Angeltjes
05-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vrouwtjes

 

 

De vrouwtjes van twee mensapensoorten die meer dan een miljoen jaar geleden in de Zuid-Afrikaanse savanne rondzwierven, lieten zodra ze volwassen waren hun verwanten voorgoed achter om te paren, terwijl de mannetjes in hun vertrouwde omgeving bleven, mogelijk om hun territorium tegen indringers te verdedigen. Dat blijkt uit een studie van internationale wetenschappers die in het wetenschappelijke tijdschrift Nature verscheen.

De wetenschappers analyseerden sporen van strontiumisotopen in het fossiele tandemail van volwassen exemplaren van twee uitgestorven soorten: de Australopithecus africanus, een mogelijk directe voorouder van de moderne mens, en Paranthropus robustus, behorend tot een doodlopende tak van de menselijke evolutie. Strontium is een natuurlijk voorkomende metaalsoort in voedsel en water. De mate waarin dit metaal voorkomt varieert van gebied tot gebied.

Om een idee te krijgen van de verschillende hoeveelheden strontium in de regio, onderzochten de wetenschappers ook het strontium in 170 planten en dieren die momenteel in de buurt van de grotten leven waar de fossielen werden gevonden.

Inteelt

Uit de resultaten van het onderzoekt blijkt dat meer dan de helft van de vrouwelijke tanden van buiten de regio afkomstig is in vergelijking met 10 procent van de mannelijke tanden.

De experts concluderen daaruit dat de meeste mannen nabij hun geboorteplaats leefden en stierven, terwijl de vrouwen - vrijwillig of onder dwang - van de ene plaats naar de andere verhuisden.

Het patroon is vergelijkbaar met jonge vrouwelijke chimpansees die hun familie verlaten om inteelt te vermijden met mannelijke familieleden.

"Ons aanvankelijke doel was om meer inzicht te krijgen in de sociale relaties bij mensapen en de manier waarop ze het landschap gebruikten", zegt hoofdonderzoekster Sandi Copeland van de universiteit van Colorado in Boulder. "Maar al snel merkten we dit verrassende verschil tussen mannen en vrouwen op."

@ Knack

PST : Wat fijn om weten, niet ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uw Zevende Dag

 

De uitbraak van de EHEC-bacterie in Duitsland heeft verwoestende gevolgen voor onze groentekwekers. Vlaanderen wil maatregelen nemen om de sector te ondersteunen, maar dringt ook aan op Europese hulp. Een interview met Vlaams minister-president Kris Peeters.

Hoe zit het trouwens met de Vlaamse regering? Nu alle aandacht gericht is op de moeizame vorming van een federale regering, blijft het Vlaamse niveau wat op de achtergrond. Hoe draait de meerderheid van christendemocraten, Vlaams-nationalisten en socialisten eigenlijk? Een debat met fractieleiders in het Vlaams Parlement:  Ludwig Caluwé (CD&V), John Crombez (sp-a), Kris Van Dijck (N-VA), Sas van Rouveroij (Open VLD) en Filip Dewinter (Vlaams Belang).

Staatssecretaris voor fraudebestrijding Carl Devlies wil de geplande invoering van de geregistreerde kassa voor restaurants niet uitstellen. De kassa wordt over anderhalf jaar ingevoerd en moet zwartwerk in de horeca onmogelijk maken. Maar, zo zegt de federatie, daarmee zullen 1 op de 3 horecazaken failliet gaan. Want, zo voegt de federatie Horeca Vlaanderen er onomwonden aan toe: om overeind te blijven is een zekere mate van zwartwerk nodig. Een debat met staatssecretaris Devlies en Jan De Haes (voorzitter Horeca Vlaanderen)

Onlangs was er een ontmoeting tussen de vier Franstalige partijvoorzitters en Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen. Beide partijen wilden van elkaar weten hoe ze tegen de komende staatshervorming aankeken. Maar hoe denken de Franstalige werkgevers daar eigenlijk over? Wij vragen het Vincent Reuter, gedelegeerd bestuurder van de Union Wallonne des Enterprises.

Wat is de oorzaak van de EHEC-epidemie? Hoe moet je beginnen zoeken om de bron van de besmetting te vinden? Hoe kunnen we met zekerheid weten welke groenten veilig zijn? Hoe groot is de schade voor onze groentekwekers? En hoe machteloos staat de medische wereld tegen deze nieuwe variant? Een rondetafelgesprek met o.m. Piet Vanthemsche (voorzitter Belgische Boerenbond).

Plus live muziek in de studio van The Triplettes


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervotte en de NMBS tarieven

 

Cartoon

 


04-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shitnieuws bij de *kwaliteitszender* VRT, alias 0000

 

Als je de dames en heren, Vlaams volksvertegenwoordigers officieel bezighoort over de openbare omroep VRT, door ons bereidwillig en gratis omgedoopt tot Onvlaamse Overbodige Openbare Omroep (0000, ofte de Vier Nullen) zou je denken dat Vlaanderen gezegend is met een Product dat rechtstreeks uit de Hemel uitzendt en ons overlaadt met neutrale info heet van het naaldje en amusement dat ons buikpijn bezorgt van het lachen en een glimmende huid van het genieten.

Het is bijna andersom de info van de rood-groene redactie bezorgt buikpijn wegens zijn verkrampte opstelling en het amusement zit vol kleuterlol op het simpele niveau van de doorsnee-socialist met een tot twee hersencellen.

De verantwoordelijke minister voor de 0000 is Ingriet Lieten die haar taak opvat als een reclamewerfster.  De VRT kan niets slechts doen en de talrijke partijvrienden binnen de instelling zijn de beste waarborg op nog jarenlange indoctrinatie van het naïeve kijkerspubliek. Rood en Groen, samen nauwelijks 20% van de kiezers, hebben voor bijna 100% nieuws en amusement in handen.  En dan maar wauwelen over democratie.

Ook op internet wil de 0000 nadrukkelijk aanwezig zijn met een alles behalve overzichtelijke webstek. Zelfs de kleine Franstalige RTL heeft een  publieksvriendelijkere en functionelere webstek.  Die van de 0000 blijven zichzelf hardnekkig en zielig bestempelen als "kwaliteitsmedium". Het is een ziekelijke verzameling ijdeltuiten, gespeend van createf talent en verzuurd door het eigen linxe gelijk.

Neem nu het "kwalitatieve" bericht dat wij hierna voor u copiëren, zodat u (dank u, Angeltjes) zelfs niet naar de webstek van de azijnzeikerds moet uitwijken. Let op, dit is Kwaliteitsnieuws !

In de roes van een overwinning kan een mens al eens gek uit de hoek komen. Zo ook de Amerikaanse Mixed Martial Arts-vechter Quinton “Rampage” Jackson, bij ons vooral bekend als de met blingbling getooide B.A. Baracus uit de 2010-filmremake "The A-Team". Na een wedstrijdoverwinning afgelopen weekend stond journaliste Karyn Bryant hem op te wachten voor een reactie. Een bronstige Jackson liet zich helemaal gaan.

Nadat de journaliste gevraagd had hoe zijn fans op zijn overwinningen reageerden, was het hek van de dam. Jackson: "Zwarte meisjes houden van mij. Ik word voortdurend door hen belaagd. Ben jij zwart?" Bryant: "Ik ben Jamaïcaans zwart en blank." Jackson: "Ze jamaïcaant me geil. Zij is echt wel heet, daarom sta ik dit interview toe. Ik wil je "motorboten" (terwijl hij naar haar decolleté afzakte). Maak dat je weg bent, want ik ben een lange tijd op trainingskamp geweest. Ga weg, ga weg." (“Motorboten” is het maken van het geluid van een motorboot tussen de borsten van een vrouw, nvdr)

Bryant, die nog gewerkt heeft voor MTV en CNN,  liet na het interview via Twitter weten helemaal niet geschoffeerd te zijn geweest door Jacksons gedrag: "Omdat iedereen het mij vraagt en als het al niet duidelijk was, ik was helemaal niet beledigd door het gedrag van Rampage. We haalden grapjes uit met elkaar. Ik vond het in ieder geval grappig. Bovendien, hij heeft me helemaal niet "gemotorboot". Hij heeft me zelfs niet aangeraakt. Ik heb een goede rechterhand. En mijn knieën zijn ook nog goed. Ik wil niet praten voor andere vrouwelijke reporters, maar ik heb me op geen enkel moment bedreigd of angstig gevoeld."

Op internetfora en blogs bleek niet iedereen het gedrag van Jackson en de reactie van Bryant te waarderen. Zo was te lezen op de gevechtssite UFC Events: "We gaan te ver om vrouwen te reduceren in deze tak van sport tot zielloze seksobjecten. Bryant probeert daarenboven naam te maken in het wereldje en ze weet dat het gevolg van een negatieve uitspraak voor haar nadeliger zal zijn dan voor Jackson." U kunt een bronstige Jackson hier beneden bekijken. Vooral vanaf 1:15 begint de opwinding.

En dan volgt een stukje "kwaliteitsfilm.

Het wordt meer dan tijd dat in de proigramma's van politieke partijen duidelijk stelling zou genomen worden tegen de grandioze mislukking die de 0000 is. De tijd van het stellen van "beleefde" vragen is o.i. voorbij : de partijpropaganda van Lieten afbranden.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint Jozefskerk te Gent mét Turkse vlag

 

Wij verzochten onze lezers om een foto van de Sint Jozefskerk te Gent met de Turkse vlag die op 4 juni (en later) wapperde boven de stad.  Iets meer dan een urtje later, kregen wij van een gewaardeerde lezer bovenstaande afbeelding. Met hartelijke dank. Ook aan mijnheer pastoor voor zijn verregaande naastenliefde.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Londense moslims verwelkomen Hoessein Obama

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan mijnheer pastoor Koen Blieck - Sint Jozefskerk Gent

 

 

   

Dag Dhimmi-Kruipertje,

Vandaag een nieuw hoofdstuk in de reeks “de Islamisering van Gent”. Nadat onze scholen (vrijaf tijdens Islamitische feestdagen), zwembaden (Talibanzwemmen voor moslima’s), winkelstraten (Arabische opschriften)en winkels (Halal voedsel) steeds verder Islamiseren, krijgen de Gentenaars vandaag een nieuwe kaakslag te verwerken. Sinds gisteren wappert immers een Turkse vlag op de kerktoren van de Sint-Jozefskerk in de Gentse Wondelgemstraat.  Het wil niet zeggen, omdat de kerk mer haar twee torentjes binnenkort dienst zal doen als een voortreffelijke voorgevel van een moskee, dat mijnheer pastoor zich nu reeds onderdanig mag ten dienste stellen : de kerk is niet van hem.

De voetbalwedstrijd België-Turkije zal daar wellicht niet vreemd aan zijn, maar het is ongehoord dat een katholiek monument ontsierd wordt door een vlag die symbool staat voor de verdere Islamisering van Gent en zeker niets met het Christendom te maken heeft.

Dit is een kaakslag voor katholiek Vlaanderen ! Er wapperen trouwens ook geen Vlaamse Leeuwenvlaggen aan het toenemend aantal met Vlaams belastinggeld gesubsidieerde moskeeën in Vlaanderen. En dan heb ik het nog niet hoe alles wat katholiek is in de Arabische landen lijdt onder de onverdraagzame Islam. Hoe die vlag daar geraakt is, is voorlopig een raadsel, maar ik roep pastoor Koen Blieck op om zo snel mogelijk deze schandvlek te verwijderen.

 

  PS : Welke wakkere Gentenaar bezorgt ons een foto van de kerk +vlag ?

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer rellen, ditmaal in Bruxelles

 

Vijftig jongeren hebben zaterdagochtend het metrostation Heizel in Brussel op stelten gezet. De amokmakers hebben verschillende vernielingen aangebracht. De groep trok het metrostation in bij de opening om 04.30 uur. Ze spoten onder meer een brandblusser leeg en een snoepautomaat moest er ook aan geloven. De veiligheidsdiensten van vervoersmaatschappij MIVB merkten het vandalisme op via camerabeelden en sloeg alarm.

Er kwamen onder meer 30 agenten van de federale metropolitie ter plaatse. Zij omsingelden de jongeren en zetten ze op een metrostel richting Weststation. Er vonden geen arrestaties plaats.

Gisteravond werd in Gent gevochten en vernielingen aangericht door Turkse voetbalsupporters.

Toch houden wij vol dat dit beperkte incidentjes zijn, een kleine prijs voor de talloze verrijkingen die de multicriminele maatschappij ons brengt.  Leve Allochtonië

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vic van Aelst : Op en Af.

 

2 april 2011 : Vic van Aelst schepen te Antwerpen voor NVA

Strafpleiter Vic Van Aelst krijgt volgend jaar bij de Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen een plaatsje op de lijst van N-VA. Dat gebeurt op vraag van voorzitter Bart De Wever.

De 62-jarige advocaat bevestigt het nieuws in een krant van De Persgroep. "Dit is geen plat opportunisme. Ik volg gewoon mijn hart en stoor me mateloos aan dit land", klinkt het. Hij krijgt "koude rillingen als hij het woord België nog maar uitspreekt".

Van Aelst, die onder meer pleitte in het proces van de parachutemoord, heeft al een politiek verleden. In 1970 werd hij gemeenteraadslid voor de Volksunie in Jette. Daar ondervond hij naar eigen zeggen "de minachting van de Franstaligen voor Vlamingen".

De advocaat heeft geen gereserveerde plaats gevraagd. "Maar als Bart me vraagt om schepen te zijn of naar het parlement te trekken, dan zal ik dat met veel plezier doen", besluit Van Aelst.

http://www.hbvl.be/nieuws/binnenland/aid1033475/vic-van-aelst-komt-op-voor-n-va-bij-antwerpse-gemeenteraadsverkiezingen.aspx


4 juni 2011 : Van Aelst op de lijst ? Zonder mij.

De N-VA is niet geneigd om nog met Vic Van Aelst naar de Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen te trekken. 'Van Aelst op de Antwerpse lijst? Dat is niet de bedoeling, neen. Dan zal het alleszins zonder mij zijn.'

Omdat hij met elke uitspraak die hij doet telkens dagenlang het nieuws beheerst zou een mens het haast vergeten, maar meer dan een gewoon partijlid is Vic Van Aelst niet bij de N-VA. Het ziet er ook niet naar uit dat daar snel verandering in zal komen. Een plaats op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2012 zit er niet in.

Dat Van Aelst zich lid gemaakt had van de partij raakte begin april al bekend, veel vroeger dat gepland. Zijn 'lancering' als nieuwe N-VA- aanwinst was eigenlijk maar gepland voor oktober, één jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen. Die timing doet vermoeden dat er oorspronkelijk wel grotere plannen waren met Van Aelst. Op dit moment zijn die in ieder geval van de baan.

Waar het ene N-VA-kopstuk het nog voorzichtig verwoordt met een 'daar moet nog over gepraat worden', zegt een andere partijtopper het een pak forser: 'Een plaats op de Antwerpse lijst? Dat is niet de bedoeling, neen. Dan zal het alleszins zonder mij zijn.'

Van Aelst heeft het zijn partij niet makkelijk gemaakt met zijn straffe verklaringen van de afgelopen weken. Hij dwong zijn partij in een moeilijke positie. De nieuwe aanwinst meteen zelf afschieten was geen optie, maar zijn taalregister was toch net iets meer rechtuit dan ze zelfs bij de N-VA gewoon zijn. 'Tja, al bij al heeft Vic nog niet zo veel interviews gegeven. Maar zodra hij het doet, blijft er wel iets van hangen', zegt N-VA-ondervoorzitter Ben Weyts.

Van Aelst vertolkt een gevoel dat sterk leeft bij heel wat Vlaamse inwoners van de rand rond Brussel, maar het is natuurlijk de vraag of je daar bij de gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen ver mee zal springen. 'Vic Van Aelst is lid van de partij geworden in Antwerpen, meer niet. Hij heeft zelf ook al aangegeven dat hij zichzelf zuiver in een ondersteunende rol ziet', zegt Liesbeth Homans, fractieleider in de Senaat en zelf een Antwerps N-VA-kopstuk.

http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=4T3B0F4A

Wie er nog mocht aan twijfelen : de NVA is even ziek als de VU het destijds was.  Om geaccepteerd te worden door het belgische establishment, worden de basisprincipes verloochend. Meer dan ooit :

"Nous avons déjà été VU(s)."


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voetbal : Land B tegen Turkije

  

 Enkele verheffende commentaren :

Als jullie je zo één verbonden voelt met je land, ga dan naar ginder wonen en daar de boel afbreken...
mcrapper001 2 uur geleden

jullie praten wel dt turken enzo terug moete en al die buitelanders als wij buitelners jullie kk land verlaten is nederland poep leven jullie verder met aardappele kk stinkers

Schandalig hoe de turken zich hebben misdragen. Al van in het begin hebben jullie massa's glazen en blikjes naar ons gesmeten. Er stonden daar verdorie kleine kinderen tussen. Als jullie ons zo haten ga daar terug naar jullie fantastich land.

We worden jullie gedrag kotsbeu ! Er waren daar zelfs enkele turken, die beschaamd waren in jullie gedrag. Wie van jullie, gaan al die verwoeste auto's betalen ? Als het jullie hier niet bevalt, awel vertrekt dan ! OKE
Luvawa  

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij willen geen dhimmi's zijn : Bat Yeor

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angeltjes doet mee, tegen de moskee

 

 

Vorig jaar diende de vzw ‘Ass Diyanet de Belgique’ een aanvraag in voor de bouw van een supermoskee in Lier. Het islamitische gebedshuis zou een capaciteit van 300 personen hebben en een minaret van meer dan 13 meter hoog. Daarnaast zou ook een ‘cultureel centrum’ worden opgetrokken, met onder meer een grote zaal voor vrouwenbijeenkomsten, besnijdenissen, uitvaarten en vergaderingen van de vele vzw’s.

Het Vlaams Belang stelt alles in het werk om de komst van deze megamoskee te verhinderen. Nu zondag betoogt onze partij in Lier. Er wordt verzameld om 11 uur op het Leopoldplein (voor het station). 

Tegen de moskee en tegen Halloween Vanderpoorten.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eco

 

Cartoon

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SVP/UDC aarzelt niet om eigen Zwitsers te beschermen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

In de aanloop naar de parlementsverkiezingen die in het najaar plaatsvinden, heeft de rechts-nationale Zwitserse Volkspartij (SVP) een referendum aangekondigd over een drastische verstrakking van het immigratiebeleid.

Volgens de partij heeft de immigratie de voorbije jaren immers ongeziene proporties aangenomen. Zeventig procent van deze immigratiestromen komt uit de EU. De rest is afkomstig uit niet-EU-landen en is in hoofdzaak het gevolg van gezinshereniging en asiel. De gevolgen van de toegenomen immigratie op het vlak van economie, huur- en grondprijzen, ruimtelijke ordening, infrastructuur, onderwijs, werkloosheid, gezondheidswezen en sociale zekerheid, worden volgens de partij steeds duidelijker. De SVP wil de immigratie dan ook drastisch inperken en zal daarvoor opnieuw de steun inroepen van de Zwitserse kiezer.

Voor de partij moeten er jaarlijkse maxima komen voor het aantal vreemdelingen dat tot het land toegelaten wordt. Voor het toekennen van verblijfsvergunningen moeten strikte criteria gehanteerd worden: de kandidaat-immigrant moet in staat zijn zich te integreren én moet in zijn eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Hij kan bovendien geen aanspraak maken op gezinshereniging en sociale uitkeringen. Tenslotte mogen er voor de partij geen internationale verdragen worden afgesloten die tegen deze - in de grondwet te verankeren - principes indruisen. Verdragen die dat wel doen, moeten voor de SVP worden aangepast of opgezegd. De boodschap van de SVP is duidelijk: Zwitserland moet zijn immigratiebeleid opnieuw zélf kunnen sturen, en moet daarbij vanzelfsprekend uitgaan van het eigen, nationaal belang.

 


03-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester Halloween Vanderpoorten gaat in op vraag van Lierse moslims

 

Burgemeester Halloween Vanderpoorten (Open Vld) heeft vrijdagnamiddag in extremis het parcours van de betoging van Vlaams Belang voor zondag a.s. aangepast.

Het Vlaams Belang betoogt zondag tegen de bouw van een Turkse moskee aan de Donk in Lier. De betogers verzamelen vanaf 11u op het Leopoldplein en zouden dan via de Antwerpsesteenweg en de Zuid-Australiëlaan naar de Mimosalaan wandelen waar ze door Anke Van dermeersch en Filip De Winter worden toegesproken.

Vanderpoorten heeft vrijdag de politie de opdracht gegeven het parcours te wijzigen. "Om veiligheidsredenen sturen we de betogers niet door de wijk Australië. We hebben de voorbije dagen namelijk enkele signalen gekregen dat dit niet het meest evidente parcours is. We verleggen daarom het eindpunt van de betoging naar de Donk. De toespraken zullen dus plaatsvinden voor de site waar de moskee gebouwd wordt."

Een van de signalen die Vanderpoorten kreeg, kwam van gemeenteraadslid Öztürk Taspinar (Lier Leeft). Hij maakte zich vrijdag in Gazet van Antwerpen zorgen over het parcours omdat "ze eindigt in een wijk met een hoge concentratie aan allochtonen".

Met andere woorden het betogingsrecht van Vlamingen wordt in eigen land aan banden gelegd door enkele kakelende aanhangers van de godsdienst van de vrede.  Zover zijn we dus : Halloween Vanderpoorten mag een handje geven aan haar Brusselse collega, het verzopen Eiland Freddy Beulemans.

Door de parcourswijziging valt het parkeerverbod in de wijk Australië weg. De Donk, tussen Antwerpsesteenweg en Ring, wordt vanaf 's morgens afgesloten.



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip Dewinter en Philippe Moureaux bij Fox News

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De excentrieke reizen van Barroso en zijn eurocommissarissen

 

De Bende van 27

De voorzitter van de Europese Commissie, José Manuel Barroso, spendeerde in 2009 28.000 € aan een vierdaags verblijf in New York. Barroso nam in zijn kielzog een achtkoppige ploeg mee en ze verbleven allen in een vijfsterrenhotel, het New York Peninsulas, Elke kamer kostte 780 euro per nacht. De reis kwam er ter gelegenheid van de top over de opwarming van de aarde bij de VN. De overnachtingsprijs overschreed ruim het opgelegde plafond van 275 euro. In een officiële reactie beklemtoont de Commissie dat die kosten geenszins overdreven zijn gezien het belang van die top.

Volgens de Britse krant The Daily Telegraph, bedroeg het prijskaartje voor diverse luxefeesten, waarvan drie in Lissabon, minstens 300.000 euro in 2009, zonder rekening te houden met de extravagante geschenken voorzien voor de gasten. Er is ondermeer sprake van juwelen van het prestigieuze huis Tiffany.

Blind voor de inspanningen die de Europese burgers moeten ondergaan, verblijven de eurocommissarissen steevast in vijfsterrenhotels, verplaatsen ze zich bij voorkeur in limousines en nemen graag vrienden en familieleden mee naar exotische landen zoals Papua-Nieuw Guinea of Vietnam. Regelmatig worden luxejachten ingehuurd voor informele gesprekken. In 2010 eiste de Britse eurocommissaris Ashton zelfs een privéjet voor haar verplaatsingen.

Onze krant poogde het kabinet van Barroso te contacteren voor meer uitleg, maar kreeg tot nu nul op het request.

Marc

(Magistraal vertaald uit: O Correio da Manhã – Portugal)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Ik begrijp dit niet
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Waarde redactie, 

Neen,de titel van mijn betoog verwijst niet naar de rode Leuvense emir, deze zwabber heeft zijn zegje al gehad.

Wat ik niet snap is de "kinderdrang" die bij sommige homokoppels nu zou kunnen ingewilligd worden. Pas op, ik heb absoluut niets tegen "echte" homo's . Voor mij is en blijft het een vergissing van de natuur in het menselijk lichaam van de betrokkenen. Maar dat men nu al zover wil gaan om de homo's een "niet commercieel draagmoederschap" te gunnen,  begrijp ik niet. Betrokkene voelen zich niet aangetrokken tot een vrouwelijke partner maar wensen wel kinderen. Dus heeft het U.Z. van Gent beslist om aan deze kinderwens tegemoet te komen en zouden homo's via een draagmoeder, uiteraard van de zaak een madame die zij niet zelf wensen/willen/kunnen bevruchten, aan een kind te helpen.I

Ik begrijp dit niet.  Waarom wordt er toch zoveel aandacht gegeven aan iets dat tegen de natuur in gaat ? Voor mij is dit hetzelfde als aan iemand die geen rijbewijs wil behalen langs de normale weg, via een omweg hem toch te laten autorijden.

Ik weet dat dit een zeer gevoelig punt is, nog fragieler dan een eierdooier,  maar gaat men niet over de schreef ?  Hoelang gaat het duren voor het een "kientjeshandel" wordt, niettegenstaande men het" niet commerciële" van de hele bedoening benadrukt?

Ik begrijp dit niet!

mvg - senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thailand : vredelievende boeddhisten nemen de wapens op

 

Misschien weten onze lezers in Thailand meer over de toenemende spanningen in het Zuiden ?  De Westerse media zijn zoals de drie aapjes : blind, doof en stom. Als een moslim een muilpeer krijgt, staan de redacties in vuur en vlam.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.*Flinks zijn" : Caroline Gennez & Bart de Wever

 

 

Productie : Frank Thevissen

Ik hoop dat u hier even veel van geniet dan ik deed.

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!