Angeltjes
25-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inge Vervotte verlaat de politiek

 

Inge Vervotte verlaat de politiek. Het is niet haar eerste keer dat ze ontslag neemt. Zij deed het ook, uit loyauteit toen Leterme en Van Deurzen de handschoen in de ring gooiden ingevolge het Fortis geklooi. Inge Vervotte is een beschaafde en gedreven politica, die ver van ons politiek ideaal afstaat maar die respect verdient voor de manier waarop zij tijdens debatten correct omging met politieke tegenstanders, ook die van Vlaams Belang.  En dat is veeleer uitzonderlijk. Wij voegen ons bij het bericht dat Gerolf Annemans verspreidde : "Helemaal niet verbaasd door de stap van Inge Vervotte. Ze is in een zekere zin 'te goed' voor het vak. Wens haar oprecht alle succes", getekend Gerolf Annemans.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18 september : Dwars door Linkebeek !

 

Ah, c'est bien, nous vous attendons !

 

'De nota van Di Rupo heeft het over een consolidatie van de rechten van de Franstaligen in de faciliteitengemeenten. Wel ik vrees dat ze zullen worden uitgebreid, die rechten. Oké, buiten die zes gemeenten kan er inderdaad niet meer op Brusselse kandidaten gestemd worden en verkleint in theorie de Franstalige invloed in de Rand, maar de sleutel om dat te omzeilen zit al in de nota van Di Rupo: de oprichting van een “grootstedelijke gemeenschap”, de “communauté urbaine”. Dat Kortrijk, Doornik en Rijsel zo ‘n “communnauté urbaine” ontwikkelen: uitstekend. Maar als dat voor Brussel wordt voorgesteld, tot diep in Vlaams-Brabant, dan krijg ik argwaan. Het zou wel eens een paard van Troje kunnen zijn, het perfecte alibi om de Franstalige greep op Vlaams-Brabant nog te verstevigen.'
Geert Lambert (Groen!) in Het Laatste Nieuws 23 augustus 2011

Deze uitspraak zegt voldoende en is een regelrechte en duidelijke oproep naar al wie in Vlaanderen het goed meent met Vlaams-Brabant, de Zes en met het heikele dossier van de splitsing van BHV.                             
Daarom dus: aarzel niet langer, noteer met stip zondag 18 september a. s. in uw agenda en stuur deze boodschap door naar al uw vrienden en kennissen.

Tot zondag 18 september in Linkebeek,


Guido Moons,                         Roel De Leener,                Francis Stroobants,
Vlaamse Volksbeweging           T.A.K.                                     Haviko

Raadpleeg ook:
www.dwarsdoor.be


24-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moet de burgemeesteres van Aalst ontslag nemen ?

 

Nu gaan we ver, hoor.  De secretaris van Vlaams Belang Aalst, Herman van Bever laat weten dat volgens hem Ilse Uyttersprot van het Reisbureau "Hop, hop, de toren op" de eer aan zichzelf moet houden en opstappen.

Uyttersprot zelf probeert de hele heisa te relativeren. “De beelden zijn gemaakt op een afgelegen plaats die amper bezocht wordt. De situatie heeft niets met politiek te maken en heeft geen enkele invloed op mijn engagement in de stad. Ik maak mij er niet druk om”, klinkt het. Wat natuurlijk flauwe kul is, want ze doet niet anders dan overal ter wereld waar het filmpje op internet verschijnt, het te laten blokkeren.

Er is van het eerste moment af foutief en in paniek gereageerd. In plaats van de zaak te minimaliseren en in de politieke sfeer te trekken, had ze zich best verontschuldigd en haar spijt betuigd en zo voort. Neen, dat kon echter niet, er moest arrogant naast de kwestie gepraat worden op zijn tjeefs : liegen en rond de pot draaien.

Wie beweert dat in het openbaar van bil gaan, een privé aangelegenheid is, die heeft duidelijk enkele hersencircuits die niet aangesloten zijn. Er loopt van alles rond in de wereld.

Vooruit met de geit, de toren op : wat vindt u dat Ilse Uyttersprot moet doen ? Wij pollen erover, kort en bondig. In de linkerkolom.

 Wat zijn die van plan ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wereld rond met Ilse

 

 

Belangstelling voor de reisbrochure ?  Schrijven naar :  

Mijn vakantie met Ilse Uyttersprot - Stadhuis - 9300 Aalst

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chantage 1212

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechtzetting : Frieda Brepoels ontkent aantijgingen van Bangkokgangers Geybels-Luyten

 

Een blog zoals Angeltjes met redactionele pretenties moet vandaag op zijn tellen letten : overal loert tegenstand, ontkenning of worden we geconfronteerd met gekrenkte gevoelens, dreigementen, verwijten en dat allemaal omdat iedereen op zoek is naar zijn eigen waarheid in dit ondermaanse.

Terwijl het echt simpel is, er is slechts één waarheid : de islam.  En daar gaan wij naar overstappen.  Gedaan met zelfstandig denken en moeilijke vragen. Wij raadplegen nu ook regelmatig het "groene boekje" maar van dan af worden wij afhankelijk van Hét groene boek, de koran. Basta en gedaan. En wie ons dan zal afdreigen of komen zagen, die stellen we een simpele vraag "Hebde een probleem ?" en dan het mes er in.

Eerst nog wat rechtzetten. Frieda Brepoels, secretaris van onze geliefde collega's van de N-VA (u weet wel, die partij die wij in stilte aanbidden maar we houden het héél stil) ontkent in de media de aantijgingen die in Humo verschenen dankzij de bereidwillige communicatie van het duo Geybels-Luyten.  Wij hebben een fragment overgenomen van die kwèk-kwèk verhalen, omdat we dat lollig vonden, maar we stonden nogal solo met onze lol. Elk schot is geen voltreffer. En elke cabaretier sterft een beetje voor een stille zaal, na een mop die hijzelf geslaagd vond.

Vandaag ontkent Frieda àlles. Wat over haar gezegd wordt. En wij nemen daar akte van. Maar dat sluit niet uit, dat we gewoonweg niet kunnen weten wie nu de échte waarheid vertelt : Frieda of de twee Bangkokgangers.  Gelijktijdig nemen we aan dat al de rest van de kwék-kwék wel op waarheid berust en dat "de vrienden van den dikke" een toffe club vormen.

Frieda wil(de) dus geen minister worden, maar burgemeester van Bilzen, dat zint haar wel.  Dan zal ze eerst haar vroegere VU collega en huidig CD&V-burgemeester Johan Sauwens moeten kalt stellen. En dan stellen wij voor, dat Frieda een overeenkomst maakt met Annick Ponthier van Vlaams Belang : een toffe, hardwerkende, jonge politica die heel wat in haar mars heeft.  Twee Vlaams-nationale vrouwen aan het hoofd van een belangrijke Limburgse gemeente. Wie kan daar nu tegen zijn ?

Zo, dat is weer fijntjes geregeld en iedereen kan tevreden zijn over de pacifistische en bemiddelende rol van Angeltjes. Zijn er nog rechtzettingen, ontevredenen, gelijkhebbers ?  Haast u, want binnenkort veranderen wij onze naam :  الملائكة

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : zijn alle Amerikanen kleurlingen ?
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Geachte Redactie,

Vandaag op dinsdag 23 augustus 2011 om iets na 23.10 was ik op de televisiezender VTM weerom getuige van een verbijsterend staaltje vulgair bedrog en beïnvloeding.

In een programma dat moet doorgaan als “journaal” werd een beeldverslag vertoond dat handelde over een aardbeving in de staat Virginia  die zou gevoeld zijn geweest tot in Washington DC, waar overheidsgebouwen ontruimd werden (beelden), en zelfs tot in New-York (beelden) waar de openbare aanklager in de zaak DSKde rechtszaal uitstapte met een oproep tot kalmte bij het verlaten van de perszaal.

Deze laatste was de enige "caucasian" die in beeld kwam of althans mocht komen. De geïnterviewden op straat waren allemaal zonder uitzondering zwart en bruin. Als dat de VS is,  dan ben ik een aboriginal.

Laat U dus niet beetnemen door de fascistoïde (en politiek correcte) staatsmedia in Belgium.

Lucky9


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geheime onderhandelingen

 

Vandaag woensdag gaan de zogenaamde regeringsonderhandelingen met 8 partijen in alle stilte verder. Nog even samenvatten hoe het er voor staat.

Alle Franstalige partijen nemen deel : 61 van de 62 Franstalige Kamerleden zijn vertegenwoordigd rond de tafel bij formateur Di Rupo,  tegen 48 van de 88 Vlaamse Kamerleden.  De 40 zogenaamde V-partijen (N-VA-VB-LDD) hebben ofwel zichzelf weggemaneuvreerd (N-VA) of worden bewust uitgesloten via het cordon sanitaire (VB - LDD).

Na de openbare politieke ranseltoespraak door een woedende en bibberende keuning op 20 juli, kwam een dag later CD&V partijvoorzitter Wouter Beke schoorvoetend zijn medewerking toezeggen om het land B uit de penarie te helpen. Er moet daar heel wat gebeurd zijn achter de schermen bij de CD&V om deze plotse ommezwaai te bewerkstelligen.  De invloed van het hof en  de kapitaalkrachtige belgische machtsfamilies binnen de "katholieke partij" is op cruciale momenten onloochenbaar. Er zijn nog steeds mannetjes die aan de touwen trekken en er bestaan nu nieuwe netwerken met de christelijke vakbond die ondubbelzinnig de kant van vorst en kapitaal gekozen heeft.

Mijnheer Beke mocht wel voorwaarden stellen.  Eerst moest de BHV-knoop doorgehakt worden en wél op basis van de voorstellen die hijzelf maanden geleden gedaan had. En er zou pas over het sociaal-economische regeringsporgramma gepraat worden nadat BHV geregeld was.  Dat is iets wat we intussen wel vernemen : naast de voorstellen van Beke wordt er ook over andere communautaire voorstellen gepraat.  Het zou menselijk gezien, bijna niet anders kunnen. Of is er iemand zo naiëf te veronderstellen, dat Beke alleen het woord zou voeren tijdens de bijeenkomst van de verzamelde egotrippers die politici zijn en iedereen zit instemmend te knikken zonder enig wederwoord ?

De BHV voorstellen van Beke gaan trouwens uit van een aantal compromissen, zeg maar toegevingen aan de Franstaligen, zodat heel de beginfase van deze formatiegesprekken niet meer zijn dan zand in de ogen strooien van de publieke opinie.

Tot hiertoe heeft de CD&V een belabberd figuur geslagen naar de Vlaamse openbare opinie toe en die indruk moet hij wegwerken en tegelijk probeert Beke naar de franco-belgen blijk te geven van wat zij verstaan onder staatsmanszin. Dat is de voorlopige strategie bij Cd&V en hoe zij zal aflopen, is afwachten geblazen : een win-win situatie zit er echter niet in voor Beke.

Staatmanszin betekent in het land B nog steeds : de bestaande overheersing van de francofone minderheid in stand houden en de financiële transferten van Vlaanderen naar Wallonië (nogmaals : 12 miljard per jaar) onaangeroerd laten. Daarvoor gebruikt men argumenten zoals solidariteit of belgische compromisbereidheid, nepbegrippen voor simpelen van geest zoals een Bart Peeters e.a.

Staatsmanszin betekent concreet in belgië :

- het waterhoofd Brussel met zijn 800 politieke mandatarissen en zijn 19 individuele dorpskoninkrijkjes jaarlijks voorzien van extra 461 miljoen euri (zonder enige tegenprestatie),

- de taalpariteit in Brussel eenzijdig opheffen (zonder te raken aan diezelfde pariteit op  federaal vlak, wat destijds de basis vormde voor dat compromis) en de oprichting van een Brussels grensoverschrijdend complex tot ver in Vlaams-Brabant,

- de 6 faciliteitenrandgemeenten losweken uit de Vlaamse Gemeenschap,

- in gans belgië opnieuw een onrechtstreekse tweetaligheid invoeren via een federale kieskring.

Er valt nog veel meer te zeggen maar dan wordt ons verhaal eentonig.

Willen wij echt uit de miserie geraken dan is er enkel de weg van het gezond verstand die ons zal leiden tot een ordelijke opdeling van het land of zoals Johan Sanctorum het stelde : van deelstaat tot republiek.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oorlogsminister De Crem : België staat klaar met grondtroepen om Libië te bezetten

 

"We moeten vermijden dat er na Kadhafi een machtsvacuüm ontstaat", volgens Oorlogsminister De Crem. "Er is dus snel een nieuwe regering nodig, humanitaire hulp ook. Bovendien moet de openbare orde hersteld en gewaarborgd worden." De minister benadrukt dat België nog niet werd gevraagd om grondtroepen te sturen. Maar het land zonder regering staat alleszins klaar om in Libië een nieuwe ploeg op de been te helpen en te ondersteunen. Misschien kunnen de christen-democraten met hun volledig partijhoofdkwartier verhuizen naar Tripoli ?  Eerst hebben zij de boel mee platgebombardeerd (aantal doden en gewonden : een staatsgeheim),  nu kunnen zij de vruchten plukken en zorgen voor de wederopbouw. 

Politiek-correct denkenden zullen weer huiveren als zij dit lezen, maar politiek is vaak een rattenstiel.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VB op uitnodiging BNP bezoekt getroffen wijken in Londen

 

 

Op uitnodiging van Brits Europarlementslid Nick Griffin (BNP), brengt een delegatie van het Vlaams Belang een tweedaags bezoek aan de zwaar geteisterde wijken van Londen.

De parlementaire delegatie - bestaande uit Vlaams Belang- fractievoorzitter Filip Dewinter, Vlaams parlementslid en voorzitter Commissie Buitenlands Beleid Frank Creyelman, Europarlementslid Philip Claeys en Federale volksvertegenwoordigers Filip De Man en Tanguy Veys – nam vandaag al polshoogte in de getroffen buurten van Tottenham, Oost-Londen, Enfield, Croydon, Brixton en Stratham.

In bepaalde van deze wijken blijkt de sharia-wetgeving reeds van kracht en heerst een permanente vorm van etnische polarisatie. “Waar vroeger de etnische bendes overheidsinstellingen zoals politiekantoren en gemeentehuizen aanvielen, bekampen ze nu ook elkaar. Dit is een nieuwe en verontrustende fase in de stadsguerrilla’s. De etnische burgeroorlog staat voor de deur”, aldus Filip Dewinter.

Uit gesprekken met maatschappelijk beambten blijkt dat de toekomst er bij ongewijzigd beleid weinig rooskleurig uitziet. “De bendes organiseren zich steeds professioneler, zijn steeds zwaarder bewapend en organiseren zich uitermate professioneel”, stelde een ongeruste hulpverlener.

Het opzet van het bezoek bestaat erin de nodige politieke conclusies te trekken, opdat dergelijke oorlogstaferelen bij ons niet zouden plaatsgrijpen. Desalniettemin zijn de signalen op dat vlak bijzonder verontrustend. Zelfs Molenbeeks burgemeester en moslimbroeder Moureaux liet onlangs nog optekenen dat hij op dat vlak weinig optimistisch is en de ‘bom’ in Brussel elke dag kan ontploffen.

@ VB


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CD&V burgemeester Ilse Uyttersprot in volle actie + AANPASSING 07.00 UUR

 

Waarschuwing : deze video bevat schokkende beelden

 Ilse Uyttersprot de CD&V- burgemeester van Aalst, is betrapt terwijl ze ergens op een vakantiebestemming in het openbaar seks heeft op een toren. Het filmpje staat al anderhalf jaar online, maar is nu pas ontdekt. Enkele jongeren filmen vanop een burcht een stelletje dat op een hoge toren iets anders doet dan het uitzicht bewonderen. Het blijkt te gaan om de Aalsters burgemeester en haar toenmalige vriend.  Als er in het openbaar zaken gebeuren die tot de intieme sfeer behoren, dan is er niets mis mee ze ook in het openbaar te vertonen. Ieder draagt de gevolgen van zijn publieke daden. U bent gewaarschuwd, beste lezers, dit is seks vanop een verre afstand en als het u schokt, moet u niet kijken. Trouwens liever zo'n beelden van een CD&V-er dan de schijnheilige portretten van trotse bombardeerders.

(de kans is groot dat de video zal verdwijnen)

+ AANPASSING 07.00 UUR

http://www.youtube.com/watch?v=d5AWrS-5akQ


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guynokkio Verhofstadt : een klap van de molen dixit Syp Wynia

 

Guy verhofstadt, de voormalig premier van Belgie, is voorzitter van de liberale fractie in het Europees Parlement. De VVD en D66 horen bij dezelfde fractie. Als voorzitter pleit de Eurofiele Verhofstadt voor een Verenigde Staten van Europa en voor Europese obligaties. 'Verhofstadt moet zijn kop houden,' zei Frits Bolkestein een jaar geleden in dat verband tegen Hans van Baalen (VVD).

 


23-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tripoli voor de minder validen

 

Cartoon

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Libische christenen vrezen voor hun leven.

 

Tijdens het 19 uur journaal gisteren bij de 0000 werd er gedurende 25 minuten over niets anders geleuterd dan over de overwinning van de Libische rebellen. Het leek of Martine Tanghe eigenhandig de zegemaneuvres had geleid vanuit de redactielokalen. 

Onder de vele deskundigen en experten die Martine kwamen feliciteren, mocht uiteraard Steven Vanackere niet ontbreken, de porseleinen Buza-minister die steeds aan de kant van de winnaars staat.  Binnenlands, Buitenlands, Schandlands, Steven weet het allemaal uit te leggen met zalvende woorden, hoofdje schuin, een correcter politicus kan men zich niet dromen. De volledige antipode van zijn voorganger Karel De Gucht die als een dolle mini-olifant aan gans de wereld de oorlog wilde verklaren, tot hij oog in oog stond met Condoleeza Rice en van alteratie zijn spraak verloor. Neen, dan is Vanackere een andere Buza : die spreekt met zachte stem dat hij het allemaal wel begrijpt maar laat 's nachts stiekem bombardementen uitvoeren. Een tjeef, quoi.

Buitenlandse Zaken ? Ook Yves Leterme was een korte wijl Buza en hij wil sedertdien niets anders dan een internationale job. 

Waar waren wij gebleven ? Juist, ja, Tanghe van de 0000 met de triomf in de ogen, alsof de Libische woestijnvossen haar uitgenodigd hadden in hun tenten de sluierdans te komen doen, vergat echter een aantal essentiële vragen te stellen. Wie ? Hoe ? En dan ? Bijvoorbeeld, wat zeggen die van het Katholiek Nieuwsblad :

Christenen in Libië zijn bang dat hun veiligheid in gevaar komt als Gadhafi valt en islamitische fundamentalisten de macht overnemen.

Dat zegt een pater franciscaan die zeven jaar in het Noord-Afrikaanse land werkte tegenover nieuwsdienst CNS. “Onder Gadhafi werden we beschermd”, aldus de pater afgelopen donderdag vanuit Rome, acht dagen nadat hij Libië verliet op een reis die al gepland was. Hij wil anoniem blijven om zijn terugkeer naar het land niet in gevaar te brengen.

 

De priester vertrok een dag voordat de demonstraties begonnen in Benghazi. Plannen voor het protest waren al dagen eerder aangekondigd, waarop spanningen opliepen tussen aanhangers van Ghadafi en oppositieleiders.

“Ik had niet verwacht dat er zo veel zou gebeuren”, aldus de franciscaan, verwijzend naar het snel escalerende geweld. Daarbij vielen ten minste 300 doden en meer dan 3000 gewonden.

En wat zal de 0000 vanavond vertellen om 19 ur om de nieuwsuitzending vol te krijgen ? Een interview met de Herrezen zoon van de gekke Kolonel ?

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een geneugte van de rijke multicul

 

In de wijk Rietkampen in Ede geldt vanaf donderdag op diverse plekken een samenscholingsverbod. Burgemeester Cees van der Knaap van Ede heeft daartoe besloten, omdat de overlast die hangjongeren veroorzaken, uit de hand loopt, meldde de gemeente dinsdag. 

 

Branie en herrie

Toen Van der Knaap vorige week een werkbezoek in de wijk aflegde, werd hij uitgescholden. Het was volgens hem onmogelijk een gesprek aan te knopen. Buurtbewoners klagen al langere tijd dat zij zich geïntimeerd voelen en dat er veel schade is. Vorige week besloot de gemeente daarom tot cameratoezicht in de wijk.

In De Rietkampen is het lange tijd vrij rustig geweest, maar sinds enige tijd zorgt een groep Nederlandse, Marokkaanse en Antilliaanse jongeren weer voor veel overlast. De jongeren wonen in de wijk of in de wijken in de omgeving. Er worden ruiten ingegooid en vernielingen aangericht ondanks buurttoezicht.

Het samenscholingsverbod zal in elk geval een halfjaar duren, aldus de gemeente. Er mogen in het gebied niet meer dan drie mensen bij elkaar staan. De politie zal met extra mensen intensief controleren. Sommige jongeren hebben volgens de gemeente al een waarschuwingsbrief thuis gehad. Als de hangjongheren zich naar een andere buurt verplaatsen, wordt ook daar een samenscholingsverbod ingesteld, aldus de gemeente.

@ ANP 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DSK : met zwaar geschonden imago naar Frankrijk

 

Als de verkrachtingszaak tegen de Fransman Dominique Strauss-Kahn inderdaad is stukgelopen en de aanklagers de rechter vandaag vragen om de zaak te seponeren, vliegt DSK waarschijnlijk meteen terug naar Frankrijk. Daar wacht allerminst de rust. En de luchtwaardinnen van Air France zijn  op haar qui-vive.

De oud-directeur van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) moet zich daar verdedigen in twee civiele processen tegen hem. Ook daarin wordt Strauss-Kahn van seksueel misbruik beschuldigd. De schrijfster Tristane Banon betoogt dat DSK haar in 2003 verkrachtte. Volgens Strauss-Kahns advocaat is die beschuldiging 'verbeelding'.

Ook voor andere hoofdrolspelers in de 'zaak-DSK' zijn de juridische en politieke gevolgen allerminst achter de rug. Het vermeende slachtoffer Nafissatou Diallo blijft, mogelijk nog jaren, verwikkeld in de civiele rechtszaak die zij eerder deze zomer aanspande tegen Strauss-Kahn. Haar geloofwaardigheid heeft echter schade opgelopen, nadat een reeks leugens werd blootgelegd. Daardoor begon de aanklacht in juli zodanig te wankelen dat de zaak geen kans meer maakt, volgens Justitie.

'De aanklager heeft een vrouw het recht ontnomen op gerechtigheid in een verkrachtingszaak', zei de advocaat van het kamermeisje. 'Hij heeft niet alleen het slachtoffer laten vallen, maar ook het bewijs in deze zaak genegeerd. Als de hoofdaanklager van Manhattan, die is gekozen om onze moeders en dochters, onze zusters, echtgenotes en geliefden te beschermen, niet voor hen opkomt als ze zijn verkracht, wie zal dat dan wel doen?'

Seksueel contact
Medisch onderzoek toonde aan dat Strauss-Kahn en Diallo seksueel contact hadden. Maar daaruit bleek niet per se dat hij haar dwong. De advocaten van DSK hebben steeds betoogd dat de seks vrijwillig was. Dit scheen Strauss-Kahns vrouw, Anne Sinclair, niet te deren. Zij vloog naar New York en was steeds aan de zijde van haar echtgenoot.

Strauss-Kahn was eerst onder huisarrest gesteld met permanente bewaking. Hij moest zijn baan als IMF-topman opgeven en zijn kansen op het Franse presidentschap leken verkeken. Het is nog onduidelijk wat de nieuwe ontwikkelingen betekenen voor een eventuele kandidaatstelling voor de verkiezingen van volgend jaar.

Bron : Volkskrant


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23 augustus : wat er zoal kan gebeuren op zo'n dag

  

En volgend jaar 23 augustus 2012 : premier Wouter Beke en vice-premier Wouter van Besien dragen het Domein Planckendael en de Zoo van Anvers  officieel over aan het Brussels-Waals-Belgisch Gewest als geste voor de welwillendheid waarmede Franstalig België zich bereid verklaard heeft de Vlaamse Gewesten te civiliseren. Merci, messieurs, bienvenue chez les Ménapiens.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een landeke waarin een Grote Justitie zich Humaan toont

 

Een Brusselse onderzoeksrechter heeft drie op heterdaad betrapte drugskoeriers en een vrouw die de cocaïne kwam ophalen op de luchthaven van Zaventem een dag na hun arrestatie weer vrijgelaten. “Een echte schande”, zo luidt het in speurderskringen. Maar daar zijn wij het heftig met oneens.

Drie drugskoeriers werden op de luchthaven van Zaventem betrapt met bijna veertien kilogram cocaïne in hun bagage. Ze zaten op een vlucht uit de Dominicaanse Republiek. Een vierde vrouw, die het trio stond op te wachten in het luchthavengebouw om de lading in ontvangst te nemen, werd eveneens in de boeien geslagen. U leest het goed : "in de boeien geslagen", alsof de arrestatie op zich nog niet traumatiserend genoeg is.

Het viertal verscheen maandag voor de onderzoeksrechter die hen officieel moest aanhouden. Maar tot veler vreugde liet hij de vier vrij. Volgens een bron binnen het Brusselse parket omdat de cocaïnesmokkelaars misbruikt werden door een criminele organisatie. Voilà, dat is wat wij noemen, slim en humaan redeneren. Niet de misdadigers moeten opgepakt worden maar wél de onbekende organisatie voor wie zij werken.  En finaal weten we toch dat het "de maatschappij" met haar vele onrechtvaardigheden is, die op de beschuldigdenbank moet plaatsnemen. Gangsters, tuig en drugskoeriers zijn ook maar mensen die hun schamele bete broods wilen verdienen.

In het Antwerpse drugswereldje, waar 50 tot 70 euro voor een gram cocaïne de gangbare prijs is, zou de ontdekte drugs zeker 700.000 euro hebben opgeleverd. 

Onze christen-democratische minister van justitie laat zien dat hij flink van zich durft afbijten als een 0000-ster zich ongepast gedraagt ! Bravo, Stefaan !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarin een kleine landeke groot kan zijn

 

 

Ook ons land deed mee in Libië  Sinds de start van de militaire operaties in Libië in maart, hebben de Belgische F-16's er al 365 bommen gegooid. De Belgische gevechtsvliegtuigen voerden al 448 missies uit en hebben er in totaal al 1.880 vlieguren op zitten. De kostprijs van de Belgische deelname wordt op 25 miljoen euro geschat. Over het aantal doden en gewonden bestaan nog geen exacte cijfers, maar het zullen er zeer velen zijn.

De maatpakken van de belgische christen-democratische excellenties zijn geleverd door de gekende  kledinglijn Westbury van C & A

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarin een kleine Volkscommissaris groot kan zijn

 

 

Napoleon de Gucht op zoek naar uitkering ?

'In België zijn er te veel gehandicapten.' Dat beweert eurocommissaris Karel De Gucht, die naar eigen zeggen zelf ook in aanmerking komt voor een uitkering wegens zijn slechte rug.

 

In betere tijden : de Volkscommissaris met zijn lesbische vriendin

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!