Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    22-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Problemen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er zijn wat problemen met mijn blog ,of ik moet heel lang wachten of ik kan helemaal niet bij iemand komen. En steeds vliegt er iets zomaar weg,
    ik begrijp het niet meer , maar misschien gaat het ineens weer beter. Afwachten maar.
    "Ware liefde  is als geesten.
     Iedereen praat erover, maar weinigen hebben ze gezien.
    Francois de la Rochefoucauld


    >> Reageer (0)
    21-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo de boel aan kant.  Matig weer, maar ik zie dat op zee een boot ligt in de zon . En in het weekend zou het beter worden, zondag begint officieel de herfst. In een tuin in Rijssen zag ik van de week een struik met mooie bleekroze bloemen .Ik denk een soort hortensia ,maar dan met langwerpige bloemtrossen wel mooi. Hier in het westen heb ik hem nog niet gezien.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdagse regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Jammer maar alweer regen, dus ga ik maar snel aan de slag . Het vrijdagse werk wacht en misschien is het dan vanmiddag beter om wat inkopen te gaan doen.

    >> Reageer (0)
    20-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Beste
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen pakte ik in onze flat Twee boekjes op van de leestafel van Het Beste een tijdschrift waar ik vijftig geleden zelf een abonnement had. Soms zag ik er nog weleens een bij de dokter of tandarts . Maar nu had ik er twee die ik helemaal kon doorlezen . En het viel me op dat er weinig veranderd was, zelfs de rubrieken  Lachen is gezond en woordenschat waar ik het eerst naar keek zijn er nog en het formaat en indeling zijn nog net zo. Natuurlijk staan er ook dingen van nu in, maar het kwam me zo vertrouwd en eigen voor. Die twee lees ik helemaal door en voortaan let ik op of er nog meer op tafel komen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slecht weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag zou ik met Wil op stap, maar het weer was vanmorgen zo slecht dat we het maar tot het middag uur hebben uitgesteld. Misschien wordt het na 12 uur beter en dan kunnen we altijd nog zien of het vanmiddag beter wordt. Dus ruim ik maar eens wat kasten op.

    Een vriendelijke daad
    komt met interest bij u terug.
    gk

    >> Reageer (0)
    19-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nordhorn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Toen we vorige week een paar dagen weg waren, zijn we ook een dagje naar Duitsland geweest in het stadje Nordhorn , dat is maar 5 kilometer vanaf de grens en wij komen er ieder jaar . Er zijn leuke winkels en het is er gezellig overal bankjes en terrasjes en meestal heb ik al een boodschappen lijstje met wat ik zoek. De reform winkel heeft allerlei dingen voor kwaaltjes en meestal goedkoper dan in Nederland. Ook wil ik altijd even kijken bij de schoenenwinkels ,het merk dat mij goed bevalt is duits en daar iets goedkoper dan hier en veel meer keus. Bovendien heb ik een zwak voor schoenen. Ook in de supermarkt komen we altijd met een volle tas eruit.En dan nog kledingzaken met mooie spullen. En huizen kijken is ook leuk, die zijn daar veel goedkoper dan in Nederland.. Op de foto kerk in Nordhorn.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer Woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een echte midweekse dag , de woensdag wat drukker dan andere dagen want het is maar een halve schooldag. Dus in de middag wat drukker moeders met kinderen ondernemen iets gaan boodschappen doen of ergens heen.Vandaag ga ik maar eens naar de avond aqua, kijken hoe het dan is. Het is om 7 uur .Als ik ,  na de les thuiskom uit dat warme bad krijg ik altijd slaap, misschien slaap ik dan lekkerder. En ik heb de ochtend vrij.

    >> Reageer (0)
    18-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Troonrede
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De Troonrede is weer uitgesproken en we hebben alle hoedjes en mooie toiletten weer kunnen bewonderen en gek als de Koningin met de gouden koets op weg is schijnt altijd de zon. Vanmorgen waren er nog steeds buien,maar nu schijnt de zon. Zo dadelijk krijgen we nog de balkon scene, dan verschijnt de hele familie even op het balkon en dan krijgen we weer de debatten en het geharrewar van de verschillende partijen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinsjesdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het in Den Haag Prinsjesdag , dan rijdt de Koningin in de Gouden Koets van haar Paleis naar Het Binnenhof voor de opening van het nieuwe parlementaire jaar. De opening van de Staten Generaal. Dat is altijd een hele drukte ,veel mensen gaan kijken langs de route naar de koetsen en paarden  en de mooie uniformen. Ook de kleding is mooi veel vrouwelijke ministers dragen aparte hoedjes en zien er op hun mooist uit. Ook de Prinsen en Princessen zijn in groot gala.Dus kijken we altijd op de tv hoe het dit jaar weer is.

    >> Reageer (0)
    17-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een druilerige dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is een druilerige maandagmiddag Loek is naar het sporten . Ik heb het rijk alleen en lekker muziekje aan een boek en een handwerkje bij de hand. Ik ben kerstkaarten aan het borduren en dat vind ik een heerlijk rustgevend karweitje en onderwijl kun je aan alles denken of meezingen met de muziek.Zaterdag waren we naar Tiengemeten, deze foto is gemaakt op de veerpont die ons erheen voer. Gezicht op Tiengemeten vanaf de pont.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En het giet, gelukkig maar dat het weekend zo mooi was.  Als veel mensen vrij zijn wil je toch graag even naar buiten en daar was het weekend heel mooi voor. Nu moet ik er wel door , maar ja dan maar met parapluie nat word ik zo wie zo toch in het zwembad en dat is ook best lekker.  Een foto genomen in het oosten van ons land.

    >> Reageer (0)
    16-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is mooi weer en druk op Scheveningen . Er is op verschillende plaatsen muziek.Dat vind ik altijd wel gezellig en net zag ik ook oude koetsjes met paarden ervoor langs komen met dames erin in ouderwetse kleding.De foto is gemaakt in de bossen bij Rijssen  waar we van de week waren voor een paar dagen herfstvakantie en waar we ook goed weer hadden.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie zondag in september
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het belooft een mooie dag te worden , de zon schijnten het ziet er prima uit. In mijn hoofd speelt het lied van Neil D. Septembermornings. En ook van die drie kleine kleutertjes boven op dat hek.Het zou vandaag tot 23 graden kunnen komen dus laten we er nog maar van genieten,het zullen wel de laatste  mooie dagen zijn.Want september is al over de helft en die temperatuur zal wel niet meer komen.

    >> Reageer (0)
    15-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiengemeten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag hebben we een uitstapje gemaakt naar het eiland Tiengemeten.Het was een heerlijk tochtje . Het eiland is twee weken geleden teruggegeven aan de natuur en is her ingericht door de Provincie  en nu mag de natuur haar gang gaan , er zijn wandelroutes  aangelegd en er leven heel veel vogels. Het is er heerlijk rustig, men kan er alleen met de boot komen.En het weer was vandaag prachtig warm en zonnig


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is zaterdag en de zon schijnt lekker, zo te zien een mooie herfstdag.Dus maar lekker even naar buiten om ervan te genieten. De maand is alweer op de helft dus de mooie dagen worden ook minder.

    Een goede daad verrichtenis makkelijk:
    de gewoonte om dit altijd te doen niet.
    Aristoteles.

    >> Reageer (0)
    14-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     Is er iets mis alles mislukt  en zit me tegen. Hoe zou dat komen  ,ik heb een rood oog ,krijg de pc niet opgang zoals ik wil  en alles raakt  zoek. berichtjes kan ik niet meer vinden,mijn logo komt niet meer door kortom  een slechte dag vandaag en niemand die me opvrolijkt. Ik hoop dat de foto wel wil doorkomen


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als je even bent weg geweest, waardeer je het thuis weer des temeer. Vandaag schijnt de zon en straks ga ik op de koffie bij Willy , die vandaag jarig is. En het is vrijdag ,dat is ook een leuke dag. Dus ga ik me zo maar aankleden en een beetje optutten om weg te gaan voor de koffieparty.

    >> Reageer (0)
    13-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer terug
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn er weer,we waren een paar dagen weg . We hadden een hotelarrangement genomen en zijn naar Rijssen geweest ,midden in de bossen en hebben daar  een beetje uitgerust en lekker rondgekeken. Mooie oude stadjes bekeken en ook nog even naar Duitsland voor een paar boodschappen. Het was erg mooi en het weer was ook aardig in ieder geval droog.

    >> Reageer (0)
    11-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het ziet er beter uit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het ziet er aardig uit buiten , misschien een mooie herfstdagmet zon? Dan neem ik het ervan en ga lekker naar buiten om ervan te genieten"Pluk de dag "

    De veranderlijkheid van de mode
    bewijst dat niets zo onveranderlijk is
    als de veranderlijkheid van vrouwen.
    Julien de Valckenaere.


    >> Reageer (0)
    10-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De regen komt nu in enkele buien en tussen de buien schijnt  de zon , dat is alweer een hele verbetering. Nu lijkt het lekker met mooie wolkenluchten. En morgen wordt het beter moeten we maar denken. Gelukkig gaan we nog een reisje maken, heerlijk in de zon en ontspannen en zalig niets doen (nou ja alleen leuke dingen) Geen huishouden en verplichtingen.

    Wanneer je altijd in dezelfde richting blijft lopen,
    kom je uiteindelijk je eigen voetstappen tegen.
    Zen wijsheid.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!