Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    02-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Buiten druk, binnen rustig Loek is een eindje om en ik weet zeker dat hij langs de brocante winkel loopt en vrees al waar hij nu weer mee aan zal komen. Die winkel is eens in de maand op zondag open. Straks gaan we braziliaans eten bij onze dochter,die is daar op vakantie geweest . En ze is helemaal gek van dat land en is zelfs bezig de taal te leren,voor een volgende vakantie. Nog een foto van de natuur.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De zondagochtend is altijd zo lekker rustig, veel mensen slapen denk ik uit .  Zo tegen elf uur wordt het wat drukker, maar van die vroege ochtend houd ik wel.De middag en avond zijn me een beetje druk. Naast Pinguins verzamel ik ook eieren , hier de laatste nieuwe. Ik wens ieder een prettige dag met rustig weer.

    >> Reageer (0)
    01-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Best lekker weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op deze eerste september is het eigenlijk best lekker weer,de zon schijnt en bijna geen wind prima zo! Straks komt museumgasten op t.v. met beelden uit het museum ." Museum Beelden aan Zee" in Scheveningen Nederland 2  17.25 Kunstuur Dan kan ik eens zien hoe het overkomt als je er niet zelf in staat.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag 1 september
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja het is weer september , de r zit weer in de maand voor een lange tijd.
    Ik hoop dat het lied september mornings vaak gedraaid wordt. Dat vind ik altijd mooi in deze tijd en dat we nog wat mooie rustige nazomerdagen krijgen.Op de foto mijn laatste nieuwe aanwinst van de Pinguins,die ik laatst kreeg.

    >> Reageer (0)
    31-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen gezellig weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Geen gezellig weer het is een beetje druilerig ,geen zon maar bewolkt. Zo ga ik nog maar even naar buiten , want ik moet nog een boodschap doen. Misschien fleur ik er toch nog van op , want in huis is het ook saai en somber en buiten zie je altijd wel wat.Wie weet kom ik dan weer vrolijker thuis. Zo krijg je al een beetje herfst gevoel vanmorgen zag ik de kastanje bomen ook al aardig bruin kleuren. Wel mooi, maar toch zie ik liever een zonnetje erbij dan krijg je die mooie stralen tussen de bomen door.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste dag van augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja morgen is het 1 septemer en dan korten de dagen 1uur en 49 minuten.

    Mooi weer op Maria Geboort (8)
    duurt nog vier of acht weken voort.

    Geen wolkje op kruisverheffingsdag(14)
    geeft een winter van woest gedrag.

    Is het op 22september zonnig,helder en klaar,
    vele stormen verwacht u later maar.

    >> Reageer (0)
    30-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer een beetje op dreef
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo ik ben weer een beetje bij  met terug schrijven en moet nog wat kleine dingen bijwerken. Jammer genoeg is het niet zulk mooi weer als gisteren toen we nog lekker in een duinpannetje zaten, nu maar wat aan het werk. Zo dadelijk zal de bui wel vallen ,want het wordt al aardig donker. Nog een plaatje van Texel

    Er bstaat geen grotere aalmoes
    dan van harte zijn naaste te vergeven.
    Augustinus.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer terug
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gelukkig hij doet het weer , sinds gister middag deed hij het niet meer . Na veel gezoek is eindelijk gevonden waar het zat , zowel Loek als ik konden geen van beiden onze p.c. aan de praat krijgen . Wat mis je dat dan . Gelijk is ook mijn e mail adres geregeld, zodat nu ook mijn mail op mijn pc aan komt i.p.v. gezamelijk bij Loek.

    >> Reageer (0)
    29-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie fietstocht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben een heerlijke fietstocht gemaakt en zijn net pas thuis . Het weer was prima met zon en niet te veel wind en het was ook nog heerlijk weer om zo maar buiten te zitten . Zelfs ben ik nog een beetje bijgekleurd. We zijn langs de Vliet gegaan  en langs Leidscheveen weer terug.  Het was mooi rustig eind zomer weer en we hebben ervan genoten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietstochtje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo als het er nu uitziet zullen we vandaag wel een fietstochtje gaan maken het is zonnig en helder weer. En nog niet al te veel wind, Om half tien spreken we altijd af en dan bekijken we waar heen we zullen gaan. Heerlijk een dagje buiten en al fietsend weer bijpraten. We zien wel waar we terecht komen.

    De prettigste mensen zijn:
    Mannen met een toekomst
    en vrouwen met een verleden.
    Oscar Wilde .

    >> Reageer (0)
    28-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 'Op Texel vorige week was het heerlijk warm. Er leven daar veel schapen en van de vachten wordt wol gesponnen en daar worden weer truien en jasjes van gebreid. Ook pantoffels en veel soorten knuffeldieren kleine  schaapjes en andere dieren. Die kan men dan kopen inde winkel als souvenier van Texel. Op de foto een winkel met  Texelse souveniers.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag 28 augutus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer een mooie nazomerdag met rustig weer. De vakantie is bijna om en alles wordt weer een beetje normaal, maandag beginnen hier de scholen weer en is alles weer gewoon en de zomer voorbij. Laten we hopen op een mooie nazomer ,met van die mooie rustige dagen.

    Mensen die hun werk met liefde doen,
    amuseren zich altijd.
    gk.

    >> Reageer (0)
    27-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen DE zon schijnt, alles staat open en er heerst een heerlijke rust, muziekje aan en even lekker uitrusten . Vanmorgen bij de Aqua had ik erge last van mijn enkel dus doe nu maar even rustig aan. Loek is nu aan het sporten dus de middag is van mij en ik luier wat en lees wat en neem mijn rust. Nog een foto van een tuin uit Texel ,die ik erg mooi vond.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is nog schemerig en buiten hoor ik de vogels. Alles is weer opgeruimd en het plein weer helemaal schoon.Wachtend op de nieuwe dag  met vast niet zoveel bezoekers als gisteren. Gelukkig maar dat het niet alle dagen feest is.

    Neem het tempo van de natuur over:
    haar geheim is geduld.
    Ralph Waldo Emerson.

    >> Reageer (0)
    26-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier buiten is het druk met markt bezoekers , wij zijn ook even geweest vanmorgen maar hebben niets gevonden . Het is zonnig en druk.
    In Texel zag ik van de week een bordje met deze tekst:
    I am the king in my castle,
    till the queen come's home.
    Nog een foto van een terras op Texel

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Markt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier voor de deur wordt de markt opgebouwd, zo'n paar keer per jaar gebeurd dat en dit is weer de laatste keer. Er wordt van alles verkocht kleding ,schoenen. tassen en veel andere spullen.Straks ga ik ook nog even kijken of er iets van mijn gading is, het zal wel niet. Maar even kijken is toch wel leuk. Het weer is goed ,dus zal het best druk worden. Op de foto  het kerkje in Den Burg op Texel.

    >> Reageer (0)
    25-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De foto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Straatje in Den Burg:

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagje Texel
    Gisteren waren we op Texel en daar hebben we twee  dorpen bezocht. De Koog had een leuke straat met terrasjes en eetgelegenheden en winkeltjes. En Den Burg de hoofdplaats van Texel, waar veel winkels waren en het erg druk was en heel gezellig . Op de foto wat oude panden , in Den Burg

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het eiland Texel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren was ik een dagje uit met mijn dochter naar het waddeneiland Texel. Eerst met de trein naar Den Helder en dan met de boot over varen naar Texel. Het was een mooie dag zonnig en warm. We waren zelfs verkleurd van in de zon zitten en hebben met de bus het halve eiland gezien. Het is wijds met overal schapen en in de duinen bloeide ook de hei. Er zijn een paar leuke plaatsjes en omdat het weer zo mooi was waren alle terrassen goed bezet en was iedereen vrolijk en blij, op het eiland zijn veel vakantie gangers.Het is heel mooi om daar te fietsen,die zijn dan ook overal te huur.We hadden een mooie dag en waren dan ook pas later thuis en moe. Foto's heb ik er ook gemaakt ,maar die komen later.

    >> Reageer (0)
    24-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ben ik vroeg, de lamp moet zelfs nog aan dat is vandaag de eerste keer dat om half zeven de lamp nog aan moet. Op deze dag was mijn vader jarig  en dat was wel altijd een beetje einde zomer soms wel heet maar toch laatste week augustus. Toch hoop ik vandaag op een zonnnige dag, want ik ga er een dagje van genieten en een uitstapje maken en dan wil je toch lekker weer.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!