ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
05-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.drukke dag gehad ---

een drukke dag gehad ---

 om 10.30 moest ik op een DR s afspraak zijn in de naburige stad , ik was op tijd , maar dat durft daar wel eens wat uitlopen .

alles was goed , dus --- content naar buiten en een hapje gaan eten --- en een kleine wandeling in de stad gemaakt , veel leegstand  gezien ---jammer !

eenmaal thuis , merkte ik dat we weer geen electriek hadden ( door die werken )

dan maar een dutje gedaan ---

tot plots mijn jongste  nichtje  ( een achterkomertje  pas 72 , smile  ) voor me stond , en ik koffie heb gezet en --- uren gebabbeld !

ze woont sinds kort weer in het dorp en wandelt veel , en ik had ze gezegd dat ze steeds welkom was en ook langs achter mocht komen , want --- door door die werken werkt de bel soms niet ,en ja juist vandaag ook niet --- -

zo is de dag voorbij gevlogen ----

 mooie zon , MAAR zoveel wind  , jammer toch !

 morgen  de poetshulp en de pwa-er voor de tuin 

 ik zal er moeten bij blijven , bij de man , want anders  doet hij heel veel dingen die niet goed zijn , zodra mijn voorraad checques op zijn , wil ik  ermee stoppen 

 hij is zo veranderd sedert hij  op zoek is naar een nieuw lief , zit voortdurend op zijn smartphone ---

ben ik  nu onverdraagzaam ? 

 ik moet wel de uren betalen he ---

nog een fijne avond en tot morgen voor het vervolg ---



60



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (20)

08-06-2023
welgemeend ...

p48318270239.jpg
liefs van meeuw  !

08-06-2023, 08:04 geschreven door meeuw


een fijne donderdag
animaatjes-donderdag-67193.jpg

We zoeken allemaal de sleutel tot het geluk,
zelfs vaak in verre oorden.
Maar we vinden hem meestal dichtbij,
in een paar bemoedigende woorden.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

08-06-2023, 03:39 geschreven door Patty en Freddy


FIJNE DAG LIEVE BLOGVRIENDIN

HET WORD EEN SPECIALE UITVAART EERST KOMEN WIJ AAN HET GROETJE BIJEEN DAN GAAN WE NAAR HET SERKE EN DAN NAAR DE BANKEN IN DE TUIN EN NADIEN NAAR DE CAFETARIA ALLEMAAL OP DE PLAATSEN WAAR ZIJ GRAAG KWAM EN DAARNA NAAR HET KERKHOF DAAR WORD ZE DAB UITGESTROOIT HET ZAL EEN PIJNLIJKE WEG ZIJN LIEVE GROETJES VAN CHRISTIANE EN TOT MORGEN DAN IS HET DE LAATSTE WERKDAG VAN DEZE WEEK

BLOGJES-8-JUNI.png=

08-06-2023, 00:54 geschreven door krikie


07-06-2023
Dag Ani hier ben ik weer even vandaag is het weer wat minder warm dus even tijd maken om wat blogjes te doen

Welkom bij powerpoint Roosje

Wees een zonnestraaltje,

voor elk die je ontmoet.

Dan geef je andere vreugde,

en heb je het zelf goed.

wens jullie een fijne dag

Lieve groetjes Roosje

07-06-2023, 15:19 geschreven door Roosje


Dag Ani, wij ook maandag naar 'n controle bij de oogarts. Mijn vrouw is wel geteld 12 min. binnen geweest maar we zaten er wel te wachten van 16u15 tot 18u10 toen we uiteindelijk terug buiten stonden.

h-12

07-06-2023, 13:26 geschreven door eddy meuris


Ik wens al mijn blogvrienden een fijne midweek toe
oie-775944-Jr-KXMZTJ

Goedemorgen lieve vrienden.Deze middag zijn we weeral in het midden van deze eerste volle werkweek.De verpleegster heeft reeds mijn spuitje gegeven met het nieuws dat de dokter op 14 juni een bloedafname zal komen doen om uit te maken of de insuline die ik dagelijks krijg naar behoren werkt.Geniet van deze mooie zonnige woensdag en we krijgen vandaag zomertemperturen.Veel water drinken is de boodschap en dit met vele lieve en hartelijke lentegroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Zonnige midweek lieve Ani.Geniet van deze mooie midweek met zomerse temperaturen en iets minder wind.

07-06-2023, 09:00 geschreven door Jos Vande Ghinste


Lieve groetjes vanwege DEWESTHOEK001

1-79Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

07-06-2023, 07:55 geschreven door DEWESTHOEK 001


even op bezoek ...

istockphoto-1209220375-612x612.jpg
blij zijn met je leven
het is geen kunst
maar een gave  !
liefs meeuw

07-06-2023, 07:44 geschreven door meeuw


Midweeksegroetjes.
animaatjes-woensdag-19335.gif

Vriendschap kun je niet kopen maar zorg
 dat je het verdient. Als iemand hulp komt
zoeken toon je dan een ware vriend.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

07-06-2023, 01:31 geschreven door Patty en Freddy


06-06-2023
Lieve groetjes

Ik hoop dat wij nog lang zelf ons werk kunnen doen, hebben gisteren en vandaag de klimop van de scheidings muur gedaan, was zwaar werk, maar nu moet mijn man niet meer op de ladder om te snoeien.

Strauberrie-Annie
Even vlug hier op bezoek

06-06-2023, 21:19 geschreven door annie


Ach

Nee jij bent niet onverdraagzaam maar hij moet zijn werk doen... een lief zoeken doet hij maar in zijn vrije tijd... het is ellendig als je steeds hulp moet krijgen... je hangt zo van iedereen af... een nachtmerrie voor mij... maar je had toch weer een gezellige dag... ik heb mezelf vandaag ook uitgelaten maar wel naar de bank om enkele zaken te regelen en dat stelde ik steeds maar uit... te voet terug naar huis gewandeld en dat ging best maar owee nu... als ik na een uurtje zitten weer wil opstaan gaat dat in slow motion en met veel pijn... ik ben wel even buiten geweest en had een goeie babbel met de bankadviseuse dus mijn dag was prima... morgen komt de supermarkt vers voer brengen en na de middag komt zoon onze sering snoeien want die heeft al een kwart van de tuin in zijn bezit genomen... ik ben ook niet onverdraagzaam maar genoeg is genoeg.

Heb jij geluk met je sterrenhemel... ik ben stikjaloers nu... zoals ik al zegde... gelukkig kan ik ze nog eens bewonderen in een of andere natuurfilm.

06-06-2023, 20:27 geschreven door Myette34


Hallo Ani,
Heel mooie namiddag lieverd, geniet ervan!
tropicalsummer_zpsa14812ec

Doen kan meer helpen dan zeggen!
fijne dinsdag gewenst!
Bedankt blogmaatjes voor jullie bezoekjes
Altijd leuk om bij de blogmaatjes op bezoek te zijn, ik heb genoten van je mooie blogje!
Hartverwarmende momenten voor jou!
Liefs Jeannine
xxx

06-06-2023, 15:44 geschreven door Jeannine


De smartphone

Ze kunnen niet meer zonder!

Maarten-nieuw.gif

06-06-2023, 10:15 geschreven door Martin


Wens u nog een hele fijne dag

lagedijk.jpg

Goedemorgen
We beginnen alweer met een mooie zonnig dinsdag
Voor mij mag het zo nog wel even blijven.
Weer een nieuwe week, ga het beste weer van zien te maken.
Moet tegenwoordig alles wat indelen, maar het is niet anders.
gr.Dirk

06-06-2023, 09:57 geschreven door Dirk


Zonnige groetjes op deze heerlijke dinsdag aan al mijn blogvrienden.
oie-683246ee-Hauv-JI

Goedemorgen lieve vrienden.Ik ben een beetje laat daar de verpleegster nog maar pas weg is.Dan is het vlug ontbijten om dan in Bloggenland te komen.Hier ziet het weer er terug heel mooi uit en op mijn terras schittert het van de zon.Het is hier reeds 14 graden warm.Vandaag zal er toch iets minder wind zijn.Ik wens Jullie een mooie en een hele zonnige dinsdag toe en dit met vele lieve en hartelijke lentegroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne dinsdag lieve Ani.Eergisteren was Je dag goed gevuld.Geniet maar van het mooie weer en dat doe ik ook bescht tegen de wind.Dan is het zalig.Het mag van mijnnog lang mooi weer blijven.Geniet van Je dinsdag lieve Ani.

06-06-2023, 09:47 geschreven door Jos Vande Ghinste


. . .

Hier wordt onze ondergrondse garage gepoetst, echt wel helemaal leeg moet ze dus zijn en ik heb eens naar buiten gekeken door mijn kamerraam, ik ging het net sluiten na het verluchten, toen zag ik dat ze ook aan de balustrade, omranding van de inrit van de ondergrondse garage, aan het poetsen waren met borstel waaruit het water spoot !  Onze ondergrondse opslag van regenwater zal daarna wel weer wat afgenomen zijn vermoed ik zo.  Al een tijdje hing het bericht uit dat vandaag vanaf 7u alles moest uit de keldergarage verwijderd zijn, ook alle fietsen en wagens buiten gezet hier en daar, ook de plaats waar de vuilbakken staan, alles moest leeg zijn zodat ze ook daar konden poetsen, dat is een heel werkje.  

Zelf krijg ik morgen ook hulp, gewoon omdat ik in het begin van het jaar zoveel last had van mijn pijnlijke heup, heb ik toen braaf besloten van iemand te vragen om mijn ramen te lappen, dat is vrij snel gedaan door die man en ik ben blij dat ik die beslissing nam.  Zelf heb ik het terras mooi gepoetst, in twee delen want ik wist niet goed hoe ik alles een nieuwe plaats zou geven !?  Ik heb alles anders gezet dan het vroeger was en nu lijkt het me op dit moment wel een goede keuze te zijn.  Of het zo zal blijven staan weet ik niet zo goed, nu kan ik mijn stoelen zetten zoals ik wil, aan de tafel natuurlijk moeten ze dienen om daar te kunnen zitten ook als je wat wil drinken of eten.  Maar in het midden en opzij naar de bloemen toe, kan ik mijn standenstoelen zetten zoals ik wil en dat vind ikzelf nu weer beter.  Eind goed al goed zullen we maar denken !  Nog een fijne dag en hopelijk zal de wind wel eens keren want de bloemen op mijn planten krijgen het zelf ook wel een beetje van de zon en wind te verduren, ze zouden gaan verbranden !  Groetjes en knuffel !

06-06-2023, 09:22 geschreven door Chris


fijne dag Ani !

istockphoto-545088602-612x612.jpg
stilte
in eenvoudige dingen
kan ook mooi zijn  !
liefs meeuw

06-06-2023, 08:14 geschreven door meeuw


Hallo Ani

Blij te lezen dat alles oké is met jou smiley-smile.gif Ook blij dat je nog een andere wandelaar hebt! En nog familie erbij smiley-smile.gif En van die smartphone zie ik ook regelmatig, ene van de gemeente die papiertjes moet rapen staat dan uit het zicht sigaret en telefoon in de hand smiley-frown.gif maar ondertussen worden ze wel betaald, wat zijn we toch onmisbaar tegenwoordig smiley-surprised.gif Heb een drukke week. Zal ook rap voorbij zijn dan smiley-smile.gif Hier ook nog altijd veel wind en fris erbij. Wens je nog een fijne week en heel veel liefs Alfy smiley-cool.gif

06-06-2023, 08:06 geschreven door alfyvo


Goeie morgen lieve Ani....
oie-21175231-Jt0-P7-PSn-png11.png

Tot mijn grote blijdschap, kan ik eindelijk rustig beginnen
aan mijn blogwandeling, wat heb ik jullie gemist. Van harte
wens ik jou nog een prachtige zonnige week vol plezier. Veel
dank voor de bezoekjes tijdens mijn lange afwezigheid,
ik vind het fijn dat je mij niet bent vergeten. Tot later en
Rebecca, je blogmaatje geeft jou warme welgemeende

signature-31.gif
Met veel plezier Anietje heb ik jouw toffe verhalen bij gelezen,
waren er veel hoor, nog van voor Pinksteren.
"Onverdraagzaam" ben je zeker niet, tenslotte betaal je hem
voor zijn werk en niet voor zijn telefoontjes.
Heb daarjuist plat gelegen van het lachen Anietje.
Een "achterkomertje" van 72 jaar, whawhawha....
Alles verandert en ik begrijp maar al te goed dat
je je zo mooie dorp mist.
Is die pioenroos echt 40, ze blijft herbloeien dus.
Draag goed zorg voor jezelf en bedankt voor jouw zo
leuke gazetje, fijn om alles bij te lezen lieverd. xxxx

06-06-2023, 06:52 geschreven door Rebecca


fijne dinsdag
animaatjes-dinsdag-60867.png
Tussen vriendschap en een roosje is
er een heel groot onderscheid.
 Rozen bloeien slechts een poosje,
maar vriendschap duurt een eeuwigheid.
Veel liefs van Freddy en Patty

06-06-2023, 03:53 geschreven door Patty en Freddy


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.



Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!