Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    03-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar de stad
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag even met Wil naar de stad geweest, maar nog niet zoveel leuks gezien. De nieuwe mode is nog duur  en we wachten wel een tijdje .Na onze vakanties zal er wel meer zijn en misschien wel eens een aanbieding en de kasten hangen nog vol. De foto is gemaakt in Rotterdam op de achtergrond het stadhuis op de Coolsingel , op het balkon werd Feyenoord een keer gehuldigd toen ze kampioen waren geworden.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een beetje later vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was zo rustig , dat ik eerst maar wat karweitjes in huis heb gedaan. Het lijkt wel of iedereen langer slaapt of gaan alle senioren nu op vakantie? Nu is het overal weer wat rustiger  en voordeliger ook. Wij gaan bij voorkeur in mei en september of oktober naar een wat warmer land.Waar ik in de zomer niet graag zou zijn .Hier is het ineens ook veel rustiger , veel minder toeristen en meest wat ouderen.

    >> Reageer (0)
    02-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is alweer bijna twee uur  en buiten regent het. Vanmorgen weer mijn voorgeschreven doktersvisite gemaakt, bloed druk goed dus ik kon meteen weer gaan . Onze arts laat voor ieder boven de 65 jaarlijks een bloed onderzoek doen in het ziekenhuis Op hart ,longen ,  nierfunctie en  suiker .En dan ben ik alijd een beetje bang, ik denk maar  wie goed zoekt vind altijd wel wat. Dus ben ik nu blij dat het weer voorbij is.Op de radio hoor ik net de plaat" Smook get in your eyes" van de Platters. Vroeger in de danstijd had ik daar ook altijd last van.

    Geniet van de schoonheid
    van de gewoonheid.
    Robert Long.
    Op de foto toegang tot de water taxi in Rotterdam bij Hotel New York

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regenachtig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag gaat het geloof ik regenen,wel we zien wel.Vandaag let ik er niet op en heb genoeg te doen. En allemaal een prettige dag.

    Afwisseling  is de ware specerij des levens,
    en geeft het leven geur en smaak.
    William Cowper.

    >> Reageer (0)
    01-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die mooie dag in september
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Niet zo warm als gister en meer wind. Maar toch best lekker weer van mij mag het de hele maand zo blijven. Het is hier een stuk rustiger dan gisteren.Lekker aan het sporten geweest en ook Loek is weer gegaan . Ons leventje draait weer als voor de vakantie.Maar zelf gaan we ook nog naar de zon zoals ieder jaar na de grote drukte  en dat komt al aardig dicht bij. Nog een foto uit de Kennemerduinen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe maand en een nieuw seizoen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een nieuwe maand ,de maand van de "september mornings"soms nog heel mooi en warm. Van een nieuw seizoen , het gaat herfstig worden. Van een nieuw school of college jaar.  Nieuwe theater en uitgangs tips..Nieuwe kleuren en mode,het gaat toch wat frisser worden.Nieuwe voornemens, succes met alles.

    >> Reageer (0)
    31-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi zonnig weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is nog steeds mooi en zonnig weer nog geen wolkje aan de lucht. Veel mensen zullen wel van deze uigelezen zondag genieten. Loek is even foto's maken van het Westbroekpark daar zijn de rozen zo mooi  en het park is ook heel mooi , water bomen en ook andere bloemen . Maar in hoofdzaak rozen . En in het speel park ernaast zijn het paardendagen ; Daar is Ankie van Grunsveen met paardendressuur  en show , zij is onze olympisch kampioen met goud. Dus hij zal wel even blijven kijken .Op de foto een beeldje in Kawijk.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie zomerse zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het belooft een mooie zomerse dag te worden , de zon schijnt al en alles ziet er goed uit nu nog rustig en stil . Maar straks zal het hier zeker druk worden  en morgen is alles weer gewoon  en ieder weer naar het werk. Hopelijk krijgen we dan ook nog wat mooi weer en is er hier weer plaats voor de eigen bevolking.

    Wie samen kan reizen
    kan ook samen leven.
    Simon Carmiggelt.

    >> Reageer (0)
    30-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie warme dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En druk vanmorgen op visite bij zoon en schoondochter die nu vertrokken zijn op vakantie naar Canada. Daarna  een ritje door het Westland en nog langs een rommelmarkt in de openlucht bij het ziekenhuis . Het was warm en druk en  overal fietsers. Ieder wilde de laatste zomerdagen pakken en van het mooie weer genieten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi en zonnig weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het ziet er mooi uit buiten stralend zonnig en rustig . Het laaste weekend van de vakantie . Maandag begint hier het normale leven weer  met files en kinderen naar school. Dus genieten maar van de zon , want de zomer loopt teneinde. Allemaal een heel mooi en sralend weekend .

    >> Reageer (0)
    29-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoera de zon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hoera vandaag schijnt de zon  wat een feest, dus weinig te mopperen  en lekker ervan genieten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet bereikbaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen kon ik niet op het blog komen , pas om half tien lukte dat . Daarom  een beetje laat vandaag. Op de foto staan twee stoelen in de ene zit een beeld en de andere was leeg, daar zit Wil nu in waar ik mee in Katwijk was, we vonden het wel grappig zo.

    Niemand spreekt zonder gevaar
    als hij niet op tijd weet te zwijgen.
    Thomas a Kempis.

    >> Reageer (0)
    28-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een paar keer was ik niet meer naar sport in het bad geweest en het was best lekker om vanochtend weer mee te doen. En voortaan ga ik maar weer regelmatig.Maar in de vakantie tijd is het een beetje lastig . Maar langzamerhand wordt alles weer normaal. Het is nog steeds grijs buiten , maar misschien komt er in de namiddag een klein zonnesraaltje. Straks gaan wij maar even boodschappen doen bij de grote supermarkt met de auto dan zijn we er even uit. Het is gek er is weinig zon en de kamerplanten groeien als kool en krijgen nieuwe bladeren of bloem. Op de foto de Maas bij Rotterdam.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat zegt het weerbericht?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een grijze dag, kort maar krachtig en geen nieuws onder de zon.Dus ga ik maar lekker even naar de aquales in het verwarmde bad en even lekker ontspannen ,dat is nu baden in weelde  en het  is er nog gezellig ook. Maar een bloemige  foto vandaag om de  moed er in te houden.

    >> Reageer (0)
    27-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Triest weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van dit saaie weer word ik helemaal triest , daar kan ik helemaal niet tegen en word ik niet vrolijk van.Dan ben ik blij , dat er nog een reisje naar de zon in het verschiet is . Daar ga ik dan maar van dromen en naar verlangen, over een paar weekjes nog even naar de zon in ons favoriete hotel.Waar we als familie worden verwelkomt en verwend . Dat is dan een mooi vooruitzicht in deze zonloze tijd.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag 27
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nog maar een paar dagen augustus. Maandag is het september.Wat vliegt de tijd , zo ben je oud voor je het beseft. Vandaag nog geen zon, maar ik hoop dat  hij toch nog komt. Straks maar weer even naar de kapper .

    Ons hele leven zou muziek zijn
    als we op elk ogenblik de juiste
    tonen zouden kunnen vinden.
    John Ruskin.


    >> Reageer (0)
    26-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar Rijswijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ben ik met Wil naar Rijswijk geweest en daar hebben we wat gewinkeld  en rondgekeken. Maar het weer leek  wel herfst  koud en ongezellig .Wel heb ik  er nog een paar schoenen gekocht  voor een uitverkoopprijsje .En plots zagen we dat er een groot ongeluk was gebeurd Trams  stonden dwars over de weg en er waren ook bussen bij betrokken en er stonden ziekenwagens.Toen hebben we maar snel een andere bus genomen en zijn onderweg overgestapt en naar huis gegaan  .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Erasmus brug i n Rotterdam
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op de foto de Erasmusbrug in Rotterdam, per watertaxi zijn we hier onderdoor gevaren . Dat was best een leuke belevenis , het water was nogal woelig.Een mooie dag wens ik ieder en groetjes .

    >> Reageer (0)
    25-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag niets te klagen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Over het weer ,de zon schijnt en het ziet er goed uit buiten. Een beetje wind ,maar daar zijn we hier wel aan gewend. Maar ik  heb al weer gehoord dat het niet lang zal duren, maar dat zien we wel.Nog een foto uit Naaldwijk bij het hofje Het is daar zo stil en rustig, Komen die mensen nooit buiten? vraag ik me dan af

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En het ziet er redelijk goed uit nog geen zon,maar wel helder en het lijkt er op dat het beter wordt.Het is hier de laatste week van de vakantie ,volgende week beginnende scholen weer en hier was het de laatste groep.De files op de wegen zijn er alweer. Op de foto ontbijt in  Katwijk aan Zee.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!