exacte tijdstip zijn echter heel onvoorspelbaar.

Op 10 en 11 november 2002 werd het midden van de VS getroffen door 70 tornado's waarbij 36 mensen omkwamen. Op 3 en 4 mei 1999 ontstonden er in Oklahoma en Kansas 60 tornado's, waarbij zeker 45 mensen de dood vonden. Sommige tornado's hadden een grote diameter van 800 meter. Op 3 april 1974 vond een "super outbreak" plaats waarbij in het mid-westen van de VS 148 tornado's ontstonden en 300 mensen omkwamen. 

Nederland en België komen ook af en toe tornado's voor, maar vaak zijn het zwakke tornado's, die meestal windhozen genoemd worden. Een enkele keer bereikt ook in Nederland of België een windhoos de kracht van een sterke (Amerikaanse) tornado, zoals op:

10 augustus 1925 in Borculo, zie: stormramp van 1925.

1 juni 1927 bij Neede 

23 augustus 1950 op de Veluwe. Deze tornado had een spoor van 46 kilometer lengte en veroorzaakte vooral schade aan de plaatselijke bossen. Er vielen geen slachtoffers

27 maart 1966 in Winterswijk, het Winterswijkse Feestgebouw aan de Haitsma Mulierweg werd verwoest. Ook in de omgeving van het Feestgebouw richtte de windhoos veel schade aan. Aan de Wilhelminastraat, de Groenloseweg en Morgenzonweg waaiden daken geheel of gedeeltelijk weg, zoals het dak van de kantine van voetbalvereniging 25 juni 1967 in Oostmalle, Chaam en Tricht (F3

6 oktober 1981 - Op deze dag vonden 18 mensen de dood, toen een vliegtuig op weg van Rotterdam Airport naar Hamburg in de buurt van Moerdijk in een tornado vloog. Alle 17 inzittenden en een persoon op de grond kwamen om het leven.

Een historische tornado waarvan de sporen tot op de dag van vandaag zichtbaar zijn is de tornado die tijdens de zomerstorm van 1 augustus 1674 de Dom van Utrecht trof. Het middenschip van de kerk stortte in en sindsdien staat de Domtoren los van de kerk. De brokstukken bleven nog lang liggen, maar na opruiming hiervan is ter plaatse het Domplein aangelegd.

Bron : Wikipedia

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een dovemansgesprek met een allochtoon

 

Gisteren vroeg onze reageerder René uit Taailand of wij bij Angeltjes nooit een reactie krijgen van vrienden van de godsdienst van de vrede. Bijna nooit, René.  Een enkele keer, een kreet maar nimmer een stukje om enige polemiek op gang te brengen. Dat is trouwens ook niet de bedoeling van deze blog.  Uit ervaring weten we dat tegensprekelijke stellingen op een forum lijk dit,  binnen de kortste keren ontaarden in scheld- en schimppartijen, zoals dat ondermeer het geval is geweest op de webstek van Verstrepen. Daar hebebn ondermeer Jos, Senior, Erik, Tjenne, Gina en nog anderen wellicht mekaar leren kennen en zo is Angeltjes ontstaan. 

De stek van Streep had niets meer met de vrije meningsuiting te maken en wij hebben al bij herhaling uiteengezet, dat men zich niet moet beroepen op de freedom of speech om, om het even waar, om het even wat, om het even wanneer, liefst volkomen anoniem volle gas te geven in het discussiekanaal vol modder en stront.  Dat is zoals het huis van een vreemde betreden, de living volkotsen,  de vrouw des huizes in de billen knijpen en dan verontwaardigd tot de gastheer zeggen : "Amai, dat is hier vies en madame is een beetje een hoer, zeker ?"

Bij Angeltjes kan veel met, door en voor de vrienden die de Vlaamse Republiek nastreven, die de geneugten van de islam afwijzen en de politiek-correcte kreupele meningen naar de prullenbak verwijzen.

Dat moest er weer even uit.

Als ware de duivel er mee gemoeid, kreeg ik gisteren op Facebook, waar ik tussendoor een videootje plaats, om de vlam in de brand te houden, een reactie van een Nederlandstalige allochtone jongeman.  De aanleiding was deze video waarbij ik de volgende onderstaande commentaar had geschreven . Waarop reactie kwam en vervolgens woord en wederwoord. Niet onhoffelijk maar wel een echt dovemansgesprek.  Wij behoren duidelijk tot een geheel andere denkwereld, zoals u kan lezen.

 

Groot-Brittannië is een broeinest geworden voor terrorisme, met extremistische islampredikers en bedenkers van allerlei fundamentalistische plannen. Uit de laatste Wikileak-onthullingen is gebleken dat tenminste 35 Guantanamo gevangenen opgeleid werden in Londense moskeeën voor terroristische daden. Het is eveneens aan het licht gekomen, dat een zogenaamde Al Qaeda bomexpert werkte voor de Britse geheime dienst.

Emre Orta Extremisten héé.. die verkloten het voor iedereen nu dat ze moslims zijn katholiek of joden..

Ray van Angeltjes ‎@ Emre : helaas, hebben wij in West-Europa geen last van joodse, noch christelijke extremisten. Wel van de islam. En de stilzwijgende meerderheid van de moslims reageert nooit op de excessen. U maakt er zich gemakkelijk van af.

Emre Orta Daar ben jij volledig verkeerd in e Ray.. er wordt genoeg gereageerd, maar nooit genoeg getoond op de tv. En geen last van andere extremisten, sorry ma je bent te gefixeerd op de moslims dat je de rest gewoon weg niet ziet. Ik vind spijtig ...dat jij e moslim en e islam hater bent.. jij weet en denkt verkeerd over de islam. ;) maar dat zul je later wel beseffen.Groetjes en ik vind dat de Jooden altijd te rap van af komen man niet wij.. die zijn ONAANRAAKBAAR ;)) vind je niet ?

Ray van Angeltjes ‎@ Emre, je redeneert als een wicht. Noem mij in West-Europa feiten van christelijk, joods of humanistisch extremisme, geweld of aanslagen of vijandigheid tov onze maatschappij. Ik zie die zaken enkel bij islam-aanhangers, dus noem mij niet gefixeerd. Je woordgebruik is typisch : kritiek ervaren jullie direct als "haat". Wat een kortzichtige visie : ik haat niemand. Ik heb wel een afkeer van de islam, die discrimineert, aanzet tot geweld en zich overal opdringt. Ik heb nog nooit gehoord in Antwerpen van Joden die rel schoppen, mensen overvallen of die naar recreatiegebieden trekken om de sfeer te verpesten. Als vrijzinnig Vlaming is het een voorrecht mij vredevol af te zetten tegen de islam en mijn landgenoten te waarschuwen. Groeten.

Emre Orta Ma tis het volk , .. Zeg dan Marokkaan e Turk, Pakistani ofzo .. waarom altijd MOSLIM dit ..MOSLIM dat..het heeft te maken met hun opvoeding , los van hun religie.. waarom moet je alles reduceren tot e religieus kwestie ? Je hoort niks over de rest omdat de media het niet willen tonen ;) Moet eens zoeken hoe de joodse privé scholen in Antwerpen ernaar toe gaan ..dan ga je wel snappen wat ik wil zeggen. en ik ben er zeker van dat jij nog nooit eens de koraan gelezen hebt.. ik heb al de bijbel en de torah al onder de handen genomen.. en wat ik eruit kan afleiden hé ..dat het allemaal HETZELFDE is ;) groetjes. het zijn altijd ..ma dan altijd de mensen zelf die religies en "schone" ideologieën kapot maken.. zelfde is gebeurt met de Christendom door het kerk, en nu gebeurt het met de islam door die "onwetende" extremisten. TIS NIET DE ISLAM DIE RELLENB SCHOPT IN A'PEN MOAR MARROKANEN,TURKEN,ALGERIJNEN, enz.. NOT RELIGION

Emre Orta BUT PEOPLE ;)

Ray van Angeltjes Jij redeneert als een racist, Emre. Je verwijst naar nationaliteiten. Als ik dat doe, riskeer ik een vervolging. Mijn uitgangspunt is dat in die islamlanden (het zijn alle dictaturen, toevallig) waar er geen scheiding is tussen religie en staatsbestuur, de mensen gedreven worden en gekortwiekt door de islam. Ben jij blind, Emre ? Overal waar conflicten bestaan in de wereld, is de islam (en zijn aanhangers) erbij betrokken. Moet ik mijn ogen sluiten zoals de politiek-correcte media in het Westen. Een ding geef ik je na : ik ken heel wat brave moslims (Turken, Marokkanen en Indonesiërs) en ik heb zeer veel islamitische landen bezocht. Helaas, zijn jullie altijd gepikeerd als wij op de opvallende wreedheden en onverdraagzaamheden wijzen van de oorlogszuchtigen en relschoppers. Het zou verstandig zijn, als de braven eens uit hun sloffen schoten tegen hun fundamentalistische broeders. Over zusters zwijgen we, want die hebben niks in de pap te brokken. Alweer, een hartelijke groet, Emre.

Emre schreef: Neen, ik verwijt het aan de persoon die het doet. Als jij vind dat ik zoals e racist beredeneer.. dan mag jij , maar is zeker in tegendeel ;) ma soit. Jij verwijt e religie en dat is niet racistisch ? raar. ma soit.. Er gebeuren wreedheden in het westen ook en door de westerlingen in westen (9/11) ;) was an inside job. EN HET IS ZO! en in moslim landen . En ik heb het over Amerika die zogezegd "beschaving" en "vrijheid" en "democratie" wil brengen in die landen.. die hebben uranium bommen gebruikt in Falluca en baghdad waardoor er nu 80% van de geboren kinderen misvormd zijn.. IK ONTKEN ZEKER NIET DAT ER WREDE MOSLIMS ZIJN DIE ACHTER HUN RELIGIE SCHUILEN. en ZIEKE DICTATORS ZOALS KHADAFFI.. ma vergeet niet da Khadaffi tot voor kort goeie vriendjes was met vele Europese leiders die aan zn gat kwamen likken voor olie .. dus goan we zeker ni beginnen over WREEDHEDEN en HYPOCRISIE. Groetjes

Emre schreef: ahja in die landen zijn"toevallig" dictatuur landen omdat ze OLIE hebbden. wordt ook graag zo gehouden door het neo-imperialisten ;)

Ray van Angeltjes : Emre, ik verbaas me over je onwetendheid en het gemak waarmee jij de vervelende realiteiten van de islam toedekt. Op zich heb ik met dat laatste geen probleem, want godsdienst is nu eenmaal niet ontworpen om de mensen slimmer te maken en de weg te openen naar het vrije onderzoek. Integendeel : onze wetenschappelijke voorsprong wordt door vele moslims afgedaan als strijdig met de koran. Een religie bekritiseren is natuurlijk geen racisme, waar haal je zoiets vandaan ? De islam is helaas meer dan een religie, het is een maatschappelijke levenshouding die haaks staat op onze Westerse verworvenheden van gelijkheid, vrijheid en tolerantie. Ik dank je, omdat jij me een verdiepend inzicht hebt bezorgd over je manier van denken en dat waardeer ik. Ik stel voor dat we het hierbij houden voorlopig. Hartelijke groeten. PS : wil je mijn prikbord niet gebruiken voor jouw boodschappen aub (dangers of nuclear war).

Emre schreef: HAHAHA :D trouwens ik ben eveneens e man van wetenschap , en koran en wetenschap gaat perfect samen en jij verbaast mij nu enorm met je oppervlakkigheid !! door e paar zinnen kan jij dus perfect zien wat voor persoon ik ben "racist" en hoe slim ik ben "niet " dus volgens jou.. Ik denk dat het genoeg zegt over jezelf ?? :D tuurlijk wil je nu stoppen met praten .. geen probleem.

*****

Tot zover deze uitzichtloze poging om met "e man van wetenschap" een redelijk gesprek te voeren.  Zij die mij een beetje kennen, zullen gemerkt hebben dat ik me erg getemperd heb gedragen. Neen, het is maar best dat wij ons bij Angeltjes niet met dergelijke toestanden zullen bezighouden. Ieder zijn waarheid, ieder zijn terrein, leve de apartheid. En vooral : waakzaam blijven en blijven waarschuwen en wakker schudden.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wurlitzerdromen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Bonjour vrienden en vriendinnen,

Jullie kunnen het raden: vandaag een liedje in het Frans.  Nu ja, niet helemaal.  Het wordt immers in de twee talen van het land gezongen: in het Frans en het Engels, of wat daarvoor moet doorgaan, maar het heet “The French Song” en nu zullen jullie wel al begrepen hebben dat de zangeres een Canadese is, nl. Lucille Starr.

Haar ouders kerstenden haar Lucille Marie Raymonde Savoie en zij werd geboren in St. Boniface, Manitoba, Canada.  Zij groeide op in het Franstalige Maillardville, British Columbia, en was een muzikaal natuurtalent.  Buiten zingen en jodelen, kon zij bovendien de gitaar, de mandoline en de bas bespelen en ze begon haar carrière bij een plaatselijk groepje Les Hirondelles.  Daar leerde ze haar echtgenoot, Bob Regan kennen, en zij besloten als zingend country-duo “Bob & Lucille” door het leven te gaan.  Tussen 1958 en 1963 namen ze verschillende plaatjes op met hoofdzakelijk covers van populaire country-, pop-, rockabilly- en folknummers van o.a. Perry Como en Connie Francis.  Die hadden een bescheiden succes aan de Amerikaanse Westkust en in 1963 werd hen een platencontract bij A&M Records aangeboden dat ze onder de artiestennaam “The Canadian Sweethearts” gingen invullen. 

Op het hoogtepunt van de Beatlesmania - in 1964 -  slaagt ze erin met haar nummer “The French Song” – bekend met de eerste zin “Quand le soleil dit bonjour aux montagnes”  - internationaal door te breken: zij verovert Canada, de VSA, Australië, Zuid-Afrika en Europa.  Zij is de eerste Canadese artiest(e) die meer dan een miljoen platen verkoopt (1.500.000) goed voor een gouden plaat.   In 1965 doet ze het in Europa nog eens dunnetjes over met “Collinda” en “Jolie Jacqueline” .  In die tijd is zij een veelgevraagde gaste in diverse tv-shows.

In 1977 is de liefde tussen de Canadese schatjes bekoeld en ze gaan uit elkaar.  Lucille haalt nooit meer de absolute wereldtop maar zij blijft wel sant in eigen land met voornamelijk countrynummers.  Er werd een musical over haar leven en loopbaan geschreven en in haar thuisstad kan je een Lucille Starr Drive in je gps tikken. 

Graag jullie aandacht en welwillend applaus voor Lucille Starr met “The French Song”:

Salut!

Lolita


28-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België en Libië

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Illegalen en Rechters : wie sturen we het eerst buiten ?

 

Illegalen mogen niet gestraft worden als ze het land niet willen verlaten. Dat besloot het Europees Hof van Luxemburg zopas in de zaak El Dridi tegen Italië. Betrokkene kreeg in 2010 een bevel om Italië verlaten. Hij moest dat binnen de vijf dagen doen, maar deed het niet. De rechtbank van Trente veroordeelde hem daarom tot 1 jaar cel. De man ging in beroep en het hof ging te rade bij het Europees Hof van Luxemburg.

Dat Hof zegt nu dat illegalen niet gestraft mogen worden omdat ze het land niet willen verlaten. "Dergelijke straffen brengen een doeltreffend verwijderingsbeleid dat ook de rechten van de illegalen zelf respecteert, in gevaar", zo betoogt het Hof.

Mensenrechten

Luxemburg herinnert aan de richtlijn van de Europese Unie die zegt dat de overheid illegalen minstens dertig dagen de tijd moet geven om het land vrijwillig te verlaten. Als dat niet lukt, mag de illegaal worden verwijderd maar alleen "met de minst dwingende maatregelen".

Pas wanneer het verzet van de illegaal heel ernstig wordt, dan mag hij tijdelijk worden opgesloten. Die opsluiting mag maximum 18 maanden duren en moet periodisch herbekeken worden. De overheid moet immers ook de mensenrechten beschermen, zo luidt het.

Het Hof van Luxemburg zegt uitdrukkelijk dat de lidstaten van de Europese Unie niemand mogen straffen omdat hij illegaal in het land verblijft en dat niet wil verlaten. Het arrest is ook belangrijk voor België. In ons land is illegaal verblijf immers ook nog altijd een misdrijf waarop 3 maanden cel staat. België zal zijn wet nu moeten wijzigen.

Tot zover dit menslievende bericht in Vandaag.be, nooit te beroerd om zijn lezers te verblijen met aangename kout.

Als wij het goed begrijpen worden van nu af aan illegalen nooit meer buitengezet, want er zal altijd wel een reden zijn om zich te beroepen dat er dwingende maatregelen gebruikt zijn om de uitzetting te realiseren. Bijvoorbeeld, er waren slechts 15 officiëlen aanwezig om de illegaal te verwijderen in plaats van 16, daarom voelde betrokkene zich "gedwongen".  Sven Mary en al die andere juridische clowns zullen wel voldoende drogredenen uitvinden.

Als wij de wetgeving van het land B moeten veranderen om het Europees recht te volgen, waarom zouden wij niet ineens gans ons juridisch janboeltje in de open haard zwieren ?  Aangezien we illegalen niet meer buiten krijgen (het gaat dan veelal om criminelen, bedriegers, leugenaars, sjoemelaars), naturaliseren we ze ineens en dan kunnen ze bij de eerstvolgende verkiezing ergens in een parlement plaatsnemen, waar ze toch al veel vrienden hebben.

Volgend probleem, alstublieft !  Afschaffen taksen en belastingen voor nieuwe belgen en allochtonen die franstalig zijn.  Wie is er voor ? Iedereen. Goedgekeurd.

 Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Transfers Vlaanderen naar Wallonië : meer dan € 11 (elf) miljard jaarl

 

De Vlaams-Waalse transfers bedragen meer dan 11 miljard euro en geen 5,7 miljard euro zoals algemeen wordt aangenomen. Dat leert een nieuw Vives-onderzoek dat Trends exclusief kon inkijken.

De meeste studies over de Vlaams-Waalse geldstromen focussen op de transfers via de sociale zekerheid en via de bijzondere financieringswet die de geldstromen van de federale overheid naar de deelstaten regelt. Het Leuvense onderzoekscentrum kwam vorig jaar zo tot 5,7 miljard euro die jaarlijks van het noorden naar het zuiden van ons land vloeit.

In een nieuwe studie voegt Vives daar nog een ander soort geldstroom aan toe: de intergewestelijke transfers uit rentelasten. In België zijn die de voorbije decennia aanzienlijk geweest wegens de Belgische traditie van begrotingstekorten en de daaruit voortvloeiende hoge rentelasten. Het Vives-onderzoek wijst die rente-uitgaven toe aan een van de drie gewesten (Vlaanderen, Wallonië en Brussel) in de mate dat ze die uitgaven veroorzaakt hebben. Volgens berekeningen van Geert Jennes, senior economist bij Vives, lopen de intergewestelijke transfers in België uit rentelasten in het jaar 2007 op tot nog eens 5,7 miljard euro. Dat bedrag ging dat jaar zo goed als volledig naar Wallonië. Het betekent dat de noord-zuidtransfers in België meer dan 11 miljard euro per jaar bedragen.  

Het onderzoek van Vives houdt rekening met de totale rentelasten, gecumuleerd over de jaren heen. Dat was nog voor de Grote Recessie en dus vooraleer de Belgische staatsfinanciën diep in het rood gingen. Vandaag heeft België opnieuw een negatief primair saldo en met de stijgende rentevoeten zullen de rentelasten de komende jaren opnieuw toenemen. Dat zal een verdere stijging van de transfers in de rentelasten veroorzaken, tenzij een besparingsprogramma op poten wordt gezet. Of tenzij de gewestelijke aandelen in het primair saldo grondig wijzigen.

De politieke implicaties van die toenemende transfers kunnen nauwelijks overschat worden. Met de oplopende staatsschuld, het begrotingstekort en de nakende saneringen is het de vraag hoe de inspanningen verdeeld moeten worden over de verschillende overheidsniveaus (federaal versus gemeenschappen en gewesten). Federale en gewestregeringen vechten daar al lange tijd een robbertje over uit. Het Vives-onderzoek levert extra munitie.

Jennes:“Op basis van de transfers uit intrestlasten kunnen we niet anders dan besluiten dat elke begrotingssanering een daling van de transfers betekent. Nog verder oplopende begrotingstekorten zouden nog meer transfers veroorzaken, waarvoor Vlaanderen de prijs zou betalen.”


http://trends.rnews.be/nl/economie/nieuws/finance/vlaams-waalse-transfers-lopen-op-tot-11-miljard-euro/article-1194997848437.htm


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. In onze brievenbus : Voor een lekkere Halal-hap ga bij Subway of Domino's
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Bij Subway aan de De Keyserlei in Antwerpen staat buiten aangegeven dat alle vlees 100 % halal is. De voorkeur van veel van onze geachte lezers en vrienden kennende voor gefolterd dierenvlees, bevelen wij u deze tent graag aan voor een snelle of een trage hap in een aangenaam kader.

Bij Domino's op de hoek van de Frankrijklei pakken ze het subtieler aan, maar iedereen weet dat moslims daar gaan omdat ook daar alles halal is. En waar de vrienden van de godsdienst van de vrede te vinden zijn, zijn ook wij aanwezig.

(met dank aan Jan J. voor de aanbeveling)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie volgt Gennez op ? Bruno Tobback, of ... ?

 

Gisteren signaleerden we dat Caroline Gennez er tegen het jaareinde de brui zal aan geven. De brui en niet De Bruyn, alhoewel de Rood!-oprichter al jaren een doorn in Caroline's oog is. Een doorn ? Een balk.

Het gerucht werd niet tegengesproken, maar weggewuifd met die vervelende gemeenplaats "dit is nu niet aan de orde".  Ik krijg het heen-en-weer van dergelijke banale uitdrukkingen die gedurende een tijdje te pas en te onpas opduiken in het spraakgebruik en dan (gelukkig) weer verdwijnen in de trommel van de uitgelebberde gemeenplaatsen. Wat kan je verwachten van individuen die zo saai en duf zijn, dat ze zelfs door Woestijnvis niet kunnen opgepoetst worden ?

Het is duidelijk, Gennez zal opstappen. Haar passage aan het hoofd van de socialistische partij is geen succes geweest. Het tegendeel had ons verwonderd, want deze vrouw (hoe intelligent ze misschien ook moge zijn, alhoewel) schrikt de mensen af.  Alle verwoede pogingen van de Woestijnvissers ten spijte, Befkin Tom Lenaerts op kop, om Gennez te promoten als een vlot, tof rood wijf, hebben nooit aangeslagen.  Het mens stond zichzelf in de weg.

Het keizerskind uit Leuven, de kleine Bruno, wordt getipt als mogelijke opvolger en hij is er duidelijk niet afkerig van.  "Zolang er geen vacature is, ga ik niet solliciteren", aldus de Leuvenaar in een krant van De Persgroep. "Ik heb trouwens nog nooit gesolliciteerd in de politiek." Het kind beseft niet eens met deze openhartige bekentenis, dat hij zijn carrière vooral te danken heeft aan zijn familienaam en de verdoken steun van vader.

Na de desastreuze passage van Caroline, kunnen de sossen best een charismatische figuur gebruiken. Jammer voor het kleine keizerskind uit Leuven, maar wij tippen veeleer op iemand met ervaring in partijleiding. Iemand die al vele partijen geleid heeft en naar grote triomfen gevoerd.  Een man met het charisma van een druppelende kraan, de standvastigheid van een rietstengel en de onbeschaamdheid van een boerenkinkel die op zijn klompen in het Hof van Cleve een boterham gaat vragen.

U weet het al ? De onovertroffen ex-voorzitter van de Volksunie,  van Spirit, van de VlaamsProgressieven, van de Sociaal Liberale Partij en onlangs toegetreden tot de Socialistische Partij-anders. Een boegbeeld van politieke stabiliteit : Bert Anciaux, alias den Bleiter.

Wij betreuren het vertrek van Caroline Gennez, want zij was vaak onze vervangdosis Prozac en als ze nog even had volgehouden, zou de SP-a zeker onder de tien procentgrens wegzakken. Maar nu duimen en ijveren wij voor Bert, de ontdekker van het ultieme socialisme. De tien procentgrens wordt stormenderhand bereikt.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij lappen de belgische wetten aan onze fascistische laarzen

 

Aan het gesloten opvangcentrum 127bis in Steenokkerzeel blokkeren 25 actievoerders de toegang uit protest tegen de uitwijzing later vandaag van uitgeprocedeerde asielzoekers.

Het gaat om 15 Congolezen uit het opvangcentrum in Steenokkerzeel zelf en nog eens 45 uitgeprocedeerde asielzoekers uit andere Europese landen. "Wij hebben de toegang tot het centrum geblokkeerd om de deportatie te verhinderen", zegt Niel Michiels, een van de actievoerders.

Tien actievoerders hebben zich vastgemaakt aan de poort van het opvangcentrum om te verhinderen dat de politie de Congolezen kan ophalen (archieffoto). De politie is aanwezig aan het centrum maar grijpt voorlopig niet in.

Bron : 0000


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Vader : Marijke over Karel

 

Op de 0000 loopt een programma waarin de bijzondere relatie wordt belicht tussen een vader en één van zijn volwassen kinderen. Deze reeks wordt voorgesteld door een oversympathieke en vlotte presentatrice, wier naam ons helaas niet wil te binnen schieten. Uiteraard komen figuren uit de Vlaamse Beweging nooit aan bod, laat staan Vlaams-nationalisten of overtuigde republikeinen.

De actieve Nancy Six uit Ieper heeft daarom een gelijkaardig initiatief genomen door Marijke Dillen te laten vertellen over haar vader, Karel Dillen.  Een kennismaking die nooit op het tv-scherm te zien zal zijn. Een boeiende vrouw over haar even boeiende vader.

Vrijdag 6 mei om 20 uur in Stationstraat 63 te Ieper (Regio-secretariaat VB).

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar zijn ze weer : geef kinderen dubbele familienaam

 

We hebben het er al over gehad een aantal maanden geleden en nu duikt dat kierewiet-voorstel terug op : geef de kinderen een dubbele naam, die van de mama eerst en dan die van de papa.

Dit voorstel druist niet alleen in tegen de traditie, de toepassing ervan brengt enkel verwarring teweeg en als men er een feministisch argument bij betrekt (de tijd van de mannelijke overheersing is voorbij) dan is het pover gesteld met de maatschappelijke kennis van de indieners van dit wetsvoorstel.  Die vrouwen van de CD&V en NVA  zijn wel heel erg gefrustreerd.

Dit stond gisteren te lezen in Vandaag.be :

"Geef kinderen de dubbele familienaam van hun beide ouders, maar wel zo dat de naam van de moeder eerst komt." Dat advies gaf Sven Eggermont (medewerker van professor Frederik Swennen, familierecht Universiteit van Antwerpen) mee aan de senatoren. Professor Hélène Casman (familierecht VUB) sloot zich hierbij aan.

De Senaatscommissie Justitie organiseert hoorzittingen over een reeks wetsvoorstellen om de naamwetgeving te veranderen. Tot nu toe werden vijf wetsvoorstellen ingediend, waarvan dat van Sabine de Bethune (CD&V) en dat van Inge Faes (N-VA) de belangrijkste zijn.

Sabine De Bethune wil een dubbele familienaam (die van vader én moeder) verplichten, maar de ouders mogen zelf de volgorde kiezen. Bij zijn meerderjarigheid kan het kind die volgorde wijzigen.

Inge Faes wil dat de ouders kunnen kiezen tussen de familienaam van de vader, die van de moeder of de naam van beiden in een volgorde die ze zelf bepalen. Maar kinderen met dezelfde vader en moeder moeten wel dezelfde familienaam hebben.

Geen keuzerecht

Deze voorstellen vonden geen genade in de ogen van de deskundigen. Eggermont sprak zich uit tegen een keuzerecht voor de ouders. "Dan zal de psychologische druk van de sterkste partner in de relatie te zwaar doorwegen. Er is ook geen degelijk voorstel voor wat men moet doen als beide partners niet akkoord gaan over de volgorde.

Het voorstel van senatrice Khattabi (Ecolo) wil bij ruzie tussen de ouders een loting organiseren om hierover te beslissen, de voorstellen van Faes en de Bethune willen de naam van de man vooraan laten staan. Het eerste idee miskent het belang van de argumenten van beide ouders over de keuze van de familienaam, het tweede zet dan toch weer de man vooraan, terwijl men daar net van af wilde."

Volgens Eggermont moet een familienaam eenvoudig en standvastig zijn. "De naam van de moeder is juridisch gezien het beste systeem, omdat de familienaam van het kind niet verandert als het vaderschap met succes betwist wordt. Maar wellicht is dat systeem niet haalbaar of wenselijk. Het enige alternatief is dan: een dubbele familienaam met de naam van de moeder als eerste."

Hélène Casman (professor familierecht aan de VUB en voormalig Antwerps notaris) sprak zich eveneens uit voor een dubbele familienaam met de naam van de moeder als eerste.

Gewoon doorgaan met het huidige systeem (het kind krijgt de naam van de vader) vond Casman voorbijgestreefd, want "de tijd dat de man heer en meester was is voorbij en bovendien heb je steeds meer 'mozaïekgezinnen' (nieuw samengestelde gezinnen na een scheiding, nvdr). De enkelvoudige familienaam om een familie aan te duiden kan hooguit nog één generatie meegaan, precies door die gemengd samengestelde gezinnen."

Zowel Eggermont als Casman deden dus andere voorstellen dan die ter bespreking voorliggen.

JDW

Wij kunnen ook voorstellen lanceren, alleen vinden we het zo triest, dat we er geen zin in hebben ditmaal. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorrang voor overstekend wild

 

 Elk jaar wordt het stadje Estes (Colorado - USA) in het zomerseizoen bezocht door 500 tot 1500 bronstige elanden, die op zoek zijn naar wijfjes. Ze zijn zo opgejut dat ze de straten bezetten en de toeristen die hen willen benaderen opjagen. Een leuke video. Zomaar, omdat de warme voorzomerdagen voorbij zijn. En om u een beetje te troosten voor de 11 miljard euri die wij jaarlijks genereus wegschenken aan de Hangmatters.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit de lijst gesneden en voortaan zonder kader ...

 

 Caroline, de chérie van Steve, The Fallen Madonna With the Big Boobies.

Ze heeft niet gràààààtis gewerkt, maar wel voor niks.

Au réservoir !

Jade





Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!