Angeltjes
12-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naiëf Vlaams vrouwtje voert actie in Dubai ...

 

De 36-jarige Els Huybrechts, afkomstig uit Bonheiden maar sinds drie jaar wonend en werkend in de Arabische staat Dubai, voert ginds actie tegen de voedselverspilling tijdens de ramadan.Ze vast zelf mee, zo’n beetje uit solidariteit met haar Arabische vrienden en om het eens aan den lijve te ondervinden wat het betekent, en het was haar opgevallen dat er dagelijks tonnen voedsel worden weggegooid na de Iftar, het avondmaal.

“Na veertien uur niet eten en drinken, mag het dan eindelijk en dat wordt vaak gevierd. In de luxehotels en restaurants gebeurt dat met overdadige buffetten. Terwijl wie vast juist maar weinig op krijgt. Het gevolg: verspilling". De mentaliteit van de Arabieren kennende, zal er weinig begrip opgebracht worden voor deze ongelovige, blanke vrouw die zich komt bemoeien met het religieuze en sociale leven in Dubai. Binnenkort zit ze in de Arabische petoet en dan weet ze ineens wat vasten betekent. En nog andere leuke zaken ook die vrouwen daar te beurt kunnen vallen. Dom mens.

Bron : Vandaag.be


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winkeliers Antwerpse seefhoek nemen heft in eigen hand

 

(foto Gazet van Antwerpen)

ANTWERPEN - De lokale politie van Antwerpen zal de komende dagen extra manschappen inzetten in Antwerpen-Noord, waar woensdagavond een massale vechtpartij losbrak tussen onder meer winkeliers en drugsdealers. Het gaat zowel om agenten in burger als in uniform.

In de wijk Seefhoek, waar de vechtpartij zich afspeelde, gelden sinds eind vorig jaar al specifieke overlastmaatregelen. Zo kregen heel wat horecazaken een sluitingsuur van 1 uur opgelegd en leiden het op de openbare weg consumeren van alcohol of drugs er meteen tot een administratieve boete.

'Sommigen vonden die maatregelen zelfs al te repressief, maar het tumult van gisteren bewijst dat dat zeker niet het geval is', aldus waarnemend burgemeester Lauwers donderdag.

De komende dagen zullen extra agenten worden ingezet om de rust in de buurt te bewaren. Wanneer burgemeester Slaapmans volgende week terug is van vakantie, zal er overleg plaatsvinden tussen stadsbestuur, politie en parket om de maatregelen op langere termijn te herbekijken.

Voor het initiatief van de winkeliers, die een burgerwacht willen oprichten, toont Lauwers begrip. 'Ik begrijp hun frustraties, want een buurt met een groot potentieel wordt momenteel steeds meer ingepalmd door drugsdealers en junks. Maar we leven in een rechtstaat, de mensen moeten dit aan de politie overlaten', vindt Lauwers.

Enkele tientallen jaren al breidt de verloedering van deze wijk zich stelselmatig uit. Wij hebben er al vaak artikels aan gewijd en het Antwerpse stadsbestuur zijn laksheid en onverschilligheid verweten. Zo ook, ditmaal : er worden gedurende enkele dagen extra agenten ingezet. En dan ?  Hoeveel keer hebben we dit al gehoord ? Speciale acties zus, hardhandige aanpak zo, zero-tolerantie gedurende twee uren en nadien zal Piet Piraat komen om de boeven schrik aan te jagen.

De verantwoordelijkheid voor de criminaliteit in Antwerpen (en niet alleen in Noord)  ligt integraal bij burgemeester Slaapmans en zijn voetveegje commissaris Baalmans : twee onverantwoorde softies die denken dat ze met Playmobils bezig zijn in plaats van met bezorgde en angstige mensen die willen overleven in de jungle.

Laat het alsjeblief in het belang van Antwerpen  en haar oorspronkelijke inwoners het laatste jaar zijn dat de socialisten ons nog verder de afgrond injagen.

Lees de reactie van Filip Dewinter : hier klikken


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkanen en Algerijnen op de vuist (en het mes) in Sint-Jans-Molenbeek

 

In de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek is het tot een ernstige confrontatie gekomen tussen  Algerijnse en Marokkaanse vrienden van de religie van vrede. Daarbij is één Marokkaan gewond geraakt door een messteek en is een Algerijns café kort en klein geslagen. Even richtte de woede van de Marokkaanse gemeenschap zich ook tegen de lokale politie, maar rond 21 uur was een relatieve rust weergekeerd in de gemeente.

Burgemeester Mohamed Moureaux betreurde dat er bijna geen Vlamingen meer in zijn dorp wonen. "Anders konden mijn islamitische vrienden hun frustraties en woede afreageren op die Vlamingen, nu moeten ze mekaar onderling afmaken en dat betreur ik ten zeerste."

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor als u 's avonds de hond uitlaat ?

 

U weet het, beste lezers, wij zijn totaal niet gebrand op wapens of geweld, u trouwens ook niet, tenzij u een wapenfreak bent of een ongehoorzame burger die zijn vuurstokken niet heeft ingeleverd. Het filmpje hierboven toont een verbazend stukje techniek. Neen, wij bevelen het zeker niet aan, want wij volgen de raad op van onze beursanalyst Lucky9 en wij kopen toiletpapier en chocopotten (die we gevuld houden) waarin we onze goudstaven verbergen. Misschien is zo'n flashlight toch wel handig voor onze volgende trip naar Londen. Of bij een wandelingetje in eigen stad, of gewoon als we een nieuw flatscreen willen en wat spulletjes van Paul Shark of Mc Gregor. 

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wurlitzerdromen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Goede morgen schattebollen,

Wie herinnert zich nog hoe het aanvoelde zeventien jaar te zijn?  Zeventien: vaak bezongen in lyrische bewoordingen.  Ik heb me dikwijls afgevraagd wat daar nu zo speciaal aan was.  Eigenlijk niets.  Vroeger niet en nu niet.  Vroeger niet omdat ik pas vanaf mijn 18de mocht uitgaan en nu niet omdat de beginleeftijd van seksuele experimenten – naar het schijnt – drastisch verlaagd werd.  Niet dat het één iets met het ander te maken had, maar toch.  Ik herinner me dat ik het eerste thuis moest vragen – ook en vooral in verband met zakgeld - en het ander, wel, ik heb dat gewoon nooit gevraagd.  Evenmin heb ik ooit “sexuele opvoeding” gekregen: daar werd niet over gesproken.  Eigenlijk heb ik gewoon alle vuile moppen opgeteld en daaruit gehaald wat ik nuttig achtte.  Zou dit ook aangeboden worden bij “tweede-kansonderwijs”?

Ik wijk af: vandaag een liedje over deze leeftijd en over dromen.  Of beter gezegd: over het feit dat men op 17-jarige leeftijd nog dromen heeft.  Het zou er nog aan mankeren: als men stopt met dromen heeft men de hoop opgegeven.  Als Vlaams-nationalisten kunnen we daarvan meespreken!

Eerst wat onmisbare informatie over de zangeres: Margaret Annemarie Battavio werd geboren op 8 maart 1948 in Lansdale, Pennsylvania.  Al heel jong begon ze te zingen en kreeg wegens haar kleine gestalte de artiestennaam Little Peggy March.  Met haar 1.45 m lengte en haar 14 levensjaren scoorde ze in 1963 in heel de wereld een megahit met “I will follow him”.  Niet dat ze daar financieel beter van werd: omdat ze minderjarig was mochten haar ouders volgens de Cooganwet haar geld niet beheren.  De gehele verantwoordelijkheid lag bij haar manager en in 1966 bleek dat die er alles doorgejaagd had.  Peggy hield er slechts $ 500.- aan over. 

Een nieuwe manager, Arnie Harris, werd later haar echtgenoot; ze kregen in 1974 samen een dochter, Sande.

In 1969 verhuisde ze naar München, liet “little” achter in de VSA,  en vertegenwoordigde als “Peggy March” haar nieuwe thuisland twee keer in het Eurovisie Songfestival.  Haar grootste succes werd echter het deelnamelied bij de Deutsche Schlagerfestspiele in Baden-Baden: “Mit 17 hat man noch Träume”, wat tevens haar doorbraak op internationale podia betekende.  Ze zong in negen talen en trad op over heel de wereldbol, zelfs in Japan.  Ze verwierf meerdere gouden platen in de VSA, Japan en Duitsland, ze speelde mee in de toen populaire muzikale films en had de reputatie de kortste minirok te dragen.

In de loop der jaren bleef ze zingen met een bescheidener succes.  In 1999 maakte ze de oversteek naar Florida maar keert wel nog regelmatig terug naar Duitsland voor een gastoptreden.

Peggy March zingt nu voor al mijn dromertjes: Mit 17 hat man noch Träume.

Tot volgende week!  Lolita

 


11-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : uw blog op Seniorennet + Aanpassing 18.55 uur
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Er loopt nogal wat verkeerd in deze wereld, dat is juist, maar met alleen negatieve mededelingen zal men ook niets bereiken.

Een overgrote meerderheid in het Westen heeft nooit honger gekend, heeft een woning, opleiding en medische verzorging. Het lijkt mij nogal eenvoudig om de schuld voor wat verkeerd loopt aan de "anderen" te wijten.

Opvoeding, respect en discipline moeten in de eerste plaats bijgebracht worden door de ouders, maar de meesten van deze groep zijn zelf niet opgevoed, maar verwend opgefokt. Zoals op de TV is goed nieuws, geen nieuws.

Elk weekend zetten honderdduizenden jonge mensen zich belangeloos in voor ouderen. Dit wordt nooit vermeld. Politiekers zijn meestal machtswellustelingen, hebzuchtig en ze zijn de schaamte voorbij. Zo zijn ook veel journalisten; ook zij denken dat zij het warm water hebben uitgevonden.

Ook met Vlaams extremisme zal men niets bereiken. Velen van die overtuigden gaan naar Frankrijk in verlof en daar spreken (of braken) zij dan Frans. Alle Vlamingen zijn geen harde werkers; alle Walen zijn geen lamzakken. Denkt U werkelijk dat er "Untermenschen" zijn ?

De vrijheid van iedereen stopt waar de vrijheid van de andere begint. Dit principe moeten de overheden doen respecteren, maar ook zelf respecteren en dat gebeurt te weinig. Wie het onkruid in zijn eigen tuintje wiedt, ziet het onkruid van een ander niet.

Met passende gevoelens -  Jozef Snel

Antwoord van de redactie :

Dank u voor uw correcte mail, die een hoog aantal gemeenplaatsen bevat, waar elk redelijk individu weinig zal tegen inbrengen, en verder enkele tendentieuze opmerkingen, geformuleerd in vragende vorm.  On connaît le genre.

U bent duidelijk een product van de Westerse middelmaat, dat niet te diep op de maatschappelijke problemen ingaat en dat verontwaardigd (maar beschaafd) reageert op hen die een duidelijke visie proberen te ontwikkelen en die tegen de stroom in durven varen.

Er moet van alles zijn in de wereld, mijnheer Snel. En mensen van uw kaliber, die in de meerderheid zijn, zijn het zeker niet geweest die onze hoogstaande Westerse beschaving vooruit hebben geholpen : u behoort tot de categorie van de meelopertjes en u vertrekt vanuit een aantal vooroordelen over uw meer combattieve soortgenoten, die hier op een kluitje bij mekaar zitten bij Angeltjes en waar wij, als redactie, enorm trots op zijn.

Deze rebelse republikeinen, die ook als de woordenschat soms in de hoge registers gaat, getuigen van een diepe en oprechte betrokkenheid bij het Vlaamse en internationale wereldgebeuren. Neen, wij zijn geen beroepsjournalisten (waar u terecht ook geen hoge pet van op hebt) maar wij zijn wel een groep overtuigden van enkele duizenden die mekaar dagelijks hier treffen en ongezouten hun kritiek uiten en de actualiteit bespreken. Dat u zich tevreden stelt uw wijsheid te zoeken bij de traditionele media, valt te merken aan de inhoud van uw schrijven : saai, simpel en nogal stom.

Wat verkeerd loopt, mijnheer Snel, wijten wij aan de eigen vertegenwoordigers van "het volk" en dat zijn de traditionele politieke partijen (door u "de anderen" genoemd) :

- die niet opgewassen zijn tegen de invasie die Europa treft (u weet dat wij hiermee de immigratie bedoelen), 

- die zich verenigd hebben in een Unie, die zelfs al schuift ze de democratische spelregels terzijde, er niet in gelukt Europa één te maken en de burgers een beter leven te bezorgen dan buiten de Unie,

- die tenslotte van belgië een onbestuurbaar land hebben gemaakt dat in mekaar zakt door de vele compromissen en dat de ware oorzaak, de onoverbrugbare tegenstelling tussen de gemeenschappen, weigert te erkennen.

Er is nog veel meer, maar wij kunnen niet op alles ingaan. Wij zijn allen zeer bekommerd voor de toekomst (ook al zullen wij er nauwelijks deel van uitmaken) en voor ons nageslacht.

Uw statement over "Untermenschen" is laag en verraadt door welk soort opvattingen u behept bent. 

Gaat u voort met het wieden van uw eigen tuintje. Maar tussendoor moet u veel lezen en plankzeilen op internet, op zoek naar andere meningen gaan, leugens van waarheden leren onderscheiden en een beetje liefde proberen te vertonen voor de mensen die naast u leven, dan hoeft u zich niet meer te beroepen op het veel misbruikte begrip "respect" dat uit uw pen niet veel waard is.

Het ga u goed, Mijnheer Snel.

Ray, Hoofdredacteur Angeltjes

+ Aanpassing 18.55 uur : Jozef Snel reageert goed en wel (zie reacties) : Hij is veel slimmer dan wij allemaal samen, hij heeft gestudéérd.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramadan Bombathon 2011 : we gaan goed vooruit !

 

 

Ramadan Bombathon 2011 Scorecard  

Day 11

In the name of
The Religion
of Peace

In the name of
All other
Religions

By
"Anti-Muslim"
 Right-Wingers

Terror Attacks

44

0

0
Dead Bodies

106

0

0

 

http://www.thereligionofpeace.com/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : hulp uit de hemel
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Waarde redactie,

Vandaag is er  weer een positieve noot in de notenbalk te horen.

Geen oproerberichten over rovende islammers maar een komende mokerslag die de Mexicaanse drugbaronnen zullen moeten incaseren. Over twee weken begint ginds een processie tegen het drugsgeweld. Ja, ook bij de pepervreters is het niet al peis en vree wat de klok slaat. Om zeker te zijn van hun zaak hebben de Mexicaanse bisschoppen de hulp en bijstand gevraagd èn gekregen van het Vaticaan! De H.Stoel gaat "één ampul" bloed afvaardigen van wijlen Paus J.P.II voor de processie.

In mei j.l. werden 5 ampullen bloed van de overleden kerkvader relikwieën toen hij zalig verklaard werd. De zaligmakende ampul gaat samen met de processiegangers meer dan honderd steden aandoen om het kwade te verdrijven. Antonio Heroïno, Alvarez Cocaïnez en Ruïs Canabis hebben het aan hun rekker ! Zij kunnen zich alvast laten inschrijven bij de Mexicaanse VDAB want hun handeltje is gedoemd tot verdwijnen na de doortocht van de wonderampule. Amen.

P.S. Ook David Cameron heeft zijn intresse al laten blijken voor het lenen van een ampule om de oproer in zijn land in te dijken. Rikske Torfs heeft echter al laten weten dat de islam immuun is tegen bloed en gebeden die uit Rome komen. Van dat soort hocus-pocus is Rikske goed op de hoogte.

mvg - senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is een kwestie van geven en nemen in het leven

  

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Socialistische schepen : trouw aan het Turkse vaderland

 

Ali Caglar is terug aan het werk als schepen in Genk. De sp.a-politicus verbleef de afgelopen maand in Turkije om er zijn legerdienst af te werken, iets wat in ons land tot heel wat commotie leidde. Caglar is zich van geen kwaad bewust en beschouwt de zaak als gesloten.

Iedereen die de Turkse nationaliteit wil behouden, moet de militaire plicht van 15 maanden vervullen. Turken in het buitenland kunnen dat doen in amper 21 dagen, maar moeten dan wel 5.112 euro betalen.

"Ik ben 38 jaar en dit was mijn laatste kans om in orde te komen met de wet. Ik kan het me simpelweg niet permitteren dat ik opgepakt wordt wanneer ik in Turkije moet zijn", vertelt Ali Caglar aan TVL.

De zaak werd vorige maand zelfs besproken in het Belgische parlement, maar Caglar begrijpt al die opschudding niet. "Ja, ik heb ook daar de eed moeten afleggen, maar ik zweer trouw aan de Turkse wet, aan de Belgische wet, aan de universele wet,... Ik heb dus niets verkeerd gedaan."

Tot zover deze mededeling uit Vandaag.be.  Het geval van Ali roept de herinnering op aan dat van het Antwerpse gemeenteraadslid Ergün Top (CD&V), die ook zijn Turkse legerdienst volbracht heeft. Tijdens een politiek debat in juni 2007 in Anderlecht kwam het thema van de loyauteit ter sprake waarop Top verklaarde : "Laat ons inbeelden dat een oorlog zou tussen België en Turkije gebeuren. (...) Wij zullen tegenover staan tegen wie zal ons aanvallen. En als het België is, zullen wij tegen België tegenover staan" 

Los van het kip-kap Nederlands waarvan Ergün Top (een advocaat, nota bene) zich bediende, was zijn boodschap duidelijk.

Dames en heren, wij worden langs alle kanten genaaid. Maar wij vinden het leuk.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gelijk van Enoch Powell

  

Meer dan 40 jaar na de toen vermaledijde speech van de Britse Conservatief Enoch Powell wordt duidelijk dat deze man het bij het rechte eind had.

Powell was lid van Edward Heath's schaduwkabinet toen hij in 1968 zijn grote redevoering hield "The Rivers of Blood" genaamd, omdat hij de Romeinse dichter Vergilius citeerde : "Ik zie in de Tiber het bloed stromen". Zijn woorden werden op hoongelach, misprijzen en haat onthaald. Zijn woordgebruik was voor die dagen ongemeen scherp en de Westerse wereld was bezig zich om te vormen tot een over-tolerante, zich alles veroorlovende maatschappij. In Groot-Brittannië werden de arbeiderswijken ingenomen door migranten en de middenklasse was zich van geen kwaad bewust : dat zou allemaal wel vanzelf in zijn plooien vallen.  Dat deed het dus niet en nu 40 jaar later krijgt Enoch Powell gelijk. Natuurlijk niet van de politici, die nooit hun ongelijk zullen toegeven.

Wij beperken ons tot deel 1 van deze boeiende documentaire.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rokers : pak ze !

 

In Antwerpen werd de uitbater van café De Vismijn beboet voor 250 euro omdat zijn klanten op de stoep stonden te roken en praten. Kan dit ?  Jazeker, want dit is het land B waar politiek en gerecht enkel maar durft optreden tegen ongevaarlijke weerlozen.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olympische Spelen Londen

 

 

De Olympische Vlam is al toegekomen in Londen

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Socialistische broodvermenigvuldiging

 

Socialistische broodvermenigvuldiging is ... mirakels doen met het brood van anderen.

De rode boodschap aan de hele wereld en speciaal aan de meest opportunistische klaplopers luidt al decennia lang: "Onze al dan niet bij vakbonden aangesloten werkenden hier ten racistische lande verdienen netto nog altijd te veel en wij zullen dat voor u afschuimen : gratis brood hier te verkrijgen". En daar begint het mee, uiteraard vertaald in 135 talen.

De uitdrukking "Ik ben even en brood gaan halen" krijgt in bijv. Afrika dan al een heel andere dimensie. Je gaat te voet weg en stapt in een boot (of je aankomt of niet, kan de socialistische stemmenronselaars en lokroepers geen moer schelen, je bent eventueel verdronken, dus kan je niet voor hen stemmen en dus besta je niet, waardeloos als lijk behalve voor politieke recuperatie) en je wordt omzichtig opgevangen.

Iedere autochtoon of verstandig ingeburgerde moet dan opzij. Vooral die overbodigen die (binnenlands) pensioen moeten trekken. Je stuurt na je formaliteitsopvang en je vestigingspremie van bijna 1000 Euro een GSM op, of het geld daarvoor via armzalige money-transfer loketten, overal in Vlaamse steden te vinden. 

Vervolgens ga je je uitkeringsgerechtigd gezin op Zaventem of Schiphol ophalen met je BMW.

En dan is er geen werk want 'we' zijn met te veel, 'we' waren al met te vee l... en hoe moet je dan je eer als man hooghouden, zonder al die beloofde rijkdom te kunnen geven aan je familie tot in het zevende knoopsgat ? Dus ga je maar een Nike, een Rolex, een Levis, een Sony verwerven op je uitheemse manier, eigen aan je religie of cultuur, wars van alle dankbaarheid : tenslotte werd je naar hier gelokt onder valse voorwendsels en met bedenkelijke en bedrieglijke reclame. Wat je niet krijgt zoals beloofd, zal je nemen, met je eigen cultuur als drijfveer en de democratie als narcose voor doetjes.

Daar zijn ze geweldig goed in, de socialisten: het vermenigvuldigen van het brood van anderen.

Jade


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : zin in een gratis GPS ?
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Beste Angeltjes,

Zin in een GRATIS GPS systeem, U geschonken door het Belgisch gerecht ?  Pleeg een overval op een juwelier en wacht dan geduldig op uw zogezegde straf. Zoals de 22 jarige Tubekenaar Hassan N. Deze brave man wiens medeplichtige werd doodgeschoten door de juwelier, kreeg 4 jaar celstraf, waarvan de helft voorwaardelijk en aangezien straffen van minder dan 3 jaar niet worden uitgezeten, wandelde deze jonge man, vrij naar buiten en wacht nu op zijn GPS systeem,waar hij kan mee pronken. Opnieuw blijkt dat ons rechtsysteem enig is in de wereld en o zo rechtvaardig.

Mvg Sophie DW


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpen-Noord : zware vechtpartijen, honderden betrokkenen

 

In de Korte Zavel- en Handelstraat in Antwerpen-Noord zijn dinsdagavond zware vechtpartijen ontstaan tussen winkeliers en drugsdealers. Bij een vechtpartij troepten driehonderd mensen samen.

Drie mensen werden opgepakt. Ze zijn overgebracht naar het politiekantoor in de Handelstraat. Daar bleek dat één van de verdachte een steekwond had en die werd overgebracht naar het Stuivenbergziekenhuis.

In de buurt van het politiekantoor in de Handelsstraat braken later op de avond ook onlusten uit. En een winkel werd bekogeld. De afgelopen dagen waren er grote spanningen tussen dealers en winkeliers.

@ Vandaag.be


10-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : dramatisch nieuws en grappig nieuws
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Geachte redactie,

Volgens de  Daily Mail heeft een 40-jarige dame moeten in nachtkledij uit het venster springen om haar leven te redden uit een brandend gebouw. De bewuste foto gaat reeds de wereld rond.

Nog méér triestig nieuws via Daily Mail: "Rioters who attacked Birmingham Children's Hospital, prevent parents from spending night with their dying baby"... Vertaald klinkt dat : "boelmakers die het kinderhospitaal in Birmingham aanvielen, beletten een ouderpaar om de nacht door te brengen bij hun stervende kind".

Drogreden WAAROM de politie in Londen éérst NIET MOCHT tussenkomen in de rellen: zij hadden ènkel bevel gekregen ... "to stand and observe" -> blijven staan en toezien... -> dat zijn, verdorie dezelfde bevelen als degene die de UNO-troepen vaak te horen krijgen (o.a. in Srebrenitça alwaar de Nederlanders ènkel mochten toekijken, en nù een NL-generaal zich moet voor verantwoorden voor een rechtbank & ook toen in apenland Congo 10 B-para's afgeslacht werden)

Nog een kort berichtje vanuit steeds onbetrouwbare- en onbevestigde bron: "Naar het schijnt zouden ook de émoticons van het Seniorennet geroofd zijn door plunderaars die de ferry vanuit Groot-Brittanje genomen hadden en in Zeebrugge door de mazen van de douane geglipt zijn...de Brugse politie staat te kijken en observeert... de baadsters in biki- & monokini, doch de cel "verdwenen objecten" is wèl waakzaam. 

Victor van Vosselaer 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.200.000 euri in de Nieuwe Maas geflikkerd

 

 

Criminoloog Abdessamad Bouabid krijgt een beurs van 200.000 euro om promotie-onderzoek te doen naar de beeldvorming van jonge Marokkanen en de impact die het negatieve beeld op hen heeft. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

De 28-jarige Bouabid promoveert aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. De beurs is voor hemzelf een verrassing. ‘'Waanzinnig mooi. En dat voor iemand wier bachelorcijfers vrij dramatisch waren,’ zegt de onderzoeker.

Hoe Marokkanen worden neergezet is belangrijk , vindt Bouabid. 'Je ziet op tv en in de kranten constant Marokkanen, Marokkanen, Marokkanen. Dat is een deel van mezelf. Het is vaak negatief. Je hoort zo weinig dat een grote groep ook heel succesvol is. Dat trek ik me aan.’

De onderzoeker zal drie Nederlandse en drie Belgische kranten onderzoeken en daarna vijftig jonge Marokkaanse Nederlanders en vijftig Marokkaanse Belgen interviewen. ‘Een zo divers mogelijk groep, ook jongeren met een strafblad’. Hij hoopt dat de jongeren opener tegen hem zullen zijn omdat hij zelf een Marokkaanse achtergrond heeft.

Door Marlou Visser @ Elsevier

PST : 200.000 euri in de Nieuwe Maas geflikkerd.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Portugal noemen ze een kat, een kat.

 

 De eerste film over de relletjes in Londen draait er nu al in de bioscoop :
een kaskraker ! Of wordt de kas gewoon weer gekraakt ?

Van onze filmrecensent ter plaatse, Marc

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wanhoop van links en de domheid van Vlaamse regimeschrijvers

 

Vandaag.be, dat uitblinkt in het plaatsen van sensationele titels boven flutberichten om toch maar enige aandacht te krijgen, heeft vandaag de hoofdprijs gewonnen met onderstaand stukje :

Slavoj Zizek, een filosoof uit Slovenië, omschrijft de vermoorde politicus Pim Fortuyn als "de voorganger" van de Noorse gruwel Anders Behring Breivik. In de Britse krant The Guardian zegt de gerespecteerde man dat de twee op dezelfde manier hun gedachtegoed vormgeven.  Leefbaar Rotterdam, de voormalige partij van Fortuyn, reageert ziedend. "Die man is gek geworden", aldus fractievoorzitter Marco Pastors. "Pim was volslagen geweldloos.

Tot zover de broodschrijver van dienst, die trots is het verschil te kennen tussen kat en kut en  meent daardoor het recht verworven te hebben op alwetende wijsheid. 

Slavoj Zizek  is een Sloveense marxistische socioloog, filosoof, psychoanalyticus en cultuurcriticus.  Het zal de Vlaamse media een zorg zijn uit welke hoek een mening geformuleerd wordt, zolang er maar voldoende geschimpt wordt op rechts.  De meeste jonge medewerkertjes bij de media zijn producten van de recente vorming en opleiding en zij zijn volgestouwd met linkse voorgekauwde meningen zonder enige verdere kritische zin dan : "al wat rechts is, moet uitgeroeid worden".

Ray




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!