ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
05-11-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.af en toe

.




af en toe betrap ik mezelf erop dat ik iets wil doen , zeggen of schrijven en dan – de draad kwijt ben !
een beetje warrig ben --- is dat erg ? ik denk het niet , ik denk zelfs dat de meeste ouderen dat wel hebben ---
is dat leuk ; daar kan ik volmondig : neen op zeggen !
maar er is niets aan te veranderen , de herfst van je leven gaat stilletjes over naar de winter -----


en dat moet je aanvaarden , in al zijn vormen !


wanneer ik de balans op maak en dat doe ik af en toe , dan heb ik nog een gamma aan dingen die ik WEL kan , die me zelfstandig laten zijn ,

volgens de dokter moet ik me geen zorgen maken , zal ik wel nog een paar jaar meegaan met de kwaaltjes en de pijntjes , DUS MAAK IK ER HET BESTE VAN , een mindere dag kom ik steeds te boven !

zo heb ik de vriendin gestrikt voor de benifiet middag ,

ik kan auto rijden , zij niet , dus als tegen prestatie vroeg ze om met haar naar een ander event mee te gaan --–ook op de middag , want in het donker wil ik thuis zijn , dat is dus geregeld !


de komende weken zijn dus druk , goed he !





Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (19)

16-05-2023
boardmodelpaper.com

We are offering the PDF based on internet searches for outdated examination tests from previous years and those question banks or study materials that were downloaded and shared alone online.We are offering the pdf based on boardmodelpaper.com internet searches based on previous years' old examination tests and those question banks, and all users of BoardModelPapers may use those sample papers or Previous Paper Pdf of class-wise study material and blueprint for reference purposes only.

16-05-2023, 12:10 geschreven door boardmodelpaper.com


07-11-2022
Goedemorgen

vosje.gif

Leven
Voor wie liefhebben word Leven
met een hoofdletter geschreven
ondanks leed en droefheid
omdat Leven, Liefde is.
Toon Hermans

07-11-2022, 10:22 geschreven door Dirk


Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
oie-78242w-AWzo7mp

Goedemorgen lieve vrienden.Het weekend is weer geschiedenis geworden en ik heb er niet het minste spijt van want gisterenvoormiddag hen ik terug om 10 uur het bloggen moeten stoppen en ben dan doodziek de ganse dag naar bed gegaan.Dus waar ik gisteren niet op bezoek ben geweest weet nu waarom.Gelukkig heb ik een hele goeie nacht gehad en waag ik me vandaag terug in bloggenland.Ik voel dat niettegenstaande mijn goede bloeduitslag mijn gezondheid fel achteruitgaat en met alles veel moeite krijg en dit is nog maar een deeltje van de herfst.Ik haat herfst en winter die me nekken met reuma en artrose en bij leven en welzijn verlang ik reeds naar de lente,doch die is nog veraf.Gisteren was het ook hondenweer en deze week zullen er terug warmtrecords sneuvelen want donderdag of vrijdag zou het wel eens 17 graden kunnen worden en dit zijn temperaturen nog nooit gemeten in deze periode van november.Ik wens Jullie een fijne start van een nieuwe maar wel een gezonde nieuwe week toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne maandag lieve Ani.Ik wens Je een gezonde nieuwe week toe.

07-11-2022, 09:26 geschreven door Jos Vande Ghinste


fijne nieuwe week Ani !

42735226.jpg
in een wereld koud en kil
laat haar even gelukkig zijn
stil genietend   ...
liefs meeuw

07-11-2022, 06:40 geschreven door meeuw


06-11-2022
weer heb ik wat moois gezien

<c

2e7772ef1f83bcf6c77731906f5191e9.gif

06-11-2022, 11:43 geschreven door françois


Ook voorr jullie een mooie zondag!
Maarten-nieuw.gif

06-11-2022, 11:36 geschreven door maarten


Geniet van al dat mooi,s dat we extra hebben gekregen groetjes Jeannine.
De Herfst laat zich stilaan voelen het wordt kouder maar het zonnige nemen we er mooi bij. We zitten nog met mooie temperaturen die nu een mooi duikje nemen maar het is tijd. Want wie komt er aan de deur kloppen De Winter nog zes weken en daar staat hij dan.

06-11-2022, 10:15 geschreven door jeannine


Amaaaaaaaiiiiii!!!

Mag ik heel even eerlijk zijn... ik ben een ietsje jaloers dat jij nog een sociaal leven hebt... ik zit hier zo'n beetje te verpieteren en dat ligt ook wel aan mij omdat ik niemand tot last wil zijn... de stad intrekken is te vermoeiend en met man op stap gaan is geen sinecure dus blijf ik maar thuis met uitzondering van de uitstapjes naar de tandarts en dokter en die zie ik nu niet bepaald met vreugde tegemoet.

Zo lang je kan moet je ervan genieten... met een vriendin op stap is heel leuk... deed ik vroeger soms naar theater of gewoon winkelen en op een terrasje zitten kletsen maar dat kan ik niet meer door omstandigheden... ik denk er toch nog met veel plezier aan terug.

En dat vergeten... ach dat ken ik en dat wordt wel erger... het is echt frustrerend maar ik troost me met de gedachte dat alles nog in mijn hoofd zit maar dat het er wat trager uitkomt... en dat is zo... dan komt het er plots uitvallen op ongelegen momenten en tegen dat ik het nodig heb is het weer weg... de synapsen die verslijten. 

06-11-2022, 10:08 geschreven door Myette34


Fijne zondag ondanks de regen lieve vrienden.Maak er het beste van.
oie-665737t-Jb7-JQQt

Goedemorgen lieve vrienden.Veel goeds van het weer moeten we vandaag niet verwachten.Het zal een natte bedoening worden met amper 12 graden op de thermometer.Nu is het hier nog droog maar ik lees onderaan mijn computer dat het hier straks zal regenen.Hier hebben ze maanden met kranen en bulldozers rondgereden en geboord en lawaai gemaakt en vanaf morgen zal het hier terug een bouwwerf worden.Ze gaan de 2 kruispunten aanpakken waartussen onze appartementsblok ligt.De weg versmallen - groen aanplanten - voetpaden verbreden en het veiliger maken voor het oversteken van de fietsers en die werken duren als het weer wat meevalt tot half januari 2023.Onze parking zal terug een bufferzone worden voor al hun materiaal.Gelukkig zijn tijdens deze periode onze ramen dicht.Dus vandaag zal het een zondag worden om te rusten en binnen te blijven voor de meeste mensen onder ons en ik wens Jullie dan ook een zondag om tv te zien want er is veel sport en andere interessante programmas op de buis en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en bedankt aan al de vrienden die een mooi woordje over hadden voor mijn nieuwe serie fotos.Fijne zondag lieve Ani.Geen paniek;ik kom dit ook vaak tegen en besqt dat Je het drukk hebt want dit verzet Je zinnen.Geniet van Je zaterdag.

06-11-2022, 09:46 geschreven door Jos Vande Ghinste


. . .

De komende week is voor mij ook vrij druk, ik heb zelfs meerdere afspraken vlak na mekaar, het zal wel los lopen daarmee omdat ik niet zelf moet de bus nemen en ik samen met de oudste dochter ergens naartoe ga, een herdenking van de overledenen van de home waar mijn echtgenoot werd opgenomen en waar hij ook is overleden.  Ik vind het fijn om samen met anderen ook dit afscheid te vieren, al kunnen er wel traantjes vallen maar daar maal ik niet om.  Ook gisteren op het kerkhof met iemand die nog niet zo lang geleden haar echtgenoot verloor.  We hebben samen een mooie wandeling ervan gemaakt en gepraat en gepraat, iets wat ik meestal dus niet doe . . . omdat ik voorheen ook steeds alleen ging wanneer ik het nodig had.  En ja, het was voor allebei een mooie ervaring om samen te gaan en is voor herhaling vatbaar.  Met iemand je leed kunnen delen helpt dus toch ook steeds wat en je moet verder, iedereen weet het maar het is niet zo eenvoudig als het hier wordt neergezet.
Ikzelf was steeds graag even alleen, alleen op wandel, alleen op weg naar de winkel om wat nieuwe spullen te kopen, daar heb ik zelden of nooit hulp bij nodig gehad.  Maar tegenwoordig is het fijn om met de dochters eens op pad te gaan.  En ja, ook ik wil hun daar nu voor bedanken en ga eens een etentje regelen, gewoon onder ons, de vrouwen.  Groetjes.

06-11-2022, 08:51 geschreven door Chris


fijne zondag liefje

Ik denk dat je niet alleen bent dat onze hersenen ons in de steek laat op een bepaalde ouderdom, het is bespreekbaar.
Gelukkig heb je nog je auto waarmee je nog van punt a naar punt b kan.

Dus mijn conclusie profiteer ervan zolag je kan, thuis zitten is ook maar een saaie boel, afleiding en gezelschap heeft iedereen nodig liefje

confused-c2e1e9d14491a9486d996da945debcc9d6ce7170-s1100-c50 Ik wens je een fijne zondag toe, geen gepieker maar geniet lieverd x

06-11-2022, 08:00 geschreven door rita


goed zo Ani , zo blijf je bezig en geniet er maar van matek !

R-4.jpg
soms wil ik gluren
of het elders beter is
maar hou het toch veilig
bij mijn eigen stekje  !
liefs meeuw

06-11-2022, 07:09 geschreven door meeuw


Beter een drukke week dan een saaie week, Ani

1-77Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

06-11-2022, 06:37 geschreven door Annie & Rogier


fijne zondag
animaatjes-zondag-49621.jpg
Wij komen een fijne zondag
en veel blogplezier wensen
Veel liefs van Freddy en Patty

06-11-2022, 03:50 geschreven door Patty en Freddy


05-11-2022
dag Ani

ik denk niet dat jij alleen daarmee te maken hebt...van dat vergeten...ik heb dat hier ook dikwijls hoor...neen, het is niet leuk maar we kunnen er toch niks aan veranderen en dit alles is de normaalste zaak van de wereld bij het ouder worden.

Geniet maar van je uitjes...volgende week belooft het terug wat beter te worden en gaan de temperaturen terug wat de hoogte in...Joepieeeeeee...ik ben blij want zie er ook naar uit om het zeetje een bezoek te komen brengen.

Afgelopen week was het hier, qua bezoekjes, heeeeeel kalm, hoofdpijn en het gevoel dat ik net uit een kermisattractie kom en dan zijn al die schermpjes niet goed he...heel vervelend ook want je raakt achterop bij het lezen op de blogjes.

lieve groet en een warme knuffel 

 

een-lieve-groet.jpg

Groei, geniet en geef.
Lach, laat gaan, relax en leef,
Straal met je aanwezigheid
en blijf vooral jezelf
Altijd!

05-11-2022, 18:17 geschreven door klaproosje1


Wij zijn er van de garde die niet opgeven Ani dus doe zo meer verder

Vanuit de grijze en koude Noorderkempen kom ik jou toch een aangenaam weekend wensen desnoods dicht bij een kachel of zo ... Volgende week zou het terug wat warmer zijn dus goed voor de plannen die je gemaakt hebt al is die warmte van de laatste weken niet normaal  voor de tijd van het jaar maar we geraken er wel aan gewend haha.

En dat je al eens iets vergeet of zo... troost je bent niet alleen hoor , het overkomt iedereen die lang "mag" leven
Een hartelijke groet en knuffel
 vis.gif

05-11-2022, 16:38 geschreven door NATOKEN


Dag Ani denk dat we dat allemaal wel eens hebben vandaag weinig zon hier is maar frisjes buiten

Welkom bij powerpoint Roosje

Een goede vriendschap,

een sterke band.

Bieden je ongevraagd,

met liefde een helpende hand.

wens jullie een fijne dag

Lieve groetjes Roosje

05-11-2022, 14:50 geschreven door Roosje


Hallo Ani

Ja Ani, als het even bij warig blijft is het nog goed. Je auto is je vrijheid! zolang je daar kunt van genieten. Jij gaat de winter in! ik de herfst, agenda komt altijd voller en voller. Maar ze zeggen ook krakende wagens rijden het langst...smiley-laughing.gif. Ge gaat het jaar nog druk afsluiten, misschien leer je nog andere mensen kennen voor een babbel. Wens je veel plezier op je uitjes, en het bezoek van je volk. Heel veel liefs, Alfy smiley-wink.gif 

05-11-2022, 12:13 geschreven door alfyvo


Bijzonder goed van jou

Blijf nog maar lang langskomen! Ik lees je graag!

Maarten-nieuw.gif

05-11-2022, 11:26 geschreven door maarten


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!