Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    11-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is weer een mooie dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is weer mooi weer vandaag , maar tegen de avond zal er een buitje komen.Maar die drie dagen waren toch heerlijk. Wij hebben er wel van genoten.Straks gaan we nog even boodschappen doen  en daar ook eten ,het is lekker en makkelijk. Op de foto een stambeeld van Frederik Hendrik in een plaatsje in het Westland . Er is daar een hof met een rozentuin en af en toe gaan we er wel eens heen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag 11 september
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog een mooie dag, dan zal het wel druk zijn op de markt. Met zonnig weer komen er veel meer klanten .Straks na de aquales even kijken en wat boodschapjes doen. En vanmiddag nog maar even naar de Keizersraat. Een prettige dag .

    Het raadselachtige in vrouwen is vooral
    Dat zij van mannen houden.
    Eric van der Steen.

    >> Reageer (0)
    10-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grachtenrondvaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag hebben we een tocht gemaakt door de Haagse grachten. Het was lekker weer en heel leuk . Bij sommige bruggen moesten we bukken om het hoofd niet te stoten. Aan boord kregen we iets te drinken en borrelhapjes. Na de boottocht hebben we een destilleerderij Museum bezocht .Een rondleiding en uitleg over de  
    apparatuur en proeverij van likeuren en genevers met lekkere hapjes en nootjes .We hadden een mooie en leuke middag.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Storing
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen was er storing en kon ik niet op het blog  komen ,dus een beeetje later nu. Het is weer mooi weer , maar niet zo helder als gisteren. Vanmiddag gaan we een boottocht maken door de haagse grachten, zal wel leuk zijn .Loek kreeg een uitnodiging en ik mag mee. En daarna is er nog iets .Ik wens ieder een mooie dag .

    >> Reageer (0)
    09-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag een toertje gemaakt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag hebben we een toertje gemaakt doorZuid Holland o.a.naar de Hoekse waard en het groene hart. We zijn me drie verschillende pontjes overgevaren  en ook nog door een toltunnel  (de Kiel tunnel ) gereden . He was een prachtige dag met volop zon . We waren ook in Strijen een dorp in de Hoekse waard , waar we wat hebben rondgekeken en koffie gedronken in een heel oud kaffee van ongeveer vierhonderd jaar oud. Er mag ook niets veranderd worden.  En we waren in Schoonhoven en Stolwijk. We hebben veel mooie plekjes gezien in eigen land.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag lijkt wel" Zondag"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag prachtig weer , de zon straalt. Dit is die mooie warme dag in september uit het oude kinderliedje van die drie kleine kleutertjes, die zaten op een hek. We gaan er maar van genieten , want je weet nooit hoe lang dit duurt. Dus geniet er allemaal maar even van,dan kunnen we er weer een beetje tegen als het weer regent of stormt . Een fijne dag allemaal!

    >> Reageer (0)
    08-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van morgen naar de aquales geweest en dat was heel pittig ,ik ben er moe van. Soms gaat het goed maar, maar op maandag ben je nog niet zo fit. Lui geworden van het weekend denk ik. Dan slaap ik vast lekker vannacht. En zowaar is de zon heel aarzelend aan het doorkomen  en voor morgen wordt het zonniger en warmer. Laten we het maar hopen. Het ziet er nu al een stuk beter uit, dus we houden goede moed. Het beeldje stelt twee stoeiende beertjes voor en staat in Rotterdam.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En de regen slaat weer tegen het raam. Waar blijven die mooie warme dagen van september toch? Maar goed we gaan gewoon door, ik ga naar het zwembad en daar word je ook nat.

    De pessimist klaagt over de wind,
    de optimist verwacht dat die draait,
    en de realist stelt de zeilen bij.
    William Arthur Ward.

    >> Reageer (0)
    07-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saai weer met regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Geen weer om lekker buiten te zijn , we moeten ons maar binnen vermaken ,daar heb ik ook geen probleem mee hoor . Genoeg werkjes om handen een uurtje borduren of lezen is ook heerlijk met een leuk muziekje erbij vliegt de tijd. Op de boulevard is een chineese dag met hapjes en dans, maar veel mensen zie ik er niet heen gaan .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een rust
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zondag morgen en het regent. Overal is het stil ,iedereen slaapt denk ik nog. Toch is het al over negenen. Er is bijna geen verkeer ,de radio aan op de oude joekels dat is altijd op zondagmorgen , heel oude platen die mijn ouders vroeger al  hadden. Ze draaiden die op zo'n ouderwetse koffergrammofoon met zo'n naald er op  Waar op stond "On his masters voice". Toch wens ik ieder een prettige zondag, een kleine wandeling zit er misschien nog wel in.

    >> Reageer (0)
    06-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De zon is toch nog gekomen en het is een stuk beter zo. Vanmorgen  was het maar saai , maar zo is het beter. Op de boulevard treden Shantikoren op, maar ik blijf vandaag maar binnen alles doet me pijn .Van mijn keel tot mijn voetzolen. Dus rustig aan maar .
    Vriendschap is als een bloem.
    Als je ze niet op tijd water geeft,
    gaat ze dood.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagochtend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De eerste week van het nieuwe schooljaar zit er weer op en alles is weer zoals het hoort. Het strand is weer leeg en sommige srandtenten houden het ook al voor gezien. Ik heb al auto 's vol met ligbedden voorbij zien komen .Een paar stoelen zijn al genoeg en dan vaak binnen bij de open haard.  Lekker na een frisse strandwandeling.  Er is weer leeswerk,weekend krant en en tijdschriften . Het is fris dus een vestje aan . Prettig weekend allemaal!

    >> Reageer (0)
    05-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er komt regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Af en toe vallen er al een paar spatjes  nog niet echt regen , maar daar gaat het wel in over. Net belde onze kinderen uit Canada en daar is het de hele week al 27/28 graden,  terwijl  het hier al herfstig is. Die boffen dus, ze zitten nu in het hotel en zien de Niagara waterval vanuit de kamer. Zelf zijn we ook een keer meegeweest daarheen, dus ik kan het me nu een beeje beter voorstellen hoe het is. Op het internet kun je ook alles volgen ,zelfs de kamers zien van zo'n hotel dat is wel leuk.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag werkdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is weer vrijdag ,dus gaan we weer aan de slag om voor het weekend de boel aan kant te hebben .  Luchten stofzuigen en ruimen en een fris bloemetje doen weer wonderen. Het is nog ouderwets om dat op vrijdag te doen ,maar ach dan kun je in het weekend  meer genieten van het Dolce far niente.

    >> Reageer (0)
    04-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harde wind en zon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op de fiets was er best een sterke tegenwind,maar dat is hier aan de kust meestal.Maar tot nu was er wel een zonnetje bij dat nu wel van plan is te vertrekken. Op de markt klapperden de zeilen ook behoorlijk,  maar ik ben nu weer terug. Even wat boodschappen gedaan en met de fiets hoef je niet te sjouwen, er zitten fietstassen op en een mandje.Nog een foto uit de Kennemerduinen, waar ook een heel mooi bezoekerscentrum was in art deco stijl vroeger was er een water oppompstation in de duinen, dat is nu helemaal gerestaureerd  in stijl en met toiletten ,een winkel en koffie automaten.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 4 september
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De zon schijnt en het ziet er goed uit ,ik ga naar de aquales . Even lekker ontspannen in het bad op donderdag is het nooit zo druk dus lekker dobberen en daarna nog even op de markt rondkijken  of er iets voor me is ,misschien wat fruit of groenten.
    Verveling is een luxe
    voor mensen die alles al hebben.
    Awee Prins.

    >> Reageer (0)
    03-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar de stad
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag even met Wil naar de stad geweest, maar nog niet zoveel leuks gezien. De nieuwe mode is nog duur  en we wachten wel een tijdje .Na onze vakanties zal er wel meer zijn en misschien wel eens een aanbieding en de kasten hangen nog vol. De foto is gemaakt in Rotterdam op de achtergrond het stadhuis op de Coolsingel , op het balkon werd Feyenoord een keer gehuldigd toen ze kampioen waren geworden.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een beetje later vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was zo rustig , dat ik eerst maar wat karweitjes in huis heb gedaan. Het lijkt wel of iedereen langer slaapt of gaan alle senioren nu op vakantie? Nu is het overal weer wat rustiger  en voordeliger ook. Wij gaan bij voorkeur in mei en september of oktober naar een wat warmer land.Waar ik in de zomer niet graag zou zijn .Hier is het ineens ook veel rustiger , veel minder toeristen en meest wat ouderen.

    >> Reageer (0)
    02-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is alweer bijna twee uur  en buiten regent het. Vanmorgen weer mijn voorgeschreven doktersvisite gemaakt, bloed druk goed dus ik kon meteen weer gaan . Onze arts laat voor ieder boven de 65 jaarlijks een bloed onderzoek doen in het ziekenhuis Op hart ,longen ,  nierfunctie en  suiker .En dan ben ik alijd een beetje bang, ik denk maar  wie goed zoekt vind altijd wel wat. Dus ben ik nu blij dat het weer voorbij is.Op de radio hoor ik net de plaat" Smook get in your eyes" van de Platters. Vroeger in de danstijd had ik daar ook altijd last van.

    Geniet van de schoonheid
    van de gewoonheid.
    Robert Long.
    Op de foto toegang tot de water taxi in Rotterdam bij Hotel New York

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regenachtig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag gaat het geloof ik regenen,wel we zien wel.Vandaag let ik er niet op en heb genoeg te doen. En allemaal een prettige dag.

    Afwisseling  is de ware specerij des levens,
    en geeft het leven geur en smaak.
    William Cowper.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!