ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
28-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.heeeeel moe , maar vree content !

sorry ; lieve mensen  ben TE moe om nog meer te zetten , morgen kom ik jullie blog bezoeken : BELOOFD !

.

liguster-winter-snoeien



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (19)

21-07-2022
CHSE Odisha 11th Class Syllabus

Odisha Board Plus two Model Paper 2023 is Available for Commerce, Science, Arts, Students will get a clear knowledge on the Syllabus, Marking Scheme and can easily analyze how to answer the questions in the CHSE Odisha 11th Class Syllabus Exam, Every year, 7 Lakh of Students Appear for the Exam Odisha Board Plus two Model Paper 2023 is Available for Commerce, Science, Arts, Students will get a clear knowledge on the Syllabus, Marking Scheme and can easily analyze how to answer the questions in the Exam, Every year, 7 Lakh of Students Appear for the Exam

21-07-2022, 05:58 geschreven door CHSE Odisha 11th Class Syllabus


01-07-2022
zaterdag...leef..lach..geniet... fijn blog

welkom opblog Bunic Jos

01-07-2022, 23:31 geschreven door Bunic Jos


30-06-2022
dag Ani

zalig is het he als je zo iemand op de kop kunt tikken om het tuinwerk te doen...zal aan die 60 meter wel zijn werk gehad hebben, maar...het resultaat mag er wezen...een fluitende tuinman...super!!!  de tuinman van de buur zou hieraan een voorbeeld kunnen nemen, want die loopt alleen maar te "vloeken" als er iets niet lukt...

lieve groet en...hou je daar goed he 

een-lieve-groet.jpg

Groei,
geniet en geef.
Lach, laat gaan,
relax en leef,
Straal met je aanwezigheid
en blijf vooral jezelf Altijd!

30-06-2022, 14:32 geschreven door Klaproosje


lieve groetjes
Fantasie-natuur-Annie
Gelukkig kan mijn man tot hiertoe alles nog, maar wij hebben geen 60 meter haag. Hebben de tuin al werkvriendelijk gemaakt, en in september komt een vriend helpen om nog een stukje werkvriendelijk te maken.

30-06-2022, 14:09 geschreven door annie


Dag Ani dan is de haag ook weer mooi geschoren

Welkom bij powerpoint Roosje

Als een bloem zo is het leven,

't begin is teer en klein.

De een die bloeit uitbundig,

de ander geurt heel fijn.

Sommige bloemen blijven lang,

weer anderen blijven even.

Vraag niet bij welke bloem je hoort,

dat is 't geheim van het leven.

wens jullie een fijne dag

Lieve groetjes Roosje

30-06-2022, 13:30 geschreven door Roosje


Jij ook zo een boekenworm?
Maarten-nieuw.gif

30-06-2022, 10:51 geschreven door maarten


Aan iedereen een gezellige donderdag en stillekes sluipt het weekend dichterbij !!!!!
oie-29225916oo1a18-ZX

Goedemorgen lieve vrienden.Zoals beloofd zal ik vandaag een poging doen om enkele blogjes te bezoeken.Eerst wat informatie van mijn vriend Frank.Nu morgen 14 dagen geleden is mijn vriend in allerijl naar het AZ.Groeninge in Kortrijk gevoerd geworden,na plotse heel hevige maagbloedingen en is daar 24 uur aan de bloedpomp gelegen.Gelukkig hebben ze alles kunnen stelpen en zuiveren en is hij terug aan de beterhand en is ondertussen thuis bij vrouw en zijn kinderen.De bloeding zou veroorzaakt zijn door zware hartmedicijnen.Hij revalideert goed en moet reeds langzaam dagelijks trappen doen en wat rondwandelen in huis.Eerst midden augustus zal hij als alles goed verloopt dan terug met de auto mogen rijden.Dit heeft hij mij verleden week gebeld vanuit het ziekenhuis.Alles komt terug goed bij hem.Met mij gaat het nog steeds niet goed,wel de ene dag beter dan de andere,doch veel slapeloze nachten gekend.De oorzaak zou wel eens bij cola zero kunnen liggen want daar zit 6 keer meer cafeine in dan bij gewone cola en cadeine houdt Je wakker.Veel studenten drinken het tijdens de examenperiode.Als ik naar buiten kijk is stilaan de zon aan het vertroebelen en krijgen we vandaag een regendag.Ik bedank al mijn vrienden die me steunden en me moed gaven.Doch of het bloggen nog zal zijn als vroeger kan ik ook niet voorspellen.Ook de corona duikt hier weer fel op en mijn mondmasker ligt altijd in mijn omtrek en een tweede boosterprik zal ik niet weigeren.Ik wens Jullie een fijne donderdag en hopelijk houden we het toch een beetje droog en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en laat de zomer maar komen en die 30 graden kunnen me geen moer schelen.Als het zomer is hoeven ook zomertemperaturen tussen de 25 en de 30 graden.Daar hou ik echt van en dan voel ik me beter.Fijne donderdag lieve Ani.Doe het ook maar rustig aan.

30-06-2022, 08:38 geschreven door Jos Vande Ghinste


leef en geniet !

1-130412222105.jpg
ga voor kleur in je leven
dartel als een vlinder in je tuin
geef je leven een kans   !
liefs meeuw

30-06-2022, 08:16 geschreven door meeuw


Dag Ani

Zo heb ik ze ook het liefst , niet teveel zagen en staan hapen ,, gewoon hun werk doen ,, vooruit gaan ,, hij zal veel werk hebben op die manier ,, want zo te lezen doet hij het graag top houden die tuinman zou ik zeggen .

Deze twee zijn toch echt wel schattig om te zien ,, als we zo iets te zien krijgen kan de dag niet meer stuk dus genieten maar liefs Ingrid .
donderdag-2

30-06-2022, 08:00 geschreven door Ingrid


een fijne donderdag
animaatjes-donderdag-67193.jpg

We zoeken allemaal de sleutel tot het geluk,
zelfs vaak in verre oorden.
Maar we vinden hem meestal dichtbij,
in een paar bemoedigende woorden.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

30-06-2022, 01:54 geschreven door Patty en Freddy


29-06-2022
top gedaan

Vandaag heeft mijn slaapgenoot de haag in de tuin ( ook 60m) gesnoeid ; het opkuisen was voor mij. IK ben ermee gestopt en zal vanavond verder doen want bij 27gr nu is het niet te doen! Morgen moet hij nog de voorkant doen maar dat is maar een 50 m en ze staat minder ruw dan die in de tuin! Vandaag heb ik ook nog eens het onkruid in mijn bloementuin weggeschoffeld en bijeen geharkt want zaterdag hebben we BBQ met 11 man en je wil dat je tuin er goed bij ligt hé? Ja, zo steken wij oudjes in mekaar!smiley-laughing.gif Maar het gaat allemaal niet meer zo vlot en snel zoals vroeger.... Nu voel ik pas dat ik "ouder" aan het worden ben.smiley-wink.gif....De kleinkinderen wonen allemaal te ver af om eens met de fiets tot hier te komen om een handje toe te steken en de kinderen hebben geen tijd. Die zijn altijd maar bezig en druk doende... ik zeg hen regelmatig: " vergeet niet ook nog te leven"... Dat zullen ze in de vakantie inhalen , zeggen ze dan!

Jij hebt daar precies iemand met gouden handen en de juiste instelling op de kop getikt! Met 2 handen vasthouden Ani !!

Geniet van je opgeruimde tuin en een dikke knuffel

vis.gif

29-06-2022, 17:55 geschreven door Natoken


Heel blij voor jou!
Maarten-nieuw.gif

29-06-2022, 10:14 geschreven door maarten


. . .

En nu kan je terug kijken op een propere afgewerkte tuin, dat is steeds aangenaam, ik zou hier iemand moeten vinden die mijn gras terug aan het groeien kan krijgen, maar ik weet er echt geen oplossing voor.  Al wat me nu te binnen schiet is dat ik nog liever kunstgras zou leggen dan dit zo te laten verder gaan, het trekt op niks en als je er een vuurtje zou aan steken staat het eerste gedeelte gegarandeerd in brand !  het is gewoon stro en hier en daar een toefje grashalmen die de kop op steken, geen mooi gazon en zo zie ik het ook niet graag, we zien wel na de zomer, ik weet echt niet wat je met dit nog kan aanvangen.  Vorig jaar heb ik tussen de pollen gras een deel gras terug ingezaaid in het voorjaar maar daar is al lang niks meer van te zien !  Zo kan dat toch niet verder, ik vraag me af wat anderen zouden aanraden om te doen ?!  Ik wil niet al mijn drinkbaar zuiver water geven aan gras dat toch niet wil groeien en aan een haag die er meer verdord dan groen bij staat.  Vorig jaar had die het ook erg te verduren van de droogte, dit jaar gaf ik ze water bij wanneer het avond was maar nu doe ik er gewoon niks meer aan, ik vertik het om daar nog water aan te verspillen, het helpt toch niet !

Ik wens je nog mooie dagen toe Ani en vergeet niet om tussendoor ook eens van je tuin te genieten, groetjes.

29-06-2022, 10:07 geschreven door Chris


Hallo Ani

Amai Ani, als dat uw haag is? Dan is dat nog zeer goed gedaan ook. En wat geholpen ook zeker? U kennende? Dan is het vandaag een dag om te genieten, om te rusten of eventueel een kleine wandeling te maken. Want het worden weer warme dagen. En je bezoek komt ook dichterbij! Dikke knuffel en veel liefs Alfy smiley-wink.gifsmiley-cool.gif

29-06-2022, 08:44 geschreven door Alfyvo


Alles is weer netjes op die manier hé

1-87Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

29-06-2022, 07:38 geschreven door Annie & Rogier


nu maar uitrusten Ani ...

969189-bigthumbnail.webp
leef vandaag
en geef een stukje zon door
aan een ander   ...
liefs meeuw

29-06-2022, 06:52 geschreven door meeuw


Midweeksegroetjes.
animaatjes-woensdag-19335.gif

Vriendschap kun je niet kopen maar zorg
 dat je het verdient. Als iemand hulp komt
zoeken toon je dan een ware vriend.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

29-06-2022, 03:04 geschreven door Patty en Freddy


28-06-2022
Dag Ani, 'n mooie haag!

a-18

28-06-2022, 21:29 geschreven door eddy meuris


Hier ben ik weer op je mooi blogje

<c

9e506acbe489531bc95a069fbb06b192.gif

28-06-2022, 18:30 geschreven door franFrancoiscois


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!