Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    18-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fietsen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag waren we gaan fietsen,maar ik kwam gewoon niet vooruit.    We hebben lekker in de zon gezeten en toen ik thuis kwam heb ik paracetamol genomen en nu moet ik almaar niezen  een koutje dus, hoop dat het snel weer over is.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weer ziet er weer goed uit en het belooft weer een zonnige dag te worden.De kinders uit Canada hebben zich net gemeld en zijn weer veilig aangekomen.Vandaag ga ik maar wat fietsen met Wil,volgende week is zij op vakantie en gaan we dus niet. En nu is het best nog mooi weer voor een rondje Den Haag.Op de foto een plaatje van de dorpsstraat in Strijen  in de Hoekse waard waar we vorige week waren.

    >> Reageer (0)
    17-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.!7 september hier een prachtige dag .
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een zonovergoten dag een echte mooie herfstdag, een beetje dromerig in de zon zitten  en denken wat hebben we het vandaag getroffen met het weer. Weinig wind en veel zon  en wat zal  het lang duren voor we weer zo'n dag krijgen , misschien wel pas volgende herfst. Want we gaan nu toch hard achteruit en als er weer een regenperiode komt wordt het toch echt kouder. De dagen worden korter. Ja we gaan nu acheruit,maar vandaag is het een heerlijke beetje serene dag en wie weet komen er nog een paar met herfstdraden tussen de planten en struiken.Probeer er van te genieten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend op de Veluwe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Afgelopen weekend hebben we rondgetourd op de Veluwe, we waren o.a. in Elburg wat een leuk en gezellig oud stadje met stadswallen en heel veel mooie oude huizen en gebouwen en alles rijkelijk versierd met bloemen en planten. De straten nog allemaal met oude stenen en keien, maar wel om te wandelen. We vonden het er prachtig.Een aanrader om eens te bezoeken.

    >> Reageer (0)
    16-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede middag Weer terug
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn er even een paar dagen uit geweest ,een aanbieding in een hotel met twee nachten Logies ,2maal ontbijten diner . We waren in Epe en hadden het reuze naar de zin en het weer was ook nog best goed. Nu zijn we er weer en pakken de draad weer op .

    >> Reageer (0)
    13-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Langs de Merwede
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een beetje laat vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben eerst gewerkt en de kamer weer eens wat veranderd , De grote bank is er uit en een grote stoel ook, daarvoor is nu een nieuwe.Nu wil ik alleen nog een lekker stoeltje voor mezelf en dan is het wachten op ons open haardje wel elektrisch , want gas mag niet. We hebben cenrale verwarming ,dus het wordt een sfeer kacheltje.Ook de tv heeft een ander plaatsje en nu maar kijken hoe het bevalt.

    >> Reageer (0)
    12-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een stortbbad
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen was ik uit koffiedrinken en goed en wel daar begon het te regenen. Eerst dacht ik ach dat stopt straks wel weer , maar het werd steeds erger en het waaide ook nog hard. En na de koffie  en een wijntje werd het toch wel tijd weer op huis aan te gaan. Maar nog steeds meer regen , nog even wat eten misschien is het dan droog, maar nee hoor het bleef gieten.Toen heb ik het er maar op gewaagd en er doorheen, wind pal tegen en de regen recht in het gezicht. Thuis kon ik me helemaal omkleden en de kleren te drogen hangen Wat een slecht weer.!

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewolkt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Maar nog wel droog en er staat een aardig windje. Het wordt wel steeds later licht om de krant te lezen hebben we alweer de lamp aan. Het werk hebben we naar morgen verzet ,want we gaan een beetje veranderen en morgen hebben we een dag  waarop niets gepland is. Vandaag ga ik op de koffie bij een vriendin.

    Echt crisis is het pas
    wanneer we geen wijn meer hebben
    om bij het water te doen.
    Gerd de Ley


    >> Reageer (0)
    11-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is weer een mooie dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is weer mooi weer vandaag , maar tegen de avond zal er een buitje komen.Maar die drie dagen waren toch heerlijk. Wij hebben er wel van genoten.Straks gaan we nog even boodschappen doen  en daar ook eten ,het is lekker en makkelijk. Op de foto een stambeeld van Frederik Hendrik in een plaatsje in het Westland . Er is daar een hof met een rozentuin en af en toe gaan we er wel eens heen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag 11 september
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog een mooie dag, dan zal het wel druk zijn op de markt. Met zonnig weer komen er veel meer klanten .Straks na de aquales even kijken en wat boodschapjes doen. En vanmiddag nog maar even naar de Keizersraat. Een prettige dag .

    Het raadselachtige in vrouwen is vooral
    Dat zij van mannen houden.
    Eric van der Steen.

    >> Reageer (0)
    10-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grachtenrondvaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag hebben we een tocht gemaakt door de Haagse grachten. Het was lekker weer en heel leuk . Bij sommige bruggen moesten we bukken om het hoofd niet te stoten. Aan boord kregen we iets te drinken en borrelhapjes. Na de boottocht hebben we een destilleerderij Museum bezocht .Een rondleiding en uitleg over de  
    apparatuur en proeverij van likeuren en genevers met lekkere hapjes en nootjes .We hadden een mooie en leuke middag.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Storing
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen was er storing en kon ik niet op het blog  komen ,dus een beeetje later nu. Het is weer mooi weer , maar niet zo helder als gisteren. Vanmiddag gaan we een boottocht maken door de haagse grachten, zal wel leuk zijn .Loek kreeg een uitnodiging en ik mag mee. En daarna is er nog iets .Ik wens ieder een mooie dag .

    >> Reageer (0)
    09-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag een toertje gemaakt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag hebben we een toertje gemaakt doorZuid Holland o.a.naar de Hoekse waard en het groene hart. We zijn me drie verschillende pontjes overgevaren  en ook nog door een toltunnel  (de Kiel tunnel ) gereden . He was een prachtige dag met volop zon . We waren ook in Strijen een dorp in de Hoekse waard , waar we wat hebben rondgekeken en koffie gedronken in een heel oud kaffee van ongeveer vierhonderd jaar oud. Er mag ook niets veranderd worden.  En we waren in Schoonhoven en Stolwijk. We hebben veel mooie plekjes gezien in eigen land.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag lijkt wel" Zondag"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag prachtig weer , de zon straalt. Dit is die mooie warme dag in september uit het oude kinderliedje van die drie kleine kleutertjes, die zaten op een hek. We gaan er maar van genieten , want je weet nooit hoe lang dit duurt. Dus geniet er allemaal maar even van,dan kunnen we er weer een beetje tegen als het weer regent of stormt . Een fijne dag allemaal!

    >> Reageer (0)
    08-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van morgen naar de aquales geweest en dat was heel pittig ,ik ben er moe van. Soms gaat het goed maar, maar op maandag ben je nog niet zo fit. Lui geworden van het weekend denk ik. Dan slaap ik vast lekker vannacht. En zowaar is de zon heel aarzelend aan het doorkomen  en voor morgen wordt het zonniger en warmer. Laten we het maar hopen. Het ziet er nu al een stuk beter uit, dus we houden goede moed. Het beeldje stelt twee stoeiende beertjes voor en staat in Rotterdam.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En de regen slaat weer tegen het raam. Waar blijven die mooie warme dagen van september toch? Maar goed we gaan gewoon door, ik ga naar het zwembad en daar word je ook nat.

    De pessimist klaagt over de wind,
    de optimist verwacht dat die draait,
    en de realist stelt de zeilen bij.
    William Arthur Ward.

    >> Reageer (0)
    07-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saai weer met regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Geen weer om lekker buiten te zijn , we moeten ons maar binnen vermaken ,daar heb ik ook geen probleem mee hoor . Genoeg werkjes om handen een uurtje borduren of lezen is ook heerlijk met een leuk muziekje erbij vliegt de tijd. Op de boulevard is een chineese dag met hapjes en dans, maar veel mensen zie ik er niet heen gaan .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een rust
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zondag morgen en het regent. Overal is het stil ,iedereen slaapt denk ik nog. Toch is het al over negenen. Er is bijna geen verkeer ,de radio aan op de oude joekels dat is altijd op zondagmorgen , heel oude platen die mijn ouders vroeger al  hadden. Ze draaiden die op zo'n ouderwetse koffergrammofoon met zo'n naald er op  Waar op stond "On his masters voice". Toch wens ik ieder een prettige zondag, een kleine wandeling zit er misschien nog wel in.

    >> Reageer (0)
    06-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De zon is toch nog gekomen en het is een stuk beter zo. Vanmorgen  was het maar saai , maar zo is het beter. Op de boulevard treden Shantikoren op, maar ik blijf vandaag maar binnen alles doet me pijn .Van mijn keel tot mijn voetzolen. Dus rustig aan maar .
    Vriendschap is als een bloem.
    Als je ze niet op tijd water geeft,
    gaat ze dood.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!